Komentáře a souhrny

Němci zdolali Italy a můžou vstoupit do historie

Ve finále mistrovství Evropy do 21 let bude k vidění souboj mezi Anglií a Německem, které porazilo těsně a, dá se říci, šťastně Italy 1:0. Jedinou branku utkání vstřelil krátce po změně stran Andreas Beck, DFB-Elf se v pondělním závěrečném utkání turnaje může zapsat do historie...

Švédové obrat nedotáhli, z finále se radují Angličané

O titul mistra Evropy do 21 let budou hrát Angličané. Ti měli s výborně hrajícími Švédy mnoho problémů, a ačkoliv díky skvěle zvládnuté první půli vedli již o tři branky, nakonec utkání skončilo po 90 i 120 minutách 3:3. Hrdinou se stal Joe Hart, který se hlavní měrou podílel na výhře Albionu při penaltách...

Brazilci gólem v závěru vybojovali finále

Ve finále Konfederačního poháru nás čeká konfrontace dvou amerických národních týmů. Po včerejším postupu zástupce severní části kontinentu totiž dnes postoupil jeden z horkých favoritů na celkový triumf z Brazílie. Po nejhorším výkonu na šampionátu totiž slaví nejtěsnější možnou výhru nad dobře hrající domácí Jihoafrickou republikou.

Američané šokovali Španěly, ukončili jejich neporazitelnost

Šok pro favorizované Španěly připravil výběr USA, který jim vystavil stopku v semifinále Konfederačního poháru. Španělé však nebudou po prohře 2:0 zklamáni pouze z vyřazení z turnaje, ale zároveň z ukončení dlouhé série bez prohry a možnosti vytvoření nového rekordu.

Souhrn Ligue 1 2008/2009 (2)

"Král je mrtev, ať žije král", jinak řečeno "Lyon neobhájil, novým mistrem je Bordeaux". Olympique Lyon po sedmi letech kralování přepustil francouzský trůn Bordeaux, navíc před sebe pustil ještě Marseille. Vedle Lyonu zažilo zklamání ještě několik týmů z horní poloviny tabulky, zcela jiný závěr si jistě představovali například v PSG...

Američané po výhře nad Egyptem slaví postup

Fotbalisté USA předvedli v posledním zápase skupiny proti Egyptu skvělý výkon a přestože od nich málokdo očekával zázrak, ten se udál. USA díky výhře 3:0 nad Egyptem postupují do semifinále Konfederačního poháru, kde se utkají s favorizovaným Španělskem.

Brazilci sestřelili Italy

Itálie rezolutně odmítla svou naději na postup a tragickým závěrem první půle se připravila o semifinále. V něm totiž Brazílie vstřelila hned tři branky a ve druhé půli už si zaslouženě mohla dovolit odpočinek před zápasem o finále.

Španělsko opět vyhrálo, slaví i JAR

Španělé potvrdili svojí suverenitu, když dokázali zvítězit i v posledním utkání základní skupiny proti Jihoafrické republice 2:0. Domácí celek to však nemusí mrzet, jelikož v souběžně hraném utkání pouze remizoval Irák s Novým Zélandem 0:0 a tudíž postupuje JAR.

Egypťané přelstili Itálii

Egypt navázal na dobrý výkon z utkání proti Brazílii a na rozdíl od posledního utkání si proti Itálii připsal plný zisk bodů. Jediný gól zápasu vsítil ve 40. minutě Homos a dal Egyptu šanci na postup do semifinále poháru.

Brazílie smetla USA 3:0

Brazílie si na své konto připsala další vítězství. V dnešním utkání s USA bez problémů uhrála výsledek 3:0 a může přemýšlet o semifinále, které si díky třem bodům zajistila.

Nový Zéland znovu nedal gól, domácí mají na dosah postup

Domácí Jihoafrická republika udělala důležitý krok za postupem, když porazila Nový Zéland 2:0. V posledních zápasech této skupiny se tedy bude rozhodovat o druhém postupujícím mezi Irákem a Jihoafrickou republikou, jistý postup mají už Španělé.

Španělé porazili i Irák a jsou prvními semifinalisty

Útočník David Villa vstřelil jediný gól zápasu mezi Španělskem a Irákem, čímž zajistil svému mužstvu postup do semifinále Konfederačního poháru. Španělsko si výhrou 1:0 zajistilo čtrnácté vítězství v řadě.

Itálii dovedl k výhře Rossi

Italové sice po poločase prohrávali, nakonec ale do turnaje vstoupili úspěšně. Diváci si také přišli na své - k vidění bylo vyloučení, penalta, krásné góly a hru o body do posledních minut. Až v nastavení si tak evropští hráči pojistili zaslouženou výhru.

Brazílie nakonec vydřela proti Egyptu tři body

Již třetí zápas na turnaji nám málem přinesl překvapení. Egypt dokázal Brazílii konkurovat déle, než se čekalo, a byl skutečně velmi blízko k remíze 3:3. V 90. minutě však inkasoval z penalty a je bez bodu.

Španělé naznačili svou sílu. Novému Zélandu dali pět branek

Španělsko si v prvním zápase Konfederačního poháru lehce poradilo s Novým Zélandem a svému soupeři uštědřilo vysokou porážku 5:0. Úřadující mistři Evropy rozhodli utkání už po dvaceti minutách hry, když vstřelili čtyři branky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele