10. kolo
21.11.2020 14:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Gonzalo Melero (© AFP)

Levante nakonec ztratilo vedení a s Elche si body dělí

Levante začalo na domácí půdě proti Elche velmi dobře a brzy vedlo zásluhou Melera, jenže nakonec vedení neudrželo. Po hodině hry srovnal na konečných 1:1 Tete Morente a oba týmy si odnáší po bodu.

Remízové utkání nabídlo překvapivě hodně šancí. Už v šesté minutě se do zakončení dostal De Frutos, který si naběhl do druhé vlny a krásnou nahrávku do volného prostoru využil bohužel jen k hodně nepovedené střele.

V jedenácté minutě se k míči na hranici vápna dostal Gonzalo Melero a pořádně protáhl brankáře Badíu, který měl s jeho ranou plné ruce práce. Vytěsnil ji na roh, jenže ani to hostům k čistému kontu nestačilo. Z rohového kopu Campaña našel na přední tyči právě Melera a ten přesnou hlavičkou skóroval - 1:0.

Ani Elche nechtělo zůstat vyloženě pozadu. Pár minut před koncem první půle se do míče opřel hráč se dvěma slavnými jmény Realu, Raúl Guti. Aitor Fernández ale jeho dělovku parádně vyrazil!

Druhá půle už značně zaostávala za tou první, byť hosté hráli mnohem aktivněji. Největší šance se zrodila v 64. minutě a byla rovnou gólová. Josema do šestnáctky načechral přímý volný kop, který poslal do sítě Tete Morente a potrestal Fernándeze za špatné vyběhnutí!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele