11. kolo
06.12.2020 15:15 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Ayoze Perez slaví gól (© AFP)

Leicester vyloupil Sheffield

Fotbalisté Sheffieldu United prohráli v jedenáctém kole Premier League s Leicesterem City 1:2. Skóre otevřel hostující Pérez, za domácí srovnal McBurnie. Zápas však v úplném závěru rozhodl Vardy.

Leicester se v jedenácté minutě málem dostal do vedení. Pérezovi se povedlo na hranici ofsajdu vysunout Vardyho, jehož dělovka skončila pouze na pravé tyči.

Hostující celek se nakonec dostal ve 24. minutě otevření skóre. Vardy totiž na levém křídle hledal Justina, kterému se povedlo odcentrovat do pokutového území. Tam došlo k prodloužení na Albrightona, který trefil pouze protihráče před sebou. K odraženému míči se ovšem dostal Ayoze Pérez, jehož ránu brankář Ramsdale vyrážel pouze nad sebe do sítě.

Domácí ovšem po dvou minutách bleskově srovnali krok. Sheffield United si totiž dokázal vybojovat rohový kop, který přinesl pohotový centr přesně na hlavu Olivera McBurnieho. Ten se dokázal prosadit proti Tielemansovi, načež svůj hlavičkový pokus poslal přesně k levé tyči hostující branky. Míč se ještě pokoušel vykopnout Albrighton, ale nedosáhl na něj.

Hostující Maddison si v nastavení první půle připravil míč na pravou nohu, načež dělovkou orazítkoval brankovou konstrukci. Dost možná úplně stejné místo, které se povedlo trefit také Vardymu.

Obrovský malér pro domácí nastal v samotném závěru zápasu v devadesáté minutě. Jamie Vardy ukázal svou rychlost, když si seběhl za domácí obranu na průnikovou nahrávku. Poté se dostal až před brankáře Ramsdala, kterého překonal parádní střelou pravou nohou. Sheffield měl na případné vyrovnání velmi málo času.

Domácím se také nakonec už srovnat nepodařilo, a tak putovaly všechny body do Leicesteru. Ten je aktuálně v tabulce třetí s jednadvaceti body, Sheffieldu patří poslední příčka se ziskem jediného bodu.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele