Premier League - souhrn 11. kola

05.12.2020, 15:24, aktualizováno 07.12.2020, 22:52
Komentáře a souhrny
Mohamed Salah (© AFP)
Liverpool si poradil s Wolverhamptonem a posunul se bodově na úroveň vedoucího Tottenhamu, jenž vyhrál severolondýnské derby s Arsenalem. Chelsea otočila duel s Leedsem United. Leicester vyhrál na půdě beznadějně posledního Sheffieldu United, venku uspěl také Manchester United. Man City naplnil úlohu favorita proti Fulhamu...

Brighton & Hove Albion - Southampton FC 1:2

07.12.2020 21:00

Góly: 26. Pascal Groß (pen.) - 45. Jannik Vestergaard, 81. Danny Ings (pen.)

Penalta na každé straně byla k vidění v pondělní dohrávce jedenáctého kola Premier League v Brightonu. Domácí se tam dostali do vedení zásluhou Große, skóre ale dokázali otočit Vestergaard a Ings.

Hned v úvodu se Seagulls dostali do dvou zajímavých příležitostí. Nejprve se McCarthy musel vytáhnou proti Welbeckovi, následně v další šanci selhal Groß. Důležitý moment přišel po čtvrtině utkání. Ward-Prowse nesmyslně zvedl ruku, do které mu poslal míč Welbeck. To neuniklo zraku sudího a kopala se penalta.

Její exekuce se zhostil Pascal Groß, jenž s přehledem skóroval na druhou stranu, než skákal gólman, proměnil. Ještě před odchodem do šaten ovšem bylo srovnáno. Na rohový kop Ward-Prowse si naskočil Jannik Vestergaard, jehož hlavička se snesla až ke vzdálenější tyči a rozvlnila síť.

Deset minut po přestávce mohl vrátit vedení svému týmu Welbeck, jemuž se ovšem z dobré pozice nepovedlo zakončit. Na opačném konci hřiště zakončoval dobrou týmovou akci Redmond, jenže mířidla se mu vychýlila a on poslal balón vysoko nad břevno.

Patnáct minut před koncem zahrál nepovoleně ve vlastním vápně Groß, na což byl sudí upozorněn videorozhodčím a podruhé v utkání nařídil pokutový kop. Danny Ings ukázal stejně jako v první půli Groß veliký přehled a proměnil.

A jelikož v závěru se nedokázali prosadit ani Maupay, ani Trossard, udržel Southampton vedení a drží se na páté pozici.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers 4:0

06.12.2020 20:15

Góly: 24. Mohamed Salah, 58. Georginio Wijnaldum, 67. Joël Matip, 78. Nélson Semedo (vl.)

Stoprocentní bilanci na domácím stadionu nadále drží fotbalisté Liverpoolu. Ti zdolali Wolverhampton 4:0, přičemž skóre otevřel v první půli Salah. Po pauze pak navýšili skóre Wijnaldum a Matip, poslední gól byl vlastní.

Opticky to přitom nebylo tak jednoznačné. Do první šance se sice dostali Reds, když Maného hlavička po Robertsonově centru byla nepřesná, následně však zahrozili Wolves. Kelleher se musel vyšvihnout proti Podenceho technickému pokusu.

Po čtvrtině utkání přišel první gól. Dlouhý nákop za obranu obrana trestuhodně pustila za sebe, čehož využil Mohamed Salah, který si poradil tváří v tvář gólmanovi. V závěru první půle pak Mané akrobaticky a dosti nešikovně odehrával balón z vlastní půle, načež sudí ukázal na značku pokutového kopu. Ten byl však později odvolán.

Když byla odehrána necelá hodina zápasu, dočkali se Liverpoolští trefy číslo dva. Za vápnem dostal spoustu prostoru Georginio Wijnaldum, který si navedl míč až na hranici vápna, načež jej famózním obstřelem poslal do šibenice Patríciovy svatyně.

Třetí branka přišla vzápětí. Po nakrátko rozehraném rohovém kopu se balónu ujal Salah, jenž poslal balón do malého vápna. Odtamtud hlavičkoval Joel Matip, jehož prudká a výstavní střela rozvlnila síť a udělala radost na stadionu přítomným fanouškům.

Do střelecké listiny se nakonec z hráčů Wolves zapsal Nélson Semedo, trefil se ale do špatné brány. Po centru z pravé strany se skluzem snažil zabránit Manému ve skórování, namísto toho si ovšem poslal míč za brankovou čáru sám. Následně se na správné straně mohl prosadit Ait-Nouri, proti němuž se blýskl debutující Kelleher.

Reds tak bez potíží uhájili vítězství a v tabulce jsou na druhém místě, jen o skóre za vedoucím Tottenhamem. Wolves aktuálně uzavírají elitní desítku, ztráta na čelo je však rovněž poměrně malá, a to sedm bodů.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Arsenal FC 2:0

06.12.2020 17:30

Góly: 13. Heung-min Son, 45+1. Harry Kane

Přestože městská derby bývají často nevyzpytatelná a žádný jiný zápas Premier League nepoznal více zvratů ve skóre než prestižní klání mezi Arsenalem a Tottenhamem, tentokráte se žádné překvapení ani drama nekonalo. Tým Josého Mourinha uštědřil svému protivníkovi ukázkovou lekci z produktivity, dvěma góly svých tahounů Sona s Kanem si vytvořil do přestávky pohodlný náskok a po změně stran jej bezpečně kontroloval až do konečného hvizdu.

Načasování severolondýnského derby vyšlo akorát pro povolení prvních diváckých návštěv a na nový stadion Spurs tak mohly zavítat dvě tisícovky domácích příznivců, jež měly co slavit již v úvodní čtvrthodině. V třinácté minutě totiž Tottenham podnikl rychlý protiútok, kdy Harry Kane vybídl k úniku vpřed Heung-Mina Sona, jenž se s ničím nerozpakoval a z uctivé vzdálenosti dobrých třiadvaceti metrů vypálil fantastickou ránu na zadní tyč, po které se Bernd Leno natahoval marně.

Vstřelený gól domácím jen pomohl v oblíbené taktice zatažené defenzivy a rychlým výpadům vpřed po zisku míče, s čímž si Arsenal nevěděl rady. A když už se na sklonku poločasu zdálo, že si "Kanonýři" přece jen vytvoří slibnou brankovou příležitost, Bellerínovu pobídku kapitán Aubameyang přeběhl a Spurs naopak z vlastní šestnáctky nastartovali bleskové přečíslení, které i díky absenci zraněného Thomase Parteye na hřišti beze zbytku využili. Jako obvykle byli na konci celé akce Son s Kanem, kteří si tentokráte role vyměnili a byl to anglický forvard, jenž nekompromisní ranou pod břevno proměnil pobídku svého útočného kolegy.

Domácí se již po změně stran stáhli před vlastní branku a Lena za celý poločas takřka neohrozili, ovšem jejich zahuštěná defenziva si dokázala poradit s výraznou územní převahou soupeře i četným množstvím centrů, a tak díky kvalitním zákrokům obránců v čele s Tobym Alderweireldem nemusel Hugo Lloris ani svůj tým zachraňovat. Tottenham tak zvítězil v prestižním derby 2:0 a zůstává v čele Premier League, zatímco Arsenal se propadl až na patnácté místo.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Leicester City 1:2

06.12.2020 15:15

Góly: 26. Oliver McBurnie - 24. Ayoze Pérez, 90. Jamie Vardy

Fotbalisté Sheffieldu United prohráli v jedenáctém kole Premier League s Leicesterem City 1:2. Skóre otevřel hostující Pérez, za domácí srovnal McBurnie. Zápas však v úplném závěru rozhodl Vardy.

Leicester se v jedenácté minutě málem dostal do vedení. Pérezovi se povedlo na hranici ofsajdu vysunout Vardyho, jehož dělovka skončila pouze na pravé tyči.

Hostující celek se nakonec dostal ve 24. minutě otevření skóre. Vardy totiž na levém křídle hledal Justina, kterému se povedlo odcentrovat do pokutového území. Tam došlo k prodloužení na Albrightona, který trefil pouze protihráče před sebou. K odraženému míči se ovšem dostal Ayoze Pérez, jehož ránu brankář Ramsdale vyrážel pouze nad sebe do sítě.

Domácí ovšem po dvou minutách bleskově srovnali krok. Sheffield United si totiž dokázal vybojovat rohový kop, který přinesl pohotový centr přesně na hlavu Olivera McBurnieho. Ten se dokázal prosadit proti Tielemansovi, načež svůj hlavičkový pokus poslal přesně k levé tyči hostující branky. Míč se ještě pokoušel vykopnout Albrighton, ale nedosáhl na něj.

Hostující Maddison si v nastavení první půle připravil míč na pravou nohu, načež dělovkou orazítkoval brankovou konstrukci. Dost možná úplně stejné místo, které se povedlo trefit také Vardymu.

Obrovský malér pro domácí nastal v samotném závěru zápasu v devadesáté minutě. Jamie Vardy ukázal svou rychlost, když si seběhl za domácí obranu na průnikovou nahrávku. Poté se dostal až před brankáře Ramsdala, kterého překonal parádní střelou pravou nohou. Sheffield měl na případné vyrovnání velmi málo času.

Domácím se také nakonec už srovnat nepodařilo, a tak putovaly všechny body do Leicesteru. Ten je aktuálně v tabulce třetí s jednadvaceti body, Sheffieldu patří poslední příčka se ziskem jediného bodu.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Crystal Palace 1:5

06.12.2020 13:00

Góly: 30. Conor Gallagher - 8. Darnell Furlong (vl.), 55. Wilfried Zaha, 59. Christian Benteke, 68. Wilfried Zaha, 82. Christian Benteke

Fotbalisté West Bromwich Albion nezvládli domácí utkání jedenáctého kola Premier League, když prohráli 1:5 s Crystal Palace. Skóre otevřel vlastní brankou domácí Furlong, poté však srovnal Gallagher. Po červené kartě Pereiry už však úřadoval jen hostující celek, dvakrát se trefili Zaha a Benteke.

Hosté měli silný úvod. Hned v páté minutě se na hranici pokutového území uvolnil Zaha, který to zkoušel pravou nohou. Jeho rána proletěla kousek vedle bližší šibenice. O minutu později už hosté vedli. Crystal Palace si vybojoval standardní situaci, kterou hostující kapitán Milivojević rozehrál nakrátko na kolegu Zahu. Tomu se povedlo přetlačit protihráče, načež poslal střílenou nabídku do malého vápna, kde si ve skluzu vstřelil nešťastnou vlastní branku domácí Darnell Furlong.

Furlong mohl v 19. minutě vlastence odčinit. Domácí obránce si totiž na hranici malého vápna naskočil na centr z levé strany, po kterém však hlavičkoval doprostřed.

West Bromu se po půl hodině hry povedlo díky zvýšené aktivitě srovnat krok. Furlong sice první centr z pravého křídla poslal pouze do Cahilla. Následně ovšem pod sebou hledal volného Conora Gallaghera, který pravačkou zamířil mimo dosah hostujícího brankáře Guaity.

Po chvíli ale přišel klíčový moment zápasu. Sudí se ještě pro jistotu běžel podívat na video, aby ověřil počínání domácího Pereiry v předchozím souboji. A nakonec místo žluté karty vytasil rovnou červenou a hosté tak získali početní výhodu.

Hostující celek měl v 55. minutě opravdu drtivý tlak a po zásluze se dostal zpět do vedení. Nejprve jeden z domácích obránců odkopával míč z brankové čáry, nicméně soupeř pokračoval v aktivitě. McArthur přiťukl na lépe postaveného Wilfrieda Zahu, který si posunul míč na pravou nohu a poté ho poslal přesně ke vzdálenější tyči.

O čtyři minuty později Hráči Crystal Palace znovu podnikli nesmírně rychlou akci, při které se Zahovi povedlo vysunout obránce van Aanholta, jemuž se před čárou povedlo odcentrovat. Do jeho vzdušné nabídky se položil Christian Benteke, který hlavou překonal brankáře Johnstona.

V 68. minutě si nesmírně aktivně hrající Eze u hranice pokutového území vyměnil míč s Bentekem, načež vtrhl do šestnáctky. Tam mu pomohl Wilfried Zaha, který jednoduchým zakončením znovu vyzrál na domácího brankáře Johnstona.

A to nebylo vše. Pravý obránce Clyne nahrával v 82. minutě do pokutového území, kde oslovil Christiana Bentekeho.Ten se dokázal s míčem otočit kolem své osy, načež neomylně zamířil k pravé tyči, kam se domácí brankář Johnstone natahoval zcela marně.

West Brom po prohře zůstává s šesti body předposlední, Crystal Palace nyní patří jedenácté místo a má o deset bodů více.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Leeds United 3:1

05.12.2020 21:00

Góly: 27. Olivier Giroud, 61. Kurt Zouma, 90+3. Christian Pulisic - 4. Patrick Bamford

Londýnská Chelsea nakonec potvrdila roli favorita a hosty z Leedsu přehrála v poměru 3:1. Do utkání sice vstoupili lépe hosté, kteří se díky brance Bamforda rychle ujali vedení, domácí celek ovšem zachoval chladnou hlavu a vypracoval si nespočet šancí, ovšem pouze tři z nich dokázal proměnit. Do role vrchního paliče se pasoval Timo Werner, který skutečně prožil mizerný večer a na svou nemohoucnost před brankou soupeře bude chtít rychle zapomenout.

Chelsea přitom od utkání vstoupila velmi aktivně a již v první minutě se po pasu Thiaga Silvy zjevil za obranou Ziyech, z ostrého úhlu však Mesliera nepropálil. Následný rohový kop posadil Mount na hlavu Girouda, ani jeho zakončení však brankou neskončilo. Jako blesk z čistého nebe tak přišel první přesný zásah hostujícího týmu. Po pasu Phillipse využil velkého nedorozumění mezi Zoumou a Mendym útočník Bamford, který pohodlně obešel strážce domácí svatyně a do odkryté branky bez větších potíží skóroval. Odpovědět mohl po patnácti minutách Werner, jenže ten ze dvou metrů naprosto nepochopitelně nedokázal Giroudovo prodloužení nasměrovat do sítě. Prvním pokusem míč odvrátil od branky a druhým pokusem jej nasměroval pouze do břevna - přihlížející diváci vskutku nevěřili vlastním očím. Po velké minele stopera Llorenteho mohl srovnat Giroud, z hranice vápna však poslal míč mimo.

Domácí se tak dočkali až po necelé půlhodině hry - to na pravé straně zakombinoval Ziyech s nabíhajícím Jamesem, který do vápna nasměroval lahůdkový centr, který na přední tyči už číhající Giroud jednoduše musel usměrnit do sítě. Pokud ale někdo čekal, že se Chelsea rychle ujme vedení, pak musel být zklamán, jelikož do konce poločas už se nic významného nestalo.

Na startu druhého dějství mohl vedení na stranu domácích strhnout Havertz, po volném přímém kopu v podání Jamese však hlavičkoval nad. Po hodině hry mohl domácí tým poslat do vedení Werner, jenže toho nadvakrát vychytal skvělý Meslier a následnou dorážku Mounta zblokoval obrana hostí na rohový kop. Po něm už se však skóre konečně měnilo - byl to právě anglický záložník ve službách Chelsea, který parádním centrem našel hlavu Zoumy, který se nemýlil a hlavičkou přesně k tyči poslal svůj tým do vedení.

To mohl o pár chvil navýšit útočník Giroud, od něj se však míč po skrumáži ve vápně odrazil jen těsně vedle pravé tyče hostující branky. Tentýž hráč mohl skórovat i po dalším ze série rohových kopů, tentokrát však své zakončení nasměroval nad. Největší šanci pak neproměnil smolař zápasu, Timo Werner. Po parádní práci Masona Mounta, který na vlastní polovině vybojoval míč, vyvezl jej do ofenzivní třetiny a senzačním pasem nalezl německého útočníka, se však Timo Werner nabízené šance nechopil a zblízka jen nastřelil vyběhnuvšího Mesliera.

Závěrečné minuty se tak odehrávaly v nervózním duchu a definitivní rozhodnutí tak přinesl až nastavený čas, kdy po hezké přihrávce Kovačiče pláchl právě Werner, který tentokráte nezakončoval, nýbrž hezkou přihrávkou našel sprintujícího Pulišiče, který v pádu upravil na konečných 3:1 pro Chelsea.

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester United 1:3

05.12.2020 18:30

Góly: 38. Tomáš Souček - 65. Paul Pogba, 68. Mason Greenwood, 78. Marcus Rashford

Zápas dvou rozdílných poločasů byl k vidění na Olympijském stadiónu v Londýně. Zatímco domácí Hammers opanovali první poločas a šli zaslouženě do vedení, v druhém dějství převzali otěže hosté, kterým pomohla poločasová střídání a díky brankám Pogby, Greenwooda zápas v rozmezí tří minut otočili. V poslední desetiminutovce ještě přidal pojistku Rashford a pojistil tak Rudým ďáblům tři body.

Manažer Ole Gunnar Solskjaer se rozhodl pošetřit záložníka Fernandese a útočníka Rashforda, což se rychle ukázalo jako špatný krok. United se totiž v první půli vůbec nedostali do tempa, záložní řada byla zcela vyvedena z míry a vyrobila spoustu nepřesných přihrávek, což samozřejmě dostalo na koně domácí celek. Ti mohou zpětně litovat pouze špatné koncovky, nikdo by se totiž nemohl divit, kdyby byl o poločase jejich náskok dvougólový.

Jako první dopravil míč do sítě křídelník Bowen, jeho radost však přerušil správně zdvižený praporek rozhodčího. O chvilku později po pravé straně unikl opět Bowen, pěkným centrem našel hlavu Fornalse, ten ale v dobré pozici hlavičkoval pouze do boční sítě. Aktivita West Hamu ale neustávala a po dalším závaru v pokutovém území se k míči dostal opět Fornals, jeho pohotové zakončení ale tentokráte skončilo pouze na tyči. Další nebezpečná situace před brankou Hendersona už ovšem přinesla změnu ve skóre. Na rohový kop si nejvýše naskočil Declan Rice a šikovně jej prodloužil na zadní tyč, kde číhal nikým neobsazený Souček, který míč pohodlně doklepl do branky. A do poločasu mohlo být pro hosty ještě hůř - o minutu později se totiž po precizní přihrávce Fornalse řítil sám na Hendersona Haller, brankáři United zvládl udělat i kličku, ovšem při pokusu o zakončení podklouzl a nadějná akce tak přišla vniveč.

Na začátku druhého dějství našel Coufal přízemním centrem úplně volného Bowena, na kterého na zadní tyči zívala úplně odkrytá branka, jenže ve skluzu ji nedokázal trefit. Pak na sebe konečně začali upozorňovat také hosté. Nejprve skončilo zakončení McTominaye jen těsně vedle pravé tyče Fabianskiho branky, po hodině hry už ale přišlo vyrovnání. Dlouhý nákop brankáře Hendersona si našel Fernandes, na hranici vápna míč předložil Pogbovi, který parádní ranou srovnal stav.

Jen o tři minuty později již byli hosté ve vedení - centrovaný míč si v pokutovém území prvním dotekem parádně stáhl útočník Greenwood a z druhého doteku vyslel senzační přízemní ránu, se kterou si Fabianski poradit nedokázal. Jen o pár chvil později předvedl další ze svých geniálních momentů Fernandes, který nádherným pasem našel rozeběhnutého Rashforda, který ale tentokráte orazítkoval pouze tyč.

Definitivní jistotu tří bodů hostům vystřelil právě Marcus Rashford, kterého nádhernou přihrávkou vyslal do úniku Juan Mata. Anglický reprezentant se podruhé už neukvapil a situaci vyřešil zcela chladnokrevným lobem, kterým hravě překonal padajícího brankáře domácích. Manchester United tak podruhé za sebou díky obratu v druhém poločase vítězí a pronásleduje čelo tabulky, West Ham naproti tomu zůstává na sedmé příčce.

Více informací k zápasu

Manchester City - Fulham FC 2:0

05.12.2020 16:00

Góly: 5. Raheem Sterling, 26. Kevin De Bruyne (pen.)

Duel Manchesteru City s Fulhamem žádné překvapení nepřinesl. Hosté sice do zápasu mohli jít sebevědomí z nečekaného triumfu na půdě Leicesteru, avšak na Etihad Stadium tahali za kratší konec provazu od samého úvodu a po zásluze odjeli s porážkou 0:2 O vítězství Citizens se postarali především Raheem Sterling a Kevin de Bruyne, kteří si zapsali po jednom gólu a druhý svému spoluhráči připravili, ať už asistencí, či vybojovanou penaltou.

O vítězi bylo rozhodnuto prakticky již po pětadvaceti minutách hry. Už v šesté minutě předvedl De Bruyne jeden ze svých lahůdkových pasů na nabíhajícího Sterlinga, jenž sice chvíli předtím ve výtečné pozici selhal, avšak napodruhé si již počínal chladnokrevněji a uklidil míč přesně po zemi k tyči. Pojišťovací trefu si pak domácí připsali z pokutového kopu, když aktivního Sterlinga podrazil v šestnáctce Andersen a De Bruyne na rozdíl od nedávného zápasu s Liverpoolem ze značky pokutového kopu nezaváhal. Pro Sterlinga šlo mimochodem o jubilejní dvacátou vybojovanou penaltu v Premier League, což je stávající rekord.

Hosté se po změně stran pokoušeli o větší ofenzivní snažení, ovšem bezvýsledně. Naopak kvůli vysunuté obranné linii Cottagers mohlo být konečné skóre ještě vyšší, neboť režisér domácích De Bruyne zůstával i nadále při chuti, avšak jeho rána skončila na břevně a v dalším úniku pro změnu ztroskotal na brankáři Aréolovi. Přestože tak Citizens již dvoubrankový náskok nenavýšili, mohou být se svým výkonem spokojeni.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Everton FC 1:1

05.12.2020 13:30

Góly: 3. Robbie Brady - 45+3. Dominic Calvert-Lewin

Souboj Burnley s Evertonem, jež se v posledních týdnech marně pokoušejí o pravidelný bodový přísun, dopadl tak trochu symbolicky dělbou bodů. Konečný výsledek 1:1 stanovila již první půle, kdy se hned na úvod prosadil domácí Robbie Brady, ovšem v nastavení dokázal srovnat Dominic Calvert-Lewin. Burnley tak zůstává na předposledním devatenáctém místě bod od záchrany, zatímco Everton poskočil přinejmenším dočasně na sedmou příčku.

Přestože se tým Seana Dyche v nové sezoně ofenzivně trápí, v sobotu dokázal skórovat již ve třetí minutě z první vážnější příležitosti. Nepovedený pas Allana vystihl Westwood, přihrál do palebné pozice Bradymu a irský záložník si přízemní ranou k protější tyči připsal první gól takřka přesně po roce, neboť naposledy skóroval 3. prosince 2019.

Hostům chvíli trvalo, než se z nepříznivého úvodu hry vzpamatovali, a paradoxně jim pomohlo i zranění Fabiana Delpha, kvůli němuž Carlo Ancelotti sáhl ke změně formace na 4-3-3. Už předtím byl domácí brankář Nick Pope v akci proti pokusům Calverta-Lewina, Iwobiho a Richarlisona, ovšem v třetí minutě nastavení přece jen inkasoval. Přes Allana a Richarlisona se dočkal prudkého centru Dominic Calvert-Lewin a svým jedenáctým ligovým zásahem sezony zařídil poločasové skóre 1:1. Burnley v tu chvíli mohlo mrzet dvojnásob, že nedlouho předtím mohl navýšit náskok Chris Wood, jehož však v souboji tváří v tvář vychytal brankář Pickford.

Po změně stran mohl otočit vývoj utkání ve prospěch Toffees James Rodríguez, jemuž přiťukl míč Abdoulaye Doucoré, jenže výtečný Pope dokázal svůj tým podržet akrobatickým zákrokem. V závěrečné desetiminutovce se pak musel předvést i Pickford, jehož z bezprostřední blízkosti prověřil opět aktivní Wood. Když v samém závěru neuspěli v zakončení na obou stranách ani Sigurdsson s McNeilem, musely se oba týmy spokojit s jednobodovým ziskem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Tottenham Hotspur1173123:924
2.Liverpool FC1173126:1724
3.Chelsea FC1164125:1122
4.Leicester City1170421:1521
5.Southampton FC1162321:1720
6.Manchester United1061319:1719
7.Manchester City1053217:1118
8.West Ham United1152418:1417
9.Everton FC1152420:1817
10.Wolverhampton Wanderers1152411:1517
11.Crystal Palace1151517:1616
12.Aston Villa950420:1315
13.Newcastle United1042412:1514
14.Leeds United1142516:2014
15.Arsenal FC1141610:1413
16.Brighton & Hove Albion1124515:1810
17.Fulham FC1121811:217
18.Burnley FC101365:186
19.West Bromwich Albion111378:236
20.Sheffield United1101105:181
Zbývající zápasy
04.12. 21:00Aston Villa - Newcastle United

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (844)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele