LaLiga - souhrn 10. kola

20.11.2020, 22:51, aktualizováno 23.11.2020, 22:55
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Valencie (© AFP)
Real Sociedad veze body z Cádizu a znovu se osamostatnil na čele tabulky před Atléticem Madrid, které zdolalo Barcelonu. Real Madrid opět zaváhal, tentokrát remizoval ve Villarrealu. Sevilla naopak přestřílela Celtu Vigo. Alavés neudržel vedení nad Valencií a po remíze 2:2 si oba týmy body podělily...

Athletic Bilbao - Real Betis 4:0

23.11.2020 21:00

Góly: 9. Víctor Ruiz (vl.), 33. Ander Capa, 59. Iker Muniain, 68. Álex Berenguer

Báječný pondělní večer prožili fotbalisté Athleticu. Doma na San Mamés nastříleli Betisu čtyři góly a na svého soupeře se zároveň bodově dotáhli. Gólovou nadílku si Baskové rozdělili do obou poločasů. V první půli skórovali Ruiz (do vlastní sítě) a Capa, ve druhé pak zvyšovali Muniain s Berenguerem.

V pondělní dohrávce se očekával vyrovnaný průběh utkání, ale všechno bylo nakonec jinak. Betis před reprezentační přestávkou nestačil na Barcelonu a už v tomto střetnutí pětkrát inkasoval. Zdá se, že to nebyla náhoda a kouč Manuele Pellegrini bude mít na čem pracovat. Naopak Athletic odčinil porážku od Valladolidu a posunul se do středu ligové tabulky.

Do vedení šli Baskové a to velice šťastným způsobem. V 9. minutě si nenápadnou přihrávku do vápna srazil do vlastní sítě Víctor Ruiz a posléze se to začalo s Betisem vozit. Athletic udával tempo hry, byl nebezpečnější a po půlhodině hracího času zaslouženě zvýšil na 2:0. Iňaki Williams odcentroval a nejprve z malého vápna hlavičkoval do Brava Villalibre a Ander Capa už z dorážky nezaváhal. Obrana Verdiblancos jakoby přestala existovat. Betis v prvním poločase vůbec nic nepředvedl a ještě mohl být rád, že neprohrával výraznějším rozdílem. Ve 38. minutě vstřelili Baskové i třetí gól, který však nebyl pro Berenguerův faul správně uznán. Domácí šli do šaten jednoznačně spokojenější.

Trenér Manuel Pellegrini se o přestávce rozhodl nestřídat a to byla jednoznačně chyba. Kdy jindy sáhnout do sestavy, než po zcela nefunkčním prvním poločase a za nelichotivého stavu 0:2. Tak se stalo, že po hodině hry našel Villalibre zpětnou přihrávkou nikým nehlídaného Ikera Muniaina, který dal už na 3:0.

Až potom se Pellegrini rozhodl ke střídání, ale to už bylo pozdě. Athletic přidal o několik minut později i čtvrtý gól, když Berchicheho střílený centr dopravil za Bravova záda Álex Berenguer. Rozhodnuto již bylo dávno a jedinou otázkou zůstávala výše skóre. Svěřenci trenéra Garitana už nikam nespěchali a spokojeni s výsledkem utkání dohrávali. Posledních dvacet minut tedy nepřineslo vůbec nic a Athletic nakonec zvítězil konečným výsledkem 4:0.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Valencia CF 2:2

22.11.2020 21:00

Góly: 2. Ximo Navarro, 16. Lucas (pen.) - 72. Manuel Vallejo, 77. Hugo Guillamón

Dva rychlé zásahy dostaly Alavés do velice příjemné pozice, ovšem ani to na vítězství nestačilo. Valencia manko dohnala a v závěru ještě sahala po vítězství. Konečný výsledek 2:2 je pro oba celky zklamáním. Pro Deportivo tím, že prohospodařilo rychlé vedení, navíc dvojnásobné. Valencia zase nedokázala navázat na předchozí vysokou výhru nad Realem Madrid.

Zklamání sice na obou stranách, ale pokud s něčím může panovat spokojenost, je to s předvedeným fotbalem, který se na Mendizorrotze odehrál.

Netrvalo to totiž dlouho a Alavés šel do rychlého vedení. Ve 3. minutě obrana "Netopýrů" úplně zkolabovala při bránění rohového kopu a Ximo Navarro ani nemusel skákat, aby rovnou z první dopravil balón do sítě. Vstup Valencie do zápasu byl vůbec katastrofální a Deportivo brzy zvýšilo na 2:0. Nejprve Battaglia nadvakrát nepropálil zeď hráčů před Doménechem a krátce nato sudí odpískal pokutový kop za zcela jasný faul Sanmartina. Lucas Pérez penaltu proměnil a domácí si hýčkali už dvoubrankový náskok. Co bylo platné, že Valencia častěji držela balón, když poměr střel byl ve 34. minutě 8:1 pro domácí. Los Che první poločas vůbec nezachytili a o přestávce musel v šatnách úřadovat trenér Javi Gracia.

Do druhého poločasu změnu neudělal, což bylo poměrně překvapivé. Valencia se ale začínala dostávat do koncovky a Alavés se čím dál častěji uchyloval k úpornému bránění. V 59. minutě neuspěl v obrovské šanci Kevin Gameiro, který stanul v tváří tvář brankáři Pachecovi. ten předvedl jistý zákrok a udržel domácím náskok. Dvacet minut před koncem si pak hosté oddechli, když gól Laguardii nebyl kvůli hraní rukou uznán.

Valencia utahovala smyčku a nakonec se jí povedlo vstřelit kýžený kontaktní gól. Gameiro obdržel kolmou přihrávku za obranu, těsně před Pachecem přihrál na volného Manua Valleja a ten trefil prázdnou branku. Hned vzápětí šokoval domácí tým vyrovnávací brankou Hugo Guillamón, který po centru Soler ťukl do balónu a Pacheco se ani nehnul. Hostům se mohl podařit i obrat, ale v nastavení Vallejův úmysl přehodit brankáře nevyšel a stav 2:2 se až do závěrečného hvizdu nezměnil.

Více informací k zápasu

Granada CF - Real Valladolid 1:3

22.11.2020 18:30

Góly: 63. Domingos Duarte - 45+2. Óscar Plano, 53. Marcos André, 90. Jota

Real Valladolid se zvedá a zatímco před přestávkou si poradil doma s Athleticem, tentokrát veze všechny body ze hřiště pohárového zástupce Granady. Hosté se poprvé prosadili před koncem prvního poločasu a hned na začátku druhého dějství přidali další gól. Granada sice snížila, ale konečné slovo měl v devadesáté minutě Jota.

Granada si užívá účast v Evropské lize a daří se jí i na domácí scéně. Proti Valladolidu byla jednoznačně favoritem, byť hosté před reprezentační přestávkou konečně ukázali potenciál a poprvé v soutěži zvítězili.

Valladolid začal hodně aktivně a už ve třetí minutě odmítl vedení Plaňo. Ten postupoval sám na brankáře Ruie Silvu, ale balón poslal trestuhodně vedle branky. Pro Granadu to byl jistě budíček a i když jí Valladolid nadále působil problémy, hra se vyrovnala. Až před koncem poločasu se zase nevydařilo zakončení Guardiolovi a na druhé straně nedokázal ve skluzu dostat balón do sítě Germán Sánchez. Skóre se do poločasu přeci jenom změnilo. Ve druhé minutě nastavení odcentroval Guardiola a hlavičkující Óscar Plaňo otevřel střelecký účet utkání.

Poločasový výsledek byl překvapivý a s domácími bylo ještě hůře, když v 53. minutě dostal přihrávku do volného prostoru Maranhão, zavezl balón do vápna a přesně zakončil. Granada zareagovala hned trojím střídáním a o pár minut později vstřelila kontaktní gól. Rohový kop prodloužili Soldado a Foulquier až k Domingosovi Duartemu, který zblízka bez problému snížil.

Domácí pak měli sice měli na vyrovnání dostatek času, ovšem směrem dopředu se jim přestalo dařit. V závěru Valladolid využil možnost brejků a třetí brankou si definitivně pojistil výsledek. Jota sebral balón Millovi a před Ruiem Silvou chladnokrevně zakončil. Valladolid zvítězil v Granadě 3:1 a opustil sestupové příčky.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Real Sociedad 0:1

22.11.2020 16:15

Góly: 66. Alexander Isak

Real Sociedad pokračuje ve spanilé jízdě a dál se drží na skvělém prvním místě. Dnes mu k tomu pomohla jediná branka Isaka, díky níž Cádiz padl.

Cádiz byl odhodlán poprat se s prvním týmem tabulky až do krve, aby si konečně zajistil výhru. Už od prvních minut bylo ale jasně vidět, že La Real je kvalitativně prostě někde jinde. Do první šance se dostával Zubeldía, jehož dělovku musel brankář Ledesma vyrážet jen s vypětím všech sil.

Ve 28. minutě by si jindy plný stadion zakřičel gól, jenže jeho radost by trvala jen chvíli. Sudí totiž branku Alexandra Isaka pro ofsajd správně odvolal. Krátce poté se do šance dostal Adnan Januzaj, který ještě nesobecky hledal Mikela Merina. Španělský záložník však netrefil prázdnou bránu a napálil jen prvního obránce před sebou!

Jinak toho první půle zas tak moc nenabídla. Hosté byli pochopitelně lepším týmem, ale chybělo jim více klidu v zakončení. Domácí Cádiz se urputně rval s lepší ofenzivou a sám dopředu nijak výrazně nespěchal. Nutno říct, že hosté měli dost smůly. Hned ve 49. minutě totiž Merino konečně dokázal dát po rychlé akci krásný gól, jenže ani tentokrát jej sudí kvůli ofsajdu neuznal!

Tlak Realu Sociedad se stupňoval. V 65. minutě Oyarzabal ještě brankáře Ledesmu nepřekonal, ale o dvě minuty později už se skóre měnilo. Adnan Januzaj na malém vápně jemným centrem oslovil nebráněného Alexandra Isaka a na jeho hlavičku už Ledesma nestačil!

Více informací k zápasu

SD Eibar - Getafe CF 0:0

22.11.2020 14:00

Góly: -

Bezbranková remíza byla k vidění v Eibaru, kde úřadovaly defenzívy v čele s brankáři Dmitrovićem a Soriou. Getafe si po výsledku 0:0 veze do Madridu bod, ale také prodlužuje své čekání na vítězství.

Svěřenci trenéra Pepeho Bordaláse před reprezentační přestávkou tři zápasy v řadě nevyhráli a v Eibaru se jim naskýtala možnost situaci napravit.

Domácí byli v úvodu zápasu o něco lepším týmem a zejména ve 12. minutě mohli udeřit. Kapitán Kike García měl na kopačce obrovskou šanci, ale ani nadvakrát Soriu nepřekonal. Ten nejprve Garcíu výborně vychytal a hned z dorážky zachránilo Getafe břevno. O chvíli později znovu pálil Kike García a a Soria byl i tentokrát ve střehu. Hosté si větší možnost nevypracovali a před koncem poločasu opět děkovali Soriovi za zmaření Kikeho třetí respektive čtvrté gólovky.

Eibar mohl nevyužitých příležitostí jenom litovat a jak se ukázalo, bylo to pro vývoj zápasu klíčové. Druhý poločas totiž dlouho žádnou výraznější šanci nepřinášel. Až v 87. minutě podtrhl bídu v koncovce Eibar a Sergi Enrich hlavičkoval do tyče. Frustraci z neproměňování projevil smolař zápasu Kike García vyloučením. Druhou žlutou kartu uviděl za zbytečné držení brankáře a Eibar tak dohrával o deseti. Velmi krátkou přesilovku Getafe nevyužilo. Celkově směrem dopředu nepředvedlo nic, ale domů si veze bod.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - FC Barcelona 1:0

21.11.2020 21:00

Góly: 45+3. Yannick Carrasco

Atlético Madrid pokračuje ve skvělé jízdě LaLigou a po výhře nad Barcelonou, kterou vystřelil Yannick Carrasco, se bodově dotáhlo na vedoucí Real Sociedad. Barcelona se přes obranu Colchoneros prosazovala těžce a když už se to povedlo, zasáhl výtečný Jan Oblak. Hosté tak pokračují ve špatných výkonech i pod Ronaldem Koemanem a po desátém kole zůstanou ve středu tabulky.

Duel Atlética s Barcelonou byl hlavním tahákem 10. kola španělské nejvyšší soutěže, ovšem hlavní ingredience útočník Luis Suárez scházel. Diego Simeone postavil útočné složení na Félixovi a Correovi, zatímco jeho nizozemský protějšek Koeman nasadil vedle Messiho mladíky Pedriho s Dembélém a na hrotu operoval Antoine Griezmann, někdejší tahoun madridského celku.

Barcelona začala na Wanda Metropolitano velkou šancí už ve třetí minutě, když nebezpečný centr přizvedl nad branku Antoine Griezmann. Pro francouzského útočníka to byl pochopitelně zvláštní zápas, neboť v dresu Atlética hrával. Domácí odpověděli také obrovskou příležitostí a rána Marcose Llorenteho rozezvučela břevno! Začátek zápasu byl z obou stran hodně otevřený, tedy přesně jak se očekávalo, nicméně tempo postupně opadalo a ubylo i gólových příležitostí.

Až před koncem poločasu mohl Barcelonu poslat do vedení Messi, ale jeho pokus Oblak vyrazil. Udeřilo až na druhé straně a to ve třetí minutě nastaveného času. Po rychlé kombinaci ve středu hřiště obrana Barcy propadla a výrazně vyběhnutého Ter Stegena se jednoduše zbavil Yannick Carrasco. Belgický útočník pak neměl problém dovést balón do prázdné branky.

Inkasovaný gól těsně před přestávkou byl pro Barcelonu velkou nepříjemností, nicméně pořád byl dostatek času s výsledkem něco udělat. Ronald Koeman o přestávce ke změnám nesáhl a pozoroval, jak Lenglet hlavičkoval do připraveného Oblaka. To byla zřejmě poslední kapka, protože následně přišel oživit hru Coutinho. Bezvýsledně.

Barcelona se směrem dopředu trápila a nebyla schopna najít recept na výbornou obranu "Atletů". Až v 82. minutě selhal v další gólovce Griezmann a Atlético opět mohlo děkovat skvělému Oblakovi. Katalánci v závěru zápasu utahovali šrouby a jejich snaha vyrovnat byla enormní, ovšem nevedla k ničemu. Atlético si nejtěsnější vedení ubránilo a po zisku tří bodů se dotáhlo na vedoucí Real Sociedad. Nesmíme také zapomínat, že Rojiblancos mají stále utkání k dobru.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Celta Vigo 4:2

21.11.2020 18:30

Góly: 5. Jules Koundé, 45+3. Youssef En-Nesyri, 85. Sergio Escudero, 87. Munir El Haddadi - 10. Iago Aspas, 36. Nolito

Sevilla v nádherném utkání vyhrála nad Celtou Vigo poměrem 4:2! Outsider z Viga sice dlouho sahal po bodu, ale v posledních čtyřech minutách dostal dvě branky, na něž už neměl odpověď.

Sevilla se podle předzápasových prognóz neměla s Celtou Vigo vůbec mazat a žádné komplikace se neočekávaly. Úvodní minuty to navíc potvrzovaly. V 6. minutě zahrávala Sevilla rohový kop a i když první hlavičku brankář Blanco vyrazil, tak na dorážku pohotového Julese Koundého už nestačil.

Jenže Celta se dnes nehodlala vzdát tak snadno. Vlastně obdobná situace se udála také na druhé straně. Brankář Vaclík nedokázal centr ze strany vyrazit dostatečně, takže dotírající Iago Aspas už měl poměrně snadnou práci. Sevilla byla i nadále jasně aktivnějším týmem, takže situace z 37. minuty byla opravdovým šokem.

Sevilla nezastavila rodící se brejk, po pravé straně unikal Denis Suárez, který se i přes obránce protlačil do vápna a v něm hledal spoluhráče. Nenašel, jenže Vaclík míč vyrazil jen před sebe. Tam číhal velezkušený Nolito, který poslal míč nechytatelně do sítě - 2:1.

Celta se však z pomyslných tří bodů neradovala moc dlouho. Ve třetí nastavené minutě se po delším obléhání hostující brány odhodlal Jesús Navas k parádnímu centru, na zadní tyči se ukázal Youssef En-Nesyri a i přes dva obránce se protlačil k hlavičce - 2:2.

Celta se nevzdávala ani naděje na překvapivé tři body. Pět minut po změně stran si mladík Brais Méndez naběhl na pobídku do pokutového území a pálil, jenže Vaclík předvedl parádní zákrok. Po hodině hry se málem prosadil obránce Diego Carlos, který odražený míč hlavičkoval jen těsně vedle.

Sevilla jasně přehrávala soupeře, jenže kromě nepřesného pokusu Luise Ocampose z přímého volného kopu si nevytvořila větší šance. Tedy až do samého závěru utkání, kdy se už Celta těšila na oslavy jednoho bodu.

Sevilla stupňovala své úsilí, bod jí nestačil. Do svého soupeře se obula mnohými centry a doufala. A vyšlo jí to! Do konce utkání zbývaly jen čtyři minuty, když se balon objevil kousek před šestnáctkou Celty. K míči měl nejblíž Rakitić, ale Escudero si zavolal a dobře udělal. Nádhernou trajektorií totiž poslal míč za záda obdivně pokyvujícího Blanca. V závěru už obrana Celty rezignovala, čehož využil Munir El Haddadi. Ten na hraně ofsajdu převzal míč a své sólo zakončil bez chyby.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Madrid 1:1

21.11.2020 16:15

Góly: 76. Gerard Moreno (pen.) - 2. Mariano

Ne, Realu Madrid se prostě poslední dobou nedaří a zdaleka nepůsobí tak suverénním dojmem jako v minulé sezoně. Dnes opět nebodoval naplno, byť se dá říct, že s Villarrealem to neměl vůbec jednoduché.

Začal ale skvěle. Už ve třetí minutě podnikl na pravé straně rychlý útok Luka Modrić a míč předal Carvajalovi. Domácí sice deklarovali ofsajd, ale dle sudího a následně i VARu bylo vše v pořádku. Akce totiž pokračovala krásným Carvajalovým centrem, na který si naběhl nepříliš využívaný Mariano Díaz a hlavou překonal stojícího brankáře Asenja!

Začátek divoký, ale zbytek první půle už byl rozhodně mnohem pomalejší. Villarreal si sice vzal míč pod svou kontrolu a častěji se snažil ohrožovat bránu belgického brankáře Courtoise, ale nedařilo se mu to. Real pozorně a ochotně bránil. Jedinou větší šancí první půle se stal náběh Daniho Carvajala, který však ve vápně pálil vysoko nad.

Jinak ofenziva Realu, která čítala také Edena Hazarda s Lucasem Vázquezem, nepředváděla téměř nic. A když už se třeba belgický křídelník utrhl a dostal se do šance, nikdo ze spoluhráčů jej nedoplnil, čímž akce také končila. V 59. minutě hostující gigant vyrobil hrubou chybu. Nacho při odkopu trefil jen Gómeze, který z druhé vlny bleskurychle vyslal do šance Gerarda Morena. Ten si míč zpracoval a cílil z úhlu na zadní tyč, jenže tu minul o tři metry.

Jinak trochu zkostnatělý útok "Žluté ponorky" se pokusili rozhýbat Pervis s Chukwuezem a především nasazení druhého jmenovaného byl brilantní tah, který slavil úspěch. V 77. minutě totiž po rychlé nahrávce do vápna sprintoval Chukwueze za míčem, těsně před Courtoisem si jej píchl dopředu a Belgičan proto fauloval. K nařízenému pokutovému kopu se postavil zkušený kanonýr Gerard Moreno a i když Courtois směr vystihl, inkasoval.

Real samozřejmě potřeboval body a tak zapnul na plný plyn. Dopředu se hnali Isco, Vinícius i Kroos, jenže ani jednomu z nich se nedařilo dostat k větší šanci nebo aspoň střele. Poslední minuty sice patřily Realu, ale obrana Villarrealu už nepovolila ani jednou.

Více informací k zápasu

Levante UD - Elche CF 1:1

21.11.2020 14:00

Góly: 12. Gonzalo Melero - 64. Tete Morente

Levante začalo na domácí půdě proti Elche velmi dobře a brzy vedlo zásluhou Melera, jenže nakonec vedení neudrželo. Po hodině hry srovnal na konečných 1:1 Tete Morente a oba týmy si odnáší po bodu.

Remízové utkání nabídlo překvapivě hodně šancí. Už v šesté minutě se do zakončení dostal De Frutos, který si naběhl do druhé vlny a krásnou nahrávku do volného prostoru využil bohužel jen k hodně nepovedené střele.

V jedenácté minutě se k míči na hranici vápna dostal Gonzalo Melero a pořádně protáhl brankáře Badíu, který měl s jeho ranou plné ruce práce. Vytěsnil ji na roh, jenže ani to hostům k čistému kontu nestačilo. Z rohového kopu Campaña našel na přední tyči právě Melera a ten přesnou hlavičkou skóroval - 1:0.

Ani Elche nechtělo zůstat vyloženě pozadu. Pár minut před koncem první půle se do míče opřel hráč se dvěma slavnými jmény Realu, Raúl Guti. Aitor Fernández ale jeho dělovku parádně vyrazil!

Druhá půle už značně zaostávala za tou první, byť hosté hráli mnohem aktivněji. Největší šance se zrodila v 64. minutě a byla rovnou gólová. Josema do šestnáctky načechral přímý volný kop, který poslal do sítě Tete Morente a potrestal Fernándeze za špatné vyběhnutí!

Více informací k zápasu

CA Osasuna - SD Huesca 1:1

20.11.2020 21:00

Góly: 68. David García - 5. Sandro Ramírez

Huesca nakonec neudržela vedení nad Osasunou, které jí zařídil Sandro Ramírez už v páté minutě. Domácí po úporném tlaku se štěstím dokázali aspoň srovnat, o což se po hodině hry zasloužil David García.

Huesca rozhodně nebyla favoritem utkání v Pamploně a do pátečního duelu šla jako outsider. Podobné tipy sázkových kanceláří ale hodila velmi brzy za hlavu a sama se ujala vedení. Krátce po začátku utkání se totiž hostům vyplatila aktivita z úvodu utkání, Mir pálil z voleje jen do brankáře Herrery a dobíhající Sandro Ramírez už měl hodně snadnou práci - 1:0 pro nováčka!

Další vzruch nastal až po třiceti minutách hry. Fantastickým lobem za obranu vyslal Pedro Mosquera do úniku Rafu Mira. První střelu vyrazil Herrera zpátky k útočníkovi Mirovi, jenže ten pálil hodně mimo. Jinak se toho v první půli zase tak moc neudálo.

Do poločasu druhého vstoupili opět lépe hráči Huescy. Hostující nováček sevřel svého soka na jeho polovině a nedal mu vydechnout. Sám se ale k bráně domácích moc nepřibližoval. Pamplona se pokusila svůj herní projev vylepšit a za zvýšenou aktivitu byla odměněna v 69. minutě. Rohový kop byl rozehrán nakrátko, Jony krásným pasem oslovil Davida Garcíu a ten hlavičkoval nechytatelně k tyči!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Sociedad1072121:423
2.Atlético Madrid862018:220
3.Villarreal CF1054114:1019
4.Real Madrid952215:1017
5.Cádiz CF104248:1114
6.Granada CF942310:1414
7.Sevilla FC841311:813
8.Athletic Bilbao940511:912
9.Valencia CF1033417:1612
10.Elche CF83328:912
 Getafe CF93338:912
12.Real Betis1040612:2112
13.FC Barcelona832315:911
14.CA Osasuna93248:911
15.Deportivo Alavés102449:1210
16.SD Eibar102446:910
17.Real Valladolid1023510:159
18.Levante UD91449:147
19.SD Huesca100738:167
20.Celta Vigo101458:197

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (165)

Přidat komentář
Jordi Alba

V derby super otočka, snad to ten tým aspoň trochu nakopne, protože jinak tragédie.

Reagovat
misinho7

Nieco strasne. Nasa hra je totalne na grc. Nahravame si to okolo sestnasky a nevieme co dalej. Najlepsie ked to nahrame az brankarovi. A ked je uz sanca na protiutok tak to vratime spat. Takto sa hrat uz neda, totalne nemoderny futbal. ZZ mam rad a zastavam ho stale ale takto to uz nejde. Ja neviem ci to nevidi ale proste wtf....a vsetko to podtrhava to ze najlepsi hrac je 35 rocny veteran Luka ktory si ich tam vsetkych dava na pohodu a este vydrzi behat 90 min. Zvysok hanba.

Reagovat
Israha

Neblbni. Po reprepauze, před nejtěžším zápasem ve skupině LM (který je navíc i klíčový bodově), s absencí čtyř klíčových hráčů. To byl přesně ten úsporný výkon, jaký byl třeba. Dva jsme ztratili kvůli penaltě, kterou jsme Villarrealu darovali.

Reagovat
CHONG

To už je třetí rok v kuse po reprepauze, před nejtěžším zápasem ve skupině LM (který je navíc i klíčový bodově), s absencí čtyř klíčových hráčů?

Reagovat
Israha

To je Zidane. A Zidane = úspěchy, trofeje. Dnes takový přístup k zápasu dával smysl, jindy ho dává méně, to nerozporuju. Ale dokud to vede k úspěchům, je to podle mě v pořádku. Jsem holt pragmatik.

Reagovat
CHONG

Beru, ale já to mám holt jinak, trofeje získané nekoukatelnou hrou (viz loňský titul) pro mě prostě nic neznamenají...

Reagovat
teenz

Radsi bez titulu, ale v naprosty euforii jako s Mouem nebo Carlem.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Gazdo

Podla vasich komentarov mi to pripomina nas par rokov dozadu ked sme slovo protiutok mali zakazane a nas najlepsi hrac bol dosluhujuci Iniesta (ak odmyslim Messiho samozrejme)

Reagovat
Israha

Spravedlivá remíza, která ale přesto zamrzí, protože tohle byl zápas jako dělaný na úsporný tříbodový výkon, jaké Zidane umí skvěle, a po reprepauze by něco takového vyloženě bodlo. Bohužel podruhé za sebou ztráta kvůli opravdu dementní a zbytečné penaltě, která tentokrát jde jasně za Courtoisem. Škoda. Výkon průměrný, ale tenhle Real umí s průměrnými výkony vyhrávat pravidelně. pro Carvajala a Nacha, po zranění super výkony. Bohužel vepředu funkční pouze Mariano a relativně Vazquéz .

Reagovat
2miguel1

Pozrite čiaroveho, to nemyslia vážne že toto uznali uz som videl vsetko ale toto je strop vsetkeho. Akonahle rozhodca zdvihne zastavku, prakticky prestavam hrat

https://m.youtube.com/watch?v=Y_YtWOvCvhQ

Reagovat
dextroza_m

Hraješ za ponorky, jo? Který jsi?

Reagovat
smazaný uživatel

"Akonahle rozhodca zdvihne zastavku, prakticky prestavam hrat."

To je ale tvoje chyba. Zvednuti praporku nesignalizuje preruseni hry.

Reagovat
2miguel1

Mozme sa bavit ci podla novych pravidiel by mal byt gol uznany na zaklade Varu ale akonahle zdvihne zastavku, je toto vsetko irelevantne. Ak to aj nebol offside no rozhodca zdvihol zastavku, mal byt poskodeny Real bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se nebavim o zadnych novych pravidlech ale o uplne elementarni veci, kterou se uci 6 lety decka, ktery zacinaji s fotbalem. Vzdycky se hraje dokud sudi nezapiska. To, ze pomezni zvedl praporek je uplne jedno.

Reagovat
Israha

Reagovat
Minister

Reagovat
misinho7

Reagovat
2miguel1

Pokial ciarovy signalizoval offside, rozhodca musi zapiskat, potom by teda mohol mat tu zastavku hore stale a hraci by mu nevenovali pozornost. Vo vela pripadoch ciarovy mava offside, rozhodca nepiska no hrac aj tak rozohrava na zaklade ciaroveho. No bol som v tom ze rozhodca piskal.

Reagovat
Banikovec7

Nemusí pískat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim ale videl si tu situaci? Pomezni zvedl praporek protoze Carvajal nahraval Vazquezovi do ofsajdovyho postaveni. Carvajal tu prihravku ale napalil do obrance Villarealu a mic se odrazil zpatky k nemu cili Vazquez nikdy to ofsajdovy postaveni nepromenil v ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Už tim, že na něj šla přihrávka, ovlivnil hru.

Reagovat
Israha
Reagovat
Kokesh

To určitě né, chlapče.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
mistr129

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelný. On tam mává jak o život a hraje se dal. Real no.

Reagovat
CHONG

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nevíš a ještě jsi slepý

Reagovat
herbage

regulérní gól Jirko, tady není o čem

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

Může mávat jak o 2 životy, ale dokud nezapíská hlavní rozhodčí, který mimojiné posuzuje, zda - li se hráč v offsideovém postavení zapojil do hry, tak se pořád hraje.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

neuvěřitelný

Reagovat
Jardin

Si dement?

Reagovat
Ed_Hazard

To musí byť trolling

Reagovat
ADM

Síce som to vypol cca po 75. minúte, ale už asi v takej 25. minúte 4. zápasu tejto sezony bolo uplne jasné, že nám chýba hrotový útočník a odvtedy nám chýba stále a proti fyzickým tímom ako sú Atleti a ako je aktuálne väčšina top tímov na svete sme bez útočníka úplne jaloví. Navyše chémia a súhra medzi Leom a Griezmannom (a takisto Coutsom) je to najhoršie, čo som v Leovej kariére zažil .. bohužial to nie je Leova chyba, lebo to su teda naozaj dvaja ukážkoví tragédi, sorry.

Reagovat
Visca el barca

Leova chyba to je samozřejmě taky. Přestaňte ho pořád omlouvat. Hraje taky hovno.

Reagovat
ADM

Hovno hrá, o tom žiadna, ale že tí dvaja nedokážu prejsť cez jediného hráča a svojím pohybom nejak strhnúť obranu a vytvoriť priestory, resp aspon vyzerať ako futbalisti, to už jeho chyba nie je.

Reagovat
Visca el barca

Coutinha hodnotit po měsíci bez fotbalu, kdy končil zápas na 6ce celý to je špatný. Kolem Barcelony je tolik jedu a průserů, že tyhle výkony se bohužel asi daj čekat. Ale Leo tomu prostě vůbec nepřidává. Hraje nejhůř za celou karieru. Prostě tohle spojení s Barçou se zdá bejt asi nadobro rozbitý. Plus zápasy bez lidí. No je to děs.

Reagovat
ADM

Lenže Couts tak hrá asi od tretieho zápasu v príprave, kedy ešte vyzeral nádejne.

Pravdupovediac odkedy na zápase nie su fanúšikovia, ani ma to nebaví sledovať a už si nepúšťam pravidelne ani zápasy Barcelony. fuck corona

Reagovat
Hristo Stoichkov

Těch problémů je v kádru, resp. celým klubu celá řada, ale ačkoliv se mi to neříká lehce, tak letošního Messiho z toho nelze nijak vyviňovat, je to z jeho strany tragédie s pár světlými momenty.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Leo ztratí naprostou většinu míčů, které mu někdo přihraje. Leo téměř zásadně nikdy Griezmannovi nepřihraje, chodí po place a hrát začíná až teprve tehdy, když je Griezmann střídán. A klidně obětuje i další rok, jen aby ho z Barcy vyštval. Zamyslete se, Leovi obhájci, proč v repre Griezmann hraje dobře a proč v Barceloně ne. Viník jke jasný, je to Messi a jeho pěší fotbal.

Reagovat
Zlatko28

Griezmann nehraje dobre ani v repre. Messi nemůže za to ze 3 zapasy nedá 7 tutovek

Reagovat
Mass

Nedávno sem koukal na zápas s Portugalskem a imo byl Griez nejlepší na place. A hrál dost podobnou pozici co Messi. Je jasný, že si v Barce nevyhoví.

Reagovat
LAM

Vyrovnanej zápas na remízu.Smolná prohra,škoda že tam ve druhý půli něco nespadlo.

Messi dneska jalovej,nechápu proč hrál v základu a Braitwaite je prostě úplně jinej level útočníka než neviditelnej Griezmann.

Jinak s Piquem to vypadá a nemáje už žádnýho stopera.

Je jasný že titul nedáme,real na to taky nevypadá,takže asi to Atletico.

Reagovat
Elliasson

Doufám!

Reagovat
Teoretik

Atletico to jako vzdy neudrzi celou sezonu na tehle urovni, u nich prijde velky vypadek. Real ma cestu k titulu otevrenou. Vepr at tahne.

Reagovat
2miguel1

Messi tam bol dnes načo? Predajte ho v zime este, proste uz nechce za nas hrat. Koniec vztahu, rozchod, koniec. Ronaldo chcel skoncit v Reale uz davno, no do posledneho zapasu tam vyplul dusu. Messi to vyslovene prechodil dnes

Reagovat
valloire

Reagovat
Teoretik

Koeman se odkopal driv, nez jsem cekal

Reagovat
2miguel1

Toto nieje chyba trenera. Ja mam vazne podozrenie ze vacsina hracov zacina mat nervy na Messiho. Tam je chemia nula bodov v tom time.

Reagovat
Teoretik

Jistě, náš vepřík měl smůlu ve všech klubech, které managoval, on byl top, ale nefungovalo vše okolo něj.

A jestli chybí chemie v týmu, není náhodou role trenéra to stmelit?

Reagovat
2miguel1

Ale prosimta sa zobud, tam to nefunguje tak 4 roky, tam by to nestmelila ani Panenka Maria. Je cas spravit rebuild. Mali sme predat Messiho v lete za 100mil plus plat 75, Griezza aspon za 50 a konecne vyhodit neschopeho Roberta s Busquetsom. Ten tim co tam je teraz, to uz je minulost, musime to postavit na totalne novych hracoch

Reagovat
Teoretik

Ano, a na tomhle se má podílet nebo dokonce to řídit někdo jako Koeman?

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho neprodej byl totalni fuckup. Nakonec bude hrat picu a odejde stejne, jenom zadarmo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ta přestavba ale bude bolet a je to otázka několika let, jenom málokdo si totiž uvědomuje, že na posily nebudou peníze. Já budu spokojený, když se co nejdřív dokážeme zbavit hráčů, kteří už mají minimální herní přínos za obrovský finanční náklady.

Reagovat
2miguel1

Stegen De Jong Araujo Dest Coutinho Dembele Pedri Fati aj ten Pjanic tam mozu pokojne zostat. Zas az taka totalna prestavba podla mna nebude treba, no treba dat zbohom hracom, kde uz je to skor o spomirnkach a nulovej prinosnosti hry, pretoze oni ti hraci uz inak hrat nebudu. Oni co hraju je futbal Spanielsko 2010

Messi, Pique, Roberto, Busquets, Alba a pomer kvalita/vykon Griezz. Nech to trva 2-3 roky, no my sme zas tento rok zbytocne stratili dalsi rok len tak

Reagovat
CHONG

Aupa Atleti! Letos bych jim ten titul fakt přál.

Reagovat
Elliasson

Děkuji! Ale myslím si, že to bude Tvůj oblíbený Madrid.

Reagovat
CHONG

Geta to myslím nedá

A doufám, že to nedá ani Real, my potřebujeme zažít nějakou fakt špatnou sezónu úplně bez trofeje, aby jsme se přestali pořád utěšovat a konečně do toho pořádně řízli.

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
Elliasson

Jabadůůů! Přiznávám, že jako správný fanoušek jsem viděl posledních 15 minut, ale jsem rád, že to dopadlo výborně.

Ale na rovinu - bylo to vybojované. Griezmann měl velkou šanci proti svému bývalému týmu. Ůůůůůf, Honza Oblak je fantastický gólman. Frenkie de Jong krásně obíral Diega Costu o míč. Ten kluk se mi líbí.A celkově ten tlak byl velmi dobrý. Teda až do nastavení, kdy jsem čekal od soupeře trochu víc. Naštěstí fantastičtí kluci jako Koke, oba stopeři (ano, i Savić) zabránili jakémukoliv náznaku šance.

Joaova technika je výborná, o tom žádná. Nebyl šťastný když musel jít pryč a já se mu nedivím. Kdo však dával krásné přihrávky na Diega Costu, to byl Thomas Lemar. Jestli bude takhle pokračovat, tak to může být kreativní hráč vážně fantastický. Doufám, že takových výkonů Thomase Lemara uvidím mnohem více. A Geoffrey? Ten mě hodně zajímal. Sice udělal jeden zmatek před pokutovým územím, ale v závěru taky pomohl.

A ten gól Yannicka Carrasca byl fantastický. Jsem rád, že se nám ho podařilo získat natrvalo. Néé, on v té Číně neztratil výkonost!

Děkuji Atleti!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád za lidi jako ty. Fotbalu sice absolutně nerozumíš, ale baví tě

Reagovat
Elliasson

Je pravda, že jsou lidi v okolí, kteří fotbalu rozumí mnohem více a já to akceptuji. Bohužel/bohudík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LeonardoUžoa

jeste ze tu jsou znalci jako ty

Reagovat
Mass

Podle čeho soudíš, že "absolutně" nerozumí fotbalu?

Reagovat
remeslnik

Z toho, že má jiný názor, než on. To je celé

Reagovat
Reggie

Je to plácal, to je celé

Reagovat
Reggie

Ty tady někoho hodnoť, jestli rozumí fotbalu, ty zrovna

Reagovat
Elliasson

Děkuji za zastání. Pochopil jsem, že občas se nemá cenu hádat a dokazovat, že fotbalu rozumím lépe jako TurboPlastik. Mám rezervy, nikdy jsem ho nehrál a je to na mých příspěvcích asi vidět, ale doufám, že aspoň něco o fotbalu vím.

Reagovat
Reggie

Chápu, ale občas je taky dobrý, poslat někoho do hajzlu, když si to zaslouží, protože se bezdůvodně do někoho naváží . Na tvým příspěvku teda nic špatnýho nevidím.

Reagovat
Visca el barca

Nebudu tu psát jak je Couts a Grizi tragéd. To zvládnou jiní. Ale serou mě dvě věci. Koeman a Leo. Koeman je prostě paličák a opět tam házel útočníka za utočníkem jako s Realem a vysral se na nějakou výstavbu hry. Puig s Aleňou mu sestřelili asi dceru, protože jinak to nechápu. No a Leo? Nejde mu to ok. To bych ještě za ty léta co pro nás udělal skousnul. Ale to jak je otrávenej a nic se mu nechce mě začíná vážne srát. Tahle situace je opravdu špatná a budeme rádi za LM.

Reagovat
Elliasson

Vždyť Griezi měl na hlavičce góla. Pravda, sledoval jsem zápas několik málo minut, ale vážně mohl vyrovnat. Jen si nevybavuji kdo centroval.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Barcu pravidelně sleduju už skoro 20 let a letošní tým je s přehledem ten nejhorší, tam nepomůže nic jinýho než totální přestavba.

Reagovat
2miguel1

Posledne zapasy pod Setienom boli najhorsie ale aj toto je dost katastrofa. Tam budu snad vsetky vztahy na bode mrazu, financie v rozkladoch, prazdne stadiony, nulova az minusova motivacia Messiho a tym padom celeho timu lebo on je leader timu

Reagovat
Tombull

V sezoně 2002/2003 byl slabší.

Reagovat
Teoretik

Messi je náladovej, nic nového, jenže v předchozích sezónách jste byli zaslepení a nesmělo se na něj říci křivého slova, protože i přes to jeho chození a otrávené xichty stále rozhodoval zápasy, ale už v té době to mělo negativní dopad na celý tým. Škoda té narušené loňské sezóny, kdybyby měl Messi možnost oznámit odchod před ukončením sezóny, mohlo nyní vše vypadat úplně jinak. Dostal by odchod jaký si zaslouží a všichni by byli spokojení.

Reagovat
jsemdement

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Takoyhle typ hrace zname vsichni kdo hraval nekdy fotbal soutezne.

Vyborny hrac, ktery cely zapas odflakne a pak to tam vysoli 2,3 goly.

Kdyz se ale nedari, tak je to jako pest na oko.

S tim se vubec neda nic delat, protoze je to BOREC a cekas, ze pristi zapas tam soupne dalsi goly.

Messi je vnitrne mimo a uz nezabere vubec nic. Nejlepsi je ho nechat odejit v zime za penize a jeste k tomu se ulevi klubu od jeho obri vyplaty. Neda se asi nic delat.

Reagovat
Teoretik

Tak ono je flákání primadony z okresního přeboru něco trochu jiného než Messiho přístup. Já chápu, že jeho chodící fotbal má i nějaké výhody, však díky tomu dokáže hrát téměř každý zápas a pauzy skoro nezná, stejně jako zranění už u něj nejsou tak časté. Ale když na to kouknem komplexněji, tak to podle mě škodí jemu i celému týmu. Kdyby hrál celý zápas naplno, tak nikdo nikdy nepochybuje o jeho výjimečnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Spise mam na mysli posledni 3,4 roky.

Jinak drive hraval take hodne jinak.

Zvlast, kdyz za dob Pepka, kdy obesel 3 hrace a ztratil u 4. hrace balon, tak necekal a sel pressovat.

Pokud kouknes na pozorneji, tak proste Messi mel neskutecnou pressink a strasne se mi to libilo.

Ono take zalezi asi na taktice trenera, protoze komu by se chtelo pressovat, kdyz taktika uz na to neni zalozeny.

Pak z toho plyne i pristup tzv."primadona", kdy obchazi hrace a pokud se to nepovede, tak to vypusti.

To by se asi nestalo u Pepka, ktery ma v taktice zalozeny na preruseni akci soupere hned u zarodku a i za cenu mensiho/vetsiho faulu. Tam ten pressink by mel delat i Messi obcas.

Za Pepkovo eru si vybojoval balon zpet a sel na branu a skoroval nebo assistoval. Tam je vice misto po pressinku a ziskani balonu, nez stat kolem stredu hriste a tam prostory pro nej uz nejsou. Tymy se na neho uz naucili nebo maji proste urcity taktice, ktere ho dokazou obsadit vcas.

Nerikam, ze by mel pressovat casto, ale koukni na Juve a i ten stary, vecne druhy CR7 tam beha a pressuje nebo aspon obsazuje prostory.

Reagovat
Teoretik

No i pod Pepkem to Messiho velmi rychle opustilo, v první sezóně ano, to jsem čuměl, pak udělal nějaký ten rekord v počtu gólů a s tím napadáním to šlo do kopru. A celkově i Pepkovi týmy už s tou intenzitou napadání nejsou na takové úrovni jako byla Barca v prvních třech sezónách pod ním. Nevím čím to je. Občas jsou tam záblesky, ale už to není prostě ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Bayernu to moc neslo s Robenem a Ribery.

Roben byl vzdy skleneny.

V City tohle praktuji casto, akorat uz to neni ten brutus pressink, ale spise drobne fauly, aby se stihli vratit zpet do obrany.

Ale mas pravdu, ze ten bozsky pressink byl 1,2 roky. Pak uz to odeslo nebylo zbylo z toho jenom rychly fauly...

Reagovat
Salfovic

Letní neprodej Messiho byl opravdu Bartomeův dáreček na rozloučenou.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Hristo Stoichkov

A aby to nějak nezapadlo - Koeman je tragický trenér, kterýmu bych žádnou přestavbu opravdu nesvěřil. Jakkoliv můžeme hrát špatně, tak jeho tahy v průběhu zápasu nás pravidelně posílají ještě víc do kolen, což už je umění.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
technecium

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman VEN!

Tento tragéd uvrhne Barcelonu do průměru.

Reagovat
roberos

Reagovat
VALEN

si zvykejte, bude hůř

Reagovat
Pharrell

Reagovat
alcantara

Gerard vraj 4-6 mesiacov, vyborny klincek do rakvy.

Reagovat
ADM

Carrasco ale skvelý výkon, dobre, že sa z toho konca sveta vrátil

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Dody10

Reagovat
Phillipinho

Vratil se o dost jako o dost lepsi hrac nez kdyz odchazel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
roberos

Jak jsme inkasovali po chybě Ter Stegena jsem vědel že gól nedáme. Je to stejné každý zápas se silnějším soupeřem - memáme kvalitu tyto zápasy vyhrát. Jestli nedojde k nějakému zázraku, tak v liz budem rádi za postup do LM a nic nevyhrajem. Koeman je tréne r bez koncepce.

Reagovat
remeslnik

Proč padl gól? Největší chyba - Pique špatně zpracoval vcelku lehký míč a pak Carrasco to udělal i se štěstím špičkově - jemná změna směru míče proklouzla TS mezi nohama, pak dobrá a přesná rána do brány. TS hasil požár po chybě obrany ( Roberto + Piq). A to ještě měl TS kliku, že kdyby s sebou Car flákl, tak TS rudá. A to by bylo možná ještě horší, než jeden gol.

Reagovat
Messiáš

Kez by aspon Koeman otevrel oci a zkusil Riquiho, tvorbe nasi hry by to velice pomohlo. Jsem zvedav, jak budeme lepit stopery, ted, kdyz je i Pique pravdepodobne out

Reagovat
Gazdo

Koeman so zmenou nepride to nikto ani necaka. Tam jemu bud bude fungovat to co si uzmyslel (uz vieme ze nefunguje) alebo to fungovat nebude a aj tak pojde dalej to svoje. Pedri bude hrat stale nehladiac na vykony, Leo detto, Lenglet, Bus, Frenkie, Roberto, Griez a akonahle sa vrati Fati tak aj ten tam stravi vsetko. To je uplne sumak on je jednoducho strasne tvrdohlavy

Reagovat
oli9

Jediný restart Barcelony může přijít opravdu s odchodem Messiho

Reagovat
roman1978

Opět se potvrdilo, že ten dědek na Barcu nemá. Další naprostý traged. Třetí v řadě ve stejném věku. A třetí total průser.

Jeho opomíjeni Puig a Aleny je na presdrzku.

Leo, po repre pauze, zase celý zápas. A přitom mohl klidně naskočit jako zolik.

Střídání ve stylu, pošlu tam vše ofenzivní, co mám. Záloha neni potřeba.

Stále Roberto a přitom pravidelně nejhorší.

Pjanic je jen další dárek na rozloučenou od Barta.

Zápas jsme i přes to všechno mohli v pohodě vyhrát, tutovek tam pár bylo. Stačilo víc využívat Dembse a mít v záloze nekoho konstruktivního.

Takže mé již obligátní - Koeman ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, jsi neskutečný odborník

Reagovat
roman1978

Již mnohokrát zmiňovaná a léty potvrzena pravda říká:

Jakákoliv kombinace oblíbených týmů ve složení Sparta, Bílé zlo, čelzí = super idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tím chtěl básník říci?

Reagovat
stas87

To ti to fakt nedoslo? Boze moj, ty si este väcsi hlupak, ako si tu o tebe vsetci mysli.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Pedro10

Každý nadáva nonstop na Roberta a Griezmana, ale najslabší hráč včera suverénne Messi. Každý ho len ospravedlňuje, ale prečo? Je taký istý hráč ako ostatní. Keď hrá hovno mal ísť dole. Už od začiatku je jeho forma tragická a góly len z pokutových kopov to len potvrdzujú.

Neznášam Ronalda, ale aktuálne je o parník pred Messim.

Reagovat
Teoretik

Tak to zas ne. Vcera tam nekolik tutovek pripravil. Kdo jiny to v tom tymu muze rict?

Reagovat
Zlatko28

Připravil jedine 2 golovky co Barcelona měla.

Reagovat
Zlatko28

A pokud by jsi Ronalda sledovat teď v repre přestávce, tak by jsi videl co je hrát špatne

Reagovat
zasranej malíř

Atleti mají jedinečnou šanci urvat titul, aj bych jim to snad přál

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby sezóna skončila, přišlo nový vedení, novej trenér a začalo se znova, tohle je fakt tragédie

Reagovat
2miguel1

Ako som vravel musia v lete odist Messi Pique Alba Busquets Roberto a nejakym zazrakom aj Griezz. Hraci co mju extremne vysoke platy a okrem Messiho uz aj skoro nulovu pridanu hodnotu.

Haaland by mala byt priorita priorit. Ten hrac je neuveritelny plus toto je nieco co dlhe roky potrebujeme. Hladny po vitazstvach, motivacia, makanie na 200%.

Reagovat
Gazdo

Na to aby bol u nas Haaland platny musime prestat hrat kombinacny fotbal s drzanim lopty ale hrat viac priamejsie a rychlejsie. Slovo protiutok je u nas horsie ako vo svete Harryho Pottera Voldemortovo meno a ochota/schopnost poslat prihravku ktora vytvori vyhodu je tiez absentujuca u vacsiny. Obavam sa ale ked pride Xavi bude chciet stavat na Pepovom style a utopime sa v 80% drzania lopty s jednou strelou na zapas. Haaland by bol sen ale ten sem urcite nepojde. Chalan ma v hlave upratane a pre svoju karieru zatial voli logicke kroky a to my este chvilu nebudeme

Reagovat
2miguel1

De Jong dokaze byt priamociary, to iste Dest, Pjanic, Fati, DEMBELE, Coutinho, mozno aj Griezz.

Kto to nedokaze je ta spanielska garnitura plus Messi. BUSQUETS, Alba, Pique atd. Preto sa musime proste zbavit tejto nasej filozofii ktoru praktizujeme a zacat hrat moderny futbal. Futbal sa vyvija najrychlejsie za svoje obdobie a my si stale ideme to svoje drzanie lopty a milion prihravok

Reagovat
Gazdo

Ja som nenapisal ze nemame hracov na taky futbal ale ze sa nesnazime o taky futbal

Reagovat
ADM

Tebe absolutne preplo z tej najnovšej nenávisti voči Messimu. Messi je náš najpriamočiarejší hráč BY FAR, za normálnych okolností to bol vždy on, kto zobral loptu a videl len priestor pred sebou. Aktuálne na to totálne jebe ale hovoriť o nom, že to nedokáže je zaslepenosť...

Taký Coutinho prezmenu vidí len prvého hráča, do ktorého napáli loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni priorita je zbavit se Messiho.

Pak bude lip

Reagovat
patas92

V úterý už Koeman nebude mít moc na výběr s nepostavením Aleňy, ne? Nebo bude doublepivot Coutinho - Pjanič?

Reagovat
Gazdo

Dame stavku?

Reagovat
Gazdo

Podla mna nastupi v obrane Frenkie, vpravo Dest a do stredu pojde roberto Pjanic a ja zapas ani nezapnem v tom pripade

Reagovat
patas92

Roberto se včera zranil, ten bude mimo.

Reagovat
Gazdo

Ooooo.... tak to potom ano cize naozaj nejaky paskvil ako couts pjanic

Reagovat
smazaný uživatel

Co Aleňa.. ale Puig by měl hrát. Úplně směšný jak ho Koeman odstřihnul.

Reagovat
misinho7

No tento rok ak to nedaju Atleti tak neviem kedy inokedy. Real v srackach, Barca v srackach. Taku sancu asi uz dlho nebudu mat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já pokud se nějak zázračně nezvedneme, tak bych jim to přál. Jak říkáš, kdy jindy, ale asi by mě nevadilo ani kdyby třeba titul brali Socky nebo Villareal. Rozhodně by to bylo něco zajímavýho než jen Real x Barca.

Reagovat
Kuchta

Atléti jedou letos na titul

Reagovat
Elliasson

To zas bych brzdil. Barcelona přeci jen na konci tlačila hodně.

Reagovat
Phillipinho

Jako sam Cholo musi citit, ze letos ma po nekolika letech obrovskou prilezitost. Ten tym si po ty prestavbe z minuleho roku konecne sednul, nasel idealni system a neboji se hrat konecne smerem dopredu. Navic si fakt troufnu rict, ze ma letos nejlepsi kadr v lize. Aspon do sirky urcite, tudiz v tom nabitym programu ma porad z ceho vybirat a rotovat sestavu. Uvidime...

Reagovat
Mass

Reagovat
Majk91

Keď má vyhrať titul niekto iný než Barcelona, tak nech je to Sociedad. Aspoň by to bola zaujímavá zmena

Reagovat
Mass

Bylo by to zajímavý, ale Socky proti Atletům mají úzký kádr a pokud jim vypadne někdo z dvojice D.Silva-Oyarzabal, tak to nemůžou nijak nahradit.

Reagovat
Hristo Stoichkov

O úzkým kádru bych fakt nemluvil, hodně rotují a nemá to na ně negativní vliv. Silva je absolutně klíčový hráč zhlediska kreativity.

Reagovat
Phillipinho

Presne

Reagovat
Phillipinho

Praveze uzky nemaji.Zrovna dopredu tam maji spousta hracu. Silva, Oyarzabal, Portu, Januzaj, Baerenetxea, Wilian Jose, Isak....

Reagovat
smazaný uživatel

dopředu dobrý, ale trochu pochybuju, že směrem dozadu můžou odehrát konzistentní sezónu narozdíl od Atlética

Reagovat
Kenneth

Skončí to stejně zase tak, že tyhle týmy časem odpadnou a bude to nakonec jeden z tria Barca, Real, Atletico. Pokud se neprobudí Leoš a nepředvede nějakou One Man Show, tak je asi Atletico největší favorit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč Koeman zavrhnul Puiga. Snad kluk odejde a bude se rozvíjet někde jinde. Velký talent a sympaťák!

Reagovat
smazaný uživatel

Garitano konečně nasadil Villalibreho od začátku a bylo to sakra znát. Odedneška by El Búfalo měl hrát základ pravidelně

Reagovat
roman1978

škoda, že je to totální pičovina.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele