Premier League - souhrn 11. kola

05.12.2020, 15:24, aktualizováno 07.12.2020, 22:52
Komentáře a souhrny
Mohamed Salah (© AFP)
Liverpool si poradil s Wolverhamptonem a posunul se bodově na úroveň vedoucího Tottenhamu, jenž vyhrál severolondýnské derby s Arsenalem. Chelsea otočila duel s Leedsem United. Leicester vyhrál na půdě beznadějně posledního Sheffieldu United, venku uspěl také Manchester United. Man City naplnil úlohu favorita proti Fulhamu...

Brighton & Hove Albion - Southampton FC 1:2

07.12.2020 21:00

Góly: 26. Pascal Groß (pen.) - 45. Jannik Vestergaard, 81. Danny Ings (pen.)

Penalta na každé straně byla k vidění v pondělní dohrávce jedenáctého kola Premier League v Brightonu. Domácí se tam dostali do vedení zásluhou Große, skóre ale dokázali otočit Vestergaard a Ings.

Hned v úvodu se Seagulls dostali do dvou zajímavých příležitostí. Nejprve se McCarthy musel vytáhnou proti Welbeckovi, následně v další šanci selhal Groß. Důležitý moment přišel po čtvrtině utkání. Ward-Prowse nesmyslně zvedl ruku, do které mu poslal míč Welbeck. To neuniklo zraku sudího a kopala se penalta.

Její exekuce se zhostil Pascal Groß, jenž s přehledem skóroval na druhou stranu, než skákal gólman, proměnil. Ještě před odchodem do šaten ovšem bylo srovnáno. Na rohový kop Ward-Prowse si naskočil Jannik Vestergaard, jehož hlavička se snesla až ke vzdálenější tyči a rozvlnila síť.

Deset minut po přestávce mohl vrátit vedení svému týmu Welbeck, jemuž se ovšem z dobré pozice nepovedlo zakončit. Na opačném konci hřiště zakončoval dobrou týmovou akci Redmond, jenže mířidla se mu vychýlila a on poslal balón vysoko nad břevno.

Patnáct minut před koncem zahrál nepovoleně ve vlastním vápně Groß, na což byl sudí upozorněn videorozhodčím a podruhé v utkání nařídil pokutový kop. Danny Ings ukázal stejně jako v první půli Groß veliký přehled a proměnil.

A jelikož v závěru se nedokázali prosadit ani Maupay, ani Trossard, udržel Southampton vedení a drží se na páté pozici.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers 4:0

06.12.2020 20:15

Góly: 24. Mohamed Salah, 58. Georginio Wijnaldum, 67. Joël Matip, 78. Nélson Semedo (vl.)

Stoprocentní bilanci na domácím stadionu nadále drží fotbalisté Liverpoolu. Ti zdolali Wolverhampton 4:0, přičemž skóre otevřel v první půli Salah. Po pauze pak navýšili skóre Wijnaldum a Matip, poslední gól byl vlastní.

Opticky to přitom nebylo tak jednoznačné. Do první šance se sice dostali Reds, když Maného hlavička po Robertsonově centru byla nepřesná, následně však zahrozili Wolves. Kelleher se musel vyšvihnout proti Podenceho technickému pokusu.

Po čtvrtině utkání přišel první gól. Dlouhý nákop za obranu obrana trestuhodně pustila za sebe, čehož využil Mohamed Salah, který si poradil tváří v tvář gólmanovi. V závěru první půle pak Mané akrobaticky a dosti nešikovně odehrával balón z vlastní půle, načež sudí ukázal na značku pokutového kopu. Ten byl však později odvolán.

Když byla odehrána necelá hodina zápasu, dočkali se Liverpoolští trefy číslo dva. Za vápnem dostal spoustu prostoru Georginio Wijnaldum, který si navedl míč až na hranici vápna, načež jej famózním obstřelem poslal do šibenice Patríciovy svatyně.

Třetí branka přišla vzápětí. Po nakrátko rozehraném rohovém kopu se balónu ujal Salah, jenž poslal balón do malého vápna. Odtamtud hlavičkoval Joel Matip, jehož prudká a výstavní střela rozvlnila síť a udělala radost na stadionu přítomným fanouškům.

Do střelecké listiny se nakonec z hráčů Wolves zapsal Nélson Semedo, trefil se ale do špatné brány. Po centru z pravé strany se skluzem snažil zabránit Manému ve skórování, namísto toho si ovšem poslal míč za brankovou čáru sám. Následně se na správné straně mohl prosadit Ait-Nouri, proti němuž se blýskl debutující Kelleher.

Reds tak bez potíží uhájili vítězství a v tabulce jsou na druhém místě, jen o skóre za vedoucím Tottenhamem. Wolves aktuálně uzavírají elitní desítku, ztráta na čelo je však rovněž poměrně malá, a to sedm bodů.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Arsenal FC 2:0

06.12.2020 17:30

Góly: 13. Heung-min Son, 45+1. Harry Kane

Přestože městská derby bývají často nevyzpytatelná a žádný jiný zápas Premier League nepoznal více zvratů ve skóre než prestižní klání mezi Arsenalem a Tottenhamem, tentokráte se žádné překvapení ani drama nekonalo. Tým Josého Mourinha uštědřil svému protivníkovi ukázkovou lekci z produktivity, dvěma góly svých tahounů Sona s Kanem si vytvořil do přestávky pohodlný náskok a po změně stran jej bezpečně kontroloval až do konečného hvizdu.

Načasování severolondýnského derby vyšlo akorát pro povolení prvních diváckých návštěv a na nový stadion Spurs tak mohly zavítat dvě tisícovky domácích příznivců, jež měly co slavit již v úvodní čtvrthodině. V třinácté minutě totiž Tottenham podnikl rychlý protiútok, kdy Harry Kane vybídl k úniku vpřed Heung-Mina Sona, jenž se s ničím nerozpakoval a z uctivé vzdálenosti dobrých třiadvaceti metrů vypálil fantastickou ránu na zadní tyč, po které se Bernd Leno natahoval marně.

Vstřelený gól domácím jen pomohl v oblíbené taktice zatažené defenzivy a rychlým výpadům vpřed po zisku míče, s čímž si Arsenal nevěděl rady. A když už se na sklonku poločasu zdálo, že si "Kanonýři" přece jen vytvoří slibnou brankovou příležitost, Bellerínovu pobídku kapitán Aubameyang přeběhl a Spurs naopak z vlastní šestnáctky nastartovali bleskové přečíslení, které i díky absenci zraněného Thomase Parteye na hřišti beze zbytku využili. Jako obvykle byli na konci celé akce Son s Kanem, kteří si tentokráte role vyměnili a byl to anglický forvard, jenž nekompromisní ranou pod břevno proměnil pobídku svého útočného kolegy.

Domácí se již po změně stran stáhli před vlastní branku a Lena za celý poločas takřka neohrozili, ovšem jejich zahuštěná defenziva si dokázala poradit s výraznou územní převahou soupeře i četným množstvím centrů, a tak díky kvalitním zákrokům obránců v čele s Tobym Alderweireldem nemusel Hugo Lloris ani svůj tým zachraňovat. Tottenham tak zvítězil v prestižním derby 2:0 a zůstává v čele Premier League, zatímco Arsenal se propadl až na patnácté místo.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Leicester City 1:2

06.12.2020 15:15

Góly: 26. Oliver McBurnie - 24. Ayoze Pérez, 90. Jamie Vardy

Fotbalisté Sheffieldu United prohráli v jedenáctém kole Premier League s Leicesterem City 1:2. Skóre otevřel hostující Pérez, za domácí srovnal McBurnie. Zápas však v úplném závěru rozhodl Vardy.

Leicester se v jedenácté minutě málem dostal do vedení. Pérezovi se povedlo na hranici ofsajdu vysunout Vardyho, jehož dělovka skončila pouze na pravé tyči.

Hostující celek se nakonec dostal ve 24. minutě otevření skóre. Vardy totiž na levém křídle hledal Justina, kterému se povedlo odcentrovat do pokutového území. Tam došlo k prodloužení na Albrightona, který trefil pouze protihráče před sebou. K odraženému míči se ovšem dostal Ayoze Pérez, jehož ránu brankář Ramsdale vyrážel pouze nad sebe do sítě.

Domácí ovšem po dvou minutách bleskově srovnali krok. Sheffield United si totiž dokázal vybojovat rohový kop, který přinesl pohotový centr přesně na hlavu Olivera McBurnieho. Ten se dokázal prosadit proti Tielemansovi, načež svůj hlavičkový pokus poslal přesně k levé tyči hostující branky. Míč se ještě pokoušel vykopnout Albrighton, ale nedosáhl na něj.

Hostující Maddison si v nastavení první půle připravil míč na pravou nohu, načež dělovkou orazítkoval brankovou konstrukci. Dost možná úplně stejné místo, které se povedlo trefit také Vardymu.

Obrovský malér pro domácí nastal v samotném závěru zápasu v devadesáté minutě. Jamie Vardy ukázal svou rychlost, když si seběhl za domácí obranu na průnikovou nahrávku. Poté se dostal až před brankáře Ramsdala, kterého překonal parádní střelou pravou nohou. Sheffield měl na případné vyrovnání velmi málo času.

Domácím se také nakonec už srovnat nepodařilo, a tak putovaly všechny body do Leicesteru. Ten je aktuálně v tabulce třetí s jednadvaceti body, Sheffieldu patří poslední příčka se ziskem jediného bodu.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Crystal Palace 1:5

06.12.2020 13:00

Góly: 30. Conor Gallagher - 8. Darnell Furlong (vl.), 55. Wilfried Zaha, 59. Christian Benteke, 68. Wilfried Zaha, 82. Christian Benteke

Fotbalisté West Bromwich Albion nezvládli domácí utkání jedenáctého kola Premier League, když prohráli 1:5 s Crystal Palace. Skóre otevřel vlastní brankou domácí Furlong, poté však srovnal Gallagher. Po červené kartě Pereiry už však úřadoval jen hostující celek, dvakrát se trefili Zaha a Benteke.

Hosté měli silný úvod. Hned v páté minutě se na hranici pokutového území uvolnil Zaha, který to zkoušel pravou nohou. Jeho rána proletěla kousek vedle bližší šibenice. O minutu později už hosté vedli. Crystal Palace si vybojoval standardní situaci, kterou hostující kapitán Milivojević rozehrál nakrátko na kolegu Zahu. Tomu se povedlo přetlačit protihráče, načež poslal střílenou nabídku do malého vápna, kde si ve skluzu vstřelil nešťastnou vlastní branku domácí Darnell Furlong.

Furlong mohl v 19. minutě vlastence odčinit. Domácí obránce si totiž na hranici malého vápna naskočil na centr z levé strany, po kterém však hlavičkoval doprostřed.

West Bromu se po půl hodině hry povedlo díky zvýšené aktivitě srovnat krok. Furlong sice první centr z pravého křídla poslal pouze do Cahilla. Následně ovšem pod sebou hledal volného Conora Gallaghera, který pravačkou zamířil mimo dosah hostujícího brankáře Guaity.

Po chvíli ale přišel klíčový moment zápasu. Sudí se ještě pro jistotu běžel podívat na video, aby ověřil počínání domácího Pereiry v předchozím souboji. A nakonec místo žluté karty vytasil rovnou červenou a hosté tak získali početní výhodu.

Hostující celek měl v 55. minutě opravdu drtivý tlak a po zásluze se dostal zpět do vedení. Nejprve jeden z domácích obránců odkopával míč z brankové čáry, nicméně soupeř pokračoval v aktivitě. McArthur přiťukl na lépe postaveného Wilfrieda Zahu, který si posunul míč na pravou nohu a poté ho poslal přesně ke vzdálenější tyči.

O čtyři minuty později Hráči Crystal Palace znovu podnikli nesmírně rychlou akci, při které se Zahovi povedlo vysunout obránce van Aanholta, jemuž se před čárou povedlo odcentrovat. Do jeho vzdušné nabídky se položil Christian Benteke, který hlavou překonal brankáře Johnstona.

V 68. minutě si nesmírně aktivně hrající Eze u hranice pokutového území vyměnil míč s Bentekem, načež vtrhl do šestnáctky. Tam mu pomohl Wilfried Zaha, který jednoduchým zakončením znovu vyzrál na domácího brankáře Johnstona.

A to nebylo vše. Pravý obránce Clyne nahrával v 82. minutě do pokutového území, kde oslovil Christiana Bentekeho.Ten se dokázal s míčem otočit kolem své osy, načež neomylně zamířil k pravé tyči, kam se domácí brankář Johnstone natahoval zcela marně.

West Brom po prohře zůstává s šesti body předposlední, Crystal Palace nyní patří jedenácté místo a má o deset bodů více.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Leeds United 3:1

05.12.2020 21:00

Góly: 27. Olivier Giroud, 61. Kurt Zouma, 90+3. Christian Pulisic - 4. Patrick Bamford

Londýnská Chelsea nakonec potvrdila roli favorita a hosty z Leedsu přehrála v poměru 3:1. Do utkání sice vstoupili lépe hosté, kteří se díky brance Bamforda rychle ujali vedení, domácí celek ovšem zachoval chladnou hlavu a vypracoval si nespočet šancí, ovšem pouze tři z nich dokázal proměnit. Do role vrchního paliče se pasoval Timo Werner, který skutečně prožil mizerný večer a na svou nemohoucnost před brankou soupeře bude chtít rychle zapomenout.

Chelsea přitom od utkání vstoupila velmi aktivně a již v první minutě se po pasu Thiaga Silvy zjevil za obranou Ziyech, z ostrého úhlu však Mesliera nepropálil. Následný rohový kop posadil Mount na hlavu Girouda, ani jeho zakončení však brankou neskončilo. Jako blesk z čistého nebe tak přišel první přesný zásah hostujícího týmu. Po pasu Phillipse využil velkého nedorozumění mezi Zoumou a Mendym útočník Bamford, který pohodlně obešel strážce domácí svatyně a do odkryté branky bez větších potíží skóroval. Odpovědět mohl po patnácti minutách Werner, jenže ten ze dvou metrů naprosto nepochopitelně nedokázal Giroudovo prodloužení nasměrovat do sítě. Prvním pokusem míč odvrátil od branky a druhým pokusem jej nasměroval pouze do břevna - přihlížející diváci vskutku nevěřili vlastním očím. Po velké minele stopera Llorenteho mohl srovnat Giroud, z hranice vápna však poslal míč mimo.

Domácí se tak dočkali až po necelé půlhodině hry - to na pravé straně zakombinoval Ziyech s nabíhajícím Jamesem, který do vápna nasměroval lahůdkový centr, který na přední tyči už číhající Giroud jednoduše musel usměrnit do sítě. Pokud ale někdo čekal, že se Chelsea rychle ujme vedení, pak musel být zklamán, jelikož do konce poločas už se nic významného nestalo.

Na startu druhého dějství mohl vedení na stranu domácích strhnout Havertz, po volném přímém kopu v podání Jamese však hlavičkoval nad. Po hodině hry mohl domácí tým poslat do vedení Werner, jenže toho nadvakrát vychytal skvělý Meslier a následnou dorážku Mounta zblokoval obrana hostí na rohový kop. Po něm už se však skóre konečně měnilo - byl to právě anglický záložník ve službách Chelsea, který parádním centrem našel hlavu Zoumy, který se nemýlil a hlavičkou přesně k tyči poslal svůj tým do vedení.

To mohl o pár chvil navýšit útočník Giroud, od něj se však míč po skrumáži ve vápně odrazil jen těsně vedle pravé tyče hostující branky. Tentýž hráč mohl skórovat i po dalším ze série rohových kopů, tentokrát však své zakončení nasměroval nad. Největší šanci pak neproměnil smolař zápasu, Timo Werner. Po parádní práci Masona Mounta, který na vlastní polovině vybojoval míč, vyvezl jej do ofenzivní třetiny a senzačním pasem nalezl německého útočníka, se však Timo Werner nabízené šance nechopil a zblízka jen nastřelil vyběhnuvšího Mesliera.

Závěrečné minuty se tak odehrávaly v nervózním duchu a definitivní rozhodnutí tak přinesl až nastavený čas, kdy po hezké přihrávce Kovačiče pláchl právě Werner, který tentokráte nezakončoval, nýbrž hezkou přihrávkou našel sprintujícího Pulišiče, který v pádu upravil na konečných 3:1 pro Chelsea.

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester United 1:3

05.12.2020 18:30

Góly: 38. Tomáš Souček - 65. Paul Pogba, 68. Mason Greenwood, 78. Marcus Rashford

Zápas dvou rozdílných poločasů byl k vidění na Olympijském stadiónu v Londýně. Zatímco domácí Hammers opanovali první poločas a šli zaslouženě do vedení, v druhém dějství převzali otěže hosté, kterým pomohla poločasová střídání a díky brankám Pogby, Greenwooda zápas v rozmezí tří minut otočili. V poslední desetiminutovce ještě přidal pojistku Rashford a pojistil tak Rudým ďáblům tři body.

Manažer Ole Gunnar Solskjaer se rozhodl pošetřit záložníka Fernandese a útočníka Rashforda, což se rychle ukázalo jako špatný krok. United se totiž v první půli vůbec nedostali do tempa, záložní řada byla zcela vyvedena z míry a vyrobila spoustu nepřesných přihrávek, což samozřejmě dostalo na koně domácí celek. Ti mohou zpětně litovat pouze špatné koncovky, nikdo by se totiž nemohl divit, kdyby byl o poločase jejich náskok dvougólový.

Jako první dopravil míč do sítě křídelník Bowen, jeho radost však přerušil správně zdvižený praporek rozhodčího. O chvilku později po pravé straně unikl opět Bowen, pěkným centrem našel hlavu Fornalse, ten ale v dobré pozici hlavičkoval pouze do boční sítě. Aktivita West Hamu ale neustávala a po dalším závaru v pokutovém území se k míči dostal opět Fornals, jeho pohotové zakončení ale tentokráte skončilo pouze na tyči. Další nebezpečná situace před brankou Hendersona už ovšem přinesla změnu ve skóre. Na rohový kop si nejvýše naskočil Declan Rice a šikovně jej prodloužil na zadní tyč, kde číhal nikým neobsazený Souček, který míč pohodlně doklepl do branky. A do poločasu mohlo být pro hosty ještě hůř - o minutu později se totiž po precizní přihrávce Fornalse řítil sám na Hendersona Haller, brankáři United zvládl udělat i kličku, ovšem při pokusu o zakončení podklouzl a nadějná akce tak přišla vniveč.

Na začátku druhého dějství našel Coufal přízemním centrem úplně volného Bowena, na kterého na zadní tyči zívala úplně odkrytá branka, jenže ve skluzu ji nedokázal trefit. Pak na sebe konečně začali upozorňovat také hosté. Nejprve skončilo zakončení McTominaye jen těsně vedle pravé tyče Fabianskiho branky, po hodině hry už ale přišlo vyrovnání. Dlouhý nákop brankáře Hendersona si našel Fernandes, na hranici vápna míč předložil Pogbovi, který parádní ranou srovnal stav.

Jen o tři minuty později již byli hosté ve vedení - centrovaný míč si v pokutovém území prvním dotekem parádně stáhl útočník Greenwood a z druhého doteku vyslel senzační přízemní ránu, se kterou si Fabianski poradit nedokázal. Jen o pár chvil později předvedl další ze svých geniálních momentů Fernandes, který nádherným pasem našel rozeběhnutého Rashforda, který ale tentokráte orazítkoval pouze tyč.

Definitivní jistotu tří bodů hostům vystřelil právě Marcus Rashford, kterého nádhernou přihrávkou vyslal do úniku Juan Mata. Anglický reprezentant se podruhé už neukvapil a situaci vyřešil zcela chladnokrevným lobem, kterým hravě překonal padajícího brankáře domácích. Manchester United tak podruhé za sebou díky obratu v druhém poločase vítězí a pronásleduje čelo tabulky, West Ham naproti tomu zůstává na sedmé příčce.

Více informací k zápasu

Manchester City - Fulham FC 2:0

05.12.2020 16:00

Góly: 5. Raheem Sterling, 26. Kevin De Bruyne (pen.)

Duel Manchesteru City s Fulhamem žádné překvapení nepřinesl. Hosté sice do zápasu mohli jít sebevědomí z nečekaného triumfu na půdě Leicesteru, avšak na Etihad Stadium tahali za kratší konec provazu od samého úvodu a po zásluze odjeli s porážkou 0:2 O vítězství Citizens se postarali především Raheem Sterling a Kevin de Bruyne, kteří si zapsali po jednom gólu a druhý svému spoluhráči připravili, ať už asistencí, či vybojovanou penaltou.

O vítězi bylo rozhodnuto prakticky již po pětadvaceti minutách hry. Už v šesté minutě předvedl De Bruyne jeden ze svých lahůdkových pasů na nabíhajícího Sterlinga, jenž sice chvíli předtím ve výtečné pozici selhal, avšak napodruhé si již počínal chladnokrevněji a uklidil míč přesně po zemi k tyči. Pojišťovací trefu si pak domácí připsali z pokutového kopu, když aktivního Sterlinga podrazil v šestnáctce Andersen a De Bruyne na rozdíl od nedávného zápasu s Liverpoolem ze značky pokutového kopu nezaváhal. Pro Sterlinga šlo mimochodem o jubilejní dvacátou vybojovanou penaltu v Premier League, což je stávající rekord.

Hosté se po změně stran pokoušeli o větší ofenzivní snažení, ovšem bezvýsledně. Naopak kvůli vysunuté obranné linii Cottagers mohlo být konečné skóre ještě vyšší, neboť režisér domácích De Bruyne zůstával i nadále při chuti, avšak jeho rána skončila na břevně a v dalším úniku pro změnu ztroskotal na brankáři Aréolovi. Přestože tak Citizens již dvoubrankový náskok nenavýšili, mohou být se svým výkonem spokojeni.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Everton FC 1:1

05.12.2020 13:30

Góly: 3. Robbie Brady - 45+3. Dominic Calvert-Lewin

Souboj Burnley s Evertonem, jež se v posledních týdnech marně pokoušejí o pravidelný bodový přísun, dopadl tak trochu symbolicky dělbou bodů. Konečný výsledek 1:1 stanovila již první půle, kdy se hned na úvod prosadil domácí Robbie Brady, ovšem v nastavení dokázal srovnat Dominic Calvert-Lewin. Burnley tak zůstává na předposledním devatenáctém místě bod od záchrany, zatímco Everton poskočil přinejmenším dočasně na sedmou příčku.

Přestože se tým Seana Dyche v nové sezoně ofenzivně trápí, v sobotu dokázal skórovat již ve třetí minutě z první vážnější příležitosti. Nepovedený pas Allana vystihl Westwood, přihrál do palebné pozice Bradymu a irský záložník si přízemní ranou k protější tyči připsal první gól takřka přesně po roce, neboť naposledy skóroval 3. prosince 2019.

Hostům chvíli trvalo, než se z nepříznivého úvodu hry vzpamatovali, a paradoxně jim pomohlo i zranění Fabiana Delpha, kvůli němuž Carlo Ancelotti sáhl ke změně formace na 4-3-3. Už předtím byl domácí brankář Nick Pope v akci proti pokusům Calverta-Lewina, Iwobiho a Richarlisona, ovšem v třetí minutě nastavení přece jen inkasoval. Přes Allana a Richarlisona se dočkal prudkého centru Dominic Calvert-Lewin a svým jedenáctým ligovým zásahem sezony zařídil poločasové skóre 1:1. Burnley v tu chvíli mohlo mrzet dvojnásob, že nedlouho předtím mohl navýšit náskok Chris Wood, jehož však v souboji tváří v tvář vychytal brankář Pickford.

Po změně stran mohl otočit vývoj utkání ve prospěch Toffees James Rodríguez, jemuž přiťukl míč Abdoulaye Doucoré, jenže výtečný Pope dokázal svůj tým podržet akrobatickým zákrokem. V závěrečné desetiminutovce se pak musel předvést i Pickford, jehož z bezprostřední blízkosti prověřil opět aktivní Wood. Když v samém závěru neuspěli v zakončení na obou stranách ani Sigurdsson s McNeilem, musely se oba týmy spokojit s jednobodovým ziskem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Tottenham Hotspur1173123:924
2.Liverpool FC1173126:1724
3.Chelsea FC1164125:1122
4.Leicester City1170421:1521
5.Southampton FC1162321:1720
6.Manchester United1061319:1719
7.Manchester City1053217:1118
8.West Ham United1152418:1417
9.Everton FC1152420:1817
10.Wolverhampton Wanderers1152411:1517
11.Crystal Palace1151517:1616
12.Aston Villa950420:1315
13.Newcastle United1042412:1514
14.Leeds United1142516:2014
15.Arsenal FC1141610:1413
16.Brighton & Hove Albion1124515:1810
17.Fulham FC1121811:217
18.Burnley FC101365:186
19.West Bromwich Albion111378:236
20.Sheffield United1101105:181
Zbývající zápasy
04.12. 21:00Aston Villa - Newcastle United

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (844)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Everton skoda,ale dalo se cekat,ze pujdou dolu.

Reagovat
Remt

Ceho škoda? Vzdyt hrají jako prasata..

Reagovat
smazaný uživatel

Mam je rad .

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Registrujisejenproto

hovada

Reagovat
avicii

Reagovat
Taiger

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kongo

Ten Everton má každoročně tak výborný tým a stejně nikdy nehrají na hranici svých možností.

Reagovat
Mato178178

Na akých postoch majú lepší káder ako mužstva nad nimi?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
AC torino

Útok + ostatné posty porovnateľné WHU, Sotonom, Lestrom

Reagovat
Mato178178

Čiže na LM to nie je

Reagovat
Rock

A co tím chceš říct? Everton solidně posílil, ale realita je pořád 8. místo

Reagovat
C-M@ster

OT: Pro haxballový hráče, co nechodí do české sekce:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/fortuna-liga-souhrn-10-kola-485018/#post12180518

Reagovat
Unai

Jose titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo mozna v Portugalsku s Portem.

Reagovat
Rock

Tak zrovna s Portem udělal LM

Reagovat
smazaný uživatel

Vim a co jako?

Reagovat
Rock

Tak proč ten výsměch? Nevidím jediný důvod, proč by ten titul nemohl se Slepicema udělat ... neříkám, že je tam nějaká vysoká pravděpodobnost, ale zrovna Jose má za sebou perfektní kariéru a opakovaně to ukázal

Reagovat
cr7sux

Reagovat
kvasha16

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Otočster

Reagovat
bbbauch

Svabi to zas otocili

Reagovat
iamek

Prví poločas nemá smysl komentovat. Druhý poločas už taková naše klasika. Dobrá taktika od Olého to tahat přes Coufala. Toho tam Rash slušně znásolňoval. Telles za ty prachy je krádež za bílého dne. Je úžasný. Mason snad bude co nejvíce hrát na ST, kde mi pasuje nejvíce. Snad se PP a Mason trošku zvednou. Krásné a důležité góly. Jinak efekt Bruno i kdyby stál někde celý zápas u rohového praporku, tak všichni půjdou o level nahoru.

Jinak tělocvikář vyrovnal rekord PL v počtu výher na hřišti soupeře. Z toho posledních 5 zápasu otáčel. To není špatné.

Reagovat
iamek

Jinak tolik parádních pasů za obranu ( v druhém poločase ) jsem od nás snad ještě neviděl. Stačí trošku pohybu hráču v první linii a záloha už je to tam schopná dát. To je taky velký pokrok.

Reagovat
Busby babes

to byl imho rozhodujici prvek. ze tam hraci najednou ty nabehy delali a roztahovali WHU. Tim pdem i Bruno mel daleko vic prostoru nez VDB v prvni puli treba.

Reagovat
iamek

Proč se to neděje častěji? WHU byl pak úplně mimo a nevedel jak to bránit.

Reagovat
Busby babes

tezko rict, proc byl MAson v prvni puli linej na krok a pak tam lital jak pominutej. Nebo Cavani misto aby byl na tom hrotu utoku tak porad nekde coural...

Reagovat
iamek

Cavani mi hodně lezl na nervy. Já chápu, ze se snažil získat zpět balon, ale chodil až moc dozadu. Pak beci whu stali 40 metru od naši brány, protože je tam nikdo neotravoval. Tím pádem nás dost tlačili. Mason - Rash - Martial ( než se zranil ) a Bruno dělali pak parádní nabehy a obrana se pak hezky zatahla a nás stred pak ovládl hru.

Reagovat
Busby babes

prave. myslim, ze se bude ted hodne kritizovat VDB ale mel to imho hodne tezky prave diky tomuhle...

Reagovat
VersaceChain

Telles dozadu ma jeste sve mouchy, snad to vychyta.. dopredu je skvely.

Reagovat
Busby babes

a vsechny goly hraci z akademie.

Reagovat
ManUnited

Takhle rozdílný poločasy jsem snad v životě neviděl každopádně jak jsem psal už v preview Bruno je pro náš tým naprosto zásadní a nevybavuju si příklad jako Bruno, kdy by měl hráč na svůj tým tak velkej vliv

Reagovat
VersaceChain

Henderson

Reagovat
Diskostu

Coufal Co ten Raschford znám dnes narobil to bolo na uterák :D Pogba si Namazal Součka ...Bruno totálne zviera nevidím momentálne lepšieho hráča pod slnkom...

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno naprosto fantastickej. Maguire od toho zápasu se Spurs taky velká jistota.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
iamek

Harry je naprosto neuveritelny. Nečekal jsem, ze se tak rychle vzpamatuje. Kritici jeho tady nějak vymizeli. Čekám až udělá chybu a nic jiného tady nebudeme číst.

Reagovat
Front hell

tak to je normalni, něco podobného dělaš ty u konkurenčních tymu

Reagovat
iamek

Najdi mi něco. Mas owny search k dispozici. Vzhledem k tomu, ze letos jsem viděl od konkurence, tak pět zápasu, tak mas co dělat.

Reagovat
Front hell

Tak vadí ti,když tady kritici přiběhnou hned po Harryho chybě. Minule si tady taky rychle přispěchal nám všem oznámit když udělal Gabriel chybu.

Reagovat
Svatej

Je vcelku pochopitelný, ze kritici zmizí, kdyz hrac omezi chyby. Co je na tom?..

Reagovat
Busby babes

tak ono jde spis o to, ze i loni hral dobre. ale pak nekde udelal chybu a hned to jelo...

Reagovat
Svatej

Bych cekal, ze na to uz budes zvyklej, to se deje absolutně všem hráčům

Reagovat
Busby babes

neprijde mi, ze by se treba z VVD delal hrac, kterej na to nema, kdyz udela chybu. a ze jich uz taky par udelal...

Reagovat
Svatej

Ja uz teda par příspěvků o splaskavajicim hypu a podobnych blbinach o něm četl, tady neni v bezpeci snad nikdo

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

lol tři dny zpátky si Maguiera vodil Neymar jako pejska

Reagovat
J0EL

LM sa nepocita predsa

Reagovat
Busby babes

to ty nemuzes posoudit.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Swarley

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

hm, kdy? kdyz teda pominu to, ze kdyz si te vodi Neymar, ze to neni zas takova ostuda...

Reagovat
Svatej

Neni, ale je nešťastný tady pak psát, jak je neuveritelnej a opirat se do kritiku, zejo

Reagovat
niflheim

Dejte nám titul

No každopádně v prvním poločase WHU lepší o parník, Bruno neskutečně pomohl. Ale divil jsem se, že dolů o poločase nešel spíše někdo z dvojice Pogba/Scott namísto Donnyho.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Mato178178

Však beek bol slabý ako čchaj oproti Brunovi neskutočný rozdiel ... A keď sa Bruno zraní tak neviem čo budeme robit

Reagovat
PhilipS

Tři záblesky geniality (Pogba, Greenwood, Mata) a bylo po zápase. Pořád nechápu, že se Bowen nedostal na tu přihrávku Coufala. Jak měl West Ham minule štěstí, tak dneska smolík. Vesmír se vyrovnal. Ten první gól vypadal hodně podezřele. MOTM asi Bruno. Antonio se musí dát rychle do kupy, s Hallerem to není ono.

Reagovat
VersaceChain

Haller je strasnej.. kdyz si vzpomenu jakej mel hype..

Reagovat
montaigne33

Hrál mizerně- ten pád/uklouznutí v gol. šanci vypovídá o všem... Snad se vrátí Antonio a bude se prosazovat... WHU se musí brzy ZVEDNOUT

Reagovat
smazaný uživatel

1 az 9 misto pouze o 4 body . Letos to bude PL NEJ

Reagovat
iamek

Bruno Fernandes created eight chances from open play against West Ham, the most in a single Premier League game this season. He played just 45 minutes

Reagovat
kiwwi

Masaker

Reagovat
cr7sux

Reagovat
wild

Reagovat
bbbauch

Konecne mame po dlouhy dobe fakt top top hrace, co drzi vykonnost

Reagovat
PP

to je masakr.. Tolik mají všichni naši hráči dohromady za několik zápasů..

Já teď 2x sledoval Atletico a tam je zase neskutečný Joao Felix.. Mít Portugalsko o fous lepší obranu, tak jsou kandidáti i na výhru ME či MS.

Reagovat
Busby babes

tak vyhrali posledni ME...

Reagovat
EXoRcIsT

a to maju teraz este lepsi kader ako vtedy

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

Greenwoodovo zpracování a zakončení je z těch opakovaček ještě víc wtf, fantastická technika...

Reagovat
iamek

O to víc pak je wtf to jeho zakončení ke konci zápasu, kdy to odflakl.

Reagovat
kiwwi

Bol to ofsajd a on sa hneď kukal na postrannéhe... Podľa mňa to vedel a keď už tak chcel skúsiť wonderstrike

Reagovat
iamek

Toho jsem si nevšiml.

Reagovat
Busby babes

taky mi prislo.

Reagovat
Swarley

on to zakončení má úplně neskutečný...

Reagovat
montaigne33

WHU zbytečně ztratil dobře rozehrané utkání... Zahazovat šance proti silným soupeřům to si KLADIVÁŘI nemohou dovolit... a v 2.pol. selhávala celá obranná fáze... GRATULACE SUKOVI! Škoda...

Reagovat
Coutinho10

velka skoda, ze WHU nedal vic jak 1 gol, ale i tak zapas bohuzel ovlivnil pomezni, ktery neodmaval jasny out a tim to nakoplo MU a naopak utlumilo WHU...skoda, ale toto byl zlomovy okamzik a MU toho zkusene vyuzilo

Reagovat
dave30

Už jsem slyšel kde co, co mohlo někoho nakopnout. Ale neodmávaný aut? A to ještě víme, že takových 80% sporných situací auty vůbec nejsou. Protože aut je (stejně jako gól), až je úplně celý objem míče za čarou. A drtivá většina rozhodcích mává, když je takových 70-80%.

Reagovat
Coutinho10

tak ve finale jo, kdyz misto outoveho vhazovani pro WHU z toho byl gol pro MU na 1:1

bohuzel tady pomezni se na to nesoustredil, ale sledoval hrace WHU https://ibb.co/cbNXPW8 a VAR to nemohl potvrdit, protoze u lajny neni jako v brane goal line technology, takze tady je jeste prostor, kde by se melo zapracovat na vylusteni takovychto situaci

Reagovat
dave30

Opravdu chceme některá pravidla kontrolovaná na 100% (ofsajd, aut) a u některého je to na rozhodčím (jakýkoliv faul)? Takže "jestřába" i na auty?

Reagovat
Coutinho10

jako kdyz nad tim premejslim, tak by to asi chtelo kompletne, kdyz uz neco (ofsajd, brankova cara) je, tak by mohla bejt i normalni cara, ale je fajt, ze techto situaci je minimum, takze to asi nestoji za to do toho investovat

Reagovat
dave30

Reagovat
dave30

Jinak pro pomezního strašně těžká situace. Představ si, že sleduje odkop a tím pádem nezaznamená ofsajd? Co by říkali fanoušci poté?

Reagovat
Coutinho10

jo jasny, jako na jednu stranu je logicky, ze se soustredil na pripadny ofsajd, kdyby ne, tak by to asi vypadalo blbe no , ale v tom prostoru jak byl, tak podle me bylo celkem evidentni a reakce Moyese to potvrdila, kdyz nad tim micem stal, jak tleskal, ze maj out a pak se vztekal jeste pred golem...je to velka skoda, protoze to ovlivnilo zapas

Reagovat
dave30

Vypadáš rozumně takže pochopíš, že zápasy byly ovlivněny daleko spornějšími situacemi. Co?

Reagovat
Busby babes

jasny aut? hele ja ti porad nevim...

Reagovat
dave30

Asi ano, ale ten pomezní nemá 4 oči. Musí hlídat i ofsajdové postavení...

Reagovat
Coutinho10

podle me evidentni viz i reakce Moyese, ale ikdyz se na to podivas, tak ta rotace mice, od Hendersona to neslo ciste nartem rovne, ale bylo to toceny, takze to nemohlo zustat po celou dobu ve hre, ale prukazni material neni no, takze VAR ac to chtel vyresit, tak nemohl

Reagovat
dave30

Jinak se uvažuje o změně pravidel, kdy by se tato situace neposuzovala jako zámezí (i při rohu).

Reagovat
Busby babes

to asi neni uplne blbej napad. takovych situaci je minimum a v tom vzduchu to hodne blbe posoudis...

Reagovat
Coutinho10

pro rozhodci by to bylo lepsi, ze by to pak neslo na ne, pokud to jasne neuvidime na zemi za carou, ale v tom vzduchu je to sporny, takze pokud se neco nevymysli, jako ze asi ne, protoze tech situaci je minimum, tak toto vidim celkem realne...a aspon vsichni budou vedet, ze se tim nema cenu zabyvat

Reagovat
dave30

Reagovat
smazaný uživatel

mysleno tak, ze i hrac za carou by mohl vyhlavickovat mic zpet do hry?

Reagovat
Busby babes

good point. to uz bych nedaval. jen ten zakroucenej mic.

Reagovat
Busby babes

hele podle reakci hracu bych fakt nic neposuzoval. Ti mavaji jak na prvniho maje porad a vzdycky i kdyz je hrac metr a pul onside. poustel jsem si to znova a nevim no. mohlo to uz byt venku ale taky uplne v klidu nemuselo. takze jen narazim na to: jasny out...

Reagovat
dave30

https://twitter.com/trevor8sinclair/status/1335306891271008256

Tady to vypadá (po spuštění těch čar) celkem jasně v autu, ale... Ten rozhodčí prostě nemá 4 oči ani nějaký teodolit...

Reagovat
VersaceChain

to nemuzes myslet vazne ne ty cary?

Reagovat
dave30

Samozřejmě že ne. Jde o to, kdy ty čáry spustíš (a rozhodují setiny sekundy)...

Reagovat
Busby babes

pockej, tohle ani nemuzes myslet vazne, ne? vsak z toho si delam srandu niz. koukni do reakci na ten tweet. uplne stejne pak dokazu, ze je balon pet metru ve hristi nebo na urovni tribuny.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
dave30

Když to posuneš o 0,1 sekundy později, tak to bude samozřejmě jinde. Ale já toto opravdu neřeším...

Reagovat
Busby babes

to neni posunute. to je ten samej zaber. copak nevidis, ze tu caru muzes v ten stejnej moment posunout dolu jak chces a tim apk ukazat: balon byl ve hristi.

Reagovat
r.mrazik

staci posunout ten osovy kriz po ose Z smerem dolu a hned jsi ve hristi

Reagovat
Busby babes

prave. BBC uz ukazala ze to bylo asi pul metru venku. ale timhle zpusobem jakym to zkouseli z te fotky fakt ne no...

Reagovat
r.mrazik

jj,ten zaber od BBC je pak evidentni

Reagovat
Coutinho10

j vpohode, nazory muzou bejt ruzny, takze beru i ten tvuj ...skoda, ze nebyla nejaka prukaznejsi kamera, ale i tak si za tim stojim, ze to byl out

Reagovat
dave30

Třeba jo, ale co už? Říkat, že to ovlivnilo zápas? To opravdu každý faul (chybně posouzený)...

Reagovat
Coutinho10

je ale rozdíl, když po tom padne gol a změní to ráz toho zápasu, pokud nepadne gol, tak to člověk přejde a neřeší to...to je fotbal no

Reagovat
dave30

Ale úplně stejně to máš i s tím faulem. Někde na vlastní půlce, z toho protiútok, trestný kop a gól. A co naděláš?

Reagovat
Coutinho10

nic no, ale tam by šlo o přerušenou hru, což tady nebylo....no asi se v tom nemá cenu už pitvat

Reagovat
dave30

Reagovat
Nikikrew

https://twitter.com/WHUOmar/status/1335355908482879491

no ja ti viem. Hnusny zarez pre West ham

Reagovat
Busby babes

prvni zaber, kde se to asi da posoudit. pokud tu animaci udelali dobre. Netusim jake jsou moznosti bez pouziti jestrabiho oka... Kazdopadne jak jsem psal vejs, nerikal jsem ze to bylo uvnitr, jen ze dle dostupnych zaberu se to neda jednoznacne rict...

Reagovat
Nikikrew

Malo by to byt z MOTD takže podľa mňa je spravna. Aj pri tom odkope a trajektorii lopty mi tiež prišla za autom. Chápem že pre rozhodcu ťažká situácia každopádne pre West ham smola

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Busby babes

viz niz. je to spravne. bohuzel no.

Reagovat
Busby babes

jinak ted vidim debaty na twitteru. je to technologie, kterou narychlo pouzila BBC po zapase pro MOTD. Bohuzel pro WHU neni realny aby to bylo bezne dostupne realtime pri zapase, aspon v tom duchu to popisuje Dale Johnson, co se zabyva VAR. ale tak aspon vime na jisto, ze to bylo venku.

Reagovat
Coutinho10

aspon vime, ze krivda, kterou WHU citi je opravnena, ale uprimne jsem si myslel, ze to bylo jeste vic v outu nez jenom o takovy kousek

Reagovat
montaigne33

souhlas

Reagovat
iamek

Cavani střídal kvůli zranění.

Reagovat
kiwwi

Toto nás úplne charakterizuje

@ManUtd have been behind in eight out of 10 games. That’s both good and bad.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Busby babes

ty vole, co se o nas neda rict je to, ze hrajem nudny zapasy.

WHU chytre. Zalezli v hodne lidech, zahustenej stred a v kombinaci s dementnima ztratama Pogby a McTominaye kazdej protiutok do rozhozeny obrany a nebezpecny. VDB uplne mimo hru, protoze Mason a Martial neudelali za pul zapasu snad ani jeden nabeh a Cavani misto aby hral na hrotu, tak porad nekde bloudil. Tim to i pro ty stredaky bylo slozity, nemeli moc komu nebo volili riskantni varianty ve snaze neco udelat. Tam to chtelo byt trpelivejsi, kdyz uz teda utocnici byli lini na krok. Pritom kdyby Cavani na tom hrotu byl a udelal par nabehu do vapna, tak tam par centru mohlo priletet a WHU by se muselo trochu stahnout. Tim by se mohl udelat prostor atd...

No, meli jsme kliku, jako jsme meli ve stredu smulu. Klidne to mohlo byt 3:0 a nikdo by se nedivil. Ale stejne jako my proti PSG musime promenit sance, kdyz si je vypracujem, jinak nas potrestaji, tak to same plati pro WHU dneska.

Ole dobre zareagoval, aspon neco. Rash a Mason pak delali problemy, protoze oba hrali v pohybu, porad zkouseli nabehy za obranu a to imho udelalo prostor treba pro toho Pogbu u golu nebo chvili predtim pro McTominaye. Ti obranci hrali zatazeneji. A mozna zaloha WHU polevila a nedoplnovala tak zdpovedne jako v prvnim polocase. Dneska to imho daleko vic zmenil prichod Rashe nez Bruna. ale i ten byl lepsi nez VDB, kterej si zatim trochu nerozumi se spoluhracema... No doufal jsem, ze si odpocinou vic, ale i tak aspon polocas. Goly super, Mata luxusni prihravka na gol...

Reagovat
Busby babes

ok, ted vidim tu iamkovu statistiku o poctu sanci, co Bruno pripravil. To mi ani neprislo v prubehu toho obratu, hezky...

Reagovat
Svatej

Nevis, zdali tam pocitali i tu nahravku pro pogbu?

Reagovat
Busby babes

tak to nevim jak se k tomuhle pristupuje...

Reagovat
vitasrp

Podle mě určitě jo, nedám za to ruku do ohně, ale myslím, že do statistiky chance created se počítají situaci, kdy po přihrávce od toho daného hráče dojde k zakončení. Nebere se tam v potaz, jak kvalitní šance se vytvoří - jestli dojde k zakončení uvnitř vápna, nebo k zakončení ze třiceti metrů.

Reagovat
Svatej

Diky za info.

V tom případě je to statistika o ničem celkem. Hrac pak muze mít kreativní schopnosti Ramirese, ale diky Pogbum pak muze vypadat jako fotbalovej maestro..

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvni vetu . Hra strasna co do kvality,ale stejne to vetsinou "urvete" a jste v tabulce tam kde jste. Sice to nechapu,ale beru to jako fakt a musim zatleskat

Reagovat
Spasitel

Dobre zhrnutie

Reagovat
nani92

Ozil mohol byť pre Arsenal nieco ako Mata pre nás..nemôžeš s ním počítať do základu a spoliehať sa na neho, ale keď máš cit pre hru a vies vieš kedy ho nasadiť tak je sakra platný...ale to žiaľ vyzionar Arteta nevidí

Reagovat
Nikikrew

moje slova

Reagovat
J0EL

Vyzionar

Reagovat
nani92

Arteta

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt dementnich ztrát z domácích zápasů tak jsme jasně první

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

uz to tady zacina

Reagovat
Busby babes

ciste logicky ma pravdu. Nebyt zapasu, ktere jsme prohrali, jsme prvni. ale jinak

Reagovat
iamek

A teď si vem, ze kdyby jsme v sezóně vye vyhráli, tak máme titul!

Reagovat
smazaný uživatel

jenze to muze napsat fanda Slepic ,Ynwy nebo i my. Viz Soton,nebo plichta s marnym MU a tak

Reagovat
Busby babes

je to tak. muze a stejne i u nich to ciste logicky bude pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

takze proto muj koment na adam95 .

Zcela zbytecny ten jeho

Reagovat
Busby babes

ano, Adam napsal blbost, ja si z toho jen dal delal srandu...

Reagovat
bbbauch

Please

Reagovat
Registrujisejenproto

United už jen za ten prašivý výsledek z Brightonu by měli fans United chodit kanálem

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Marek BARTL

Reagovat
smazaný uživatel

Zas to dali na body nezaslúžene. Jak Popelke skurvenej uplakanej..

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne Matej neskutočný držiak a tiež sympaťák.

Reagovat
KnoxXx

na rozdiel od Szabovej zarezu bolo toto absolutne v poriadku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale 3:0..

Reagovat
icka

Nauc se kriteria bodovani.

Reagovat
Alan_Shearer

Klidne mohla byt remiza, urcite vic nez Salcak.

Reagovat
Malresi

Marek ma včera prekvapil asi najviac. Čakal som, že ho Kuzník na zemi prevalcuje a nedá mu žiadnu šancu a on to bol úplne vyrovnaný zápas. Rozhodcovia ho dali Kuzníkovi podľa mňa len za to, že mal väčšinu času kontrolu a bol to on, kto bol vo výhodnejšej pozícii častejšie. Škoda pre Mareka, je to sympaťák a na zápas bol neskutočne pripravený.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý zápas to bol.. čo ti poviem, už by som bol rád 100% fit a išiel pozrieť do OFY, kde sa stretnem s Vojtikom Barboríkom, známym z detstva a možno aj s Marekom. Obrovský sympaťák.

Reagovat
Malresi

Vojta sa potom opytaj, kedy planuje najblizsi zapas. Uz by som ho rad videl v oktagone

Reagovat
smazaný uživatel

Keď mi prejde covid, ktorý sa ma drží mesiac, možno sa ho raz opýtam , ale mal by už trénovať naplno, čiže Oktagon 20 alebo 21. A to sa už chystal do KSW, skurvená corona..

Reagovat
Malresi

Fúha, tak to nie je nič príjemné , to ti nezávidím Priebeh máš ale snáď ľahší, či to nie je bohviečo? Snáď to tak bude. Môj taký skromný tip je, že by mohol ísť v perovej váhe s Buchingerom, to by bol zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal som extra zlý priebeh, ale drží sa ma to už dlho a je to otravné, 100 % fit na šport to nie je, je to blbé, lebo ja som v niektorých veciach netrpezlivý a neobsedím... Aj Budaya sa to drží dlho...

To by bol skvelý zápas, kľudne titulovy, snáď bude Buchy ok po covide. Blízko to mám aj do Spartakusu, tak aj tam chcem ísť čeknut, ale teraz je to ťažké... Situácia je nič moc...

Reagovat
Malresi

Tak skoré uzdravenie ti prajem, mňa to našťastie obišlo a zatiaľ stále úspešne obchádza. Hmm, závidím, ak sa tam vyberieš ( je jedno či OFA alebo Spartakus ), mi napíš, aké to tam bolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem, napíšem.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
iamek

Reagovat
cr7sux

Reagovat
protiproudu

jak to chceš jinak namalovat? co je na tom vtipnýho?

Reagovat
Busby babes

tak se koukni do reakci na ten tweet. Tu caru muzes protahnout libovolne daleko a pak se da takhle ukazat, ze je mic metr ve hristi nebo treba dvacet metru za carou.

Ale BBC pak v MOTD mela animaci, ktera ukazuje, ze byl asi pul metru za carou.

Reagovat
protiproudu

Takže to malování je 100% správně.

Reagovat
Busby babes

ne, neni. snazit se to dokazat timhle zpusobem je uplna picovina.

https://twitter.com/R_o_M/status/1335330046865788928/photo/1

uz chapes proc?

Reagovat
vodka

MUFC have won nine league games in a row away from home.

In 7 of those games they have seen scored at least three goals.

They're up to fourth and 2 points off top at time of writing.

Sice ta hra občas nevypadá dobře, ale výsledkově je to rkomě prvního měsíce bez přípravy a s minimální pauzou dost dobré...

Reagovat
Busby babes

ale ale ale...

Reagovat
Jollae

Bielsa keby má trocha kvalitnejší káder, tak kraluje lige...

Reagovat
Godwinson

Souhlas. Mit nejlepsi kadr v lize, mozna by ji zvladl i vyhrat.

Reagovat
Jollae

Chelsea fans nejaký mindráček z Lamaprda?

Reagovat
Svatej

Spis ty mas peknej mindracek, predvedl jsi to uz v prewku

Reagovat
Jollae

Fakt? Môj neviem kde...ked som v "prewku" komentoval iba trénera, nie žiadny tím...ale v pohode, nie každý chápe písanému textu.

Reagovat
Whitemedia

Lamaprd

Reagovat
cr7sux

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Reagovat
dave30

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Jako jo, škoda, že si toho všímají jen lidi na internetu a všichni šéfové velkých klubů ho ignorují

Reagovat
Busby babes

Number of times in the past 7 days that Man Utd have been losing a Premier League game away at half-time but won: 2.

Number of times in the past 25 YEARS that Man City have been losing a Premier League game away at half-time but won: 1.

Reagovat
VersaceChain

Tomu se mi nechce verit.

Reagovat
Dan Gubić

pekne United, klobúk dolu.

Reagovat
hitZor

Sice jen do zítra, ale i tak si to nemůžu odpustit: WE'RE TOP OF THE LEAGUE!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ufffff vydrene dneska. Necekal jsem takovou slamastiku,ale o to vic

Vedem

Zitra budu Arsenalista

Reagovat
John Obi Mikel

Chce to předat agentům Willianovi s Luizem pro tento zápas jiné instrukce.

Reagovat
smazaný uživatel

jo no.... zhavim telefon

Reagovat
TopinB

Reagovat
John Obi Mikel

Za druhý poločas zasloužená výhra Bylo to složité, ale dopadlo to. James muž zápasu, líbil se mi i Kanté, Kovačič a Mount, Giroud dal hezkého góla a pokud se nepletu, vytvořil i 2 šance pro Tima (i když nejsem si jistej, jestli to u rohu nebyl Kai). Naopak Timo až na gólovou akci slabota a Havertz se mi vůbec nelíbil.

Poslední 2 sezóny nás prosinec vždy stál hodně bodů, doufám, že letošek bude něco jiného.

Reagovat
Svatej

Skvelej zapas, musel bejt dost zabavnej i pro nezaujatyho divaka.

James a Mount hraji jako opravdoví top hráči, ti dva jsou v podstatě bezchybní a pořád hrozně mladí. Silva je pořád kapo a Chilwell klasicky kvalitní. Střídání Kovacice definitivně naklonilo sily k nam.

Leeds jsou celkem vzteklouni, ale hodne sympaticti hernim projevem, fakt me ten zapas diky nim bavil vic, nez kterejkoliv jinej v poslední době.

Werner je traged. Byl bych mnohem radeji za Odoie v zakladu nez jeho.

Reagovat
Svatej

Jeste jedna věc. Krom toho spalování šancí, bídný hře 1v1 a prihravani pádů (co me vytáčí nejvíc) mě neuvěřitelně sere, jak je Timo posranej ze soubojů. On regulérně působí jako hráč, kterej se pro tým neobetuje, pokud to bude potřeba. Už několikrát jsem si vsimnul, jak se souboje nejenze neucastnil, ale doslova se mu aktivne vyhnul, aby nedoslo ke střetu.

Reagovat
Trapper

taky mi přijde, že to vypouští, otázka je proč..

Reagovat
RKBoy

tak to snád bolo jasné každému kto ho má nasledovaného ,že jeho najsilnešie stránky kvoli ktorým sme ho kupovali sú rýchlost a koncovka, ak si čakal niečo iné ,nečudujem sa tvojmu hnevu.

momentálne je vo fáze kde sa síce dostáva do dobrých šancí aj 2-3x za zápas (čo je samo o sebe pozitívne) ale proste to nedá (zlé zakončenie, dobrý zákrok, teč), ale on je ten typ hráča čo to časom zlomí..

súhlasím ale s tým ,že by sa mal zlepšit v kombinácii kde častejšie dá laxnú či nepresnú prihrávku.. a to s tým vyhýbaním pred súbojmi som si všimol už dávnejšie, neviem či je to len jeho vlastné mentálne nastavenie alebo priamy pokyn od Lamparda aby sa prípadne nezranil..ale teraz v závere mal dobrú možnost pridat a zabojovat o loptu,ktorú by asi vyhral,miesto toho zastal a Leeds získali postavenie na našej polke.

Reagovat
John Obi Mikel

Koncovka

Reagovat
mesyas

Werner do žádnoho souboje nepůjde, tam je od toho giroud nebo Tammy, a to je taky důvod proč musíme hrát s na hrotu s nimi. Pulisič se za 2 zápasy zase zraní na měsíc, takže se to vyřeší samo kdo co bude hrát.

Reagovat
Walter_Sobchak

S tými našimi krídlami sa Werner aj tak na hrot tak skoro nedostane no A je to aj dobré ked som ho tam videl hrat na začiatku sezony.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

V čem jsou Leeds vzteklouni? Však podráždění a agresivní byli jenom hráči Chelsea...

Reagovat
Svatej

Tak to jsem mozna neco prehledl. Bamford.tam vyjel po Jamesovi a pak jsem si vsiml i nejakych provokaci s Mountem. Pokud sis vsimnul, ze to vyprovokoval on, tak muzu ten vyrok trochu pouoravit, ale celkovej dojem jsem z vas takovej mel. Každopádně to neni nic spatnyho, jsou horší zpusoby, jak tym ohodnotit, ver mi

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby hrál za Mount za MU, tak je stejně, ne-li víc vychvalovaný jako Bruno.

Reagovat
bbbauch

Ok

Reagovat
Busby babes

jo no, protoze hrace United obecne vsichni chvali.

Reagovat
SpecialOne

Letos to vypadá na super sezónu, vrchol tabulky vyrovnaný jak hrom, titul si dokážu představit u 4 různých týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, i přes tu výhru bych byl kritickej, vzhledem k tomu asi tak milionu šancí to mělo skončit tak 7:1, ta finální a často i předfinální fáze prostě drhla, Werner s Harvetzem zvlášť. Nejlepší za mě jednoznačně Silva, ten neprohrál snad jedinej souboj, přehled, organizace, i dopředu se zapojil. Mount taky hodně dobrý.

Reagovat
Talker

Leeds je zábavný tým. Snad první tým, který se letos snažil v každé situaci jít dopředu a do šance, neustálá snaha si něco vypracovat, především v prvním poločase.

Giroud sice gol, ale kompletně odseknutý od hry, týmu vůbec nepomohl. Tam, kde to Tammy odmaká a nabídne se, tam prostě není. Jeden famozní zápas ve vápně a gol v dalším zápase to prostě nezmění. Abraham je platnější ve všem kromě hry ve vápně.

Werner opět neproměnil svoje šance, v tom se musí zlepšit. Je super, že se do nich dostává, ale čeká se od něj víc. Každopádně se mi líbí, že není sobec a dává to spoluhráčům. Ať už dneska Pulišičovi nebo proti Newcastlu Tammymu.

Havertz pokud chce hrát v základu, tak se musí posunout o třídu jinam, v současnosti je před ním nejen Mount, ale i Kovačič. Chvíli jsem přemýšlel, jestli vůbec na hřišti je. Zbytečný hráč na tom hřišti dneska. Mount sice nedal gol, ale opět parádní zahrávání rohů a asistence z toho. K tomu parádní přihrávka na Wernera, který fakt ten gol dát měl. Spolupráce Mount-Zouma začíná vypadat extrémně nebezpečně při rozích. Nedivil bych se, kdyby letos překonal počet asistencí Williana za těch X let, co je u nás.

Obrana dobře, jediná chyba u golu, kdy to Mendy měl mít a odehrát do hajzlu. To byl fail.

Reagovat
Jackmaker1989

Mám pocit a dúfam, že sa budem mýliť ale Havertz bude flop. Ale Mendy (aj napriek chybe) a obrana, topka. Nič na tom nemení tých pár vecí dnes, druhý polčas už pohoda.

Reagovat
Talker

Tak já furt čekám, že Havertz se výrazně zlepší. Stále je teprve 1/3 sezony za náma a zvyká si na ligu. Každopádně ten slibovaný upgrade Mounta to zatím ani náhodou není, spíš slabší odvar.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
smazaný uživatel

Mi prislo , ze sam Werner je z toho zklamany,ze nepromeni 3 tutovky z 5.

Kai je podle me furt "jinde"

Kovacic je podle me teda alibisticky a spatny. Toho bych v zime poslal do Crvene Zvezdy.

V obrane nejhorsi Kurt ....ja mel do konce zapasu strach,ze pres nej bude gol.

U golu podle me chyba u obou,jelikoz se meli domluvit { pohledem?] ,ale asi spis chyba vetsi u Mendyho. Konec uzasny...az jsem si prdnul od radosti. Na tabelu se krasne kouka.

Reagovat
Jackmaker1989

Ak by si Kovacica poslal kam píšeš, čo taký Jorginho?

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginha? Do Salernitana . Snad uz to Lamps pochopil,ze Jorginho nema sanci.

Reagovat
RKBoy

problém je ,že Kai a Mount su typologicky podobný a ked hrajú ,možu si zavadzat.. a kvoli vačšej dynamike a explozívnosti je Mount momentálne užitočnejší pri rozohrávke a kombinácii..

od Havertza čakajú viac všetci a určite aj on sám , treba brat ale aj do úvahy ,že s tímom nie je tak dlho, zvyká si na novú ligu ,prostredie, rolu a je aj po dlhšej pauze.. aj v minulej sezone sa rozbehol až na jesen.. tá cenovka mu rozhodne tiež nepomohla, takto potom od neho každý čaká zázraky každý zápas ignoruje aj tie pozitíva čo hre dokáže dat.

chce to čas, rovnako tak aj pri Wernerovi.

najpozitívnejšie na to celom je, že aj ked táto dvojica nehrá na 100% svojich možností , nijak nás to nelimituje a aj tak máme najlepšiu ofenzívu v lige.. tá predstava ked sa obaja dostanú do formy a plne zohrajú s mužstvom je fantastická.

Reagovat
Talker

No co si budeme povídat, výkony Havertze nás limitují. S příchodem Kovačiče jsme byli najednou o třídu jinde v záloze a zápasu jsme dominovali, kdežto do jeho příchodu to bylo nejisté.

Co se týče toho, že jsou si podobní, nevidím v tom problém. Potřebujeme kvalitní backup za Mounta, ač Havertz je na to relativně drahý.

Reagovat
RKBoy

ja sa nestažujem ,čo sa kádru týka ,na nič.. konečne máme kvalitne zdvojenú každú pozíciu v poli.

Havertz je tiež aj typologicky odlišný od Kovačiča čo sa najviac ukázalo dnes, kde som osobne práve čakal ,že zas nastúpi v základe on, kedže sme mali hrat proti agresívnemu a dynamickému súperovi čo súčasnému Kaiovi úplne nevyhovuje.

ja tu ale nejdem stresovat a prskat, kedže nemám pochybnosti o tom ,že sa dostane na správnu kolaj, talent a podmienky na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté se dostává do nejlepší formy a s ním i celá CFC. Pořád tam jsou chyby, ale zlepšení tam jsou vidět. Myslím že na konci sezony bude CFC nejlepší tým PL, jde jen o to co bude probíhat mezi tím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhém poločase celý tým absolutně odešel, takže zasloužená prohra, nicméně tady ta ztráta tolik nemrzí, body budou potřeba získávat jinde.

Reagovat
Dan Gubić

Zachvílu box. Nejaký link?

Reagovat
Nikikrew

Hmm tak to ho Carlos rychlo vybavil

Reagovat
Nikikrew

*Karlos

Reagovat
Whitemedia

super

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
mesyas

Snad se už nedočtu pláč, že pořád hraje Mount...protože bez něho je ta záloha bez myšlenky a vymyslí maximálně velkého hněduláka.

Reagovat
vitasrp

No zaprvý je potřeba poděkovat Povedovi že neupadl, protože tam na něj byla úplně jasná penalta. Tu by rozhodčí musel písknou a v případě, že by ji nenařídil, tak by to VAR na penaltu určitě opravil, tam fakt nebylo o čem. Je to možná od něj sympatický, ale k čemu mu to je? Kdyby upadl, tak Leeds mohl pohodlně vyrovnat na 2:2 navzdory tomu, že byl jasně horší a v té druhé půli mohl inkasovat klidně dvě další branky. Rozhodčí to bez pádu nikdy nepískne a nikdy nebude kontrolovat, což je asi největší argument pro hráče, aby prostě po kontaktu/nakopnutí ve vápně šli na zem.Ta odměna je zkrátka až moc lákavá na to, aby tak nečinili.

V druhý půli se mi líbilo, jak jsme dokázali využívat toho, že Leeds v záložní řadě brání osobně. Už v první půli byly k vidění situace, kdy si Mount udělal dva kroky na přihrávku do nohy, aby to následně otočil a napálil do sprintu vpřed, poněvadž věděl, že na něj bude reagovat jen ten jeden konkrétní hráč, který ho má na starosti a kterého tak odtáhne pryč ze středu hřiště. V druhé půli pak Silva začal častěji vyvážet míč a přečíslovat tak soupeře, kdy si vlastně počkal, až proti němu jeden hráč musel zákonitě vystoupit, čímž odkryl jednoho hráče, kterému pak mohl směřovat balón.

Jinak Mount je skvělej, od něj to jsou fakt prvotřídní výkony. Ta energie, presink, do toho kvalita na míči, kdy všechno řeší ve velký rychlosti, nepředržuje balón, vytváří tempo hry a ještě je schopnej narýsovat pas jako do tý šance na Wernera, to je fakt bomba. Havertz oproti němu působí úplně bez jiskry a dneska byl opravdu špatnej, ale tak to se po tý nemoci dalo čekat. Navrch se nedá čekat, že by Němec někdy hrál podobným stylem, on prostě bude vždycky ten rozvážnější, co nebude hrát na pohled tak rychle, ale (ideálně) by měl ty situace velmi rychle vidět, řešit efektivně a hlavně ve finální fázi by měl prostě neustále sbírat body.

Pochválím pak ještě Girouda, Jamese, který naprosto dominoval, no a nakonec Kantého. Dneska často přebíral míč pod tlakem dotírajícího hráče, ale balóny jen nevracel na stopery nebo na hráče, který mu jej přihrál. Díky své obratnosti a přehledu si jej byl schopen pustit okolo osy těla a hru otočit, případně jej převzít, díky třem rychlým úhlům si vytvořit úhel pro přihrávku a posunout hru vpřed. A jakmile zachytí přihrávku, tak je díky svý rychlosti schopen balón vyvést a okamžitě překlopit defenzivu v ofenzivu. A to jsou přesně věci, kterých se od Jorginha nedočkáme, protože mu to jeho herní charakteristika neumožňuje. V současný situaci Ital týmu fakt vůbec nechybí a Kanté je minimálně o úroveň nad ním.

Reagovat
Salfovic

Další důkaz toho, jak je VAR k hovnu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

"Je to možná od něj sympatický, ale k čemu mu to je? Kdyby upadl, tak Leeds mohl pohodlně vyrovnat na 2:2 navzdory tomu, že byl jasně horší a v té druhé půli mohl inkasovat klidně dvě další branky."

prispevek do diskuze proc hraci simuluji...

Reagovat
Svatej

Jeste jen k tomu Povedovi

Busby dobře poznamenal, ze je tohle krasnej argument pro to, proc hráči simulují.

Ja bych z druhy strany ale rad dodal, ze je to zároveň nádherná ukázka toho, ze takovejhle kontakt není dostačující pro to, aby sel hrac k zemi. Pritom tohle byl vetsi kontakt, nez jsem videl u dobry vetsiny odpiskanych penalt v posledni době a stejně se to zjevně dalo ustát.

Uz jen kvuli tomu bych ty pravidla zpřísnil a pískal tech kontaktů míň. Fotbal by sice prisel o pár gólů, ale spousta penalt vychází z nejaky situace, která ani šancí nebyla a útočící tym tak dostával free pass do branky bez vynaložení úsilí a prodání talentu, navic bych se ani ja a ani spousta dalších sportovců casem nemusela stydět priznat, ze ten sport na amatersky urovni taky hrají..

Reagovat
Talker

Asi tak. Ze strany Povedy hloupost nespadnout, protože pravidla mu za to dají penaltu, když sebou švihne. Na druhou stranu pokud ustojí tohle, tak proč se to vůbec píská? Na můj vkus se píská strašně moc penalt, kdy se řekne "kontakt tam byl" a je hotovo.

Reagovat
hitZor

Viz třeba loni ta penalta po "faulu" Jorginha, kde ten kontakt byl úplně minimální, ale stejně to VAR posoudil jako penaltu, protože tam sebou útočník plácl o zem.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
TheTopFootbaler

Posuzování faulů ve vápně a naproti tomu simulací je v tuhle chvíli největší mor fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nereaguji na vitasrpa,ale ta 1 veta je

Protoze to jsem trnul a to byla jasna pentle. Byt tam Neymar nebo CR7 tak je a jeste dostanem redku.

Reagovat
Talker

Je fajn, že si držíš konzistenci a místo reakce to píšeš jako samostatný komentář To se cení

Reagovat
cristiano.K.

krleš no

Reagovat
Talker

https://twitter.com/Squawka/status/1335345369107017729?s=20

Mason Mount created seven chances against Leeds, the most by a Chelsea player in a single PL game this season.

No Blues player has created more in a game across the past five seasons.

Mimochodem, 3 z těch 5 sezon jsme měli k dispozici Hazarda... Pokud byly před sezonou pochyby, jestli bude Mount hrát, tak po dnešku by měly být pochyby, jestli bude Havertz hrát. Zatím je Mount o parník jinde a němec bude mít co dělat, aby se dostal na úroveň Masona.

Reagovat
SpecialOne

Jojo, Mount vypadá perfektně, Havertz zatím na hráče za 20 mega. Mohli by ho zkusit stáhnout níž jako to udělal Pep s KDB, myslím, že by tam byl platnější.

Reagovat
Walter_Sobchak

Už prestante stale porovnavat Mounta a Havertza, budu hrat dost obidvaja. Aj ked prichadzal Havertz tak mi bolo jasne že Frank svojho syna len tak neposadí aj keby Havertz hral ako KDB.

Reagovat
Talker

"syna" Vždyť Mount je v současnosti nejlepším záložníkem (a možná i hráčem, i když tam už je reálná konkurence Silvy a Jamese) v týmu, takže fakt budeš těžko hledat důvod, proč ho posadit.

Reagovat
Walter_Sobchak

Však ja to nemyslím ako urážku. Je to proste Frankov kôň a to musel už každý pochopit po minulej sezone kde odohral všetko.

Reagovat
Talker

Ale vyzní to tak, jako by měl protekci.

On odehrál všechno, protože to si to vydřel - každý zápas odmakal na 100%, tvrdě pracoval, neúnavě presoval, k tomu vytvářel šance a situace pro spoluhráče a byl jedním z nejlepších hráčů minulé sezony (a zatím i této).

Označení Lampardův syn zní hanlivě, jako by si to nezasloužil a Lampard ho protěžoval z nějakého důvodu.

Reagovat
mesyas

odehrál všechno, protože byl nejlepší. a nezmění to ani cena hráče sezony pro Kovačiče.

Reagovat
mesyas

A ano, stříkám nad ním. Ten kluk snad bude budoucí kapitán. Trošku jsem se bál, že s příchodem Havertze bude posazen na lavičku, ale zatím...

Reagovat
smazaný uživatel

Z Mounta bude jednou spicka....a Kai s tim nema nic spolecneho.

Me teereba Havertz zklamal { zatim } nejvic. Pokud to vezmu od zacatku tak Mendy

Nechci v brane Kepu videt ani v Micky Mouse cup.

V obrane jsem happy za Chilla a Silvu.

Ve prdeu asi vsechno cajk krom Jorginha a Kovacice.Ty dva proste nesnesu.

A utok ? Tam je "pretlak". Giroud,Tammy i Werner parada.

At si system v utoku vymysli Lamps jak chce tak ho vzdy nekdo prekvapi

Reagovat
Talker

A ještě jedna statistika:

https://www.trendsmap.com/twitter/tweet/1335345597646303233

"Chelsea is the first team to outrun Leeds... By 6km".

A to Leeds hrál proti dost silným soupeřům - Liverpool, City, Leicester, Arsenal, Everton...

Reagovat
Walter_Sobchak

Ked máš v zálohe Kanteho, Mounta a Kovacica tak sa neni čomu divit

Reagovat
John Obi Mikel

Na druhou stranu Olie teda není žádný velký běžec

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu silná káva nazývat 14. tým v lize silným soupeřem, ale ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se tesim na vasi zitrejsi kavu s Enemy team

Reagovat
smazaný uživatel

Povinná výhra, tyhle týmy ze spodu tabulky jako Burnley, Arsenal, West Brom nebo Brighton se musí bezpodmínečně porážet.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ty .

To jsi tady zas rozjizdis diskuzi ala Hate Tottenham.

Reagovat
čutalista

To už nikoho nezajímá, borci už stejně nepřijdou s novejma urážkami ani stěry...je to vohrahy jak desky Káji Gotta

Reagovat
Svatej

Líbí se mi, ze se ty bouře nebojíš

Reagovat
smazaný uživatel

, Leo ako farby a plátno, kúpil si?

Reagovat
Svatej

Hele planuju to na Vanoce, alespoň nemusím přemýšlet nad nejakym blistivym darkem . Co porizujes svoji buchte? Potrebuju inspiraci!

Reagovat
Whitemedia

Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

200. za Krlese.

Pamatujete si toho magora nekdo?

Ja jsem o nem slysel

Reagovat
bbbauch

Doufam, ze jsi spokojenej Olo, povedlo se ti vyvolat krlese

Reagovat
Miguel19

To bylo jasný.

Reagovat
Busby babes

vase sebevedomi bych chtel mit.

Reagovat
Miguel19

Tak to byl můj osobní pocit.

Nevim jak to funguje, ale pokud měl VAR ke kontrole pouze ty 2 záběry, tak z nich nemohl přece určit, jestli to bylo venku či ne. A pokud si není 100 % jistý, neměl by gól uznat. Aspoň tak to mám z hokeje..

Reagovat
Busby babes

no prave naopak. pokud si neni 100 procentne jisty tak plati rozhodnuti ze hriste. A tam to rozhodci nemavl no. Je to technologie, co BBC pouzila pro tenhle sepcificky incident po zapase, takze bezne dostupna pro VAR neni. Dale Johnson se o tom od vcera hada na twitteru. smula pro WHU, dost specifickej pripad.

Reagovat
Miguel19

A jo, díky

Reagovat
Emqick

Reagovat
Svatej

Reagovat
oddy

Ty jsi to jako v telce neviděl, že to je za čárou?

Reagovat
Busby babes

moje jestrabi oko zrovna nebylo zaostrene.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

to ted budem poslouchat 3 roky.

Reagovat
M0rb1D4S

Tak dneska přichází ten jeden ze dvou týdnů, kdy je výhoda mít v týmu Williana. Tak snad se dneska pořádně ukáže

Reagovat
BaggioRoberto

MU jsou jako David Copperfield, pro ne fyzikalni zákony neplatí. To už máme gól 5 minut po ukončení zápasu, teď míč co zmizel a vrátil se a nikdo neviděl kudy... Co bude dál? Gól dírou v síti, gól o přestávce, třetí noha Bruna Fernandese v akci? Věřím, že oni to dokážou.

Reagovat
Busby babes

ten gol po ukonceni zapasu byl uplne v poradku.

Reagovat
BaggioRoberto

Je to precedens. Vzdyr rikam, ze United bori hranice.

Reagovat
Busby babes

Uz to tu nekteri lide psali, ale mozna by stalo za to uvazovat o zmene pravidel pro tyhle centry, ktere se vytaci ze hriste a padnou zpatky do hriste... i pro technologii typu jestrabi oko nebo kameru nad lajnou bude tezky to posuzovat. V par sportech se to pousti v ruznych variantach. v NFL muze chytit mic za carou, pokud nohy ma ve hristi napriklad. V basketu vlastne taky, tam se snad musi jen odrazit ze hriste a pak muze balon hodit z autu? Nejcasteji se to asi stane u rohu, kde se ty mice kopou defakto z cary a staci mala rotace aby se mic dostal do zamezi...

Reagovat
r.mrazik

stacilo by udelat to,ze jakmile je prvni dopad mice ve hristi,tak se hraje dal

ale na druhou stranu,kolik takovych situaci jako z toho vcerejsiho zapasu se jinak za sezonu udeje? minimalne...tohle je snad prvni,ktera skoncila takhle golem,za X let...

Reagovat
Busby babes

takovych jako vcera bude minimum. U rohu si myslim, ze to muze byt docela casty a casto to bude tesny, ze to rozhodci necha i byt.

Jinak presne tak bych to upravil. pokud mic dopadne zpatky na hriste (samozrejme bez odrazu od cehokoliv), hraj dal. a u toho vykopnuti zpatky proste dat, ze hra musi stat nohama ve hristi, takze nemuze vyskocit a hlavickovat zpatky zpoza cary nebo tak. samozrejme neplati pro branku. tam jak to prejde caru tak smula a gol i kdyby to golman pak vyrazil ven.

Reagovat
ajouki

U rohu riskuješ, že to bude úmyslně využíváno ve prospěch ofenzivního týmu. Kdyby se míč vracel do hřiště až někde nad bránou, tak brankář je vyřazen ze hry a útočíš v malém vápně. Musela by se udělat dopadová analýza, co tato změna přinese. A nejen v teoretické rovině, ale i praktické. Vzít top hráče a zkusit kopnout perfektní roh a zjistit, čeho jde docílit. Pak si teprve říct, jestli to je dobře nebo špatně.

Reagovat
Busby babes

nemyslim, ze by to byl zas takovy problem. ale samozrejme klidne. ono zas tolik hracu, co by to dokazali kopnout tak, ze se to vrati do hriste nad branou neni, pokud to vubec nekdo kopne.

Reagovat
ajouki

Spoustu hráčů umí kopnout roh tak, že se zakroutí do brány. Toto je podobné. Na Youtube jsem kdysi viděl challenge, kdo dokáže dát branku z rohu, kdy míč je 1 metr za brankovou čárou. Šlo to.

Včerejší druhá branka Chelsea se prakticky nedala bránit. Kdyby míč mohl beztrestně za brankovou čáru, tak se dá celé zakončení posunout třeba o metr blíže k bráně.

Reagovat
Busby babes

to jo, ale jak daleko ta trajektorie jde. pul metru max? a jasne, melo by to dopad na to, jaks e takove situace musi branit. Jen rikam, ze si myslim, ze tohle zjednoduseni by davalo smysl. imho it ed to rozhodci pousti pokud to neni jednoznacny... takze klidne muzes mit hodne rohu uz dnes, kde balon opusti hriste i kdyz treba jen o par cm...

Reagovat
ajouki

Předpokládám, že kontrola u rohu je nyní vyšší než u autu. U postranní čáry bych to bral, tam to žádnou extra výhodu nepřináši. Pro asistena rozhodčího méně věcí k řešení, stejně už to teď nemá šanci vnímat na 100 %.

U rohu se to ale dá využít a změnit paradigma rohového kopu. Když třeba bude na Burnley hodně foukat, tak kopnout míč mimo hřiště s rotací, tak ho to vrátí do hřiště o to více. Byl bych s tím opatrný.

Reagovat
repkajebuh

To je blbost, nechat to jak to je, pomezní už tam jsou takhle k hovnu. Nechávají dohrát zbytečně dvou metrové ofsajdy, aby to pak stejně zvednul. Jediná věc na co tam teď jsou, jsou právě ty autové vhazování. A v tomhle případě tam byl k hovnu i na to. Beru to jako chybu jednotlivce, proto to beru jako totální hovadinu polemizovat o změně pravidel.

Reagovat
Busby babes

ja bych to prave bral jako zjednoduseni pravidel u veci, ktera nema extra zasadni vliv na hru, prave proto, ze se takova situace mockrat nestane a je tezky ji ze hriste vyhodnotit.

Reagovat
repkajebuh

Pak by ale došlo k tomu, ze by to mohl kdokoliv i vyhlavičkovat někde mezi divakama pokud je ten míč pořad ve vzduchu.. obránce by vyběhl mezi diváky nebo mezi střídačky a snažil by se z jedné kopnout míč zpět do hry . To by bylo i dost nebezpečný. Už vidím ty souboje jak jdou do míče někde v technické zóně pro trenéry

Reagovat
Kostomlat

Kdo může letos vyhrát Zlaty míč? Lewa, Haaland, Salah nebo Bruno?

Reagovat
smazaný uživatel

Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo? Vsak se neudeluje.

Reagovat
Busby babes

nikdo, protoze se neudeluje.

Reagovat
Kostomlat

Jak to?

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo, jestli se letos uděluje?

Reagovat
Emqick

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/aditya_reds/status/1335516138747228161

Aditya sere na videa. Ma nejaky kecy ze kvuli Glazerum. Ty vole, tihle hipsteri...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě drobnosti ke včerejšímu zápasu. Zdá se, že problém prvního poločasu byl už poněkolikáté stejný. Máme na hřišti 3 útočníky, ale nikdo z nich nehraje z kraje.

https://i.redd.it/fl16c153wi361.png

Což je pochopitelný, jelikož všichni tři jsou přirozeně spíše hrotoví útočníci než křídla. Kdo by to byl před sezónou čekal, že chybějící křídla můžou být problém, že? To teda platí z části i pro Rashforda, který hrál dlouho na hrotu, ale oproti Greenwoodovi a Martialovi má zřejmě o něco více zkušeností a herní inteligence, aby se s tím dokázal vypořádat. Nebo se na křídle prostě cítí o mnoho přirozeněji než oni.

Každopádně takhle zahuštěný střed od útočníků se pak hrozně snadno brání - speciálně, pokud soupeř hraje na 3 vzadu a zhustí střed hřiště před vápnem. Co hůře, pak se Martial a spol. ještě motají na místě, kde by měl něco vymýšlet VdB s Pogbou.

Mimochodem - Sancho se taky hodně stahuje do středu, ne?

Jinak v MOTD byli úplně nadšeni z Pogby. I z jeho prvního poločasu.

Reagovat
Busby babes

souhlasim, ze v tom byl problem. Na druhou stranu pred zranenim Martiala hral Mason vpravo a delal tam dobry nabehy a dobre roztahoval hru. Takze toho schopen je. Stejne jako Martial, ktery taky dokaze uplne v pohode hrat to leve kridlo a hrat tam dobre. Proste oba hrali ten prvni polocas blbe. Nedelali nabehy, ktere pak delal Rash, neroztahovali WHU a pro ne pak bylo relativne snadny zmensit a zahustit hriste.

Kridlo potrebujeme, ale nedokazoval bych to na spatnych vykonech hracu, ktere mame...

Reagovat
smazaný uživatel

U Masona bych viděl problém v tom, že se mi zdál už druhý zápas extrémně líný na krok. To pak ty náběhy z křídla děláš blbě, no.

Reagovat
Busby babes

ale v druhem polocase to rozbehal. Byl jeden z duvodu te zmeny.

Reagovat
Busby babes

jo ten sestrih Pogby me docela pobavil. Mel tam dobre veci a celkove bych ten jeho vykon hodnotil ok, 5/10 nebo tak nejak. Hlavne v druhem polocase se zvedl. Ale taky tam mel dost zbytecnych ztrat, ktere Murphy ignoroval no.

Reagovat
iamek

Tohle změní Diallo. Ten pravou stranu neopustí ani když se jde do saten . I když teď v LM zaskočil na LW a točil to tam brutálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nevím, jestli je připravenej na to být starter

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Nikikrew

docela nanic ffs.

Reagovat
Svatej

https://streamable.com/baubt5

Bodejt by Mount neměl áčka

Reagovat
Mimalu

dal mu to moc přetažené, příště se bude muset chlapec více snažit

Reagovat
Svatej

Navic tam byl jeste golman, s tim se nedalo nic vic delat.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
EXoRcIsT

Mount je super

Reagovat
Talker

Já si stále myslím, že Mount letos má na to posbírat 20g+a v lize. Každý zápas připravuje šance, k tomu tam má nějaké střely a jakmile mu to tam začne padat, tak bude nezastavitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby takhle hrál Havertz, tak bych si říkal, že jsme za něj poslali ještě málo do Bayeru....

Reagovat
John Obi Mikel

Tak byl to Mount. A mě jste tu zmátli, že to byl Pulišič.

Reagovat
icka

Ten hate na Wernera je přehnaný. Ano ty šance musí proměnit, o tom žádná. Ale dělat tu z něj tragéda je úplně mimo.

Jen mě udivuje, že je schopný to občas zakončit úplně nechytatelně pro gólmana a pak spálí 200% šanci.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Emqick

Jako chápu, co tím chceš říct, ale 200% šance.. by teda přinesla 2 goly, když předpokládám, že 100% proměněná šance dá jeden gol?

Reagovat
Whitemedia

Podstatné je, aby nezastavoval střely spoluhráčů, ze kterých by pravděpodobně byl gól.

Reagovat
hitZor

Tak z jeho pozice (a vlastně i z pozice kamery) to vypadalo, že to šlo spíš na tyč, takže to prostě chtěl doklepnout za čáru a neriskovat. Jen to holt trochu špatně trefil

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Werner out!

Reagovat
protiproudu

200% šance jako tutová tutovka nebo rekordní rekord

Reagovat
icka

To jako fanousek arsenalu neznas

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je naprosto brutální. Posledních 6 let v podstatě hrajeme bez jedný strany. Diallo má fakt hodně snadnou výchozí pozici tohle zlepšit.

https://i.redd.it/c2sxbabork361.png

Reagovat
kiwwi

A roky predtým bez ľavej?

Reagovat
smazaný uživatel

Levá měla nejhůře cca 28 %. To je k tomu ideálnímu rozdělení po třetinách docela blízko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Ndombele zraneny? Velka ztrata.

Reagovat
John Obi Mikel

Gallagher.

Michy Se neprosadí v CP přes Bentekeho a spol.

Reagovat
icka

Vytrejduju dva z CP a daji 5 golu.

Reagovat
Salfovic

Co se s tím Sheffieldem stalo

Reagovat
smazaný uživatel

najvacsia chyba united bolo vyhodit mourinha. arogantne si mysleli, ze za vsetko moze len trener. ale ten chlap nikomu nemusi nic dokazovat, pohare ma. totem chytro po nom skocil, dal mu peniaze na nakupy, hraci su motivovanbi, dodrziava sa taktika a pozrime sa, ide to. toto bol levyho majsterstyk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Mourinho hraje tužku už x let, od odchodu z Realu měl jednu hodně slušnou sezonu (titul), 2 akceptovatelné sezony, 2x zaslouženě vyhozený, 1 průměrnou v Tottenhamu a teď má slušný začátek a najednou je to zase špička a byla chyba týmů ho vykopnout...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Neutron

Reagovat
mesyas

Kdo tu psal, že je Arteta ten s lepším potenciálem než Lampard?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bysme meli. Arsenal total v prdeli az je mi lito fans. Auba,Laca,Willian a vubec skoro vsichni vice nez spatni a Arteta je jeden z nejhorsich treneru v PL !!!!

Pojdme udelat minutu ticha za letosni Tragedy ligy

Reagovat
Nikikrew

ser nato chlape

Reagovat
smazaný uživatel

ok. Ja jen,ze je mi to lito.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Taiger

Tak co, jdem to opalcovat? Jen fanoušky Arsenalu poprosim

Arteta in

Arteta out

Reagovat
Golasso

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
PH8

Reagovat
jk

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
EXoRcIsT

ma slaby kader treba mu nechat cas nech si privedie poriadnych hracov

Reagovat
Counter

Kádr není žádná pecka, ale na patnácté místo se skóre 10:14 a žádným gólem ze hry od pádu říše římské to taky není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

No právě. Tady se dělá, jako kdyby byl chudinka s týmem, který má hrát tu druhou polovinu tabulky .

Reagovat
vodka

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
twelwer

Reagovat
Azza

Reagovat
cristiano.K.

kádr máte na sedmé a jste patnáctí. Pět bodů od sedmého místa, to +- odpovídá

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi jak, jak zatím reagují všichni, jen ne fanoušci Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Abych nezapoměl

Reagovat
jk

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
J0EL

nechal by som mu este jeden prestupak. Ak nedokaze priviest kreativneho hraca, pricom Mesuta nevezme spat, tak toto je proste jeho tim, ktory si "vybral" a musi si to vyzrat.

Reagovat
ElectrickMann

No ty kraso, aby dotahl další Wiliany, Cedricy a podobné? Snad ne. Ať se sbalí a jde zpatky do City. Jediná vyhoda tohoto Arsenalu je, ze každý zápas můžeš vsadit méně nez 5 střel na bránu. Zatím to nevyšlo asi jednou... totální grcačka fotbal zápas co zápas

Reagovat
Golasso

a nebo taky Parteye, Gabriely, ... btw přivedl toho Cedrica vůbec Arteta? btw 2 ještě budeš za Cedrica rád, s tím co hraje Bellerin

Reagovat
havrys99

Reagovat
Dody10

Reagovat
Nebelung

Reagovat
PH8

Reagovat
raduinho

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lovec

V těchto časech si čím dál častěji musím opakovat Kant(on)ův kategorický imperativ "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club". Gooner 'til I die.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Counter

Ale bylo hodně centrů, Mikel bude spokojený.

Reagovat
Nikikrew

no jo

Reagovat
Liveral

A z jednoho dokonce i naše jediná střela ze hry na bránu. Nese.to svoje ovoce

Reagovat
Counter

To je ta první vlaštovka, která potvrzuje, že jde o správnou taktiku Když jich příště nasypeme 80+ jako Moyesův MU proti Fulhamu, tak to bude zaručeně jedna výhra za druhou.

Reagovat
Busby babes

ono se to casto zapomina, ale my v tom zapase dva goly dali.

Reagovat
Counter

Však jo, Mikel knows

69 percent possession, 44 crosses, 0.7 xG - prostě málo centrů, o ničem jiném to není

Reagovat
Liveral

Když dáme těch 81, budeme z toho mít 2 střely do prostoru brány ze hry. To už se nam dlouho nepovedlo. Way to go

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

kdybyste tak meli kreativniho zaloznika v klubu...

Reagovat
vitasrp

Tak s Tottenhamem to není žádná prdel, však třebas Chelsea má dobrou ofenzivu, šlape nám to, ale proti Spurs jsme tutovku neměli taky ani jednu. Se jim tam hrozně špatně dostává.

Horší je, že u Arsenalu to je v každém zápase stejné no.

Reagovat
Busby babes

ja si spis delam srandu z toho Ozila, ale jasne, proti Spurs to je tezky. Nicmene vytvorili si nejmin sanci od nastupu Artety, mimo nove postoupivsich tymu...

Reagovat
Counter

Mesut už není co býval.

Reagovat
Nikikrew

Neni co byval a stale by mal najlepsie statistiky. Co tym ako chces povedat? Ved sa pozri ako hrame tuto sezonu? Ved je to do oci bijuce. /

Nehovorim ze Ozil by nas spasil, to nie ale dal by tej hre urcite nieco navyse v ofenzive.

Reagovat
Counter

Chci tím říct, že s ním na hřišti to nebude lepší. Resp. nebylo by to lepší, protože ho na hřišti už asi neuvidíme.

To, co předvádíme, není o žádné individualitě. Není to jako kdysi za Wengera, že měl člověk pocit, jak nás jeden dva kvalitní hráči posunou k titulu. Teď je v prdeli všechno, a když je v prdeli všechno, tak to už není jen o individualitách a nekvalitě hráčů. Ti hráči mají podstatně větší kvalitu než současné patnácté místo a trapných 10 gólů, ale nejsou schopní vytvořit funkční tým. A to už jde za vedením i trenéry.

Reagovat
Busby babes

it is simple math...

Reagovat
Busby babes

Arsenal with 44 crosses against Tottenham, the most yet under Mikel Arteta, and the most by a Premier League team in any game this season. No goals. #afc #puremaths

dokonce nejvic centru.

Reagovat
bbbauch

A bude jenom lip

Reagovat
iamek

Bruno Fernandes has more G+A this season than Arsenal

Reagovat
Counter

Kdo ne

Reagovat
Busby babes

Son ma stejne golu jak Arsenal.

Reagovat
iamek

To je ten nový Arsenal nebo ještě ne?

Reagovat
smazaný uživatel

José na pána. Výhra suchym triku, navíc vypuštěním 2. poločasu, donutil Arsenal nechat si tam Artetu ještě pár týdnů

Reagovat
Liveral

Jinak mame tuhle sezonu ze hry +- stejně střel do prostoru brány jako má Chelsea nebo třeba Tottenham gólů

Reagovat
r.mrazik

https://www.football365.com/news/pogba-strange-effect-covid-19-man-united

pogba o covidu...a to je spickove trenovany...

je drsny,jak kazdy ma jiny prubeh nemoci a pak nasledky...psycho

Reagovat
Busby babes

daval jsem to vejs.

jo no, je to loterie. Kterou se treba me moc hrat nechce...

Reagovat
EXoRcIsT

dnes som akurat citalze ked Fico mal protesty proti vlade pred par dnami tak sa tam jeden chlap nakazil a zomrel

Reagovat
r.mrazik

ah,ja nahoru nejel

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo mi tu chybi !!!!! Ze by owny?

Reagovat
BaggioRoberto

Slaví někde s šampáněm a kurvama, vysmát se Gunners může zítra.

Reagovat
kiwwi

Ta naša prehra s Arsenalom vyzerá každým kolom horšie a horšie

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ako nechcem byť po výhre v NLD nejak negatívny, ale trochu futbalu z našej strany by ma potešilo. My vieme hrať, máme na to hráčov. Nepáči sa mi veľmi, že v týchto zápasoch všetko podriadíme systému. Napr. proti United sme hrali krásny futbal, aj do tej červenej karty Martiala. Už vobec sa mi nepáči, ak mením systém na totálnu defenzívu pri vedení a ak nám to funguje. Teraz nám to vyšlo, proti LASKu nie.

Každopádne krásne tri body, skvelý tímový výkon od všetkých. Vo štvrtok pri ntverpám musia Hojbjerg, Son a Kane oddychovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnávať zápas v Linzi v ktorom o nič nešlo s PL? Nedá sa hrať každý zápas ako s United. Dnes sme si to uplne v pohode postrazili. Sme top of the league po zápasoch s oboma Manchestrami, Chelsea a Arsenalom a stále sa tu bude plakať že nedrzime loptu ako za Pocha a kkt z toho.

Teraz nám to vyšlo lebo sme hrali v úplne inom zložení, s úplne inou taktikou a nasadením ako proti LASK. Simple as that

Reagovat
smazaný uživatel

No nevyšlo nám to ani proti West Hamu, alebo Newcastlu napríklad. A v Linzi teda išlo o dosť veľa si myslím, a je škoda že sme tam prišli o výhru v posledných minutách. Stále to zamrzí. Výhra je výhra.

Nejde o držanie lopty, ale nevyšli sme za polovicu ihriska v druhom polčase. A to sme proti mužstvu z druhej polovici tabuľky. Len tak. V žiadnom prípade ale to je len moj taký subjektívny názor, výsledky aktuálne Mourinhovi nikto neberie. Samozrejme, že ma to teší.

Reagovat
smazaný uživatel

píšem jak blázon, mal by som si to pred odoslaním po sebe prečítať. Myšlienky sa mi menia rýchlejšie než stiham odmazávať. Pardon.

Reagovat
matZz

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Caley_graphics/status/1335652718518689794

Ale xG Arsenal vyhral... btw ten zapas byl fakt nuda.

Reagovat
vitasrp

Tohle je holt přesně ten případ, kdy je potřeba uplatnit nějakej kontext zápasu (pro ty, co by tohle využili k tvrzení, jak je to úplně na hovno statistika). Ono to ukazuje dvě věci - zaprvý, že Tottenham má ty dva ofenzivní hráče v neskutečný formě, si nevypracovali ani jednu vyloženou šanci, ale přesto dali dvě branky.

Věc druhá - když vedeš 2:0, nepotřebuješ útočit, nepotřebuješ vytvářet šance, naopak je to celé na soupeři. A Arsenal si prostě za druhou půli vytvořil 0.4 xG, což je na dohnání dvougólového manka hrozně málo.

Reagovat
Busby babes

hele ja vim a ani to nijak neinterpretuju. ale urcite dobre, ze to takhle vysvetlujes.

Reagovat
vitasrp

Já to ani nemyslel na tebe, to já spíš jenom tak preventivně, než někdo přiběhne s tím, jaká je to vlastně obrovská píčovina.

Reagovat
Busby babes

vsak jo, proot rikam, ze je dobre, zes to napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

no a to je právě ten problém ne? že to napíšeš bez vysvětlení a pak to implikuje, co píše vita

Reagovat
Busby babes

ted nevim jak to myslis? Ja vysvetloval svuj postoj a pochvalil Vitu za to, ze napsal ten dodatek.

Jakakoliv statistika je bez kontextu bezcenna, v zasade.

Reagovat
smazaný uživatel

No, když postneš statistiku o xG pro Arsenal po dnešním zápase, tak to implikuje, že to je statistika na hovno. Pokud k tomu není dodané to vysvětlení Tak nějak. Nevim.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Svatej

Ta Chelsea mit produktivitu Spurs, tak je z toho desítka

Reagovat
Talker

Je vtipný, že jsme dali jen 3 goly, ale xG máme vyšší, než všechny ostatní týmy v tomhle kole zatím dohromady.

Reagovat
Nikikrew

Neviem ani kde zacat.

Tottenham hral presne co potreboval, prvy gol pre nich a ako pozname Joseho srajdu, tak je po zapase. Domaci zalezli ako mysi a bolo vybavene, 3 body pre nich a to je podstatne, nic viac.

3-4-3 dopredu absolutne nefunguje, resp. nemame nato hracov + Auba je bez formy. Sice sme mali vela nebezpecnych centrov co je asi jedine plus ale co z toho, na toto podla mna aj domaci spoliehali. Ziadne akcie cez stred, ziadna strela proste nic. Chapem, ze dat gol takto zatiahnutemu timu je docela narocne (vid City) ale vypracovali sme si 1 nebezpecnu situaciu a to je malo.

Neviem co s Artetom, uprimne. Nechcem aby odisiel preco si myslim ze raz bude skvely trener ale momentalne je to pre neho asi big job. Necudoval by som sa kebyze isiel ale podla mna ma silnu podporu vedenia, jedine ze by zakrocil Kroenke

Reagovat
Nikikrew

* s tym Partey to Arteta riadne dojebal teda. Xhaka hrozny, Bellerin no comment. Cedric pls nech je v zaklade az do konca sezony

Reagovat
sejber

Reagovat
sejber

on je ale uplne mimo. tesili sme sa ze zlepsil defenzivu ale iba natolko aby sme nedostavali debakli. co sa tyka ofenzivy on podla mna ani mena sajnu co chce hrat. jediny jwho herny plan je co najviac drzat loptu a nestracat stym ze v utoku nieco vymyslia velke individuality. bohuzial bez efektivneho prechodu do utoku nevymyslia nic casom stratia formu a sme tam kde sme.

prestavam verit ze z toho dokaze vykluckovat , dnes bolo jasne ze prehrame po zverejneni zostavy. mikel proste nie je schopny akokolvek adaptovat svoh "system" a napriek tomu ze mame pomerne vela ofenzivnych talentov nwsava im vobec sancu. nelson, esr, amn mohli dnes grat ale nie on si proste ide xhaku a williana.

podla mna ukazu tieto zapasy do vianoc . ak uhrame 2-4 body tak musi odyst bezpodmienecne .

Reagovat
Nikikrew

Videli sme to proti Viedni ze to hrat vieme, aj ked je to uplne ina liga, nechce sa mi verit ze si nevieme vypracovat 2-3 ciste sance. Mne to tak pride, ze sa strasne sustredu na supera, na defenzivu a v ofenzive ideme hrat na centrovane lopty ale ten prechod medzi obranou a zalohou je pomaly. Jediny Partey to tahal, to sa mi pacilo ale ten je tiez v cudu

Reagovat
sejber

podla mna jedina sanca pre artetu bude vymenit komplet ofenzivu proste posadit williana lacu aj aubu a samozrejme xhaku. a poskladat to nanovo dat sancu amn,esr, nelsonovi pridat k nim saku popripade nketiaha a baloguna.

ked to v el funguje a na tych mladikoch vidno ze ich to bavi a ziju pre tu hru treba im dat sancu spolu. problem je v tom ze jedina zmena ktoru je mikel schopny urobit je supnut tam nketiaha na hrot namiesto lacu a nelsona max na lavicku.

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne by to horsie nebolo a aspon by to malo vacsi zmysle

co ale s takym willianom urobime? bude nam tu poberat svoj platik dalsie tri roky..bohuzial auba deto

Reagovat
sejber

obavam sa ze v dobe ked tyto hraci budu od nas odchadzat budeme na el spominat ako dnes na lm. a nelson ci balogun niekde ziarit ako gnabry ci malen

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

lol

Reagovat
BaggioRoberto

Arsenal je uz uplne ale uplne v pr.... Ten tym nema uz z toho stareho Arsrnalu nic. Totáč a Mourinho aspon muzou letos dostat satisfakci po tom co byli v minulosti vysmíváni. Mourinha sice nemusim, ale jakej hate na nej byl, to bylo prehnane. Tottenham mancaft na titul ma, otazka je jestli i hlavu.

Reagovat
EXoRcIsT

OT F1 : neskutocne mi je luto Russella a to mercedes fakt nemusim ale pri Russelovi som mal slzy v ociach

Reagovat
Whitemedia

Za ně po osmi letech jeden sympaťák a takovou komedii z toho udělají..

Reagovat
Whitemedia

*jede

Reagovat
QooBo

To je v riti fakt, chudak Russell .. Tolkokrat som chcel aby mal mercedes taketo problemy, ale nie dnes ked tam bol George

Reagovat
Rudnevs

Presne, toľkokrát som to prial Mercedesu a ono sa to musí stať zrovna teraz. Stavil by som sa, že o týždeň to budú opäť bezproblémovové Hamiltonove preteky v štýle štart-cieľ.

Dnes to boli krásne preteky, ale neskutočne smutné zároveň. Aspoň sa dá povedať, že sa Russell predviedol naplno a každý, kto má mozog v hlave, teraz už vidí, že ten chalan má talent.

Reagovat
Gazdo

To je jedna vec a dalsia vec je ze je uz dokazane ze za volant Mercedesu mozes posadit aj cvicenu opicu a aj tak v 99% zavodov vyhra. Ja si myslim ze hocikto z tych 20tich jazdcov by sadol do Mercedesu by isiel o prve miesto. Preto uz formule ale vobec nepozeram. Keby dali vsetkym rovnake Formule tak by som sa na to dokazal pozerat ale toto je proste nefer

Reagovat
Rudnevs

Tak všetci zasa nie, ale je pravda, že asi tak tretina až polovica jazdcov by s tým dokázala vyhrať titul, ten rozdiel v aute je obrovský a je pravda, že je to nuda... Ale akože ono to je celkom zaujímavé aj tak, ja som sa tento rok vrátil k pravidelnému sledovaniu f1 a baví ma to viac než futbal (ten mi bez fanúšikov príde celkom nuda teraz).

Reagovat
Gazdo

Tak ja som formulu asi nejak pravidelne sledoval len za Schumiho inak nie a teraz len obacs vidim kvoli svokrovi ktory je do toho fanatik a kedze nedele travime dost casu s nimi tak viem co sa momentalne deje tam. Inak mna formule nikdy moc nebavil. Nieco v com je podstatnejsia technologia ako vykonnost jedinca pre mna jednoducho nikdy nebude sport

Reagovat
Rudnevs

Budúci rok tam bude opäť Schumi. Čas na návrat k f1

Reagovat
Gazdo

Mm to si nemyslim. Pravdepodobne som to vtedy zral lebo som bol ako decko v tom case ma zaujimali auta a rychlost. Teraz uz ked mam stravit niekde dve hodky cumenim do obrazovky tak si zapnem bud futbal alebo playko pripadne dobry film/serial. Na ostatne akosi nie je cas

Reagovat
Rudnevs

Jj chápem.. ja to teraz mám akoby miesto toho futbalu, ktorý ma od začiatku korony moc nebaví.

Reagovat
Trand

Ale aspoň že vyhrál Sergio, jemu to taky nejde nepřát, ještě k tomu z posledního místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti takýmto timom by úplne stačilo nastupovať so 4 hráčmi. Hugo, Hojbjerg, Son a Kane. Jednak by to bolo aspoň trochu vyrovnanejsie, posetrili by sme sa a hlavne viac na týchto tragedov nie je treba. Keby sa nám chcelo viac hrať je to 6:0 ale načo, timi hrajúce o záchranu nie je potrebné zosmiesnovat

Reagovat
Nikikrew

ftip

Reagovat
smazaný uživatel

Realita

Reagovat
Whitemedia

Nesnáším Mercedes strašně moc.

Reagovat
EXoRcIsT

konecne tam maju niekoho komu sa da fandit a oni toto .O dovod naviac ich nenavidiet

Reagovat
J0EL

Reagovat
QooBo

Reagovat
Gazdo

otazka je... urobili to naschval aby Russel nevyhral alebo vazne blba nahoda?

Reagovat
Rudnevs

Asi náhoda, lebo nemajú dôvod, prečo by sabotovali obe svoje autá (poškodený bol nie len Russell, ale i Bottas). Aj bolo vidno tuším v nejakom zábere, že tí mechanici sú z toho smutní a je im to ľúto, ako to posrali.

Naopak čo podľa mňa môže byť naschval, sú tie pitstopy Vettela.. snáď vždy, keď vidím Vettela v boxoch, tak to trvá o pár sekund dlhšie než by malo.

Reagovat
Gazdo

Tak sabotacia Vettela je podla mna dost ocividna az neskryvana. Ja som uz velakrat rozmyslal aku karieru mohol mat keby vtedy z RB neodisiel

Reagovat
Rudnevs

Podľa mňa by to zas tak mnoho vecí nezmenilo. Proti Mercedesu aj tak Redbull nemá moc nárok. Max Verstappen je veľmi kvalitný jazdec, ale aj tak ich nedokáže poraziť. Aj keď je pravda, že to, čo sa posledný rok deje vo Ferrari, je z Vettelovej perspektívy vyslovene smutné. Ešte že odtiaľ už ide preč.

Reagovat
Gazdo

Asi nie ale aj tak Vettela mam akosi rad a este jeden titul by som mu doprial. Skoda ze uz to asi nedopadne

Reagovat
Rudnevs

Prial by som mu to a podľa mňa je možné, že v Astone bude v pohode a ešte pár pretekov vyhrá, ale na titul to už asi nevidím.

Reagovat
Kluivert9

Ale vozit si prdel v Sku by nebylo špatný, ne?

Reagovat
ajouki

https://twitter.com/askjaeveland/status/1335652844091944961

Další ubohost od Kanea. Ten borec normálně jednoho dne někoho udělá na invalidní vozík. Rozhodčí jen tupě čumí, jak svým chováním ohrožuje dalšího protihráče.

Reagovat
smazaný uživatel

cry more please

Reagovat
ajouki

Plakat budu až to odskáče kariera nějakého hráče. To mi ho bude nesmírně líto, když je dost času tomuto chování utnout tipec.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
vitasrp

Spíš si myslím, že si někdo po takovém pádu jednou zlomí jednu nebo obě ruce, jako se to jednou “povedlo” Krmašovi v Teplicích.

Reagovat
ajouki

Dřív nebo později se něco stane. Kéž by to byla maximálně jen ta zlomenina.

Reagovat
Cobra

Byl bych víc nasraný, kdyby do toho souboje nešel.

Reagovat
ajouki

I kdyby to udělal tobě a poslal tě s úmyslem nekontrolovaným způsobem k zemi?

Reagovat
Cobra

Co to je za argument?

Ty útočící/bránící hráče nikdo nenutí vyskakovat. Je to souboj o míč a Kane se prostě v těchto případech jen zpevní a nevyskočí. Tím pádem prohraje hlavičkový souboj, ale neriskuje zranění.

Nikde není psané, že musíš hlavičkovat ve výskoku a očividně to faul není, když to ani jedenkrát nepísknuli.

Reagovat
jk

Tohle mu nevysvětlíš.

Reagovat
ajouki

Zajímavé, že Jamesovi Rodriguezovi to minule pískli jako útočný faul. To v tom nebyl ani podobný úmysl, jako když Kane do toho útočícího hráče nacouvá, aby kontakt byl pod těžištěm.

Reagovat
Cobra

No tak ať to pískají i Kaneovi, mě je to fuk. Bohudík fotbal se bez kontaktu hrát nedá a tohle jsou situace, které nesou riziko za vyhraný souboj.

Reagovat
ajouki

Rugby Union se také bez kontaktu hrát nedá a přesto změnili pravidla, aby za podobné souboje byla červená karta.

Reagovat
Cobra

No a fotbal se nehraje podle pravidel Rugby Union a má vlastní pravidla, podle kterých to je zřejmě v pořádku ¯\_(ツ)_/¯.

Reagovat
jk

Reagovat
ajouki

* v pořádku, než se stane něco vážného.

Reagovat
jk

A proč radši nezakázat vzdušné souboje? Aspoň by Cahill nikomu neukončil kariéru.

Reagovat
ajouki

Mě fascinuje, jak máš pořád pocit, že u Kanea se jedná o neúmyslný zákrok po snaze vyhrát míč a nic jiného.

Reagovat
jk

Mě zas fascinuje jak máš potřebu pokaždé tu agilně moralizovat hráče Spurs ale když hrajou prasácky modráci z chelski tak ses potichoučku.

Reagovat
ajouki

Fascinující, jak špatně dokážeš vnímat realitu. Moralizuju tu u jednoho konkrétního hráče po jednom konkrétním typu zákroku, o kterém ty jsi minule tvrdil, že ani neexistuje. Pátý příklad za poslední 2 měsíce je asi málo.

Reagovat
jk

Realita je taková, že Kane nedělá nic proti pravidlům. Realita je taková, že vzdušné souboje poslaly do nemocnice více lidi než to co tady propaguješ jako kriminální čin. Takže až budeš chtít něco zakazovat, buď zapoj mozek nebo, a to bude lepší, hleď si své čukotky a nemoralizuj ostatní.

Reagovat
ajouki

Budeme srovnávat běžné vzdušné souboje, kterých je v každém zápase ± 30 s typem zákroku, který má Kane na svědomí 4krát z 5 případů. To je jako si stěžovat, že po sáních už dlouho nekřupaly kosti, takže se po běžných soubojích zranilo více hráčů.

Reagovat
jk

Ne, můžeš srovnávat to, po čem jsou nějaké zranění jak to tady vykřikuješ. Nemusíš do toho motat zase deset dalších témat ji máš ve zvyku.

Reagovat
smazaný uživatel

A jsou ty fotbalovy pravidla teda dobre nastaveny, kdyz tvrdsi sporty jako rugby nebo hokej tohle berou jako dost nebezpecny faul a fotbal ne?

Reagovat
smazaný uživatel

dement

Reagovat
Busby babes

tohle je fakt hnus.

Reagovat
jk

Ty seš fakt nemocnej chudák

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

nechapal jsem hlavne, proc nepiskl faul.. bez snahy hrat mic, nebezpecna hra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Svatej

Mě na tom nejvíc sere, že ho zas vidím ležet, jako by měl být on ten, koho to bolí. Přitom tohle prostě do hajzlu nemůže bolet nikoho, šel tam do toho úplně ideálně.

Reagovat
Gareth Bale 11

Dneska nebylo asi moc o cem, v klidnym tempu 3 body a to je hlavni. Mame za sebou United, Arsenal, Chelsea a City a vedeme ligu, parada.

Reagovat
PhilipS

Arsenalu jsem začal fandit díky Wengerovi a jeho filosifii. Ofenzivní moneyball s mladýma hráčema. Z toho klubu se teď stal pravej opak. Debilní přestupy přestárlejch, přeplacenejch hráčů a fotbal, co hrajem, se ani nedá moc popsat.

Artety je mi líto. Nedaří se koupit hráče, co potřebujem a nedaří se prodat hráče, co nechcem. Jedou se tam podivný kšeftíky a vypadá to, že ten klub je tunelovanej. Ta sezóna byla prohraná ještě než začala. Přál bych Arsenalu sestup, aby se úplně překopal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
emanuel habasko

Moneyball? Wtf?

Reagovat
FUnk

Csaplar nevysel. V suchym triku. Skoda ze se nesnažíme za stavu dva nula misto deviese poslat ns plac baleho ale mourkovs taktika je dana. Kane a son jsou monstra. Z mala vytezi maximum. Ostatní taky super. COYS

Reagovat
Cobra

Když se oprostím od toho systému, který praktikujeme, tak musím smeknout klobouk před Mourkem. Mít z losu City, Chelsea a Arsenal 7 bodů a žádný obdržený gól je až neuvěřitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo to me nenapadlo. To je fakt Bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat na krásu. Já chci pohár. A ano. Mnohokrát jsem psal, že než Mourka, tak radši bez poháru. Dospěl jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Herry31

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Je mi jasný, že tenhle fotbal většině lidí vonět nebude. Ale José ten svůj autobus vytunil do pěkné formule.

Ta taktika vytáhnout hráče soupeře do útočné třetiny kde to tam pak záloha Spurs zavře a donutí protihráče hrát buď někam dozadu nebo do stran kde opět hrozí ztráta míče. To je masakr a po získání balónu máš před sebou půlku skoro volného hřiště.

Jako nadávalo se tu, že nás přehrává i Brighton a nedá se na to dívat, ale jak se ukazuje ten Brighton nebo City nás nepřehráli, jen se chytili do pasti.

Reagovat
Cobra

Já s tímto systémem nemám obecně žádný problém proti silnějším týmům, koneckonců jsme se o to snažili už pod Pochem. Ale vidět větší fotbalovost u týmů hrající u spodku tabulky, než u nás, mě dokáže pěkně nasrat.

Reagovat
jk

Jasný no. Ale ta taktika je stejná proti Burnley i proti City. To jak to vypadá je druhá věc. Ale určitě bych neřekl, že to je jen bránění, ale hlavně snaha dostat soupeře a balón tam tam kam chceme a pak toho využít.

Reagovat
ElectrickMann

Taková Slavia by si s Arsenalem těžce vytřela prdel... Arteta by netušil, jak by si ho Trpiš namazal

Reagovat
sejber

proti slavii by ale hralo becko arsenalu ktore.mozes poznat z el a to by kludne slavia dostala trojku v suchom triku.

skoda len ze na PL tyto hraci nemaju.

Reagovat
sejber

ozil, sokratis,torreira,guzi,saliba,nelson,amn,cedric, pepe . Nenibto tak ze mikel proste po ludskej stranke nedokaze spolupracovat s hracmi?

niektorych odstrelil uplne niektorym neda sancu ani napriek najhorsiemu startu za xy rokov.

Reagovat
Golasso

A neni to to samé, co se říkalo o Emerym? O kolika trenerech se to ještě u nás bude říkat?

Reagovat
sejber

beriem ze kazdy trener ma svoje kone tak je to vsade. ale mi sme unikat v tomto . sokratis s ozilom beru za hru v rezerve pol mega tyzdenne. saljbu som po roku a pol videl v nasom drese iba na foteni. cedrica privedieme na 4 roky a po pol roku je na rozhrani lavickyba tribuny.pepe je nahradnik za 80 mega. amn , esr nelson balogun hraju kazdy tyzden el ako z patosu v pl to nestaci ani na lavicku. torreira a guzi sa nam za rok vratia bez chute hrat za nas s minimalnou trznou hodnotou.

to nehovorim o.to. ze tu este dalsie dve sezony budeme mat williana a auba je na ajlepsej ceste stat sa novym ozilom.

obavam sa ze po mikelovy zostane naozaj iba potopa. uprimne bg ma zaujimalo na zaade akych racionalnych faktov mu vecina fans veri?

Reagovat
ElectrickMann

Přesně

Reagovat
Golasso

Sokratis a Ozil: to je jako má hrát, aby nebrali prachy za nic? Takže budou hrát, aby brali prachy za něco? Sokratis je průměrný stoper s mizernou rozehrávkou, jak by nám teď pomohl? Ozil je záhada, ale pokud už druhý trenér riskuje krk tím, že ho odstřelil, tak to asi nedělá jen tak ze srandy ne?

Saliba netuším, co mu je, ale měl nějaké osobní problémy a fakt to není hráč, co by nás teď spasil. Si ho představ třeba dneska na hřišti. Hned by se po něm média hezky povozila, to by bylo pro mladého hráče za velkou cenovku určitě pecka... Mrzí mě akorát, že se mu nenašlo dobré hostování.

Cedrica nepřivedl primárně Arteta a navíc Cedric měl přijít jako backup s tím, že se prodá jeden z dvojice Bellerin a AMN. Už v létě jsem psal o tom, že bych prodal Bellerina - důvody se momentálně ukazují.

Pepe je náhradník za 80 mega s redkou... navíc se rozehrál až posledních pár zápasů (v EL po té redce), předtím hrál hovno jako všichni

ESR a Balogun jsou mladíci, ESR navíc věčně zrakvený. Jako vážně je chceš dát teď do PL? Skupina EL fakt není PL. Taky bych je tam viděl radši, než ty ztrápené xichty, co tam hrají teďka, ale byla by ta hra v PL lepší? Nemyslím si... AMN chvíli nehraje a už se zase zapomíná, že je brutálně nevyrovnaný a často hraje tužku. V EL si to dává... náhoda? Nemyslím si...

Torreira snad tržní hodnotu neztratí. Guzi nevím, toho bych tu viděl rád, ale fans ho vesměs nesnášeli, takže by ho stejně časem vyštvali.

Z Auby fakt nemá důvod být druhý Ozil jenom proto, že je teď bez formy...

A já Artetovi věřím, protože loni upletl z hovna bič. Je vidět, že ty nápady tam jsou, charisma taky, takticky je na tom dobře, ale prostě ten tým stojí za hovno a neudrží se konzistentně ani nad průměrem. Naplňuje se to, co jsem psal už za Emeryho... ten tým zlomí vaz dalšímu trenérovi.

Ono se to stejně časem stane. Přestávám věřit, že to Arteta ustojí. Sranda by byla, kdyby si na tom bordelu tady přišel vylámat zuby nějaký fakt známý trenér s výborným renomé, ale takový by to neměl zapotřebí. Tak pak přivedeme buď nějakého trenéra s pošramoceným renomé na kterého bude lehké hodit všechny problémy klubu (Emery) nebo nějakého mladého nadějného trenéra, který bude dost hloupý na to, aby si sem vlezl pokazit začátek kariéry . A pak pojedeme znovu dokolečka, dokola...

Reagovat
sejber

sokratis mozno priemerak je ale holdinga strci do kapsy. ozil by nas nezachranil ale je groteskne odstavit jedineho hraca v kadri co vie vytvorit sancu a potom lamat rekordy bez golov , bez sanci ...

saliba a mladici ... to snad nemyslis vazne . nie je to dobre ale tyto su este mladucky asi na to nemaju tak im nema zmysel davat sancu. vsak willian a xhaka nemozu takto zle hrat donekonecna . raz to zlomia ktovie mozno dame v jednom zapase aj dva goly. uzastne AMN je priemerak tak preco ho skusat namiesto inak genialneho xhaku.

v com konkretne Arteta uplietol z hovna byc? ze v poslednom kole poskocil z 10 na 8 miesto a uhaluzil FA cup? v el vypadol nanprvom superovi a v pl nam zlepsil status z tragickeho na podpriemerne. tym si sklada sam v lete upevnil poziciu tak ze ho nevyhodime ani pri boji o zachranu. taktika je dobra? akoze aku taktiku mas na mysli? drzat loptu co najviac a prihravat ju donekonecna medzi stopermi a zalohou? vsak ty hraci nevedia dopredu prihrat ani na volneho spoluhraca. fakt uzastny trener ked najlepsi hraci ligy maju sami lepsie statistiky ako cely tym Arsenalu dokopy.

Ved to je na grc . Keby aspon skusal nieco zmenit ale nie . o tyzden proste bude zasa hrat willian ,xhaka, holding a bellerin. Nelson je v predu asi prilis nepredvidatelny co ak strati loptu pri ofenzivnom prieniku namiesto prihravky na istotu dozadu. Mikel.mi pride ako autista co ani nechce hrat futbal na goly ale

Reagovat
sejber

ma nejaku vlastnu statistiku v ktorej je jeho tym dobry a to mu staci . jedine co ja na nom vidim je ze ma nejaku svoju viziu nieco co by chcel hrat . akurat mu to vobec nevychadza a vobec netusi ako dalej

Reagovat
j_mrazik

Ale ta jeho vize je hnusná, nudná a vůbec na ní nemá hráče.

Já bych ho vyhodil. Už mě sere.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
sejber

tu vidim tri problemy .

1. Arteta je podla vsetkeho jeden z dvoch ludi v klube ktory maju na starosti sportovu stranku. Cize ked ho vyhodime nevyhodime iba trenera ale aj manazera a bohvie co este za kompetencie ma. Tu poziciu si za rok tak poistil ze budeme v riadnych personalnych srackach ak ho pustime k vode.

2. Kto by ho vyhodil? Edu ktory je rovnaky amater ako Arteta ? Neviem presne aka je teraz po letnych cistkach struktura vedenia klubu ale obavam sa ze aj v tomto sme amaterizmov v PL unikat.

3. Co po jeho vyhadzove? Budeme vobec schopny priviest skuseneho a schopneho trenera?

Na takyto krok proste potrebujes nejaky plan a viziu a uprimne neverim ze niekto v Arsenale ma nejaku viziu. Uprimne sa obavam toho ze ak vyhodime Artetu tak nahrada bude nejaky trener z brazilskej ligy.

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/2235594/2020/12/06/bruno-cavani-manchester-united-moyes/

We often use the term “heavyweight” to describe Manchester United’s status among the elite football clubs of the world. If Solskjaer’s side has a boxing parallel then perhaps it is in Deontay Wilder – considered not as skilled as his contemporaries by some, but capable of a knockout power that can beat the very best when everything lines up.

Wilder managed to hold the WBC heavyweight title for five years with his devastating right hand. At time of writing after the match, Solskjaer had managed to get United to fourth place in the league and just a few points off top spot.

Manchester United are the most consistent side in the Premier League. They will go into every game hoping they can knock out an opponent before their shaky jaw is tested. Sometimes they get knocked out, but more often than not, their punching gets the job done.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho to nezajímá

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší prestup za posledných neviem koľko rokov u nás je jednoznačne Hojbjerg. Dnes MotM, i podľa Sky. Skvelý výkon.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Smoula14

Nejlepší přestup od nákupu Sona

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to je trochu brzo ne? Jakože je super, ale zatím tu je 3 měsíce.

Reagovat
Smoula14

Mně takhle krátká doba stačila abych si ho zamiloval. Ta jeho touha po vítězství je ukázková.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steven666

odkedy odišiel Dembélé tak vám niečo chýbalo v strede pola a znova ste to vyplnili, výborný hráč

Reagovat
Svatej

Vy ho máte na očích víc, tak mi to potvrdíš nebo vyvrátíš, ale není on takovej trochu vychytralej provokatér, co hraje rád blbýho?

Mám z něho takovej pocit, že to musí bejt super chlap na pokec u piva, ale vysírka na hřišti, která by mi jako protihráčovi lezla na nervy.

Reagovat
Gazdo

Tak ja teda neviem ako ty ale ja by som na pivo s takymi typkami ala Casemiro ani za toho boha nesiel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemám z neho taký pocit, ale ja vobec nemám odhad na ľudí. Hraje výborne, a konečne máme v strede podobné kombo ako Wanyama/Dembelé v tej pamatnej poslednej sezóne na WHL, kedy sme ani raz neprehrali.BTW ja som už dlho volal po zlepšení na CM/DM u nás a dlhodobo som kritizoval Winksa na tej pozícií.

Reagovat
Bayern +

Uplny prototyp sympataka

Reagovat
Bayern +

Dnes by sme ho brali naspäť do Bayernu snáď aj za 50 mega

Reagovat
Spasitel

Arsenal by sa už mal zbaviť toho Artetu i ked im to nešlo posledné sezóny vedeli potrápiť favoritov teraz to je len na zaplakanie

Reagovat
Golasso

Pod kterým trenérem jsme věděli potrápit favority nejvíc?

Reagovat
king23

Pod Mourinhem.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Arsenalu je mi úprimne lúto, lebo z tohto sa len tak ľahko nevyhrabú, lebo tam ani nevidím nejaké základy, na ktorých by sa dalo stavať a popravde ak by ich minulú sezónu neťahal Auba, tak ten pád pocítia skôr...odvolá sa Arteta a čo ďalej? Kto by do toho bordelu chcel ísť? jedine nejaká legenda a môže sa spustiť kolotoč ako to bolo v AC z toho súčasného tímu by som to budoval okolo kostry Leno, Gabriel, Tierney, Saka, Partey + doplnené o ďalších mladíkov, s tým, že za peniaze z hráčov ako Lacazette, Bellerin by sa kúpili hráči z tých slabších tímov PL ako napríklad Mcginn, Trossard a podobne

Reagovat
LokoLFC

Viera hleda praci.

Reagovat
Malresi

GINIIIII

Reagovat
FUnk

Arsenal entering Big Sam territory. Near relegation zone in December. Big Sam loves that scenario.

Reagovat
sejber

arteta si na tlacovke ide svoje. v podstate sme hrali dobre iba sme mali smolu

on fakt musi mat vo svojom svete nejaku statistiku v ktorej sme najlepsi a ostatne ho nezaujima.

Reagovat
Kixi Syhimour

velmi dobrá odpověď na výkony ostatních a i naše konec konců

Reagovat
smazaný uživatel

Máme ofenzivu, která by tenhle Arsenal mohla rozcupovat na hadry, ale na co, když je může nechat neškodně kombinovat a pak tu kvalitu v útoku využít na pár brejků. Mourek po dlouhé době našel Tým, který je ochotný pro ten jeho pragmafotbal obětovat vše. Byla by strašná škoda, kdyby tohle neskončilo nějakým pohárem. Hlavně Kane a Sonny by si to zasloužili jak nikdo jiný v lize. Prakticky celou kariéru Top na svých postech i mimo ně. Moc bych jim to přál.

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzili by ste si titulik

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nadarmo jsi můj nejoblíbenější gauner.

Reagovat
Golasso

To si za rámeček nedá

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
Svatej

Reagovat
tunkic

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
LokoLFC

Audi cup bude idealni.

Reagovat
PP

nooo, ani ne na co.. Jedna věc je naše zoufalá nemohoucnost, ale vaše předvedená hra, na to co máte, je taky zoufalost. A to není z nějaké dnešní frustrace, prostě mě vadí tak evidentní upřednostnění výsledku na úkor hry.

Reagovat
smazaný uživatel

4 ciste konta po sobe. Posledni 3 soupere snad nemusim pripominat. Funguje to, hraci vypadaji happy. Proste neriskuje kdyz nemusi.

Reagovat
kakinho

Tak to je přesně Mourinho - taktika a hlavně defenziva na prvním místě. Díky tomuhle vyhrává trofeje a je úspěšný. Moc dobře ví, že důležitý zápasy rozhoduje obrana a že není potřeba soupeře zničit třeba 4:0. Radši nechá tým bránit hezky v klidu v bloku, se kterým tým, jakým je teď Arsenal, stejně nic neudělá, než aby hráče nutil do nějaké ofenzivní smrště. Tohle může být ten rozdíl oproti Pochettinovi, díky kterýmu Spurs něco vyhrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Doma hravame posledne veľmi dobre, treba zbierať ale aj vonku 3 body, o týždeň na Fulhame ideálna príležitosť..

Reagovat
Malresi

Druhý polčas nemal chybu z našej strany.

Reagovat
avicii

Reagovat
Liveral

Mikel Arteta accused Thomas Partey of failing to grasp the gravity of the situation after he left the field injured in the build-up to Spurs' second goal.

No dpc. Ještě ten gól svede na zranenyho Parteyho

Reagovat
iamek

Aby tímhle kabinu nerozhodal :)

Reagovat
Jollae

Tragéd ktorý je len obyčajná fotokópia Pepa...on sa tvári...sanží sa výzorovo vyzerať ako Guardiola...ale to je asi tak všetko...trénovanie nejako nepochytil...

Reagovat
smazaný uživatel

Obaja su tragedi aj Partey aj Arteta

Reagovat
FUnk

cekal jsem ze vlci potrapi liverpool a ono 4:0

Reagovat
Malresi

Na Anfield sa v PL nechodí po body ale popravde asi aj my fanúšikovia LFC sme od Wolves čakali viac, ale druhý polčas úplne odpadli. Doma nám to proste ide, nedávno Leicester, teraz Wolves - 2 ťažkí súperi a prakticky si ani neusrali.

Reagovat
Remt

Rekl bych že prvních 30 minut to bylo uplne vyrovnane utkani. V druhem polocase už mi přišli takoví mdlí. V prvním vypadali dobře

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Máš špatně nick.... Má být FnUk

Reagovat
Svatej

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ondris

Gini bol vynikajúci. Najmä v prvom polčase kraľoval. Gól si zaslúžil. Ak po sezóne odíde, bude sakra chýbať.

Reagovat
Malresi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

ona i ta páska naznačuje, že by odejít nemusel

Reagovat
ondris

Na druhej strane po vystriedaní Henda tam nebol nik iný, kto by mal dostať pásku, keď Gini je 3. vicekapitán. Ale kiežby podpísal novú zmluvu.

Reagovat
Hokaido

To tady nedávno bylo s Coutinhem.

Reagovat
cristiano.K.

i se Suarézem

Reagovat
Gazdo

Snáď zostane

Reagovat
Mates_Matesović

Jinak Aurier vypadá za tu dobu u nás poprvé jako slušnej bek. Těžko říct, jestli je to zásluhou toho systému nebo nějakym mentálním koučinkem Mourinha, ale konečně je na něj spoleh.

Reagovat
FUnk

doherty a mourek

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho vždycky uměl pracovat s mentálama

Reagovat
Whitemedia

Alliho nezvládl..

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Proto ma s Chelsea tolik titulu. Mentalove ...

Reagovat
vicinda07

aj system hry, Sissoko mu velmi pomaha, proti Chelsea to vypadalo ako keby je Mousa pravy bek ale aj Serge sa velmi zlepsil, suboje 1 na 1 vyhra, vacsinou cisto, nezmatkuje vzadu, vlastne nespravil proti City, Chelsea a dnes ani jednu velku hrubku, proti takymto superom ich robil v minulosti na pockanie...hlavne ked mal vela seba Sancheza, to bola pohroma ale velmi prekvapuje Aurier, ja som uz davno odpisoval, zatvara mi hubu, snad mu to vydrzi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
SunFells

Reagovat
TopinB

Reagovat
Front hell

Reagovat
tunkic

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

velká paráda. Pro mladého golmana druhá nula po sobě a u obou byl důležitou součástí, kdy si to fakt vychytal. Snad jsme našli dobrou brankářskou dvojku na roky dopředu. Jinak asi dnes nebylo koho kritizovat

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ElectrickMann

ty pičo

Arteta ven, nechápu, jak ho někdo může obhajovat a omlouvat.. to, co předvádí, je katastrofa

Reagovat
sejber

vizitka progresivneho trenera ktory uplietol z hovna bic

Reagovat
bbbauch

Nepochybne lepsi nez Ole a vic talentu nez Lampard

Reagovat
Svatej

Achjo, jsme si tu vypěstovali pěknej chrám hrůzy.

https://imgur.com/a/DbWkmYb

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Reagovat
TopinB

Reagovat
protiproudu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

nekomentovatelne

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Millwallu vypískali své hráče, kteří poklekli pro hnutí BLM

Reagovat
smazaný uživatel

Racist wankers.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Mastný Chobot

Milé prekvapenie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Cobra

Jsem jediný, komu to přijde normální? Derby se prostě musí odjezdit i v případě zranění.

Reagovat
sejber

Partey mal byt este par zapasov mimo a evidentne nebol pripraveny nastupit v zakladnej zostave.

Som zvedavy kolko bude out pri obnoveni zranenia. Hlavne ze ElNeny ktory sa dostal do obstojnej formy odvtedy sedi na lavicke. Asi nesplna predpisany limit na prihravky stoperom.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi už jsem moc měkký. Dneska ale se spíš všichni snaží riziko zranění minimalizovat, zvlášť u tak drahých posil a stáhnout je ze hry co nejdřív, aby minimalizovali riziko zhoršení toho zranění. Ale máš taky pravdu. Idiotský bylo ho spíš dát do základu, když evidentně nebyl doléčený.

Reagovat
smazaný uživatel

no pres zraneni tezko, ale chapu, ze v takovy moment, kdy se na nas vali protiutok, nevi, co tomu hraci je a vidi, ze se muze pohybovat, tak ho tam v emocich posle.. kecy o tom, ze mu nezalezi na hracich mi prijdou dost mimo.

hlavne partey kdyz uz, tak si mel lehnout na hristi a dat tim jasny signal pro preruseni hry, kdyz jsme byli na balonu (nebo aspon doufat, ze to vy nebo rozhodci prerusi)

Reagovat
Golasso

Reagovat
Cobra

Reagovat
FUnk

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nikikrew

Vcera som zato kritizoval Artetu ale ked sa nato spatne pozriem, prave Partey chybal v tom priestore kde mohol zastavit protiutok. Sice viem ze bol zraneny ale aspon nejake clonenie, mozny faul ale on odkracal priamo na lavicku.

Reagovat
Jardin

měl zůstat stát na své pozici, přihlásit se o střídání a při tom protiútoku se mohl pokusit zachytit ten balon nebo jen clonit. Chápu, že jsme byli akorát na míči, ale prostě tam chyběl a neměl chodit k čáře.

Reagovat
sejber

dalsi aspekt artetovho amaterizmu. Nasadi hraca ktory je evidentne nedolieceny a do polcasu sa zrani znova. Pred tyzdnom Luiz teraz toto.

Reagovat
smazaný uživatel

On k tomu měl i nějaký vyjádření, kde Thomase přímo za tohle kritizoval, tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

"I was trying to push him but I don't think he realised the gravity of the situation when he left his position but that was probably because he was in a lot of pain," Arteta told reporters.

"Suddenly they are coming to attack us and Thomas is walking to me and I was trying to push him. I haven't spoken to him so I don't know exactly how it happened or if he felt something really serious."

Ok, tak ne přímo kritizoval. Někde se objevil za první věta out of context, takhle to zase tak hrozný není.

Reagovat
ajouki

Arteta mi u postranní čáry připadá jako chladnokrevný psychopat, který má naučeno alespoň pár základních vzorců chování, aby působil normálně. Pak ale přijde zatěžkávací zkouška a vůbec neumí vnímat emoce svých hráčů.

Reagovat
vodka

taky to na mě tak působí, takový terminátor

Reagovat
Lacko_Boh

ma mrtve oci

Reagovat
madridcan

Dost, ze mam slusnu marodku vo fante, ale este sa mi BANom aj Vardy odstreli

Reagovat
Liveral

16 - The average number of crosses Arsenal attempted per game when Aubameyang wasn't the central striker this season.

39.5 - The average number of crosses with Aubameyang through the middle.

Akorát si nikdo nevšiml že Auba vyhraje tak jednu hlavu z desíti

Reagovat
Svatej

Ten Giroud by pro vás byl fakt jak spása..

Reagovat
Liveral

Taky mi přijde. Do toho co se poslední dobou snažíme hrát by sednul jak prdel na hrnec. S nim bysme vystřelili klidně i 3x za poločas. To už se nám nepovedlo asi 5 zápasů

Reagovat
sejber

je za zenitom, je z chelsea a ta ho ochotne pusti , nedava vela golov ... idealna posila pre Artetu . Samozrejme zmluvu aspon na 3,5 roku.

Reagovat
Liveral

Tak ve středu dal za 75min víc golů než kdokoliv z našich za celou sezonu

Reagovat
aramaki

Tak zas sa tu nehrajme na to, že Giroud spadol z Marsu. Hral za nás dlhé roky a ak ma pamäť neklame, tak ku koncu bol najplatnejší vždy z lavičky. Akonáhle dostal dôveru a mal hrávať pravidelne, tak góly prestal dávať. A to isté má teraz v Chelsea. Akonáhle by ho Lampard začal stavať v základe, tak začne Olie tragédiť

Reagovat
Liveral

Však já si taky dělám srandu, Nicméně fakt je ten, že s naším momentálním počtem centrů bychom s Giroudem aspoň měli nějaký střely na bránu, který momentálně fakt nemáme, jakože žádný. Za posledních 10 poločasů nebyl poločas kde bysme vystřelili víc než 2x. To je tragedie vsech tragedii...

Reagovat
aramaki

tak to máš recht..

Reagovat
Agent z Melmacu

čo hovorí Piers Morgan na výsledky Arsenalu

Reagovat
Mastný Chobot

Since the beginning of October, Arsenal Football Club have had more foul throw-ins (5) than Premier League goals (4).

to je štatistika

Reagovat
FUnk
Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/lfcrubn/status/1335714577095548930

inak za toto by už niekto toho odpada mohol potrestať. Pekný hnus.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Cobra

Jediný faul, který vidím je ten na Tarkowskiho. Jinak měl Kane vždy výhodnější pozici, než soupeřící hráč, který na něj naskočil. To, že to tak dopadá je jen hloupost faulujících hráčů.

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
Cobra

Je mi jasný, že všichni tady na eurofotbalu znají pravidla líp, než rozhodčí na hřišti a za monitorem.

Reagovat
FUnk

udela to 2x a je hned na ef odpad, sketa....

Reagovat
J0EL

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

hej, isto, preto sa vždy tak nenápadne predtým pozrie a nenápadne vystrčí prdku, lebo hlúposť faulujúcich hráčov

Reagovat
Remt

Podobně se tehdá Baroš pozorně podíval kde má Souček hlavu a vypálil mu takovej záhlavec loktem, že šel myslím pod sprchy Já v tomhle třeba náhodu nevidím a trestal bych to

Reagovat
Mastný Chobot

jasné, že to nie je náhoda, len niektoré individuá si to zjavne nedokážu pripustiť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
jk

Chybí tam Fabinho a ty další dva o kterých tu fantazíruje ajouki

Reagovat
Svatej

To je fakt prase. Na jedný straně diver, na druhý straně vypočítavej parchant. V každým tom souboji vidíš, jak se nastavuje tak, aby neriskoval vlastní zranění a minimalizoval vlastní bolest. I navzdory tomu stejně pokaždý leží na zemi jak čubka a svlíká očima rozhodčího.

Nevyvolává rvačky, dle všeho je to slušnej chlap mimo hřiště, ale i tímhle si to označení skety zaslouží...

Reagovat
jk

Ta třetí věta je fakt boží

Reagovat
Svatej

?? Však jakou částí těla se líp do takovýho souboji pustíš? Tohle je nejmíň rizikovej způsob nárazu. Hlava i břicho daleko, líp si nárazovou zónu nevybereš.

Reagovat
jk

Zaprvé je to tvoje spekulace na základě videa. Zadruhé je celkem logické, že fotbalisti nepotřebují riskovat své zranění. Nebo na tom je už taky něco špatného?

Reagovat
Svatej

Já jsem uplně v pohodě s tím, že dává pozor na sebe. Z druhý strany oba teď vycházejme z toho, že Kane není uplně vylízanej kretén, kterej neumí ani počítat. Má dost buněk na to, aby věděl, že jeho samotnýho ten pád nebolí a na zdraví neohrozí, ale soupeř z toho zdravím těžit nebude a reálně riskuje, že mu ublíží. Na tom je špatnýho přece dost.

Spekulace podpořený faktem, přímo viditelným na videu. Nejdřív oko na míč, následně delší pohled na soupeře a příprava na náraz bez snahy hrát míč, ani se během toho pohybu nedívá nahoru a ani nenastavuje nohu pro zpracování. Šel tam pro sebe nejbezpečnější částí těla s krytím zbytku? Jasně že jo. Ležel na zemi a čuměl po sudím? Taky jo...

Reagovat
jk

To co ho při tom střetu bolí nebo nebolí prostě nemůžeš vědět, to se na mě nezlob

Že se nechce záměrně zranit je logické, i pro tebe, ale stejně to napíšeš tak, aby to vyznělo pejorativně.

Jinak to, že sleduje míč ale i okolí bych řekl je jeho plus. Kdyby to dělali i ostatní, nemáme se tu o čem bavit.

Reagovat
Svatej

Co, jak to nemůžu vědět? Kdybych tam šel pupkem nebo hlavou napřed, tak ti můžu stoprocentně říct, že mě to bude bolet mnohem víc, než když tam půjdu takhle ze zadu z boku, to je klasická defenzivní zóna. Kdyby člověka víc bolely nárazy ze zadu než zepředu, tak se v nouzi přece ani nechoulí do polohy plodu ( to už jen odskakuju, nevim jak jinak líp vyjádřit, že lepší nározovou zónu a úhel těla si na těle v podstatě nenajdeš ) ..

Jenže v kontextu toho souboje ten míč sleduje jen pro to, aby věděl, kam dopadne a kam si pro něj skočí protihráč. Kdyby bylo jeho zájmem míč hrát, tak udělá pochopitelně naprosto rozdílnej pohyb a míč sleduje tak, jako to dělá právě protihráč. Kane míč hrát nechtěl, chtěl udělat souboj a to v místě, kde míč bude, to vnímám jako ten nejdůležitější rozdíl... Ani se nesnažil předstírat, že se ho aspoň nohou snažil zpracovávat, prostě šel hráčům udělal kozu...

A to čumění na toho sudího mě na tom paradoxně sere víc než nebezpečí těch zákroků..

Reagovat
jk

After the Brighton match, Kane said: "From my point of view the ball was in the air, I've tried to put my body in between the player to shield the ball as if you would from a goal kick

"He has jumped into the back of me with quite a bit of force, which obviously put me to the floor.

Já ti to nijak vymlouvat už nebudu. Ale pro mě, jsou to všechno jen tvoje domněnky, proč se chová tak a proč se dívá tam. Kdyby Gabriel nešel do toho výskoku a pokusil se to hrát na zemi jako Kane, tak se o tom vůbec nebavíme.

Reagovat
Svatej

Hele budu naprosto upřímnej, já na hráčský kecy naprosto vrcholně seru od doby, co mě zlomil Sterling v pozápasovým rozhovoru proti Shaktaru se zakecáním, že se ho NIKDO nedotkl, že nezakopl sám o zem a že si to vlastně nepamatuje. Hráči vždy budou říkat jen to, co je chrání a co jim veřejně neublíží a nevěřím jim ani nos mezi očima.

Neber to teď zle, snažím se i teď o, v rámci možností normální, rozumnou diskuzi, ale mám z toho dojem, že jsi mi ani nic vymlouvat nezačal, zůstal jsi jen u odpovědí s domněnkou.

Minimálně nic z těch opěrných bodů mojí argumentace - zjevný záměr Kanea se nestarat o míč, ale o protihráče. Připravená pozice pro střet s vědomím nebezpečí pro soupeře.

Jo, když budu přemýšlet za tebe, tak bych alespoň to čumění na sudího vyvrátil tak, že pravidlo může hovořit i ve prospěch Kanea a proto se u něj vychcaně ( a to pořád neberu jako pozitivní věc ) snaží k tomu všemu ještě vymodlit faul. Vzal bych to jako vysvětlení aspoň tohohle bodu. Náhled z druhý strany u těch ostatních bodů by mě upřímně zajímal. Nemám problém s uznáním chyby, ale bez jinýho pohledu na věc nedostanu příležitost ten pohled přehodnotit.

Reagovat
J0EL

Reagovat
jk

Ale ne, já už to jednou absolvoval s ajoukim a prostě na to už asi nemám sílu

Představ si situaci kdy ten padající míč chtějí oba hrát na zemi. Ty jejich pohyby budou úplně stejný. Kane se na něj natlačí zády a budou se tělem snažit pokrýt míč, dostat se mezi míč a soupeře nebo soupeře tělem vytěsnit. Takových soubojů je za zápasy několik.

Varianta druhá je, že Kane dělá ten samý pohyb, chce ten balón hrát na zemi ale borec jde do výskoku. Jaké je teda správné chování Kanea? Vycouvá z toho souboje a někam uhne?

Upřímně když je někdo rozběhlý jako Gabriel nebo i Lallana tak střcit tam hlavu může jen magor, to opravdu smrdí takovým zákrokem jako Mason/Cahill.

Reagovat
ajouki

No ale správné posouzení není podle toho jak by se chovali kdyby znali dopředu své vzorce chování, ale jak by se chovali v situaci, kdy tam druhý hráč není. Gabriel by šel do míče úplně stejně. Kane by naopak těžko udělal stejný pohyb. Pokud by si chtěl zpracovat míč, tak nemusí nic dělat a mu spadne na nohu. Pokud by hlavičkoval pryč, tak jen vyskočí.

Nicméně Kane se zachoval nečitelně, kdy se rozhodl nehrát míč, ale primárně zamezit protihráči v jeho odehrání. Zároveň přitom vůbec neřešil, jestli protihráče neohrozí.

Reagovat
jk

Gabriel by do toho souboje asi nešel stejně kdyby tam byl sám, jelikož to bylo před brankou Spurs asi by ten míč chtěl hrát a ne ho odpálit někam doprostřed hřiště ne? Do konce už taky moc nezbývalo

Kane ten balón chtěl zpracovávat na zemi, Gabriel ten balón chtěl získat pro svůj tým a Kanea přeskočit, šel do toho rizika narozdíl od Kanea, který ten vzdušný souboj neměl zapotřebí.

Reagovat
ajouki

Však píšeš, že by normálně pokračoval do míče. To že by ho měl více pod kontrolou, tak už je irelevantní. Kane naopak místo do míče šel do protihráče. Tyhle kecy, že neměl vzdušný souboj zapotřebí. Zvláštní, že to dělá výhradně on? Proč myslíš? Strašná náhoda, že to opět vyšlo na něj.

Reagovat
jk

Nedělá to výhradně on. U něj máš ale zapotřebí tu vždycky naklusat a dělat strašnou agitku

Reagovat
jk

Výhradně Kane nebo si toho jen výhradně u Kanea všímáš, protože máš potřebu jednat furt do Spurs obecně?

https://twitter.com/matt_timbrell/status/1335223120232394754?s=21

Reagovat
ajouki

Odsuzuju zmrdské chování André Gomese v souboji s Chrisem Woodem. Pokud to udělá znovu, a dozvím se o tom, odsoudím to znovu. Stejně jako jsem upozornil na zákrok Jamese Rodrigueze hned jak se to stalo. Zapoměn ale, že když to občas někdo udělá také, tak za to přestanu jebat Kanea, který to dělá každý druhý zápas.

Reagovat
bbbauch

To po tobe nikdo nechce, staci neprehanet o tom, ze to je nejakej Kaneuv patent, co nikdo jinej nikdy nedela

Reagovat
ajouki

Nikde jsem o patentu nemluvil. Kane je ale jediný hráč, který to dělá opakovaně. Video, které tu koluje, tak tam chybí ještě další dva případy z letošní sezony. To je celkem 5 za 11 zápasů. Ve zbytku ligy se možná dostaneš na dalších 5 případů. Ale nikdo opakovaně a s pravidelnou frekvencí jako Kane.

Reagovat
bbbauch

Nemluvil jsi o patentu no, hyperbola trosku. Pises ze to dela vyhradne on, to je cely. A ty cisla se zbytkem ligy si cucas ze zadku, protoze jsi urcite nevidel vsechny zapasy a souboje letosni PL. Nemam chut to resit dal, uz takhle je dost videt, jak moc zaujate to resis

Reagovat
ajouki

Řeším to zaujatě, protože jde o zdaví hráčů. Ne protože se jedná o Kanea.

Reagovat
jk

Reagovat
bbbauch

Jojo, proto svoje tvrzeni dokladas dojmama a smyslenejma cislama jenom proto, aby z toho vysel co nejhur no aspon ze vim, ze za kolo premier league zkouknes 10 zapasu a pamatujes si pocet ruznejch souboju, to se bude hodit, ja mam obcas problem si vzpomenout, tak se te zeptam.

Reagovat
ajouki

Paměť mám výbornou, díky za optání. Když jsem to tu poprvé psal, tak si jk taky myslel že si to cucám z prstu. Tvrdil jsem mu, že to Kane dělá opakovaně a nevěřil mi. Musel jsem mu přesně zdokumentovat minimálně 2 další zákroky, které se staly jen v rozmezí několika posledních kol.

Reagovat
bbbauch

Ja se ale na nic neoptaval, tak nevim, za co dekujes ja si porad myslim, ze si to cucas z prstu.

Reagovat
Svatej

Když jsi u toho, napadla mě jako určitá výmluva ještě varianta, že Kane očekával souboj na zemi. Tam bych ale zas čekal, že se neskloní dopředu, ale roztáhne ruce okolo sebe a mírně se zakloní, aby pokryl co největší prostor při krytí míče ( v takovej moment by se situace totálně obrátila, Kane by byl dost nevybíravě zbouranej a dost pravděpodobně by nárazová zóna byla někde na jeho hlavě vs Gabrielově stehně), jenže tím, že ten jeho pohyb takovýmu pokrytí míče vůbec neodpovídal a připomínal spíš chování Hulka, kterej při prorážení stěny přivírá oči a dává ruku před sebe, protože ví, co se stane, jsem to zase smetl ze stolu..

V ideálním světě bych si představoval, že oba hráči v protichůdným pohybu vyskočí, pravděpodobně se srazí ramenama a jeden z nich souboj vyhraje, popřípadě alespoň zhorší druhýmu podmínky pro přesnou hlavičku. Chápu, že v ideálním světě nežijem, ale týhle variantě bych se hrozně rád vyhnul z jinýho důvodu. - Každý chování vyvolává určitou reakci. Stejně jako se golmani po pár zkušenostech začali chránit při chytání vysokýho míče nohou napřed, což vyustilo v několik nepěkných kopaček do protihráčů, se může i stát, že případ Neymar a zlomený obratel se začne dít i v tomhle.... Ve výsledku se na všechno vždycky najde nějakej způsob, jak se s tím vyrovnat a řešení bývá ještě agresivnější než příčina..

Reagovat
jk

Tak já předpokládám, že ten jeho pohyb je způsobený srážkou s Gabrielem.

Aby bylo jasno, já v tomhle nevidím faul. Rozhodne mi to nepřijde zrovna fajn souboj ale hlavní vinu tu prostě dávám hráčům, kteří nesledují hru ale jen míč a dostávají se do takových situací.

Kdyby tam byl Gabriel sám a nějaký hráč mimo dráhu míče tam přiběhl a podrazil ho asi se opět není o čem bavit.

Reagovat
ajouki

Takže Kane se veřejně přiznává, že se nesnažil hrát míč. Místo toho přiznal, že se jen snažil zabránit soupeři v odehrání míče. Dle dostupných záběru přitom vůbec nedbal dopadů na zdraví protihráče. Lépe už nebezpečné chování popsat nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo protihráči říkal, aby vyskakoval? Je to jeho rozhodnutí, které vytvořilo nebezpečnou situaci, ne Kaneovo.

Reagovat
Svatej

To je jako říct Ramseymu, kdo ho nutil stát na zemi, když může po hřišti neustále skákat a vyhnout se kose, která mu zlomí nohu.

Reagovat
Front hell

Odpověď na debila. Sorry ale tohle je moc

Reagovat
Svatej

Pochopitelně pokud prostě nemáš zájem o diskuzi s přehnaně angažovaným exotem, tak to pochopím. Z tvých odpovědí předtím jsem ale měl dojem, že o tom mluvit chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten míč dopadne normálně na zem, tak fakt chci vidět, jak dokážeš, že nechtěl hrát míč. K tomu není potřeba skákat.

Reagovat
Svatej

wtf?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

tohle je moc na silu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

co z toho je nepravda? Diver to je, do těch soubojů nechodí hlavou napřed a jestli najdeš míň bolestivý místo pro náraz, tak mi ho popiš.

Zároveň u všech těch soubojů na zemi leží a čumí po rozhodčím, takže znova - co z toho je nepravda?

Reagovat
jk

Tenhle kluk, Ryan, tam šel hlavou napřed a moc dobře nedopadl...

Reagovat
Svatej

Fuj

Každopádně tam nevidím společný rysy, tady ani jeden z hráčů neobětoval zdraví druhýho a oba šli jasně po míči + šli tam oba se stejným účelem.. Kane šel dělat uplně něco jinýho než soupeř, vlastně přímej opak..

Reagovat
jk

Tam nejsou společný rysy. Je to jen příklad toho, když se někdo rozhodne jít hlavou proti rozběhnutému hráči, který nesleduje okolí ale jen míč. Tedy to co ty doporučuješ Kaneovi...

Reagovat
Svatej

Jasně, jenže těch soubojů nahoře se uskuteční desítky za zápas a riziko takovýho průseru je zjevně malý, když se zápasy nejenže dohrávají v plným počtu, ale především těch přímých střetů hlav (a tímpádem nebezpečný hry z obou stran) je naprostý minimum.

Já Kaneovi doporučuju jít normálně do souboje, jako se to běžně dělá. On nesoupeří o míč, jen neutralizuje soupeře bez něj, to vidíme přece oba..

Reagovat
smazaný uživatel

A kde je přikázáno, že se to tak musí běžně dělat? Kdyby žádný z hráčů nevyskakoval, riziko zranění je 0.

Reagovat
Svatej

Já uplně nechápu, co je tvým záměrem. My tu přece nedebatujeme o pravidlech, změně podstaty hry, ale celý moje vlákno je o tom, že v mých očích je Kane zákeřnej padavej parchant, kterej ví, že ublíží soupeři a nemá zájem hrát míč a ještě se jako bonus i přes tu určitou morální problematiku snaží na tom souboji těžit i sportovně skrze faul.

Já tady přece ani nevolám po jeho potrestání, protože zjevně neporušil žádným způsobem nějaký ze současných pravidel, jinak by trest už logicky přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

"Kane šel dělat uplně něco jinýho než soupeř, vlastně přímej opak.." WTF? Na to si došel jak?

Reagovat
Svatej

V souboji Cahilla jsou dva hráči, kteří chtějí jít do hlavičky a vědí, že jsou navzájem ve vzdušným souboji, oba sledovali míč a jedinej kalkuovanej následek je jeho odehrání, cokoliv mimo to je určitá anomálie. Míč je hlavním cílem, soupeř druhotným...

Kane nešel do souboje o míč, šel do souboje o prostor, kam míč dopadne a sledoval protihráče. Míč tam hrál jen sekundární roli a naopak soupeř primární. Kane dobře věděl, že díky jeho jednání soupeř poletí tělem napřed k zemi. Tady je naopak kalkuovanej výsledek protihráčův pád a zachycení hráče anomálie.

Snad se ta moje myšlenka takhle dala pochopit..

Reagovat
Cobra

Pochopit se dá úplně v pohodě.

To přirovnání Cahilla a Masona je dokonalé. Dva hráči vědí, že jsou navzájem ve vzdušným souboji. Kane má ale vždy pozičně výhodu od protihráče a dokáže souboj "vyhrát", aniž by do takového souboje vůbec šel a z toho pramení ty fauly.

Např. Lallana je pro mě ukázkový případ faulu. Má horší pozici, míč letí na Harryho, ten si ho pokryje pozičně tělem a Lallanovi nezbyde nic jiného, než se snažit ho přeskočit a naletět do něj ze zad.

Z Harryho se stala slušná slečinka, ale tyto pády, když na tebe přistane Tarkowski, musí cítit i on.

Reagovat
Svatej

A tam právě vidím ten nejpalčivější problém. Ten hráč ve vzduchu zjevně nemá ani tušení o tom, že mu ve vzduchu pod nohy přiskočí hráč (logicky by tomu přizpůsobil výskok i pohyb těla a vzhledem k tomu, jak neřízenej pád k zemi to byl, se dá celkem snadno vyvodit, že soupeř s tímhle nepočítal). Fakt, že z toho Kane vyšel jako vítěz je zjevnej (soupeř bez míče, občas mu snad foukli i faul v jeho prospěch), z mýho pohledu ale prostě morálně problematickej už jen z toho důvodu, že znal následky souboje a i přes to vědomí se snažil před rozhodčím ze sebe udělat toho faulovanýho (což zjevně může i platit).. Už prostě jen základ toho jednání mi příjde hrozně špatnej...

Jinak pochopitelně nejde vztáhnout tenhle typ souboje na všechno se stejným výsledkem (nejlepší příklad je Neymar, kterej byl v pozici Kanea a odsral to zlomeným obratlem). Jinýma slovama nechci to hodnotit úplně černobíle, ale jako čistý to chování Harryho nedokážu vidět..

Reagovat
ajouki

To fakt bereš to, jak se Kane zmrdsky koukne kde přesně Lallana je, pak do toho místa nacouvá, jako pokrytí míče tělem? Že se mu ani v jednom z těch soubojů nepodařilo k míči ani přiblížit.

Už jenom to, že jde do souboje s vědomím že mu samotnému se nic nestane, ale protihráč tímto počínáním bude nekontrolovaně padat z výskoku, odpovídá popisu nebezpečného zákroku.

Reagovat
Remt

Jednoznačna. Lépe bych to neřekl.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Cobra

Ok, naposledy ještě pro tebe, protože ti to vlákno se Svatým asi nestačilo k tomu, jak se k tomu stavím.

Situace s Lallanou je jasným faulem na Kanea. Kane se podívá, kde je protihráč, aby si pokryl míč (který letí na něj!) a Lallana do něj vletí zezadu a sejme ho. Potvrdil to rozhodčí, potvrdil to VAR, ale chápu, že tomu rozumíš asi víc.

A u toho druhého odstavce jsem se fakt zasmál. Že jde někdo do souboje s vědomím, že se mu nic nestane... co si to jako ten Kane vůbec dovoluje? Jak si vůbec může dovolit nevyskočit, když balón letí na něj?

Dál na tebe reagovat nebudu, jelikož asi nemáš nic jiného na práci, než hledat zápory na nejlepším hráči ligy.

Reagovat
ajouki

Opravdu jsem si nevšiml, že by ten druhý odstavec končil v polovině tečkou a už nepokračoval tím důležitým sdělením v jeho druhé části.

Reagovat
smazaný uživatel

Diver je silné označení, občas ve vápně kontakt přihraje, ale kdo dneska ne? Sudí to jinak nepísknou, jak se mimo jiné potvrdilo i tento víkend. Na divery jsou v lize mnohem lepší kandidáti. A je snad někde napsané, jak se má chodit do soubojů? Že je potřeba pro balon vyskočit? To se pak ten vyskakující nemůže divit, že je to faul, když vyskočí a pak zmasakruje hráče dole, který se rozhodl nevyskočit.

Reagovat
Svatej

Já ale nechci hráče omlouvat tím, že přihrají něco, co s přihmouřením očí už faul je. Už vůbec nechci omlouvat hráče za to, že to dělají všichni (nebo jak ty píšeš, někteří i víc) a tak je v podstatě nevinnej, takhle já prostě nefunguju. Stejně, jako natírám Kanea, natírám i našeho Wernera, kterýho jsem kvůli tomu měl plný zuby už po třech zápasech a nechci ho v sestavě, mám s tím zkrátka problém.

Abych byl upřímnej, současný pravidla jsou mi ale vcelku ukradený a o nich se ani nebavím. Kdyby došlo k vážnýmu porušení pravidel, tak FA Kanea přirozeně potrestá, ale pravidlo pro tyhle případy zjevně není pošetřený. V pravidlech boxu taky dřív neexistovalo, že nesmíš mlátit do ledvin a neznamená to, že před úpravou pravidla to byla správná věc, která by tam měla zůstat a posuzovala se správně..

Reagovat
ajouki

Soráč, ale touto vaší argumentací jdou obhájit i sáně, po kterých budou křupat kosti.

Tam jde obránce přeci také do souboje, jen trochu jinak než protihráč. Když si to kolem tebe hodí, tak se přeci nemůže divit, že dojde ke kontaktu kolíkama proti jeho holeni.

V pravidlech je přesně popsané bezohledné chování, za které má přijít potrestání. To jsou přesně tyto případy. Kane jedná způsobem, kdy nedbá na zdraví nebo následky protihráče. Sáně jsou ještě o stupeň výše, ty jsou za červenou, protože překročí povolený kontakt.

Reagovat
Svatej

říkal jsem si, kdy se objevíš.

Reagovat
ajouki

Říkal jsem si, že si to nemůžu nechat ujít, když už je nás v zákopu více.

Reagovat
jk

Furt ty tvoje sáně nebo zranění. Vytahuješ to tu jak Okamura migranty. Nikdo je ještě neviděl ale musíme se jich bát.

Reagovat
ajouki

Vitasrp tu včera dával příklad, kdy si fotbalista po podobném pádu zlomil obě ruce. Málo?

Reagovat
jk

A na základě Vlado Labanta zakážeme střety spoluhráčů. Je to fotbal, se s tím smiř už...

Reagovat
ajouki

Sorry, ale fakt se nesmířím s tím, že někdo jednostranně zvyšuje svým chováním riziko zranění protihráče.

Smířím se třeba s tím, že dojde k nezaviněné srážce. Všichni mají stejný úmysl, ale v jednom z tisíce případů dojde ke zranění.

Problém je, že každý tento střet je nebezpečný. Že zrovna nedojde k zranění, je naprosto irelevantní záležitost. Podle toho se rozhodují jen úplní ignoranti. Když by k tomu zranění došlo, tak to bude vážného charakteru. Zlomená ruka je ještě fajn. Svatej dal dolů jasné video, co se může stát. Případ proti WHU k tomu neměl vůbec daleko.

Reagovat
jk

Každý souboj je riziko proboha. Souboj ve vzduchu obzvlášť

Reagovat
ajouki

Proto není ani trochu dobře, aby svým chováním někteří hráči toto riziko ještě zvyšovali. Stejně jako na Kanea jsem nasraný na každého zmrda, který při sprinterském souboji na poslední chvíli nastrčí obránce proti brankářovi. Stejně tak na zmrdy, kteří při souboji o míč před autovou čárou protihráče strčí, aby nekontrolovaně přepadnul přes zábrany.

Reagovat
jk

Moc dobře si pamatuju, jak přesně tohle vražení na reklamu provedl Mount Sánchézovi a že by jsi ho tu zjebal si teda fakt nepamatuju, asi proto, že se nic nestalo...

Reagovat
ajouki

Bohužel o tomto případu nevím. Vím, že když jsem to tu minule řešit, tak mi nějaký chytrák psal, že to patří k derby.

Reagovat
Svatej

Wut, mas video?

Reagovat
jk

No to nemám, bylo to v tom zápase kde dělal Gazza kung-fu a Rudiger slyšel opice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jako souhlasím, že je to prasečinka a měl ny se toho urychleně zbavit, než někomu zlomí ruku nebo nedej bože krk. Tomuhle se i na vesnici říkalo nastavit někomu kozu a vždycky to byl faul. Ale z tebe mluví nějaká frustrace nebo co.

Reagovat
Svatej

Bylo to trochu jednani v afektu zlosti, priznavam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

V každým tom souboji vidíš, jak se nastavuje tak, aby neriskoval vlastní zranění a minimalizoval vlastní bolest.

Jenže takhle by to mělo vlastně být.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde "jenom" o to, ze je to nebezpecne. Vsechno ostatni uz jsou Svatrho vlastni bubaci v hlave

Reagovat
Svatej

Tak ten fakt, ze je to bez ohledu na bezpečí druhyho, je podle me dist dulezitej. Vic jsem se rozepsal ve zbytku komentářů..

Reagovat
cristiano.K.

rozumím a já to teda nevztahuji zrovna na tenhle zákrok, ale obecně, což je dost důležitý dodat

Reagovat
FUnk

na tarkowskeho faul a u druheho byl drive

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JunkGooner pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
SunFells

čuromrd

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
J0EL

Reagovat
patas92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

obycajny smrad, nic ine. Pritom hrac sa moze fakt skaredo zranit

Reagovat
smazaný uživatel

no parada za tyzden zapas s nami, som zvedavy komu to spravi hajzlik

Reagovat
Svatej

Jinak nechci to rozvířit zas, když už jsme si k tomu dostatek řekli ,ale tohle je jeden z důvodů, proč je to nebezpečný...

https://www.youtube.com/watch?v=1eSHy3nJwH4&feature=youtu.be

Naopak riziko pro hráče dole minimální. Jak už jsem psal, tohle může po ownyovsku vést k tomu, že se skákat přestane, nebo k tomu, že se skákající hráči začnou bránit kolenem napřed a Neymarův osud se bude opakovat více hráčům..

Reagovat
Svatej

+ https://www.youtube.com/watch?v=8NzTEa5impw tady teda ještě další situace Kane vs Fernandino...

ten loket...

Reagovat
Mastný Chobot

každý, kto toto obhajuje, je jebo

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje máma je jebo

Reagovat
Front hell

Ale no tak,chovej se jako chlap

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Nejste bratři, Jany?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uplne ziram co tady nekteri jakoze predvadi.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
J0EL

Reagovat
jk

To je fakt hnusný. . Ale teda tady bych to tomu borcovi dával za vinu třeba daleko méně než třeba Kaneovi za to, co udělal Cresswellovi. Dokonce bych řekl, že nebýt toho jeho spoluhráče v bílém, nic by se nestalo.

Reagovat
ajouki

Hnus. Ale naprosto top reakce sudího. Ten si zaslouží palec nahoru.

Reagovat
kvasha16

raz som zazil nieco podobne s kamosom, preletel cezo mna podobnym stylom... nebol to prijemny zazitok ani prenho ani pre mna, takto odstavit kamosa (samozrejme neumyselne, narozdiel od Kanea), nastastie obstal "len" s otrasom mozgu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vicinda07

Za ma 1. suboj - Kane fauloval

2. suboj - nejednonacne

3. suboj - fauloval Lallana

Je to dost diskutabilne, ozaj Lallana aj Gabriel su prikladom ze sledovali loptu a isli do nej bez ohladu na okolie ale ze by to prave bolo to spravne by som nepovedal, je to ich chyba, rovnako ako protivnik, nikto ho do toho suboja nenuti ist takto... Ale ako vidim fans Spurs stoja za Kaneom, ostatni su proti nemu automaticky, chcelo by to niekoho objektivneho

Reagovat
Front hell

Přijde doba kdy se na to někdo připraví a půjde mu kolenem na záda.

Reagovat
Sm0ker

Doufam, že to bude brzo, na takový zmrdečky nic jinýho neplatí.

Reagovat
Liveral

Tak ve středu dal za 75min víc golů než kdokoliv z našich za celou sezonu

Reagovat
fenixLFC

inak semedo posledne dve navstevy anfieldu, dvakrat 0:4

Reagovat
Golasso

Abych k tomu současnému Arsenalu a Artetovi taky něco napsal a jen jsem nereagoval:

1) Nejsem už ani naštvaný, natož překvapený

Ten úpadek v kvalitě kádru trvá už hezky dlouho. Proč bych měl být teď najednou naštvaný a znechucený z něčeho, co už pozoruji x let? Roky se šetřilo (well, "šetřilo", protože jsme chodili do obchodů s nízkým rizikem, ale malým budoucím výnosem, takže se to ušetřené stejně pro*ebalo na přeplácení průměráků) a když se šetřit přestalo, tak se nakupovalo špatně. Hráči, kteří měli v budoucnu tvořit kostru týmu, se vůbec nepovedli. Pak může tým na papíře vypadat dobře, ale to je asi tak všechno, protože je špatně poskládaný a na hřišti to fungovat nebude. Tohle se nestalo přes noc, prostě konkurence pracovala líp a my jí ještě šli naproti. Žádná záhada, žádné překvapení v tom, kde jsme teď. Tohle není o výměně trenéra, tohle je prostě o špatné dlouhodobé práci klubu. Vymění se trenér, přijde další chudák a semele ho to stejně. Možná by to zlepšil nějaký opravdu kvalitní a zkušený trenér, který má nepošramocenou pověst (to je dost důležité, protože by mu to dalo "bonus time" v rámci fans, než ho vyštvou), ale takový sem hlavu na špalek dávat nepůjde.

2) Co mi primárně vadí?

Vadí mi skladba kádru. Tohle se musí řešit. Letní přestupák v tomhle bude klíčový, jelikož se zbavíme velké zátěže z minulosti. Už v zimě by ale měli přijít hráči do zálohy. Klub na to mít nebude, takže je to na majiteli – je to na tobě Stane, doufám, že tohle čteš!

Zároveň mi vadí struktura vedení. Vinai, ačkoliv většinu času neviditelný, je v tom klubu už dlouho a spojuje faily současného a minulého vedení. Možná bych zvážil, zda je tento člověk na tu práci opravdu vhodný. Edu i Arteta si po vyhazovu Raula ukousli moc velké sousto, ani jeden mi nevadí, ale potřebují k sobě ještě někoho.

3) Jak bych to řešil (kdybych byl Kroenke)

Dal bych důvěru Artetovi, on není ten primární problém. Na druhou stranu – doplnil bych do vedení jednoho schopného a zkušeného člověka na bývalou pozici Raula, ať si Edu a Arteta mektají, jak chtějí. Žádného alternativce typu Svena, ale zkušeného borce, který umí v tom fotbalu chodit a má kontakty, které by nám mohly přivést posily. Začal bych přemýšlet nad přestupy a začal tým budovat od kostry – Partey a Gabriel jsou skvělé přestupy, takto nějak by to šlo. Teď to chce ještě 2 komplexní záložníky a uvítal bych i vysokého hroťáka.

Co bych naopak nedělal, to jsou nějaké "radikální řezy". Jediný řez, který potřebujeme, je řez kádrem a ten přijde z větší části sám po této sezoně. Ono se to radikální řešení snadno provolává po prohraném zápase, ale když budeme každý rok a půl pálit mosty, tak nás to nikam nedostane. Tohle je o dlouhodobé práci. Co se po*ralo za x let, to se neod*ere za pár měsíců...

Reagovat
j_mrazik

My ty mosty ale nepálíme, v tom je ten problém. My pořád ten most nějak látáme a staré nepoužitelné cihly dáváme pryč a místo nich nedáváme nové, které něco vydrží, ale takové, které budeme muset měnit za rok nebo dva.

Prostě pouštíme tragédy, přivádíme tragédy, prodlužujeme tragédům a mladým moc šancí nedáme.

Reagovat
sejber

Reagovat
aramaki

Reagovat
iamek

December will be a huge month for teams at the bottom of the Premier League table

Dec. 13: Arsenal vs. Burnley

Dec. 16: Fulham vs. Brighton

Dec. 20: Brighton vs. Sheff. Utd

Dec. 29: Brighton vs. Arsenal

Dec. 29: Burnley vs. Sheff. Utd

Reagovat
protiproudu

Reagovat
J0EL

to je tak strasne na silu toto povyskakovali z kanalov ako certikovia tito mufani.

Reagovat
iamek

Dávalo to ESPN. Všem pro smich

Reagovat
Front hell

To jsme ale co terpve tým který si proti takhle tragickému Arsenalu nebyl schopny nic kloudného připravit

Reagovat
iamek

A co teprve tým, který je před vama o 6 bodu a má zápas k dobru. Navíc nemaji to štěstí, ze nemaji Pepka 2, ale mají telocvikare z Norska.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

On je z Norska?

Reagovat
smazaný uživatel

A čo si si myslel?

Reagovat
Golasso

Já si byl celkem dost jistej, že pochází ze Středozemě

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Remt

uz abyste byli zpatky kam patrite a byl od vas chvili klid

Reagovat
Busby babes

na prvni misto?

Reagovat
Remt

Jo tak jsem to stopro myslel:D

Reagovat
Front hell

no vidíš a přesto takovy tým nevymyslel za 90 minut zhola nic proti nejtragičtějšímu arsenalu za x let. i když vlastně smůla

Reagovat
bbbauch

I slepej cunik obcas najde zalud

Reagovat
Golasso

Tak to vám gratuluju oběma

Reagovat
bbbauch

Paráda

Reagovat
Front hell

Reagovat
Busby babes

neboj, LM se nepocita.

Reagovat
J0EL

Neviem ci by som si takto uz vyskakoval na tvojom mieste, lebo po dnesku sa ani u vas nemusi

Reagovat
Busby babes

s tim celkem i pocitam.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazachstan ceka

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

Reagovat
ManUnited

Soton paráda i když to znamená, že jdou před nás tak jim to nejde nepřát

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele