35. kolo
08.05.2021 18:30 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Radost hráčů Cádizu (© AFP)

Huesca v Cádizu nebodovala a zůstává v sestupovém pásmu

Tři kola před koncem zůstane Huesca i nadále v sestupovém pásmu. V Cádizu se všechno rozhodlo na sklonku prvního poločasu, kdy v rozmezí pouhých čtyř minut padly tři góly, z toho dva do hostující sítě.

Huesca mohla vytvořit tlak na Valladolid, Alavés i Getafe, ale svůj duel na stadionu Ramóna de Carranzy nezvládla a její ztráta na záchranu se může zvětšit na dva body. Hosté sice byli střelecky pilnější, ale ujala se jen jedna branka, zatímco na domácí straně stačilo ke vstřelení dvou branek jeden střelecký pokus.

Utkání bylo zpočátku na obě strany opatrné bez větších příležitostí. Až ve 28. minutě napřáhl z hranice pokutového území Lozano, ale naneštěstí pro domácí minul branku. Cádizu se podařilo trefit prostor mezi třemi tyčemi vlastně jen jednou a rovnou z toho byla úvodní trefa.

Po rohovém kopu lízl balón hlavou Šaponjić a hned za ním hlavičkoval přesně Marcos Mauro, načež gólman Fernández byl bez šance. Huesca ale okamžitě srovnala. Rico přenesl hru do stran na Mira, který si všiml povyběhnutého Ledesmy a překvapivým prohozem z velké dálky srovnal 1:1. Jenomže i tento výsledek měl jepičí život a Cádiz si ve druhé minutě nastavení vzal vedení zpátky. Přihrávku Malbašiće před prázdnou branku si vstřelil do vlastní sítě Gastón Silva.

Huesca potřebovala ve druhém poločase zabrat a velmi blízko byl vyrovnání Siovas, který z úhlu trefil tyčku. Huesca byla o něco aktivnější, ale vyrovnat se jí už nepodařilo. Porážka 1:2 ji ponechává v sestupovém pásmu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bookmaker zde dle vypsaného kurzu očekává prasárničku .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele