Komentáře a souhrny

Serie A - souhrn 18. kola

Drtivým vítězstvím na hřišti Sieny začala nový rok Fiorentina. V Parmě se radoval Juventus a umazal manko na Inter, který zvítězil v Chievu. Venku brala body také Neapol. AS Řím na poslední chvíli přišlo o dva body v Cagliari. Lazio naopak doma porazilo Livorno, Bari si poradilo s Udinese. Ve večerním duelu roznesl AC Milán Janov.

Primera División - souhrn 16. kola

Barcelona jenom remizovala s Villarrealem a nabídla tak šanci Realu Madrid, ten ovšem pouze remizoval v Pamploně. Sevilla prohrála na hřišti Atletika Madrid a přišla o třetí místo, na to se posunula Valencia. V neděli znovu nevyhrál ani jeden hostující tým, bod mají pouze Malaga a Deportivo...

Skotská Premier League - souhrn 19. kola

V glasgowském derby mezi Celtikem a Rangers se vítěz nenašel. Na vedoucí branku McDonalda rychle odpověděl McCulloch a oba týmy se tak rozešly smírně. Výsledkem 1:1 skončilo i derby mezi Hibernianem a Hearts. Včera Aberdeen vyhrál na půdě Dundee United a St. Mirren doma porazil Kilmarnock.

Anglická Premier League - souhrn 20. kola

Středa patřila favoritům - Arsenal vyhrál v Portsmouthu a Manchester United doma smetl Wigan. V úterý uspěl Liverpool, který gólem v nastavení vyhrál na Aston Ville. Hull dokázal vyrovnat zápas v Boltonu. Tottenham pokračuje v zatím úspěšném boji o Ligu mistrů, když v londýnském derby vyhrál nad West Hamem 2:0. Chelsea otočila zápas s Fulhamem.

Skotská Premier League - souhrn 18. kola

Rangers rozprášili Dundee United 7:1 a odskočili Celtiku na rozdíl sedmi bodů. Lví podíl na výhře měl autor pěti branek Kris Boyd. Zápas Hearts s Motherwellem rozhodla jediná trefa domácího Stewarta. Ostatní čtyři zápasy byly odloženy...

Anglická Premier League - souhrn 19. kola

Arsenal si poradil s Aston Villou, ale před United dlouho nezůstal, Manchester totiž porazil Hull.. Roberto Mancini zvládl premiéru na lavičce Citizens, když jeho tým porazil Stoke. Chelsea pokračuje ve výsledkových nezdarech, včera remizovala v Birminghamu bez branek. Liverpool porazil Wolves.

Skotská Premier League - souhrn 17. kola

Rangers až nečekaně vysoko vyhráli na hřišti Hibernianu a znovu tak odskočili Celtiku. St. Johnstone veze díky hattricku MacDonalda tři body z Motherwellu, Hearts uspěli ve Falkirku a Dundee remizovalo s Kilmarnockem. V St. Mirren se kvůli sněhu a mrazu nehrálo.

Ligue 1 - souhrn 19. kola

Poslední kolo Ligue 1 před vánoční pauzou přineslo překvapení v podobně domácí prohry Lyonu s Montpellierem. Vyhořela také Marseille, prohrála s Auxerre. Naopak zabodovalo Lille a je druhé. Nepříznivě se vyvíjející zápas otočilo Bordeaux a na čele má devítibodový náskok. Vyhrálo také PSG, stejně jako Sochaux a Lorient. V zápase Le Mans - Monako a Nice - Bolougne se zrodila remíza.

Ligue 1 - souhrn 18. kola

Lyon ztratil další body, tentokrát za remízu v Monaku. Lille potvrdilo dobrou formu výhrou nad Le Mans, Toulouse v poslední minutě přišlo o výhru na hřišti Auxerre. První je po výhře nad Lorientem stále Bordeaux, zvítězilo i PSG, zatímco Montpellier podlehl Nancy. Valenciennes remizovalo s RC Lens, Grenoble hrál nerozhodně s Nice.

Primera Division - souhrn 15. kola

V neděli se zatím daří domácím týmům - Espanyol, Villarreal, Málaga i Valladolid daly doma dva góly a vyhrály. Tenerife remizovalo s Atlétikem, stejně jako Deportivo s Valencií, která tak uhájila čtvrtou příčku. Včera Real šesti góly rozprášil Zaragozu a ztrácí na vedoucí Barcelonu dva body.

Serie A - souhrn 17. kola

Inter si pojistil výhrou nad Laziem první místo. Juventus pokračuje v trápení, doma tentokráte prohrál s Catanií. Nezaváhalo římské AS, které si poradilo 2:0 s Parmou, stejným výsledkem skončil i duel Neapole s Chievem. Doma stoprocentně bodovaly i Livorno a Palermo, čtyři zápasy byly kvůli nepřízni počasí odloženy.

Bundesliga - souhrn 17. kola

Hamburk v nedělním šlágru porazil Werder, Köln si poradil s Norimberkem. Leverkusen zvládl zápas s Gladbachem a vrátil se na první místo před Schalke. Třetí je Bayern, který neměl problémy s Herthou, na pátou příčku poskočila Borussia Dortmund. Hannover ztratil zápas s Bochumí, Stuttgart si poradil s Hoffenheimem...

Anglická Premier League - souhrn 18. kola

Favoritům se příliš nedařilo, Liverpool prohrál na hřišti Portsmouthu, Manchester United dostal tři branky na Fulhamu. Ztratila i Chelsea, která remizovala na West Hamu. Arsenal si doma poradil s Hullem, Tottenham vyhrál v Blackburnu, Manchester City nakonec přestřílel Sunderland a Aston Villa udolala Stoke. Tři body má Wolverhampton...

Skotská Premier League - souhrn 16. kola

Rangers začínají nasazovat k trháku, na jejich vysokou výhru nad Motherwellem totiž nedokázal zareagovat Celtic, který prohrál na hřišti Hearts. V dobrých výkonech i nadále pokračuje Hibernian, St. Johnstone porazilo jedinou brankou St. Mirren. Falkirk veze tři body z Kilmarnocku, v Hamiltonu se kvůli sněhu nehrálo...

Slavia se rozloučila porážkou 1:3 v Lille

Slavie se rozloučila s nepovedenou podzimní sezonou a s účinkováním v Evropské lize porážkou 1:3 ve francouzském Lille. Domácí rozhodli o své dnešní výhře už do poločasu, kdy se trefili Cabaye a Gervinho. Po pauze snížil Vlček, ale v závěru definitivně rozhodl Obraniak.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele