10. kolo
27.10.2018 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Brighton & Hove Albion - Wolverhampton Wanderers 1:0

No to byl měsíc! Brighton dokonal říjnovou jízdu, potřetí v řadě vyhrál 1:0 a definitivně se vymanil ze spodních pater tabulky. Stejně jako na začátku měsíce, i tentokrát vstřelil jedinou branku utkání kanonýr Seagulls Glenn Murray, jenž se tak dostal už na třetí příčku v tabulce střelců. Wolverhampton naopak podruhé v řadě prohrál a je desátý - jeden bod a jednu pozici před Brightonem.

Je zvláštní, jak se můžou věci z ničeho nic změnit. Wolves platili za kometu Premier League, ve stejném složení jezdili po celé Anglii trhali soupeře - věrni své přezdívce. Jenže teď už vyšli podruhé v řadě naprázdno a ukázalo se, že i Rui Patrício je pouze člověk, který občas taky inkasuje. No a Brighton jejich roli hbitě převzal. Zásluhou gólmana Ryana a perfektní stoperské dvojice Duffy - Dunk najel na vítěznou vlnu.

Není to ale tak suverénní a konsolidovaná jízda, jako nedávno v případě Wolverhamptonu. Třeba Doherty byl krátce po startu blízko gólu a jen těsně minul. Stejně jako v závěru první půle, kdy v jasné pozici na druhé straně hlavičkoval vedle Duffy.

Jenže hned po obrátce střílel nepřesně Bruno Saltor - naštěstí pro Brighton zrovna do místa, kde stál a pohotově sklepával Glenn Murray - jeho gól byl už stý v klubu. Domácím ale tři body musel zachránit i gólman Matthew Ryan. Skvěle vyrazil Dohertyho ránu, se štěstím chytil i Nevesovu dělovku a nakonec jednou rukou zastavil i tutovku Bennetta.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele