Premier League - souhrn 10. kola

27.10.2018, 17:56, aktualizováno 29.10.2018, 22:58
Komentáře a souhrny
Zastavit Manchester City se nepodařilo ani Tottenhamu. Hosté vyhráli ve Wembley 1:0 a vrátili se do čela tabulky před Liverpool, který už o víkendu doma přehrál Cardiff. Za vedoucí dvojicí je třetí Chelsea, která si věděla rady s Burnley. Ztratil naopak Arsenal, jenž neudržel vedení na půdě Crystal Palace a zapsal jen bod za remízu 2:2. Man Utd potvrdil zlepšující se formu a porazil Everton...

Tottenham Hotspur - Manchester City 0:1

29.10.2018 21:00

Góly: 6. Riyad Mahrez

Tohle už vypadá vážně. Manchester City je především v domácích zápasech brutálně silný v ofenzivě. Když je ale potřeba zatáhnout za obrannou brzdu, dokáže se k vítězství probít rovněž s neochvějnou jistotou. Tak jako ve Wembley na place pro americký fotbal, kde hraje domácí zápasy Tottenham. Spurs byli proti Guardiolově týmu dokonale sterilní a zaslouženě prohrál 0:1 po jediné brance Riyada Mahreze.

Úroveň očekávaného šlágru předznamenal už zmíněný povrch ve Wembley, kde se jen o den dřív odehrál zápas amerického fotbalu. Tottenham měl totiž touto dobou už hrát na svém novém stánku, ale problémy s jeho výstavbou a následné prodlevy nutí Kohouty k tomuto nepopulárnímu opatření. A nejinak tomu bude do konce roku 2018.

No, a hned pět minut po startu se nehostinná plocha stala pro domácí ještě větší pohromou. Edersonův dlouhý nákop zle odhadl Kieran Trippier, který dal možnost k úprku Sterlingovi. Rychlý křídelník neváhal, navíc se svého reprezentačního kolegy ještě jednou zbavil i ve vápně a naservíroval míč před prázdnou branku pro Riyada Mahreze.

Tottenham mohl brzy zareagovat, Harry Kane zpoza vápna pálil tvrdě a přesně - jenže těsně přestřelil břevno. V desáté minutě hlavičkoval po rohu Alderweireld a Ederson musel zasahovat. Bohužel, tohle byla jediná střela na bránu pro svěřence Mauricia Pochettina v celém utkání...

V obrovské příležitosti selhal Sissoko, měl totiž ve vápně ohromné množství času i prostoru, ale místo střely se zbavil zodpovědnosti přihrávkou pod sebe, kterou zastavil vracející se Fernandinho. Krátce na to se v podobné pozici na druhé straně ocitl Mahrez a ukázal, jak by se to mělo dělat. Po rychlé kličce trefil tyč - s drobnou Llorisovou pomocí.

Tottenham měl možnosti, ale vždycky je zpackal. Citizens měli problémy na levé straně obrany, kde hořel Mendy - Kanea však třeba zastavil včasným výběhem Ederson. Po změně stran zase sám před bránou zazmatkoval David Silva, a tak se do slabší pozice dostal Sterling, jehož zblokoval Trippier. Dvakrát to pak zkoušel Agüero, ale byly to spíš propagační pokusy a Lloris s nimi neměl potíže.

Deset minut před koncem měl na noze vyrovnání Erik Lamela, jehož do stoprocentní pozice před bránou vyslal Dele Alli. Jenže argentinský záložník selhal a míč poslal nad. No a protože Tottenham neudeřil ani z rohového kopu v závěru nastaveného času, slavili po závěrečném hvizdu fotbalisté Manchesteru City.

Více informací k zápasu

Manchester United - Everton FC 2:1

28.10.2018 17:00

Góly: 27. Paul Pogba, 49. Anthony Martial - 77. Gylfi Sigurdsson (pen.)

United brali tři body zásluhou francouzského dua Martial, Pogba. Zvláště první jmenovaný potvrdil svou formu z posledních zápasů, když se podílel na obou dvou brankách. Že by se však jednalo o nějakou spanilou jízdu se říct nedá. Domácí spíše po vzoru penaltového rozběhu Pogby docupitali k plnému bodovému zisku a i přes něj stále zůstávají daleko za čelem tabulky. Víkendový program Premier League uzavřel souboj Manchesteru United s Evertonem. Domácí si po úterní prohře s Juventusem chtěli spravit chuť, ale hosté, kteří zažívají vzestup formy, neměli představovat lehké sousto.

To potvrdili již v první čtvrthodince, ve které byli aktivnějším týmem, jejich převaha však vyústila pouze v hlavičku Gomese, se kterou neměl De Gea žádný problém. O pár minut později se poprvé osmělili i Rudí Ďáblové, Matovi s Martialem stál v cestě dobře připravený Pickford. Skóre se tak otevřelo až ve 27. minutě. Anthony Martial se v pokutovém území dostal před bránícího Ganu, který se ho lehce dotknul, načež francouzský útočník dosti nepřesvědčivě nafilmoval pád. Rozhodčí Jonathan Moss rozhodl ve prospěch Martiala a United kopali penaltu. K puntíku se postavil Paul Pogba, zvolil i na jeho poměry pomalý rozběh a napálil míč pouze do Pickforda. Naštěstí pro něj se míč od brankáře odrazil zpět, a tak jej mohl doklepnout do sítě.

Domácím vstřelená branka dodala sebevědomí a ve 30. minutě už zvedali ruce nad hlavu podruhé, jenže zase je rychle museli spustit, protože Rashfordova dorážka do prázdné branky přišla ve chvíli, kdy se mladičký Angličan pohyboval v ofsajdovém postavení. Po zbytek poločasu již k dalším velkým šancím nedošlo, Toffees nedokázali využít chyb obrany Red Devils, která vůbec nepůsobila jistým dojmem, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Druhá půle začala ve velkém stylu. Minutu po úvodním hvizdu otestoval rukavice De Gey Bernard. Jeho střela ale neměla dostatečnou razanci. To ho mohlo mrzet o tři minutky později, když Pogba přiťukl míč na hranici vápna Martialovi a ten nechytatelným obstřelem zdvojnásobil vedení svého týmu. Bernard dostal vzápětí druhou šanci, když se na De Geu hnal sám a i přesto, že ho dokázal oběhnout, nepodařilo se mu odkrytou branku trefit. Na druhé straně se blýskl famózní dvojicí zákroků Pickford. Nejprve zlikvidoval únik Rashforda a pak lapil i střelu Pogby.

Zběsilé tempo zchladila až branka na 2:1. Paul Pogba lacině ztratil míč na vlastní polovině a Chris Smalling pak nevybíravě podrazil ve vápně unikajícího Richarlisona. S velkým přehledem proměnil nařízenou penaltu Gylfi Sigurdsson a chvíli to vypadalo, že by ještě mohlo dojít na drama v závěru. Opak byl pravdou, hosté se už na vážnější šanci nezmohli, a když ve čtvrté nastavené minutě Anthony Martial naprosto zazdil svůj samostatný únik, kterým mohl zpečetit vítězství domácích, bylo už jasné, že skóre se na Old Trafford měnit nebude.

Hráč zápasu: Jordan Pickford - Nabízela by se volba z francouzské dvojice Pogba, Martial, ani jeden z nich se však nevyvaroval laxního řešení v důležitých situacích. Anglická reprezentační jednička se i přes dvě obdržené branky neměla za co stydět. Chytil penaltu, zlikvidoval mnoho nebezpečných situací a na Martialův gól nárok neměl. Sečteno podtrženo Pickford zaslouženě bere pomyslné ocenění pro hvězdu utkání.

Příjemné překvapení: Anthony Martial - Vypadalo to, že je odepsaný a teď střílí branky, jak na běžícím páse. Znovunabitý sebevědomím je Anthony Martial opět postrachem obran soupeře.

Propadák zápasu:Chris Smalling - Tomu se zápas vůbec nevydařil, dělal jako celá obranná řada Rudých Ďáblů zbytečné chyby a zavinil penaltu. Dnešní výkon si za rámeček určitě nedá.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Chelsea FC 0:4

28.10.2018 14:30

Góly: 22. Álvaro Morata, 57. Ross Barkley, 62. Willian, 90. Ruben Loftus-Cheek

Ještě žádnému manažerovi Chelsea nepovedlo bodovat ve všech prvních deseti ligových zápasech v tomto horkém křesle. Až doteď. Maurizio Sarri zakončil první desítku utkání v Premier League naprosto dokonale, když na půdě houževnatého Burnley vyhrál zcela suverénně a hladce 4:0. Trefil se navíc i Álvaro Morata, který i přes herní krizi skóroval potřetí v posledních čtyřech zápasech.

Start zápasu ale vypadal poněkud odlišně, než napovídá konečný výsledek. Burnley se povedlo na hostujícího favorita vlétnout a potvrdit, že Chelsea má i přes impozantní předvedené výkony zřetelné slabiny. Obzvlášť, když v sestavě nefiguruje tak mimořádná osobnost jako Eden Hazard.

Poté, co Joe Hart senzačně vytáhl z šibenice Moratovu hlavičku, už začali úřadovat domácí fotbalisté. Nejdřív měl Kepa problémy s Lowtonovým centrem a Brady odražený balón napálil těsně vedle. Zlobil i Gudmundsson, který utekl Alonsovi a celou situaci musel hasit David Luiz.

Jenže Chelsea byla o poznání efektivnější. Po Moratově přihrávce mířil jen do tyčky Willian, ale vzápětí už se za Hartem třepotala síť. Kanté našel Barkleyho, Barkley vyslal do samostatného nájezdu aktivního Moratu a ten neměl (zaplaťpánbůh) ani vteřinu na rozmyšlenou. Proto do míče píchl bodlem a otevřel skóre.

Španělský útočník byl v zápase k neudržení, dostával se do velkého množství šancí a ani v zakončení neselhával tak jako dřív. Na sklonku první půle mu do vápna poslal nádherný oblouček Jorginho a Morata se do balónu opřel velmi slušně - Joe Hart měl ale skvělou formu a tenhle projektil zastavil.

Až jedenáct minut po startu druhého dějství si vzal od Kantého míč Ross Barkley a ze solidní vzdálenosti poslal míč přesně k tyči. Úplně stejně si počínal o pět minutek později Willian - na levé straně si poradil s Gudmundssonem a technicky tentokrát zamířil dokonale a mimo dosah Harta.

Chelsea v tomhle zápase vycházelo prakticky všechno - až na střelecké pokusy Oliviera Girouda. Střídající forvard pálil těsně vedle po Willianově přihrávce, netrefil nádherně vyhlížející volej z Alonsova centru a nakonec ho famózně zastavil Hart při hlavičce z bezprostřední blízkosti. Na konečných 4:0 tak musel uzavírat po následném rohu další žolík Ruben Loftus-Cheek.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Arsenal FC 2:2

28.10.2018 14:30

Góly: 45. Luka Milivojević (pen.), 83. Luka Milivojević (pen.) - 51. Granit Xhaka, 56. Pierre-Emerick Aubameyang

Vítězná série Arsenalu je u konce. Na půdě Crystal Palace nepodali Kanonýři nijak oslnivý výkon, a přestože se jim typicky povedlo zvrátit skóre dvěma slepenými góly po změně stran, neodpustili si individuální chyby, z nichž pramenily dva pokutové kopy soupeře. Luka Milivojević dostal důvěru i po neproměněné penaltě v minulém kole s Evertonem a odvděčil se Royi Hodgsonovi suverénním zakončením v obou případech. Dramatické utkání tak skončilo dělbou bodů po výsledku 2:2.

Přestože Unai Emery na předzápasové tiskové konferenci adresoval problém pomalých nástupů svého týmu do utkání, tento problém pro Kanonýry přetrval i tentokráte. Potíže Arsenalu s obsazením postu levého obránce se poprvé projevily v patnácté minutě, kdy Townsendův centr okolo stínujícího Xhaky proletěl až k volnému Wilfriedu Zahovi, jehož skryté ráně na přední tyč scházely jen centimetry, neboť orazítkovala brankovou konstrukci. Sotva pár vteřin nato předvedli domácí exkluzivní kombinaci, na kterou by i Arsenal byl hrdý, avšak skvělou práci Zahy s Van Aanholtem nedokázal Andros Townsend ve vyložené pozici náležitě využít a zamířil mimo tři tyče.

Teprve pak o sobě dal vědět i Arsenal. Nejprve se po zaváhání Milivojeviće dostal do slibné šance Alexander Lacazette a chvíli nato povedenou kombinaci francouzského útočníka s Mesutem Özilem mohl zužitkovat Héctor Bellerín, ale zakončení mu trvalo až příliš dlouho a bránící hráči tak stihli jeho gólovou ránu zablokovat.

Když už se zdálo, že se půjde do kabin za bezbrankového stavu, natropili Eagles chaos v šestnáctce Arsenalu po rohovém kopu, s nímž si neporadili jak Leno, tak Bellerín, a zoufalý zákrok Mustafiho přinesl po pádu Kouyatého pokutový kop, který Luka Milivojević na rozdíl od minulého kola s Evertonem bezpečně proměnil. Domácí fanoušci tak po dlouhých 417 minutách nové sezony v Selhurst Parku konečně mohli slavit gól svého týmu.

Do druhé půle již nevyběhl pravděpodobně zraněný Bellerín, jehož zastoupil Lichtsteiner, ovšem ani tak se nic nezměnilo na tom, že po změně stran jdou výkony Arsenalu strmě nahoru. V 51. minutě se hosté dostali k přímému kopu z výrazného úhlu na samém rohu pokutového území, k němuž se postavil Granit Xhaka. Švýcarský reprezentant místo očekávaného centru vypálil přímo na bránu a jeho ukázkovou pumelici do horního růžku sice brankář Hennessey zvládl jemně přizvednout, ale míči v cestě do sítě nezabránil.

Dalším dobrým zvykem Kanonýrů je v letošní sezoně střílení slepených branek, jež od sebe obvykle dělí jen pár minut. Totéž se opakovalo i v Selhurst Parku, když Xhakův roh posunul bránící Ayew nešťastně na zadní tyč, kde se jako vždy zjevil ve správný čas na správném místě Piérre-Emerick Aubameyang a procpal zblízka míč do sítě. K ověření platnosti gólu bylo nutno použití brankové technologie, neboť Hennessey zvládl míč zastavit sotva centimetr za brankovou čarou, a opakované záběry navíc přinesly i kontroverzi v podobě Lacazettova možného hraní rukou v souboji s Ayewem.

Domácí se však nečekaným zvratem nenechali zaskočit a brzy měli zase herně navrch. Meyerova rána z ostrého úhlu ještě skončila jen na brankové konstrukci, ovšem sedm minut před koncem se neúnavný Wilfried Zaha přece jen dočkal vlastního příspěvku ke změně skóre. Po nezdařeném brejku Arsenalu se hráči Palace vrhli do rychlého kontru, díky čemu se Zaha ocitl na hranici šestnáctky sám proti Xhakovi a chytře si na těžkopádném soupeři vymodlil u sudího Atkinsona pokutový kop, který Milivojević i podruhé v zápase proměnil.

V samém závěru mohl Arsenal ještě jednou strhnout vedení na svou stranu, avšak střídající Ramsey po dobré Xhakově pobídce nedokázal svou hlavičku lépe usměrnit. Dramatické utkání ve vysokém tempu tak nakonec skončilo remízou 2:2 a vítězná série Arsenalu končí na čísle jedenáct.

Více informací k zápasu

Leicester City - West Ham United 1:1

27.10.2018 18:30

Góly: 89. Wilfred Ndidi - 30. Fabián Balbuena

V sobotním podvečeru si nakonec týmy Leicesteru a West Hamu rozdělily po bodu, hosté se ujali vedení zkraje zápasu, přibrzdilo je však vyloučení kapitána Noblea. V druhém poločase se v samém závěru podařilo vyrovnat Ndidimu, konec utkání pak ještě poznamenalo ošklivé zranění Amarteyho.

Jako první zahrozil domácí Albrighton, střelou ze střední vzdálenosti však těsně minul vzdálenější tyč. Po deseti minutách zase vlastního brankáře vystrašil Balbuena a Fabianski se skutečně měl co natahovat, aby takto tečovaný míč vytěsnil alespoň na rohový kop.

Hosté o sobě dali vědět nejprve střelou Andersona, kterou ještě Schmeichel bez potíží zlikvidoval. Po půlhodině hry se však skóre poprvé měnilo - po standardní situaci vracel Rice na Balbuenu, jenž svůj první pokus sice nasměroval jen do tyče, s velkou dávkou štěstí se však dostal i k dorážce, při které se již nemýlil.

Veledůležitý okamžik se odehrál po necelých 40 minutách hry - to si Mark Noble nešikovně ukopl míč a odhodlal se k nebezpečnému skluzu, za který jej sudí Oliver odměnil rovnou červenou kartou. Ještě do poločasu mohl vyrovnat Iborra, ve velké příležitosti však svou hlavičku nasměroval jen do Fabianskiho.

V druhé půli mohl vyrovnat nejprve Vardy, jeho hlavička si však cestu mezi tři tyče nenašla. V další šanci se ocitl Albrighton, ani ten nadvakrát hostujícího brankáře nepropálil. Úspěšný nebyl ani o pár minut později Vardy, který svou hlavičku z vyložené pozice nasměroval jen nad hostující svatyni.

Domácí se však přece jenom dočkali zaslouženého vyrovnání, když minutu před koncem základní hrací doby napřáhl ze střední vzdálenosti Ndidi a s přispěním výrazné teče konečně překonal Fabianskiho a upravil tak na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Wolverhampton Wanderers 1:0

27.10.2018 16:00

Góly: 48. Glenn Murray

No to byl měsíc! Brighton dokonal říjnovou jízdu, potřetí v řadě vyhrál 1:0 a definitivně se vymanil ze spodních pater tabulky. Stejně jako na začátku měsíce, i tentokrát vstřelil jedinou branku utkání kanonýr Seagulls Glenn Murray, jenž se tak dostal už na třetí příčku v tabulce střelců. Wolverhampton naopak podruhé v řadě prohrál a je desátý - jeden bod a jednu pozici před Brightonem.

Je zvláštní, jak se můžou věci z ničeho nic změnit. Wolves platili za kometu Premier League, ve stejném složení jezdili po celé Anglii trhali soupeře - věrni své přezdívce. Jenže teď už vyšli podruhé v řadě naprázdno a ukázalo se, že i Rui Patrício je pouze člověk, který občas taky inkasuje. No a Brighton jejich roli hbitě převzal. Zásluhou gólmana Ryana a perfektní stoperské dvojice Duffy - Dunk najel na vítěznou vlnu.

Není to ale tak suverénní a konsolidovaná jízda, jako nedávno v případě Wolverhamptonu. Třeba Doherty byl krátce po startu blízko gólu a jen těsně minul. Stejně jako v závěru první půle, kdy v jasné pozici na druhé straně hlavičkoval vedle Duffy.

Jenže hned po obrátce střílel nepřesně Bruno Saltor - naštěstí pro Brighton zrovna do místa, kde stál a pohotově sklepával Glenn Murray - jeho gól byl už stý v klubu. Domácím ale tři body musel zachránit i gólman Matthew Ryan. Skvěle vyrazil Dohertyho ránu, se štěstím chytil i Nevesovu dělovku a nakonec jednou rukou zastavil i tutovku Bennetta.

Více informací k zápasu

Fulham FC - AFC Bournemouth 0:3

27.10.2018 16:00

Góly: 14. Callum Wilson (pen.), 82. David Brooks, 85. Callum Wilson

Trápení Fulhamu nemá konce a po dalším bídném výkonu defenzivy je pozice kouče Jokanoviče opravdu krajně nejistá. Naproti tomu Bournemouth pokračuje v senzačním vstupu do sezóny a momentálně poskočil už na skvělé šesté místo.

Do první nadějné příležitosti se přitom po přihrávce Seriho protlačil Kamara, který hlavičkou zády k brance jen těsně přestřelil. Po necelé čtvrthohině však přišla pro domácí studená sprcha - do vápna totiž vtrhl hostující Wilson, kterého velmi hloupě k zemi srazil Fosu-Mensah a byla nařízena penalta. K té se postavil sám postižený a nekompromisně ji proměnil.

Fulham do konce poločasu zahrozil ještě ranami Seriho a Schürrleho, vyrovnat se mu však nepodařilo. Na začátku druhé půle se prezentoval parádní pumelicí stoper Francis, brankář Rico ovšem jeho projektil vytěsnil. Po sedmdesáti minutách však už byla situace domácího celku kritická - po rychlém brejku totiž Fraser vysunul Davida Brookse, který propálil vše, co mu stálo v cestě, a výrazně tak přiblížil svůj celek zisku dalších tří bodů.

Závěrečná čtvrthodinka pak z pohledu domácích přinesla naprostý zmar - nejprve byl po chybě v rozehrávce a následném faulu vyloučen po druhé žluté kartě Kevin McDonald, pět minut před koncem pak na konečných 0:3 upravil svou druhou brankou v zápase Callum Wilson.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Newcastle United 0:0

27.10.2018 16:00

Góly: -

Newcastle zůstává v letošní sezóně i nadále bez vítězství, zatímco Southampton čeká už dobrých pět zápasů na gól. O nudnosti utkání svědčí i fakt, že hosté za celý zápas netrefili prostor mezi třemi tyčemi.

První šance přitom přišla už po pouhých dvou minutách, to se ke zblokované střele dostal Elyounoussi, jenže tváří tvář brankáři selhal, když místo přihrávky na zcela osamoceného Austina volil zakončení, se kterým si Dúbravka bez větších potíží poradil. Sám Charlie Austin se o slovo přihlásil o pár minut později, jeho přízemní projektil však brankář hostí zneškodnil. Úvodní dvacetiminutovku ukončil nepřesnou ranou Redmond, od té doby však aktivita domácích výrazně ustala. Těsně před poločasem se ještě k zakončení z malého vápna protlačil Lemina, jenže jeho projektil parádním zákrokem zneškodnil Dúbravka.

Jestliže první poločas nenabídl nějakou bůhvíjakou podívanou, druhá část představovala hotové utrpení. Za zmínku stojí snad jen akce Ingse, kterého na poslední chvíli zablokovala obrana hostí, dále pak také šance Redmonda, jehož gólovou střelu však na poslední chvíli tělem zablokoval jeden ze zadáků Newcastlu. A protože závěrečný tlak domácích k ničemu nevedl, rozešly se oba týmy smírně 0:0.

Více informací k zápasu

Watford FC - Huddersfield Town 3:0

27.10.2018 16:00

Góly: 10. Roberto Pereyra, 19. Gerard Deulofeu, 80. Isaac Success

Žádné překvapení se nekonalo, Hornets si rozdílem tří branek poradili s trápícím se Huddersfieldem. Ten tak zůstává na poslední pozici ligové tabulky.

První minuty neodpovídaly předvídanému scénáři. Hosté se vrhli do útoku a byli nebezpeční. Střelu Aarona Moye však zlikvidoval Ben Foster. Sympatický začátek v podání hostů, kteří v dosavadní sezóně vsítili pouze tři branky a s nulou na kontě vyhraných zápasů doufali v prolomení této krize, neměl dlouhého trvání. V 10. minutě si vzal míč Roberto Pereyra, neatakován sólovým únikem vyřadil ze hry doslova celou obranu Terriers a otevřel skóre zápasu. Domácím vstřelená branka dodala sebevědomí a ujali se otěží zápasu. Na druhou branku nemuseli dlouho čekat. Opět se jednalo o samostatnou akci. Barcelonský odchovanec Gerard Deulofeu si ladně poradil s dvojicí protihráčů a s přehledem zakončil svůj průnik tvrdou střelou. Huddersfield mohl reagovat vzápětí, ale Löweovu střelu vyškrábl špičkami rukavice na břevno Forster. Diváci na Vicarage Road se opravdu nenudili. Další pohledná akce domácích skončila střelou Deulofea těsně vedle tyče. Lössl mohl jen sledovat očima, jak míč míjí o kousíček levý roh branky. Do poločasu se přihodilo ještě několik zajímavých situací. Z nichž nejnebezpečnější byla dalekonosná střela Billinga z 38. minuty. I s tou si však skvěle chytajíci Foster poradil.

Na začátku druhé půle se sám na Lössla hnal Deulofeu. Svůj únik ale nedokázal přesně zakončit. Španělský křídelník neměl dost a proháněl dál a dál obranou čtveřici Huddersfieldu. V 59. minutě stál u zrodu akce, kterou po přiťuknutí patičkou od Pereyry zakončoval Hughes. Lössl ale reflexivně sklapl nohy k sobě a nedovolil přízemní střele průchod mezi tři tyče. Z protiútoku na druhé straně zahrozil Mbenza, ale Foster byl tento zápas nepřekonatelný. Pokud existovala naděje Huddersfieldu na bodový zisk, zhasla v 80. minutě. Přímý kop zahraný na zadní tyč sklepl pro Isaaca Successe Femenía a nigerijský forvard se z malého vápna nemýlil. Zlomení Terriers se už nezmohli na žádnou odpověď. Naopak mohli být rádi, že neodjeli domů s větším výpraskem. Pereyrovu střelu v nastaveném čase, ale vytěsnil Lössl. Trápení hostí tak pokračuje. Drží se na samotném chvostu tabulky a příští týden je čeká souboj s Fulhamem, což by mohl být v konečném důsledku jeden z klíčových zápasů v boji o udržení. Naopak domácí mohou být spokojeni. I přes absenci kapitána Deeneyho se dokázali gólově prosadit, a to nejen jednou. Na Javiho Garciu tak čeká v příštím týdnu nelehký úkol při skládání útočné řady. Může jej však uklidňovat, že příštím soupeřem Hornets jsou Straky z Newcastlu, které hnízdí na předposledním místě a měly by tak být snadným soustem pro rozjeté žluté dresy.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Cardiff City 4:1

27.10.2018 16:00

Góly: 10. Mohamed Salah, 66. Sadio Mané, 84. Xherdan Shaqiri, 87. Sadio Mané - 77. Callum Paterson

Liverpool pokračuje ve vynikajícím startu do sezóny a po další výhře se minimálně do pondělí posouvá na první místo tabulky. Tentokráte odneslo řádění Kloppovy družiny mužstvo Cardiffu, které sice ještě deset minut před koncem drželo naději na bodový zisk, v samém závěru však inkasovalo dvě branky a nakonec odjelo s nepořízenou.

O reprezentační pauze se hojně probírala forma Mohamada Salaha, který v úvodní fázi sezóny jakoby zapomněl dávat branky. Od té doby se však egyptskému útočníkovi podařilo své kritiky umlčet, když skóroval proti Huddersfieldu, Bělehradu a skóre otevřel i v sobotním klání, když se po deseti minutách nejrychleji zorientoval ve skrumáži před brankou a s přehledem poslal míč do sítě. Po třinácti minutách mohl být rozdíl ve skóre dvoubrankový, na parádní centr Salaha si totiž naskočil Van Dijk a hlavou orazítkoval tyč hostující branky. Tlak Liverpoolu ani v následujících minutách neustával, nicméně střely Salaha ani Firminha se neujaly.

Krátce po pauze mohlo být naopak vyrovnáno, když po standardní situaci Murphyho míč do sítě dopravil Bobby Reid, celé akci však předcházel ofsajd, a tak Liverpoolu zůstálo jednobrankové vedení. Skóre se naopak měnilo na druhé straně - Mané trochu šťastně protlačil míč skrz dva soupeře a parádní ranou na zadní tyč navýšil vedení.

Hostům se však přece jenom podařilo duel zdramatizovat, k tečovanému centru se totiž poněkud šťastně dostal Paterson, který míč před vyběhnuvším Alissonem usměrnil míč do sítě.

Byli to však nakonec domácí, kteří měli poslední slovo - nejprve fanoušky na Anfield Road uklidnil Shaqiri, který využil pobídku Salaha a zhruba ze značky pokutového kopu se trefil přesně k tyči. Definitivní tečku za utkáním pak udělal Mané, který po dalším pasu Salaha přehodil vyběhnuvšího brankáře a upravil na konečných 4:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City1082027:326
2.Liverpool FC1082020:426
3.Chelsea FC1073024:724
4.Arsenal FC1071224:1322
5.Tottenham Hotspur1070316:821
6.AFC Bournemouth1062219:1220
7.Watford FC1061316:1219
8.Manchester United1052317:1717
9.Everton FC1043316:1415
10.Wolverhampton Wanderers104339:915
11.Brighton & Hove Albion1042411:1314
12.Leicester City1041516:1613
13.West Ham United102269:158
14.Crystal Palace102267:138
15.Burnley FC1022610:218
16.Southampton FC101456:147
17.Cardiff City101279:235
18.Fulham FC1012711:285
19.Newcastle United100376:143
20.Huddersfield Town100374:213

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (659)

Přidat komentář
Coutinho10

Povinnost splnena, ale byly to celkem nervy, kdyz dlouho to bylo pouze 1:0, ale nastesti se pak ke konci 2. polocasu podarilo dat i vic golu, takze ani kontaktni gol od Cardiffu nas nezastavil a Salah + Mane super

Reagovat
Malresi

Neviem no, síce to skončilo 4:1 a aj tak sa mi ten výkon nepáčil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Neviem sa zbaviť pocitu, že byť tam dnes o niečo lepší súper ako Cardiff, tak by sme ten zápas nevyhrali.

Reagovat
smazaný uživatel

...ťažko povedať, len nech naberieme formu so slabšimi a s AFC sa uvidí...

Reagovat
Malresi

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
Kixi Syhimour

Ke konci se to už rozjelo, určitě posun oproti zápasu s Huddersfieldem, na Arsenalu to bude pochopitelně těžší, ale výkonnost jde snad nahoru. Salah konečně dobrej zápas, Mané sic nebyl moc vidět, ale 2 góly nemá náhodou, hlavně přišel Shaqiri a hned to docela šlo, Fabinho za mě taky docela dobrý.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kowe

naprosto souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle na Southamptone bez strely na bránu a neschopnosť Saints dať gól je tiež celkom vtipná...

Reagovat
Counter

Saints už 5 zápasů bez gólu, to je fakt marnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Niekde sa mi stratil príspevok, tak ešte raz. Hughes by mal ísť a do PL sa už nevracať.

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Mínusy: - gól Cardiffu z kategórie zbytočných, čiže Alisson nemá nulu, čo zamrzí,

- za celý zápas asi 20 minútové poľavenie,

- slabšia kreativita bez Shaqiriho,

- slabší Lallana ako najväčšia brzda v strede poľa.

Plusy: - ďalšia nádielka súperovi, kvalitný výkon,

- útok sa dostáva do formy a neberá sebavedomie, skvelý Salah, skvelý Mané a v prvom polčase skvelý Firmino (aj keď bez gólu),

- Shaqiri,

- aj keď sme dostali gól, obrana s obrovským prehľadom, kúpy Alissona a Van Dijka, ako top top hráčov sa ukazujú ako obrovsky dôležité na hru a sebavedomie obrany,

- spoľahlivý výkon Giniho,

- snaživý Fabinho,

- pošetrenie Milnera a hlavne Robba.

Reagovat
avicii

Lallana je strasna brzda fakt..strasna skoda zraneneho Oxa

Reagovat
Kixi Syhimour

fakt škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Reagovat
Coutinho10

Ox by se taky hodil

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

minus- moreno

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Nehral zle, aj keď v obrane si neodpustil klasický prehratý súboj, po kt. padol gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Top of the league... Treba si to užiť, ktovie ako dlho to potrvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle sa chce preremizovat k zachrane? ako proti lepsim som taku marnost chapal, ale proti Sotonu

Reagovat
smazaný uživatel

Ved sú na rovnakej úrovni, remíza podľa predpokladov.

Reagovat
smazaný uživatel

ja narazam na to, ze dopredu skoro nic nepredviedli

Reagovat
fff

Ako chlapi pozrime sa na to tak nejak celkovo...

Kto moze na tejto sezone hladat negativa?

Nie kazdy zapas je idealny, bie kazda zostava sa kazdemu paci, nie kazdy hrac ma najlepsiu formu aku kedy mal atd.

Mame vysledky, golov davame dost, dostavame minimum, zapasy zvladame s prehladom bez nervov zvacsa.

Pozrite sa na nas 3 roky dozadu, pozrite sa na nas teraz.

Aktualne sme riadny tim, uvidime, ci z toho bude nejaka trofej a ako sezona pojde dalej, ale ja som nadseny z toho, co pod Kloppom vo vseobecnosti vidim.

Reagovat
vladis271

no lenže ja chcem titul a s týmto proti City neuspejeme.

Reagovat
Kixi Syhimour

Titul nebude, bohužel. Tyhle City fakt nejdou.

Reagovat
fff

Mame mozno smolu, ze aktualne je na tom MC tak ako je. Uvidime neskor.

Skor mi slo o to, ze niekedy mam pocit ked to tu citam, nielen tento zapas ale celkovo tato sezona, ze vlastne na tom nie sme uplne uzasne

Reagovat
Kixi Syhimour

Herně nejsme, to je třeba uznat

Reagovat
fff

Minule to tu tusim davak Divik.

O tomto case minulu sezonu sme na tom boli horsie. Herne sme zazili vrchol v druhej polke minulej sezony a povedzme si rovno, tazko taku uroven drzat dlhodobo.

O to tazsie ked chceme na strane druhej mat lepsiu obranu.

Mame ovela lepsiu obranu, nehrame tak sialene zabavny futbal, no nehrame ziadny beton.

Celkovo sme ovela vyvazenejsi a lepsi tim.

A ked kazdemu ide o trofeje, tak toto je k nim cesta podla mna.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jde o to, že se City nesmíš v title race zbytečně ztratit, to oni udělají 1 a pak jsou nezastavitelní, z té hry, kterou hrajeme mohli klidně vzejít remízy, strašně riskujeme s touhle hrou, nemůže to fungovat věčně.

Reagovat
vladis271

Smutné je,že 5 rokov dozadu by sme s týmto ligu vyhrali. Lenže s týmto City už neplatí, že obrana vyhráva tituly. Oni vyhrávajú strašne ľahko Musel by sa nám prebudiť útok a dostať sa do formy z minulého roka, ale zas chápem, že dobrá obrana ide čiastočne na úkor útoku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Naprostý souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Vlado, k preview - proti AFC očakávam Gomeza na RB a Lovrenika v základe ....

Reagovat
fff

Nesuhlasim s tym, ze z tej hry mohli byt remizy.

Neviem, ci sledujeme rovnake zapasy ale praveze co na nas vidim tuto sezonu je istota.

Predtym som siel do zapasu s tym, ze mozme kedykolvek dostat od kohokolvek gol dnes to tak vobec nie je.

Ako som pisal vyssie, golov davame dost a dostavame minimum a hlavne timy si proti nam minimalne sanci vytvaraju. Ja tam v9bec nevidim, ze by sme riskovali ako pises.

Mali sme slabsi zapas s Neapolom a vzdy sa najdu nedostatky, no chlapi inak to vo futbale nejde, nic nie je dokonale.

Ale ako pisem vo vseobecnosti a celkovo tuto sezonu zatial sme na tom absolutne uzasne. Lepsie nez som vobec ocakaval.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta hra do ofenzívy byla žalostná, v Neapoli jsme hráli na 0:0, nevyšlo. Riskovali jsme ve smyslu, že jsme hráli až moc neefektivně, až moc dozadu, mnohdy to bylo čekání na gól. Souhlasím s větší jistotou, ale my se trápíme s Huddersfieldwm, když City válcujou naprosto každého bez rozdílu. Nasázej soupeři 5 gólů, další týden 5, další týden zase 5. Je depresivní, že ani s tímhle ten titul nebude

Reagovat
fenixLFC

city su silni ale to aky si z nich posrany a vystriekany zaroven je fakt otravne...oni vedia tiez stracat body

Reagovat
Kixi Syhimour

Vytsriekany z nich nejsem, není to můj oblíbenej tým, jen je respektuju. Jenže my máme porazit nejsilnější tým, který kdy po anglických trávnících běhal, není to možné. Otravná je spousta věcí i mé připomínky i stanoviska, je mi líto, že tě to otravuje, ale píšu co si myslím, nemám zájem tě naštvat.

Reagovat
fenixLFC

vychadzajuc z tohto prispevku by som radsej branil helms deep alebo minas tirith nez sa snazil bojovat o titul proti city

Reagovat
Kixi Syhimour

To je ale dobře vymyšlený

Reagovat
Benzema

Presne tak ,je z nich úplne posraty a už teraz vie ,že vyhrajú titul niekto niekde napíše komentár o LFC a hneď on zase začne písať o City a onanuje nad nimi ,aký sú dokonalý tým a nech nezabúda ,že ten podľa neho najsilnejší tým ,aký kedy bol v anglicku prehral s LFC už 3 z posledných 4 zápasov .

Reagovat
Kixi Syhimour

Posratý z nich fakt nejsem. Jen tvrdím, že to nemá smysl, stejnak ten titul nebude. Toť vše. A zápasy s nima nám titul nevyhrají, plus už jsme s nima ztratili 2 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak načo to pozeráš? Venuj sa niečomu produktívnejšiemu pre dobro všetkých.

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože to je můj koníček? Hej? Nikdo vás nenutí moje příspěvky číst, tak je nečtěte nereagujte a hotovo, není to tak složité.

Reagovat
fenixLFC

Nikdo vás nenutí moje příspěvky číst,

Reagovat
Kixi Syhimour

A nutím snad?

Reagovat
cristiano.K.

a jde to snad?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jistě, podíváš se kdo to napsal a jdeš dál v diskuzi a nevšímáš si mě. A Counter někam házel ten filtr na uživatele, tuším.

Reagovat
cristiano.K.

já to myslel, jestli ty nás můžeš nutit

Reagovat
Kixi Syhimour

aha sorry, takže nenutím

Reagovat
cristiano.K.

hodnej kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono když si realitu upravíš takhle podle svýho, aby ti vyhovovala, tak to je pak jasné no. To můžeme mít na konci sezony 114 bodů a ty budeš psát tohle dokola.

Reagovat
Kixi Syhimour

A co na tom co jsem napsal není pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

No všechno, co je v tom tvým komentáři? Zápas s Neapolí ok, ale to je Liga Mistrů, ta nám může být v boji o titul úplně ukradená. City vyhráli ve druhém kole 6:1, pak v 6. a ted v 9. Mají za prvních 10 kol 6 výher alespoň o 2 goly. My 4 a to s tím, že mají o zápas míň s tou silnou šestkou.

Mezi první a druhou výhrou, kdy dali City pět golů, je měsíc. Do další takové výhry další měsíc. Takže z "další týden 5, další týden zase 5" se stalo "další měsíc 5, další měsíc zase 5."

Reagovat
Kixi Syhimour

A!e ani tato má faktický chyba nic nemění na faktu, že City mají ve svých zápasech neuvěřitelnou převahu narozdíl od nás. Hrajou o mnoho lépe, proto mají také lepší výsledky.

Reagovat
pospec7

Dej si Liverpool pryc z oblibenych a bude se ti zit lip...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tvůj názor je velmi zajímaví, avšak nevidím důvod k tomj, že by to byla pravda. LFC mám rád, leč to tak nemusí vypadat, jednoduše jim nevěřím na titul.

Reagovat
Rssa

Opravdu se na to vyprdni. Dnes a denne psat takove kravoviny. Vzdyt ty tomu tymu neveris jeste vic nez Swarley, a to je dost pomateny dedula.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty píšeš hrozný hlouposti, to je až neskutečný.

Reagovat
tomasinho

Ale nonstop.

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože nejsou v souladu s tvými názory tak jsou to nesmysly? To je nesmysl sám o sobě

Reagovat
Benzema

Ale ty sa ideš so City posrať a už od začiatku sezóny píšeš jedno a to iste . Ako sú neporaziteľný ,titul mali istý už pred sezónou atď. Ser na nich a nepíš tu o City ,akokeby boli z inej planéty

Reagovat
Kixi Syhimour

Hej, ok, přestanu psát o City

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to už není o tom, jestli to je v souladu s mými názory nebo ne. Prostě píšeš hlouposti. Stejně jako u City s tím, že dávají soupeřům pět golů každý týden.

Reagovat
Kixi Syhimour

Samozřejmě, že to o tom je. Pointa mého příspěvku s těmi góly byla, ale jasná i přes mou chybu

Reagovat
smazaný uživatel

No není. Máme 26 bodů po 10 zápasech, podle xG a takových statistik jsme prostě po City druhý nejlepším tým v lize a ty z nás děláš tým typu Příbrami, který měl vlastně jen štěstí, že některé zápasy neskončily remízou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale to štěstí jsme prostě měli! Proti Huddersfieldu to měla bejt remíza, se City jsme měli dokonce prohrát. Hráli jsme s*čku a můžeme bejt rádi za to, že nás nikdo nepotrestal. Plus jsme v posledních zápasech hráli tak na úrovni Příbrami, bylo to otřesné.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí jsme měli v zápase s Huddersfieldem, ano, tam to mohlo skončit remízou. To je jeden zápas z 10. Ve fotbale ale platí, že když máš v bráně brankáře za 70 milionů a v obraně stopera za 70 milionů a útok dohromady za skoro 150 milionů, tak že se občas ta kvalita projeví a vyhraje se takhle se štěstím.

V zápase s City náš výkon sračka rozhodně nebyla. Jediné, co by se nám dalo vytknout a souhlasit s tím je chyba van Dijka, která dala City (podle tebe nejlepšímu týmu na zeměkouli asi) šanci na výhru. Jinak to byl prostě zápas na 0:0 s čímž se oba týmy spokojili. Neřeknu kdyby si proti nám vytvořili pět tutovek, to se ale nestalo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nesouhlasím s druhým odstavcem, City mohli i v pohodě vyhrát. Není to nejlepší tým na zeměkouli, ale nemá k tomu daleko a je to nejlepší tým (kvalitativně) v Anglii na Tommee snad shodneme, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak s tím, že jsou nejlepší v Anglii asi souhlasí každej.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, hej, pokrok , ale uznávám, že někdy přeháním

Reagovat
Giwdul

Jak mohli v pohodě vyhrát? Vždyť neměli až na tu penaltu vůbec nic. Takticky to zvládl Klopp skvěle, stejně jako Pep, a tak se z očekávané gólové přestřelky nakonec stala spíš šachová partie... Jediné dva zápasy, kde hrál Liverpool opravdu zle, byla Neapol a Huddelsfield.. Ani já si nemyslím, že letos vyhrajeme titul, ale současně si nemyslím, že v boji o něj nemůžeme konkurovat City. Vždyť to, jak píšeš, že kam City přijedou, tam to rozstřílí, vůbec není pravda. Stačí se podívat na jejich zápasy v LM, stačí se podívat na jejich zápas s Liverpoolem, s Wolverhamptnem... Navíc srovnej dosavadní los Liverpoolu a City. Jako čistě papírově je Liverpool rozhodně konkurenceschopný - problém je zatím v tom, že hodně hráčů nemá formu (útočné trio), nebo ještě nejsou plně zapracováni do systému (Keita, Fabinho). Navzdory těmto komplikacím jsme zaznamenali pouze dvě ztráty, remízové, a to už za sebou máme zápasy na Chelsea, Tottenhamnu a zápas doma se City. Jako co můžeš chtít víc? To, že City rozsypou Cardiff 5:0 a my 4:1 je vážně ohromné měřítko. Jasně, hrají momentálně hezčí, ofenzivnější fotbal, ale u nás naopak kvituji, jak se ten systém konečně propojil zevnitř - obrana - záloha - útok. Vše spolu spolupracuje, už to není jen o tom "vyšleme to na ty tři vepředu a oni to nějak zařídí". To si ale logicky vybírá svou daň v té atraktivnosti. Klopp byl celou dobu, co je v Live, kritizován za zanedbávání obrany. No, tak teď ji konečně vypiloval, zpevnil zálohu, útok ponechal a rozšířil lavičku a je zase kritizován..

Reagovat
vladis271

na druhú stranu City mali proti Burnley od 30 sekundy hrať bez Kompanyho a ten zápas mohol dopadnúť úplne inak. Aj oni majú občas šťastie.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
SCELO

treba verit a neskladat zbrane moc skoro ako pisem idme za svojim cielom

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

Za to dlouholetý sympatizování se City si ani nic jinýho nezaslouzite

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak obecně to je samozřejmě posun.

Výsledky sic máme, ale nemáme trofeje, výsledky jsou ti pak k ničemu. Hlavní negativum je, že ani tyhle výsledky nám na titul stačit zřejmě nebudou.

Reagovat
fff

Trofeje v oktobri neziskame.

Uvidime co bude dalej, ale aktualne mozme byt len a len radi za vsetko.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pochopitelně že v říjnu ne, ale nemyslím si, že to na trofeje bude stačit. Měli bychom být rádi za ty výsledky, souhlas, konec konců, kdo chce víc, nemá nic.

Reagovat
LokoLFC

jake jine vysledky nez vyhry mohou pomoci k titulu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak je očividné, že si neudržíme tyhle výsledky do aleluja. Až začneme ztrácet tak o titul přijdeme definitivně

Reagovat
Jardin

Reagovat
Counter

Přijít o titul proti stobodovému ManCity nejenže není ostuda, ale už jen někoho takového prohnat by byl úspěch.

Reagovat
Kixi Syhimour

Na to se ale historie neptá.

Reagovat
vladis271

To je ako mourinhove 2.miesto ako jeden z jeho naj úspechov v kariére.

Reagovat
Counter

Jenže Mourinho ManCity ani náznakem neprohnal, 81 bodů na titul stačilo akorát Leicesteru, a to byla mimořádně marná sezona.

Reagovat
LokoLFC

Já se ale neptám, kdy začneme ztrácet, já se ptám, jaké jiné výsledky vyhrají titul, když ne výhry. Prostě teď máme o 3 body více jak City, 26 bodů za 30 kol, to je pecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Este sa rozbehne Fabinho (vsimajte si ako vie potiahnut loptu, pri hracovi sa otoci a miesto prihravky do strany ci stoperom sa to snazu hrat dopredu) a Keita a bude lepsie.

Kurva fix, sme na tom aktualne uplne super a vacsina timov na svete nam moze zavidiet.

Reagovat
smazaný uživatel

tá negativita pramení z namlsanosti z konca minulej sezóny...

Reagovat
avicii

Reagovat
Malresi

Reagovat
fff

Ako na druhej strane to ukazuje, co s nami Klopp urobil. Kam sa posunula ta latka.

Len akoby ludia trochu stracali perspektivu.

Sme na tom absolutne uzasne tuto sezonu a hotovo. Uvidime ako dlho to vydrzi a co s tym dosiahneme, ale v tomto momente podla mna sa fakt nemame na co stazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

viac netreba k tomu niečo dodať...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dody10

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Wat

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
oddy

Reagovat
fenixLFC

ty vidis tie otocky s loptou okolo protihraca ja otocky ktore mu dvakrat nevysli a bol z toho brejk do rozhodenej obrany

Reagovat
vladis271

hej, lenže uzdraví sa Henderson a Fabinho poputuje pekne na lavičku

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Malresi

Všeobecne je táto sezóna zatiaľ skvelá o tom niet pochýb.

Reagovat
fenixLFC

to ale neznamena ze sa nemoze poukazovat na negativa. stale je potrebne sa zlepsova (co tvrdi aj klopp ). ked sa budeme tvarit ze vsetko je v pohode a ked nie nevadi pretoze su vysledky- tak to tak nejde. stale jtam kopec miesta na zlepsenie. to ze je to lepsie kazdy rok je fajn, ale furt je tam dalsi priestor kde sa posunut...hlavne ked vieme coho je ten tim schopny. vieme, ze nas utok je asi najlepsi na svete ked je vo forme a nasa obrana v plnom zlozeni a nesaskovani s morenom a lovrenom tiez splna najvyssie kvality. doplnit do zalohy kreativneho zaloznika (ox alebo naucit branit shaqiriho) tak ten tim ma na najvyssie priecky. len to musia zacat ukazovat pravidelne, nie ze sa trapime s trapnym huddersfieldom alebo prehrame s neapolom

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol nie je žiadny béčkový tím, všakže... PSG s nimi vyrovnali doma až v nadstavenom čase.

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

ten progres je znat...chce to pokracovat dal

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle have failed to win any of their opening 10 matches of a league season for just the second time in their history, last doing so 120 years ago, back in the 1898-99 top-flight campaign. Suffering.

Reagovat
Counter

#AshleyOut

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho drtí rekordy u Manchesteru a Rafa u nás.

Reagovat
Counter

Rafa the magician

Reagovat
smazaný uživatel

Levandule.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen > Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj Olo, jak se máš?

Reagovat
smazaný uživatel

Čau Jany, dobre, a ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Zle, Olo, zle, klidně víc přes SZ jestli chceš.

Reagovat
Mastný Chobot

To ten podcast, vedel som to

Reagovat
eder

Noble > ( Eriksen + Ozil )

Reagovat
smazaný uživatel

Au, teda to zranenie Amarteyho vyzeralo hrozivo. Snáď sa dá dokupy.

Reagovat
Lovec

Co se mu stalo? Chvilku jsem se nedíval a viděl jsem ho až ležet.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gareth Bale 11

No to nevypada vubec hezky teda.

Reagovat
smazaný uživatel

mufani liverpoolcanov tak sikanovali, ze si tu vobec neveria, alebo sa hraju na skromnych, aby sa im potom nikto nevysmieval. ale pre mna su favoriti na urovni city, ak nie vyssi. vobec nie je nemozne ich dat dole. strasne vam to prajem. a predovsetkym kloppovi

Reagovat
Jazdec

Reagovat
cristiano.K.

rozhodně nejsme větší favorit. Pokud City proženeme a skončíme za nimi s odstupem pěti bodů, tak to bude úspěšná sezona.

Reagovat
PP

problém je síla lavky, kde se s City nemůže nikdo měřit. Pokud máš na lavce hráče jako Otamendi, Mahrez, Gundogan, Jesus, B.Silva.. to je prostě brutal. Jediná šance pro Pool je zázračné zdraví základní 11ky po celou sezonu.

Reagovat
cristiano.K.

Sturridge,Shakira,Fabinho atd jsou taky kvalitní, zapracovali jsme na tom, ale je pravda, že kdyby se najednou zranili třeba Mané,Firmino, Dijk......tak jsme v řiti docela.

Reagovat
PP

oproti loňsku slušný progres! Ale City má nějaký ten rok náskok. No uvidíme, snad ztratíte s náma..

Reagovat
blade115

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

malen uz zacina davat goly za psv

Reagovat
Counter

Měl zůstat a hrát místo Aubameyanga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle má neexistující útok. Loni to zachránil na konci sezony formou Ayoze. Letos to zatím vypadá naprosto zoufale. Rondón je posila za všechny prachy, zatímco Mitrovič a Gayle dávají góly. Výměna Muto - Gayle je fakt tragický rozhodnutí managementu.

Máme z 10 zápasů 3 body. Po tragickym losu na začátek věřim, že podobně by na tom byla většina týmů z 2. poloviny tabulky.Problém je ale způsob jakým jsme ty 3 body získali - remízy 0-0. Vypadnutí z poháru po deprimujícím výkonu.

Dnešní zápas jsem neviděl, Předpokládám, že to byl stejnej marast a naši křídelníci zase nepřešli za zápas ani přes jednoho obránce, plus Kenedy třikrát vystřelil do tribun a udělal 10 zbytečných patiček.

Reagovat
smazaný uživatel

jak vidíš šance Newcastlu v tejto sezóne? Fakt to bude tuhý boj o záchranu až do konca? Dúfam, že podržia Benitéza. Zmena trénera by podľa mňa k ničomu neviedla. Materiál je fakt na 2. ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Trenéra podle mě podrží. Otázka je jestli přes zimní přestupák budou peníze. Momentálně to vypadá, že ne, ale Ashley je nevyzpytatelný a třeba McClarenovi peníze dal jak v létě, tak v zimě. Pokud se podaří v zimě posílit, tak věřim, že záchrana bude v pohodě, ale pokud v zimě neposílíme, tak to bude dle mě naprosto náhodné a v boji o udržení budeme do posledních kol + rozhodne náhoda. Dobře to rozhodně nevypadá.

Reagovat
salami

To by krásně dokreslilo situaci v Newcastlu pod Ashleym, kdyby v zimě rozbil prasátko a nakupoval jako divej, když mu teče do bot, přitom stačilo nějak rozumně reinvestovat prachy z přestupů a postupu do PL.

Reagovat
SpecialOne

Gayle v Champu góly dává, v PL ne, nedivím se, že jste se ho zbavili. Pustit Mitroviče byla chyba, pokud tam nebyla opce, to netuším.

Reagovat
salami

Nebyla a pustit Gayla chyba byla, když je lepší než Muto i Joselu, ale WBa by nám bez něj nepustilo Rondona, každopádně to ale bylo vyřešený děsně.

Reagovat
SpecialOne

No to teda byla, Mitrovič je výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Výbornej, pokud se hraje na něj. Benítez by přez něj nikdy nehrál a tm pádem nemá smysl si ho držet. Teorie o jinym trenérovi a systému nemá cenu řešit. Pod Rafou volba pustit Mitroviče chyba nebyla.

Reagovat
salami

Nebyla = nebyla tam opce. Ale z tvýho pohledu, kdy Gayle dává goly jenom v Champu, u nás nedával Mitrovič goly ani v tom champu, to měla bejt jeho zlomová sezona u nás a po ní bylo jasný, že s nim Rafa nepočítá. Já s tim taky nesouhlasil, protože tým jako je momentálně Newcastle, by měl naplno využívat kvality individualit, který má k dispozici a Rafa měl ten systém prostě dle mě uzpůsobit, navíc za imbecilitu největšího kalibru považuju zbavení se vlastně dvou hráčů (Gayle, Mitrovič) kvuli tomu aby přišel Rondon, kterej se do systému nehodí uplně stejně jako Mitrovič, tohle mi fakt nikdo nevysvětlí, divil jsem se tomu už v létě, Mitrovič s Rondonem jsou prostě oba hráči, který jsou nesmírně silný v soubojích a potřebujou, aby na ně spoluhráči hráli a jestli si Rafa myslel, že Rondon v těch jeho zandourovejch zápasech bude 90 minut presovat a ještě si sám vytvoří šanci, tak se šeredně mýlil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Jo to bylo k té opci, sorry Jinak Gayle dává góly v Champu dlouhodobě, pro WBA je to jackpot, ale pokud postoupí tak z něj zase bude útočník, který dá v 38 zápasech 6 gólů, i když bude hrát všechny v základu. V těch zápasech, co sem letos viděl se mi více než Rondon a Muto líbil Joselu, ale pořád je to slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

To řešení útoku bylo na facku, o tom neni pochyb, mladší a náš Mitrovič v čudu, místo toho na hostování starší Rondon a Muto, kterej nestřílel moc golů ani v Mainzu nahradil Gayla, kterej byl perfektně sehranej se Shelveym, mimochodem dneska to opět bylo vidět, že útočníci nedělaj Shelveymu ty správný náběhy za obranu, aby je mohl vysílat do zajímavejch šancí. Na druhou stranu, na tom hrotu by teď byl v háji téměř kdokoliv, protože podpora zálohy je fakt mizerná, celý léto jsem doufal, že přijde nějaký rozdílový CAM a nestalo se, neni tam to pojítko mezi útokem a zálohou a Perez v tý roli selhává, navíc bude hrát ted nonstop, protože, ač je to směšný, nemáme za něj alternativu, na lavici nám seděj maximálně 3 použitelný hráči, Ki, Atsu a jeden z útočníků a nikdo z nich neni stejně žádný terno. K tomu Perezovi, očekávám, že si během sezony zase střihne tak pětizápasový období, kdy chytí formu, ale to na PL nestačí, ve zbytku je to hráč na nic, je měkkej, poztrácí strašně moc balonů a sem tam se u něj mihne nějakej fotbalovej moment. Jinak teda k dnešku, Stopeři furt fungujou docela slušně, ale už od rozehrávky je to od nás špatně, Dummet i stopeři dost často nakopávaj balony dopředu a to celkem neadresně nebo rovnou do autu, takže je útočník dost bez šance dostat se k balonu a když už pozvolná rozehrávka, tak jedině přes Yedlina, Dummet prostě na víc jak zodpovědný bránění nemá. Křídla jsou bezzubý a dávaj náhodný centry do vápna. Za všechno mluví to, že jsme nevystřelili na bránu a asi ani neměli šanci, asi od 25. minuty do půle jsem to neviděl., ale nepředpokládám, že by jsme se nějak utrhli ze řetězu. Kennedy se ani moc o ty kličky nesnažil, já bych ho nasazoval na beka, aspon se nebojí nějak vyvézt balon. Celkově ale teda nemastnej neslanej výkon, fotbal to moc nepřipomíná, buď jsme se bránili a odkopávali nebo jsme drželi míč a byli s nim totálně bezzubý, že by na to kašlali se říct nedá, ale bůhvínějaký zaujetí a odhodlání u hráčů taky nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám moc co dodat. Snad akorát to, že Shelvey mě trochu zkamal tím, že na sebe nebere odpovědnost. Nerve se o penalty - přímáky. Na druhou stranu herně naprosto převyšuje zbytek týmu, disciplínu si drží a je možná jediný pozitivný článek, tak je trochu nefér říct, že zklamal. Spíš mě mrzí, že to fakt nebere víc na sebe, ale asi toho i tak je na něj ažaž.

Kenedy se mi herně nelíbil nikdy, ale loni byl aspoň produktivní, letos je to fakt bída. Zvášť když vzpomenem jeho totální kolapsy s neproměněnou penaltou a zbytečný ztráty na vlastní půlce, když je tým zformovaný pro útok.

Baví mě fandit i v Champu, možná dokonce víc než v PL, ale tým s takovou fanouškovskou podporou, stadionem a historií by měl sakra mít na víc než 3 sestupy během 10 let.

Reagovat
salami

Jonjo mi přijde frustrovanej dost, ale snaží se, to je fakt. Mě by ten Champ vadil fakt dost, jednak jsme si ho docela užili a jak řikáš, historicky i zámemím patříme do PL. A pak, jestli nedojde k prodeji, tak vlastně nevidim světlo na konci tunelu, Lascelles s Shelveym by šli jinam, plus asi i Yedlin a zbyl by nám tým bez nějak osy, nijak zvlášť mladej, nijak zvlášť talentovanej, nijak zvlášť semknutej. Jedině snad, kdyby jsme to rozprodali uplně komplet a začali hrát s juniorama, mimochodem to je věc, která mě fakt vytáčí, bud máme juniorku fakt děsnou nebo je Benitez úplnej ignorant, protože za celý jeho působení jsme snad v ostrym zápase neviděli krom 26 letýho Dummeta jinýho odchovance, ted jsme totálně v háji, 10 zápasů bez výhry a stejně neni na lavičce jedinej junior, to je možná horší, než naše předváděná hra, proč třeba nedostane šanci Longstaff, když je Ayoze na hřišti uplně zbytečnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

*Mně

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že sa Huddersfieldu tak nedarí. Veľmi sympatický klub. Snáď sa im podarí nejakým zázrakom zachrániť.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Mark Henry

Reagovat
Hokaido

Tvl

Reagovat
Whitemedia

Ví se, jestli byl majitel na zápase?

Reagovat
Whitemedia

hmm, tak to je hustý...

Reagovat
Visca el barca

Tak to je asi bohužel jasný...

Reagovat
Counter

šílené

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Fakt

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jaj, ževraj bol na palube aj s dcérou...

Reagovat
Greny

Pilot, majitel a ještě 6 lidí

Reagovat
Counter

Zatím bych tyhle spekulace raději neřešil, nepotrvá dlouho a pravdu se dozvíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je Ževraj?

Reagovat
ttopi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
Liquid

nějaký Slovinec

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

od stare Zevrajove syn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
TheAdy

Reagovat
king23

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hokaido

Dcera byla na zápase, tak se automaticky předpokládá, že tam byla taky. Narozdíl od Vichaie to ještě není potvrzené.

Reagovat
nani92

Liverpool vyhrá par zapasoch a už si ľudia myslia, že majú dobrú sezonu

Reagovat
oli9

to nikdo neříká ale ty se radši věnuj tomu svému hnusu co hrajete a šaškovi josemu který je každému pro smích

Reagovat
Liquid

tak toto je konec Leicesteru Newcastle může slavit, že má o soupeře v boji o záchranu méně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Hokaido

Už skoro 12 hodin a žádný oficiální vyjádření... Bohužel je asi jasný, co to znamená.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak hlavne by se k tomu uz vyjadril.sam.majitel ze je v poradku.Bouzel to je uplne jasny... a jestli s.nim byla na zapase i dcera tak nejspis nesla pesky na MHD ze jo...

Reagovat
Hokaido

Tak bohužel taky, no...

https://twitter.com/SkyNews/status/1056484658446299136

Tu pátou osobu bych tipoval na Supornthip Choungrangsee.

Reagovat
Liquid

tím 5. je ten co odpálil tu bombu

Reagovat
Hokaido

Ty se na to prosím vyser alespoň v týhle situaci.

Reagovat
Liquid

já vím všichni tady truchlíte za thajského důchodce, kterého jste léta znali

Reagovat
mistr129

Neboj, tebe nikdo nezná a truchlit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester je sympatickej klub a ten typek ho vedl v dobe jednoho z nejuzasnejsich sportovnich uspechu ever. Pokud nejses vylozene psychopat, tak fakt neni tezky v takovy situaci cejtit nejakej soucit.

Reagovat
HorajzmAmmann

chcípni debile...

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tvá snaha jít za každou cenu proti proudu je hloupá a trapná Psaní soucitných komentářů k tragédiím je navýsost přirozené a lidské. Lidé, kteří to tak nastavené nemají a podobné zprávy je jednoduše nezajímají mohou být inteligentní a nejsou automaticky hodni opovržení. Lidé, kteří však jdou do diskuze se vysmívat té většině, která projevuje smutek nad tím co se stalo, to je hodné velkého opovržení. Jediná polehčující okolnost by mohla být, že jsi 16ti letý puberťák, co nemá kamarády.

Reagovat
Liquid

mě zas přijde tupý a trapný si lepit francouzský vlajky na profilovky

Reagovat
Mastný Chobot

Ty si taký ľudský odpad že by ťa EU mala zakázať

Reagovat
Liquid

Kterou pak směrnicí?

Reagovat
Trand

Liquid je tady jeden z nejrespektovanějších uživatelů.

Reagovat
SpecialOne

Proboha, dejte mu ban

Reagovat
iamek

Tak to bylo jasný hned, že tam ten majitel byl, když tak lítá každý domácí zápas.

Reagovat
Trand

MOTM Holding společně s Lucasem podle mě. Rob pro mě letos největší překvapení, společně s Iwobim, i když u Alexe se o potenciálu už vědělo, Rob to zatím moc neukazoval ale letos je vážně skvělej. Ještě je potřeba to potvrdit proti dobrým soupeřům. Ztráta zamrzí, ale co se dá dělat, jednou to přijít muselo.

Reagovat
Lacko_Boh

tak mohlo to prísť až s LFC s ktorým stratíme tak či tak..najmä keď sme vyhrávali. Ja osobne mám dojebanú nedeľu.

Reagovat
Trand

Mně už Arsenal dojebal tolik neděl, že si letošní sezonu celkem užívám.

Reagovat
Lacko_Boh

ved ano. Ja som optimista ohladom Emeryho. Ale tato sezona bude este peklo.

Reagovat
Pato44

Letos vysel los na soboty?

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Whitemedia

Ruben 250 minut a už je z něj druhý nejlepší střelec týmu

Reagovat
Hachim Mastour

Bez LB sa hrá ťažko. A nesympatický kokot Zaha tomu tiež nepomohol.

Reagovat
Trand

Nesympatický kokot Zaha byl o parník nejlepší ofenzivní hráč na hřišti.

Reagovat
masly008

Reagovat
Counter

Dneska se snad poprvé nepovedlo získaný náskok pořádně kontrolovat, Palace od stavu 2:1 lepší a inkasovaný gól jsme si hloupě zavinili sami. Snad poprvé Emeryho střídání nezafungovala podle plánu. Tak jako tak 22 bodů z 24 možných je paráda, teď hlavně neprohrát s Liverpoolem.

Reagovat
PhilipS

Liverpool je někde jinde. To nebude vůbec pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

ved utok je z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Malresi

*22 bodov z 30 moznych

Reagovat
masly008

asi to myslel tak že proti city a chelsea bylo nemožné zístat jakýkoliv bod.

Reagovat
Counter

Já myslel tu sérii osmi "lehkých" zápasů po těch dvou prohrách no.

Reagovat
Steven666

každým zápasom sa Barkley len a len zlepšuje

Reagovat
PhilipS

Konečně se snad začnou fanoušci Arsenalu probírat. Ta šňůra výher byla jenom statistická anomálie. Z těch deseti zápasů jsme odehráli dobře tak tři. Hodgson bude odvolanej velmi brzo. Zahu by dal od začátku proti Xhakovi i Franta Straka a dědu to napadlo až v 75. minutě. Emeryho střídání jsem dneska nechápal. Bellerin zraněnej, to je jasný, protože byl v první půli nejlepší. Ale, že tam zůstal Laca, kterej byl dnes nejhorší na place, je mi záhadou.

Reagovat
Whitemedia

1 – Maurizio Sarri is the first Chelsea manager to remain unbeaten in his first 10 Premier League matches in charge of the club (P10 W7 D3 L0). Record-breaker.

blade to má fakt těžký

Reagovat
RKBoy

počkaj na prvú prehru, to bude mat orgazmus.

Reagovat
blade115

Jj, a proto jsem tu třeba při té první ztrátě psal téměř nekritický komentář, blbečku... Určitě budu rád za prohru svého týmu.

Reagovat
RKBoy

za to si možeš sám,už do leta tu na takmer všetko prskáš ,fnukáš a nadávaš.. v súčasnej dobe sa s tebou rozumná reč na tému Chelsea viest nedá.

Reagovat
blade115

Hm, tak to je dobrý vědět, že za tvoje debilní poznámky můžu já.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Co z toho, když mladíci nehrajou, nic jsme díky tomu nevyhráli, většinu času je to nuda a on je pořád stejný nesympatický buran...

Reagovat
Whitemedia

nuda

Reagovat
blade115

Dnešní zápas jsem teda neviděl, ale jinak si vždy tisíckrát vyměníme míč, než vůbec rozjedeme nějakou šanci. Zápasy dohráváme zpravidla na své půlce, kdy si to Jorginho ťuká s beky. Jak nějaká demoverze Barcelony...

Reagovat
Mimalu

Je to asi o úhlu pohledu, šancí si teda vytvářím poměrně hodně, jestli je ten přechod občas krkolomný je možné, ale směrem dopředu hrát chceme. Zápasy dohráváme s míčem na kopačkách a střílíme v závěrečných 15 minutách nejvíc gólů z celé PL, tak ti nevím, v minulosti jsme to dohrávali odkopáváním balónů a naskládání před vlastní bránou, pro mě je to posun

Reagovat
blade115

Jasně, je to o úhlu pohledu, tohle nikdy není fér. Já mám rád přímočarej pragmatickej fotbal. To, co s námi první sezónu předváděl Conte, bylo téměř dokonalý. Víc než nějaký ťukes mě vždycky bavil ten týmovej duch a bojovnost - třeba zápas s Neapolí 2012 bych (s trochou přeháňky) nevyměnil ani za 5 let konstantního vyhrávání všech možných titulů s tiki taka.

Ale je dobrý dodat, že tohle ještě není to, co by Sarri chtěl hrát. Je to ten polotovar, který rád inklinuje právě k takové bezduché cirkulaci míče, ať už kvůli slabé kvalitě útočných hráčů, nedostatku kreativity či únavě. Věřím, že až bude vepředu víc než jeden schopný hráč, tak ta hra a celkový dojem z ní budou trochu jiné.

Reagovat
technecium

Ty jsi dobrej pozér, takovej zdejší Hipster, co?

Reagovat
blade115

Vážně to jdeš hodnotit zrovna ty?

Reagovat
technecium

Není nikoho povolanějšího

Reagovat
Whitemedia

Nevím no, já se u našich zápasů naposledy takhle bavil, když měl Conte tu neporazitelnou sérii v roce 2016.. jediné, co musím Sarrimu vytknout, je ta ignorace dvou nejlepších hráčů přípravy, třeba Odoi měl dnes být rozhodně na lavičce.. ale to je holt jen další do dlouhé řady trenérů, co u nás nechce dávat prostor mladíkům..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Už jsme měli mít na kontě minimálně 3 tituly

Reagovat
Talker

Tak mladí nehráli u nás nikdy, co jsme měli za 2 měsíce vyhrát, nuda záleží na úhlu pohledu a sympatičnost také.

Reagovat
blade115

Reagovat
Counter

pls

Reagovat
Whitemedia

?

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
j_mrazik

Aby naši střední záložníci 30 minut druhého poločasu hráli na schovávanou, to je taky umění. Vůbec nechápu chválu Torreiry, celkově byl druhý poločas šílený, přišlo mi, že nikdo nevěděl, co má hrát. Hráči Palace měli na všechno mraky času a Xhaka je vocas, i kdyby hrál kdykoli. Řekl mu někdo, že má házet auty na spoluhráče a ne protihráče? A navíc má kapitánskou pásku, to už je vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl Torreira slabsi nez obvykle, nekolikrat tam zazmatkoval. Pred tim druhym golem taky celkem zavahal. Mel do toho balonu jit i za cenu faulu

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
j_mrazik

?

Reagovat
Salfovic

Po posledním vystoupení Vydry v repre se už vůbec nedivím, že jen leští lavičku.

Reagovat
Ondiis

Každopádně 3 zápasy za 6 dní a z toho 2 výhry a jedna remíza s poslepovanou obranou. Já to beru všemi deseti. LFC bude určitě nad naše síly, snad nás nedoběhne Manu a taky třeba ztratí.

Reagovat
Counter

Reagovat
vanGomm

Arsenal byl najetej na remízu.V PL neremizoval neuvěřitelných 25 zápasů!!!Takže se to dalo už tak nějak čekat,že ta remíza příjde.Zde jako otatně u všech týmů pouze zaúřadovala matematická pravděpodobnost v tom má i fotbal logiku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

matematik ako vysity

Reagovat
smazaný uživatel

not this shit again..

Reagovat
jenage

Jaj.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Advantage Sissoko

Reagovat
Mates_Matesović

Hádám výhoda pro nás, kopáči Dier a Davies budou s tim povrchem mít menší problémy než Silvové KDB

Reagovat
Mates_Matesović

*a

Reagovat
Nikikrew

Zapas som nevidel tak hodnotit nemozem, ale z 5min zostrihu asi remiza spravodliva. Aj som pred zapaspm tusil ze dnes seriu prerusime, o to viac ma mrzi ze Palace dali goly iba z penalt . To co tam do pice spravil Mustafi? Za toto na lavicku a nech uz len hrava EL, cups a pod. To je v prdeli ako nas takyto moment stal prvy polcas fuj. Bellerin taku sancu musi dat, Ozil uz po kolkatykrat pripravi sancu a my z toho nedame, to sa potom necudujme ze ma zatial iba 1 assist. Xhaka pekny gol ale ta penalta zbytocna aj ked mi prisla trochy prisna.

Prehrat po 2 penaltach mrzi, toto sa nemoze stat, nikdy!

Reagovat
Trand

Ta Ozilova akce byla moc hezká, ale jinak za celej zápas nic neměl, stejně jako celej útok. Od nás asi nejlepší Iwobi, Laca byla vyloženě špatnej plus má velký podíl na druhým gólu a Auba nebyl skoro ve hře.

Reagovat
Nikikrew

Ono je len tazke vyslovit, ze Auba je platnejsi z lavicky, ale hrac takeho kalibru by mal byt v zaklade. Skoda, ze teraz Lacca ma utlm, snad sa presadi proti Poolu.

Mna teda najviac mrzi ta prva penalta, ako wtf

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi nejlepší? mne dnes prisel skoro nulovy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mikelinos

Reagovat
M0rb1D4S

Zatímco Courtois neuměl pořádně rozehrát ani za vlastní vápno, tak Kepa si jede vlastní ligu https://twitter.com/Jorginhology/status/1056592340691927041?s=09.

Reagovat
Whitemedia

Kepa se neuvěřitelně zlepšuje v té rozehrávce, v prvním zápase u nás mu to šlo asi jako Čechovi, uběhly dva měsíce a jde mu to pomalu jak Stegenovi

Reagovat
Miguel19

Nesmysl. Už od prvního zápasu bylo vidět, že ve hře nohama je topka.

Reagovat
Counter

Náhoda

Reagovat
Whitemedia

to není

Reagovat
M0rb1D4S

Možná bych i souhlasil, ale on už těch přesných míčů takhle z voleje poslal několik.

Reagovat
Counter

Reagovat
iamek

V suchém

Reagovat
Counter

Paráda MU, chce to občasnou výhru, aby se Jardim vyhnul Manchesteru velkým obloukem.

Reagovat
iamek

Plačko je tady

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SpecialOne

Přesně tak občas ať vyhrají, ať klidně skončí šestí/sedmí, ať to není tak zlé na první pohled a ať dál pomalu hnijí zevnitř

Reagovat
smazaný uživatel

tragéde

Reagovat
blade115

Reagovat
niflheim

Reagovat
Carrick

Morata

Reagovat
Counter

*Koťata

Reagovat
Whitemedia

*Auta

Reagovat
Counter

Leicester owner Vichai Srivaddhanaprabha the only member of his family among 5 on helicopter that crashed outside stadium - source.

No announcement yet on casualties.

https://apnews.com/3f6ecab82a834845b20917f286f548d8

Tak to vypadá, že dcera s ním nebyla.

Reagovat
mistr129

na iDnesu někdo psal (a nějakou logiku to má), že vzhledem k dlouhému informačnímu embargu by mohl být v kritickém stavu a mohlo by se čekat jak se to vyvine

Reagovat
Whitemedia

spíš se jen prostě řeší, co dál s klubem..

Reagovat
Counter

Klub právě vydal oficiální prohlášení, že zemřel.

Reagovat
mistr129

viděl jsem

Reagovat
mimi_united

Dôležité víťazstvo. Back in game

Reagovat
Nikikrew

v akej?

Reagovat
mimi_united

O ligu majstrov

Reagovat
Nikikrew

uz som sa zľakol

Reagovat
cristiano.K.

prodloužit honem rychle s Mourinhem smlouvu, aby vám ho Real nevyfoukl

Reagovat
smazaný uživatel

petr cech vyznamenani wtf?

Reagovat
Lacko_Boh

trofej je trofej

Reagovat
smazaný uživatel

zase o krok pred tottenhamem (a liverpoolem)

Reagovat
smazaný uživatel

btw Lloris je majster sveta ako kapitán.

Reagovat
J0EL

Ozran

Reagovat
Mastný Chobot

To je hodné prípitku

Reagovat
Whitemedia

když může být vyznamenán Krampol s Hejmou, tak už může být vyznamenán opravdu kdokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrál LM, hrál v top klubu x let i přes těžké zranění se dokázal vrátit, znají ho ve světě, reprezentoval dobře a vždy byl profesionální a v dobrém světle propagoval česko. Pokud tohle není příklad člověka, kterého by si český člověk měl vzít jako vzor tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

spis mi slo o to, ze se o tom vubec nemluvilo a necekal jsem to, nez ze by to bbylo nezaslouzene...

Reagovat
Carrick

Lindelöf opět super dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že ten zápas s Juve byl zlomovej, protože od tý doby je výbornej

Reagovat
Carrick

U něj je to jen otázka času, bude špičkový.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi so mnou nebude nikto suhlasit, ale pre mna Auba = Theo

Reagovat
Counter

Nebude no, protože Auba má momentální bilanci 17+5 za 23 ligových zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kaaspis

Záleží v jakém ohledu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pride

ty píčo

Reagovat
TheTopFootbaler

Jak ten zápas vypadal, koukali-li jste na to? Z komentáře na Livesportu to nevypadalo úplně záživně. Hráli jsme aspoň něco?

Reagovat
ACSMan

Občas hezká kombinace ale dokud tam bude Mourinho tak to válec nebude nikdy.

Reagovat
Busby babes

prave ze to bylo konecne aspon koukatelny. Jak byl vepredu Rash a ne Romelu, tak tam bylo vic pohybu, dobry kombinace, Everton jsme docela zatlacili. Po golu jsme pak trochu prestali hrat a spis se soustredili na brejky, ale do ty doby to bylo dobry.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak to nezní zas tak hrozně, díky oběma.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele neměl ten Pogbův gol neplatit? Trefil tyč a dorážel. pamatuju si, že loni nebo kdy dal takl Limberský gól a nebyl uznán

Reagovat
r.mrazik

vzdyt mu to vyrazil golman ne? pri te penalte..jaka tyc?

snad teda nekoukam na spatny sestrih

Reagovat
smazaný uživatel

Jo sorry, videl sem to jen ze predniho záběru a přišlo mi to jako tyčka.

Reagovat
cristiano.K.

Já jsem osobně se sezonou zatím maximálně spokojený. Naše výkony nebyly dobré proti Neapoli a Huddersfieldu, ale to se prostě stane.

Vadí mi dvě jiné věci:

1. Upřednostňování Lovrena. Radši bych, aby na RB se točil Trent s Clynem a na lavičce seděl Matip.

2. Upřednostnování Lallany před Šakirou

Reagovat
SCELO

tak to uprednostenie lallanu este chapem kedze shaqiri odohral pred tym vela, avsak ak aj proti arsenalu nastupi ten angican tak je klopp s prepacenim hlupak v tych zlozeniach teamov pred zapasmi.....

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že Lallana nastúpi aj proti Arsenalu, až taký blbý Klopp nie je. Proti Cardiffu si to mohol dovoliť, rovnako ako nasadenie Morena.

Reagovat
SCELO

dufajme

Reagovat
fenixLFC

tak proti arsenalu to bude wijnaldum hendo milner ked budu vsetci zdravy....shaqiri z lavicky

Reagovat
cristiano.K.

snad ne. Fabinho místo Henda.

Reagovat
fenixLFC

na to fabinho este nema

Reagovat
SCELO

tak ty si hlupak toto nie je o nazore ale o kvalite a ty sa sam oslabujes

Reagovat
fenixLFC

omg. fabinho bude skvely ale este robi dost chyb. proti cardiffu stratil v strede niekolkokrat zbytocne loptu hlupostami co by kvalitny tim premenil a casto bol mimo poziciu. hendo je hrosi hrac nez on, to nikto nespochybnuje ale na ten tim a styl je zvyknuty a vo velkych zapasoch im to s tou zalohou sedi

Reagovat
SCELO

vobec nie to ze niekedy stratis loptu vylozene neznamena ze to bola tvoja chyba, fabinhovi sa sem tam zamotala lopta pod nohami ale v klude to vyriesil, team potrebuje stabilitu v zalohe aj dozadu aj dopredu a to hendo nema ani omylom, netusim co sa mu stalo.... zaloha shaqiri, fab, wijnaldum ako tomu bolo pos. zapasy lepsie sa to dat neda

Reagovat
Kixi Syhimour

asi

Reagovat
niflheim

Mohli bychom v zimě střelit toho Sanchéze.

Reagovat
nani92

Chápem, že to už chce radikálne zmeny, ale vražda bje predsa len moc

Reagovat
smazaný uživatel

Kto hovorí o vražde ? Jedna dobré umiestnena strela do kolena a hneď ma Martial a Rashford viac priestoru na ihrisku

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Lynx

Reagovat
TheAdy

Reagovat
celeb

tak podla tvojho nicku by som usudzoval, ze mas na mysli ritualnu obetu Odinovi.

Reagovat
Miguel19

Do 20 mega a s polovičním platem bych ho bral.

Reagovat
Busby babes

s jeho platem to bude asi trosku orisek. ale bylo by to asi dobry.

Reagovat
Teoretik
Reagovat
smazaný uživatel

Bargain

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Reagovat
jenage

Reagovat
Mastný Chobot

City miestami nervóznejšie než Wengeleho Arsenal. Hlavne, odkedy dal dole Aguera, tá hra nemala hlavu a pätu. Nechápem tieto Pepove pohnútky dať tam všetkých ball carrierov a nemať tam ani jedného runnera, resp. vyšťaveného Sterlinga. Bolo dosť badateľné, ako si KdB so Silvovcami prekážali, nikto z nich nevedel, čo vlastne má hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Frustrácia. Klasika.

Reagovat
Hokaido

Chudák Lamela. Vypadá to strašně, ale skočilo mu to a nemohl s tím nic dělat.

Reagovat
Mastný Chobot

vďakabohu za NFL

Reagovat
fenixLFC

lamela to na styl NFL aj kopol

Reagovat
vilp

A u Kanea v prvním poločase máš taky nějakou výmluvu?

Reagovat
Whitemedia

Kane ani nehrál

Reagovat
Azazelo RD

Výmluva.

Reagovat
nani92

Mendy mal dnes nejaký výpadok alebo hrá takto stále? Akože dopredu ok, ale v obrane katastorfa, s týmto v LM opäť vyhoria

Reagovat
Miguel19

Stále.

Reagovat
Counter

Jeví se dozadu dost marně, ale defenziva ManCity funguje obecně výborně.

Only 1 shot on target against Manchester City in their last 191 minutes of PL football. Only 4 in last 4 games. Only 17 all season.

Reagovat
Counter

Dneska to byl asi jejich nejhorší zápas.

Reagovat
El Cid z City

dnes jeho nejhorší zápas, dnes se potkal s nešikovností a občas blbě řešil situace, to se stane,ale jeho špatná poziční hra a neschopnost po ztrátě míče (kohokoli) a protiútoku soupeře přebrat toho správnýho hráče, bude těžko odstranitelná...dá se říct,že je to jeho první rok,a ten skoro každá posila pepe měla těžkej, no každopádně na jaře v LM to bude ten pravej křest ohněm

Reagovat
Busby babes

jo no, protoze takovej Marcelo je defenzivni bek jak svine.

Reagovat
Mates_Matesović

Pamatuje si někdo nějakej zápas, kde jsme vyrovnali nebo otočili v závěru (85+)? Dnešní zápas si o to přímo říkal, City ke konci úplně odešli.

Reagovat
vicinda07

pamatam si ich velmi vela, boli casy ked sme to robili pravidelne ale v poslednom case sa to fakt nedeje

Reagovat
Mates_Matesović

Jasný, zrovna dneska na mě vyskočilo to NLD z roku 2008, kde Lennon dával na konci na 4-4. Ale v poslední době je to utopie, ani si nevytváříme pořádný šance.

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? 2008? Však vloni to byl náš trademark a otáčeli, dotahovali jsme jeden zápas za druhým a byli v tom nejlepší v lize. Naposledy otočka na SB po výborném výkonu a krásných gólech Eriksenemzdraví a Alkohol. Hodně krátká paměť.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksena a Alliho

Reagovat
Ondiis

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

minulu sezonu na anfielde

Reagovat
Miguel19

Po 10 zápasech druhý nejlepší útok. S Moratou a Giroudem na hrotu. S Moratou a Giroudem.

Reagovat
vilp

A třetí nejlepší obrana. S Luizem a Sarrim! Chudák Blade.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Reagovat
technecium

Reagovat
Maresma

bladovi trošku zamlklo v poslední době, no

Reagovat
smazaný uživatel

ved sa tu hra na kixiho, dobre skace zo vsetkych najvyssie

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak to je myšleno?

Reagovat
cristiano.K.

od doby,co si Sarri navlíkl první šustákovku

Reagovat
blade115

Během prvního Conteho sezóny jsme v tohle období měli druhý nejlepší útok a druhou nejlepší obranu. Akorát ta hra už tehdy k něčemu vypadala a měli jsme i poměrně velkou šanci něco vyhrát. Ale jako jo no, sedněme si na prdel ze všeho, co Sarri udělá, jen proto, že ho Blade nemá rád.

Reagovat
technecium

Sarri má horší kádr než Conte

Reagovat
Mimalu

Spíš silnější konkurenci

Reagovat
blade115

Jen co do útočníků, zálohu má zas o dost lepší Sarri.

Reagovat
Kixi Syhimour

však má stejnou + Kovačič a Jorginho, který si tam ale sám dovedl

Reagovat
blade115

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak či onak ten tým má prostě horší. Brankář (Kepa je dobrej, ale Courtois to není), obrana (měl navíc dokonce i Terryho), útok (není třeba vypisovat) a záloha? Však Kanté tam byl už za Conteho, Sarri ji má lepší, ale to proto že si ji sám zlepšil. Jde jen o tom jak to vezmeš, nicméně v konečném důsledku je ten tým horší.

Reagovat
blade115

Tak předně je obrana lepší o Rüdigera - Conte Terryho spíš neměl a dál už tam byl jen tehdy nepoužitelný Zouma. Kepa zatím neukazuje, že by měl být horší než Courtois, respektive jak se podle tebe ten Courtoisův odchod projevil? Záloha je prostě lepší o Jorginha, Kovačiče a Barkleyho a vůbec nechápu, proč by tady měl být validní argument "že si je sám přivedl"... Conte měl do středu tři použitelné hráče. Křídla jsou stejná a jen v útoku jsme byli lepší o Costu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo na Rudiho jsem zapomněl . Nicméně mi přijde podstatné zmínit, že si ty hráče sám přivedl, přesně věděl koho potřebuje a koupil Jorginha, který je prý zatím dost dobrý. Kdyby si koupil někoho kdo by byl špatný v té záloze, tak mu to vlepíš do obličeje jako první, on ale přivedl hráče kteří hrají slušně, proto to hlavně zmiňuji. Shrnuto, tak si ten tým vylepšil on sám a to naprosto přesně, to mi přijde podstatné.

Ten Courtois se projevil třeba proti nám, kde si troufám tvrdit by střelu Daniela chytil.

Reagovat
blade115

Tak Conte taky třeba věděl, že chce Koulibalyho, ale prostě mu ho vedení nedokázalo na rozdíl od Jorginha přivést. To je prostě úplně mimo argument, navíc Sarri dost možná mluvil jen do příchodu Jorginha, Kovačič a Kepa snad ani nebyli v jeho gesci... Kdyby to bylo na Sarrim, běhají nám tu Rugani, Vecino, Albiol nebo Zielinski. Tenhle argument je fakt mimo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Silně pochybuju, že by u vás běhali tebou zmiňovaní hráči. Tak tvrdit, že to nebylo v jeho gesci se dá u všeho, že. Conte tu možnost přivést hráče měl ale taky, však přivedl Kantého (což značí že v 1. sezóně mohl nakupovat více než v 2. sezóně), Rudigera (takže stopera dostal), Sarri dost možná taky chtěl hráče, které vedení nechtělo přivést.

Reagovat
blade115

To si klidně pochybuj, ale tohle byla jména, o kterých se automaticky začalo mluvit i v seriózních zdrojích, když Sarri přišel. A Sarri se ani nijak netajil tím, že by rád hráče, kteří jsou na jeho styl zvyklí. A fakt si nemyslím, že ať už on či Conte měli nějakou velkou šanci si dovést, koho chtějí. U Nás prostě o přestupech rozhoduje vedení, oni mají spíše poradní hlas. Vždyť Conte celou dobu volal po tom, aby na něj dali a přivedli mu hráče, jaké chce... Tak asi tu možnost úplně neměl. Sarrimu to je zas u prdele, ten prostě sklopí uši a bude pracovat s tím, co má.

Reagovat
Kixi Syhimour

Však se ani nemůže vědět jak by to vypadal, kdyby za vás hráli tebou zmínění hráči, minimálně byste měli širší lavičku.

Uznávám že argument to je zpochybnitelný, ale za zmínku stojí. Nicméně dle mého je ten tým opravdu horší, navíc v jiném rozpoložení. A podařilo se udržet Hazard (za což jistě, i když ne zcela může i Sarri, min. svým útočným systémem).

Reagovat
blade115

Ok, dle mého není. A než abychom se motali v kruhu, tak se s tím prostě smířím, že to vidíš jinak.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

nápodobně

Reagovat
Talker

Ty děláš, jako by byla špatná věc, že je Sarri ochotný pracovat s materiálem, který dostane k dispozici a nerozjede shitstorm, kterým si kompletně dosere svojí pozici v rámci klubu. Zvlášť když má trenér jen poradní funkci a nemá rozhodovací pravomoci. Sarri to chápe a nemá s tím problém.

To ho fakt budeš kritizovat za to, že se nehodlá hádat o pravomoce?

Reagovat
blade115

Myslím, že je u nás ten model špatně nastaven a trenér by měl mít větší slovo ohledně přestupů. Když už nemáme toho sportovního ředitele.

Reagovat
Talker

Tak ten model je tak v současnosti nastaven. Ale psát o Sarrim hanlivě i kvůli tomuhle? Ty fakt bereš úplně cokoliv, abys ho neměl rád.

Reagovat
blade115

Spíš už ho nemám rád a tak negativně vidím i ne až tak negativní věci, když už mě teda pořád musíme rozebírat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kiwwi

a hra LM narozdiel od Conteho v prvej sezone

Reagovat
Counter

*EL

Reagovat
kiwwi

(co je imho ešte horšie ako LM kvôli tým štvrtkom)

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Counter

No jo, ale nic jste nevyhráli a je to nuda #SarriOut

Reagovat
Miguel19

A nehraje Odoi s Ampaduem #DoubleSarriOut

Reagovat
Counter

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

a Sarri chodí v bundě a teplákách

Reagovat
Counter

A ještě by furt kouřil.

Reagovat
blade115

Už i ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Robis zo seba kokota, cakas, ze si to ludia nebudu vsimat ci ako..

Reagovat
blade115

Sám jsi marmeláda.

Reagovat
Counter

Tak já se s tebou na téma hejtování Sarriho hádám od začátku

Reagovat
blade115

Tak to ses mi asi ztratil v davu...

Reagovat
Counter

njn, já nejedu na krev, beru to jen tak sportovně

Reagovat
blade115

Uzavřeme to teda se #SarriOut.

Reagovat
Counter

Já jsem pro, zatím jste o dost lepší, než jsem čekal

Reagovat
blade115

A tak vám to koneckonců může být jedno...

Reagovat
Counter

Já doufal, že by přes Chelsea mohla vést cesta do LM, ale s takovou skončíte před námi v lize a ještě vyhrajete EL

Reagovat
blade115

Skončíme, ale EL nevyhrajeme.

Reagovat
Mastný Chobot

mohol byť aj prvý, keby ste mali len Girouda

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nikikrew

2-3

Reagovat
smazaný uživatel

Je sranda, že skoro každý kouč co přijde je dobrý, zatímco v tom samém období mělo MU 3-4 trenéry a nevyhráli nic a ted jsou ve větší prdeli než CFC

Reagovat
Miguel19

Vyhráli.

Reagovat
blade115

Ale vždycky je dobrý jen první sezónu, to už je zas pro změnu smutný.

Reagovat
hona.kub

takže svým způsobem hrajem každej zápas v 10ti a stejně střílíme góly, neskutečnej příběh

Reagovat
Cobra

Nakonec prohra jen o gól a dalo se na to dívat. Já jsem "spokojený".

Mě se nejvíc za nás líbil Sissoko, snad mu ta forma vydrží a vůbec bych se nebál hrát s Winksem a Sissokem na CM. Davies s Dierem naprosto k hovnu - opět.

Za ten trávník si zasloužíme dostat pořádnou pokutu, to je naprostý trapas hrát na něčem takovém.

Reagovat
Counter

To by byla paráda, kdyby musel Levy cálovat nějakou mastnou pokutu

Reagovat
Mates_Matesović

By mě zajímalo, jak by se v FA tvářila, kdyby jim přišlo 10 poukázek na 80% slevu ve fanshopu a vstupenky na 2. kolo poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

FA, která nám ten travník pronajala? Však je to jejich ostuda, co my s tím máme jako uživatel společného? Ty kundy by nás tam za tohle měly nechat hrát až do konce roku zadarmo.

Reagovat
fenixLFC

oni tam akcie mali naplanovane dlhodobo. to ze vy nie ste schopni si dat stadion do poriadku nacas je len a len vas problem. za chyby platte, ten travnik bol hanba

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

LOL.

Reagovat
Mimalu

Touto dobou jste podle původních plánů měli už hrát na svém stadiónu, ne? Pokud tomu tak je, tak nevidím chybu ze strany FA že naplánovali další akce ve Wembley, teď už se nemůžete spoléhat že budete prioritou, kterou jste byli minulou sezónu

Reagovat
kubys

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíš. Řešila se snad nová nájemní smlouva na kterou FA přistoupila. Tudíž predpokladam, že pronajimany objekt bude splňovat jakési standardy a pokud o tom měli pochyby, mohli nám říct ne. Jakože, kdyby se hrál náš zápas v sobotu a na NFL by měli oraniste, tak je to naše chyba? My za ten travník nenesem žádnou zodpovědnost tečka.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Vy nejste schopní dostavit ten váš stadion a oni vás tam mají nechat hrát do konce roku zadarmo?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Je zcela běžné, že takhle velké stavby mají zpoždění. U nás i ve světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je to zcela běžné, tak s tím měl Tottenham počítat a rovnou si zajistit Wembley až do konce roku 2018. Pokud to přijde běžné uživateli na eurofotbalu, tak to musí umět vyřešit i klub jako je Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol. Zkoušíš to dobře, ale vůbec si nerozumíme. Mně je u prdele, jak dlouho se to stavělo, staví a stavět bude. Jen komentuji, že není výjimkou prodloužení doby výstavby u velkých staveb.

Reagovat
r.mrazik

To není...akorát jsou to kreténi,že s tím nepočítali,když je to přeci tak normál

Reagovat
smazaný uživatel

Já do toho nevidím, ale je pravda, že si mohli připravit nějakou zálohu.

Reagovat
smazaný uživatel

A všem okolo tebe je u prdele, co je běžné. Prostě jsou u Spurs kokoti.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

To tvrdí kdo?

Reagovat
Mastný Chobot

Hádam ale nie je scela bežné, že sa kvôli tomu vám majú prispôsobať iní, nemyslíš?

Reagovat
Counter

Měli tu NFL z fleku zrušit, Spurs jsou přece víc

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se nám má přizpůsobovat? To snad nikdo nechce. Když si na poslední chvíli pronajmes auto, tak čekáš že bude ve 100% stavu a asi neprijmes, že máš v sedačce rozpláclou pizzu, všude odpadky a semeno, protože pronajímatel to auto už dávno slíbil teenagerům na oslavu maturity... Se brchejte všichni.

Reagovat
Counter

Tohle je ekvivalent toho, že si kupuješ nové auto, urveš si řadící páku ještě než vyjedeš ze servisu, a tak musíš vzít zavděk tím jediným zbylým hnusem v půjčovně.

Reagovat
Mastný Chobot

Jebe ti? Tak ty vyjdeš z letiskovej haly von, kde zrovna teenageri odovzdávajú zajebané auto prenajímateľovi a keďže si zúfalý a nemáš svoje auto, tak ideš za ním a prenajmeš si od neho to auto a ešte mu budeš pičovať, že je zajebané? no, máš pravdu, mohol sa na teba ten prenajímateľ vysrať, ale keďže si tak zúfalý, že si nemal inú možnosť, tak sa to nestalo.

Reagovat
Counter

To by teprv byla prdel, kdyby jim FA řekla ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to měsíc co se to prodlužovalo. Ten zápasy City se i tak přesouval (a chápu, že za tohle a nás jsou citizens nasrani). Mohli to posunout víc, říct nám ne, odložit to úplně. Já být Levým, tak chci za tohle slevu na nájmu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

priserny a spatny prirovnani

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se má přizpůsobit? Já komentuji pouze délku stavebního procesu, nic víc.

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, ale vyjadruješ sa vo vlákne, kde sa rieši primárne niečo iné, tak som mal za to, že s tým súhlasíš. Sorry, ak som si to domyslel zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A já snad něco takového říkám? To mi furt cpete vy. FA jako pronajímatel hřiště a organizátor soutěže má snad všechny dostupné páky na to, aby tu situaci řešili. Co s tím máme dělat my? A tím řešili fakt nemyslím rušení nebo přesouvání jiných akcí, ale ten travník byl příšerný už v zápase s Barcou, v neděli před NFL ještě horší a včera to bylo to nejhorší, co jsem kdy viděl...

Reagovat
Mastný Chobot

Tak ty tu nazývaš kundami organizáciu, vďaka ktorej ste neprehrali kontumačne, lebo sa nad vami zľutovala a poškodila aj svoje dobré meno napriek tomu, že ona žiadnu chybu nespravila.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole... já ti napíšu že oni mají všechny páky, my jim zaplatili a ty jedeš furt svůj kolovrátek,jak se nad náma slitovali. To je jak bazén chcanek v Kurvahošigutntág...sak co bys chtěl, za pět stovek? Radši mi už konečně nápis, co jsme s tím měli dělat, nebo už na to seru.

Reagovat
Mastný Chobot

A neni si ty kkt, kámo? Jediný, kto tu stále ide jak kolovrátek si ty, ešte k tomu si v tom sám. Aké mali všetky páky? Čo sa dá spraviť s trávnikom za 2 dni? Mali ho celý vymeniť za deň, lebo Tottenham je neschopný menežovania svojich vlastných sračiek? Tak by si si to predstavoval? Čo ste s tým mali spraviť vy? No tak v prvom rade ste mali počítať s tým, že toto teraz budete musieť riešiť alebo skrátka len dokončiť to, čo ste deklarovali ako klub už pred polrokom.

Škoda vlastne, že vás tie kundy nechali hrať na tom Wembley, mohli ste mať odpočet bodov alebo rovno spadnúť do druhej ligy kontumačne, ale sú to hrozné kundy tí z Wembley, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak znova, ten travník je tam na sracky už měsíc. My ho nespravujem. Mohli to posunout, když bylo hřiště v tomhle stavu.

To že nemáme stadion - naše ostuda.

To že se kvůli tomu musí měnit termíny našich zápasu - naše ostuda.

Stav trávníku - zodpovědnost FA

Ale tak s kým se to tu bavím. My máme půl roku ostudy s novým stadionem, který zůstane na původním místě. Vy jste privadrovali před sto lety. Fuck off Back to Woolwich!

Reagovat
smazaný uživatel

Nie si*

Reagovat
Mastný Chobot

Keď nie Mahrezko, tak ten Sané do Arsíku pls

Reagovat
Mastný Chobot

alebo Sancho vlastne, mmvpč

Reagovat
Gunner14

Nelson ty kkt

Reagovat
Mastný Chobot

šak aj ten, chcem 320+ gólov v sezóne

Reagovat
Gunner14

Aha

Reagovat
Mateo16

Uz Tottenham vyhodil Pochettina alebo este sa musi pockat na LM ?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mastný Chobot

nj, fanúšik Realu, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

29.10.2018 19:30 - Jardim má údajně nabídku z Kataru

Podle časopisu France Football dostal bývalý trenér Monaca Leonardo Jardim nabídku, aby vedl národní tým Kataru. Jméno portugalského stratéga bylo v posledních dnech spojováno také s pozicí v AC Milán a Newcastlu. (getfootballnewsfrance.com)

Jestli si toho necháme utéct...

Reagovat
Gunner14
Reagovat
blade115

V těch barvách Neapole je tak nějak méně odpudivý.

Reagovat
Counter

Reagovat
Tommy the Gunner

Ten nadpis

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Nadpis

Reagovat
TopinB

Reagovat
Infernoqt

Nápodobně

Reagovat
technecium

Reagovat
SpecialOne

Mendy 2 bonus pointy ve fantě

Reagovat
blade115

Vůbec netuším, jak se to počítá, on a Robertson je berou prostě tak nějak automaticky, mi přijde...

Reagovat
smazaný uživatel

Dva nejlepší LB no

Reagovat
Miguel19

Z Manchesteru a Liverpoolu.

Reagovat
9augi9

Akože Váš Alonso je napr. lepši? Sme sa pobavili ale už dosť.

Reagovat
smazaný uživatel

V zabíjení holek.

Reagovat
Whitemedia

mohla si za to sama, neměla být blbá..

Reagovat
Counter

Nakonec ne

Reagovat
SpecialOne

Všiml jsem si, ale nechápu proč po zápase píšou že jo

Reagovat
Counter

Oni to ještě vždycky doupravují, po zápase tam jsou ještě neúplná čísla. Třeba Mahrez ještě dostal dodatečné body za vítězný gól, ostatní hráči v závěrečných minutách mohli udělat nějaký faul/centr/whatever. Možná se i takové body za úspěšnost přihrávek udělují až dodatečně se znalostí finálních čísel, těžko říct.

Reagovat
cristiano.K.

nevím, kde jinde by měli ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jinde, než na hřišti trápícího se tymu, kterému už X zapasu po sobě hraje ta stejná obrana, protože máme zraněné jedine náhrady na LB, RB, CB a DM. K tomu dvě nejlepší AM po zranění? A i tak k té ztrátě neměli daleko. Já jsem před výkopem očekával totální debakl. Můžou stratit klidně proti někomu papirově slabšímu, kdo jim sám nesedne na lopatu.

Reagovat
M0rb1D4S

Doufal jsi snad, že by mohli ztratit na Molineux? Celá soutěž je nepředvídatelná a můžou ztratit kdekoliv. Navíc pokud chcete titul, tak se nemůžete spoléhat na jejich ztráty.

Reagovat
cristiano.K.

nebudu reagovat na oba, stejně bych odpověděl stejně.

Nečekal jsem jejich ztrátu na Molineux. Já jejich ztráty ani nečekám. Bojím se toho, že klidně nebude muset stačit 100 bodů na titul. Oni víc než 5x nezaváhají. Ono si klidně může stát, že ani jeden z těch týmu neprohrají do konce roku (u nás to nečekám). Jestli tedy čekat od někoho pomoc, tak od Londýnských týmů.

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Čenda

Reagovat
hona.kub

nebojí se nazvat věci pravým jménem

Reagovat
Counter

Reagovat
TopinB

Reagovat
Malresi

Mať Tottenham včera na svojej strane trošku šťastia, mohli brať minimálne bod. City v obrane spravili na svoje pomery až neskutočné množstvo chýb, ktoré ostali nepotrestané.... Škoda.

Reagovat
MCFC_8

Mať tak viac šťastia tak je v 60.minúte 0:3 a bolo by po zápase...tieto reči

Reagovat
Malresi

Neviem z čoho by si chcel mať v 60 minúte 0:3, ale dobre Za to Spurs tam iba v prvom polčase zajebali 3 šance, ktoré doslova volali po góle (keď Kane neprehodil vybehnutého Edersona, Kane zoči voči Edersonovi, Sissokov break po pravej strane po chybe Mendyho)

Reagovat
MCFC_8

Strely 4:13, na bránu 1:6...Mahrez tyčka v 1.polčase a v 2. minimálne tá Sterlingova šanca čo už mohol D. Silva strieľať a Kunova strela minimálne

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale stejnak by to se součtem šancí Spurs byla remíza

Reagovat
JuventusFC1897

mat este viac nez trosku stastia, tak s tou jednou strelou na branu mohli vyhrat

Reagovat
Malresi

Nabudúce poradím pozrieť okrem štatistík aj zápas, alebo aspoň obšírnejší zostrih

Reagovat
MCFC_8

Veď si pozri...Tottenham 4 strely a len 1 na bránu, to je na také mužstvo dosť bieda

Reagovat
JuventusFC1897

radsej porad Lamelovi ako trafit branu

Reagovat
Nikikrew

Hrať na normálnom ihrisku tak City by vyhralo rozdielom triedy, ale ano včera minimálne jeden gól dat mali

Reagovat
Swarley

A rozhodne to zrovna ten nejkoncepnejsi hráč ze všech...

Reagovat
I am Mancunian

teba Mourinho dobre znicil

Reagovat
Swarley

jo jo, ale koncepčně

Reagovat
blade115

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

vsak tu po takove koncepci a Saudskych penezich volas, ne?

Reagovat
Swarley

Však všem to je sympatické, kde je problém

Reagovat
Counter

Aspoň vidíš, jaká to byla dobrá posila. Ne nějaký šupák typu Fred, který se místy nepodívá ani na lavičku.

Reagovat
Swarley

Však s Fredem případně po stylu City koncepčně zatočíme a koupíme si dalšího stredaka

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Counter

Jen do toho, za chvíli je předběhnete i v utrácení, výsledky budou furt na hovno a odpadne vám i ten poslední argument

Reagovat
Swarley

Mrkni na Chelsea a City, ono to dřív nebo později vyjde a pak tomu budeme říkat koncepce

Reagovat
Counter

Nevychází vám to už PĚT let, zůstávám v klidu

Reagovat
Swarley

Tak řekněme, že jsou na tom někteří i hůř

Reagovat
Whitemedia

Do toho nás netahej, u nás tomu nikdo koncepce neříká, správný projekt zvolilo jen to City

Reagovat
blade115

Pls, přečti si nejdřív nick... Ten by Chelsea vinil i ze silných monzunů.

Reagovat
Swarley

Projekt je to správný slovo

Reagovat
nani92

Fred sa ale fanúšikom splatí vo Fife, výborná posila do FUT

Reagovat
Counter

A marketingově taky, brazilští reprezentanti jdou na dračku, když chceš prodávat prací prášek.

Reagovat
TopinB

Jako že je ten prášek vybělí?

Reagovat
Counter

To byla jen narážka na osmdesát bazilionů sponzorů MU na všechno, co tě napadne. Např. Official Global Lubricant Partner nebo Official Paint Partner nebo Official Global Mattress and Pillow Partner.

A ne, fakt si to nevymýšlím

Reagovat
TopinB

Jezuskote

Reagovat
Counter

Jen tak pro ilustraci, jak si přední kluby PL stojí, co se koncepce na přestupovém trhu týče:

https://pbs.twimg.com/media/DqsuEM2X0AABWUe.jpg:large

Reagovat
M0rb1D4S

Nám tam ty peníze krásně přidávají hráči, kteří si už za nás pravděpodobně v životě nekopnou, jako Pijvoda, Bakayoko, Batshuayi.

Reagovat
Swarley

Však to se tu některi koumaci smáli, že co je na Spurs koncepčního

Reagovat
Counter

No právě že nic, je to z 95 % zásluha Pocheho

Reagovat
Swarley

No myslím, že Levy tam má mnohem větší podíl než 5%

Reagovat
Counter

https://twitter.com/SkySportsMNF/status/1057203157686775808

Levy je škrt, jehož hamounství stáhne Spurs zpátky do průměru, jakmile Poch odejde. Můžeš mu dát kredit za angažování Pocheho a chvályhodné držení přísné platové politiky. Jinak momentálně dělá víc škody než užitku. Jak říkají Gary s Carrou ve studiu, Spurs jsou na tom nejlíp za 30+ let a vůbec se z toho nesnaží něco vytěžit, akorát dřou kůži z Pocheho a jeho úzkého kádru + nasírají fanoušky neaktivitou na přestupovém trhu a totálním fiaskem okolo nového stadionu.

Reagovat
Swarley

No však to je tak, když si hraješ na koncepci a nemáš šejka nebo ruskyho zbohatlíka za zády

Reagovat
blade115

Reagovat
Busby babes

to bude sranda, az za Pochetinem zase prijde Florentino.

Reagovat
Counter

Zajímalo by mě, jestli by Poche vůbec do toho Realu chtěl, panuje tam dost toxické prostředí.

Reagovat
Busby babes

rekl bych, ze se to v lete dozvime. I kdyz ted jedou drby jak chce cekat na Mourinha.

Kazdopadne Poche nemel problem prejit do lepsiho ze Sotonu, docela by me prekvapilo, kdyby Real odmitl. Mel by tam daleko vetsi moznosti.

Reagovat
Busby babes

Levy neni majitel.

Reagovat
kubys

Však Levy je spolumajitel ENICu.

Reagovat
Busby babes

pisu niz. je, ale ma nejakej malej podil ne? Hlavni je Lewis.

Reagovat
kubys

Pokud vím, tak Levy má naopak majoritu.

Reagovat
Busby babes

to bych byl dost prekvapenej. Levy ma podle me nejakej malej podil, ke kteremu se dostal jako manager ENICu az postupne. Penize ma Lewis.

Reagovat
TopinB

z Wiki:

Following the buyout, Lewis and Levy controlled 70.6% and 29.4% respectively of shares in ENIC

Reagovat
Swarley

podíl na úspěchu

Reagovat
Busby babes

respektive takhle, neni hlavni majitel, nejakej malej podil ma.

Reagovat
hona.kub

tak v lize sbírají možná body, ale na co jim to je, když se max. kouknou do LM, kde díru do světa neudělají...

Reagovat
Swarley

a ten rozdíl jsou prachy šejků, ne koncepce City do prdele už

Reagovat
Busby babes

taky toho Spurs vyhrali...

Reagovat
Swarley

no protože nemají šejky, je to celkem jednoduchý...není to o tom, že má City zázračnou koncepci, to je sračka...

Reagovat
Counter

No utratili podobnou cifru jako vy a zeje mezi vámi propast velikosti Mariánského příkopu.

Reagovat
Swarley

to je úplně jedno, prostě ty prachy rozhodnou vždy...utratíme další a další prachy, jak to dělali oni celou svou super koncepční novou éru a budou to dělat i nadále...odejde Guardiola, odejde Mourinho a může být všechno úplně jinak...jednou to sedne jim, jednou to sedne nám...rozhodnou prachy a ne nějaká koncepce...Chelsea a City jsou naprosto jasným důkazem síly peněz, ne nějaké podělané koncepce...stavět tu práci nad úroveň Spurs a Pochettina je úplná blbost...Spurs si zrovna vás (a ještě s větší ostudou i nás) mažou v posledních letech na chleba...

ale otázka je, proč jako fanda Arsenalu stojíš za tím údajným konceptem City...chápu, že se to hodilo v dobách, kdy bylo potřeba změnit naši dominanci...ale abys brzo necouval jak fandové Liverpoolu, kterým v poslední době dost jasně došlo, že pokud někdy ten titul chcou získat, tak to musí udělat hlavně přes ně... a je zajímavý, že se v poslední době zrovna rétorika fandů Liverpoolu dost změnila a už právě tyhle sračky o sympatickým City jaksi zmizely...

Reagovat
Counter

Proč asi, ManCity mají naprosto geniální tým s geniálním manažerem, loni roztrhali všechny ligové rekordy na maděru a letos jsou JEŠTĚ LEPŠÍ. Nemám problém tohle ocenit, i když to znamená, že šance Arsenalu na titul jsou nulové.

Vám už to nesedá pátým rokem let a třetím manažerem. A soudě dle glazerovské politiky si nejsem úplně jistý, zda to utrácení bude i v příštích letech tak šílené, aby se za stávajících podmínek fungování klubu (které je marné) povedlo těmi zmiňovanými penězi skutečně rozhodnout ve svůj prospěch. Je to běh na dlouhou trať, jinými slovy je potřebná koncepce.

Spurs skončili v PL před Arsenalem dva roky za sebou (po nějakých dvaceti letech dominance AFC). Tím jejich výčet úspěchů končí a ani nevěřím, že to bude mít dlouhého trvání.

Reagovat
Swarley

to je genialita Pepka, stejně jako to přičítáš u Spurs jen Pochemu...a nebavím se jen o působení Pepka, ale celou tu koncepci City nebo co, která je celou dobu jen o šíleném utrácení, dokud si to nesedne a to stejný teď děláme my...Guardiola tam nebude věčně a u nás se to bude taky měnit...a až si to jednou sedne po takovém utrácení u nás, tak určitě nebudu mluvit o geniální koncepci, protože by to byla neskutečná urážka SAFa...

přitom je to jednoduchý v nějakém bodě zastavit a říct taaaak a teď to nebylo šílené nekonečné utrácení, ale poslední tři roky to směřovalo přesně do tohohle bodu a byla to fantastická koncepce...přitom je úplně naprosto jasné, jakým směrem půjde City po odchodu Pepka..

Reagovat
Counter

Jestli si myslíš, že s odchodem Guardioly bude najednou z City nějaký lehce nadprůměrný tým, čeká tě slušné překvápko.

Reagovat
Swarley

to vůbec netvrdím, ale počkám si na to další koncepční fungování

Reagovat
r.mrazik

oni muzou byt tak skvele koncepcni jako treba kdyz tam byl Hughes...nebo Pelle...

Reagovat
Counter

Jak by sis to koncepční fungování teda představoval? ManCity mají jasnou identitu, celé ty roky se snaží hrát stejný pohledný fotbal, kupují podle toho hráče, angažují podle toho trenéry, pracují podle toho s juniorkou. Po naivním neúspěchu Hughese udělali excelentní krok v podobě Manciniho a pak čekali na Guardiolu s "interimem" Pellegrinim. Já v tom prostě koncepci vidím. Samozřejmě že to stálo moře peněz, což je samo o sobě nesympatické, ale ManCity těmi penězi nerozhazují jen tak nahodile - dávají je do tréninkového zázemí, dávají je do PR, mají parádní web, parádní servis pro fanoušky.

Reagovat
vodka

hodí se říct, že Hughese jmenovali trenérem ještě předchozí majitel City...

Reagovat
Counter

Vidíš, na to jsem zapomněl.

Reagovat
Counter

A ještě něco k tomu výsměchu City, že nemají koncepci, ale jen peníze. Viděls jejich letní přípravu? Zatímco Mourek ronil slzy, že chudák Alexis musí hrát se slabšími hráči, Guardiola měl tým ořezaný na kost a ani nemukl. Pravidelně nastupovalo tak patnáct mladíčků, o kterých jsi z většiny v životě neslyšel, jež doplňoval někdo z trojky Mahrez, Sané, Bernardo Silva + Bravo v bráně. Obrana na MS, útok na MS, většina zálohy na MS. A hráli i tak pořád stejný guardiolovský pohledný fotbal.

Pak začala sezona a ten tým šlape jako hodinky, i když drtivá většina hráčů do přípravy vůbec nezasáhla, anebo až na jejím úplném konci. To je prostě něco, co si zaslouží uznání, je to známka perfektního klubového zázemí a výtečně fungujícího klubu ve všech patrech od juniorky až po nejvyšší vedení.

Reagovat
Swarley

je to perfektní fungování Pepka, který to dokázal úplně všude, kam přišel...

jestli je ta geniální koncepce založená na tom, že vezmu Guardiolu a dám mu destíky milionů liber na přeskládání týmu, tak ok...jen si tu suprovou koncepci může dovolit tak šest klubů na světě...

Reagovat
Counter

Klub se připravoval na příchod Guardioly léta dopředu. A po jeho odchodu bude fungovat kvalitně i nadále.

Reagovat
Swarley

my jsme v největších sračkách za x let a stejně na poměry konkurence fungujeme stále kvalitně...a je to jenom po penězích a ne o dlouhodobé koncepci...City nemá ani šanci spadnout někam do průměru...

Reagovat
Counter

To se trochu neshodneme, já od nejbohatšího klubu na světě čekám víc než osmé místo. A ManCity prostě nespadnou někam na šesté místo. Samozřejmě že peníze hrají roli, ale na názorném porovnání obou Manchesterů je poslední roky vidět, že kromě nich potřebuješ i něco víc.

Reagovat
Swarley

a to geniální fungování klubu a perfektní zázemí klubu má jednu malilinkatou chybičku...že ty mladé hráče neznám doteď, protože světe div se, opět v City nikdo z nich šanci nedostal a přišel místo nich skoro zadarmo a naprosto perfektně koncepčně Mahrez...

Reagovat
Counter

Ti mladí hráči nemají na to hrát z fleku v nejlepším klubu ligy a jednom z nejlepších v Evropě. Foden do toho dozrává a taky že už začíná nastupovat - má 18 roků, není kam spěchat. Ale i kdyby ti ostatní museli profi kariéru strávit v jiném klubu, tak jim tyhle roky dají hrozně moc.

Jinak Mahrez byl jediný nákup City za tohle léto.

Reagovat
Swarley

to je přece úplně jedno, tu šanci zase nedostali a přišel na jejich místo další hotový hráč za šílené prachy...vy to udělat nemůžete, Spurs to udělat nemůžou...není to o žádné genialitě, ale o penězích...

Reagovat
Counter

Jen proto, že to jiní udělat nemůžou, ještě není důvod psát, že ManCity nemají koncepci.

Reagovat
Swarley

ten primární rozdíl je v penězích a v ničem jiném...je blbost se tvářit tak, že hlavní rozdíl je v nějaké koncepci...

pokud nás převezme Poche a pochopitelně si nechá hráče jako Pogba, Lukaku, Martial, Shaw a podobně, bude se mu dařit, vyhraje titul, tak to zpětně budeme považovat za koncepční nákupy? tenhle pohled je prostě pro mě nepochopitelný...rozhodují to primárně prachy, nic menšího...

Reagovat
cristiano.K.

City mají koncepci asi jako vy nejzdravější platovou politiku

Reagovat
Swarley

nebo jako když vy neutrácíte...

Reagovat
cristiano.K.

jestli si to nepochopil, tak jsem tě částečně podpořil, tak nic no, dědku senilní

Reagovat
Swarley

Pochopil, ale to přece neznamená, že do toho můžu zatáhnout i vás

Reagovat
hona.kub

Loris Karius před několika měsíci nezvládl finále Ligy mistrů a dvěma hrubkami se podepsal pod prohru Liverpoolu s Realem Madrid a nedaří se mu ani v tuto chvíli. Německý brankář v létě odešel na dvouleté hostování do Beşiktaşe, rovněž v Istanbulu se dopustil chyb a podle médií o něho turecký klub ztrácí zájem. Vedení má být dokonce připraveno jednat o lednovém ukončení hostování.

Ramos mu dal teda pořádný dělo, když má pořád otřes mozku a ani v Turecku ho nechcou

Reagovat
Pride

Spíš se nemůže psychicky vzpamatovat z toho finále. Ten už si nikde moc nezachytá

Reagovat
Mastný Chobot

https://pbs.twimg.com/media/DqtNeerWsAAkBQi.jpg:large

pre tých, čo nevideli včera, Silva ešte z tejto pozície prihrával Sterlingovi

Reagovat
Maresma

nemáš gif?

Reagovat
vodka
Reagovat
mr.Silver

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Na obrázku ťa situácia vyzerá o dosť inak ako na videu

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Mastný Chobot

som len chcel lajky

Reagovat
nani92

Silva je sympos, jemu sa nikto smiať nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ondiis

On ví, že ho mám ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Lacko_Boh

OT: preco sa Alexisovi nedari?

Reagovat
Mastný Chobot

woodoo

Reagovat
Lacko_Boh

pise sa to pokial viem s "vodoo". A z toho si srandy nerobme. Inak fajn pesnicka od super kapelky: earth gang *mrk*

Reagovat
Counter

Reagovat
nani92

Owenove prekliatie

Reagovat
PP

protože přišel od nás..

Reagovat
Pride

Co ten Alexis? Je zraněný, nebo sedí, protože hraje hovno?

Reagovat
Busby babes

oboje. ne, ma mit neco s brisnima svalama nebo co.

Reagovat
Mastný Chobot

sa asi veľa smial

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Pride

Reagovat
Ondiis

Reagovat
TopinB

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele