10. kolo
27.10.2018 16:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Fulham FC - AFC Bournemouth 0:3

Trápení Fulhamu nemá konce a po dalším bídném výkonu defenzivy je pozice kouče Jokanoviče opravdu krajně nejistá. Naproti tomu Bournemouth pokračuje v senzačním vstupu do sezóny a momentálně poskočil už na skvělé šesté místo.

Do první nadějné příležitosti se přitom po přihrávce Seriho protlačil Kamara, který hlavičkou zády k brance jen těsně přestřelil. Po necelé čtvrthohině však přišla pro domácí studená sprcha - do vápna totiž vtrhl hostující Wilson, kterého velmi hloupě k zemi srazil Fosu-Mensah a byla nařízena penalta. K té se postavil sám postižený a nekompromisně ji proměnil.

Fulham do konce poločasu zahrozil ještě ranami Seriho a Schürrleho, vyrovnat se mu však nepodařilo. Na začátku druhé půle se prezentoval parádní pumelicí stoper Francis, brankář Rico ovšem jeho projektil vytěsnil. Po sedmdesáti minutách však už byla situace domácího celku kritická - po rychlém brejku totiž Fraser vysunul Davida Brookse, který propálil vše, co mu stálo v cestě, a výrazně tak přiblížil svůj celek zisku dalších tří bodů.

Závěrečná čtvrthodinka pak z pohledu domácích přinesla naprostý zmar - nejprve byl po chybě v rozehrávce a následném faulu vyloučen po druhé žluté kartě Kevin McDonald, pět minut před koncem pak na konečných 0:3 upravil svou druhou brankou v zápase Callum Wilson.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
Noustress

hanba čo tento klub predvádza, prial som si ich návrat ale toto je grc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele