10. kolo
10.10.2022 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Steve Cooper (© AFP)

Nottingham konečně bodoval, v neatraktivním utkání remizoval s Aston Villou

V pondělní dohrávce anglické Premier League se střetl Nottingham Forest s Aston Villou. Zápas nepřinesl příliš zajímavou podívanou. V úvodu zápasu se trefil Dennis, o několik minut později srovnal na konečných 1:1 Young.

Emmanuel Dennis otevřel svůj střelecký účet v dresu Nottinghamu Forest v 15. minutě. Morgan Gibbs-White našel z přímého kopu přesně hlavu nigerijského útočníka, jenž se z malého vápna hlavou nemýlil a poslal míč za záda bezmocného Martíneze.

O neskutečnou parádu se postaral v 22. minutě velezkušený obránce Villains Ashley Young. K němu se odrazil balón po hlavičkovém souboji a bývalý anglický reprezentant se do něj opřel vší silou, zamířil přesně k tyči a nedal Hendersonovi stojícímu uprostřed brány nejmenší šanci. Bylo srovnáno na 1:1.

A o pár okamžiků později se hostující příznivci radovali z další branky. Přízemní centr Jacoba Ramseyho přesně směřoval na nohu Watkinse, který míč bez větších problémů doklepl do odkryté svatyně. Radost trenérovi Gerrardovi a jeho svěřencům však překazil vztyčený praporek pomezního rozhodčího.

Deset minut před koncem první půle hlavičkoval z dobré pozice po centru Auriera Kouyaté, ale jeho hlavička neměla gólové parametry, a tak s ní neměl Martínez větší problémy.

Druhý poločas nepřinesl příliš zajímavý fotbal, do šancí se dostávaly oba kluby jen sporadicky. Největší šanci na vstřelení branky měl v 70. minutě Kouyaté, jenže jeho prudká střela asi ze 30 metrů skončila pouze v rukavicích argentinského brankáře. Ve druhé půli zkrátka branka nepadla, a tak Nottingham přerušil sérii pěti porážek v řadě. Aston Villa naopak počtvrté v řadě remizovala.

Autor: Jakub Müller / onlajny.com, livesport.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele