18. kolo
26.12.2015 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AFC Bournemouth - Crystal Palace 0:0

Duel mezi Bournemouthem a Crystal Palace byl jediným zápasem Premier League na Boxing Day, který nenabídl žádné góly. Remíza v konečném zúčtování neznamená mnoho ani pro jeden ze zainteresovaných týmů, Eagles zůstávají na skvělém pátém místě a špatně na tom nejsou ani už pět zápasů v řadě neporažení Cherries.

Domácí měli dnes k vítězství blíže, vytvořili si několik zajímavých příležitostí a drželi i více míč na svých kopačkách. Možná největší šanci celého zápasu měl ve 23. minutě Matt Ritchie. Po průniku Juniora Stanislase po pravém křídle a následném prudkém centru se volný šestadvacetiletý záložník zavěsil do vzduchu a bránu minul opravdu jen o kousek.

Do dvou opravdu velmi dobrých šancí se dostal také Glenn Murray, který se na hrotu útoku marně snaží nahradit dlouhodobě zraněnou hvězdu úvodu sezóny Calluma Wilsona. Zkušený forward nejprve v prvním poločase před prázdnou brankou nedosáhl na centr Adama Smitha, po změně stran zase po akci Dana Goslinga zakončoval v nadějné pozici velmi slabě.

Hráči Crystalu Palace Artura Boruce příliš nezaměstnávali, nejblíže gólu byl zřejmě po pasu Delaneyho Fraizer Campbell, zpoza vápna ale těsně přestřelil.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (9)

Přidat komentář
Infernoqt

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

Sázkovky prohrají- tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
vanGomm

Tak zde se ta remíza dala tak nějak i čekat.Oba dva minule vyhráli na cizích hřištích.A vyhrát v PL 2x po sobě venku (Crystal Palace) s tím mají problémy i renomovanější týmy než Crystal Palace.No a domácí nováček také neudělá velkou šnůru výher v řadě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele