Komentáře a souhrny

Ruská Premier Liga - souhrn 22. kola

Zenit Petrohrad rozstřílel Krasnodar a dostal se do čela tabulky, protože CSKA jen remizoval v derby na Spartaku. Dinamo Moskva přehrálo Nalčik, Samuel Eto'o se uvedl gólem a zajistil Anži bod z Rostova. Volga porazila 3:1 Těrek a odskočila od sestupových příček. Lokomotiv porazil Kubaň a dostal se před něj v tabulce...

Corgoň liga - souhrn 7. kola

Slovan prohrál v Ružomberoku a nepojistil si vedení v tabulce. Žilna pokračuje v dobrých výkonech, uspěla na půdě Banské Bystrice a vyhoupla se už na druhé místo tabulky s 12 body. Stejný počet mají na svém kontě po remíze se Senicí Zlaté Moravce a po výhře nad Trenčínem Trnava. Nerozhodně skončil duel Nitry s Prešovem, bez bodu zůstává Dunajská Streda...

Bundesliga - souhrn 4. kola

Bayern vyhrál v Kaiserslauternu a posunul se na první místo tabulky, devět bodů má po úspěchu v Hoffenheimu také Werder. Leverkusen remizoval s Dortmundem, Norimberk si poradil s Augsburgem, 1. FC Köln veze body z Hamburku. Freiburg neměl problémy s Wolfsburgem. V neděli remizoval Hannover s Mainzem a Schalke porazilo Gladbach.

8:2. United zničili Arsenal jako nikdo jiný za 115 let!

Tradičně vyrovnané a nervy drásající derby mezi Arsenalem a Manchesterem United se podle očekávání posouvá do zcela odlišné dimenze. Nastartovaní Red Devils svého rivala zničili neskutečnými osmi góly - takovou porci branek Londýňané naposledy inkasovali ještě v předminulém století. Což je koneckonců ideální ilustrace rozsahu této krize.

Anglická Premier League - souhrn 3. kola

Edin Džeko se blýskl čtyřmi góly a pomohl k vysoké výhře Citizens na půdě Tottenhamu. Předvedl se i druhý klub z Manchesteru - United rozdrtili Arsenal poměrem 8:2. v neděli uspěl i Newcastle proti Fulhamu a Stoke proti West Bromwichi. Znovu až v závěru musela Chelsea doma zachraňovat výhru, Norwich nakonec porazila 3:1.

Nizozemská Eredivisie - souhrn 4. kola

Twente znovu uspělo, tentokráte si poradilo s Venlem a má plný počet bodů. Doma uspěly i Utrecht, Waalwijk a Nijmegen, už v pátek si tři body připsal také Ajax. V neděli uspěl Den Haag na půdě Graafschapu stejně jako Alkmaar v Groningenu, Feyenoord remizoval s Heerenveenem a Eindhoven rozdrtil Excelsior.

Skotská Premier League - souhrn 6. kola

Hodně bohaté na branky bylo sobotní odpoledne ve skotské lize. Motherwell vyhrál 4:2 na půdě Dunfermline, Dundee United v závěru zachránilo remízu 3:3 na hřišti St. Johnstone, Inverness porazil Kilmarnock. V neděli uspěl Celtic na půdě St. Mirren, Hearts vyhrál nad Hibernianem a Rangers porazili Aberdeen, takže dál vedou.

Barcelona porazila Porto a získala další Superpohár

Barcelona porazila v dnešním souboji o Superpohár v Monaku 2:0 Porto a čtvrtým triumfem se přiblížila rekordní bilanci AC Milán. První gól zápasu vstřelil před přestávkou nejlepší hráč světa Lionel Messi a na druhý přihrál krátce před koncem střídajícímu Cescu Fábregasovi.

Weissove čaro funguje aj naďalej, Slovan vyradil AS Rím!

To, v čo dúfal málokto, je tu. AS Rím odchádza z Európskej scény už po dvoch zápasoch, vyradil ho totiž bojovný výkon Slovanu Bratislava, na čele s neuveriteľným mágom Vladimírom Weissom.

Sparta si Evropskou ligu nezahraje, výhra 1:0 na postup nestačila

Sparťanští fotbalisté v odvetě 4. předkola Evropské ligy sice porazili rumunský klub FC Vaslui 1:0, ale do základní skupiny nepostoupili. Český vicemistr nedokázal zvrátit dvoubrankové manko z úvodního utkání na rumunské půdě. Jedinou branku dnešního duelu vstřelil v 58. minutě Manuel Pamič.

Plzeň poprvé v historii postupuje do Ligy mistrů

Plzeň doma otočila odvetný duel čtvrtého předkola Ligy mistrů, porazila Kodaň 2:1 a po výhře 3:1 z prvního duelu se může těšit na premiérovou účast v Lize mistrů. Skóre sice otevřel hostující Bolaňos, po přestávce však vyrovnal Bakoš a v nastavení definitivně rozhodl Ďuriš.

Anglická Premier League - souhrn 2. kola

Manchester United doma smetl Tottenham a drží se ve skupině šestibodových týmů, kam po výhře nad Boltonem patří také městský rival City a Wolverhampton díky vítězství nad Fulhamem. Chelsea otočila utkání proti WBA, Sunderland nestačil na Newcastle a Liverpool vyhrál na hřišti Arsenalu...

Gambrinus liga - souhrn 4. kola

V pondělní dohrávce hrála Slavia bez branek v Teplicích. Sparta si doma poradila s Hradcem, stejně jako Mladá Boleslav se Žižkovem. Bohemians 1905 porazili České Budějovice, tři body mají i Liberec, Jablonec a Dukla, remízou skončilo utkání mezi Sigmou a Slováckem...

Ligue 1 - souhrn 3. kola

Marseille ve šlágru kola remizovala bez branek se Saint-Étienne, Montpellier doma rozdrtil Rennes, Paris SG těsně přehrálo Valenciennes. Sochaux venku porazilo Nancy. Již včera Ajaccio remizovalo v souboji nováčků s Évianem, Toulouse zachránilo bod z Nice, výsledkem 1:1 skončily i zápasy Bordeaux - Auxerre a Brest - Lyon, Lille vyhrálo v Caen, Dijon si poradil s Lorientem.

Corgoň liga - souhrn 6. kola

Slovan Bratislava si rozdělil body se Zlatými Moravce, Trnava přehrála Žilinu. Už včera Nitra uspěla v Košicích, Trenčín se proti Dunajské Stredě dočkal první výhry, Prešov udržel remízu s Ružomberokem. Remizovala také Senica s Banskou Bystricí, oba celky hrály bez branek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele