FORTUNA:LIGA - souhrn 7. kola

23.08.2019, 19:56, aktualizováno 25.08.2019, 21:03
Komentáře a souhrny
Slavia i s náhradníky rozstřílela ve vršovickém derby Bohemians 1905 a upevnila si vedoucí příčku. Jednoznačné vítězství 4:0 zaznamenala také Plzeň proti Opavě a posunula se před Jablonec, který překvapivě vyhořel v Příbrami, na průběžnou druhou pozici. Sparta opět zklamala a prohrála v Liberci. Mladá Boleslav otočila duel s Českými Budějovicemi, na čemž se čtyřmi góly podílel Nikolaj Komličenko...

Slovan Liberec - Sparta Praha 3:1

25.08.2019 19:00

Góly: 45+2. Tomáš Malínský, 58. Roman Potočný (pen.), 80. Tomáš Malínský - 63. Adam Hložek

Zápas Liberce ze Spartou rozhodně nezklamal. Přinesl očekávané množství vyhrocených momentů a nakonec výhru domácích 3:1. Hlavní postavou utkání byl záložník Tomáš Malinský, jenž se zapletl do všech branek Severočechů. Pražané zase pokračují v nevyrovnaných výkonech.

Do sestavy se po delší době dostal pravý bek Fukala, tím pádem se do středu obrany posunul Mikula. Kromě potrestaných Oscara s Marou chyběl Slovanu také Karafiát, šanci tak dostali Alibekov s Malinským. Letenští postrádali Kangu a Mandjecka, do základu se tak vrátil Krejčí. V útoku pak místo Kozáka nastoupil Tetteh.

První pozdrav na brankáře hostů Niţu poslal ve čtvrté minutě Potočný, jeho volej ale rumunský gólman pohodlně chytil. Za Spartu odpověděl Sáček, trefil však pouze světelnou tabuli na střeše. V jedenácté minutě vyrobil Hancko obrovskou chybu v rozehrávce a Severočeši šli do přečíslení dva na jednoho, jenže Potočný zkazil přihrávku, kterou lapil pozorný Niţă. Ve 22. minutě si zákrok připsal také strážce liberecké svatyně Nguyen, jenž si poradil s ránou Tetteha.

Ve 24. minutě byl v akci zase Niţă, který lapil hlavičku Fukaly po rohovém kopu. Dlouhou dobu se nic nedělo, až těsně před přestávkou zahrávala Sparta přímý kop z nadějné pozice, Hancko ale našel pouze Nguyenovy rukavice. První půle mnoho vzrušení nepřinesla, nejdůležitější moment ale přišel v nastavení. Radaković špatně odkopl míč, který uzmul Malinský. Záložník Liberce překvapil všechny, především pak Niţu, když z úhlu místo centru vystřelil a k údivu celého stadiónu rozvlnil síť - 1:0.

Po změně stran se jako první do zakončení dral Hložek, Nguyena však příliš nezaměstnal. V 53. minutě zahrávali hosté standardní situaci a Hancko z opakované střely trefil tyč. V protiakci pelášil dopředu Malinský, kteří v pokutovém území spadl po kontaktu s Hanouskem. I když se z opakovaných záběrů zdálo, že došlo k faulu na obránce Sparty, po konzultaci s videorozhodčím nařídil sudí Julínek penaltu pro Liberec. Tu proměnil Potočný a zařídil domácím dvoubrankový náskok.

Hosté byli v útlumu, ale v 63. minutě je znovu nastartoval Hložek, který z dálky napřáhl a povedenou střelou překonal Nguyena. Hned za minutu hlavičkoval na druhé straně po centru Hybše Malinský, trefil však pouze dobře postaveného Niţu. Tři minuty poté usiloval o vyrovnání Trávník, jenže jeho obstřel se neujal. Vzápětí se v tutovce po vysunutí od Hložka objevil Tetteh, Nguyen jej však vychytal.

Letenští chtěli alespoň vyrovnat, v 80. minutě jim ale plány zkazil třetí zásah Liberce. Střídající Musa unikl spolu s Malinským a druhý jmenovaný zblízka uklidil míč do sítě. Niţu poté ještě ohrozil Alibekov jedovatou střelou z dálky. V dlouhém osmiminutovém nastavení mohl snížit Hašek, ovšem z jasné pozice hlavičkoval pouze do tyče. Stav tak zůstal do konečného hvizdu nezměněn.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - SFC Opava 4:0

25.08.2019 16:30

Góly: 14. Aleš Čermák, 36. Jan Kovařík, 46. David Limberský, 68. Tomáš Chorý

Plzeň po třech ligových zápasech zvítězila a poskočila na druhé místo. Doma si snadno poradila s Opavou, které Západočeši nasázeli čtyři branky. Hosté prohráli popáté v řadě a dál se propadají tabulkou.

Trenér Viktorie Vrba učinil výrazné změny v sestavě, kde zůstal pouze kapitán Brabec, vedle něhož se nově seřadili Řezník, Hejda a Limberský. Místo Janoška se do zálohy postavil Čermák. Také základní jedenáctka Slezanů se po porážce se Zlínem značně obměnila. Bránu nově hájil Šrom, na pravém kraji obrany nastoupil Helebrand, v záložní řadě dostali prostor Schaffartzik, Souček a Jurečka a v útoku operoval Juřena.

Již v páté minutě ale museli domácí střídat, ze hry odstoupil zraněný Kayamba a nahradil jej Kovařík. Jinak začala Plzeň duel aktivně, v deváté minutě si na Kovaříkův pás naběhl Hejda, jenž hlavičkoval těsně vedle. Za pět miny už ale Západočeši vedli. Hejda poslal míč dopředu, kde Čermák utekl Svozilovi a skákavou střelou i s pomocí tyče otevřel skóre.

Druhou branku mohl Čermák přidat v devatenácté minutě, kdy jej doslova trefil pas od Kovaříka, míč se však z bezprostřední blízkosti odrazil nad břevno. Viktoria kontrolovala tempo hry, po hodině hry však musela podruhé střídat opět kvůli zranění. Tentokrát nebyl schopen pokračování Krmenčík, na jehož místo přišel Chorý. Ve 33. minutě unikal obraně Opavy Kopic, Šrom si ale a jeho pokusem poradil.

Ve 36. minutě si na další míč za obranu SFC naběhl Kovařík. Šrom sice vyrazil dopředu, ovšem u balónu byl pozdě. Kovařík jej tak stihl přehodit a přesným lobem přidal druhý gól domácích. Osm minut po Kovaříkově zásahu se mohl prosadit také střídající Chorý, ale trefil tyč.

Gólostroj Západočechů se znovu rozjel téměř ihned po přestávce. Limberský si připravil míč ke střele a přesnou ránou k tyči zvýšil na 3:0. Dalšimu gólu byl v 54. minutě blízko Kovařík, jenž po centru Kopice hlavičkoval do břevna. Za dalších pět minut pepř zvonila branková konstrukce. Neúnavný Kovařík poslal pas na Chorého, jehož pokusu opět scházelo málo k úspěchu. Tři minuty poté snad poprvé zahrozila Opava, slabou hlavičku střídajícího Dediče snadno vytáhl nad břevno brankář Hruška.

V 67. minutě se Dědič zničehonic uvolnil k tvrdé ráně, která proletěla jen těsně kolem Hruškovy svatyně. V podstatě hned z protiakce napřáhl zpoza pokutového území je střele Chorý a konečně se přízemním pokusem dočkal gólu - 4:0. Déšť minut před koncem hned dvakrát zase zafungovala spolupráce Kovaříka s Chorým, přičemž první centroval a druhý zakončoval. Poprvé však Chorého vychytal Šrom a podruhé hlavičkoval vytáhlý útočník mimo bránu.

Pátou branku nepřidal ani v 86. minutě Hořava, i on ztroskotal na Šromovi. Krátce poté si gólman Opavy připsal další výborný zákrok proti úniku Chorého. Šance Plzně stále nekončily, v 89. minutě napálil Janošek břevno. Další branku už domácí nakonec nepřidali, příliš mrzet je to ale nemuselo.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice 4:2

25.08.2019 16:30

Góly: 45. Nikolaj Komličenko, 45+3. Nikolaj Komličenko, 54. Nikolaj Komličenko, 67. Nikolaj Komličenko - 34. Lukáš Provod, 41. Patrik Brandner

Jednoznačného hrdinu mělo nedělní utkání sedmého kola FORTUNA:LIGY mezi Mladou Boleslaví a Českými Budějovicemi. Hosté sice vedli zásluhou branek Provoda a Brandnera, poté se však otěží chopil Komličenko a čtyřmi brankami zařídil vítězství svého týmu.

Ze obrany obou celků nejsou příliš pevné, to naznačila i úvodní bezgólová dvacetiminutovka. Během ní nejprve Brandner svou střelou nadělal velké starosti Šedovi, na druhé straně pak po rohu hlavičkoval Pudil, po zákroku Staňka ještě neúspěšně dorážel Takács.

První trefa přišla po půlhodině hry a radovali se outsideři z jihu Čech. Ti vybojovali ve středu hřiště míč, který Kulhánek poslal Lukáši Provodovi. Ten napřáhl za velkým vápnem a zdařilou ranou překonal Šedu.

Ten brzy kapituloval podruhé, přičemž při tomto gólu museli všichni smeknout kloboukem. Odražený míč po rohovém kopu se dostal k Patriku Brandnerovi, jenž spektakulárními nůžkami dal Dynamu dvougólový náskok.

Jenže ani to nestačilo k poločasovému vedení. V poslední minutě řádné hrací doby. Po Budínského trestném kopu špatně vyběhl Staněk a na kanonýra Nikolaje Komličenka již čekala snadná práce v podobě odkryté klece.

V nastavení se ruský ostrostřelec prosadil podruhé a opět mu k tomu výrazně dopomohla chyba soupeře. Zcela osamocený Ladra z pravé strany odcentroval na Komličenka, jenž až příliš lehce dostal míč přes dva obránce a s přehledem uklidil míč za gólmanova záda.

Neuběhlo ani deset minut od návratu ze šaten, když mohl obrat dokonat Mešašnović. Ten se zbavil obránce a svým obstřelem jen těsně minul bránu. Gól tak domácím znovu přinesl Nikolaj Komličenko. Stejně jako při první trefě si našel Budínského centr a hlavou završil hattrick.

Zhruba po třech čtvrtinách zápasu dostal Rus znovu míč do sítě. Přímý kop byl jen lehce posunut právě ke Komličenkovi, který se nerozpakoval a pumelicí vstřelil pátý gól v sezóně, čímž se dotáhl na čelo tabulky střelců. Další ránu Jihočechům zasadil jejich vlastní hráč, Kladrubský totiž dal hlavičku Mešanovićovi a pakoval se do sprch.

Ve zbytku utkání stála za zmínku už jen Mešanovićova střela. Hosté se na žádný závěrečný nápor nezmohli a v tabulce jsou předposlední, jen o skóre před Teplicemi se zápasem k dobru. Ten má i Mladá Boleslav, která je však v tabulce na pátém místě s dvoubodovou ztrátou na druhou Viktorku.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Bohemians Praha 1905 4:0

24.08.2019 19:30

Góly: 9. Josef Hušbauer, 49. Michal Frydrych, 56. Ondřej Kúdela, 90. Ibrahim Traoré

Pražská Slavia sice do vršovického derby nastoupila v sestavě, kterou lze těžko považovat za nejsilnější, přesto si utkání podmanila. Západnějšího rivala z Ďolíčku porazila 4:0, brankami se na tom podíleli Hušbauer, stopeři Frydrych s Kúdelou a Traoré.

Sešívaní kromě Kúdely obměnili celou základní sestavu, debut v bráně si odbyl Jakub Marković. První gól padl hned z první vážnější situace. Exekuce volného přímého kopu se ujal Josef Hušbauer a provedl to náramně. Jeho střela se ukázala býti fantastickou a skončila ve vzdálenější šibenici.

Proti svému bývalému zaměstnavateli mohl brzy navýšit Júsuf, jenže jeho hlavička ze slibné pozice zamířila jen nad bránu. Po necelých dvaceti minutách se musel výrazně činit Fryšták, nejprve zlikvidoval šanci Zeleného, aby následně vychytal i tečovaný centr. V rámci tohoto náporu ještě dvakrát nepřesně pálil Tecl.

Nováček Marković se předvedl ve čtvrtině utkání, kdy zneškodnil Bartekův pokus z úhlu. Větší příležitost ke skórování a navýšení skóre měl před pauzou po dobrém Králově pasu Holeš, jenže z tutové pozice zamířil jen mimo tři tyče.

Hosté mohli srovnat krátce po návratu ze šaten, Vodhánělova standardka však vápnem proletěla netknutá. Gólovou radost si tak užili Trpišovského muži. Rohový kop rozehrál Ševčík skvělým způsobem na zadní tyč, kde číhal Michal Frydrych, jenž rozvlnil síť. 2:0.

A kop z rohu hřiště vedl i ke třetí trefě. Tentokrát jej rozehrál Hušbauer, po skrumáži Fryšták ještě dokázal zablokovat Frydrychův pokus, jenže míč se odrazil jen na malé vápno k Ondřeji Kúdelovi, který bez velkých problémů uklidil míč za gólmanova záda.

Po necelé hodině hry bylo s Klokany ještě hůře. Vacek totiž podruhé v utkání trefil soupeře loktem, podruhé viděl žlutou kartu a musel se pakovat do sprch. Od té doby utkání lehce ztratilo spád, výrazněji o sobě dal vědět Hůlka, jehož pokus z otočky mířil nad.

V první půli nepříliš výrazný Baluta v té druhé pookřál a po zasekávačce na střed pálil vedle zadní tyče. Neuspěl ani v šestaosmdesáté minutě, kdy se neujal jeho pokus o lob. Nakonec ale k brance pomohl. Po šikovné patičce Škodovi adresát vyzval ke skórování Ibrahima Traorého, jenž tváří v tvář Fryštákovi uspěl a dal utkání konečný výsledek.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - MFK Karviná 1:4

24.08.2019 17:00

Góly: 90+2. Petr Jiráček - 12. Martin Bukata, 59. Marek Hanousek, 64. Michal Petráň, 78. Erik Puchel

Na sedmý pokus to Karviné konečně vyšlo. Na půdě Zlína se Slezané dočkali první výhry v sezóně, když domácí zničili čtyřmi góly. Tři z nich vsítili ve druhém poločase, kdy Ševci po vyloučení Azackého dohrávali v deseti hráčích a zmohli se jen na kosmetickou úpravu skóre.

Zatímco v sestavě domácích nedošlo k žádným změnám, Slezané základní jedenáctku obměnili. Do obrany se vrátil levý bek Čonka a v záloze dostali šanci Bukata, zkušený Janečka a někdejší hráč Zlína Vukadinović. Svatyni hostů pak po jednozápasové pauze opět hájil brankář Hrdlička.

Po úvodním oťukávání vyrazila na zteč Karviná. V osmé minutě ještě Petráň trefil tyč, o čtyři minuty později si ale Bukata naskočil na centr z pravé strany a míč umístil přesně k tyči - 0:1. Ševci se vzchopili za další čtyři minuty, avšak na nebezpečný pas od Hlinky nikdo nedosáhl. V 18. minutě měli hosté další obrovskou šanci, jenže Vukadinović vedle gólmana Dostála obstřelil také bránu.

Velkou šanci na vyrovnání měl ve 24. minutě Mašek, jenž se po přihrávce od Džafiće zjevil před Hrdličkou, ten ale parádně zasáhl. Dvě minuty nato si strážce svatyně MFK snadno poradil s pokusem Poznara. Závěr poločasu patřil záložníkovi ševců Janetzkého. Ve 37. minutě se sám dostal z pravé strany před Hrdličku, zblízka však pálil nad břevno. Sedm minut poté jeho nadějný pokus srazil mimo Čonka.

Velká rána na bodové ambice Zlína přišla v 52. minutě. Azackij fauloval Janečku za cenu žluté karty, a jelikož kartónek stejné barvy viděl již v první půli, musel předčasně do sprch. Oslabení Moravané pak inkasovali podruhé o šest minut později. Volný kop Ba Louy propadli po chybě Dostála až k Hanouskovi, od nějž se balón odrazil do sítě. Za dalších pět minut to bylo již 0:3. Ba Loua se kolem Jiráčka prosmýkl do pokutového území a výbornou práci svého spoluhráče zužitkoval snadným zakončením do odkrytého koutu brány Petráň.

Kromě obrany neměl svůj den ani zlínský brankář Dostál, jenž v 77. minutě za svá záda lacině pustil střelu střídajícího Puchela na bližší tyč. Závěr utkání odehrála Karviná v pohodě, především Ba Loua si s hráči soupeře dělal, co chtěl. Přesto Slezané dovolili ševcům čestný zásah, když se v nastavení parádně trefil z dálky Jiráček. Šlo však pouze o dílčí úspěch Moravanů.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - FK Jablonec 4:0

24.08.2019 17:00

Góly: 3. Karel Soldát, 31. Michal Škoda, 70. Jan Rezek, 74. Michal Škoda

Dominance Příbrami, či zoufalství Jablonce. Od každého trochu, každopádně jisté je, že Příbram po jednoznačné partii deklasovala Severočechy 4:0. Domácí tak zůstávají na svém hřišti neporažení, hosté naopak venku bez výhry a pravděpodobně neudrží druhé místo v tabulce.

V sestavě domácích se místo levého beka Antwiho objevil Cmiljanović, jinak nastoupili svěřenci kouče Nádvorníka beze změn. Do základní jedenáctky Severočechů se vrátil uzdravený stoper Břečka, což byla od trenéra Rady taktéž jediná rošáda.

Příbram měla do zápasu přímo raketový vstup. Soldát si naskočil na rohový kop od Rezka a přesnou hlavičkou otevřel skóre. Hned minutu poté musel brankář Hrubý vyrazit střelu Polidara a po dalším rohu jen těsně minul Alvir. Hosté byli pod obrovským tlakem, v sedmé minutě se opět činil Hrubý, jenž vyrazil nebezpečný pokus Alvira. Také o dvě minuty později dostal strážce jablonecké svatyně práci, tentokrát jej zaměstnal Zeman.

Zasloužený druhý zásah Středočechů přišel po půlhodině hry. Zemanovu střelu z přímého kopu vyrazil Hrubý pouze před sebe, kde se z dorážky nemýlil Škoda. Své zaváhání odčinil Hrubý ve 36. minutě, kdy vychytal Rezka. O dvě minuty později již nedosáhl na pokus Škody, balón ale těsně minul horní roh brány. Ve stejných místech skončila i rána Zemana těsně před přestávkou. Jablonec byl po půli zralý na ručník a mohl spoléhat pouze na kouzlo Csaplárovy pasti.

To však nefungovalo. Hosté sice po změně stran začali aktivně, jenže nechávali otevřené dveře v obraně. Jednu takovou díru chtěl v 55. minutě využít Alvir, pálil však těsně vedle. Za minutu na druhé straně rozvlnil Sýkora síť, radost z gólu mu ale zkazil asistent rozhodčího, jenž signalizoval ofsajd. Po hodině hry předvedl zajímavé sólo Alvir, jenže střelou našel pouze připraveného Hrubého.

Třetí branky se domácí dočkali v 70. minutě. Rezek si počkal na ideální odskok míče a těsně před šestnáctkou jej parádně napálil do sítě. Hrubý se jen ohlédl. Čtyři minuty poté si balón ke střele srovnal Škoda a trefil se podobně hezky jako Rezek - 4:0. Až v 77. minutě si gólman Příbrami Boháč připsal první zákrok, když si poradil se střelou Kratochvíla. Naprosto dominantní výkon vynesl Středočechům jasné vítězství, naopak hosté si od svého kouče v kabině jistě vyslechli důrazný projev.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 3:0

23.08.2019 18:00

Góly: 15. Dyjan Carlos De Azevedo, 23. Jiří Fleišman, 50. Stanislav Hofmann (vl.)

Žádný velký boj nenabídla páteční předehrávka sedmého kola FORTUNA:LIGY ve Vítkovicích. Domácí Baník dokázal předskočit v tabulce svého soupeře Slovácko, skórovali Azevedo, Fleišman a do vlastní brány Hofmann.

Hned první vážnější příležitost skončila brankou. Smola a Dyjan de Azevedo si vyměnili své typické úlohy, vysoký útočník napodruhé odcentroval na zadní tyč, načež brazilský hráč dokázal přehlavičkovat svého obránce a rozvlnit síť.

Nedlouho poté se už domácí příznivci radovali podruhé - notně jim k tomu napomohla chyba brankáře Trmala. Ten špatně vyběhl na Fillův centr z pravé strany, spolupráci dvou krajních beků gólově snadno zakončil ze zadní tyče Jiří Fleišman.

Baníkovci i nadále působili lepším dojmem. Reiterova pobídka de Azevedovi zůstala nevyužita, o chvilku později tečoval Jirásek Jánošovu střelu, vše rezultovalo zvučením konstrukce.

Třetí gólové oslavy se Páníkovi svěřenci dočkali krátce po návratu z kabin. Na Kuzmanovićův pas zprava se marně natahoval Trmal, na poslední chvíli se tak snažil před Smolou odehrát míč Stanislav Hofmann, což se mu i povedlo, ovšem nešťastně jen do vlastní odkryté klece.

Poté, co v tutové šanci na snížení selhal Petržela, se za míčem znovu mohl jen otáčet Trmal, Smolova hlavička totiž skončila na tyči. Atypicky hlavou mohl podruhé v zápase skórovat de Azevedo, ten ale skvělý Reiterův centr do Trmalovy svatyně usměrnit nedokázal.

Ostravští už soupeře do větších šancí nepustili a podruhé v řadě tak na domácím stadionu zvítězili. V součtu v těchto dvou utkání navíc vstřelili hned sedm branek a jejich ofenziva je druhou nejlepší v lize.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Teplice 2:0

23.08.2019 18:00

Góly: 2. Jakub Plšek, 48. Martin Hála

Další porážka a nadále pohyb na dně tabulky. Jedině to znamenal pro fotbalisty Teplic páteční duel nejvyšší české soutěže v Olomouci. Za domácí Sigmu se prosadil Plšek, po pauze ještě navyšoval Hála.

Hned z první příležitosti Hanáků padnul gól. Faltovi se sice odcentrovat nepovedlo, míč se ale stejně dostal až do malého vápna, odkud jej bez větších potíží poslal za brankovou čáru Jakub Plšek, branku posvětil i VAR.

Srovnáno mohlo být záhy hodně netradičně, Horův centr se však snesl jen těsně nad Reichlovo břevno. Při chuti se ukazoval střelec úvodního gólu Plšek, jenž se obloučkem pokoušel přehodit lehce vyběhnutého Grigara, neúspěšně.

Po necelé půlhodině se skláři radovali z vyrovnání, ovšem ne dlouho. Marešův nádherný gól totiž sudí po konzultaci s videoasistentem a zhlédnutí opakovaných záběrů neuznal kvůli hře rukou. Další obrovskou šanci na srovnání měl Vyhnal, jenž propadlý balón poslal o kus mimo tři tyče.

Vstup do druhého poločasu se olomouckým hráčům povedl stejně jako ten do prvního. Zmrzlého centr z levé strany vápnem proletěl až na hlavu Martina Hály, jenž hlavou trknul míč do sítě a skóroval tak hned ve svém prvním duelu po téměř roční pauze zaviněné zdravotními problémy.

Ve třiapadesáté minutě rozhodčí podruhé v zápase opravil svůj verdikt na zásah videorozhodčího a opět to bylo proti Teplicím. Tvrdý faul Kodeše původně ocenil žlutou kartou, kterou ale později přeměnil na rudou a poslal hostujícího hráče do sprch.

Severočechy to od honu za vyrovnáním neodradilo a pořádně domácím zatápěli. Po necelé hodině hry se do obrovské příležitosti dostal Žitný, jenž nedokázal Reichla z bezprostřední blízkosti překonat. Olomoucký gólman vychytal i dorážku.

Příznivce na Andrově stadionu vylekala i Horova dělovka, tu z brankové čáry odehrál Beneš. Růžky ale vystrčili i Moravané, ve velké šanci selhal Yunis. Poté zase převzali otěže žlutomodří, i tentokráte si Žitný vylámal zuby na brankáři.

Jedinou větší příležitostí v závěrečných minutách byla dělovka Nešpora, která se od břevna odrazila mimo bránu. Zatímco tedy Teplice i nadále okupují patnáctou pozici, Sigma se dočasně posunula do horní poloviny tabulky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha761015:119
2.Viktoria Plzeň742113:714
3.FK Jablonec741213:913
4.Baník Ostrava740312:812
5.FK Mladá Boleslav640214:1112
6.1. FC Slovácko74037:1112
7.Sparta Praha731313:1110
8.1. FK Příbram731310:910
9.Sigma Olomouc73138:810
10.Slovan Liberec73048:89
11.Fastav Zlín73047:89
12.Bohemians Praha 1905721410:157
13.SFC Opava72054:156
14.MFK Karviná71248:95
15.Dynamo České Budějovice71247:135
16.FK Teplice61234:105

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (681)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele