Premier League - souhrn 18. kola

26.12.2015, 15:41, aktualizováno 26.12.2015, 22:37
Komentáře a souhrny
Leicester padl na hřišti Liverpoolu, stále však zůstává na čele před Manchesterem City, který pro změnu rozstřílel Sunderland. Arsenal vyhořel v Southamptonu, tři body slaví Swansea a Tottenham, na hřištích Bournemouthu, Chelsea a Aston Villy se hrálo nerozhodně. Další ztrátu zaznamenal Manchester United...

Southampton FC - Arsenal FC 4:0

26.12.2015 20:45

Góly: 19. Cuco Martina, 55. Shane Long, 69. José Fonte, 90. Shane Long

Southampton z předchozích pěti zápasů vytěžil jediný bod, ovšem proti Arsenalu již zvládl ukázat svou pravou tvář z loňské sezony. Londýnský celek na stadionu St. Mary‘s promarnil příležitost dostat se do čela Premier league a odjíždí domů s tvrdou prohrou 4:0.

Poklidný úvod zápasu s několika pološancemi na obou stranách přeťal skvostnou ranou Cuco Martina. Pravý bek Southamptonu při svém prvním ligovém startu v základní sestavě bez váhání napálil skákající míč z dobrých třiadvaceti metrů vnitřním nártem a za přihlížení všech zúčastněných včetně brankáře Petra Čecha jeho kroucená rána zapadla až k pravé tyči - Saints zničehonic vedli 1:0.

Vedoucí gól Saints viditelně nabudil a přidal jim na sebevědomí, zatímco hosté naopak byli notně zaskočení. První slibnou příležitost si Kanonýři připravili až v sedmatřicáté minutě zásluhou dravého průniku Walcotta, anglického reprezentanta však zradilo zakončení. Tentýž hráč měl poté ještě lepší šanci z rohového kopu, kdy jej obrana domácích nechala na přední tyči trestuhodně neobsazeného. Walcott ale svou hlavičku nasměroval pouze do boční sítě.

Tři minuty před koncem první půle měl výtečnou možnost navýšit náskok Saints Shane Long, jenže tváří v tvář Čechovi po kolmici Maného své lobované zakončení neukočíroval a poslal míč vysoko nad bránu. Do kabin se tak o přestávce odcházelo za stavu 1:0 pro domácí.

Ani po změně stran se Arsenalu proti aktivně napadajícímu soupeři nedařilo vymyslet nic kloudného a mohlo být ještě hůře. Southampton měl totiž v padesáté minutě nakrátko důvod k radosti z druhé vstřelené branky, o kterou se postaral Virgil van Dijk, jenže zdvižený praporek čárového rozhodčího jeho gólovou hlavičku vzápětí označil za neplatnou.

Co se ale nepovedlo van Dijkovi, to pět minut nato dokázal Shane Long. Jeden z mnoha rychlých protiútoků Saints vyústil v přihrávku Sadia Maného neobsazenému Longovi, jenž bez potíží placírkou uklidil míč mimo Čechův dosah. Protesty Arsenalu, že Long v průběhu akce podrazil Laurenta Koscielného, zůstaly rozhodčím Johnem Mossem nevyslyšeny a gól platil. Arsene Wenger zareagoval výměnou Joela Campbella za Alexe Oxlade-Chamberlaina, jenž se stejně jako Theo Walcott představil na půdě klubu, který jej pro velký fotbal vychoval.

Jakékoli naděje Gunners na nepravděpodobný zvrat zničil z rohového kopu tvrdou hlavičkou kapitán José Fonte. Místo poskočení na první místo ligové tabulky tak Arsenal utržil svou nejvyšší porážku za celou dosavadní sezonu a krušnou závěrečnou dvacetiminutovku k tomu.

Petr Čech se měl co ohánět i v pětasedmdesáté minutě při ráně střídajícího Tadiće, zatímco jeho spoluhráči Maartena Stekelenburga za celou druhou půli takřka neohrozili. Až v osmdesáté minutě měl blízko ke snížení Mesut Özil, jenže Monrealův centr nedokázal pod tlakem Stekelenburga dostatečně umístit, a tak míč pouze proklouzl okolo odkryté brány do bezpečí.

V devětaosmdesáté minutě měl čtvrtý gól na kopačce Shane Long, ovšem míč se po jeho ráně nakonec odrazil od Čechovy pravé tyče směrem ven. Ve druhé minutě už to ale irský útočník dokázal - svůj další samostatný únik zakončil ranou mezi Čechovy nohy a upravil na konečných 4:0 pro Southampton.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Everton FC 0:1

26.12.2015 18:30

Góly: 90+3. Tom Cleverley

Až poslední akce utkání rozhodla o výsledku podvečerního zápasu Evertonu v Newcastlu. Zápas stál a lámal se na výkonu Roba Elliota, gólman Magpies byl celé utkání nepřekonatelný, ale v nastaveném čase druhého poločasu nezvládl dokonale centrovaný míč, čehož využil střelec Tom Cleverley. Everton se díky hubené výhře posunul do horní poloviny tabulky, naopak Newcastle zůstává na sestupové pozici.

Toffees do utkání lépe i vstoupili, Elliot se poprvé dostal do permanence v sedmé minutě, když na něj po centru Bainese střílel Kevin Mirallas. Belgický křídelník zkoušel štěstí i po čtvrthodině hry, s jeho ranou na hranici vápna však gólman problém neměl. Everton letos drží jeho krajan Romelu Lukaku, který při své první velké šanci taktéž ztroskotal na Robu Elliotovi.

Newcastle se v prvním poločase nedostal k prakticky žádnému nebezpečí, vždy mu k pořádnému zakončení kousíček chyběl. V pětadvacáté minutě centroval do vápna Janmaat a Mitrović se hlavou natahoval marně. Chvíli poté už Mitrović hlavičkoval lépe a Pérez těsně nedosáhl na míč před pozorným Howardem.

Druhý poločas měl dvě fáze, v nichž oba brankáři excelovali. První přišla krátce před šedesátou minutou, kdy perlil Elliot. Lukaku se po přihrávce Barkleyho procpal do vápna a následoval reflexivní zákrok nohou. Irský brankář se následně zaskvěl i proti ráně Lennona.

Newcastle měl naopak zářivou pětiminutovku mezi sedmdesáti odehraných minutách. Nákop Elliota si nejprve zpracoval Ayoze Pérez, jenž mířil zpoza vápna těsně vedle. Zlatou šanci na rozhodnutí spálil Mitrović, který po centru Sissoka naběhl před Howarda úplně sám - jenže těsně minul. Brankář Evertonu si svoji hvězdnou chvilku užil po chvilce, když skvěle zasáhl proti bezprostřední hlavičce Wijnalduma.

Centrovaný míč musel krotit i Rob Elliot, který zasahoval po hlavičce Funese Moriho. Elliot si vybral jedinou slabou chvilku v jinak dokonalém výkon ve třetí nastavené minutě a k neštěstí domácích stála okamžitě Newcastle bod. Další rohový kop totiž vyboxoval jen k Tomovi Cleverleymu, jenž pohotově nasměroval míč hlavou do odkryté sítě.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Crystal Palace 0:0

26.12.2015 16:00

Góly: -

Duel mezi Bournemouthem a Crystal Palace byl jediným zápasem Premier League na Boxing Day, který nenabídl žádné góly. Remíza v konečném zúčtování neznamená mnoho ani pro jeden ze zainteresovaných týmů, Eagles zůstávají na skvělém pátém místě a špatně na tom nejsou ani už pět zápasů v řadě neporažení Cherries.

Domácí měli dnes k vítězství blíže, vytvořili si několik zajímavých příležitostí a drželi i více míč na svých kopačkách. Možná největší šanci celého zápasu měl ve 23. minutě Matt Ritchie. Po průniku Juniora Stanislase po pravém křídle a následném prudkém centru se volný šestadvacetiletý záložník zavěsil do vzduchu a bránu minul opravdu jen o kousek.

Do dvou opravdu velmi dobrých šancí se dostal také Glenn Murray, který se na hrotu útoku marně snaží nahradit dlouhodobě zraněnou hvězdu úvodu sezóny Calluma Wilsona. Zkušený forward nejprve v prvním poločase před prázdnou brankou nedosáhl na centr Adama Smitha, po změně stran zase po akci Dana Goslinga zakončoval v nadějné pozici velmi slabě.

Hráči Crystalu Palace Artura Boruce příliš nezaměstnávali, nejblíže gólu byl zřejmě po pasu Delaneyho Fraizer Campbell, zpoza vápna ale těsně přestřelil.

Více informací k zápasu

Aston Villa - West Ham United 1:1

26.12.2015 16:00

Góly: 62. Jordan Ayew (pen.) - 45. Aaron Cresswell

Pátou remízu v řadě si na své konto připisují fotbalisté West Hamu United. Po třech zápasech alespoň udělali svým fanouškům radost, když zásluhou Aarona Cresswella vstřelili gól, ovšem vyrovnání obstaral z penalty Jordan Ayew. Aston Villa tak sice boduje podruhé za sebou, s osmi body však stále zůstává beznadějně poslední.

Svěřenci Rémiho Gardeho chtěli potvrdit povzbuzující výsledek z minulého týdne, kdy remizovali v St. James Parku a do utkání vstoupili aktivně. Problémy hostující obraně dělal především Rudy Gestede, nejprve mířil hlavou vedle a pak ztroskotal na vynikajícím Adriánovi, který nejprve zlikvidoval střelu Bacuny a pak i dorážku reprezentanta Beninu.

Na pozoru se musel mít i jeho protějšek Brad Guzan, jehož prověřil Mauro Zárate, a zkušený brankář se musel pořádně natáhnout, aby neinkasoval. Čisté konto však dnes stejně neuhájil. Aaron Cresswell se vydal podpořit ofenzivu, přebral přihrávku od Antonia a jelikož dostal hodně prostoru, vypálil a Guzan neměl proti přesné střele k levé tyči šanci zasáhnout. Hammers mohli skórovat už o chvíli předtím, Kouyaté ale pouze rozezvučel břevno.

Villans se ovšem s další porážkou nehodlali smířit a po změně stran vrhli všechny síly do honby za vyrovnáním. Partu Slavena Biliće v těch chvílích několikrát podržel velmi dobře chytající Adrián. Skvěle zasáhl proti střele Veretouta, přímému kopu Westwooda a především pak proti zakončení Gestedeho.

Vytáhlý útočník, který do Birminghamu přišel v létě z Blackburnu, se pár minut nato poroučel k zemi po kontaktu s Ogbonnou a Mike Dean ukázal na značku pokutového kopu. Penaltu s přehledem proměnil Jordan Ayew a uzavřel na konečných 1:1. Aston Villa měla ve druhém poločase mnohem více ze hry, své šance ale nevyužila a na vítězství v domácím prostředí tak stále čeká.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Watford FC 2:2

26.12.2015 16:00

Góly: 32. Diego Costa, 65. Diego Costa - 42. Troy Deeney (pen.), 56. Gary Cahill (vl.)

Guusovi Hiddinkovi nevyšel comeback na Stamford Bridge podle představ, jeho Chelsea totiž na vlastním stadionu pouze remizovala s Watfordem 2:2. Zápas byl plný zvratů, skóre otevřel Diego Costa, načež ještě do přestávky reagoval proměněnou penaltou Troy Deeney. Pokutový kop měli k dispozici i Blues, Oscar však podklouzl a vysoko přestřelil. Fanoušci se tak museli spokojit s bodem, který druhým gólem v utkání zajistil znovu Costa.

Reprezentant Španělska s brazilskými kořeny dnes nechal vzpomenout na své špičkové výkony z loňské mistrovské sezóny a je škoda, že v závěru obdržel žlutou kartu a v pondělí ve šlágru s Manchesterem United bude chybět. Dnes se do první šance dostal již po čtyřech minutách hry, po centru Pedra však zakončoval hlavou nad.

Celek z Vicarage Road poprvé výrazněji zahrozil v 18. minutě, kdy v nadějné pozici zamířil těsně vedle Odion Ighalo. Nigerijský forward si na svoji trefu musel ještě počkat, nejprve si vzal slovo Diego Costa. Po rohovém kopu Williana se míč od hlavy Terryho odrazil právě ke kontroverznímu útočníkovi a ten z otočky rozvlnil síť. Zanedlouho mohl skóre navýšit po pěkné akci po pravém křídle Oscar, ale Heurelha Gomese nakonec neohrozil.

Vyrovnat se Floresově družině povedlo tři minuty před odchodem na poločasovou přestávku. Centr Bena Watsona od rohového praporku Nemanja Matić neobratně zasáhl rukou a sudí André Marriner nemohl udělat nic jiného než odpískat pokutový kop. Ten si vzal na starost Troy Deeney a střelou doprostřed brány překonal Courtoise.

Hornets dokonali obrat krátce po změně stran. Chelsea se jako již tradičně vstup do druhého dějství nepovedl a nedůrazu domácí defenzivy využil aktivní Ighalo. Jeden z nejlepších střelců letošního ročníku Premier League převzal balón od Jurada a jeho ránu tečoval do protipohybu bezmocného Courtoise Gary Cahill.

S takovým skóre se ale svěřenci Guuse Hiddinka nehodlali smířit a brzy svítil na světelné tabuli opět nerozhodný stav. Willian vynikající přihrávkou našel nabíhajícího Costu, jenž z druhého dotyku dokázal vyzrát na vyběhnuvšího Gomese a připsal si teprve pátý gól v právě probíhající sezóně. Bývalý hráč Atlética Madrid měl na kopačce za chvíli i hattrick, zakončoval však mimo.

Největší příležitost na zisk tří bodů Blues zahodili deset minut před koncem. Střídajícího Edena Hazarda v šestnáctce sestřelil Valon Behrami a o rezultátu hlavního rozhodčího nemohl být pochyb. Jenomže penaltového exekutora Oscara zradila zemská přitažlivost, při rozhodujícím momentu podobně jako kdysi John Terry v Moskvě podklouzl a míč kopl pouze na tribunu.

Chelsea nespasil ani docela povedeným pokusem ze střední vzdálenosti John Obi Mikel a i po Boxing Day se tak úřadující mistr nevzdaluje od sestupových pozic.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Leicester City 1:0

26.12.2015 16:00

Góly: 63. Christian Benteke

Na předzápasové tiskové konferenci si Jürgen Klopp přál pro změnu hájit jednobrankové vedení a ne jako obvykle 1:0 prohrávat. Přesně to se německému manažerovi proti lídrovi tabulky z Leicesteru podařilo a nutno dodat, že i s úspěšným koncem. Liverpool totiž vyhrál gólem Christiana Bentekeho právě 1:0.

Vysoká očekávání pohledného fotbalu plného šancí na obou stranách zůstala během první půle nenaplněna. Ne že by šlo oběma celkům upřít snahu, jenže finální fáze nevycházela jak Liverpoolu, tak Leicesteru. Více ze hry měli podle očekávání domácí a zvláště Divock Origi podnikal na bránu Foxes jeden nájezd za druhým. Všechny jeho střelecké pokusy však skončily buď ranou mimo tři tyče, anebo pohodlným zákrokem Kaspera Schmeichela. Sedm minut před koncem první půle navíc kvůli zranění musel Origi přepustit své místo na hřišti kolegovi z reprezentace Christianu Bentekemu.

Do zakončení se neustále ze všemožných pozic cpal také Philippe Coutinho, ale oproti svému belgickému kolegovi si nevedl o nic lépe. Leicester se dlouho nemohl dostat k pořádnému ohrožení Simona Mignoleta, snad jen s výjimkou nepřesné hlavičky Jamieho Vardyho. Až v jednačtyřicáté minutě dokázal Riyad Mahrez po pohledné kombinaci s Kantém vyprášit domácímu gólmanovi rukavice. Do kabin se tak o přestávce šlo za bezbrankového stavu.

Po změně stran se takřka nic nezměnilo, domácí měli nadále více ze hry a sráželo je znovu jen mizerné zakončení. Do několika slibných pozic se dostal střídající Benteke, jenž je sice zprvu využít nedokázal, ovšem po hodině hry to byl právě on, kdo ze skluzu přetavil Firminův kvalitní centr z levé strany v první gól zápasu. Liverpool se tak zaslouženě ujal vedení a Leicesteru vážně hrozilo, že si připíše druhou porážku sezony.

Bentekeho trefa vlila domácím do žil větší sebevědomí a i tribuny na Anfield Road se rázem otřásaly ještě hlasitěji. Claudio Ranieri zareagoval stažením svých útočníků, což v případě Okazakiho nepřekvapilo, u nejlepšího střelce ligy Vardyho už naopak ano. Nástup Nathana Dyera posunul více dopředu Mahreze, který měl pro liverpoolskou obranu představovat poněkud jiný typ nebezpečí. Jako první prověřil Mignoleta právě Dyer reflexivní tečí Fuchsova stříleného centru, ovšem jednobrankové manko hostí přetrvávalo.

Deset minut před koncem pak Ranieri překvapivě stáhnul i zmíněného Mahreze výměnou za chorvatského útočníka Kramariće a Foxes tak dotahovali ztrátu překvapivě bez svých dvou největších hvězd na trávníku. Záhy měli hosté blízko k vyrovnání zásluhou dlouhého vhazování, které musel Mignoletovi sklepávat na hrudi Mamadou Sakho pouhý metr před brankovou čarou. Chvíli nato mohl pojistit vedení Liverpoolu Coutinho, avšak jeho nebezpečná rána nakonec za Schmeichelova přihlížení vestoje těsně přeletěla břevno.

V závěru již Leicester odkryl všechny karty a liverpoolští mohli útočit do soupeřovy otevřené obrany. Další gól nakonec sice vstřelit nedokázali, za což nese vinu především Christian Benteke příšerným řešením situace tváří v tvář prázdné brance s jediným bránícím hráčem, ale mrzet je to nakonec nemusí. Průběžné vedení 1:0 totiž nakonec Kloppova družina dokázala uhájit až do konce. Leicester si tak po dlouhé době připisuje porážku a Liverpool naopak může stoupat tabulkou - od Manchesteru United jsou již Reds pouze na vzdálenost dvou bodů.

Více informací k zápasu

Manchester City - Sunderland AFC 4:1

26.12.2015 16:00

Góly: 12. Raheem Sterling, 17. Yaya Touré, 22. Wilfried Bony, 54. Kevin De Bruyne - 59. Fabio Borini

Manchester City dokázal napravit poslední porážku s Arsenalem a potvrdil, že na Etihad Stadium většinou soupeře válcuje. Dnes hrál hlavní roli Kevin De Bruyne, který přihrál na góly Bonymu i Sterlingovi a jednou se také trefil sám. Sunderland sice zásluhou Boriniho ještě docela brzy snížil, na víc se už ale nezmohl.

Citizens potvrzovali roli favorita od úvodních minut a o svém vítězství prakticky rozhodli již po úvodních dvaadvaceti minutách. Skóre otevřel Raheem Sterling - De Bruyne doběhl nepovedený centr Kolarova, aby pak okamžitě vrátil balón do šestnáctky, kde ho bývalý hráč Liverpoolu uklidil do sítě.

Netrvalo to dlouho a zaplněný stadion se radoval znovu. Spoustu prostoru dostal Yaya Touré, který tak dlouho naznačoval, že bude pálit pravačkou, až si míč přehodil na levačku a jeho přízemní rána z nějakých dvaceti metrů zapadla přesně k levé tyči. Vito Mannone, jenž dnes dostal překvapivě přednost před obvyklou jedničkou Pantilimonem, se natahoval marně.

Italský brankář se v podobné situaci ocitl i o pět minut později, kdy zahrával De Bruyne přímý kop poblíž poloviny hřiště, centrem našel přesně Bonyho Wilfrieda a na hlavičku reprezentanta Pobřeží Slonoviny Mannone opět nedosáhl. Do kabin se tak šlo za prakticky rozhodnutého stavu 3:0.

Koncert Sky Blues včele s dirigentem De Bruynem však pokračoval i po přestávce. V 54. minutě sice přihrávku belgického záložníka na Bonyho vypíchl Billy Jones, míč se ovšem naneštěstí pro Black Cats odrazil zpět k nohám De Bruyneho, který se rázem ocitl sám před Mannonem a touto příležitostí nepohrdl.

Hosté ze severovýchodu Anglie zaznamenali alespoň čestný úspěch, i když hodně se štěstím. Manchester sice dokázal ubránit rohový kop, jenomže David Silva rozehrál pouze na kopačky Cattermola, který se bez váhání opřel do balónu a z jeho nepovedené střely se stala přihrávka pro Fabia Boriniho, jenž nadvakrát překonal Joea Harta.

Žádný strhující hon za vyrovnáním se ovšem rozhodně nekonal, ba naopak. Svěřenci Manuela Pellegriniho mohli několikrát navýšit svůj náskok, zejména pak Bony Wilfried. Ten nejprve neproměnil pokutový kop, když Mannoneho svatyni vysoko přestřelil a za chvíli neuspěl ani při dorážce De Bruyneho pokusu.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Norwich City 3:0

26.12.2015 16:00

Góly: 27. Harry Kane (pen.), 42. Harry Kane, 80. Tom Carroll

Žádný kolaps jako s Newcastlem se nekonal. Tottenham neponechal nic náhodě a suverénně převálcoval Norwich v poměru 3:0. Canaries přitom ještě mohou být rádi, že konečný příděl není ještě vyšší, neboť šancí měli domácí dostatek i na dvakrát tak velký výprask.

Hlavní gólovou zásluhu má na vítězném odpoledni Harry Kane, autor dvou branek. Pro anglického reprezentanta šlo navíc o důležité trefy i z hlediska osobních statistik - šlo totiž o jeho šestadvacátou a sedmadvacátou trefu v kalendářním roce 2015, čímž překonal klubový rekord Teddyho Sheringhama. Třetí gól přidal střídající Tom Carroll. Spurs tak udrželi průběžnou čtvrtou příčku a využili zaváhání Manchesteru United k zisku tříbodového náskoku. Norwich zůstává sedmnáctý.

Zatímco v úvodu sezony se Kaneova střelecká potence poněkud zadrhávala, v posledních měsících je už mladý útočník zase v dobré formě. Po sobotním utkání má již na kontě jedenáct ligových zásahů a třináct celkově napříč všemi soutěžemi. Oba góly Kaneovi připravil další mladý anglický talent Dele Alli, jenž si posléze mohl při svém střídání užít ovace vestoje za další kvalitní výkon, který mu dává slušné šance dostat se do výběru Roye Hodgsona na nadcházející mistrovství Evropy.

Norwich naopak nedokázal navázat na šokující výhru z minulého týdne, kdy se Kanárkům podařilo vyplenit Old Trafford, a nyní se již musí přeorientovat na pondělní "šestibodový" zápas proti sestupem ohrožené Aston Ville. Vstup do zápasu sice měli hosté slibný, jenže prvotní ospalost Tottenhamu dokázali využít pouze k ráně Vadise Odjidji-Ofoeho, jemuž překazil radost pozorný Hugo Lloris. Cameron Jerome posléze z rohového kopu hlavičkoval příliš vysoko a od té chvíle se již ujali taktovky zápasu domácí.

Obrana Norwiche udělala tu chybu, že nebránila aktivního Alliho více natěsno a mladičký záložník je náležitě potrestal. Byla to právě jeho přihrávka Kaneovi, kterou musel hasit brankář Rudd pouze za cenu faulu. Následnou penaltu pak Kane bezpečně proměnil. Canaries se z nepříznivého vývoje zápasu až do konce nezvládli vzpamatovat a bylo jen otázkou, jak vysoký nakonec gólový rozdíl mezi oběma týmy bude. Ještě do poločasu se po dalším pasu Alliho trefil přízemní ranou Kane a třetí gól mohl přidat Toby Alderweireld, ovšem ani jedna z jeho dvou hlaviček se nakonec s úspěchem nesetkala.

Po změně stran došlo na hotový festival zmařených šancí domácích. Mrzet je to nakonec nemuselo, ovšem i rozdíl ve skóre může v konečném hodnocení ligového postavení sehrát svou roli a není radno jej podceňovat. Nejprve se tváří v tvář Ruddovi neprosadil jinak výtečný Alli, pak převzal roli vrchního paliče Erik Lamela. Záložník Spurs místo obvyklého zakončení vytáhl svou oblíbenou "rabonu", s níž si však na Rudda nepřišel.

Po hodině hry o sobě dali znovu vědět i hosté, jenže penalty se po Jeromově pádu v souboji s Llorisem dožadovali marně. Jakékoli naděje na nečekaný comeback čtvrthodinu před koncem uhasil střídající Tom Carroll lahůdkovou trefou z dobrých třiadvaceti metrů, na kterou jinak výtečný Rudd neměl nárok. Zápas tak skončil jasnou výhrou Spurs 3:0.

Více informací k zápasu

Swansea City - West Bromwich Albion 1:0

26.12.2015 16:00

Góly: 9. Sung-yueng Ki

Trvalo celé čtyři měsíce, než se Swansea povedlo v Premier league na domácí půdě znovu zvítězit. V sobotní odpoledne to odskákal West Bromwich Albion, který se z Walesu poroučí s prohrou 1:0. Domácí Swans tak pokračují ve svém vzestupu tabulkou a po krátkém pobytu v sestupovém pásmu jsou již zase na příčkách zaručujících záchranu. O jediný gól zápasu se postaral v deváté minutě záložník Ki Sung-Yong.

Pro jihokorejského reprezentanta šlo o vůbec první trefu v letošní sezoně, a hned šlo o branku vítěznou. Rozdíl mezi oběma celky se po tomto výsledku ztenčil na pouhé dva body, které mají stále k dobru svěřenci Tonyho Pulise. Ani jeden z klubů nepředvedl nijak úchvatný fotbal, ovšem pro domácí šlo především o ukořistění dobrého výsledku, což se také podařilo. West Brom sice svého soka po dlouhé herní pasáže přišpendlil u vlastního pokutového území, jenže nakonec mu to nebylo nic platné. Zatímco domácí tak ukončili sérii sedmi zápasů bez výhry, hosté naopak tu svou prodloužili na zápasů pět.

Swansea je ostatně stále bez manažera, přestože Garry Monk přišel o své místo již před dvěma týdny, ovšem zdá se, že i dočasný záskok v podobě Alana Curtise dokáže pomoci na dostatečné úrovni, aby se velšský klub po výsledkovém výpadku z posledních měsíců znovu stabilizoval.

Atraktivitě utkání neprospěl ani brzký gól domácích Labutí. Zprvu pohledný kombinační útok Routledge s Ayewem vyústil v zakončení Angela Rangela, jenž napálil tyč, od níž se míč odrazil do zad Boaze Myhilla a v nastalém zmatku se jako první zorientoval Ki, jenž dokázal zblízka doklepnout balon do sítě. Brzy nato mohl přidat druhý gól Gylfi Sigurdsson, ovšem svou ránu nakonec nasměroval pouze do středu brány, kde číhal připravený Myhill.

Ve zbytku zápasu již domácí příliš mnoho směrem dopředu nepředvedli a zápas se zvrhnul v tuhý boj ve středu hřiště bez fotbalové krásy. Největší vzruch ještě do přestávky tak nepřinesla žádná pravá šance, nýbrž marné domáhání se pokutového kopu za Rangelův atak na Chrise Brunta. Na opačné straně stihnul před odchodem do kabin vypálit Jefferson Montero i André Ayew, ale první ránu zastavil Jonas Olsson a druhá zamířila mimo tři tyče.

Po změně stran začali hosté čím dál více ovládat hru a tlačit svého soupeře k vlastní brance. Lukasz Fabianski si však s pokusy Morrisona i Lamberta bezpečně poradil. Tentýž scénář se opakoval i v případě další Lambertovy rány či hlavičky Craiga Dawsona, a tak Swansea zuby nehty uhájila těsné jednobrankové vedení až do konce a připsala si cenné tři body teprve podruhé za posledních čtrnáct kol.

Více informací k zápasu

Stoke City - Manchester United 2:0

26.12.2015 13:45

Góly: 19. Bojan Krkić, 26. Marko Arnautović

Jestli se Louisi van Gaalovi nelíbila míra tlaku na jeho osobu manažera Manchesteru United, po dalším mizerném představení na hřišti Stoke to s počtem kritiků bude jenom horší. United totiž prohráli již třetí ligový zápas v řadě a boj o přední příčky se jim čím dál více vzdaluje.

Stoke si další cenný skalp po Manchesteru City či Chelsea připsali díky brzkým dvěma trefám z první půle a po zbytek utkání již favorizovanému soupeři nedovolili zápas zdramatizovat. Van Gaalovi nepomohlo ani nečekané opominutí kapitána Wayna Rooneyho, jehož v základní sestavě nahradil Ander Herrera. Hned od první minuty bylo patrné, že domácí hráči v sobě měli větší hlad po úspěchu, který si plně zasloužili.

Snad jediným vzruchem před brankou Stoke v první půli byla chyba Jacka Butlanda po nehezké malé domů od Marka Arnautoviće, ovšem míč se nakonec před dotírajícím Martialem podařilo odpálit a pak už úřadovali Potters. Technický um tria Shaqiri-Krkić-Arnautović dělal obraně United potíže a zvláště Ashley Young s Daleym Blindem se nechávali oklamat jako na běžícím páse.

Klíčová chyba však nakonec přišla od jiného zdroje - Memphis Depay se pokusil jednoduchou zpětnou hlavičkou předat míč Davidu de Geovi, jenže jeho hrubě nevydařený pokus vystihl Glen Johnson a předložil míč Bojanovi, jemuž nedělalo žádný problém jej zblízka doklepnout do sítě.

Druhý gól Stoke přišel hned záhy. Arnautovićův centr totiž zastavil Young pouze za cenu zdvižené ruky. Následný Bojanův přímý kop sice odvrátila hráčská zeď, jenže odražený míč spadl k nohám Arnautoviće, jenž se do něj opřel plnou silou a míč k radosti domácích fanoušků zamířil neomylně do horního růžku. United byli jako omráčení a to si ještě mohli oddechnout, že aktivní Arnautović nepřidal chvíli nato gól číslo tři. Rakouský reprezentant šel v tu chvíli sám na de Geu, ale svou ránu poslal mimo tři tyče.

Do druhé půle již vyběhl hned po přestávce i Wayne Rooney, jenže ani kapitán Albionu s nepříznivým vývojem zápasu nezvládl nic udělat. Hosté sice zprvu vypadali bojovnějším, nabuzeným dojmem, ten však po čase zase odpadl. Naději na zvrat mohl v závěru obnovit Marouane Fellaini, ovšem tváří v tvář Butlandovi svůj pokus nepovedenou střelou trapně zahodil. Od té chvíle již pro United nebylo cesty nazpět - po Bournemouthu s Norwichem si od nich sebralo všechny body i Stoke a není vůbec jisté, zda se i v příštím kole proti Chelsea na lavičce Manchesteru objeví Louis van Gaal...

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City18115237:2538
2.Arsenal FC18113431:1836
3.Manchester City18112537:2035
4.Tottenham Hotspur1888231:1432
5.Crystal Palace1893623:1630
6.Manchester United1885522:1629
7.Watford FC1885523:1829
8.Liverpool FC1876521:2227
9.Everton FC1868432:2426
10.West Ham United1868426:2226
11.Stoke City1875616:1626
12.Southampton FC1866625:2124
13.West Bromwich Albion1855817:2420
14.AFC Bournemouth1855822:3220
15.Chelsea FC1854923:2919
16.Swansea City1846816:2418
17.Norwich City1845920:3217
18.Newcastle United1845919:3317
19.Sunderland AFC18331219:3712
20.Aston Villa18151215:328

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (933)

Přidat komentář
Kang & Kodos

1. pro LVG

Reagovat
spider_8

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

easy

Reagovat
fenixLFC

tak o kolkej tipujete ze bude LVG vyhodeny? za mna zajtra o 15:00

Reagovat
smazaný uživatel

moc pozde

Reagovat
smazaný uživatel

zítra 18:30 :D

Reagovat
Kang & Kodos

Před pěti minutama

Reagovat
Infernoqt

3. dubna (april) - den po zápase s Evertonem

Reagovat
mato Kreator

Nikdy !

Reagovat
smazaný uživatel

v tom MU se mě nelíbí ani jeden hráč, ani jednoho bych nekoupil.Je to smutný že klub jako MU nekupuje hotové hráče, ale kupuje rychlokvašky po jedné vydařené sezoně jako Martial a Depay a tyhle hráče vydávají za hvězdy..hlavně media je vydávají za hvězdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Schweini, Herrera a Smalling jsou dobří :) :D

Reagovat
smazaný uživatel

Schweiniho sem viděl za MU 2x, už to není bůh ví co.Jasný jsou to jen 2 zápasy, ale nevím jestli dokáže hrát lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

to ne no, už to není bůh ví co, ale myslím že hrát lépe právě ještě dokáže.. nevěřím tomu že by šel takhle strašně výkonnostně dolů během půl roku.. ale myslel jsem to tak že tyhle tři bych klidně koupil být manažerem jinýho klubu :)

Reagovat
Uwe háže buly

Tak oni je kupují, protože je media vydávají za hvězdy.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
spider_8

MU nikdy nekupoval hotové top hráče, ale právě z takových jako Depay nebo Martial top vychovávali. Akorát už se jim to nedaří

Reagovat
smazaný uživatel

možná sem to přehnal ale tenhle United nemá žádnou silu, tehdy ti borci jako Saar,Ferdinand,Scholes,Van Nistelroy to byly zabijáci jak cip.Tohle jsou leklé ryby.

Reagovat
smazaný uživatel

především tyhle kreténky jako Depay zajímá jen nové tetování a cool buzi účes.to fotbalisti jako Scholes, Ruud nebo Saar měli fotbal na prvním místě, jinak by je SAF napral kopačkou do prdele jako Beckhama

Reagovat
Talker

Tak mají je půl roku.. Necelého... Ronaldo taky nebyl TOP tak rychle.

Reagovat
Busby babes

jj, jsou u nas pul roku, ale uz ted vis, ze z nich nic nebude... tyhle moudra jsou tady fakt bozi.

Reagovat
afc

Martial bude Top.

Reagovat
Talker

Kupují hráče s budoucností. Depaye a Martiala bych nekritizoval, spíš ten zbytek.

Reagovat
Swarley

podle mého Morgan a Herrera taky nejsou hráči, na kterých by se nedalo stavět...sice mám Fellu rád, ale tak to se dá považovat za přešlap, Basti není zrovna nákup do budoucna, ale rozhodně letos ukázal, že na to má...

znova dám to přirovnání s Chelsea, jen z letošního působení Hazarda bys taky asi neměl dojem, že to je hráč světových kvalit, přitom si loni PL s přehledem vodil...na některé závěry je prostě brzo...

Reagovat
Pipo123

Kupujú hráčov čo majú mega talent, ale nekupuje hráčov čo majú vítaznú mentalitu, takých hráčov vedel nájsť len Ferguson

Reagovat
HanziDrown

On im tú mentalitu vedel vštiepiť

Reagovat
smazaný uživatel

Mikea jsem chtel kdyz se o nem psalo ze do AFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se všichni holanďani u nás chytí za ruce a jdou pryč.

Reagovat
Nikikrew

Sledujem PL cez 10 rokov ale takyto sialeny rocnik tu este nebol teda .

Pevne verim ze United nezoberu toho sasa Mourinho, len to prosim nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Bye Bye

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal zaujimavy hore -dole, ale nehnevajte sa, kvalita mizerna. Hraci velmi casto volia jednoduche riesenia, malo si trufaju jeden na jednaho a prihravky tiez dost nepresne. Ale ako fotbal zaujimavy, hlavne v 1. polcase

Reagovat
LAM

ve druhym poločase horší fotbal než v naší lize.Tragedie.

Reagovat
kiwwi

tak v podstate su len dve moznosti proti Chelsea, nie? Bud Giggs alebo Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ho nevyhodia

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho prosim ne.....

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho nepřijde, takový kokoty ve vedení nemáme

Reagovat
Infernoqt

Mno, ale už jen to, že jsme angažovali Gaala, jsme k tomu udělali celkem dobrý krok.

Reagovat
Swarley

ten tlak na výsledek je teď obrovský, být tebou, rozhodně bych s tou variantou počítal

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

a nebolo by kontraproduktívne vyhadzovať manažéra, keď bojujete o titul?

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Infernoqt

MUFC‬'s first seven-game winless streak in all competitions since 1989-90.

Reagovat
dantetomas

LvG dokonale nadviazal na "recorbreakera" Moyesa

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Letos klidny stred v suchem triku

Reagovat
stas87

Marko. A Rooney mozno ani nepojde na euro,to by bola parada.

Reagovat
Swarley

proč by jako neměl jet na EURO?

Reagovat
stas87

Tak to vravel myslim Hodgson,nie?Spominal to komentator. Maskota anglicania nepotrebuju.

Reagovat
spider_8

Ještě ošklivýho maskota

Reagovat
Swarley

to jsem fakt nepostřehl, navíc v kvalifikaci byl pořád jejich nejlepší střelec, je to kapitán...fakt nepochybuju o tom, že na EURU bude...

Reagovat
smazaný uživatel

V repre je top tak nevím co by seděl doma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

S touto formou? Ako on pôjde, to je jasné, ale pôjde za zásluhy (ale toto by sa robilo v každej inej repre, nielen v Albione. Ak by hral Hamšík tak strašne ako Wazza teraz, tiež by išiel za zásluhy) v ideálnom svete by nešiel.

Reagovat
Swarley

vlado, pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však za anglicko hrá v poho. Čo som pozeral zápasy, tak o parník lepšie ako u nás. (sa to otočilo )

Reagovat
kylo ren

Ahoj ahoj lvg

Reagovat
Panděvova ofina
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho , Mourinho uz ho rychlo zoberte

Reagovat
smazaný uživatel

proč? máš strach aby nenahradil tučňáka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Už ted je teda jasný, že LVG nepřekoná Moyese po půlce soutěže, šílený.

Reagovat
afc

22 golov za 18 zapasov je na United tragicka bilancia. Uz len kvoli tomu by mal Gaal poletiet.

Reagovat
MySch017

odpálkoval si hráčov ako van Persie, Chicharito, či Nani a nepriviedol kvalitnú náhradu. Toto sa dalo čakať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Hodne rychle zapominate na vykony co predvadeli. A to se hral lepsi fotbal nez ted.

Reagovat
Pospovič

Guardiola půjde těžko do United, ti potřebují managera hned a ne až za půl roku

Reagovat
smazaný uživatel

ukoncite uz to trapenie a vykopnite ho cim skôr!

Reagovat
Spalovač šancí

Ničím nezajímavý souboj dvou týmů středu tabulky Stoke v domácím prostředí zvládlo

Reagovat
smazaný uživatel

20:2 = 10.

Reagovat
puji

Mr.Jindros

19.05.2014 17:30

Kvalitní volba, na který je nejzajímavější porušení kritéria "chceme někoho na dvacet let", které bych tak od ManU očekával.

[reagovat]

steve88

19.05.2014 17:46

jak řikám tohle je jen na 3,4 roky. Déle podle mého nezůstane. Asi počítají s tím, že nás vytáhne v kratkodobém horizontu a pak přivedou někoho jiného. Nevěřim, že by tu zůstal dlouhodoběji.--Pinturicchio

19.05.2014 15:32

Z těch reálných jmen nejlepší možná volba, ... mnohem lepší, než Moyes bez autority, nebo "kámoš" Giggs. Uvidíme, co přestupák, ale příští rok se United můžou soustředit jen na ligu, což jim ohromně pomůže a osobně jsou pro mě po tomhle kroku kandidáty na titul.--Nikikrew

19.05.2014 15:16

Urcite vyborna volba pre United. Urcite jeden z manazerov, ktory ma obrovsky respekt pred hracmi. United budu urcite silnejsi

Reagovat
MySch017

keď si vezmeš, aké meno mal van Gaal, dalo sa čakať, že s MU bude hrať kvalitný futbal. No úplne pohorel, a preto je na mieste vyhodiť ho.

Reagovat
smazaný uživatel

tihle kašpaři, co tady po bitvě vytahujou rok a půl staré komentáře, jsou úplně nejlepší..

Reagovat
puji

kašpaři jsou ti co před bitvou už mají jasno

Reagovat
I am Mancunian

Van Gaal won't say if he's received assurances from club and adds:

"The club doesn't have to fire or sack me - sometimes I do it by myself"

Reagovat
Busby babes

jako pokud by sam rezignoval...

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

strasne hnusny clovek

Reagovat
vladis271

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

Watching Man Utd these days is like meeting the kid who bullied you at school, 10 years on, working at McDonalds..

Reagovat
Swarley

jako fanoušek Liverpool bys byl ale pak můj spolupracovník, který tam už dělá několik let a přitom jsem i v téhle stupidní práci nad ním

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nudná reakce

Reagovat
dantetomas

Na tom nieco bude

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Pospovič

Reagovat
bbbauch

Reagovat
frank

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bayern +

Tak prvý zápasík Boxing Day dokonalitka, MU je na smiech čoraz viac.

Reagovat
Busby babes

Tohle bude hrozne vtipna equilibristika od fans United ted. Buh ho vyhodime a pak chci videt tu obhajobu hodnot United, kteri preci managera podrzi i kdyz se nedari (btw. naposledy jsme takovou trpelivost ukazali pred 30 lety) a pak prijde druha faze, kdy prijde Mourinho...

Fakt nevim, co si o tom myslet. LVG vypada, ze bud nevi jak to zlomit anebo tvrdohlave veri, ze jde spravnym smerem a vysledky se dostavi, pokud dostane cas. Coz nedostane. Dneska jsem to teda nevidel, nastesti, ale z toho, co jsem cetl, tak hraci strasne odevzdani nebo na to serou... coz mi prijde teda strasny. Bohuzel vyhodit 15 primadon neni tak jednoduchy jako vyhodit jednoho arogantniho managera.

Na vyvoj jsem zvedavej, ale neverim, ze prezije do pristiho roku. Behem dvou let, 3 treneri? Neni to tak davno, co jsme se necemu takovemu vysmivali...

Reagovat
smazaný uživatel

koho to zajímá?

Reagovat
Busby babes

no tebe asi ne, kdyz mas v oblibenych Barcelonu, Bayern a Slavii (lol). spis je pak otazka: proc na me reagujes?

Reagovat
Infernoqt

Chce to zlomit. Osobně se domnívám, že Gaal poletí budto po nezdaru s Chelsea, nebo vůbec. Potom bych se i přikláněl k tomu názoru, že Ed má políčeno na Guardiolu, nebo se řadí k původní možnosti - angažovat Giggse. Proto by Gaal dostal i ten zbylý čas ze smlouvy. Nicméně současná situace volná po rychlém řešení. Kdybychom chtěli Mourinha, už by tu byl, resp. přišel by v následujících pár dnech. Ještě ale nikde není psáno, že i on bude chtít nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Povídej mi o tom chvíli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

¨Tak mě vyhodil z Arsenalu dal sem AC to bylo jeste horší..Nákej tip koho vzít ted?Láká mě Wolfsburg

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

docela vtipný, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

nic jinýho sis nezasloužil

Reagovat
minoLFC

si šmejd, tak ti treba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte tu plač teraz pane bože

Reagovat
vladis271

Tak ti treba.

Reagovat
vladis271

ale inak pekný tiket, chválim.

Reagovat
REPLIKATOR

cha cha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Dobře ti tak trotle

Reagovat
Coutinho10

zacatecnicka chyba...nemel bys hrat 1 zapas na 2 tikety (pokud si dal solo na Leicester, tak cpat to i do akovky byla blbost)

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ty si ale Liverpool ale dával i solo ne? Potom ti to patří, dávat stejný zápas na 2 tikety na debilita.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať ta modrá lůza sestoupí

Reagovat
Swarley

Bentekéééééééé to jsem ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Uz som videl kadeco ale toto este nie

Reagovat
smazaný uživatel

Proste neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis to je souhrn. myslel som Bentekeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs a Kane

A Chelski snad letos sestup!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Whitemedia

Ty jsi fakt... já vlastně ani nevím, jakou nadávku na tebe použít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsme vyhráli 3:0, ale úplně spokojen nejsem, těch neproměněných šancí bylo prostě moc, mělo to být minimálně 6:0.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FUnk

lamela zadrbal ten protiutok ale jinak hral dobre, ali ho tam mel fouknout

Reagovat
Infernoqt

6 šancí proti Norwichy kde to žiješ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Wat

Jako výhra dobrý, ale jak Hendo, tak primárně Benteke vyfackovat za ten závěr, zbytečný nervy, mělo bejt rozhodnutý 2:0 a šmitec, na těch koncích je ještě potřeba zapracovat, se snad viděli v kabině nebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard v duchu ,,hlavne sa nespotiť"

Reagovat
Miguel19

Naprostá debilní ztráta, nicméně si za ní může Hiddink trochu sám.

Fakt mi nejde do hlavy, proč posadil Zoumu? Pokud zranění, beru to, ok. Ale jinak? Naprostý fail. Cahill je naprosto průměrný stoper a dnes to jen potvrdil. Hrozný výkon.

S Fabregasem to snad poznal po 45 minutách, že je to v prdeli, tak snad i s Cahillem.

Nechápu, proč se nenavázalo na minulý zápas. Jestli to bylo soupeřem? Ale prvních 10 minut jsme mačkali Watford, nepustili je za půli. Pak jsme odešli. Mělo se to vyhrát, hlavně když byla penalta, ale to se stane no..

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho out ... oh wait

Reagovat
smazaný uživatel

23.12. Zouma byl údajně nabídnutý Laziu

Lazio Řím hledá nového stopera, Kurt Zouma se jím však s největší pravděpodobností nestane. Chelsea prý francouzského stopera Biancocelesti sama nabídla, problémeme je však hráčova mzda, neboť 21letý zadák pobírá přes 2 miliony eur za sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Proč jsme oslovovali Lazio? Oni nemají ani na pokrytí jeho platu, natož aby měli těch 60 mega na přestupovou částku.

Reagovat
Manik...

To je nějaký nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno preto, že tá expreska obsahuje slovíčko ,,prý".

Reagovat
Mastný Chobot

#Sibyla

Párty skončila, toto bol presne ten zlomový bod, po ktorom už to pre Leicester nebude tak ružové a už im nebude všetko vychádzať. Kloppovi palec hore, ak ustáli tie výkony, tak to bude fajn, pevná defenzíva je základ. Lovren, Hendo, Firmino, Lallana veľmi dobré výkony.

Reagovat
Wat

Lovren výtečnej, parádní výkon a nechává zapomenout na to, co hrál před tím.

Reagovat
SunFells

Škrtel je osoba, měj nějaký respekt.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vladis271

O čo, že ďalšie kolo bez problémov porazia doma City?

A to ani nevravím, že dnes remizujete na Sotone.

Tu všetci zabúdate, že oni majú túto formu od januára, nie od augusta.

Reagovat
Mastný Chobot

Ok

Reagovat
Counter

Jasné vlado, a Martial dotáhne MU k titulu, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

haha proti Arsenalu neslobodno nieco

Reagovat
Counter

?

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

17.01.2015 Leicester City - Stoke City 0-1

31.01.2015 Manchester United - Leicester City 3-1

07.02.2015 Leicester City - Crystal Palace 0-1

10.02.2015 Arsenal FC - Leicester City 2-1

04.03.2015 Manchester City - Leicester City 2-0

14.03.2015 Leicester City - Hull City 0-0

21.03.2015 16:00 Tottenham Hotspur - Leicester City 4-3

Reagovat
Mastný Chobot

ako povieš, vlado

Reagovat
bbbauch

hlavne ze to vi nejlip, pozer

Reagovat
Busby babes

na to jak jim nasypem 3-1 si teda pockam.

Reagovat
Mastný Chobot

to sú výsledky, nie predikcie

Reagovat
Busby babes

ajo. prekoukl jsem rok.

Reagovat
Counter

Vůbec, musí ještě porazit aspoň ManCity a Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo paradny nie, Lallana uz vobec. Lovren bol vyborny, Can tiez. Firmino hral sikovne..

Reagovat
Mastný Chobot

Can je wannabe záložník, ktorý si myslí, že je Messi a opakovane robí veci, na ktoré nemá. Mal som ho rád, ale v poslednej dobe sa mi zhnusil. Dnes takisto.

Reagovat
tomasinho

Párkrát ztratil no při pokusu o kličku, na což má techniku, ale ne obratnost. Když zapracuje na rozhodování, pohybu bez míče, tak bude fajn. Pořád má 21, za pár let může být top, až vyspěje herně.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

ale drzal stred pola, bol spravne agresivny a podarilo sa mu niekolkokrat pekn vyviest loptu...

Reagovat
aurelio

S týmto súhlasím, Lallana slabý, rovnako ako Sakho. Firmino sa chytal, som na neho celkom zvedavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Can teda dobry nebol kazil strasne moc..na druhu stranu bol jediny kto vedel porazit kanteho

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren, Hendo, Firmino, Lallana veľmi dobré výkony.

Reagovat
Hokaido

Asi jako po Arsenálu?

Reagovat
smazaný uživatel

chobot pls

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard ať už mi neleze na oči. Já bych ho utratil na jatkách.

Reagovat
smazaný uživatel

berem

Reagovat
Mastný Chobot

jatky bývajú v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Matić

jako proč? Vždyť za tu chvíli co hrál snad nic špatnýho neudělal, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kto nič neurobí, nič nedojebe...

Reagovat
Manik...

Do Realu ho berem . Potřebuje novou motivaci. Podle mě se trošku zasekl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co na takový debilní názor říct?

Reagovat
icemike

Tak si je narvy do řiti

Reagovat
minoLFC

porazili sme lídra ligy ale ten benteke na konci

Reagovat
Wat

Arsenal & Liverpool, nikdo jinej je zatím v letošní PL neporazil, co dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

že Lišky umí jen na silné týmy

Reagovat
Wat

V tom případě šup s něma do LM, ať to pro Anglii vyhrajou.

Reagovat
Jardin

Už jen aby narazili na Jihlavu, co?

Reagovat
Wat

To by byl debakl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham skvele zase trochu zaspatý začiatok, ale potom super. Najlepší hráči Alli s Lamelom. Hneď po nich Kane s Daviesom. Alderweireld kauf sezóny.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som spokojný, konečne ma zase baví pozerať na Chelsea. Ešte Pedro a Costa dole, Fabregasa zamknúť niekde ďaleko od ihriska, a bude to ok.

Reagovat
spider_8

Zasloužená remíza. Pro Watford by prohra byla krutá, ale stejně je Oscar jantar. Aspoň, že se rozstřílel Costa, to by mohlo být ve zbytku sezony důležité. Každopádně opět jsme ztratili na (potenciální) soupeře v boji o LM, tak by mě zajímalo, kdy začneme nasazovat ty mladíky. Tihle hráči stejně nejsou zárukou nějakých výsledků...

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená? Vždyť dali jeden gól z penalty a druhej z dorážky...

Reagovat
spider_8

My jeden z rohu a druhý z ofsajdu

Měli i další šance, Capoue nadvakrát střílel ve vápně, v první půli Ighalo a celkově naši pravou stranu větrali slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ivanovič, to je další kandidát na kulku mezi voči.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Lalkovič rozhodol

Reagovat
monty25

Liverpool je takový Jánošík. Proti prvním čtyřem týmům tabulky má bilanci 2-2-0, pak už je to horší... Leicester asi normálně hraje mnohem líp než dneska, protože s tímhle by ligu určitě nevedli. Reds dneska vyhráli zaslouženě.

Reagovat
vladis271

Už dlho sa nestalo, že by nemali svoj deň. Raz to prísť muselo.

Reagovat
R22
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

škoda, že tam ešte nie je ten následný protiútok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

btw měl se pískat ofsajd ale

Reagovat
tomasinho

Reagovat
db18

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

kedy?

Reagovat
Jardin

V době přihrávky už byl na půlce soupeře a před ním couval jen Morgan. pokud dole mimo záběr neběžel další hráč Leicesteru, měl se pískat.

Reagovat
Counter

Nebyl tam brankář (pro vyhnutí se ofsajdu je zapotřebí dvou hráčů soupeře).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Asi tak 1 % se mu dá prominout, protože to byl nejspíš nemávnutej ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

pohoda, takovou akci jsme taky dneska měli minimálně jednu

Reagovat
minoLFC

lenže tam chýbal brankár v bráne

Reagovat
REPLIKATOR

Benteke fair play Věděl, že to byl jasný ofsajd, tak ani nechtěl dát gól.

Reagovat
Rarášek

Je to charakter

Reagovat
stiflerovamama

Ale Lucas ten sprint

Reagovat
Counter

Ale jako musí se nechat, že čárový to zazdil stejně jako Benteke.

Reagovat
Ligter

skoro jak Yaya Sanogo

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd ako sviňa

Reagovat
miezto

Reagovat
Talker

Reagovat
FUnk

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Manik...

Reagovat
vladis271

ako tam brankár vbehne do záberu, beží ako mu len sily stačia a ten Bentekeho záver, ja nemôžem.

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Klopp

Reagovat
db18

LFCAcolyte

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mi to neni vtipne toto Gareth predvadza pravidelne .

Reagovat
smazaný uživatel

Možno v tvojich mokrých snoch. Zato Penalda som to uz videl spraviť párkrát. Nehorazny drevak ešte väčší ako isco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Carrick

Costa je vykartovaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Škoda že umíme jenom proti silným soupeřům

Reagovat
Mastný Chobot

ja som dal chytať Myhilla a Mignoleta nechal na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to máš za brankárov

Reagovat
Mastný Chobot

Myhill piaty najlepší v lige

Reagovat
jacobT

ja dnes s bench boost, takže body za Butlanda aj Fabianskiho

Reagovat
Counter

Taky jsem to tak chtěl udělat, ale pak jsem zapomněl

Reagovat
jacobT

A koho máš na lavičke? Oplatilo by sa ti to? Mne to nakoniec bolo platné len vďaka brankárom.

Reagovat
Counter

Oplatilo, protože jsem klasicky nechal hrát šupáky za pár bodů a kvalita sedí Hennessey s Morenem kupa bodů k ničemu.

Reagovat
jacobT

Tak to naserie, to by bolo slušných pár bodov navyše.

Reagovat
Counter

Navíc tohle kolo začala ta pohárová vyřazovačka Soupeř si proti mně rovnou hodil divokou kartu a bude rozhodovat každý bod...

Reagovat
jacobT

Tam sa dá hrať aj pohár?

Reagovat
Counter

To je automatické, pokud nejsi v pořadí minulého kola někde totálně dole - The top 2,097,152 scorers in Gameweek 17 will enter the first round. If there are more than 2,097,152 qualifiers then there will be a random draw amongst the lowest scorers to see who qualifies.

Reagovat
jacobT

Jaj, no minule kolo som mal zrovna slabsie, takze asi to nestacilo.

Reagovat
Counter

Já byl nějak milion osm set tisíc, tak tak

Reagovat
Hokaido

Á, super, já měl minulý kolo 52 a ani jsem se nekvalifikoval.

Reagovat
jacobT

Tak nejak som mal aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri ma moc prekvapil. Keď má hráčov ako Vardy a Mahrez s takými štatistikami z tejto sezóny, tak by som čakal, že im bude veriť aj keď sa im v jednom zápase nebude dariť......oni môžu rozhodnúť hocikedy z 1 akcie alebo aj z ničoho. Ten Kramarič odvrátil minimálne 2 šance Leicesteru, vyzeral resp sa správal ako tretí stopér Liverpoolu...

Reagovat
aurelio

O tri dni hrajú so City, nie? To je pre nich dôležitejší zápas. Tam sa ukáže, na čo majú.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo je podľa teba ten zápas pre nich dôležitejší?

Reagovat
stiflerovamama

Dnes od nas vyborny vykon, Leicester sme nepustili prakticky k nicomu.

Dejanko vyborny opat, Skrtel to bude mat tazke s navratom do zostavy.

Reagovat
celeb

Cez Sakha?

To, co tam dnes stvaral som nevidel uz velmi davno. Za mna jednoznacne najhorsi hrac LFC, Benteke aspon ten gol dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho je paródia na obrancu. Ale dúfam že bude hrať miesto Skrtela celu sezónu. Liverpool bojujúci o 9 miesto sa mi veľmi páči

Reagovat
Maresma

Jednou obrana v ideálním složení a hned clean sheet, super.

Bentekemu ten gól hrozně přeju, je to výbornej hráč a sympaťák, ale výkon teda od něj dobrej nebyl.

Reagovat
jacobT

Dnes už snáď pôjdeme do toho čela. Treba potvrdiť výhru s Man City a pobrať v týchto najbližších zápasoch čo najviac bodov, kým zase prídu silnejší súperi. Škoda, že zápas neuvidím, ale snáď ma aspoň výsledok poteší. Mesut dnes ďalšie dve áčka a proti Bournemouthu zaslúžené voľno.

Reagovat
Wat

Jde se na vrchol. A Mesut žádný volno, pěkně pokořit ten rekord ještě do konce roku.

Reagovat
jacobT

okej, tak dnes 6 áčok a potom voľno

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Zoufale nám chybí 2 věci... Pohyb a produktivita

Zlepšení, co se týče pohybu proti tomu, co bylo 2 týdny zpátky, ale zhoršení proti Sunderlandu. Více pohybu, více náběhů, více přečíslení. Xkrát se stalo, že prostě nebylo komu přihrát, nikdo si nenabíhal.

Potřebujeme zoufale produktivního hráče, který je schopný vystřelit z hranice vápna a dát gol. Nebo si naběhnout do vápna.Někdo, kdo pravidelně bude dávat goly. Loni to byl na podzim Oscar, na jaře Hazard. Letos to není nikdo. Pokud nemáme jediného hráče vyjma útočníků, který překoná 10 ligových golů, tak se neposuneme. Loni to zachránila obrana, letos ne. Chybí nám někdo jako Lampard, jako Mata, jako KdB... Bez toho se nehneme.

Co se týče individuálních chyb, tam to je prostě na Hiddinkovi. Není možné, abychom dostali 2 stupidní goly, kdy jeden zaviní nesmyslnou rukou Matič a druhý individuálním failem Cahill. To prostě nejde.

Willian famozní přihrávka před golem, absolutně jsem nechápal, jak se dostala ke Costovi.

Reagovat
Talker

Jinak Fabregas musí sedět. Tragický letos. Naprosto tragický. Celý rok. Snad si to Hiddink uvědomí a nenechá ho na hřišti. Je fajn, že ho hned poslal dolů v poločase, ale on si zasloužil vystřídat už v 15. minutě. Absolutně nepoužitelný v současné formě - pod 80% úspěšnost přihrávek, nevyhraje jediný souboj, neproduktivní...

Reagovat
smazaný uživatel

Costa dnes najlepší na ihrisku. Behal, bojoval, snažil sa a hlavne sa jeho správanie pohybovalo v norme. Je vidno, že keď sa sústredí na hru, tak je to výborný útočník.

Postaviť Cahilla bol obrovský fail. Neviem čo bolo Zoumovi, ale ak nebol zranený, tak proste mal hrať.

A Hazard. Vybojoval síce penaltu, ale od neho sa čaká oveľa, ale že oveľa viac. Napríklad keď tam vypustil šprintérsky súboj, keď mu Costa prihrával do priestoru- to ma neuveriteľne vytočilo...

Reagovat
Talker

Jojo, Costa správný pohyb, i když taky tam jednou vynechal akci, kdy míč šel těsně před bránu a on zaspal za obráncem a ten ho tam už nepustil. A měl tam tu demenci se žlutou, kdy šel do skluzu oběma nohama dopředu, kterou si mohl odpustit.

Hazard vybojoval za tu půl hodku pencli. Nebylo to od něj super, ale uvidíme, až dostane celých 90 minut.

Reagovat
Matić

Costa jak dostal tu kartu, tak spíš uklouzl, ne? Nebo mi to tak aspoň přišlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež som v tom nevidel nič zákerného.

Reagovat
minoLFC

Tottenham už serie. Cez koho sa tam dostať?

Reagovat
I am Mancunian

cez nas je realna sanca

Reagovat
minoLFC

vy v top 4 nieste

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal a Leicester.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
afc

Z akeho dovodu siel na nas kurz z 2,1 na 2,4? Nehra Mesut ci co sa deje?

Reagovat
jacobT

prenášame tlak

Reagovat
afc

Normalne ma svrbia prsty to drbnut za kilo. Ten kurz je proste luxusny.

Reagovat
jacobT

Za pokus asi stojí, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

vanocni darek

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Jardin

Arzén přece říkal, že by ho nechal stejně v jednom zápase odpočívat, ne?

Reagovat
Jardin

Né že by neplatilo co jsem napsal výš, ale už jsem si všiml toho data. Nezvládám

Reagovat
smazaný uživatel

Vdaka borcom tiperom najvacsim, ze tak verili Leicesteru a inspirovali ma podat na LFC :)

V stredu rozjebkat Sunderland!! a predbehnut velke MU, ktore dufam padne s Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Blbej Liverpool, teď už bude Leicester jen klesat..Odhaduji to na konci szony někde kolem 7 místa..

Reagovat
Talker

Tak ono se říkalo, že z těch 6 zápasů budou rádi za 4 body. Mají jich 10.

Reagovat
salami

v pohodě, to je nerozhodí, nikdo z nich nečekal, že projedou zbytek sezony bez ztráty kytičky

Reagovat
smazaný uživatel

jo, 3.5+ gólů na Liverpool, který zvládne odehrát třeba i poločas bez střely na bránu na obou stranách, to chce koule

Reagovat
Hokaido

Věřil jsem, že zápasu bude vládnout dynamičnst v útoku na obou stranách+ dlouhodobě tragická brana Foxes+dnes papírově tragická obrana Live. Doteď nechápu, jako to nemohlo vyjít.

Reagovat
smazaný uživatel

Michael Carrick: "The only way to get through this is to work hard, stick together and keep believing."

To hovorí už tretí týždeň po sebe

Reagovat
I am Mancunian

a co ma povedat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej nič, keď po takých kecoch aj tak nevidíš žiadnu zmenu.

Reagovat
EXoRcIsT

mna tieto ich reci neskutocne vytacaju

Reagovat
FUnk

harry 49 golu ze 101 zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland je opravdu marný myslím že ani Big Sám je nezahrani. Po dvaceti minutách hotovo , ale zase jsme ztratili Kompase tak snad to zas nebude pauza na 5 týdnů. Teď ještě aby Arsenal ztratil.

Reagovat
Hokaido

KdB ve fantě za 32 bodů. Celkem 65 +Kos, Nacho, Deulofeu a Lukaku.

Reagovat
Miguel19

Hostující týmy zatím ani jedna výhra

Reagovat
FUnk

musi zustat

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by ta tabulka takhle zůstala až do konce sezony, bral bych hned

Reagovat
FUnk

Reagovat
db18

Jenže to by zase Chelsea vyhrála LM

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo jako dostat podruhý rakovinu...

Reagovat
Talker

Podle všeho každý 6. člověk dostane rakovinu alespoň 2x...

Reagovat
Wat

Hah, mokrý sny.

Reagovat
smazaný uživatel

WJC OT: @TSNBobMcKenzie - It is more likely than not that BOS will loan David Pastrnak to CZE at WJC but it can't happen until NHL roster freeze is lifted on Dec. 28.

Reagovat
Error

To přijede tak na Finy.

Reagovat
Pospovič

3 body jsou doma, co jsem měl možnost vidět tak nejlepší na hřišti byl Alli Ale některé zakončení by to chtělo vypilovat teda. A něco se stalo s Dembelem?

Reagovat
smazaný uživatel

Harry 11 gólů, 10 dalších, aby se vyrovnal minulé sezoně, ještě myslím dá. To je nad moje očekávání.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri 2K minutach ?

Benzema to ma za polovicu

Reagovat
smazaný uživatel

jenže Benzema hraje sranda ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pri najhorsej klubovej sezone za posledne roky

Reagovat
smazaný uživatel

V sranda lige (10-2)

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda liga je ta vase. To je fakt uzasny kdyz posledni tym tabulky dostane stamiliony korun... v evropy tymy z anglie jedna velka nula, klasicky. Ctyri nejlepsi hraci hrajou v ty dle tebe sranda lize. A kdy si tam zazil vysledek 10:2? Ja teda nikdy..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vysledek minim nekolik let zpatky, kdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Mesi nebo Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

NIkoho ta Europa nezaujima, kedy to uz pochopis?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ale na nižším levelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri 1,5K

Koho to zajímá?

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Nelži, očekávals 40.

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
EXoRcIsT

pekne zatvara usta vsetkym kritikom

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

OT :nema niekto Stream na English club TV . nikde to nemozem najst

Reagovat
Ligter

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hai

Reagovat
scholes18

Reagovat
janinho

mam slzy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik

Už je s manželkou na té penzi?

Reagovat
vladis271

kukni zaja, tam je odpoved.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

byť to protihráč tak už sa tam váľa

Reagovat
Infernoqt

Parádní příběh Cleverlyho . Takže v pondělí můžeme teoreticky spadnout až na 11. příčku

Reagovat
smazaný uživatel

nemôžete ani teoreticky

Reagovat
I am Mancunian

v pondelok asi tazko, ked rozjebeme cukotku

Reagovat
Matić

to bude tak zoufalej fotbal dvou zoufalých týmů, že to skončí buďto 0:0 a nebo 5:4

Reagovat
Infernoqt

No, já nevím jaká zoufalost - dneska 58%

Reagovat
Matić

wow, to hned mění situaci

Reagovat
Ritchie

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

to sa mi páči. Bojovná nálada.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a už by těch výher venkovních mužstev dnes stačilo.

Reagovat
Mastný Chobot

ban

Reagovat
Matić

Reagovat
REPLIKATOR

však dvě postačí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Newcastle......

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Toffees

Reagovat
REPLIKATOR

Přepište dějiny

Reagovat
smazaný uživatel

McClaren ven, neznám trenéra, co by uměl hůř střídat jak on dneska to fakt zajebal on

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrović teda taky, ale ten měl letět už po prvním poločase.

Reagovat
Zaschrona

Martinez dneska stridal hur

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Cleeeeeev

Reagovat
smazaný uživatel

354 pre LVG a kiwwiho

Reagovat
smazaný uživatel

Nie náhodou 352?

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou nie

Reagovat
fff

Ale Lovren dnes super vykon. Akoby ani nemal tu kratku pauzu, parada.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a aby som nezabudol, top stoper Sakho hral ako?

Reagovat
fff

Dnes okrem jedneh rozohravky tiez super Olo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Nj, Olo.. stoperska dvojice je jasná

Reagovat
fenixLFC

lovren-skrtel

Reagovat
Maresma

urcite

Reagovat
smazaný uživatel

6 zapasov - 4 ciste konta, tam je to jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Sa mi paci aki su gauneri zosrani z toho Leicesteru ani keby nahodou uz odpadli, co si nemyslim tak im to nepomoze. taka banda odpadov s polenami v utoku nema sancu dat titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle snad zostup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
kissak

neviděl dnešní zápas :-)

Reagovat
smazaný uživatel

s timhle nickem se vubec nezahazovat, horší než Masopust

Reagovat
kissak

jen ho sere, že Slípky nedokázaly porazit tak sračkovatej klub jako jsou Straky

Reagovat
smazaný uživatel

(bez toho "jen")

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se nesl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto chce vidiet totalne fiasko, nech si zapne maju fantu.

Reagovat
wild

este ho nevyhodili?

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes na nás stačilo Sotonu strašne málo, aby nás o triedu prevýšili. Snáď ich Arséne rýchlo vráti späť, aj keď za 2 dni proti Bournemouthu s Gibbsom a Debuchym a pravdepodobne bez Ozila, no, nedá sa povedať, že sa zrovna teším. Stále ale lepšie vyhrať so City a prehrať na Sotone, ako naopak.

Reagovat
Mastný Chobot

Fú, ale 4-0 už je moc, to už je fakt trapas

Reagovat
Heisenberg

Jak si Ranieri myslel, že přenese tlak na nás. AW

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
teenz

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Blasphemer

4RSENAL

Reagovat
J0EL

Aj tak sme na prve miesto nechceli

Reagovat
Liquid

však co byste tam taky dělali....

Reagovat
J0EL

Chytas signal v tom kanale?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sice malo byt 6 az 7:0, ale aj toto je super. jatky Kikscielny najvacsi kikser PL confirmed

uplne snove kolo. my si ten titul teda zoberieme ked uz ho nikto nechce

(ale pozor na MU ti po tom idu ako Yung po nachoskach)

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Vy a titul? Fetoval si?

Reagovat
Mastný Chobot

viac ako Nachos už nemám rád len teba a ananás na pizzy

Reagovat
pepinho2

Hawai

Reagovat
smazaný uživatel

ananas na pice je fajn a sandro taky...

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mastný Chobot

vkus zodpovedajúci fanúšikovi Tottenhamu

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

na pizzY

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Posledni Kovboj

Ja ho taky nesnasel strasne dlouhou dobu, ale posledni dobou mi prijde, ze je vlastne docela ok. Ananas, ne tenhle honibrk.

Reagovat
smazaný uživatel

pizzy

Reagovat
Gunner14

To za tebe musela dopsat tvoje opatrovkyně ne ? Napsat Tottenham ve spojení s titulem

Reagovat
masly008

.spurs a titul

Reagovat
smazaný uživatel

To dřív bude v Anglii v zimě sněžit, než vy vyhrajete titul.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mada

Reagovat
Liquid

3 góly na vrub Petra Čecha

Reagovat
smazaný uživatel

na vrub rozhodčího si chtěl snad napsat, Čech nemohl ani za jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

To je slušnej komplex

Reagovat
Liquid

komplex měl Petr Čech z míče

Reagovat
J0EL

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

1. gol paradni rana k tyci, tam toho moc delat nemohl. druhej do prazdne, zas bez sance, treti gol roh na prvni tyc, tam golman tezko muze byt... no nevim, nejak mi ty tvoje pocty nevychazej... posledni ok, to chytit mohl, ale v 92. za stavu 3:0 uz to je asi tak nejak fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

1,5 dajme tomu

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Nic moc dneska, slušně se to sešlo, že pořádně nezahrál skoro nikdo z týmu. Saints byli mnohem hladovější, zasloužili si to. Ale titul je stejně náš

Reagovat
Liquid

a na příště Ospina do branky

Reagovat
Hachim Mastour

No, neni to až také zlé.Stačí ak poraszíme Boro a City s Lestrom remizuje a sme prví.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako stacilo dnes vyhrat alebo par tyzdnov dozadu, proste lahke

Reagovat
Hachim Mastour

Hej no...

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž bych uměl odmítat alkohol tak, jako Arsenal první místo

Reagovat
SunFells

Reagovat
Liquid

Paul Gascoigne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Aldeano

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Soton = Bayern

Reagovat
Spalovač šancí

Arsenal opět s nulou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

No nic aspon som mal ten spravny feeling. Ako sme tam vyhoreli zaciatkom roka a potom sme nali neskutocne dlhu snuru, snad sa nam to podari aj teraz.

Reagovat
Heisenberg

No nic, přiští rok do Southamptonu ani nejezdit. Dle médií"rozhodující" zápas a náskok 4 bodů nad City ihned zpátky na 1. Posránci hráči nejsou, jinak by nevyhráli nad top týmy Anglie i Bayernem, ale tenhle opakující se motiv promrhávání šance jít do čela je dost frustrující. Aspoň že se nikdo nezranil.

Saints hráli dobře, střeďáci úplně odstranili Ozila ze hry, dozadu bezchybní, dokázali proměnit šance a dali nám rychtu. AW, kup prosím tě střeďáka! Flamini za chvíli umře a Ramseyho hamstring může kdykoliv vybouchnout.

Reagovat
One-Real

Kouzelne, jak par fanousku Chelsea neunasi fakt ze je Cech furt lepsi jak ta dvojice, ktera jim tam zustala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně taky super kolo pro nás, Kohouty.

Opět se ukázalo, že v této sezoně se může stát cokoliv. Southampton, který jsme bez větších problémů minulé kolo porazili, si teď doslova namazal na chleba "uchazeče o titul". Tuto sezonu prostě nezvládá úplně kdokoliv, takže by mě vůbec nepřekvapilo ani kdyby titul skončil v našich rukou.

Ale jedno po druhém, dnes jsme se osamostatnili na 4. místě a to je to jediné, na čem nám právě teď záleží. COYS

Reagovat
smazaný uživatel

- dělený nejlepší GD v lize

- nejlepší obrana v lize. A jak je známo, obrany vyhrávají tituly

Reagovat
smazaný uživatel

S tou nejlepší obranou v lize je to teď každé kolo jinak, takže s tím bych brzdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Ako si slepice mozu zobrat do huby take slovicko ako titul proste nepochopim.

Reagovat
smazaný uživatel

*zobáku

Reagovat
smazaný uživatel

za poslednych 10 rokov mame rovnaky pocet titulov ako vy

Reagovat
J0EL

Neskutocny uspech pre vas. Aspon v niecom sa nam dokazete rovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

taky máme lepší skóre

Reagovat
Mastný Chobot

a najviac inkasovaných gólov v histórii PL

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

argument na úrovni slepice

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mada

Reagovat
minoLFC

a za posledný rok rovnako titulov z LM ako Real madrid borci

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chce se to vyvarovat těm ztrátám jako byl zápas s West Bromwich, nebo Newcastlem..To je každej rok to samé a když se k tomu přidají prohry s top týmy, tak to prostě většinou na lepší jak 5,6 místo není..Letos naštěstí ztrácí všichni, proto je Spurs kde je.. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger opět za kokota

Reagovat
smazaný uživatel

Vrať se radši k fotbalu v Irsku ty zrzavej zmrde komentování ti moc nejde.

Wanker je možná kokot (ano, je to totální kokot a pedofil), ale nadávat mu můžu jenom já, tak se sklidní ubožák.

Reagovat
smazaný uživatel

nech si chlast na Silvestra ty lolku, nedělá ti dobře. vůbec nevim co to meleš. ty a Wenger kokoti dva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta závorka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

( )

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

zrzavej zmrde...

Reagovat
raduinho

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

= ( )

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Nikdy neprestal byť

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že Koeman k tomu byl dneska donucený okolnostmi, ale to duo Long-Mané by se v základu mohlo usadit klidně i na dýl. Kvalita zakončování tady bude asi problém, nicméně ta rychlost a workrate, kterou nabízejí je neskutečná a spoustě celků by to mohlo dělat problémy. Jinak skvělý výkon, PL je letos fakt neskutečná.. ten titul evidentně nikdo nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš ty co? Já tě uznávám.... fandíš sympatickýmu klubu (který mi dnes mimochodem zkurvil večer)... a dlouhodobě se tu projevuješ jako inteligentní lidská bytost..... takovejch jako jsme my dva tu moc není - co vidí věci v širších souvislostech... a chci ti říct .... vytrvej, ať nás ta zdejší zkurvená verbež nesemele.

Jestli já jsem morální vítěz dneška (viz diskuze v preview k PL) ..... ty jsi pro mě morální autorita dneška.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Dodals mi sílu pokračovat.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Pelle bol posledny mesiac hrozny...ale 2 goly toho trageda longa su neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vybordelne Soton

Reagovat
Minister

wtf?

Reagovat
Allianz_Arena

Ten Alli hraje vždycky takhle dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Allianz_Arena

tak to vypadá na hodně nadějného hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, je to priemerak vo forme ako Mason

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je někde na úrovni Hendersona. Alli je jinde.

Reagovat
Hokaido

4:0, to je snad největší šok letošní PL. A že už jich bylo.

Reagovat
Hachim Mastour

Že to hovorí práve fan Chelsea.Toto nie je ani zďaleka ten najväčší šok.

Reagovat
Hokaido

No je, Saints mi přijdou strašně tragičtí poslední dobou.

My jsme často prohrávali o gol, největší prohra na City 3:0... pak právě se Sotnem doma 1:3, ale pořád to není o 4 goly.

Reagovat
Whitemedia

Raději dvě, tři prohry o 4 branky, než to, co předvádíme letos my

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Whitemedia

Akorát u nás letos bylo asi deset podobných šoků.. v Arsenalu se prostě o svátcích moc chlastalo, to je všechno, u nás se chlastá už od srpna

Reagovat
smazaný uživatel

největší šok je, že je Arsenal stále nad námi

Reagovat
Hokaido

owny pls

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Áno.

Reagovat
Ángel di María 22

Arsenal

No LOL

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Vesmír zase čiastočne v rovnováhe.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jsem k Vánocům dostal jen los za 20 Kč a ještě proherní, takže můžu s klidem říct, že mi Arsenal dal opožděně ten nejkrásnější dárek.

Reagovat
PhilipS

Na tom Troll football jsou hrozný goldy. Dávejte to sem všechno...

LVG: "We're losing, quick, bring on Fellaini"

Giggs: "He's already on"

LVG: "Oh FFS, bring on another useless lump"

Giggs: "Wayne, warm up!

Reagovat
smazaný uživatel

vtipne

Reagovat
PhilipS
Reagovat
smazaný uživatel

to je hrozna blbost...

a/ pichal ji driv nez bracha - vzal by sis takovou na brachove miste, kdyby to bylo nastaveny jako u nich v rodine /gigsy - uspech, ty - normalni zivot/

b/ proflakla to ona, kdyz uz v tom nechtel pokracovat, fakt krava...

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
nani92

neprežívaj to

Reagovat
PhilipS

budu

Reagovat
smazaný uživatel

stare

Reagovat
C-M@ster

Já to měl přesně naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Piers Morgan ‏@piersmorgan před 58 minutami

What's Mourinho's number?

Reagovat
Ligter

88

Reagovat
Whitemedia

1

Reagovat
pepinho2

4

Reagovat
smazaný uživatel

special /need/

Reagovat
vladis271

Takže Arsenal prehral a Líšky sú stále prvé? Je otravné mať stále pravdu, no.

Reagovat
Bayern +

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

4senal

Reagovat
smazaný uživatel

Gooners v kanálu a diskuze mrtvá, klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to rikal ze arsenal potrebuje posilit na vsech postech ale ne prej to slape bez opor dokonce jeste vic a chce to jenom utocnika. hm... prohru bych pochopil ale dostat debakl od takovejch kopacu?

Reagovat
smazaný uživatel

když se to sejde, je možné vše i debakl

Reagovat
smazaný uživatel

ide motd? dajte niekto nejaky link pls

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys nebyl takovej dick, tak už ho tu dávno máš

http://cricfree.sx/watch/live/bbc-match-of-the-day-live-streaming

Reagovat
smazaný uživatel

nechcela mi ist hola ale nakoniec som to rozchodil.

Aj tak dik

Reagovat
smazaný uživatel

co rika na prohru v sunderlandu peta cechu?

Reagovat
smazaný uživatel

"Čtyřka potěší, ale důležitá je prohra. Nehoním se za individuálními oceněními. Cítil jsem v týmu skvělou atmosféru a doufám, že ji dokážeme přenést i do nadcházejícího náročného programu."

Reagovat
smazaný uživatel

*Southamptonu

Reagovat
Godwinson

Nick

Reagovat
teenz

fuck a job

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/arsenal-muze-ziskat-titul-veri-brankar-cech-315293/#forum

Nr.Nobody23.12.2015 17:45

Super, pokazde kdyz nekdo z arsenalu prohlasi neco o titulu, tak pak ztrati nekolik zapasu v rade

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi do pici, cukotkari

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mna by zaujimalo, preco je Arsenal pasovany za favoria v zapasoch a na zisk titulu kazdy rok, ked dlhe roky nevyhral ziadnu trofej ..a tym myslim serioznu trofej co by stala za rec, v europskych sutaziach je len do poctu a ziadne vyrazne zmeny sa napriek tomu nekonaju...a samozrejme som zabudol na tu jeho mega fanusikovsku zakladnu co je mozno najvacsia v PL...no asi to je len trend naaastrocnych a to ze je to Londyn

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal a titul je proste absudrnost. Nejde to dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čech to nezvládl

Reagovat
smazaný uživatel

Hokejove OT:zajtrajsi zapas na MS20(BLR-SVK,15:00). Tu poprosim chlapi:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/bylo-skvele-byt-znovu-na-hristi-radoval-se-uzdraveny-baines-313300/

Reagovat
smazaný uživatel

spametaj sa

Reagovat
smazaný uživatel

*spamätaj

a preco vlastne Pali? Ty tam nemusis ist .

Reagovat
smazaný uživatel

pozeras Boston?

Reagovat
smazaný uživatel

nepozeram, idem spat do hodiny a potom by ma to lakalo cele dopozerat

Reagovat
smazaný uživatel

paradni pohled na tabulku v porovnani s klasikou /celkove, nikdo konkretni/, o tom si v jinejch top ligach muzem nechat jen zdat a je fakt jedno z jakyho duvodu to je

Reagovat
Ferguson6

Ale páči sa mi, že keď Arsenal v tejto sezóne prehrá, tak je to vždy na celej čiare a neskutočne trápne. Aspoň potom fanúšikom nie je ľúto, že prehrali napriek tomu, že bol Arsenal lepší alebo po dobrom výkone. Ale je to vtipné, ako Arsenal dokáže na stupnici od 1 do 10 hrať bud na 10 alebo na - 1000000. Nič medzi

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Kane prekonal Sheringhama Top top class, suverénne najlepší útočník PL tohto roku. 2 season star. Boh

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
Rohlíček

Newcastle , bav mě dal, roztomilý chlapče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete ako hral včera Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mistri!

Reagovat
teenz

A jak Mourinho ?

Reagovat
smazaný uživatel

proc na neho utocis, dyt to napsal slusne na to, ze ste hrali jak uplny mrdky

Reagovat
teenz

Reagovat
afc

Pozdravuj City a ich tohtosezonne vyprasky.

Reagovat
Mastný Chobot

ani raz neprehrali o 4 góly, po včerajšku radšej buďme ticho

Reagovat
smazaný uživatel

na gunners.cz citam si hodnotenia hracov a trosku nechapem

Chamberlain – Zas to jeho bránenie...privádza ma už do šialenstva, príde na ihrisko, azda prvý roh a jeho hráč dá gól. Neviem už čo na to povedať. Dopredu slabé.....to ako fakt? Skor je otazka, ako je vobec mozne, ze Ox ma branit pri rohu stopera a nie este mu vycitat jeho neubranenie

Reagovat
smazaný uživatel

gunners.cz je kanál plný deluded lidí, to se nediv

Reagovat
Mastný Chobot

"na gunners.cz citam si hodnotenia hracov"

Reagovat
smazaný uživatel

co sa smejes jak prijebany Samo? mate lepsiu stranku? tak sem s nou, poznam len tuto

Reagovat
J0EL

Aj tak na nu chodis len po nasich prehranych zapasoch, aby si si mohol pohonkat ego.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Jak supacik

Reagovat
smazaný uživatel

ved vtedy sa hodnotenie cita najlepsie

Reagovat
Mastný Chobot

arsenalsite mi príde lepšie, ale nechodím ani na jednu. Ale o to nejde, všetci vieme, prečo si na tej stránke bol a to mi príde smiešne.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je na tom nieco zle?

Reagovat
Mastný Chobot

to som nenapísal

Reagovat
smazaný uživatel

a podla toho, jak pisu tie clanky, ja som si myslel, ze tam pises aj ty

Reagovat
smazaný uživatel

nic zvláštního, já to udělal též

Reagovat
J0EL

Tak vy ste aspon vyhrali. Mas na to narok sa "posmievat".

Reagovat
smazaný uživatel

To je opravdu omezený, takhle uvažovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak pozri sa, kto to pise, tam nejake velke uvazovanie cakat nejde

Reagovat
J0EL

Trafena hus...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
afc

Troska prestrelil,ale da sa to chapat. Oxovo branenie resp nebranenie uz zacina pit krv vsetkym na gunners.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox ma pri rohu branit stopera? to mi pride mimo

Reagovat
vitasrp

Hlavně já mám dojem, že Arsenal brání rohy daleko spíš zónově, takže vyčítat někomu, že jeho hráč dal gól, mi přijde jako blbost (ale můžu se mýlit, znova jsem se na tu situaci nedíval). Nehledě teda na to, že ta hlavička přišla z prostoru, který by měl kontrolovat Petr.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pravidlo č. 1 - Čech se na českých webech nekritizuje. Ale chyby dělal, proti prvním dvěma gólům neměl šanci, ale chyboval jak při tom ofsajdovém gólu, tak při gólu třetím i čtvrtém.

Reagovat
vitasrp

Při třetím rozhodně, čtvrtý rozhodně mohl chytit, ale lidi to moc nezajímá, protože to už vůbec nic neřešilo, čemuž rozumím.

Jinak jsem se na ten roh pro jistotu mrknul znova a Arsenal skutečně bránil zónově, nicméně Chamberlain rozhodně chybu udělal, protože v tý zóně na úrovni penaltovýho puntíku je kvůli tomu, aby zablokoval náběh nejnebezpečnějšího hráče, což teda neudělal ani z 5 %, poněvadž tam jen stál a Fonte ho sakra jednoduše oběhl.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

jn, já už nevím, co z toho Chamberlaina bude, pořád stejná tragédie v útoku a navíc teď ani v obraně nepomůže, pátý rok v PL a pořád ne a ne se někam výkonnostně posunout

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám PL je letos opravdu nejlepší soutěž. Ty sezónní výsledky a telenovely s portugalskou hvězdou José Mourinhem a holandskou superstar LvG v MU, to je něco.

Reagovat
smazaný uživatel

po dlhej dobe dobrý výsledok

Reagovat
smazaný uživatel

Tady golman prokázal nulový cit pro hru. Tohle musí pouštět

https://streamable.com/r2rg

Reagovat
Cobra

Bez diskuze.

Reagovat
SunFells

Lamela je frajer, ale za rabonu místo střely pravou bych ho jako trenér asi zdrbal.

Reagovat
smazaný uživatel

ako bolo to za rozhodnuteho stavu, ale aj tak on sa az moc hrajka s tou loptou miesto toho aby dal normalne gol

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě nebylo to nejhorší řešení, koukni na link, 2nd Half SPA, 38:20 (83. minuta zápasu), co vymýšlel, než aby střílel pravou.

http://www.fullmatchesandshows.com/2015/12/26/tottenham-hotspur-vs-norwich-city-highlights-full-match/#5

Reagovat
SunFells

Možná spíš jen nechtěl sobčit, každopádně provedení špičkové

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jebat 4:0. ale to, že nechá Ozila celý zápas, to je na ránu!

Reagovat
Mastný Chobot

tieto veci nechápem ani ja, no. Zajtra hráme s Bournemouthom a ked ho postaví do základu, tak neverím, že to skončí bez zranenia.

Reagovat
afc

Pocas poslednej repre pauze dostal dva tyzdne volno,kvoli tomu,aby na sviatky to cele potiahol a pri jeho style sa nema ako zranit.

Reagovat
smazaný uživatel

on totiž celý zápas stojí a neběhá ne? vždyť má každý zápas skoro nejvíc kilometrů naběháno a sám wenger říkal, že dostane volno, aby se nezranil a pak ho tam nechá až do konce v zápase, ve kterém už o nic nešlo

Reagovat
afc

A kde pisem,ze nebeha? A koho tam ako mal dat? Gibbsa,Jeffa? Mozme byt radi pri tej marodke,ze sme,kde sme a tito hraci vybojovali postup v LM a liga je stale skvele rozohrana.

Reagovat
smazaný uživatel

když to bylo 3:0, tak klidně i adelaida, kluk by si zahrál a ozil trošku pošetřil síly

Reagovat
J0EL

Reagovat
J0EL

Bez neho nemame sancu, takze ja prave dufam, ze ho postavi.

Reagovat
minoLFC

ten Shaqiri to je iný cvalík

Reagovat
minoLFC

De Bruyne 1+2+ tá patička na Silvu

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Si zabudol prepnut

Reagovat
minoLFC

zabudol som palec nakonci

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle - Everton bol asi vynikajúci zápas nie? Škoda že som to zmeškal

Reagovat
Zaschrona

ze zacatku me to bavilo, jak jsme je mackali, pak me nastval rozhodci, ze nevyloucil Janmaata, ani nam nepiskl jasnou penaltu - pak me stvali hraci Evertonu, protoze se nechali tlacit a NU melo velke sance a asi meli ten zapas suse vyhrat... aby nakonec ta posledni minutka to takhle krasne zas obratila

Reagovat
Darren Fletcher

uz sme ho vyhodili?

Reagovat
vladis271

Čo tak čítam, niektorí mufani by chceli Hughesa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Už je ten blboun pryč?

Reagovat
spider_8

Koukal jsem na ty góly a Čech tedy neměl nejlepší večer. U toho neuznaného gólu špatně vyběhl, měl akorát štěstí, že to odmávali. Třetí gól padl po rohu z malýho vápna a i když tam byla dost tlačenice, tak tenhle prostor by měl brankář ovládat. No a čtvrtý byl takový napůl, prudká střela mezi nohy, ale že by to bylo vyloženě nechytatelný...

Reagovat
Busby babes

hlavicka na predni tyci je prostor golmana? Ctvrtej ok, to se chytat dalo, ale to uz bylo tak nejak jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

The last time Tottenham were two goals behind in a PL game was against Stoke on May 9th.

Reagovat
smazaný uživatel

obrana Vertonghen, Fazio, Chiricheş, Dier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jak realny je zajem Spurs o Sandra z FCB?

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem akorát, že se o tom spekulovalo, ale u toho to zatím zůstalo, nějakého útočníka ale určitě budeme kupovat

Reagovat
FUnk

ale sandro nam bude v hovnu...hrotaka to chce

Reagovat
smazaný uživatel

Akutně sháníme útočníka, určitě se budeme snažit už v zimě. Mluví se hlavně o Berahinovi, pak Dembele z Fulhamu, Zaza z Juve... O Sandrovi jsem moc spekulací neslyšel, jestli je zájem, tak zřejmě není první na seznamu. Je dobrý?

Reagovat
patas92

Ano, kupte ho, dokud je k mání

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, diplomaticky receno kvalitou moc neoplyva, ale ve Spanelsku spekulace o jeho prestupu do Spurs zacaly nejak houstnout. Pokud za nej kdokoliv nabidne okolo 8-10 mega euro, prodal bych ho okamzite. Buy-back option netreba.

Reagovat
FUnk

prave, takovy hrac nam je k nicemu, townsend uz u nas sedi na tribune a lennona jsme kvuli tomu prodali.....

Reagovat
smazaný uživatel

Celta Vigo ma zajem o Campbella Tak snad, u gauneru je ho skoda.

Reagovat
afc

Nema na to.

Reagovat
Mastný Chobot

lol

Reagovat
afc

Takze ma?

Reagovat
Mastný Chobot

Na to, aby bol squad player? Zatiaľ ukazuje, že áno. Hrá výborne dozadu, čo je niečo, čo Bellerín potrebuje, bojuje a hrá pre tím. Momentálne by ho nevytlačil zo základu ani návrat Alexisa.

Reagovat
afc

Dozadu ano,ale dopredu? Ved neurobi ziadnu nadstavbu,ziaden rozdiel,marne cakam,ze spravi nieco individualne sam a stale nic. Ak sa vrati Alexis,tak si uz tak skoro v zaklade nezahra,za predpokladu,ze sa Walcott hned nezrani.

Reagovat
Mastný Chobot

Robí dosť aj dopredu. Nie je to rozdielový hráč, ale maká a bojuje. Ak by si to sledoval poriadne, tak presne takých hráčov Wenger na krídle rád využíva, preto tam aj hráva Ramsey. Keď sa vráti Alexis, tak si sadne Walcott. Znova, koľkokrát hrali spolu na krídle Alexis a Walcott? Možno dvakrát, lebo Wenger nebude hrať s dvoma tak ofenzívnymi hráčmi naraz. Ramsey, Ox vo forme alebo teraz Joel tomu dávajú niečo iné ako Alexis na druhej strane a to vždy Wenger uprednostní pred Walcottom, ktorý by síce bol gólovejší, ale bolo by to moc divoké.

Reagovat
afc

To chcem vidiet ako posadi Walcott a da tam Cambella. A ak to spravi,tak bude blazon a iba to muzstvo oslabi o dalsieho goloveho hraca.

Reagovat
Mastný Chobot

No, presne tak to bude, ak dovtedy Ox nechytí formu.

Reagovat
afc

No nebude,Walcotta on neposadi a kedze Giruoda tiez posadit nemoze,tak ostava jedine Campbell.

Reagovat
Mastný Chobot

Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

dle mě nechytí, on potřebuje spíš odejít do slabšího klubu

Reagovat
Mastný Chobot

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli ti stačí výkony jako v jeho rekordní sezoně před 2 lety, kdy dal v PL celé 2 góly...

Reagovat
Mastný Chobot

No jo, vaši 19-roční hráči dávajú viac, ja viem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on má 22.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že od té doby je progres záporný.

A jo, jednoho devatenáctiletého máme. Dává víc.

http://www.transfermarkt.com/dele-alli/profil/spieler/207929

Reagovat
Mastný Chobot

Takže keby ste mali Oxa vo svojom tíme, tak ho chcete predať, alebo čo tu na mňa krútiš očami? Vy ste fakt dve tupelká.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten čas by se blížil. Townsend už je na prodej. A ze své pozice opravdu radši nezkoušej něco o tupelcích, nebo jakkoliv se to ve slovenštině skloňuje a jestli se to překládá tak, jak myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, davaju

Reagovat
afc

Stale ma vsetko pred sebou. British core si nenechame rozpredat.

Reagovat
smazaný uživatel

gólového hráča, o kom to mluvíš?

Reagovat
afc

O nasom Theovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zajdi na oční.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten byl dobrej, to nechápu, jak ho bránili.

Nicméně stále málo.

Reagovat
afc

So City si videl ten gol? Z nicoho nic,bum,prask. Tak sa chovaju golovi hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nezahra aj utok?

Reagovat
Mastný Chobot

hrot? tam nehral asi nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

v repre to hral

Reagovat
Mastný Chobot

ale v dvojčlennom útoku a aj to hral skôr podhrot pod Ruizom. V Grécku neviem, ale pochybujem a v Španielsku hrával na krídle.

Reagovat
smazaný uživatel

naopak, prave Ruiz hral podhrot...

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

urcite

snad bude u vas hrat co najviac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no dyt, Celta je pro neho tak akorat, u vas by este moh chytnout tu nemoc

Reagovat
afc

Hlavne nema na Top klub,takze si nejak mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

to ani mit nemusi, ale na osminifale lm a 4.flek v lize staci

Reagovat
afc

Aky 4 flek?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry blbe sem se vyjadril, proste na tymy druhyho sledu jako jé Arsenal, Schalke, Sachtar a treba i ta Celta s prehledem vykonost ma

Reagovat
afc

Tak este si v tom treba urobit poriadok,ktore su tie timy druheho sledu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Celta byla dlouho v pici ale vypada to, ze by zase zpatky mohli cerit vodu v popredi PD a aj v Evrope, ale o.k. netreba delat predcasne zavery

Reagovat
afc

V pici je aj Schalke a Sachtar.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsici sou v pici, ale Arsenal je v cajku To je jak kdybych si tady povidal se samotnym Wengerem

Reagovat
Mastný Chobot

Arséne nehreší

Reagovat
afc

V cajku? Co by dali za to ine kluby napr taky Alkmaar,ze ano?

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad mate jiny moznosti a tim ambice, takze ten primer je zhola vedle

Reagovat
afc

Vsak mame. V LM sa postupilo,v lige dva body od 1 miesta i ked to mohlo byt omnoho lepsie,takze zatial Wenger ciele splna. Uvidi sa na konci sezony ci to bude vydarena sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

asi to pro něj bude lepší..

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy by ma nenapadlo že to poviem, ale Stoke ma neskutočne bavia =)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sem jeste nekdy chodis? Nedavno jsem si vzpomnel, ze jsi snad prvni nebo druhy clovek z EF, kteryho jsem mel na icq a FB ani nevim, jak k tomu doslo dari se?

Reagovat
smazaný uživatel

Chodím =) Aj keď sem takmer neprispievam, tak ťa mám stále pod drobnohľadom

Čo sa týka Arsenalu a Newcastlu, tak sa darí po celý čas čo ich sledujem stále rovnako... Ale už sa z toho neobviňujem =)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja spis myslel v osobnik zivote

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda, lahoda :)

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Neviim co ten LM nebo ten prasivej slovak stas maj proti PL mebo anhlicanum in general, ale uz je to trapny, nebavi me cisy vase vyblitky, tak tahnete do ty vasi BL sekce curaci

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti nejde vytlacit jebacik?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

napiš o tom song

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
mario23

Je mi líto, ale je čas, aby LVG odešel, vypadá to na stejnej případ, jako u Chelsea.

Zajímavý, že fanoušci MU včera na konci zápasu vyvolávali Mourinha.

Reagovat
habinity

Akurat to idem napisat, ze fanusci united prvy krat v historii kricali jose mourinho jose mourinho...ja ho chcem tiez ..lepsie jak lvg ..teda horsi asi uz nemoze byt nikto ako tento buran

Reagovat
Mastný Chobot

heh, nazývať niekoho buranom v konkurencii Mourinha...

odkiaľ poznáš Veroniku Švorcovú, už mi odpovedz

Reagovat
habinity

Ocom tocis?

Reagovat
Mastný Chobot

Máš ju v priateľoch na fb.

Reagovat
habinity

a preco uz mi odpovedz? Uz si sa ma to niekedy pytal? Co to je tvoja sestra?

Reagovat
Mastný Chobot

už som sa ťa to pýtal a nie, je to moja známa len

Reagovat
habinity

Za prve neviem odkial vies moj fb, za druhe pk okolie bol volakedy moj naj rajon zien a za tretie som si uz zablokoval fb priatelov foto aby mi tam niekto nesnoril.

Reagovat
Mastný Chobot

Niekto sem dával tvoj fb minule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Strasne smiesne ty si z pk? Ci okolia?

Reagovat
smazaný uživatel

ja som z Nitry.

Reagovat
habinity

Ty si z babu pri nitre ci seredi ....tam som volakedy chodil jedavat z byvalu priatelku dobre tam varili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Je tak?

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

co si zabudol co sa mu dialo pred par tyzdnami? Ved celu sezonu bol najvacsi trenersky traged v Europe este som nevidel trenera co by spravanim az tak tazko nezvladal ked sa teamu nedari, ako nam to predviedol Mou. Nieje dobry napad ho angazovat hned po tej katastrofe v CFC.

Reagovat
mario23

Tak za Mourinha se postavili fanoušci... Každopádně rozesral kabinu a pokud by šel k nám, tak by jí rozesral i tady... Výsledky má, ale je arogantní a brzo by ho hráči neměli rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

fans sa za Joseho postavili len preto ze situacia je zufala a kazdy chce rychlo zmenu. Netreba robit unahlene rozhodnutia a ja by som to nechal do konca sezony na Giggsa. Mourinho potrebuje pauzu.

Reagovat
mario23

jenže současný výkony padaj i na hlavu Giggse... Ale asi bych taky zkusil Giggse, ale pokud by se nedostavovaly výsledky, musel by bohužel někdo přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

vy byste měli být rádi za 6.místo

Reagovat
Matić

Ten De Bruyne je stejně famózní hráč. Vůbec bych se nedivil, kdyby bojoval po éře Messiho a Ronalda s Neymarem o GB.

Ale stále mi vrtá hlavou, kdyby ho Mou tenkrát neprodal, zůstal u nás a pravidelně hrál, tak jestli by byl tam kde je teď, nebo ho prostě nakopla ta Bundesliga. To se vlastně týká i Lukakua, kdyby dostal důvěru, tak jestli by byl tam kde je teď. Možná bych i setrvání těchto dvou hráčů vyměnil za titul.

Reagovat
Mastný Chobot

KdB je úžasný, to bude najgólovejší záložník na svete

Reagovat
smazaný uživatel

urcite mu prestup dost pomohol, ale hlavne Jozo neodhadol jeho talent lebo on vie len nakupovat hotovych hracov a na mladych kasle co zase ukazal aj v tejto sezone ked katastrofalny Fabregas hral kazdy zapas a RLC ajtak nedostal ziadnu sancu.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žiadna, to bol najväčší fail z tej kopy čo Deluded Mourinho napáchal. Stále sa s tym neviem zmieriť

Reagovat
Miguel19

Kdyby zůstal u nás, respektive pod Mourinhem, tak by rozhodně na takové úrovni nebyl.

Reagovat
Matić

To je jasný, ale kdyby mu Mourinho tu důvěru dal a stavěl ho pravidelně do základu, tak by to mohlo být o něčem jiném. Jenže KDB prostě není hráč, který se poctivě vrací a brání, jako třeba Will a Oscar a když máme v týmu Hazarda, tak Mou asi nechtěl 2 takový hráče, kteří by neplnili ty defenzivní povinnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Zari akorat prosti slabym, se silnym nezahral vubec nic..

Reagovat
Talker

Loni zničil Bayern v podstatě sám (2 goly a asistence), v superpoháru další asistence, proti Interu v EL 2 goly a 2 asistence, letos proti Spurs gol, proti Seville taky...

Nehledě na to, že když chceš titul, tak je klíčové neztrácet body se slabšími. On má bod na 90 minut, což v tomhle celkem dost výrazně pomáhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslednich 5 zapasu hral totalni lejno, proti Arsenalu apod. Se ani neusral..

Reagovat
Grahf

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Juraj Urbaník Dnes som dal like na tuto stranku ale hned to rusim... Nechapem ako si mozete bit taky isty vtom ako nadavate na Rusov...ja sa o tomto zaujimam uz dlhe roky a neni som si 100% isty...ale pravda je ze sa uskutocnuje NWO a maju vtom prsi rodsildovci, rockefelerovci, a vela dalsich ..to su neni ani americania... Putina tiez uznavam...obama je iba babka.....neskonci sa to dobre lebo nas moc rozhadali a nevidime hlavne dovodi nasich problemov . je to naozaj davova psychoza, digitalny koncentrak, matrix... Peace

ten vyhral internet

Reagovat
minoLFC

to je nejaká epidémia títo pomätenci

Reagovat
vladis271

Ja sa bojím, že je to len nejaký sarkastický slniečkar. Hentakí tupci medzi nami žiť nemôžu. Alebo skôr dúfam, že je to tak, nie, že sa bojím.

Reagovat
vladis271

A ten Maitreya, si čítal ako porovnával prechod vojsk NATO s okupáciou 68?

Reagovat
vladis271

Peter Maitreya vysierac ty srandista (grin) ..takze toto bolo "vitanie spojencov" a nieco uplne normalne ale v roku 68 to bola okupacia ze ? (grin) ty dement amerikanofilny (grin)

Reagovat
Mada

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
minoLFC
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Docela by mě zajímalo, o čem je vlastně ten originál.

Reagovat
FUnk

jinak kdyz se podivam zpetne tak jsem rad ze se doma prohralo s newcastlem. Spadla z nas ta snura neproher, a proti saints a norwitchi to bylo videt.

Reagovat
FUnk

zni to sice alibisticky,ale je to dobre ze to skoncilo jeste pred vanocema

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, že to bol dôvod dobrých výsledkov. Proti Newcastlu sme hrali zle v druhom polčase, z 2 šancí dali 2 góly a bolo to také deja vu z minulých dvoch sezón. Pamätám sa, že v sezóne 2013/2014 sme s nimi prehrali doma 0:1 po góle Rémyho, kedy Krul mal zápas sezóny a chytil myslím 16 striel v tom zápase. Tuším tým prekonal aj nejaký rekord.

Reagovat
FUnk

to ano, ale myslim ze nas to svazovalo a hraci nez aby sli na vyhru tak to dohrali na remizu viz zapas s albionem

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan Giggs is currently leading training at the AON Training Complex. There has been no sign of Louis van Gaal yet. [ssn]

Reagovat
mario23

Reagovat
niflheim

Ty vole, zítra s Chelsea... náš útok, co neumí skórovat, proti obraně Chelsea, která neumí bránit. To si mohou fakt jen sednou všichni do kruhu na půlce a čučet na sebe, 0:0 jak vyšité.

Reagovat
Mastný Chobot

za ten zápas sa ani nebudú udeľovať body snáď

Reagovat
FUnk

odecitat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FUnk

Reagovat
Whitemedia

Stačí do obrany místo Cahilla poslat Zoumu, Fabregase posadit na tribunu, Matićovi svázat ruce za záda, nebo je rovnou useknout a máme relativně dobře fungující bránění.

Kdo by to byl býval řekl, že po příchodu Matiće s Fabregasem se před zápasy budu modlit za dvojici Mikel-Ramires..

Reagovat
Mastný Chobot

Inak, na to, že sme včera dostali taký debakel, som čakal, že tu bude väčší výsmech. To len dokazuje, ako zle na tom všetci sú. Keby sme dostali štvorku od Sotonu 2 roky dozadu, tak by sa tu nedalo existovať.

Reagovat
afc

Ak sa vyhraju dva domace zapasy,tak debakel bude zabudnuty a december sa az na Soton zvladol vyborne pri tej marodke.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak výborne ani nie, debakel od dvanásteho tímu je trochu moc na môj vkus, ale stále lepšie, ako keby sme ho vyhrali a prehrali so City. Bol to trapas, ale snáď nás to nijako nepoznačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej je každý ticho, pretože v ďalšom kole to môže čakať práve ich mužstvo.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
afc

Reagovat
Rišty

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, kanály už jsou přeplněné

Reagovat
Miguel19

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
wild

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
J0EL

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

*Nové logo představil Manchester City. Citizens po konzultaci s příznivci na zlatou loď a lodní kanál

Reagovat
Ritchie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatim jste porad jenom dva body od titulu, az spadnete na 5.-6. misto, tak se budem smat..

Reagovat
FUnk

od titulu to je vice bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Arsenal a titul je celkove utopie. Ale jo, napsal jsem to spatne.

Reagovat
Mönchengladbach

Fanchál tam ěšťě ě?

Reagovat
jacobT

Preboha, co sme to vcera stvarali? To sme boli az taki marni?

Reagovat
smazaný uživatel

Koho tipujete na zostup po takmer polovici zápasov? Aston Villa je asi tak na 90% jasná, neviem kde by vôbec mohli vyhrať zápas. Je neuveriteľné, že doma zatiaľ ešte nevyhrali a myslím, že sa to tak skoro nezmení.

Zostup by som prial West Bromu, asi najnesympatickejší káder s Pulisovým systémom. Otras. A tretí zostupujúci asi Norwich, aj keď vybrať si bolo ťažké. Nič proti nim nemám, ale záchranu prajem Sunderlandu, Newcastlu a ultra sympatickému Bournemouthu s Roweom.

Reagovat
smazaný uživatel

ale môj tip na zostup: Aston Villa, Sunderland, Bournemouth.

Reagovat
smazaný uživatel

stejne tak, ale Cherries je trochu skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich, Aston Villa, Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

a fantomas se může oběsit

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přání: Newcastle, Sunderland, Chelsea

Tip: Villa, Norwich, Bournemouth

Reagovat
smazaný uživatel

Přání: WBA, Norwich, Newcastle/Sunderland

Ville pořád trošku věřím, ten tým není na sestup. Zítřejší zápas může být zlomový.

Reagovat
smazaný uživatel

Vila je beznádejná...

Reagovat
SunFells

Sunderland, Aston Villa, Norwich. Snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
fajdax

Přání: United, Slepice, Arsenal

Tip: Aston Villa, Sunderland, Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

Filip pls

Reagovat
fajdax

Copak Honzy?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemožeš tam napísať aspoň Tottenham? Fakt nepochápem niekedy....

Reagovat
fajdax

vždyť se tak jmenujete

Reagovat
smazaný uživatel

Meno klubu je Tottenham, nie slepice. keď už, tak prezyvka je kohúti.

Reagovat
fajdax

Redaktoři ve článcích to používat můžou a já v diskuzi ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšem čo musíš a čo nie, len sa ťa pýtam, či nemôžeš používať pre veci správne názvy a nie urážlivé prezývky. S redaktormi-amatérmi by som sa neporovnával.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Zaschrona

Villa, Sunderland a Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Ti si jako vážně myslíš, že sestoupíme?

Reagovat
smazaný uživatel

*Ty

Reagovat
Zaschrona

Bylo by mi hlavne lito, kdyby sel dolu bud jen Sunderland nebo vy, nehci prijit o derby. A protoze Sunderland fakt na zachranu zatim ani nahodou nevypada, neda se svitit. Realne to vidim na vas souboj s Norwichem, Bournemouthu verim, ze to udrzej, Swansea taky.

Reagovat
Zaschrona

A teda jeste WBA. Ale tam si moc neumim predstavit, ze by nedokazal Pulis ten tym v zime dobre doplnit, aby to nedopadlo v pohode, kvalita v utoku je tam moc velka.

Reagovat
Nikikrew

ja dufam ze WBA. Neskutocne ako sa ten tym zhnusil po prichode Pulisa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

fakt druhe stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle, Villa, Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Na čo sa čaká s tým Van Gaalom preboha?

Reagovat
wild

tiez nechapem..teraz akoze uhra nejaku stastnu remizu doma s Chelsea a bude pokracovat dalej? uz tam davno nema co hladat

Reagovat
vladis271

ste v slepej uličke. Podľa mňa si vaše vedenie uvedomuje, že Mourinho by bol panikou vyvolaný a nerozumný krok. A tak to nechce uspechať. Ani nejde o to, že nie je koncepčný, ale podľa mňa sa viac boja jeho kontroverzií a atmosféry ktorú by okolo klubu vybudoval.

A Giggs nemá skúsenosti. Keby tam bol manažér s menom, niekto iný ako Mou, tak už vás trénuje.

Reagovat
I am Mancunian

chcu mu dat este asi sancu proti chelsea, aby sme nemali uz sancu ani na LM

Reagovat
chavi.27

Novy logo City? Tfuj

Reagovat
Hachim Mastour

Logo ako pre klub z League Two.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chavi.27

Zastaraly proste, skoro stejny jak do toho roku 97... Myslim ze to nebylo vubec potreba, do ted bylo hezky, moderni a hodne ikonicky

Reagovat
Hokaido

To aktuální je jedno z úplně nejhezčích na světě, to se bude těžko překonávat. Ale pokud je pravda, že je to z části i kvůli fanouškům, kteří ho nikdy úplně nepřijali, tak proč né. Taky není ošklivý.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
vladis271

piče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Free_player

Super výsledky ... jinak tohle je přesně ten důvod proč Arsenalu na titul absolutně nevěřím ... dobrá nálož

Reagovat
Nikikrew

A komu veris?

Reagovat
Shevchenko

City

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevim, jestli ta liga je tak kvalitne vyrovnana nebo tak kvalitne spatna....

Letos opravdu muze prohrat kazdy s kazdym.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Finančne dobrá, inak dosť o ničom, taktika okolo väčšiny mužstiev ani nechodila, až na Watford, CP( ale Pulis je nanič) a Tottenham.... Prekvapivo sú dosť vysoko v tabulke a kvalitou tam nemajú, čo robiť

Reagovat
fenixLFC

pulis nie je v CP....

Reagovat
smazaný uživatel

tak vidis, ze cely ten jeho koment je uplne mimo..

Reagovat
Zaschrona

Kvalita tymu stredu tabulky sla v poslednich sezonach ohromne nahoru, naopak v lize chybi uplne nejaky super kvalitni tym, ktery by sel do ohromneho trhaku. To ale neznamena, ze ta liga neni kvalitni. Kvalita je velka, jen je mnohem vic rozprostrena mezi vic tymu.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne je kvalitne zábavná a zaujimavá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kokesh

Kvalitne spatna, samozrejme.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele