Premier League - souhrn 10. kola: Arsenal zpátky na čele

08.10.2022, 17:57, aktualizováno 10.10.2022, 22:52
Komentáře a souhrny
Steve Cooper (© AFP)
Nottingham přerušil sérii pěti porážek v řadě a doma v pondělí remizoval s Aston Villou. Arsenal v nedělním šlágru přehrál Liverpool a vrátil se na první místo před Manchester City, jenž rozstřílel Saints. Tottenham vyhrál těžký duel na půdě Brightonu, stejně tak Manchester United v Goodison Parku. Chelsea si poradila s Wolves, zatímco Newcastle United zdolal Brentford. V neděli vyhrály londýnské celky Crystal Palace a WHU...

Nottingham Forest - Aston Villa 1:1

10.10.2022 21:00

Góly: 15. Emmanuel Dennis - 22. Ashley Young

V pondělní dohrávce anglické Premier League se střetl Nottingham Forest s Aston Villou. Zápas nepřinesl příliš zajímavou podívanou. V úvodu zápasu se trefil Dennis, o několik minut později srovnal na konečných 1:1 Young.

Emmanuel Dennis otevřel svůj střelecký účet v dresu Nottinghamu Forest v 15. minutě. Morgan Gibbs-White našel z přímého kopu přesně hlavu nigerijského útočníka, jenž se z malého vápna hlavou nemýlil a poslal míč za záda bezmocného Martíneze.

O neskutečnou parádu se postaral v 22. minutě velezkušený obránce Villains Ashley Young. K němu se odrazil balón po hlavičkovém souboji a bývalý anglický reprezentant se do něj opřel vší silou, zamířil přesně k tyči a nedal Hendersonovi stojícímu uprostřed brány nejmenší šanci. Bylo srovnáno na 1:1.

A o pár okamžiků později se hostující příznivci radovali z další branky. Přízemní centr Jacoba Ramseyho přesně směřoval na nohu Watkinse, který míč bez větších problémů doklepl do odkryté svatyně. Radost trenérovi Gerrardovi a jeho svěřencům však překazil vztyčený praporek pomezního rozhodčího.

Deset minut před koncem první půle hlavičkoval z dobré pozice po centru Auriera Kouyaté, ale jeho hlavička neměla gólové parametry, a tak s ní neměl Martínez větší problémy.

Druhý poločas nepřinesl příliš zajímavý fotbal, do šancí se dostávaly oba kluby jen sporadicky. Největší šanci na vstřelení branky měl v 70. minutě Kouyaté, jenže jeho prudká střela asi ze 30 metrů skončila pouze v rukavicích argentinského brankáře. Ve druhé půli zkrátka branka nepadla, a tak Nottingham přerušil sérii pěti porážek v řadě. Aston Villa naopak počtvrté v řadě remizovala.

Více informací k zápasu

Everton FC - Manchester United 1:2

09.10.2022 20:00

Góly: 5. Alex Iwobi - 15. Antony, 44. Cristiano Ronaldo

Manchester United si poradil v desátém kole Premier League s Evertonem na jeho stadionu 2:1. Domácí Toffees poslal do vedení Alex Iwobi, hosté pak zápas zásluhou Antonyho a Cristiana Ronalda otočili. VAR navíc kvůli ruce odvolal gól Marcuse Rashforda.

United si určitě jeli na Everton pro výhru, ten jim však už v páté minutě ukázal, že jim nenechá nic zadarmo. Toffees šli po zisku míče do rychlého protiútoku, Alex Iwobi dostal přihrávku z levé strany, srovnal si balon na pravou nohu a vyslal krásnou technickou střelu do horního růžku, na kterou David de Gea nedosáhl. Vyrovnáno však bylo už o deset minut později. Domácí si tak dlouho přihrávali na středu hřiště, až o míč přišli. Manchester podnikl rychlý brejk, Martial přihrál na rozběhnutého Antonyho a ten z pravé strany perfektně obstřelil Pickforda, který se natahoval marně.

Domácí gólman musel nadále zůstat v pozoru, ve 22. minutě se na něj valila další akce Red Devils. Bruno Fernandes z pravé strany hledal Martiala, kterému se ale po nohy vrhnul brankář Evertonu a situaci zneškodnil. O dvacet minut poté měl obrovskou šanci Casemiro, kterého zleva povedeným centrem našel Marcus Rashford, jenže brazilský záložník hlavičkoval jen do pravé tyče. Obrat tak nastal až ve 44. minutě, když domácí zbytečně přišli na útočné polovině o balon. Casemiro jej ihned poslal na rozběhnutého Cristiana Ronalda, který nahradil zraněného Martiala, a portugalský fenomén dokázal prostřelit vyběhnutého Pickforda, čímž si připsal jubilejní sedmistý klubový gól.

Deset minut před koncem se hosté radovali z pojišťovací branky, avšak zbytečně. Rashford vyhrál hlavičkový souboj, přešel přes Iwobiho i Tarkowskiho, dokonce udělal kličku Pickfordovi a poslal balon do prázdné brány. Tahle individuální paráda ale nakonec nemohla platit, protože anglický reprezentant si při přechodu přes jednoho z obránců míč lehce přiťukl rukou, což poté odhalil VAR. Manchesteru to nakonec vadit nemuselo, jednobrankové vedení už v Goodison Parku uhájil.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Liverpool FC 3:2

09.10.2022 17:30

Góly: 1. Gabriel Martinelli, 45+5. Bukayo Saka, 75. Bukayo Saka (pen.) - 34. Darwin Núñez, 53. Roberto Firmino

Arsenal zvládl náročný duel desátého kola Premier League a porazil na Emirates Stadium Liverpool 3:2, díky čemuž se udržel na čele ligové tabulky. Reds se trápí a jsou až desátí. Za Gunners se prosadili Gabriel Martinelli a dvakrát Bukayo Saka, z toho jednou z pokutového kopu. Za hosty skórovali Darwin Núñez a Roberto Firmino.

Hráči Liverpoolu zřejmě ještě byli v myšlenkách v šatně, když už Arsenal v první minutě skóroval. Domácí předvedli ukázkovou kombinaci, Martin Ödegaard poslal přihrávku mezi dvěma protihráči do vápna, kam naběhl Gabriel Martinelli a střelou bez přípravy překonal vyběhnutého brankáře Alissona, který se hodně zlobil na své spoluhráče. Vyrovnání se na druhé straně hostům málem dostalo po půlhodině hry. Na centr z pravé strany si naběhl do vápna Luis Díaz, zastavit jej chtěl William Saliba, jenže balon tečoval tak nešťastně, že jej nasměroval na vlastní bránu a perfektní zákrok musel vytáhnout Aaron Ramsdale.

Hosté se však vyrovnání nakonec dočkali ve 34. minutě. Na pravé straně přidržel míč Luis Díaz, který jej nakonec nasměroval na malé vápno, kde se objevil nikým nepokrytý Darwin Núñez, který pas šikovně tečoval za vyběhnutého Ramsdalea. Obrana Arsenalu v tomto případě hodně zaspala. Hlavní sudí však v prvním poločase nastavil pět minut, čehož domácí dokázali dokonale využít ke strhnutí vedení na svou stranu. Bukayo Saka zůstal u malého vápna úplně volný, křižná přihrávka před odkrytou bránu sice byla trochu přetažená, ale hráč Arsenalu dokázal pravačkou na míč dosáhnout a tečoval jej do odkryté části hostující branky.

Vedení však domácímu mančaftu vydrželo po přestávce jen pár minut. Roberto Firmino využil ideálního momentu a naběhl si za obranu do pokutového území. Z levé strany zamířil po zemi přesně ke vzdálenější tyči, kam domácí gólman nemohl dosáhnout, jeho rána navíc měla pořádnou razanci, takže by s ní měl Ramsdale problémy, i kdyby byla hůře umístěná. Po sedmdesáté minutě byl rušno na druhé straně. Spoustu práce měl gólman Alisson Becker, který nejprve musel krýt prudkou ránu z pravé strany a poté si musel poradit i s dorážkou Gabriela Jesuse, který zakončoval z bezprostřední blízkosti a až trestuhodně si se situací nedokázal poradit, ačkoliv mu soupeřův gólman značně zhoršil střelecký úhel.

O minutu později odpískal hlavní rozhodčí k podivu všech hostujících hráčů i činovníků pokutový kop pro Gunners. Posléze vznikla strkanice ve vápně hostů, kteří opravdu nelibě nesli předchozí verdikt sudího, se kterým ale pochopitelně těžko mohli něco udělat. Penalty se ujal Bukayo Saka, jenž měl malý rozběh, ale přesnou střelu, kterou adresoval po zemi ze svého pohledu na levou stranu. Brankář záměr vystihl, ale skočil pozdě, a tak na balon už nedosáhl. Domácí už poté Liverpool do žádné větší příležitosti nepustili a zažívají nejlepší ligový start za posledních patnáct let.

Kanonýry čeká v týdnu v rámci Evropské ligy duel na půdě Bodo/Glimt, kde jsou zatím stoprocentní. V ligové soutěži v příštím kole zamíří na stadion Leeds United. Liverpool v Lize mistrů zamíří do Skotska na utkání s Glasgow Rangers, v Premier League jej čeká další velmi náročný soupeř, na Anfield přijede Manchester City s nejlepším střelcem soutěže Erlingem Haalandem.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Leeds United 2:1

09.10.2022 15:00

Góly: 24. Odsonne Édouard, 76. Eberechi Eze - 10. Pascal Struijk

Crystal Palace zvítězil v 10. kole Premier League na domácím hřišti 2:1 nad Leedsem. Hosté se v 10. minutě dostali do vedení zásluhou dorážejícího Pascala Struijka, ještě v první půli však dokázal i přes výraznou převahu hostů vyrovnat Odsonne Édouard. Domácí po změně stran zvýšili tempo a zasypali svého soupeře střeleckými pokusy. V 76. minutě jeden z nich proměnil v rozhodující gól Eberechi Eze a ukončil čtyřzápasové čekání Orlů na vítězství.

Hráči Leedsu se po skvělém úvodu sezony začali výkonnostně i výsledkově propadat. Z posledních čtyř utkání si připsali pouhé dva body. Na druhé straně Crystal Palace také tápalo, s výkonem proti Chelsea v minulém kole však mohl být manažer Patrick Vieira spokojený.

Jeho celek držel dlouhou dobu vyrovnaný stav, o který přišel až v úplném závěru. I proto nastupovali Orli do následujícího střetnutí v roli mírného favorita.

Hosté se v úvodu snažili papírovým předpokladům vzepřít a už v 10. minutě se ujali vedení. Krásnou individuální akci předvedl Brenden Aaronson, jehož střela sice skončila pouze na tyči, dorážející Struijk se však nemýlil.

Ve 24. minutě si na druhé straně naběhl na pěkný centr z přímého kopu Édouard a hlavou vyrovnal stav utkání. Hráči Leedsu byli střelecky aktivnější, další gól už ale diváci v první půli neviděli.

Domácí po změně stran pomalu přebírali otěže. V 57. minutě se velké šanci zjevil Jordan Ayew, jeho střelu však na poslední chvíli zblokoval jeden z obránců. The Whites byli po změně stran příliš pasivní, za což je v 76. minutě potrestal Eze. Ten využil chytrého přistrčení od Wilfrieda Zahy, navedl si míč na střed hřiště a prudkou ranou k levé tyči poslal Orly do vedení. Ti tak dokázali zužitkovat herní převahu ze druhé půle a uhájit těsný náskok až do závěrečného hvizdu.

Crystal Palace tak dokázalo využít bouřlivé domácí atmosféry a připsalo si plný bodový zisk. V dalším utkání se 15. října střetne s Leicesterem, Leeds o den později změří síly s Arsenalem.

Více informací k zápasu

West Ham United - Fulham FC 3:1

09.10.2022 15:00

Góly: 29. Jarrod Bowen (pen.), 62. Gianluca Scamacca, 90+1. Michail Antonio - 5. Andreas Pereira

West Ham United vyhrál v utkání desátého kola Premier League s Fulhamem 3:1. Skóre otevřel hostující Andreas Pereira, za Hammers pak skóre otočili Jarrod Bowen z penalty, Gianluca Scamacca a Michail Antonio.

Cottagers zchladili domácí fanoušky už v páté minutě. Hosté se vrhli do otevřené obrany West Hamu a Neeskens Kebano poté na levé straně našel Pereiru. Ten nakonec situaci vzal na sebe, vřítil se do pokutového území a parádní ránou na zadní tyč překonal marně se natahujícího Fabiańského.

Fulham mohl navíc o pár minut později přidat další branku. Z hranice vápna vypálil rychlík Daniel James, překonal domácího gólmana, jenže jeho rána pouze orazítkovala břevno.

Tři minuty po Jamesově břevnu se konečně připomněli i Hammers. Ze strany přiletěl před bránu centr na Scamaccu, který využil, že se o něj nikdo z hostující obrany nestaral, gólman Leno však byl připraven a jeho hlavičku vyrazil. Ve 26. minutě se do zakončení hlavou dostal znovu italský útočník, kterého však znovu vychytal Leno a neuspěl ani dorážející Bowen.

O minutku později měli domácí rohový kop, při kterém fauloval Pereira a sudí odpískal pokutový kop pro Hammers. Toho se ujal Bowen, počkal si na pohyb gólmana a zkušeně zakončil.

Po hodině hry otočil West Ham utkání ve svůj prospěch. Lucas Paquetá převzal balon ve středu pole, obloučkem našel Scamaccu a ten přeloboval vybíhajícího Lena. Situaci ještě dlouhou dobu zkoumal VAR kvůli možnému ofsajdu a zároveň hře rukou, nakonec však bylo vše v pořádku.

Aby měli domácí jistotu, přidal v 91. minutě třetí pojišťovací gól Antonio. Ten upaloval sám na gólmana Lena, který ale jeho pokus po zemi zneškodnil. Přibíhající Ream však srazil míč do svého kolegy, díky čemuž se k němu znovu dostal Antonio, uvolnil se a dokonal nepovedený moment hostujícího Fulhamu. Žádný z vracejících se hráčů Cottagers už totiž nedokázal zabránit zkáze.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur 0:1

08.10.2022 18:30

Góly: 22. Harry Kane

Zápas mezi Brightonem a Tottenhamem rozhodl ve 22. minutě Harry Kane. Domácí mužstvo se sice snažilo srovnat, nicméně obrana Tottenhamu, ve které exceloval Eric Dier, dokázala udržet čisté konto.

První ohrožení Sánchezovy branky přišlo hned ve třetí minutě, kdy zahrával Heung-min Son přímý kop z nebezpečného prostoru. Jihokorejský útočník mířil mezi tři tyče, ale domácí gólman si s jeho střelou bez větších problémů poradil. Ve dvanácté minutě se ocitl po centru na vzdálenější tyč ve skvělé pozici Matt Doherty, ale Irova skákavá střela z první nebyla vůbec přesná.

Ve 20. minutě nejprve prověřil Sáncheze střelou z dálky Bentancur, španělský brankář dokázal míč vyrazit. Z následujícího rohu však přišla první branka zápasu. K míči se dostal Son, který stříleným centrem našel přesně hlavu Kanea. Ten míč šikovně hlavou prodloužil a poslal jej za záda domácího gólmana.

Po půlhodině hry měl na hlavě vyrovnání domácí kapitán Lewis Dunk. Ten si v hlavičkovém souboji po rohu Grosse počínal lépe než Bentancur, ale jen těsně minul Llorisovu branku. Podobně skončil také pokus Sollyho Marche o pár minut později. Tlak domácích se v závěru první půle stupňoval, nicméně nedokázali dostat míč za záda francouzského brankáře.

Brighton se na začátku druhé půle snažil srovnat, nicméně si nedokázal vypracovat žádnou brankovou příležitost. První zajímavou situaci po poločasové přestávce tak měli hosté, když dokázal Kane setřást bránícího Dunka, ale následná střela anglického reprezentanta neměla potřebné gólové parametry.

Brighton byl i nadále lepším týmem, hrozil ale Tottenham. V 74. minutě vytahoval Sánchez míč ze své sítě podruhé v utkání, krásná branka Sona však nebyla pro těsný ofsajd uznána.

Bezzubá ofenziva Brightonu nenašla recept na skálopevnou obranu Tottenhamu, a tak zápas skončil výhrou hostů 0:1.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Leicester City 2:1

08.10.2022 16:00

Góly: 68. Philip Billing, 71. Ryan Christie - 10. Patson Daka

Leicester nenavázal na výborný výkon proti Nottinghamu a v 10. kole nestačil na Bournemouth. Hosté přitom začali výborně a již v 10. minutě je poslal do vedení Daka. Domácí po inkasované brance zabrali a postupem času měli více ze hry. Po přestávce se během čtyř minut prosadili Billing a Christie, čímž výsledek otočili a zajistili svému týmu tři body.

Leicesteru se z první vážné šance podařilo vstřelit branku. V 10. minutě se v dobré pozici objevil Barnes, jeho nadějnou střelu zblokoval jeden z obránců, míč se dostal až k volnému Dakovi, jenž neměl problém uklidit míč do branky. Regulérnost branky schválil i VAR, a tak šli hosté do vedení 1-0.

Ve 37. minutě mohli domácí vyrovnat. Přesnou finální přihrávku dostal Christie, ale jeho střela po zemi našla pouze rukavice připraveného brankáře. Ke konci prvního poločasu Bournemouth převzal iniciativu v zápase a byl daleko nebezpečnější než hosté.

Ve 43. minutě to byli znovu Cherries, kteří spálili velkou šanci. Na pěkný centr si v pokutovém území soupeře naskočil Christie, avšak ani napodruhé skvělého Warda nepřekonal. Do šaten se tedy šlo za stavu 1-0 pro Leicester.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji opět domácí, ale několik jejich útočných pokusů zastavila pozorná obrana Leicesteru. V 58. minutě zajel do protihráče Soumaré a za svůj zákrok viděl žlutou kartu.

V 67. minutě skončili v zápase Castagne a Daka, jež byli nahrazeni Vardym a Amarteym. Postupný tlak domácích slavil úspěch v 68. minutě. Po skrumáži v pokutovém území Foxes se k míči dostal Billing a svou dorážku uklidil pod břevno.

Neuběhly ani čtyři minuty a domácí šli do vedení. Nejdříve vystřelil nebezpečně Barnes, jeho pokus mířící do pravé části brány vyrazil Ward pouze ke Christiemu, který tak na třetí pokus velšského brankáře překonal.

V 88. minutě tvrdě zfauloval protihráče Maddison a rozhodčí to ocenil žlutou kartou. V 95. minutě se znovu prosadil Christie, ale jeho gól nemohl platit z důvodu ofsajdového postavení. Bournemouth těsný náskok udržel a v domácím utkání vyhrál 2-1.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Wolverhampton Wanderers 3:0

08.10.2022 16:00

Góly: 45+3. Kai Havertz, 54. Christian Pulisic, 90. Armando Broja

Chelsea potvrdila dobrou formu a zápas s Wolverhamptonem zcela ovládla. Blues se prosadili až na konci prvního poločasu, když se v nastaveném čase trefil Havertz. Domácí po přestávce pokračovali v dominantním výkonu a v 54. minutě přidal druhou branku Pulisic. V 89. minutě ještě výsledek pojistil Borja a Chelsea po dalším výborném výkonu vyhrála jednoznačně 3-0.

O změnu skóre se mohl postarat už ve 3. minutě Gallagher, ale jeho pokus mířil těsně vedle levé tyče. Hosté zareagovali o dvě minuty později, když po dobře zahraném volném kopu zblízka hlavičkoval Podence, nicméně ani on na brankáře soupeře nevyzrál a jeho zakončení mířilo mimo bránu.

Ve 22. minutě zajel do protihráče Azpilicueta a po zásluze viděl žlutou kartu. Vzápětí hosté zahrávali přímý volný kop z hranice velkého vápna, Moutinho krásně míč zatočil k pravé tyči, ale Kepa skvělým zákrokem podržel Chelsea.

O deset minut později zahrozila Chelsea. S balónem se před velkým vápnem objevil Pulisic a prudce vystřelil na branku soupeře. Jeho tvrdý pokus bez problému pokryl José Sá a nepřipustil změnu skóre.

Gól přinesl až závěr prvního poločasu. Ve třetí nastavené minutě našel Mount pěkným centrem Havertze a ten umístil hlavičku za bezmocného gólmana.

Na straně hostů proběhla po přestávce jedna změna v poli. Nevýrazného Guedese nahradil Hodge. Blues navýšili vedení ihned na začátku druhé půlky. V 50. minutě přihrával Mount do pokutového území Pulisicovi, který chytrým lobem přehodil brankáře soupeře.

Manažer "Vlků" Davis reagoval na nepříznivý průběh zápasu dalším střídáním, místo Costy nastoupil Hwang Hee-Chan. O pár minut později sáhl ke střídání i Graham Potter. V zápase skončili Loftus-Cheek, Pulisic a Mount a na jejich místo přišli Kovačić, James a Broja.

Chelsea si poté hlídala dvougólový náskok, držela míč na svých kopačkách a soupeře téměř do ničeho nepustila. V 90. minutě definitivně rozhodl utkání Broja, jenž v dobré pozici umístil střelu přesně k pravé tyči. Branku ještě zkoumal VAR, ale nakonec bylo rozhodnuto, že gólu bylo dosaženo dle pravidel.

Blues si připsali vítězství 3-0 a díky třem bodům se posunuli na 4. příčku v Premier League.

Více informací k zápasu

Manchester City - Southampton FC 4:0

08.10.2022 16:00

Góly: 20. João Cancelo, 32. Phil Foden, 49. Riyad Mahrez, 65. Erling Haaland

Manchester City doma opět válel a v desátém kole Premier League porazil Southampton 4:0. Skóre otevřel João Cancelo, další góly pak přidali Phil Foden, Riyad Mahrez a nejlepší střelec soutěže Erling Haaland, který už má na kontě patnáct gólů.

Už ve druhé minutě domácí hostům ukázali, že je nečeká nic lehkého. Parádní centr vyslal Cancelo, který na zadní tyči našel Mahreze. Ten si balon připravil a vyslal křižnou ránu, kterou parádním zákrokem vyrazil Gavin Bazunu. V další velké šanci Citizens Foden našel z levé strany Haalanda, který už byl sám před Bazunuem. Pokusil se jej obstřelit, jenže trefil pouze tyčku, které se míč odrazil do zámezí.

Co nevyšlo předtím, podařilo se ve dvacáté minutě, kdy už City skóre zápase otevřeli. Ve středu hřiště se balonu ujal Foden, který jej poté posunul doleva na Cancela, který ukázal, že momentálně hraje v parádní formě. Vydal se totiž na odvážný průnik až do pokutového území, kde přešel přes Warda-Prowseho a přízemní ranou rozvlnil síť.

Uběhla půlhodina hry a domácí se ujali dvoubrankové vedení. Genialitu předvedl belgický špílmachr Kevin De Bruyne, který svou typickou přihrávkou vyslal Fodena, který z levé strany pronikl do pokutového území, využil laxnosti hostujících obránců a obloučkem překonal vybíhajícího brankáře Bazunua.

Těsně před přestávkou mohli zahrozit i hosté, když překonali presink soupeře. Balon poté putoval doprava na Adama Armstronga, který na středu našel svého jmenovce Stuarta Armstronga, který vyslal zpoza šestnáctky prudkou ránu, jež těsně přeletěla břevno. A tak po pauze znovu trestali Citizens. Ve velké pohodě hrající Cancelo vyvezl míč až k šestnáctce, kde jej předal Rodrimu a ten obloučkem našel Mahreze. Volej Alžířana zapadl přesně ke vzdálenější tyči.

Tři šance měl okolo šedesáté minuty Haaland a až ta třetí skončila gólem. Nejprve před odkrytou bránou nedosáhl na přihrávku od De Bruyneho, poté už překonával Bazunua, ten mu však stihl míč na poslední chvíli vypíchnout.

Poté se do kombinace Cancela a Grealishe zapojil ještě De Bruyne, finální centr však nakonec letěl z kopačky portugalského obránce a norský kanonýr už se tentokrát nemýlil. V závěru se ještě přes Salisua uvolnil Palmer, jehož ránu však dokázal Bazunu zneškodnit.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Brentford FC 5:1

08.10.2022 16:00

Góly: 21. Bruno Guimarães, 28. Jacob Murphy, 56. Bruno Guimarães, 82. Miguel Almirón, 90. Ethan Pinnock (vl.) - 54. Ivan Toney (pen.)

Do zajímavé formy se dostává Newcastle United. Ten si totiž připsal druhou vysokou výhru v řadě, když na vlastním stadiónu rozstřílel Brentford vysoko 5:1. Hosté se přitom po deseti minutách málem dostali do vedení, jenže VAR jejich úvodní branku zrušil a od té doby už bylo na hřišti jen jedno mužstvo.

Jako první zahrozili hosté, v desáté minutě totiž Baptiste prodloužil míč z hloubky pole na Toneyho, ten míč ale mezi nohama pustil na Mbeuma, který z hranice vápna prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Radost mu však po minutové kontrole zkazil videorozhodčí, který posoudil počínání jeho kolegy Toneyho jako ofsajdové a branka tak nemohla být uznána.

Pak už se rozjel Newcastle. Po krásném centru Trippiera se na zadní tyči objevil zcela osamocený Guimaraes a hlavičkou na zadní tyč otevřel skóre zápasu. O pět minut později předvedl hrozivou minelu v rozehrávce brankář Raya, který našel jen kopačky útočníka Wilsona. Ten nezpanikařil a balón ještě předložil před prázdnou branku Murphymu, který už snadno skóroval.

Po změně stran se Brentford ještě na chvíli vzchopil a pokusil se dostat zpět do hry. Ránu Mbeuma zlikvidoval brankář Pope, po následném centru ale zahrál rukou obránce Burn a kopala se penalta. K té se postavil útočník Toney a chladnokrevně ji proměnil.

Brentford byl ale na dostřel jen nějaké dvě minuty, pak totiž ve středu lacině přišel o míč, hvězda zápasu Guimaraes se ze střední vzdálenosti opřela do míče a trefila se přesně k pravé tyči Rayovy branky.

Poslední dva přesné zásahy si domácí schovali do poslední desetiminutovky. Nejprve předvedl další strašlivou chybu stoper Pinnock, který dal krátkou malou domů, čehož naplno využil číhající Almiron, obešel brankáře a do prázdné branky poslal čtvrtý gól. Neštastník Pinnock pak dílo zkázy dokonal v nastaveném čase, když si do vlastní svatyně srazil Joelintův centr a upravil tak na konečných 5:1 pro Newcastle.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC980123:1024
2.Manchester City972033:923
3.Tottenham Hotspur962120:1020
4.Chelsea FC851213:1016
5.Manchester United850313:1515
6.Newcastle United935117:914
7.Brighton & Hove Albion842214:914
8.AFC Bournemouth93338:2012
9.Fulham FC932414:1811
10.Liverpool FC824220:1210
11.Brentford FC924316:1710
12.Everton FC92438:910
13.West Ham United93158:1010
14.Leeds United823311:129
15.Crystal Palace823310:129
16.Aston Villa92347:119
17.Southampton FC92168:177
18.Wolverhampton Wanderers91353:126
19.Nottingham Forest91267:225
20.Leicester City911715:244

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (432)

Přidat komentář
spider_8

Najednou to jde a ofenzivni hraci davaji goly. Asi je jasne, kde byl problem.

Reagovat
Kincl

Ale jo v boj o TOP 4 si myslím, že budete bojovat

Reagovat
vitasrp

Tak jako je to jeden zápas proti opravdu špatnýmu týmu, ještě před týdnem to proti Crystal Palace byla podobná srajda jako vždycky. Příjemný posun zatím, ale za tejden může být zase všechno jinak.

Reagovat
Maximm9

Souhlas

Ja si myslim, ze nekterym, ale i Potterovi mohla pomoct ta vyhra proti AC. Takova vyhra muze pomoct po mentalni strance. Treba jich to nakopne tyto 2 vyhry.

Reagovat
vitasrp

Jako určitě, člověk se začne cítit líp, věří si, situace pak začne řešit rychlejš, efektivnějš a přestane se bát toho, že něco podělá.

Jenom bych to zatím prostě nepřeceňoval, s Crystal Palace to byla podobná bramborajda jako pod Tuchelem, s AC prvních 30 minut taky, nikde není psáno, že na San Siru nebo za týden na Aston Ville nepředvedeme nějakou totální blbost.

Ale jako z toho posunu mám radost, dneska to bylo jasně vidět, protože mě to od začátku fakt, fakt bavilo.

Reagovat
spider_8

I proti Palace byl hlavne v prvni puli videt velky posun v ofenzive. Je videt, ze filozofie hry je uplne odlisna nez u Tuchela, takze si nemyslim, ze to je jen docasny zachvev. Samozrejme je otazka, jak to bude fungovat proti silnejsim souperum, ja osobne neocekavam od letosni sezony vic nez boj o LM. Ale uz jen ten posun v atraktivite hry je obrovsky.

Reagovat
vitasrp

Ne, proti Palace fakt nebyl vidět velký posun v ofenzivě, to na mě nezkoušej. Dostali jsme se do pár šancí, ale tak to bylo i pod Tuchelem proti týmům, co nehráli na 5 obránců a neokopírovali ten náš systém.

Ano, je to určitě odlišnější, je to ofenzivnější, ale uvidíme, jak to bude fungovat. Zatím jsme remizovali se Salzburgem, šťastně porazili Crystal Palace, porazili rozložený Milán a rozložený Wolverhampton.

Reagovat
icka

Reagovat
spider_8

Ale hlavne, posledni rok a pul jsme tu resili jak jsou nasi ofenzivni hraci tragicti a ze musime prekopat celou ofenzivu, aby to zacalo fungovat. Ale jak je videt, tak v tom to nebylo.

Reagovat
Maximm9

Stale jsem toho nazoru, ze se ofenziva musi kompletne prekopat. Minimalne 2-3top hraci. Nkunku,Leao a jeste nekdo a budu spokojeny.

Reagovat
vitasrp

Protože se našim ofenzivním hráčům povedl zápas s Wolverhamptonem, tak to znamená, že výraznější řez do té ofenzivní vozby najednou není potřeba?

Jako sorry, ale dělat závěry po týdnu, to nikdy nedopadá dobře. Já si pamatuju herně dobrý zápasy pod Tuchelem na jaře 2021 a podzim 2021, který se nevyhráli vyloženě díky neschopnosti ofenzivních hráčů, kteří neproměňovali šance. Uvidíme, jestli tohle mávnutím kouzelnýho prutku zmizí, nebo to bude stará známá písnička.

Reagovat
vitasrp

*nevyhrály

Reagovat
spider_8

Za me urcite potrebujeme hrota, ale dal se uvidi podle toho jak se bude darit hracum jako je Pulda nebo Havertz. Vzdyt kazde leto do ofenzivy privadime minimalne jednoho top hrace a kam to zatim vedlo? Nutne nejakou velkou prestavbu nepotrebujeme, protoze v tech soucasnych hracich to proste je, jde jen o to to znich dostat.

Reagovat
Miguel19

Lol, takže ono to jako funguje jo?

Kdyby to fungovalo, tak dneska po 20 minutách vedeme 3:0 a zdar. Místo toho naše střely lítaly totálně do prdele.

Reagovat
spider_8

Vyhrali jsme 3:0

Dneska fakt neni duvod frfnat

Reagovat
Talker

Tak zakončení hapruje, ale dostávali jsme se do šancí. To je rozhodně posun oproti posledním cca 11 měsícům, kdy to stálo za prd většinu zápasů.

Je otázka, nakolik je to dáno špatnou formou soupeřů, případně naší nečitelností pod Potterem, kdy ještě na nás soupeři nejsou úplně připraveni nebo prostě tím, že měli špatný den či my měli dobrý.

Ve výsledku pohodová výhra, kdy jsme to sice mohli (a měli) zabít výrazně dříve, ale tak 3:0 je podle mého tak nějak odpovídající. Sice jsme nějaké šance zahodili, na druhou stranu ta hlavička Havertze fakt nemusela být golová například a dost nám pomohla.

Reagovat
icka

Reagovat
Talker

Jeden zápas nic nemění, ale minimálně Puli vypadal, že by mohl být opět užitečný z toho dnešního základu.

Uvidíme proti lepšímu soupeři, no.

Reagovat
Talker

Uvidíme, zda to vydrží, ale je to přímočařejší. To, že soupeře nedrtíme u jeho vápna znamená, že můžou vylézt ven a tím pádem mají i ti naši hráči více prostoru, když míč získáme níže.

Celkově 2 dobré zápasy za sebou, to je rozhodně pozitivní.

Reagovat
Svatej

Reagovat
hona.kub

Pokud budeme hrát tímto přímočarým stylem i nadále, tak su spokojenej. Výhra 3:0, Broja konečně gól. Spousta šancí. Jojo, tohle se mi líbí.

Reagovat
Pride

Lester to je na sestup

Reagovat
Salfovic

S Haalandem už to jde s kopce.

Reagovat
Ladas321

Haaland 9 zápasů a 15 gólů v PL. Když přestupoval, tak jsem si říkal, že když dá v lize těch 20 gólů, tak to bude pro City párada

Reagovat
SunFells

Newcastle je nějak podezřele dobrý.

Reagovat
Salfovic

Proč podezřele? Už na jaře patřil k nejlepším, navíc dobře posílil. Já od nich čekal ještě pár bodů navíc.

Reagovat
SunFells

Poslední dva výsledky se vymykají, porazili dominantně dva velmi dobré týmy, proto podezřele.

Reagovat
kissak

Musím uznat, že poslední dva zápasy se fakt povedly a byly oko lahodící divákovi.

Reagovat
SunFells

Je zajímavé, že jsou to zápasy bez Isaka

Reagovat
kissak

To je fakt, ale Saša by sis to také užil.

Konečně se nám začali vracet marodi.

Reagovat
M0rb1D4S

S těmi velmi dobrými tými bych byl velmi opatrný. Je dobře, že se Newcastle zvedá, ale minule jim pomohla červená karta hned v úvodu zápasu a dneska si defacto dal Brentford 3 branky sám

Reagovat
SunFells

Červenou jsem zapomněl, tam tomu rozumím a teď jsem se podíval na Brentford a i podle xG se zdá že Newcastlu včera všechno vyšlo. Proto mi to přišlo podezřelé Protože to prývěě jinak velmi dobří soupeři jsou, resp. velmi dobře organizovaní.

Reagovat
Freedo

Fulham a Brentford jsou dva velmi dobré týmy? Zatím se jim relativně daří, ale pořád by je měl Newcastle porážet.

Reagovat
SunFells

Tak o Brentfordu by už si sám měl něco tušit.

Reagovat
kissak

Škoda zbytečné ztráty bodů s Palace a Bournemouthem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes oveľa lepšie teda. Páči sa mi viac, keď hráme 3-5-2 s dvoma hrotmi. Hlavne prvých 15 minút bolo dobrých. Druhý polčas už len údržba, ako za starých dobrých čias Jose Mourinha.

Reagovat
Kinky7

Cit,yyyyxxxxx

Reagovat
dantetomas

Haaland len jeden gol proti trapnemu Southamptonu? Ha, uz zacina v PL vyhorievat

Reagovat
Neutron

Reagovat
MCFC_8

Proti Bournemouthu dokonca gol ani nestrelil

Reagovat
fenixLFC

pockaj si na buduce kolo... to da hattrcik za 10 minut

Reagovat
J0EL

"I had an Arsenal shirt when I was about seven or eight years old. I loved watching Arsenal. I had Henry on the back – he was the one I looked up to the most. I loved watching him."

William Saliba's full interview about his lifelong love of the club.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
LokoLFC

Ta naše obrana je něco příšernýho. Když vezmeš 4 random hráče budou bránit stejně. Jinak VAR nechàpu. U prvního gólu vůbec neukázali lajnu u Saky, a pak ta ruka ve vápně?

Reagovat
pantondavo

Tu ruku nechápu, tohle je jasná pecka přece. Ten ofsajd u prvního gólu, resp u tý nahrávky přes půlku, to byla hodně milimetrová záležitost no

Já jsem teda rád, že Arsenal vyhrál, resp Liverpool prohrál, ale tyhle dvě situace na věrohodnosti VARu moc nepřidaj.

Reagovat
LokoLFC

Nejvtipnejsi je, ze casto si lidi mysli, ze v Anglii maj VAR zmaklej, pritom tam je snad taky kazde kolo jasna picovina.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
John Obi Mikel

Ti rozhodčí jsou šílení snad všude. V Itálii zas neuznali gól Milika kvůli "ofsajdu"

https://www.idnes.cz/fotbal/zahranici/juventus-salernitana-var-videorozhodci-gol-bonucci-milik-candreva.A220912_100332_fot_zahranici_vp2

Reagovat
John Obi Mikel

VARsenal > LiVARpool

Reagovat
cubazi

očakavana prehra , kto čakal niečo ine je dement a postihnuty lebo nevidi pre oči

Reagovat
Svatej

Zasloužená výhra Arsenalu, předvedli prostě víc, i když jim sudí dost pomohl. Martinelli je super hráč.

Reagovat
Gunner14

We are back officially

Nesmirne dulezita vyhra

Reagovat
J0EL

Uplne zasluzene dnes. Druhy polcas Pool nulovy. MOTM Martinelli. Ten chlap je neuveritelny pracant aj dozadu. Tento tim ma nasliapnute na skvelu buducnost. Dneska pekny statement

Reagovat
Rothbard

Dlouho si nepamatuji, kdy na začátku října bylo v Liverpoolu -14°C. To ani 2 svetry a "nejlepší" trenér světa nevytrhnou.

Reagovat
avicii

Gratulacia Arsenalu, ale mali ste šťastie kto proti vam stal, tie góly to boly teda pekne darčeky.. U nás to nemá cenu hodnotiť, stále to isté dookola

Reagovat
Kiss Me Polka!

jasne darky, to pak uplne stejne muzu napsat o vasich golech..

Reagovat
A Seleção

Top of the league je taky takovej darecek vid…

Reagovat
J0EL

Nic v zlom ale take iste darceky ste dostali aj vy dnes inak dufam, ze sa pozviechate, je to skoda vidiet vas mimo top4.

Reagovat
avicii

Dík, Liverpool do ligy majstrov patrí ako nikto v anglicku

Reagovat
Mastný Chobot

Druhý polčas výborný, hlavne ten záver sme zvládli skvelo a Liverpool skoro k ničomu nepustili. Saliba a Xhaka už štandardne dobrí, Martinelli úžasný, ale môj MotM je Benny fucking Blanco. Ten na čo siahol, to bolo skvelé.

Reagovat
tweek

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mě vcera hodně překvapil. I dopredu

Reagovat
Luc-Luc

Arsenal vyhral zaslouzene, my tradicne bez stavy a slabi v obrane, opet 3 goly, opet na smich...dve pozitiva navrat Konateho a gol Darwina...pokud se neproberem, tak budem pristi rok bez LM

Reagovat
Diskostu

LM ?

Reagovat
Luc-Luc

?

Reagovat
cubazi

LM preber sa

Reagovat
SunFells

Krása! První půlku jsme moc nezvládli, ale ta druhá byla z naší strany už ta pravá, bez ostychu.

A tři branky jsou super vystřízlivění pro všechny ty fanoušky Liverpoolu, co se domnívali že předchozí sucho má pro dnešek nějaký význam. Saka, Martinelli královské výkony a White je ofenzivně lepší a lepší

Reagovat
Diskostu

Popravde je mi z Arsenalu smiešno každý vie jak skončia ,tie ich falošne oslavi mi prídu vtipne, príde Chelsea bude Lost od City dostanú 5 tak načo také.

Reagovat
Gunner14

Ty jses co za pacienta?

Reagovat
Diskostu

pozeráš futbal koľko rok ? preboha však to je Arsenal

Reagovat
SunFells

Kdyby tatar jako ty sledoval fotbal jen den a ani ne ten rok, tak má tvá dopletaná hlava lepší obrázek.

Reagovat
Mastný Chobot

to je krlešov vnúčik zo Slovenska

Reagovat
Gunner14

Ajaj, tak to ruky prec

Reagovat
PP

Toto je čistý troll, nereagovat. Jednu sezonu nenechá nit suchou na Realu, druhou hned pičuje na Barcu..

Reagovat
Gunner14

Tak hadam je chlapec spokojny

Reagovat
Eichel

Troll

Reagovat
Beči

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
wesleyborland

Vratte nám Tatry a zalez!

Reagovat
fenixLFC

tazko sa hra ked zaciname kazdy zapas 0:1 uz v kabine. tak ako sme minule sezony 1:0 pre nas zacinali, tak teraz je to presne opacne. tam su z formy uplne vsetci, van dijk, trent, matip, jeden horsi ako druhy. jedine co nas drzi nad hladinou je alisson a jakz takz fungujuci utok, respektive schopnost davat goly. salah aspon v prvom polcase mal par dobrych momentov, ale jota bol dnes uplne, ale uplne neviditelny. za nas jediny kto nieco zahral tak bol darwin, ten mal dobry zapas, rovnako aj thiago. inak zvysok na facku, podobne ako Oliver. aj ked sme teda nic moc nehrali tak to bol uplny remizovy zapas, arsenal bol lepsi do 10. minuty a potom od 55. do ich golu (po veeelmi prisnej penalte). je to skoda, ale viac sa zaujimam o to, aky pruser to bude buduce kolo, kde nas city s touto obranou proste popravi

Reagovat
J0EL

Cely druhy polcas sme boli lepsi, nie od 55. minuty. Penalta nebola prisna ani nahodou. Prvy polcas ste boli lepsi ale vela ste si toho nevypracovali. Druhy ste si uz ani netukli (mimo golu).

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
fenixLFC

prvych 5 minut druheho polcasu som nevidel. penalta prisna teda bola, najma po tom co nam nepiskol penaltu. druhy ste si ani vy toho moc nevypracovali a od penalty uz teda vobec

Reagovat
J0EL

ok, ked si pretries oci, skus si to pozriet znova. Toto nema zmysel.

Reagovat
fenixLFC

jojo, valcovali ste nas 90 minut

Reagovat
J0EL

Valcovali sme vas druhy polcas a zasluzene sme vyhrali. Bodka.

Reagovat
fenixLFC

dobre

Reagovat
fenixLFC

presvedcivy argument ze ste nas prehravali, najma ked je v tom xG oboch sakovych golov na urovni de facto 1,8

Reagovat
Nizzie

Reagovat
cristiano.K.

Jota hrál dobře.

Reagovat
vrabejka

Kloppe rezignuj tohle je hrůza.

Reagovat
avicii

Vôbec

Reagovat
vrabejka

Aha takže se celý rok budeme dívat na tuto agónii a promíjet mu jeho velké chyby jen protože je to Klopp???

Reagovat
avicii

Áno .. Lebo kto nás stoho vytrhne.?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oli9

Reagovat
cubazi

Ak nechce urobiť zmeny v taktike a dať na livičku Henda, Trenta, Salaha tak nech potahne preč. TIE ISTE CHYBY KAZDE KOLO

Reagovat
SCELO

ak dostane LFC na MC 10:0 tak mozno....

Reagovat
Beči

Reagovat
Gunner14

Reagovat
A Seleção

Vizitka vasi youll never walk alone mentality

Reagovat
fenixLFC

wow, sudit to podla vrabejku...to je jak keby sme sudili vasu mentalitu Mes Que Un Club podla....napriklad teba

Reagovat
oddy

Reagovat
A Seleção

Ale tys tomu dal teda tresnicku

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, příště Haaland

Reagovat
Gunner14

Musite je porazit, at se trochu zklidni

Reagovat
Diskostu

City Arsenal Chelsea Spurs tutovka na TOP4

Reagovat
Front hell

Reagovat
avicii

Reagovat
Čenda

Benny fokin Blanco

Reagovat
mr.Silver

Dalsi paradni zapas od nej

Reagovat
El Cid z City

Nůžky mezi Kloppem a Pepem se letos rozevírají neskutečně.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
pingla

liverpool je tragický

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pony Slaystation

přitom stačilo udržet Maného a nepřivádět Clowněze

Reagovat
PP

Paráda!! Hrozně těžký zápas proti nim, ale za druhý poločas zaslouženě. Gabi nejlepší na hřišti.

Reagovat
Beči

Pokud bude ta naše obranná hra takto pokračovat, tak nám tam Haaland příště pošle 5 kousků úplně bez problémů. Klopp musí s tou obranou už něco dělat a obměnit sestavu.

Naprosto zasloužená výhra Gunners.

Reagovat
Muffi

Tam je problem v systemu.

Mame jen dve kridla salaha a diaze. jota, nunez i bobby jsou spis doprostred.

Nechtel zase prekopavat styl, coz mu nevyslo, hraci jsou mimo a on nevi co s tim?

Podobne to bylo na jare 20, kdy se to v tech 7 prohrach zasebou taky nepekne zhroutilo.

Reagovat
Gunner14

Jinak Saka a penalty mentality monster, kopne svou prvni profesionalni penaltu ve finale ME, nedal a pak se z nej stane nas hlavni exekutor penalt. 3 pencle a 3 goly, proti Chelsea, United a Liverpoolu

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Zatiaľ mu to vychádza, ale že by som mal istotu, keď ide kopať, to nemôžem povedať teda

Reagovat
Gunner14

To prijde, az jich bude mit vic za sebou

Reagovat
VasAFC

Byl jsem schovaný za skříní

Reagovat
SunFells

Reagovat
Beči

Reagovat
LaVolpe

já šel na záchod.

Reagovat
tweek

Reagovat
herbage

já chtěl zavřít oči, ale nechal jsem je nakonec otevřené

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
afc

Ja dal rychlo livesport a cakal ci bude svietit bodka

Reagovat
Petr Keš

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se ve chvíli kdy postavil balón sekl internet

Reagovat
Azza

Reagovat
J0EL

tiez... A sice mu to vychadza ale nekope to nejak extra dobre.

Reagovat
Golasso

Já fakt čumím, že jsme vyhráli proti Liverpoolu a jsem za to hrozně rád . Jako soupeř nám vůbec nesedí a i když teď nemají dobré období, tak jsou furt velmi kvalitním týmem. Pro nás obrovská vzpruha a motivace. Pro mě radost, že jsme konečně psychicky zvládli takový zápas a je vidět posun. Přečkat dvě vyrovnání a dotáhnout zápas k vítězství, to bychom minulou sezonu nezvládli a buď bychom vůbec neskórovali nebo by to stejně skončilo porážkou a možná i debaklem. Snad po tomhle budeme k velkým zápasům přistupovat chladnokrevněji.

MOTM za mě Martinelli nebo White, ale skvělý zápas odehráli všichni kromě kiksaře Gabriela (ten se naštěstí v druhé půlce taky zvedl). COYG!

Reagovat
Miguel19

Jako když nebudeme počítat Haalanda, protože on je absolutně unreal, tak Jesus je nejlepší útočník v PL.

On má snad vše. Dokáže dát gól, dokáže ho vypracovat, výborný na míči, výborná hra tělem. Kromě toho neuvěřitelný fyzický fond. Lítá tam 90 minut jak drak.

Fakt jsem mu nevěřil. Totální bargain pro Arsenal.

Reagovat
Mastný Chobot

Je výborný, ale musí byť produktívnejší, ak má byť top top

Reagovat
Kiss Me Polka!

je to furt docela spalovac, ale herne je totalni bestie, zase treba to jak rozehral akci pred druhym golem.

taky jsem to vubec necekal a neveril mu

Reagovat
SunFells

Nemá vše, zakončení je jeho výrazná slabina. Proto je Kane stále lepší hráč, ale Jesus ještě může růst, CF v jeho věku teprve vstupují do svého nejlepšího období a on minimálně může lépe vystihovat situace kdy se neutopit v kličkování ve vápně a provést jinou akci dřív.

Reagovat
Beči

Když výrazně vylepší zakončení, může z něj být jeden z nejkomplexnějších útočníků vůbec, ale bohužel tam má stále velké rezervy a hodně šancí pálí. Jinak je ale skvělý.

Reagovat
SunFells

Se zakončením by byl nejblíž k podobě R9

Reagovat
Beči

Souhlas

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nizzie

On žije!

Reagovat
Bayern +

Kane je inde.

Reagovat
YoungPyo1882

Achjo

Reagovat
Benedict

A když nebudeš počítat vůbec, tak nejlepší bude Maguire???

Reagovat
Gareth Bale 11

Ne, furt je to tezkej palic sanci.

Reagovat
Rothbard

Bublina jménem Klopp pomalu splaskává. Overhypovaný Liverpool je zdá se minulostí.

Reagovat
A Seleção

Ty ses blazen

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Beči

Reagovat
pantondavo

Tak to už delší dobu, ne?

Reagovat
avicii

Reagovat
VasAFC

Kdo nevsazi na Arsenal okrada rodinu!

Reagovat
VasAFC
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
SunFells

Pěkný kurs, lol

Reagovat
Kiss Me Polka!

druhy polocas jako proti spurs jasne prejeti soupere, krome toho golu nemeli vubec nic, naopak skvely tlak pred golem i hned na zacatku polocasu a totalne odkontrolavany zaver.

toto me asi na letosnim arsenalu bavi nejvic, ze dokazeme ten vykon vysupnovat ve druhe puli a herne soupere prehrat

Reagovat
Unai

Good ebening, wtf is going on with my Arsenal

Reagovat
Rothbard

Tak ty jsi hlavně EL trenér a Arsenal patří do LM.

Reagovat
A Seleção

Small OT:

Fandim 20 let Coloradu Avalanche a 17 let Arsenalu,takze posledni rok zazivam neco neskutecnyho

Reagovat
SunFells

Mám to taky tak, ale s tím že NHL sleduju jen zběžně, spíš jen PO.

Reagovat
A Seleção

Niice

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Fuj, Avs, do teď jsem si myslel, že máš vkus.

Reagovat
SunFells

Go Ass Hail Satan

Reagovat
Nizzie

Reagovat
AjaxFans

Colorado a jako děcko ještě Quebec

Reagovat
Luc-Luc

Joe Sakic <3

Reagovat
AjaxFans

Přesně tak

Reagovat
LaVolpe

Peter Forsberg

Reagovat
A Seleção

inspiroval me starsi bracha,kterej sbiral karty tak jsem chtel taky a Avs byli zrovna novej team,libilo se mi logo a dresy a tak uz jsem u toho zustal.V cervenci jsem mel to stesti ocitnout se na soukromy oslave SC Francika a mel jsem tu cest pit s nima jeho blizkyma zelenou ze stanleyho

Reagovat
SunFells

Krása

Reagovat
AjaxFans

Super, závidím

Reagovat
Nikikrew

Ja Arsenal 20 rokov Colorado tiez najoblubenejsi tim ale po roku cca 2008 ich uz nesledujem

Reagovat
A Seleção

Jo cca 2008-2018 byl pain,ale ani to me neodradilo.Ten kdo fandi Arsenalu ma pro trpelivost udelano

Reagovat
Nikikrew

Ale kde taky pain to zasa nebol. Boli horsie casy

Reagovat
J0EL

detto. Zboznoval som Patricka Roya a duo Forsberg Sakic. To boli skvele casy. Este povedz ze si si siel tiez Hakkinena namiesto Schumiho

Reagovat
SunFells

Jasně že Miku

Reagovat
J0EL

toto je wierd as fuck uz.

Reagovat
Manik...

Reagovat
vodka

Hakkinena musel mit radsi kazdy normalni

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Kinky7

Hakkinen vždy ale ja měl raději duo Niedermayer Stevens

Reagovat
kvasha16

Reagovat
aramaki

Colorado a Arsenal, mam to rovnako

Reagovat
Muffi

Z tech 90. powerhousu jsem mel nejradsi Dallas, byt Avs lepsi nez Detroit.

Reagovat
Swarley

Detroit a United, mam to trosku opacne

Reagovat
J0EL

To u teba nikoho neprekvapuje

Reagovat
Swarley

Hele ja mrznul v plecharene kdyz tam jezdila Kadan, me nenaseres

Reagovat
Mastný Chobot

Swarley fandí Detroitu už od prvých usadlíkov

Reagovat
J0EL

Bol som tam v juni a fakt plati ake mesto, taky fanusik

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Trand

Já Arsenalu od 2009 a LA Rams od 2012. Hrozný nezvyk

Reagovat
smazaný uživatel

Kroenke má dobrý rok

Reagovat
havrys99

Sharks bohužel doufal jsem, že aspoň jednu výhru urvou, to bude děsný rok s Quinnem

Reagovat
masly008

Já NYR s jsem nadšený že jsme toho šaška vyhodili s najali Gallanda. Ale SC naposledy 94

Reagovat
rominhoFCB

Pekné sa fandom Liverpoolu vracajú tie urážky a vysmechy na adresu Guardiolu koncom minulej sezóny.

Reagovat
Diskostu

to by som im nevyčítal Guardiola je odpad nesympaticky tréner...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

???

Reagovat
avicii

Coze?

Reagovat
Pony Slaystation

Měl by ses spíše bát blížícího se splátkového kalendáře, než dělat ramena...

Reagovat
smazaný uživatel

posobi to tak ze v tom time aj na stadione je specialna atmosfera, z toho by sa mohlo nieco upiect

Reagovat
AjaxFans

Antony

Reagovat
mr.Silver

Do MS mame Leeds, Soton, Nottingham, Chelsea a Wolves, to bychom mohli klidne uhrat dalsich 12-13 bodu, vypada to nadejne

Reagovat
mimi_united

Ďalšie kolo prehra so City a Klopp letí

Reagovat
Registrujisejenproto

Akorat ze vubec. A pak by ses mohl smazat <3

Reagovat
Registrujisejenproto

Diazovo zraneni vypada vazne. Vsecko spatne!

Reagovat
Mastný Chobot

To je prianie?

Reagovat
SunFells
Reagovat
Liveral

Today was Liverpool’s lowest ever xG in a single game under Klopp

Reagovat
SunFells

Arsenal had 46 touches in Liverpool's box today - more than they had in the previous 5 PL meetings combined (44)

Liverpool have only allowed their opponents more touches in their box in 1 previous PL game under Klopp - 48 v Man City, November 2019

Reagovat
J0EL

A potom pride fenix s tym, ze sme boli lepsi od 55. minuty ale aj tak vlastne nic sme si nevypracovali

Reagovat
fenixLFC

jojo pretoze sa to uplne vylucuje s tym co tu sunfells dava

Reagovat
Luc-Luc

Blbost, zdroj?

Reagovat
Liveral

Viděl jsem to na Twitteru, ale je dost možný že to nebude přesný. Dneska jste měli 0,87 takže si dokážu představit že už jste měli míň

Reagovat
Luc-Luc

0.87 na 2 goly + jeste ta strela Nuneze a ten vlastnak malem, to se mi zda dost malo

Reagovat
Luc-Luc

Jeste Salah tam mel ten prunik, co by v minulych sezonach promenoval...0.87 je kokotina

Reagovat
SunFells

To je ze tří ten nejmilostivější pro vás, na který jsem narazil. Salahův pokus měl někde i jen 0.4 xG, nebyl moc blízko a dost z úhlu s hodně těly před sebou.

Reagovat
SunFells

*0.04 ...jak panák

Reagovat
Luc-Luc

Blbost, tohle je Mo ve forme schopnej promenoval normalne

Reagovat
Liveral

Jenže takhle xg fakt nefunguje. To že Salah dokáže dát že šance která má xG 0,04 gól, neznamená že to je větší šance než 0,04.

Reagovat
SunFells

To je jednak falešný dojem a jednak je xG obecné, Salah určitě z té pozice překonává své xG, ale určitě ne tak závratně, aby finální čísla bylo pro vás významně vyšší. Takové střely jsou většinou zblokované, i když hráč míří dobře.

Reagovat
Luc-Luc

Ok, no tak v tom pripade jsme meli skvelou efektivitu, to taky neni marny

Reagovat
Liveral

Možná mají jiný zdroje jiný čísla, já dlouhodobě sleduju tenhle a přišel mi vždycky duveruhodnej ... https://twitter.com/xGPhilosophy/status/1579162497688358912?t=SMOj3iBqVwuto2j_Y35EAA&s=19

Reagovat
Luc-Luc

Arsenal 3 je ok, ale u LFC se mi to fakt nezda...jinak ze Arsenal vyhral zaslouzene neni pochyb, ale takovej rozdil v xG to fakt nee

Reagovat
Liveral

Tady je dokonce 0,8. A můžeš vidět že všechno kromě Darwinova gólů jsou úplný drobky https://twitter.com/Caley_graphics/status/1579164152895266816?t=KoMp8K0w5Pav0Iv4llBaFg&s=19

Reagovat
Golasso

ale stejně nám dali 2 góly

Jinak přidám se – prý nejlepší start do sezony za posledních 15 let.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
J0EL

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nizzie

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Panini Calciatore

CR7 700.klubovy gol v kariere.

To je 35 golov priemerne na sezonu a 20 rokov za sebou.

Neskutocne.

Reagovat
cristiano.K.

no....a stejně ho nikdo nechce

Reagovat
Nikikrew

Ktory klub.by chcel 37 rocneho hraca?

Reagovat
cristiano.K.

Bavíme se o jednom ze tří nejlepších hráčů historie. V takové Neapoli bych si dokázal představit před sezonou. Ted Neapol šlape tak,že by byl taky přítěž.

Reagovat
Benedict

Většinu hráčů Liverpoolu nikdo nechce uz v 27

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

neskutočné

Messi má koľko?

Reagovat
mistr129
Reagovat
mistr129

Tak počítám dobře, ale koukám že je to starý s letošními góly to vychází na 691

Reagovat
Salfovic

To jsem si myslel, že má Ronaldo větší náskok.

Reagovat
Nikikrew

Tak v repre ma o dost viacej tusim

Reagovat
Salfovic

Desítky gólů San Marinu, Gibraltaru a Slovensku nikoho nezejímají.

Reagovat
Swarley

Ale Messi nikdy nehral proti Stoke, to se pak nuluje

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Jkb

Liverpool extrémně těžký soupeř dneska, Arsenal byl lepší, ale rozhodně to byl nejtěžší soupeř, který proti Arsenalu letos nastoupil. Pro nás hrozně cenné body, protože to byl boj. Liverpoolu furt věřím, že budou hrát o Top4 a i o poháry.

Martinelli dneska Top výkon.

Reagovat
SunFells

Čekám že Live pořád bude náš největší soupeř o 2. místo. Naše hloubka na křídle je žalostná a to se projeví.

Reagovat
Jkb

Já si zatím počkám s hodnocením křídel, Arteta je schopen tam postavit i Jesuse nebo Vieiru. Největší limit vidím v Gabrielovi a jeho hře s míčem, i když je to vynikající stoper, tak v těch nejtěžších zápasech nás to bude stát body, on nedělá dobrá rozhodnutí pod tlakem a soupeři to určitě vědí.

Jinak krásnej zápas.

Reagovat
SunFells

Jesus by nalevo určitě problém nebyl, pro Vieiru to fakt moc není.

S Gabrielem jasně no, on je strašné tele. Na druhou stranu při těch fatálkách se mu to většinou daří v daných zápasech to vepředu odčinit Taky jsou se Salibou při hře vysoko dobře organizovaní, dneska nechali Darwina 5x v offsidu, což je extrémní číslo.

Reagovat
Jkb

Gabriel má dobrou mentalitu, navíc je to dost bojovník a lídr, což jsou rozhodně plusy. Já asi nejsem úplně fanoušek Núñeze, pořád nechápu proč jej Liverpool kupoval, mě ke Kloppovi herně moc nesedí, dneska sice dal branku ale 7 úspěšných přihrávek za 90 minut při 56% držení míče mi přijde , trošku málo.

Reagovat
SunFells

Darwin si myslím bude časem skvělý, pomalý start jsem čekal. Nehrál na tom levelu, musí se technicky dost zlepšit a věřím mu, že to udělá. Kvůli Haalandovi a jeho ceně se zapomíná na to že je dost mladý, s tímto levelem se teprve poznává.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Zatím máme na zranění celkem kliku, což se počítám s příchodem prosince či ledna klasicky změní. Pak se teprve ukáže.

Reagovat
BaggioRoberto

ty jim fakt veris, ze budou hrat o top 4? To je sci-fi.

Reagovat
Swarley

Liverpool nebo Arsenal?

Reagovat
J0EL

A nie je to jedno? Ani jedna z moznosti nie je sci-fi.

Reagovat
Jkb

Furt je to Liverpool. Mají druhej nejlepší tým v lize, hned za City, to že jim nevyšel start sezóny na tom nic nemění.

Reagovat
Salfovic

Po hodně dlouhé době jsem viděl v základní sestavě 4 útočníky

Reagovat
cristiano.K.

Nevím ani kde vlastně začít. Protože braníme otřesně, a proto tam pošleme o jednoho ofenzivního hráče více, jakože věří,že ty soupeře přestřílíme?

VAR, to je prostě něco příšernýho. Jako fanoušek u tv chci mít přehled, proč nebyly nalajnovány lajny u prvního golu Arsenalu? Proč nebyla odpískáná 100procentní penalta?

TAA, jeho hra nikdy nebyla postavena na bránění a pokud to haterům vadí, tak si prostě budou muset zvyknout. Je to náš nejkreativnější hráč, což je smutné, ale pořád ten hráč ve většině zápasů bude hvězdit, takže přát si jeho zranění, je picovina, posazení na lávku,ok. Za první gol nemohl, za druhý ano, to byl až komické kam běžel křitovat.

Pozitiva jen Jota,Nunzez a Firmino. Ostatní těžká bída včetně Thiaga.

Nedej bože, jestli se Diaz zranil na delší dobu.

Reagovat
SunFells

Koluje tvrzení, že Henderson rasisticky urazil Gabriela.

https://twitter.com/CurranBoP/status/1579195093344714752/photo/1

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Mastný Chobot

FA looking into the incident in second half which prompted ref Michael Oliver to approach both benches and speak to Klopp and Arteta. Believed to be words exchanged on pitch. More to follow

@MirrorFootball

už sa to rieši. Na pána slušného by som to nepovedal

Reagovat
SunFells

Zatím jen tvrzení. Ale jak tam s nimi něco Oliver přiběhl dlouze probírat mě dost zaujalo, i ty jejich výrazy. Jsem teda zvědavý, co z toho vzejde.

Reagovat
smazaný uživatel

hendo je ten typ ze na ihrisku drsnak a teraz doma place ako to dopadne. jak ja ked som v skolke kopol kamarata do hrude a on sa rozplakal a potom aj ja

Reagovat
Mastný Chobot

a to si zober, že máš skoro 30 a si lekár

Reagovat
smazaný uživatel

hej aj ucitelke a policajtom to bolo divne

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Jardin

Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gunner14

Ja zazil to stejny, akorat jsem ho kopl do kuli pak mi to za mesic vratil jeste vic, zmrd

Reagovat
Lexi Belle

Nezvládal, jako dnes půlka Liverpoolu.

Reagovat
Swarley

Liverpool nasadi tricka s Hendersonem, pohoda

Reagovat
pa3ce

Reagovat
vodka

liverpoolske negrito vol II?

Reagovat
Miguel19

Nevěřím, však si klekl.

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/_Idrok/status/1579196732965285888

Xhakova reakce poté co mu Gabriel něco sdělí by s tím i souhlasila.

Reagovat
Mateo16

Moze mi niekto vysvetlit preco Lindeloef hra a Varane sedi ? Ty vole ten dopadol

Reagovat
vceradnesazitra

A až se uzdraví Maguire, tak budou sedět oba

Reagovat
Wazza228

Protože byl zraněnej a teprve se vrátil. Příště už klidně může být zase v základu.

Reagovat
Manchestersky Krocan

zranenie z minulého kola, v ďalšom zápase bude v základe

Reagovat
Jollae

Najskôr si to zisti a potom rob múdreho ty tupoidné prasa.

Reagovat
BaggioRoberto

Nevidel jsi Manchesterske derby, bez to dohnat, mas velke mezery.

Reagovat
andkoo

a napises to zrovna po takomto zapase kde Lindelof hral dobre

Reagovat
johnnie_boy

Hodne se dnes chvalili hraci, coz si jednoznacne zaslouzi, ale skvele to dnes provedl i Mikel. To jak nasadil Tomiho proti Salahovi, mimo svoji pozici (vim ze je to univerzal, ale kolik zapasu u nas zahral na LB?), to chtelo docela odvahu

Jsem rad, ze i Mikel se jako manazer vyvyji. Kdyz si vzpomenu na experimenty typu Xhaka na LB apod. je to prijemny sledovat

Reagovat
SunFells

Xhaka na LB byl dobrý nápad v časech Kolasinaců nebo tehdy jednou Nuna v krizi, když Tierney byl klasicky nedostupný. Zrovna toto není o vývoji, ale o možnostech.

Reagovat
johnnie_boy

No a neni manazeruv (popr. nekoho jim poverenym) ukol mit na vyber nekolik moznosti pri vyberu tymu? Mikel se tehdy rozhodl, zbavit se Kolasinace, neprivest nahradu a naivne doufat, ze Tierney odehraje vsechno (troufnu si tvrdit, ze to byl jeden z hlavnich duvodu, co nas stal EL). Kdyz se posuneme do soucasnosti, obranne posty mame poreseny asi nejlip co pamatuju (kridlo a zaloznika by to sice jeste sneslo, ale to je na rade asi priste). I v tomhle vidim urcity pokrok.

Reagovat
SunFells

Není no Může mít přání, ale na něm to není. On byl popravdě dost trpělivý s tou očistou na kterou jsme se vydali, která mu v určitých momentech dělala práci akorát těžší na úkor budoucnosti. A zvládl to.

Reagovat
Mastný Chobot

bál som sa toho, ale Tomi je defenzívne naozaj výborný. Rád by som ho videl aj na CB niekedy

Reagovat
Busby babes

Fajn zapas, mame co zlepsovat, ale tohle slo. Shaw, Casemiro od te chyby, Bruno, Antony hrali fajn, Ronaldo taky celkem ok. vzadu jsme dobre branili. Ten gol, to je zas smesny no, ale co se da delat. Rash to udelal vyborne.

Reagovat
Wazza228

Hodně nepříjemný závěr místo toho, abychom si v klidu došli pro tři body. Každopádně jsme hráli dobře, jen jsme prostě měli zápas zabít (což jsme vlastně udělali, ale gól se odvolal). Shawa jsem po dlouhý době viděl několikrát sprintovat do obrany místo jeho klasického vyklusování, což je příjemná změna a konkurence v podobě malacii mu zřejmě pomohla. Štvalo mě, kolik zbytečně odevzdaných balónu jsme měli, lepší soupeř by to trestal, tak si na to musíme dávat pozor. Jinak ok a snad zase najedeme na vítěznou vlnu.

Reagovat
Hachim Mastour

Je mi do plaču, že som musel cestovať a nemohol naživo vidieť ako sme porazili laboristických červených z Loserpoolu a internet mi spoilol výsledok

Reagovat
Mastný Chobot

nie sú všetci labouristi červení?

Reagovat
Hachim Mastour

Tak aj som laborista,asi, ak by som si musel vyberať z britských strán. Neviem teraz, po gramatickej stránke ktorý prívlastok mal byť prvý. Ale iste sú

Reagovat
Tomanatura

Shaw se jinak namotivoval, dneska neprohral souboj. Dalot bohuzel zalostny. Prvni polocas super, na tom druhem toho az tolik pozitivnihp nebylo.

Reagovat
vodka

Shaw dneska super, ale je fakt, že to Malaciovo chozeni vic na stred otvira ty zapasy lip. Bude tam muset chodit Rash

Reagovat
Manchestersky Krocan

proti takémuto Evertonu sme mali vyhrať rozdielom triedy, ale hlavne, že sú 3 body Dalot a Casemiro strašne veľa strát, aj keď Case to trocha odčinil niekoľkými zákrokmi, hlavne pri tom Ronaldovom góle

Reagovat
pingla

ten "takémuto" Everton měl před tímto zápasem nejlepší obranu v celé soutěži a ačkoliv jsme nedali mraky gólů, tak jsme většinu zápasu drželi míč a byly kombinačně lepší

Reagovat
SunFells

Reagovat
Gunner14

Nas poklad ♥

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

Reagovat
Taiger

Drury >

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
wesleyborland
Reagovat
Wazza228

Jinak De Gea byl dneska fajn. Dobrá rozehrávka a chodil na jeho poměry docela dost i pro centry. Plus na konci podržel, tak snad bude v dobrých výkonech pokračovat i nadále.

Reagovat
Dawon

Mi teda přišlo že v závěru spoustu těch nakopu mohl sbírat a ulevit od toho tlaku, ale to už se asi moc nezlepší...alespoň ty čistící výběhy s vysokou obranou konečně začal dělat celkem efektivně

Reagovat
ZJEV

Těch centrů na pětičku tam bylo na konci požehnaně.

Reagovat
Busby babes

btw Pool, ma vubec jinou moznost nez Kloppa podrzet? Nikdo poradnej volnej stejne asi neni, ne?

Reagovat
Swarley

Gerrard brzo bude

Reagovat
mithro

Reagovat
BaggioRoberto

To bys jim snad ani ty nepral

Reagovat
Swarley

To byl jejich napad, ze Aston Villa je idealni na vyzkouseni PL a pak nahradi Kloppa

Reagovat
SunFells

Hlavně nemají důvod ho nepodržet.

Reagovat
Busby babes

to taky, ale i dkyby ho chteli vymenit, tak mi proste prijde, ze nemaji za koho...

Reagovat
John Obi Mikel

Za Tuchela

Reagovat
SunFells

Jakože ty nikoho neznáš?

Reagovat
Busby babes

jo, presne tak to myslim.

Reagovat
SunFells

Tak studuj, zkoumej

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Muffi

důvodem je, že se mu to stalo podruhé za 2 kalendářní roky.

od 27.12.2020 do 7.3.2021 měl bilanci v lize 3-3-8 a působil stejně bezradně jako nyní.

Reagovat
smazaný uživatel

A ako to dopadlo?

Reagovat
J0EL

Reagovat
vrabejka

Xabi Alonso, Allegri, Tuchel, Gerrard

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
pingla

Rodgers bude volný

Reagovat
Svatej

Hrozně divná sezóna, pocitově mi přijde, ze by ta tabulka měla bejt úplně jiná

Reagovat
Busby babes

pocitove byste meli byt 17. v League two.

Reagovat
Svatej

jeste mesic a pul zpatky i níž, ale soucasnej trener uz to vytahuje.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Jako kdyby mi někdo před sezonou řekl, že po 8 zápasech budeme mít na Live šest bodů a k tomu výměnu trenéra, tak bych spíš nevěřil no..

Reagovat
Swarley

A 8 bodu za Arsenalem, ale pritom porad v TOP 4?

Reagovat
Miguel19

Tomu už o něco více.

Reagovat
Hachim Mastour

GOL GOL GOL

Porazili sme Loserpool

GOL GO" GOL

Reagovat
vceradnesazitra

Tak to už ted není nic výjimečného ne?

Reagovat
Hachim Mastour

Ty fandis komu, teraz???

Z mojho pohladu je to vymecne a este roky bude

Reagovat
drussbarb

vyjadřuješ se jak fakan

Reagovat
Hachim Mastour

Bol som zjebaný

Reagovat
drussbarb

Tak to jo

Reagovat
Hachim Mastour

Ale napodobňoval som valloira s tým gól gol gol

Reagovat
drussbarb

Neber Voldemortovo jméno nadarmo, nebo jej přivoláš

Reagovat
Gunner14

V Nizozemske lize se rozdavaji paradni ceny za hrace utkani.

https://i.redd.it/j51i8racers91.jpg

Taiger by byl MOTM kazdej zapas

Reagovat
Taiger

Reagovat
Salfovic

To nadšení

Reagovat
Jollae

Fans Arsenalu to je proste odpad, na čele s debilom Sunkokotom.

Reagovat
Taiger

Zabanujte tohodle no name

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

To mas nejak domluveno s internetovym poskytovatelem, aby ti zakazal internet behem a tyden po NLD na Emirates? Nebo v kanalu nechytas wi-fi?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Hejnak

aaa, traged vylezl. Napis ten tvuj oblibeny prispevek at nam tu jen potvrdis, ze jsi furt stejne stupidni jako pred 2 tydny.

Reagovat
Nizzie

Čekáme na "neexistující uživatel".. Pojď downy pojď.

Reagovat
SunFells

Ty budeš asi od kuřat že? Chápu že to nepřiznáváš.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Nizzie

ÁÁ slepíčí pláč stále trvá.

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Manchestersky Krocan

Casemiro MOTM na základe čoho to udelili? Však mal milión strát a po jeho chybe padol gól Shaw, De Gea, Rashford, jeden z nich to mal dostať

Reagovat
Mastný Chobot

Na BBC hovorili včera, že od príchodu Artetu strelil Arsenal 54 gólov s hráčmi, ktorí mali 21 a menej rokov, čo je o 22 gólov viac ako druhý najlepší tím v tejto štatistike.

Bláznivá štatistika

Reagovat
Bakary3

Ten tým je opravdu neskutečně talentovaného a co mě fakt těší - mám pocit, že jsou to loajální hráči, který nebudou prchat za každou cenu, trucovat...

I třeba ten Odegaard si myslím, že si váží šance a pásky a dá Arsenalu, co může.

Odchovanci Saka, Emil, zapálenej pro klub mi přijde Gabi, Tierney, Ramsdale..., smlouvu prodloužil Eddie, ikdyz tušil, že mu přijde konkurence...

Je krásný tohle vidět po těch letech

Reagovat
A Seleção

Jsme na zacatku.Osobne se bojim do dvou let hromadnych uprku za novymi vyzvami na klasickou trasu-Barca/Real

Reagovat
Pony Slaystation

a rok na to hostovačky a návrat do PL přes Aston Villu

Reagovat
J0EL

Reagovat
Liveral
Reagovat
SunFells

Snad se dá Emile zdravotně někdy do kupy, byla by ho hrozná škoda.

Reagovat
SunFells

Reagovat
BaggioRoberto

Kloppova posledni sezona v Dortmundu se vraci.

Reagovat
J0EL

to su zase sudy toto

Reagovat
Bandita_Harry

Na to si ako prisiel ?

Reagovat
Maximm9

https://twitter.com/TrollFootball/status/1579146320052305920/photo/1 Jsem si rikal, kam ten Trent u toho 2 golu vybehl

Reagovat
Pony Slaystation

Arsenal, Arteta

Je vidět, že když klub podrží trenéra přes počáteční neúspěchy, tak to po čase začne šlapat.

Reagovat
Golasso

Jsem rád, že ho pátá kolona slepic mezi našimi fans nevystrnadila.

Reagovat
SunFells

Arteta neměl neúspěchy.

Reagovat
supervizor

Tak závěr minule sezony by hodně treneru neustálo v takove Chelsea by už letel.

Reagovat
SunFells

Toto je jak z šuplíku Garyho Nevilla. Kromě toho, že naplnil očekáváný cíl už před tím závěrem tak měl čerstvě podepsanou novou smlouvu.

Co by bylo v srandaklubech je úplně jedno.

Reagovat
kissak

Tak uvidíme zdali toto pravidlo bude platit i u Forest!

Reagovat
kissak

už dávno v City mu pod dresem bilo červenobílé srdce

Reagovat
Golasso

Reagovat
J0EL

Reagovat
Neon

nejlepší je ale stejně jeho reakce na Salibův gol

Reagovat
Kinky7

tak ja ho mel rad i v city. on je proste ten typek ktery za klub ktery hraje dejcha na hristi i mimo

Reagovat
mistr129

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Whitemedia

Enock Mwepu has been forced to end his playing career following the diagnosis of a hereditary heart condition.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fff

Reagovat
fff

1. Som zvedavy na toho Hendersona, k nemu mi absolutne nejake rasisticke poznamky nesedia. Mozno je to nieco ine, no toto prichadza na rozum ako prve a tie reakcie hracov okolo aj to, ze Oliver sa isiel o tom rozpravat s Artetom a Kloppom je dost netypicke.

2. Nechce s ami riesit rozhodca, bolo tam viac veci ale asi najviac ma nastavlo, ze Gomez dostal zltu kartu za to, ze mu dlho trvalo vhadzovanie, pricom napr. white to v provm polcase urobil viackrat a nie raz mu to trvalo dlhsie, akoze wtf .

3. Nejako ani neriesim vysledok a myslim to tak, ze keby aj nieco uhrame, tak to akurat mozno docasne zakryje to ako na chuja hrame.

4. Ak bol nas masterplan pockat na Bellinghama tak potom bojovat o Top4, ktoru ktovie ci uhrame, ak sa coskor vyrazne nezlepsime, nam k tomu moc nepomaha .

5. Dobehlo nas, ze sme nechali ten tim zostartnut a priebezne to neobnovovali dostatocne, obzvlast v case, ked sme boli na vrchole. Tazko povedat, ci to je viac z dovodu vedenia alebo z dovodu, ze Klopp je mozno az moc lojalny k tym hracom a podrzi ich aj v case, ked by u nas uz asi davno nemali byt (Milner, Henderson, Ox, uz len mat miesto tychto troch primerane nahrad, tak ten tim vyzera o dost lepsie).

6. Iba jedna poznamka v TAA. To, ze vzdy bol lepsi dopredu vieme vsetci. To, ze nie je az tak zly dozadu ako sa prezentuje tiez vie kazdy, kto nechce byt za trolla. Ale co mna na nom posledne mesiace stve, ze on akoby sa nesnazil, ma na haku. Akoby mu stuplo do hlavy ako su z neho vsetci posrati z asistencii a ofenzivy a pod. a potom sa tvari, akoby on nemusel branit. Nikdy z neho nebude defenzivne Maldini, no kto nas sledoval posledne sezony tak vie, ze on je viac ako solidny obranca, ktoreho strana obrany vzdy bola a bude viac zranitelna kvoi systemu, ktory hrame, no musi byt sustredeny a to mi pri nom neskutocne chyba. Vsetky reci ako to ma byt buduci kapitan, no s takymto pristupom sotva. Ked sa nedari, tak vyklusava a vyzera akoby to mal na haku. Ale zas to nielen on, aj VVD co predvadza posledne tyzdne je otras na jeho pomery. Miestami to vyzera, ze jediny, koho to sere je Allison (vdakabohu zanho, co ten nam pozachranoval posledne tyzdne.

7. A inak neviem, ci sa to tu riesilo, ale Arthur Melo sa zranil na 3 az 4 mesiace . Urobime na konci prestupaku IP panic buy (loan) a takto to dopadne. Pri jeho zraneniach to asi prekvapenie nie je, no celkom pekne to iba podciarkuje ako sme priebezne dodrbali tu zalohu.

Reagovat
fff

8. Vcera este hovorim priatelke jak zacinal zapas, ze dufam, ze dnes ma nenaseru a bude to vyzerat lepsie. A potom dostaneme gol v 1. minute, to nevymyslis .

Ono tieto nase uvody, to je tiez nieco, co si absolutne neviem vysvetlit. Neskutoce co v tych uvodoch predvadzame posledne tyzdne, tusim sme dostali 1. gol v zapase cca v 15 zapasoch z poslednych 17 alebo tak nejak.

Reagovat
fff

9. A inak Nunez bude v pohode. On ma trochu smolu, ze prisiel v case, ked hrame najvacsie sracky za dlhe obdobie, to mu urcite nepomaha. Nebude z neho Haaland, to je generacny talent, no bude to urcite jeden z nas utocnikov v lige podla mna, ked aj ten tim okolo neho zacne fungovat. Aktualne nema u nas formu snad nikto. Jedine Alisson, Firmono a mozno trochu Diaz, ale aj ten sa zranil.

Reagovat
SunFells

Četl jsem, že u Diaze šlo o koleno, snad to nebude moc na hovno.

Reagovat
vodka

Nunez pravdepodobne bude super, ale taky na nej muze casem padnout deka jak na Torrese v CFC, kdy byl schopny netrefovat prazdne brany a pak sel celkove jako hrac do sracek.

Reagovat
SunFells

TAA se včera snažil až moc, to že u druhého gólu ho opustil rozum a letěl zavřít Martinelliho mi přijde, že vnímá veřejný dojem z jejich soubojů v předchozím zápase, plus samozřejmě celkově kritiku jeho defenzivní stránky.

Jinak Klopp teda vypadal dost zaskočeně, když s nimi Oliver mluvil.

Reagovat
hilarious

Být Henderson z "východu", tak už všichni přesně ví, co řekl a byl by dost pranýřovanej, takhle se nad tím jen mávne rukou a pojede se dál

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera prvy polcas to malo velmi slusne parametre, presne tak nejak si predstavujem, ze sa bude hrat proti tymto slabsim timom, ale odchodom Martiala to cele kleslo, on aj za ten cas ukazal, ze urobi robotu, ktoru Ronaldo neriesi, nutne potrebujeme hrot, idealne uz v zime..Dalot strieda super momenty s totalnymi wtf momentmi, to ako lahko straca loptu je sialene obcas, ale verim mu, ze moze byt fakt silne nadpriemerny rb ak sa vyhraje trosku pod Hagom..

Reagovat
j_mrazik

Tak Leicester sice udržel kádr, ale tohle fakt vypadá na sestup.

Reagovat
Wazza228

Za chvíli vyhodí Rodgerse a novej trenér je nakopne.

Reagovat
vitasrp

VAR fakt nemohl zkontrolovat postavení Saky před prvním gólem Arsenalu, protože ho kamery, který jsou určeny pro kalibrovaný čáry na ofsajd, prostě neměly v zåběru.

Vidět byl jenom na taktické kameře, která k tomu ale není určená, takže se to nemohlo určit. To je neuvěřitelný, fakt.

Reagovat
tweek

Tak to fakt čumím, to jsem netušil, že je vůbec možné. Každopádně z první opakovačky to na offside vypadalo.

Reagovat
vitasrp

A jinak teda ty ofenzivní ruky, to je taky něco. Nepřijde mi, že je to úplně šťastně nastaveno.. Ten druhý gól West Hamu byl uznán kvůli tomu, že VAR tam nenašel stoprocentně průkazný záběr, že došlo k hraní rukou, oukej.

No ale pak třetí gól West Hamu je extrémně podobnej gólu Rashforda. Antonio je v souboji, balón je mu nastřelen do ruky, načež jde sám na branku. Jenže zatímco Rashford udělal kličku a dal branku - takže gól padl "okamžitě" po hraní rukou, Antoniovu střelu vyrazil Leno, pak se tam srazil s obráncem a až pak to Antonio dorazil, takže to nebylo "okamžitě" a branka mohla být uznána.

Reagovat
Busby babes

jako ja bych klidne argumentoval, ze tu Rashovu klicku Pickford zasahl, tedy by se ten gol dal brat uz jako dorazka a second phase of play... ale ok no, nastesti to nemelo vliv na vysledek. Chapu to vysvetleni, ale imho je to nastavene ted dost hloupe pro tyhle pripady a chtelo by to upravit..

Je to ale dusledek toho, po cem vola spousta fans a teda taxativni rozhodovani typu: dotklo/nedotklo a ignorovani kontextu. Plus v kombinaci se sujektivim posouzenim toho klicoveho dotklo/nedotklo.

Reagovat
oddy

Komedie...

Reagovat
bbbauch

Celkem zarez pro Liverpool ten zapas. Ja bych i rekl, ze to offside byl, potom ta ruka..

Reagovat
Mastný Chobot

skvelé, pritom naozaj v ofsajde asi bol

Reagovat
j_mrazik

Taky myslím, že to byl ofsajd.

Reagovat
Trand

Reagovat
Busby babes

The VAR set the kick-point on Ben White, who played the pass to Saka, and then looked to use one of the other cameras, which are all time-synced, to apply the offside lines. Technology provider Hawk-Eye has five cameras around the pitch which can be used to place the offside lines, but Saka was out of shot on all of them at the point the ball was played by White. These are the same cameras used for broadcasting the game and are not bespoke for VAR.

From the tactical camera around the halfway line, which isn't calibrated for offside, there is definitely a question of offside against Saka as he's running back, specifically whether his back foot is ahead of the last defender, Trent Alexander-Arnold. But as the VAR could not apply the lines, Saka's offside position cannot be determined so the VAR has to stay with the decision on the pitch, which was onside. There is no suggestion the onside decision was incorrect based upon the available evidence, and if Saka had been clearly offside the decision would have been changed.

This angle, a few seconds later into the move after the White's pass, shows how it is possible for a player to be off the screen to the left of the shot, if the broadcaster has panned away from that area of the pitch. Not all five cameras are static, meaning they could pan left or right across the pitch -- there is no continual "blind spot."

A similar issue happened in Serie A last month, though much worse as it resulted in a winning goal being wrongly disallowed by the VAR. Juventus scored an injury-time winner against Salernitana, but the VAR ruled it out for offside against Leonardo Bonucci. But the VAR missed that Antonio Candreva was stood close to the corner flag before a set piece was taken, playing the whole Juventus attack onside.

to Juve

Reagovat
Maresma

Jakoze Arsenal byl samozrejme lepsi a zaslouzili si vyhrat, ale takhle jednostrane odpiskanej zapas jsem dlouho nevidel

Reagovat
SunFells

LOL

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
j_mrazik

Teď koukám na sestřih Leicesteru a ten střapatej to má na stoperu slušně u prdele. To jsem viděl snad naposledy u Luize u nás mínus to rozhazování rukama.

Reagovat
madridcan

Premier League - souhrn 10. kola: Arsenal zpátky na čele

LaLiga - souhrn 8. kola: Barcelona se drží v čele

Serie A - souhrn 9. kola: Neapol osamocena na čele

Gervinho je nový admin?

Reagovat
oddy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele