LaLiga - sourhn 35. kola: Betis ukončil sérii remíz

07.05.2021, 22:57, aktualizováno 10.05.2021, 22:58
Komentáře a souhrny
Borja Iglesias (© AFP)
Real Betis v dohrávce 35. kola přehrál Granadu a drží se na pohárových příčkách. Real Madrid v neděli pozdním gólem vybojoval remízu se Sevillou a zůstává na třetím místě za Barcelonou, která se v prvním šlágru kola rozešla bez gólu s vedoucím Atléticem Madrid. Real Sociedad nakonec zúročil dlouhou početní převahu, přehrál Elche a upevnil si páté místo tabulky, hosté zůstávají na sestupových pozicích...

Real Betis - Granada CF 2:1

10.05.2021 21:00

Góly: 39. Borja Iglesias, 87. Borja Iglesias - 66. Darwin Machís

Real Betis konečně zase vyhrál a ukončil dlouhou sérii šesti remíz v řadě. S Granadou si poradil zejména díky dvěma brankám, jejichž autorem se stal střelec Borja Iglesias. Rozhodující druhou trefu zaznamenal až tři minuty před koncem.

Béticos se v posledních týdnech nedaří a získávají jen remízy. Ambiciózní celek potřeboval konečně vyhrát, aby udržel šestou příčku před dotírajícím Villarrealem. V úvodních minutách se mu ale dařilo převážně jenom kombinovat dost daleko od brány mladého náhradníka Aaróna Escandella - přímočařejší akci domácí dlouho nedokázali vymyslet.

Do vedení naopak málem šli hosté. Ve 14. minutě musel brankář Bravo vytasit hned dva po sobě jdoucí zákroky, přičemž nejprve lapil hlavičku ze středu vápna a následně vyrážel i ránu Vica. Mnohem hůř mohlo být s domácími o sedm minut později. Rychlý brejk poslal míč do vápna na Suáreze, který vypálil do tyče. Od ní se balon odrazil k nohám dobíhajícího Machíse, který skóroval. Jenže vybíhal z ofsajdu, takže jeho gól platit nemohl.

Lépe to už sehráli domácí. Krátce před koncem první půle se taky dostali do přečíslení, Aitor Ruibal nahrál elegantně na střed na volného Borju Iglesiase. Ten se s míčem otočil kolem bránícího Germána Sáncheze a přes něj dokázal míč dostat za záda mladíka Escandella - 1:0.

Bravo byl v pohotovosti deset minut po změně stran, kdy musel vyrážet nebezpečnou hlavičku Puertase. Granada nebyla tak nebezpečná, ale přesto dokázala srovnat. Hodinky sudího ukazovaly 66. minutu, když Bartra odeslal fatálně pomalou malou domů a míče se chopil Darwin Machís. Ten ustál souboj s Bravem a dopravil míč do sítě i přes padajícího Emersona.

Pár minut poté mohl otočit výsledek Luis Suárez, který ale hlavičkoval i kvůli teči jen těsně vedle tyče. Čtyři minuty před koncem nastal docela nevídaný jev. Domácí Betis zahrával po malé domů nepřímý volný kop z hranice penalty a všichni hosté se vměstnali do brány. K ničemu jim to ale nebylo. Červenou hradbu sice Tello nepropálil, ale pohotový Borja Iglesias už z dorážky mohl slavit.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Sevilla FC 2:2

09.05.2021 21:00

Góly: 67. Marco Asensio, 90+4. Eden Hazard - 22. Fernando, 78. Ivan Rakitić (pen.)

LaLiga mohla mít po víkendu nového lídra, ale Real Madrid nevyužil remízy Atlética s Barcelonou a sám si rozdělil body se Sevillou za remízu 2:2. Tři kola před koncem tak drží všechny triumfy v rukou Atlético a Real Madrid na něho ztrácí dva body. Sevilla na stadionu Alfréda di Stefána dvakrát vedla, ale o vítězství jí připravil povedenou tečí z hranice šestnáctky Eden Hazard.

Po vyřazení v semifinále Ligy mistrů od Chelsea je to pro Real Madrid další velká nepříjemnost a nadále reálně hrozí, že slavný gigant skončí sezonu bez zisku jediné trofeje. "Bílý balet" měl před sebou velkou výzvu vyhrát večerní utkání a posunout se do čela tabulky. Nečekal ho ale snadný soupeř, protože i Sevilla bojuje o celkové prvenství, byť ze všech adeptů má nejméně bodů.

Real sice začal dobře a už ve 12. minutě poprvé skóroval, ovšem Benzemova radost byla kvůli předchozím Odriozolově ofsajdu zcela zbytečná. Následně se karty obrátily a o deset minut později šla do vedení Sevilla. Hosté sehráli standardní situaci signálem, který vyústil propadlým balónem v šestnáctce a pěknou brankou z dílny Fernanda. Real se ocitl v pozici, do které se dostat nechtěl - doma prohrával a musel dotahovat. Domácí tedy zvýšili tempo a Benzemovu ránu vytěsnil nad břevno Bounou.

Ze strany Realu to bylo pořád málo ale Zinédine Zidane ponechával na hrací ploše stejnou jedenáctku. Sevilla bránila těsný náskok a v 53. minutě si mohla oddychnout, když se domácí marně dožadovali pokutového kopu za hru rukou. Tuhle situaci Rojiblancos ještě ustáli, nicméně o čtvrthodinu později už bylo vyrovnáno. Kroos vynikající přihrávkou našel Asensia a jeho placírka z první zapadla neomylně k tyči - 1:1.

Remíza vydržela až do 78. minuty, než si Andalusané vzali vedení zase zpátky. Jejich gólu ale předcházel bizarní okamžik, kdy došlo v obou šestnáctkách k penaltové situaci a protože ruka Militão se odehrála dříve, než faul Bounoua na Benzemu, zahrávali pokutový kop hráči Sevilly. Ivan Rakitić penaltu bez problému proměnil a Real musel zase dotahovat.

A podařilo se mu to i podruhé, byť až ve čtvrté minutě nastaveného času. Kroosovu ránu šťastně tečoval na hranici vápna Eden Hazard a Bounou už nestačil zareagovat. Real Madrid vyrovnal na poslední chvíli, ale i remíza 2:2 je pro něho citelnou ztrátou. V čele soutěže zůstává i po tomto kole Atlético a Real Madrid, stejně jako Barcelona na něho ztrácí dva body. Boj o titul ale nekončí, navíc je v něm stále zapojena i Sevilla.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Celta Vigo 2:4

09.05.2021 18:30

Góly: 25. Moi Gómez, 87. Gerard Moreno (pen.) - 19. Santi Mina, 34. Santi Mina (pen.), 45+3. Brais Méndez (pen.), 57. Augusto Solari

LaLiga nám dnes naservírovala nejedno dramatické utkání, ale asi žádné se nedá srovnat s tím, které se odehrálo na Estádio de la Cerámica. Domácí Villarreal prohrál s Celtou Vigo o dvě branky, celkově jich padlo šest a ještě jsme viděli tři červené karty!

Villarreal potřeboval vyhrát, aby odpověděl na páteční výhru Realu Sociedad a minimálně na něj vytvořil tlak. Moc se mu to ale nedařilo a od prvních chvil bylo vidět, že Villarreal dnes opravdu není ve své kůži. Pervis Estupiñán sice na začátku předvedl několik solidních sprintů, ale jako první se vedení ujali hosté. Z levé strany přiletěl do šestnáctky centr z kopačky Caricola, který si našel Santi Mina a hlavou se nemýlil - 1:0.

Villarreal se nicméně nevzdal. Po pětadvaceti minutách bylo srovnáno. Peña na pravé straně zamotal nohy dvěma protihráčům a našel před bránou Moisése Gómeze, který hlavičkoval naprosto ukázkově. Jenže domácí si svou situaci brzy sami zkomplikovali. Deset minut před koncem první půle totiž brankář Asenjo fauloval ve vápně při pokusu o odvrácení míče a sudí nařídil penaltu. Santi Mina se nemýlil a poslal Celtu zase do vedení.

Na druhou stranu, pět minut před koncem se hostující fandové málem vyděsili. Sudí Medié Jiménez totiž odměnil faul Néstora Arauja rovnou červenou kartou! Vzápětí ale po konzultaci s videorozhodčím svůj výrok změnil na pouhou žlutou kartu. A hůř bylo s Villarrealem. Favorit dnešního klání totiž prostřednictvím Capouého fauloval a hosté zahrávali druhou penaltu. Tentokrát si míč vzal pod patronát mladík Brais Méndez a ani on nedal brankáři Asenjovi šanci - 3:1.

Probíhající duel se hodně nepozdával dvojici domácích hráčů na lavičkách a sudí postupně Rulliho i s Gasparem za protesty vyloučil.

Druhé dějství začalo poměrně nenápadně. Rozčísnul ho až Augusto Solari, který v 57. minutě navýšil na 4:1. Caricol centroval naslepo někam k vápnu, Solari byl v pohybu a střelou z voleje po zemi nedal Asenjovi šanci!

Villarrealu přeci jen svitla nějaká naděje, když v 86. minutě, to už za vydatného lijáku, sudí postřehl ruku Vázqueze a poslal Gerarda Morena kopat penaltu. Zkušený kanonýr si z touhle šancí poradil a sebevědomě penaltu proměnil. Celta nakonec nedohrála v plném počtu, když se po deseti minutách pobytu na hřišti nechal za agresivní a zbytečný faul vyloučit střídající Ferreyra, ale na výsledku už se nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Valladolid 3:0

09.05.2021 16:15

Góly: 45. Maxi Gómez, 48. Maxi Gómez, 89. Thierry Correia

I příští rok bude ve španělské LaLize působit slavná značka, kterou Valencia bezesporu je. Netopýři porazili o tři góly Valladolid a tři kola před koncem mají na nesestupových pozicích už devítibodový náskok. Ústřední postavou jednoznačného vítězství byl dvougólový Maxi Gómez.

Pro oba týmy to bylo důležité střetnutí. Valencia mohla udělat už zásadní krok směrem k záchraně a definitivně se ve zpackané sezoně uklidnit. Valladolid měl zase naději na odskočení svým konkurentům na rozdíl čtyř bodů, což by bylo tři kola před koncem soutěže velmi povzbudivé.

Stadion Mestalla je pro hráče Valladolidu dlouhodobě zakletý a odčarovat se ho nepodařilo ani tentokrát, byť Jota dělal v 8. minutě co mohl, aby brankáře Cillessena překonal. Nizozemec se natáhl k tyči a výborným zákrokem uhájil bezbrankový stav. O chvíli později zkusil střelecké štěstí i na druhé straně Guedes a o hodně minul. Valencia pod staronovým trenérem Vorem nijak neoslňovala, přesto šla do šaten s nejtěsnějším náskokem. V nastaveném čase se Netopýrům povedla akce, při které Gayá přízemním centrem našel před brankou Maxiho Gómeze, kterému stačilo už jen nastavit kopačku - 1:0.

Pro Valencii byl gól do šaten klíčový a když na začátku druhé půle vstřelil Gómez i druhý gól, zdálo se být rozhodnuto. Solerovu přihrávku si převzal už v pokutovém území a chladnokrevně zakončil - 2:0.

Los Che nechtěli zůstat jen u dvou branek a naopak chtěli mít jistotu. Vsítit třetí gól se jim povedlo až těsně před koncem, v 89. minutě odcentroval Čeryšev a hlavičkující Thierry Correa dodal Valencii klid. Domácí zvítězili zaslouženě, Valladolid si prakticky nic nevytvořil a o záchranu musí nadále tvrdě bojovat. Tři kola před koncem má na sestupové příčky náskok jednoho bodu.

Více informací k zápasu

Getafe CF - SD Eibar 0:1

09.05.2021 14:00

Góly: 89. Recio (pen.)

Záchranářský duel mezi Getafe a Eibarem zvládl lépe hostující celek, který se tak udržel ve hře o záchranu. Hosté sice zůstávají na posledním místě tabulky, ale od nesestupových pozic už je dělí jen jedna výhra. Jedinou branku vstřelil na Coliseum Alfonsa Péreze z pokutového kopu minutu před koncem Recio.

Eibar už se pomalu smiřoval se svým osudem, ale v závěru nakonec dokázal urvat veledůležitou výhru, která ho ponechává ve hře o záchranu. Azulgranas si tři body zasloužili, v utkání byli o něco lepším týmem.

Utkání bylo hodně bojovné. V prvním poločase nebyla k vidění žádná velká šance, a tak bylo nejzajímavějším okamžikem střídání Dakonama za Chaklu, nebo žlutá karta udělená Garcíovi.

Ve druhém poločase se to trošku zlepšilo a v 58. minutě přišla první šance zápasu. Na krásný centr z levé strany si naběhl Enes Ünal, ale hlavou branku vůbec netrefil. Střetnutí směřovalo do nerozhodného konce, ale v 89. minutě si rozhodčí všiml hry rukou v pokutovém území a smolný okamžik stál Getafe zápas. Recio jedinečnou příležitost vrátit se do boje o záchranu využil a Eibar zvítězil v Madridu nejtěsnějším rozdílem.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - CA Osasuna 2:2

08.05.2021 21:00

Góly: 1. Jon Morcillo, 62. Oihan Sancet - 12. Darko Brašanac, 89. Ante Budimir

Vítěz Supercopy a finalista poháru Copa del Rey Athletic Bilbao bude příští rok bez evropských pohárů. Remíza 2:2 s Osasunou mu dává už jen minimální šance nebo spíš prakticky žádné. Přitom ještě minutu před koncem Baskové vedli, než srovnal Ante Budimir.

Po pravdě řečeno evropské poháry byly pro Athletic daleko i před tímto kolem, aby si ale domácí uchovali naději, potřebovali Osasunu porazit a to se nestalo. Hosté si zase ziskem bodu a souhrou dalších výsledků definitivně zajistili záchranu.

Pro Basky začalo všechno velmi nadějně. Ještě ani neuběhla první minuta a už se poprvé měnilo skóre. Villalibre patičkou posunul balón na Jona Morcilla, který i s pomocí teče překonal brankáře Herreru. Hrůzostrašný začátek pro tým z Pamplony, na druhou stranu i on se dokázal rychle prosadit a ve 12. minutě už bylo srovnáno. Cruz vrátil centrem balón zpátky do pokutového území na přední tyč a tam hlavičkující Darko Brašanać srovnal na 1:1.

Po gólovém začátku se pak hra uklidnila a nebyla k vidění žádná větší příležitost na té či oné straně. Až na konci prvního poločasu nebezpečně vypálil Morcillo a jeho rána proletěla těsně nad břevno. Ačkoliv Baskové vstoupili do utkání lépe, Osasuna rychle srovnala hru a následný vývoj prvního poločasu byl vyrovnaný a tedy i zaslouženě skončil remízou. Po přestávce byla Osasuna blízko obratu, ale Barjovu střelu reflexivně lapil Simón. A tak se nakonec prosadili domácí. Berenguer si navedl balón na levačku, načechral ho na malé vápno a Ohian Sancet hlavou poslal Athletic znovu do vedení.

Následně se hra i vinou častého střídání kouskovala a rozhodně to nevypadalo, že by Osasuna dokázala utkání ještě vyrovnat. Domácí už se možná viděli s výhrou v kapse, ale tři body na San Mamés nakonec nezůstaly. V 89. minutě Gallego doběhl kolmici do pokutového území, nezištně našel Anteho Budimira, který hlavou srovnal na konečných 2:2. Bilbao tak prakticky ztratilo možnost na evropské poháry, Osasuna slaví definitivní záchranu.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - SD Huesca 2:1

08.05.2021 18:30

Góly: 43. Marcos Mauro, 45+2. Gastón Silva (vl.) - 45. Rafael Mir

Tři kola před koncem zůstane Huesca i nadále v sestupovém pásmu. V Cádizu se všechno rozhodlo na sklonku prvního poločasu, kdy v rozmezí pouhých čtyř minut padly tři góly, z toho dva do hostující sítě.

Huesca mohla vytvořit tlak na Valladolid, Alavés i Getafe, ale svůj duel na stadionu Ramóna de Carranzy nezvládla a její ztráta na záchranu se může zvětšit na dva body. Hosté sice byli střelecky pilnější, ale ujala se jen jedna branka, zatímco na domácí straně stačilo ke vstřelení dvou branek jeden střelecký pokus.

Utkání bylo zpočátku na obě strany opatrné bez větších příležitostí. Až ve 28. minutě napřáhl z hranice pokutového území Lozano, ale naneštěstí pro domácí minul branku. Cádizu se podařilo trefit prostor mezi třemi tyčemi vlastně jen jednou a rovnou z toho byla úvodní trefa.

Po rohovém kopu lízl balón hlavou Šaponjić a hned za ním hlavičkoval přesně Marcos Mauro, načež gólman Fernández byl bez šance. Huesca ale okamžitě srovnala. Rico přenesl hru do stran na Mira, který si všiml povyběhnutého Ledesmy a překvapivým prohozem z velké dálky srovnal 1:1. Jenomže i tento výsledek měl jepičí život a Cádiz si ve druhé minutě nastavení vzal vedení zpátky. Přihrávku Malbašiće před prázdnou branku si vstřelil do vlastní sítě Gastón Silva.

Huesca potřebovala ve druhém poločase zabrat a velmi blízko byl vyrovnání Siovas, který z úhlu trefil tyčku. Huesca byla o něco aktivnější, ale vyrovnat se jí už nepodařilo. Porážka 1:2 ji ponechává v sestupovém pásmu.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Atlético Madrid 0:0

08.05.2021 16:15

Góly: -

Španělská LaLiga může mít po víkendu nového lídra. Protože Barcelona remizovala ve šlágru kola s vedoucím Atléticem 0:0, naskýtá se velká šance pro Real Madrid. Sobotní utkání příliš šancí nepřineslo.

Na Camp Nou šlo skutečně o všechno a začátek zápasu tím byl výrazně poznamenán. Bojovalo se o každý kousek prostoru a žádný z týmů nechtěl udělat chybu, kterou by jeho soupeř mohl potrestat. Ve 13. minutě postihla Atlético nepříjemnost v podobě zranění Thomase Lemara, jehož musel nahradit Saúl. To však nezabránilo hostům k vytvoření první skutečné gólovky. Po přestávce Hermosa zakončoval z první Correa a stoper Lenglet musel střelu vychylovat mimo branku. Střídání postihlo v prvním poločase i Barcelonu a otřeseného Busquetse nahradil trenér Koeman Moribou.

I druhou větší šanci prvního poločasu měli na svědomí Colchoneros. Po Carrascově přihrávce zakončoval Llorente a ter Stegen si už tentokrát připsal první úspěšný zákrok. Barcelona měla dobrou možnost až před koncem poločasu a Messiho střelu zpoza šestnáctky vytáhl konečky prstů na rohový kop brankář Oblak. V prvním poločase se nastavovaly celkem čtyři minuty, ale ani během nich ke změně skóre nedošlo,

Ronald Koeman si na začátek druhého poločasu přichystal už druhé střídání a Minguezu nahradil Araújo. Stále se však pokračovalo v opatrném tempu. V 70. minutě se Kataláncům podařilo rozvlnit síť, ale branka nemohla kvůli postavení Araúja v ofsajdu platit.

Závěr zápasu byl hodně kouskovaný, ovšem minutu před koncem se naskytla Barceloně solidní příležitost. Po faulu Kondogbii na Messiho rozehrával Argentinec volný přímý kop z dobré pozice a branku Jana Oblaka k úlevě hostů těsně minul. Sudí Lahoz následně nastavil pouze dvě minuty, během který už se nic podstatného nestalo. Remíza 0:0 je ztrátou pro oba týmy, které může využít obhájce titulu Real Madrid, pokud totiž zvítězí nad Sevillou, půjde tři kola před koncem soutěže do čela.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Levante UD 2:2

08.05.2021 14:00

Góly: 30. Pere Pons, 87. Joselu - 36. José Luis Morales, 42. José Luis Morales

Deportivo Alavés si komplikuje setrvání v nejvyšší soutěži a domácí remíza 2:2 s Levante je pro něho jednoznačnou ztrátou. Domácí vedli po brance Ponse, ale soupeř dokázal dvěma góly otočit. Poslední slovo měl nakonec Joselu, který zajistil alespoň bod dvě minuty před koncem.

Skóre se na Mendizorrotze poprvé měnilo po půlhodině hry a to ve prospěch domácího celku. Riojův centr nedokázala hostující obrána odvrátit do bezpečí a Pere Pons tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:0. Levante s odpovědi neotálelo a za šest minut bylo srovnáno. José Luis Moráles se nádherně opřel do balónu z první a parádní ranou nedal Pachecovi vůbec žádnou šanci -1:1. A autor vyrovnávací trefy nezůstal jen u jednoho gólu, o chvíli později z rychlého útoku pronikl do šestnáctky a střelou k tyči zajistil obrat.

První poločas nabídl zajímavou podívanou a Alavés musel na nepříznivý vývoj reagovat. Domácí kouč sáhl ke střídání a Ponse nahradil Lucasem Pérezem. Byl to právě nový muž na hřišti, který měl prsty v nadějné akci, kterou Joselu poslal nad břevno.

Hosté jinak Deportivo do šancí nepouštěli a dlouho se zdálo, že si Levante odveze vítězství. Dvě minuty před koncem přilétl do vápna Levante Deyversonův centr a Joselu hlavičkou od země překonal brankáře Cárdanase. Celý moment muselo ještě potvrdit video a balón skutečně přešel brankovou čáru.

Deportivo ještě vycítilo šanci na zvrat, ale důležité tři body mu nebyly přány. Po dalším centru Deyversona a hlavičce Joselua vytáhl vynikající zákrok Cárdenas.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Elche CF 2:0

07.05.2021 21:00

Góly: 72. Aritz Elustondo, 90+2. Mikel Oyarzabal

Na klíčovém pátém místě tabulky zůstane i po tomto víkendu Real Sociedad. Baskický celek porazil zachraňující se Elche 2:0 a na Villarreal má minimálně do nedělního večera čtyřbodový náskok. Elche se na Anoetě dlouhou drželo a přestože už po jedenácti minutách přišlo o vyloučeného Gutiho, poprvé inkasovalo až čtvrthodinu před koncem z kopačky Elustonda, výhru pak pečetil v nastavení Oyarzabal.

Evropská liga je Baskům zase o něco blíže a páteční předehrávku jim hosté výrazně ulehčili rychlým vyloučením Gutiho, které zásadně změnilo poměr sil na hrací ploše. Guti už v 11. minutě předvedl ostrý zákrok na kotník Januzaje a sudí musel tasit červenou kartu.

Brankové příležitosti Realu pak začaly přibývat. David Silva zblízka a z úhlu přestřelil a to samé platilo i o Alexandru Isakovi z malého vápna. Trefit branku byl pro domácí vůbec problém, do třetice to nedokázal ani Le Normand. A když už se to přeci jenom povedlo Nachu Monrealovi, zaúřadoval praporek pomezního a branka nebyla uznána. Aktivita Realu Sociedad pak utichla a první poločas skončil výsledkem 0:0.

Elche to mělo na Anoetě hodně složité, do ofenzívy se o nic nepokoušelo a spíše se soustředilo na dobrou organizaci a defenzívu, což slavilo svůj úspěch.

Baskové si po změně stran vůbec nevěděli rady a všechny jejich akce obrana Elche vymazala. Teprve až v 72. minutě domácí prolomili bezbrankový stav, když si na rohový kop naskočil Aritz Elustondo a hlavou s pomocí břevna zajistil vedení 1:0. Po inkasovaném gólu už to muselo Elche otevřít a to byla voda na mlýn protiútokům Realu. V 90. minutě vyrazil střelu Portuguése Gazzaniga, ale v nastavení proti Oyarzabalově už zůstal nehybně stát. Real Sociedad zvítězil nad Elche 2:0 a pojistil si pátou příčku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid35238461:2277
2.FC Barcelona35236680:3375
3.Real Madrid35229460:2675
4.Sevilla FC35225851:2971
5.Real Sociedad351511953:3556
6.Real Betis351591145:4754
7.Villarreal CF351313953:4252
8.Celta Vigo3512111250:5347
9.Athletic Bilbao3511131146:3846
10.Granada CF351361644:5745
11.Cádiz CF3511101431:5043
12.CA Osasuna3510111433:4341
13.Valencia CF359121446:5139
14.Levante UD359121440:5039
15.Getafe CF358101726:4134
16.Deportivo Alavés357111730:5432
17.Real Valladolid355161432:4931
18.SD Huesca356121733:5230
19.Elche CF356121729:5230
20.SD Eibar356111827:4629

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (68)

Přidat komentář
Mönchengladbach

Koemák

Reagovat
ratusek

Děkuji za úžasné dvě hodiny, super sobotní odpoledne

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ratusek

Tak já dám poprvé přednost šlágru kola, kde jde o titul. Kdybych radši sledoval osvědčenou kvalitu v naší lize, kde dostanu přesně to, co očekávám, tak udělám stokrát lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mercury

Takhle se o titul fakt nehraje. Chybi tam srdce a vetsi dravost. A prebyvaji hraci typu Roberto, Moriba, Dembele..a bohuzel i utaveny Pedri. Tak snad to Atleti urvou. Xavi, je cas!!

Reagovat
LAM

No nic je po titulu.Atleti by museli prohrát a to samý i Real.

Je škoda, že jsme první půlku úplně zaspali Ve druhý už to byla úplně jiná písnička s mnoha šancemi a škoda hlavně tý Dembeleho hlavy.

V létě to chce Top hroťáka,stopera(asi bych vzal i toho Emersona na RB)možná někoho do zálohy a prodat hodně hráčů.Bude to zajímavý.

Reagovat
Dr. Admess

Messi skvělej. Pro Arauja mám taky slabost, De Jong s Albou si odehráli své. Ostatní fakt bída, bohužel.

No, teď se jen modlit, že Real ten titul neudělá...

Reagovat
Jordi Alba

Jako kdyby Atlético byla výhra.

Reagovat
valloire

Jsi neznaboh. Modlení ti nepomůže hombre.

Reagovat
Teoretik

Remizovat zápas 0:0, ve kterém remíza je nejhorší výsledek... kriplové

Reagovat
2miguel1

Chce sa to vratit k 433, Koeman absolutne nema na top trenerov. Skusit toho Xaviho.

Reagovat
EaP

Este v auguste po zapase s Bayernom tu vacsina ,, cules ,, plakala, ze sa bude hrat o stred tabulky. Muzstvo je v rozklade a nadavalo sa na priemerny vek zakladnej 11 , lebo mala vekovy priemer 30 +. Dnes, po skvelej jazde od zaciatku roka , kedy nam strasne uskodila 3 tyzdnova repre pauza sa nadava , ze ten titul nebude. Tak ako to vlastne je ? Pred 8 mesiacmi sme mali hrat stred tabulky a dnes, ked v zaklade alebo ako striedajuci hraci hralo 7 hracov s priemerom 20 rokov sa stazujete, ze sme prisli o titul. Ja to proste nechapem. Vyhadzujete Koemana v podstate zato, ze vas namlsal a z hovna ktore bolo dokazal uz urobit jeden titul a od dalsieho nieje daleko. Je logicke, ze ak mas zalohu Moriba, Pedri a De Jong , nieje to to iste ako Xavi, Iniesta a Bus v najlepaich rokoch. Taketo zapasi ich vsak posunu o level dalej. A aj tak nas zaloha Carrasco, Koke, Llorente neprehrala. A to si porovnajme skusenosti na jednej a druhej strane. Chcete hrat 433 ale v konecnom dosledku mame len Dembeleho ako ciste kridlo. Treba mat troska sudnost a neocakavat, ze za par mesiacov sa spravi vsetko tak dobre, ze hned budeme uspesny. 5 rokov sa sralo na nejaku koncepciu chodili sem priemerny hraci. Co sa tyka Xaviho, pozri ako dopadol Pirlo. Sarri s rovnakym muzstvom ziskal titul. Pirlo bude rad, ak neskonci v europskej lige a herny prejav Juve stoji na vode. Ja nepochopim take srackoidne reci a hlavne neznasam, ak je niekto totalne neobjektivny ale riadi sa svojimi pocitmi a eate k tomu totalne hlupimi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš úplně mimo

Reagovat
EaP

A v com konkretne som mimo ? Nieje pravda, ze po debakli od Bayernu tu vacsina predpokladala dlhodoby upadok ? Je. Nieje pravda, ze len vdaka majstrovskemu tahu Koemana sme stiahli 12 bodove manko na Atletiko a vdaka novej pozicii pre Griezmanna ktory obzil a mal obrovsku zasluhu na zisku CDR ? Taktiez ano. Je moznost, ze prichodom Xaviho by sa to nemuselo posunut tym smerom ktorym kazdy dufa, ze sa to posunie ? Taktiez ano, lebo any si mohol hrat taky futbal potrebujes specifickych hracov a to uz Bus ci Pique nesplnaju pre vek. Takze by to vyzadovalo velke investicie, ktore momentalne niesu mozne. Vedel by Xavi z tohto muzstva vytiahnut viac ? Pravdepodobne nie, dokonca by to mohlo byt este horsie. Takze v com konkretne som tak mimo ? Koeman celu sezonu vari z vody. Pri vsetkej ucte, Braitwaith, Trincao ci Pjanic fakt niesu hraci svetovej spicky. Nieje pravda, ze vcerajsia zaloha mala dokopy priemer 20 rokov ? Je. Da sa od takej zalohy ocakavat, ze prevysi zalohu Carrasco, Koke, Llorente ? Nie, neda. Takze vlastne jedina vec, ktora tu vadi vacsine je, ze nehra Puig. Ale pre mna osobne absolutne nepodstatny detail lebo aj ked je Pedri momentalne na konvi zo silami, je lepsie ho mat v hre ako na lavicke. Tak neviem, kde konkretne to ,, mimo ,, vlastne som.

Reagovat
2miguel1

Po debakli s Bayernom to bolo o tom, že sme mali na lavičke človeka čo pasol ovce a Bayern top trenera. Samozrejme by sme aj s Valverdem prehrali to nie tak markantne.

Stiahli sme to rovnako ako to stiahol Real, kde Atletiko stratilo za tyzden z deviatich možnych az sedem bodov. CDR sme mali kusisko šťastia proti Granade a taktiez Sevilly.

Prichodom Xaviho by to nemuselo vyjst ale sme bohuzial v polohe, ze musime riskovat inak ziskame aj dalsi rok az jeden bod zo stvorzapasov s Realom a Atletikom.

Za par mesiacov dokazal Tuchel z priemerneho muzstva spravit finalistu LM. Ja tak nemam rad tieto akoze reči o adaptacii skryvajuce sa za neschopnost. Ano Pirlo to nedokazal, Zidane z bečka Realu ziskal tri LM. Ale jasne daj priklad Pirla a nie Zidana.

Koeman mal moznost hrat tuto sezonu proti top - Zidane, Simeone, Poche a ani v jednom zapase sa k nim ani nepriblizil trenersky.

Reagovat
EaP

Ty si mozgovy atlet. Tuchel urobil presne to iste, za co opovrhujes Koemanom. Vytazil z muzstva maximum a taktiku upravil podla hracov a nie naopak. A ak chces porovnavat Moribu ci Pedriho ktory maju za sebou este ani neskoncenu prvu sezonu v prvom muzstve s hracmi ako Havert, Zyijech, Pulisic ci Werner ktory uz 4 az 5 sezon tahali svoje predchadzajuce kluby v top.5 ligach, tak nema cenu sa s tebou o comkolvek bavit. A este tu jebnes Valverdeho, vdaka ktoremu sme mali posledne 3 sezony v LM hanbu ako nikdy za predchadzajucich 100 rokov existencie klubu.

Reagovat
valloire

....to s tou hanbou

Reagovat
sokar

Reagovat
hornito

Reagovat
Eichel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
patas92

Tak po dnešku je už snad definitivně jasné, že Koeman u týmu pokračovat nemůže, i kdyby se liga ještě nějakým zázrakem uhaluzila. Poděkovat za Copu, za to, že sezóna nakonec neskončila úplnou ostudou, a poslat ho o dům dál. Pod ním to nemá žádnou budoucnost.

Jediný hráč, který je schopný hru aspoň trochu oživit, od února nehraje, namísto něj tam jde na konec zápasu tvořit hru Roberto Na béčko nekoukám, ale netvrďte mi, že tam není do zálohy nikdo lepší než Moriba...když už tam teda Koeman nechce dávat Puiga.

Reagovat
smazaný uživatel

atleti opravdu branili, ale i tak tam byli momenty, kde se skorovat dalo..ted ta granada mrzi dvojnasob

Reagovat
Kokesh

Oni bránili, a to se nesmí

Reagovat
smazaný uživatel

vypadlo mi "skvele", to mela bejt poklona

Reagovat
Pharrell

Real opět vítězem La Ligy!

Reagovat
montaigne33

Doufám, že Sevilla předvede podobně kvalitní výkon s dobrým výsledkem jako v týdnu Chelsea

Reagovat
Pharrell

Reagovat
montaigne33

Velká škoda...

Reagovat
Kokesh

Lazaretský Arsenal je oproti letošnímu Realu jen slabý odvar. Na takové úrovni jsem něco podobného fakt nikdy neviděl... zázrak, že se stále bojuje o titul.

Reagovat
2miguel1

Ta zaloha Case Kroos Modric plus Benzema prakticky nezranena, ostatni su tam aj tak do počtu, takze az taky problem by to nebol

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
janinho

pan bude odbornik

Reagovat
valloire

ten zázrak má jméno...

Reagovat
dextroza_m

Nemůžu si pomoct, poslední dobou máme ty zápasy mdlé, bez pohybu a zase se čeká co Leo. Je to tak dva měsíce zpět, kdy jsem se těšil na každý zápas, mladíci lítaly jak vosy a i když se prohrálo, nevadilo mi to.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jdi s tím do prdele pořád

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že jsme hráli o všechno a museli vyhrát, tak velké zklamání. Dopředu jsme až na pár náhodných šancí nepředvedli skoro nic. Tušil jsem, že to tak po vystřídání Buse bude vypadat a bohužel to tak vypadalo...

Reagovat
ttopi

Madrid hrál rovněž o všechno. Tadyta teorie, že když někdo musí, tak by měl hrát lépe než obvykle, se nezakládá moc na pravdě.

Popravdě řečeno ještě po Vánocích jsem byl smířený s tím, že Atletico má jasný titul a nám už o nic nejde. Teď se zjevila šance si na titul sáhnout, ale nevyšlo to, nedá se nic dělat.

Reagovat
valloire

Reagovat
Jordi Alba

To je dobře na hovno výsledek.

Reagovat
zasranej malíř

No nic Atleti příští zápas remíza a Real uhraje výhry na 1-0

Reagovat
Axelrose

Nevím proč, ale tuhle ligu prostě nikdo nechce vyhrát. Jsou tam za to nějaké tresty?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Jordi Alba

Deja vu 2013/14, kde to bralo právě taky Atlético v souboji kriplů, teď pro prdel aspoň doufat, že ty poslední 3 kola budou takovej masakr, jako tehdá.

Reagovat
2miguel1

Toto je uplne dejsbk 2013/14. Este aj pred sezonou Villa isiel do Atletika ako Suarez

Reagovat
indy

Reagovat
smazaný uživatel

To to nemohli udrzet do pici. Potreboval jsem, aby Barca skoncila pred Realem. Samozrejme, ze dopadnou na body stejne, ale prohraju.

Reagovat
REPLIKATOR

Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla dneska ukazala, ze na spanielsky titul rozhodne nema. To, ze vobec 3 kola pred.koncom sutaze este ma teoriticku sancu na titul skor svedci o tom, ako spamielska liga kvalitativne za posledne roky upadla.

Reagovat
Tomik111

Liga kvalitou neupadla, ale Real s Barcou ano.

Reagovat
vilp

https://streamable.com/j4iox1

Není tohle mimochodem taky penalta?

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
pantondavo

Reagovat
roman1978
Reagovat
stas87

Getafe robi radost. Stihnu este spadnut ci az o rok?

Reagovat
montaigne33

Strašná škoda... Sevilla se mohla naplno vrátit do boje o titul Ach jo...

Reagovat
LAM

Nejdřív se Realem chytnem sekyru,kterou poté na Atlety pracně naháníme a když už je doženeme, tak to začnem je.at znova

Ale škoda toho golu vposledních minutách.Takhle má Real stále velkou šanci na titul.Stačí remíza Atletů.

Reagovat
Alf14

Real má poslední dvě kola Bilbao a Villareal, s tou formou co mají je nemožný aby uhráli plnej počet bodů

Reagovat
Jordi Alba

Villarreal se na to vysere, když 3 dny na to, hrajou finále EL s United.

Reagovat
Svatej

Hazard uz ti valcuje!!

Reagovat
ADM

Nemôžem si pomôcť, ale návrat Roberta je asi najzásadnejším faktorom v tohtoročnom boji o titul.

Reagovat
ADM

Zly clanok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele