35. kolo
09.05.2021 14:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Eibar slaví jedinou branku (© AFP)

Getafe nestačilo na Eibar a stále riskuje sestup

Záchranářský duel mezi Getafe a Eibarem zvládl lépe hostující celek, který se tak udržel ve hře o záchranu. Hosté sice zůstávají na posledním místě tabulky, ale od nesestupových pozic už je dělí jen jedna výhra. Jedinou branku vstřelil na Coliseum Alfonsa Péreze z pokutového kopu minutu před koncem Recio.

Eibar už se pomalu smiřoval se svým osudem, ale v závěru nakonec dokázal urvat veledůležitou výhru, která ho ponechává ve hře o záchranu. Azulgranas si tři body zasloužili, v utkání byli o něco lepším týmem.

Utkání bylo hodně bojovné. V prvním poločase nebyla k vidění žádná velká šance, a tak bylo nejzajímavějším okamžikem střídání Dakonama za Chaklu, nebo žlutá karta udělená Garcíovi.

Ve druhém poločase se to trošku zlepšilo a v 58. minutě přišla první šance zápasu. Na krásný centr z levé strany si naběhl Enes Ünal, ale hlavou branku vůbec netrefil. Střetnutí směřovalo do nerozhodného konce, ale v 89. minutě si rozhodčí všiml hry rukou v pokutovém území a smolný okamžik stál Getafe zápas. Recio jedinečnou příležitost vrátit se do boje o záchranu využil a Eibar zvítězil v Madridu nejtěsnějším rozdílem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

NeProhráli s Realem a měli by rupnout s Eibarem ? Možné je vše, ale snad se to nestane. Měli by z toho vývar nenáviděné společnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné.

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele