FORTUNA:LIGA - souhrn 7. kola

23.08.2019, 19:56, aktualizováno 25.08.2019, 21:03
Komentáře a souhrny
Slavia i s náhradníky rozstřílela ve vršovickém derby Bohemians 1905 a upevnila si vedoucí příčku. Jednoznačné vítězství 4:0 zaznamenala také Plzeň proti Opavě a posunula se před Jablonec, který překvapivě vyhořel v Příbrami, na průběžnou druhou pozici. Sparta opět zklamala a prohrála v Liberci. Mladá Boleslav otočila duel s Českými Budějovicemi, na čemž se čtyřmi góly podílel Nikolaj Komličenko...

Slovan Liberec - Sparta Praha 3:1

25.08.2019 19:00

Góly: 45+2. Tomáš Malínský, 58. Roman Potočný (pen.), 80. Tomáš Malínský - 63. Adam Hložek

Zápas Liberce ze Spartou rozhodně nezklamal. Přinesl očekávané množství vyhrocených momentů a nakonec výhru domácích 3:1. Hlavní postavou utkání byl záložník Tomáš Malinský, jenž se zapletl do všech branek Severočechů. Pražané zase pokračují v nevyrovnaných výkonech.

Do sestavy se po delší době dostal pravý bek Fukala, tím pádem se do středu obrany posunul Mikula. Kromě potrestaných Oscara s Marou chyběl Slovanu také Karafiát, šanci tak dostali Alibekov s Malinským. Letenští postrádali Kangu a Mandjecka, do základu se tak vrátil Krejčí. V útoku pak místo Kozáka nastoupil Tetteh.

První pozdrav na brankáře hostů Niţu poslal ve čtvrté minutě Potočný, jeho volej ale rumunský gólman pohodlně chytil. Za Spartu odpověděl Sáček, trefil však pouze světelnou tabuli na střeše. V jedenácté minutě vyrobil Hancko obrovskou chybu v rozehrávce a Severočeši šli do přečíslení dva na jednoho, jenže Potočný zkazil přihrávku, kterou lapil pozorný Niţă. Ve 22. minutě si zákrok připsal také strážce liberecké svatyně Nguyen, jenž si poradil s ránou Tetteha.

Ve 24. minutě byl v akci zase Niţă, který lapil hlavičku Fukaly po rohovém kopu. Dlouhou dobu se nic nedělo, až těsně před přestávkou zahrávala Sparta přímý kop z nadějné pozice, Hancko ale našel pouze Nguyenovy rukavice. První půle mnoho vzrušení nepřinesla, nejdůležitější moment ale přišel v nastavení. Radaković špatně odkopl míč, který uzmul Malinský. Záložník Liberce překvapil všechny, především pak Niţu, když z úhlu místo centru vystřelil a k údivu celého stadiónu rozvlnil síť - 1:0.

Po změně stran se jako první do zakončení dral Hložek, Nguyena však příliš nezaměstnal. V 53. minutě zahrávali hosté standardní situaci a Hancko z opakované střely trefil tyč. V protiakci pelášil dopředu Malinský, kteří v pokutovém území spadl po kontaktu s Hanouskem. I když se z opakovaných záběrů zdálo, že došlo k faulu na obránce Sparty, po konzultaci s videorozhodčím nařídil sudí Julínek penaltu pro Liberec. Tu proměnil Potočný a zařídil domácím dvoubrankový náskok.

Hosté byli v útlumu, ale v 63. minutě je znovu nastartoval Hložek, který z dálky napřáhl a povedenou střelou překonal Nguyena. Hned za minutu hlavičkoval na druhé straně po centru Hybše Malinský, trefil však pouze dobře postaveného Niţu. Tři minuty poté usiloval o vyrovnání Trávník, jenže jeho obstřel se neujal. Vzápětí se v tutovce po vysunutí od Hložka objevil Tetteh, Nguyen jej však vychytal.

Letenští chtěli alespoň vyrovnat, v 80. minutě jim ale plány zkazil třetí zásah Liberce. Střídající Musa unikl spolu s Malinským a druhý jmenovaný zblízka uklidil míč do sítě. Niţu poté ještě ohrozil Alibekov jedovatou střelou z dálky. V dlouhém osmiminutovém nastavení mohl snížit Hašek, ovšem z jasné pozice hlavičkoval pouze do tyče. Stav tak zůstal do konečného hvizdu nezměněn.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - SFC Opava 4:0

25.08.2019 16:30

Góly: 14. Aleš Čermák, 36. Jan Kovařík, 46. David Limberský, 68. Tomáš Chorý

Plzeň po třech ligových zápasech zvítězila a poskočila na druhé místo. Doma si snadno poradila s Opavou, které Západočeši nasázeli čtyři branky. Hosté prohráli popáté v řadě a dál se propadají tabulkou.

Trenér Viktorie Vrba učinil výrazné změny v sestavě, kde zůstal pouze kapitán Brabec, vedle něhož se nově seřadili Řezník, Hejda a Limberský. Místo Janoška se do zálohy postavil Čermák. Také základní jedenáctka Slezanů se po porážce se Zlínem značně obměnila. Bránu nově hájil Šrom, na pravém kraji obrany nastoupil Helebrand, v záložní řadě dostali prostor Schaffartzik, Souček a Jurečka a v útoku operoval Juřena.

Již v páté minutě ale museli domácí střídat, ze hry odstoupil zraněný Kayamba a nahradil jej Kovařík. Jinak začala Plzeň duel aktivně, v deváté minutě si na Kovaříkův pás naběhl Hejda, jenž hlavičkoval těsně vedle. Za pět miny už ale Západočeši vedli. Hejda poslal míč dopředu, kde Čermák utekl Svozilovi a skákavou střelou i s pomocí tyče otevřel skóre.

Druhou branku mohl Čermák přidat v devatenácté minutě, kdy jej doslova trefil pas od Kovaříka, míč se však z bezprostřední blízkosti odrazil nad břevno. Viktoria kontrolovala tempo hry, po hodině hry však musela podruhé střídat opět kvůli zranění. Tentokrát nebyl schopen pokračování Krmenčík, na jehož místo přišel Chorý. Ve 33. minutě unikal obraně Opavy Kopic, Šrom si ale a jeho pokusem poradil.

Ve 36. minutě si na další míč za obranu SFC naběhl Kovařík. Šrom sice vyrazil dopředu, ovšem u balónu byl pozdě. Kovařík jej tak stihl přehodit a přesným lobem přidal druhý gól domácích. Osm minut po Kovaříkově zásahu se mohl prosadit také střídající Chorý, ale trefil tyč.

Gólostroj Západočechů se znovu rozjel téměř ihned po přestávce. Limberský si připravil míč ke střele a přesnou ránou k tyči zvýšil na 3:0. Dalšimu gólu byl v 54. minutě blízko Kovařík, jenž po centru Kopice hlavičkoval do břevna. Za dalších pět minut pepř zvonila branková konstrukce. Neúnavný Kovařík poslal pas na Chorého, jehož pokusu opět scházelo málo k úspěchu. Tři minuty poté snad poprvé zahrozila Opava, slabou hlavičku střídajícího Dediče snadno vytáhl nad břevno brankář Hruška.

V 67. minutě se Dědič zničehonic uvolnil k tvrdé ráně, která proletěla jen těsně kolem Hruškovy svatyně. V podstatě hned z protiakce napřáhl zpoza pokutového území je střele Chorý a konečně se přízemním pokusem dočkal gólu - 4:0. Déšť minut před koncem hned dvakrát zase zafungovala spolupráce Kovaříka s Chorým, přičemž první centroval a druhý zakončoval. Poprvé však Chorého vychytal Šrom a podruhé hlavičkoval vytáhlý útočník mimo bránu.

Pátou branku nepřidal ani v 86. minutě Hořava, i on ztroskotal na Šromovi. Krátce poté si gólman Opavy připsal další výborný zákrok proti úniku Chorého. Šance Plzně stále nekončily, v 89. minutě napálil Janošek břevno. Další branku už domácí nakonec nepřidali, příliš mrzet je to ale nemuselo.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice 4:2

25.08.2019 16:30

Góly: 45. Nikolaj Komličenko, 45+3. Nikolaj Komličenko, 54. Nikolaj Komličenko, 67. Nikolaj Komličenko - 34. Lukáš Provod, 41. Patrik Brandner

Jednoznačného hrdinu mělo nedělní utkání sedmého kola FORTUNA:LIGY mezi Mladou Boleslaví a Českými Budějovicemi. Hosté sice vedli zásluhou branek Provoda a Brandnera, poté se však otěží chopil Komličenko a čtyřmi brankami zařídil vítězství svého týmu.

Ze obrany obou celků nejsou příliš pevné, to naznačila i úvodní bezgólová dvacetiminutovka. Během ní nejprve Brandner svou střelou nadělal velké starosti Šedovi, na druhé straně pak po rohu hlavičkoval Pudil, po zákroku Staňka ještě neúspěšně dorážel Takács.

První trefa přišla po půlhodině hry a radovali se outsideři z jihu Čech. Ti vybojovali ve středu hřiště míč, který Kulhánek poslal Lukáši Provodovi. Ten napřáhl za velkým vápnem a zdařilou ranou překonal Šedu.

Ten brzy kapituloval podruhé, přičemž při tomto gólu museli všichni smeknout kloboukem. Odražený míč po rohovém kopu se dostal k Patriku Brandnerovi, jenž spektakulárními nůžkami dal Dynamu dvougólový náskok.

Jenže ani to nestačilo k poločasovému vedení. V poslední minutě řádné hrací doby. Po Budínského trestném kopu špatně vyběhl Staněk a na kanonýra Nikolaje Komličenka již čekala snadná práce v podobě odkryté klece.

V nastavení se ruský ostrostřelec prosadil podruhé a opět mu k tomu výrazně dopomohla chyba soupeře. Zcela osamocený Ladra z pravé strany odcentroval na Komličenka, jenž až příliš lehce dostal míč přes dva obránce a s přehledem uklidil míč za gólmanova záda.

Neuběhlo ani deset minut od návratu ze šaten, když mohl obrat dokonat Mešašnović. Ten se zbavil obránce a svým obstřelem jen těsně minul bránu. Gól tak domácím znovu přinesl Nikolaj Komličenko. Stejně jako při první trefě si našel Budínského centr a hlavou završil hattrick.

Zhruba po třech čtvrtinách zápasu dostal Rus znovu míč do sítě. Přímý kop byl jen lehce posunut právě ke Komličenkovi, který se nerozpakoval a pumelicí vstřelil pátý gól v sezóně, čímž se dotáhl na čelo tabulky střelců. Další ránu Jihočechům zasadil jejich vlastní hráč, Kladrubský totiž dal hlavičku Mešanovićovi a pakoval se do sprch.

Ve zbytku utkání stála za zmínku už jen Mešanovićova střela. Hosté se na žádný závěrečný nápor nezmohli a v tabulce jsou předposlední, jen o skóre před Teplicemi se zápasem k dobru. Ten má i Mladá Boleslav, která je však v tabulce na pátém místě s dvoubodovou ztrátou na druhou Viktorku.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Bohemians Praha 1905 4:0

24.08.2019 19:30

Góly: 9. Josef Hušbauer, 49. Michal Frydrych, 56. Ondřej Kúdela, 90. Ibrahim Traoré

Pražská Slavia sice do vršovického derby nastoupila v sestavě, kterou lze těžko považovat za nejsilnější, přesto si utkání podmanila. Západnějšího rivala z Ďolíčku porazila 4:0, brankami se na tom podíleli Hušbauer, stopeři Frydrych s Kúdelou a Traoré.

Sešívaní kromě Kúdely obměnili celou základní sestavu, debut v bráně si odbyl Jakub Marković. První gól padl hned z první vážnější situace. Exekuce volného přímého kopu se ujal Josef Hušbauer a provedl to náramně. Jeho střela se ukázala býti fantastickou a skončila ve vzdálenější šibenici.

Proti svému bývalému zaměstnavateli mohl brzy navýšit Júsuf, jenže jeho hlavička ze slibné pozice zamířila jen nad bránu. Po necelých dvaceti minutách se musel výrazně činit Fryšták, nejprve zlikvidoval šanci Zeleného, aby následně vychytal i tečovaný centr. V rámci tohoto náporu ještě dvakrát nepřesně pálil Tecl.

Nováček Marković se předvedl ve čtvrtině utkání, kdy zneškodnil Bartekův pokus z úhlu. Větší příležitost ke skórování a navýšení skóre měl před pauzou po dobrém Králově pasu Holeš, jenže z tutové pozice zamířil jen mimo tři tyče.

Hosté mohli srovnat krátce po návratu ze šaten, Vodhánělova standardka však vápnem proletěla netknutá. Gólovou radost si tak užili Trpišovského muži. Rohový kop rozehrál Ševčík skvělým způsobem na zadní tyč, kde číhal Michal Frydrych, jenž rozvlnil síť. 2:0.

A kop z rohu hřiště vedl i ke třetí trefě. Tentokrát jej rozehrál Hušbauer, po skrumáži Fryšták ještě dokázal zablokovat Frydrychův pokus, jenže míč se odrazil jen na malé vápno k Ondřeji Kúdelovi, který bez velkých problémů uklidil míč za gólmanova záda.

Po necelé hodině hry bylo s Klokany ještě hůře. Vacek totiž podruhé v utkání trefil soupeře loktem, podruhé viděl žlutou kartu a musel se pakovat do sprch. Od té doby utkání lehce ztratilo spád, výrazněji o sobě dal vědět Hůlka, jehož pokus z otočky mířil nad.

V první půli nepříliš výrazný Baluta v té druhé pookřál a po zasekávačce na střed pálil vedle zadní tyče. Neuspěl ani v šestaosmdesáté minutě, kdy se neujal jeho pokus o lob. Nakonec ale k brance pomohl. Po šikovné patičce Škodovi adresát vyzval ke skórování Ibrahima Traorého, jenž tváří v tvář Fryštákovi uspěl a dal utkání konečný výsledek.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - MFK Karviná 1:4

24.08.2019 17:00

Góly: 90+2. Petr Jiráček - 12. Martin Bukata, 59. Marek Hanousek, 64. Michal Petráň, 78. Erik Puchel

Na sedmý pokus to Karviné konečně vyšlo. Na půdě Zlína se Slezané dočkali první výhry v sezóně, když domácí zničili čtyřmi góly. Tři z nich vsítili ve druhém poločase, kdy Ševci po vyloučení Azackého dohrávali v deseti hráčích a zmohli se jen na kosmetickou úpravu skóre.

Zatímco v sestavě domácích nedošlo k žádným změnám, Slezané základní jedenáctku obměnili. Do obrany se vrátil levý bek Čonka a v záloze dostali šanci Bukata, zkušený Janečka a někdejší hráč Zlína Vukadinović. Svatyni hostů pak po jednozápasové pauze opět hájil brankář Hrdlička.

Po úvodním oťukávání vyrazila na zteč Karviná. V osmé minutě ještě Petráň trefil tyč, o čtyři minuty později si ale Bukata naskočil na centr z pravé strany a míč umístil přesně k tyči - 0:1. Ševci se vzchopili za další čtyři minuty, avšak na nebezpečný pas od Hlinky nikdo nedosáhl. V 18. minutě měli hosté další obrovskou šanci, jenže Vukadinović vedle gólmana Dostála obstřelil také bránu.

Velkou šanci na vyrovnání měl ve 24. minutě Mašek, jenž se po přihrávce od Džafiće zjevil před Hrdličkou, ten ale parádně zasáhl. Dvě minuty nato si strážce svatyně MFK snadno poradil s pokusem Poznara. Závěr poločasu patřil záložníkovi ševců Janetzkého. Ve 37. minutě se sám dostal z pravé strany před Hrdličku, zblízka však pálil nad břevno. Sedm minut poté jeho nadějný pokus srazil mimo Čonka.

Velká rána na bodové ambice Zlína přišla v 52. minutě. Azackij fauloval Janečku za cenu žluté karty, a jelikož kartónek stejné barvy viděl již v první půli, musel předčasně do sprch. Oslabení Moravané pak inkasovali podruhé o šest minut později. Volný kop Ba Louy propadli po chybě Dostála až k Hanouskovi, od nějž se balón odrazil do sítě. Za dalších pět minut to bylo již 0:3. Ba Loua se kolem Jiráčka prosmýkl do pokutového území a výbornou práci svého spoluhráče zužitkoval snadným zakončením do odkrytého koutu brány Petráň.

Kromě obrany neměl svůj den ani zlínský brankář Dostál, jenž v 77. minutě za svá záda lacině pustil střelu střídajícího Puchela na bližší tyč. Závěr utkání odehrála Karviná v pohodě, především Ba Loua si s hráči soupeře dělal, co chtěl. Přesto Slezané dovolili ševcům čestný zásah, když se v nastavení parádně trefil z dálky Jiráček. Šlo však pouze o dílčí úspěch Moravanů.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - FK Jablonec 4:0

24.08.2019 17:00

Góly: 3. Karel Soldát, 31. Michal Škoda, 70. Jan Rezek, 74. Michal Škoda

Dominance Příbrami, či zoufalství Jablonce. Od každého trochu, každopádně jisté je, že Příbram po jednoznačné partii deklasovala Severočechy 4:0. Domácí tak zůstávají na svém hřišti neporažení, hosté naopak venku bez výhry a pravděpodobně neudrží druhé místo v tabulce.

V sestavě domácích se místo levého beka Antwiho objevil Cmiljanović, jinak nastoupili svěřenci kouče Nádvorníka beze změn. Do základní jedenáctky Severočechů se vrátil uzdravený stoper Břečka, což byla od trenéra Rady taktéž jediná rošáda.

Příbram měla do zápasu přímo raketový vstup. Soldát si naskočil na rohový kop od Rezka a přesnou hlavičkou otevřel skóre. Hned minutu poté musel brankář Hrubý vyrazit střelu Polidara a po dalším rohu jen těsně minul Alvir. Hosté byli pod obrovským tlakem, v sedmé minutě se opět činil Hrubý, jenž vyrazil nebezpečný pokus Alvira. Také o dvě minuty později dostal strážce jablonecké svatyně práci, tentokrát jej zaměstnal Zeman.

Zasloužený druhý zásah Středočechů přišel po půlhodině hry. Zemanovu střelu z přímého kopu vyrazil Hrubý pouze před sebe, kde se z dorážky nemýlil Škoda. Své zaváhání odčinil Hrubý ve 36. minutě, kdy vychytal Rezka. O dvě minuty později již nedosáhl na pokus Škody, balón ale těsně minul horní roh brány. Ve stejných místech skončila i rána Zemana těsně před přestávkou. Jablonec byl po půli zralý na ručník a mohl spoléhat pouze na kouzlo Csaplárovy pasti.

To však nefungovalo. Hosté sice po změně stran začali aktivně, jenže nechávali otevřené dveře v obraně. Jednu takovou díru chtěl v 55. minutě využít Alvir, pálil však těsně vedle. Za minutu na druhé straně rozvlnil Sýkora síť, radost z gólu mu ale zkazil asistent rozhodčího, jenž signalizoval ofsajd. Po hodině hry předvedl zajímavé sólo Alvir, jenže střelou našel pouze připraveného Hrubého.

Třetí branky se domácí dočkali v 70. minutě. Rezek si počkal na ideální odskok míče a těsně před šestnáctkou jej parádně napálil do sítě. Hrubý se jen ohlédl. Čtyři minuty poté si balón ke střele srovnal Škoda a trefil se podobně hezky jako Rezek - 4:0. Až v 77. minutě si gólman Příbrami Boháč připsal první zákrok, když si poradil se střelou Kratochvíla. Naprosto dominantní výkon vynesl Středočechům jasné vítězství, naopak hosté si od svého kouče v kabině jistě vyslechli důrazný projev.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 3:0

23.08.2019 18:00

Góly: 15. Dyjan Carlos De Azevedo, 23. Jiří Fleišman, 50. Stanislav Hofmann (vl.)

Žádný velký boj nenabídla páteční předehrávka sedmého kola FORTUNA:LIGY ve Vítkovicích. Domácí Baník dokázal předskočit v tabulce svého soupeře Slovácko, skórovali Azevedo, Fleišman a do vlastní brány Hofmann.

Hned první vážnější příležitost skončila brankou. Smola a Dyjan de Azevedo si vyměnili své typické úlohy, vysoký útočník napodruhé odcentroval na zadní tyč, načež brazilský hráč dokázal přehlavičkovat svého obránce a rozvlnit síť.

Nedlouho poté se už domácí příznivci radovali podruhé - notně jim k tomu napomohla chyba brankáře Trmala. Ten špatně vyběhl na Fillův centr z pravé strany, spolupráci dvou krajních beků gólově snadno zakončil ze zadní tyče Jiří Fleišman.

Baníkovci i nadále působili lepším dojmem. Reiterova pobídka de Azevedovi zůstala nevyužita, o chvilku později tečoval Jirásek Jánošovu střelu, vše rezultovalo zvučením konstrukce.

Třetí gólové oslavy se Páníkovi svěřenci dočkali krátce po návratu z kabin. Na Kuzmanovićův pas zprava se marně natahoval Trmal, na poslední chvíli se tak snažil před Smolou odehrát míč Stanislav Hofmann, což se mu i povedlo, ovšem nešťastně jen do vlastní odkryté klece.

Poté, co v tutové šanci na snížení selhal Petržela, se za míčem znovu mohl jen otáčet Trmal, Smolova hlavička totiž skončila na tyči. Atypicky hlavou mohl podruhé v zápase skórovat de Azevedo, ten ale skvělý Reiterův centr do Trmalovy svatyně usměrnit nedokázal.

Ostravští už soupeře do větších šancí nepustili a podruhé v řadě tak na domácím stadionu zvítězili. V součtu v těchto dvou utkání navíc vstřelili hned sedm branek a jejich ofenziva je druhou nejlepší v lize.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Teplice 2:0

23.08.2019 18:00

Góly: 2. Jakub Plšek, 48. Martin Hála

Další porážka a nadále pohyb na dně tabulky. Jedině to znamenal pro fotbalisty Teplic páteční duel nejvyšší české soutěže v Olomouci. Za domácí Sigmu se prosadil Plšek, po pauze ještě navyšoval Hála.

Hned z první příležitosti Hanáků padnul gól. Faltovi se sice odcentrovat nepovedlo, míč se ale stejně dostal až do malého vápna, odkud jej bez větších potíží poslal za brankovou čáru Jakub Plšek, branku posvětil i VAR.

Srovnáno mohlo být záhy hodně netradičně, Horův centr se však snesl jen těsně nad Reichlovo břevno. Při chuti se ukazoval střelec úvodního gólu Plšek, jenž se obloučkem pokoušel přehodit lehce vyběhnutého Grigara, neúspěšně.

Po necelé půlhodině se skláři radovali z vyrovnání, ovšem ne dlouho. Marešův nádherný gól totiž sudí po konzultaci s videoasistentem a zhlédnutí opakovaných záběrů neuznal kvůli hře rukou. Další obrovskou šanci na srovnání měl Vyhnal, jenž propadlý balón poslal o kus mimo tři tyče.

Vstup do druhého poločasu se olomouckým hráčům povedl stejně jako ten do prvního. Zmrzlého centr z levé strany vápnem proletěl až na hlavu Martina Hály, jenž hlavou trknul míč do sítě a skóroval tak hned ve svém prvním duelu po téměř roční pauze zaviněné zdravotními problémy.

Ve třiapadesáté minutě rozhodčí podruhé v zápase opravil svůj verdikt na zásah videorozhodčího a opět to bylo proti Teplicím. Tvrdý faul Kodeše původně ocenil žlutou kartou, kterou ale později přeměnil na rudou a poslal hostujícího hráče do sprch.

Severočechy to od honu za vyrovnáním neodradilo a pořádně domácím zatápěli. Po necelé hodině hry se do obrovské příležitosti dostal Žitný, jenž nedokázal Reichla z bezprostřední blízkosti překonat. Olomoucký gólman vychytal i dorážku.

Příznivce na Andrově stadionu vylekala i Horova dělovka, tu z brankové čáry odehrál Beneš. Růžky ale vystrčili i Moravané, ve velké šanci selhal Yunis. Poté zase převzali otěže žlutomodří, i tentokráte si Žitný vylámal zuby na brankáři.

Jedinou větší příležitostí v závěrečných minutách byla dělovka Nešpora, která se od břevna odrazila mimo bránu. Zatímco tedy Teplice i nadále okupují patnáctou pozici, Sigma se dočasně posunula do horní poloviny tabulky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha761015:119
2.Viktoria Plzeň742113:714
3.FK Jablonec741213:913
4.Baník Ostrava740312:812
5.FK Mladá Boleslav640214:1112
6.1. FC Slovácko74037:1112
7.Sparta Praha731313:1110
8.1. FK Příbram731310:910
9.Sigma Olomouc73138:810
10.Slovan Liberec73048:89
11.Fastav Zlín73047:89
12.Bohemians Praha 1905721410:157
13.SFC Opava72054:156
14.MFK Karviná71248:95
15.Dynamo České Budějovice71247:135
16.FK Teplice61234:105

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (681)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To, že Teplice boli lepšie aj s 10 to bolo jasné, ale z akého titulu hráva Yunis najvyššiu súťaž? Ten hráč je tak do Divízie X... Výkon dnes znova hrozný...

Reagovat
Losinho

Reagovat
pingla

Bude se živit Instagramem, to je důležitější

Reagovat
smazaný uživatel

V Trenčíně by to byl nejlepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý matroš

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Banikovec7

Presne podle predpokladu

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo z praveho beka letos uz 3 asistence a jedna polo. Cafu sedi v koute a tise zavidi. Flaska gol, moc pekne...nejlepsi odpoved na to, ze by meli uz jit oba do duchodu. Lastyho navrat hned ozdoben nulou vzadu.

Panik ven !

Reagovat
Rarášek

Fillo na to jakej je zmrd, tak hraje dobře na tom beku docela

Btw. koukni na draft, už jdou trejdy .

Reagovat
JarousFCB

Ale zdá se mi že ustojí málo soubojů a spoléhá se na to, že mu to budou pískat.

Reagovat
bobis21

Ale taky mohl mít druhou penaltu v pár zápasech (zákrok podle mě na hraně)

Reagovat
Banikovec7

Chodí tam úplně nesmyslně a nerozlišuje jestli ve vápně nebo někde u lajny.

Reagovat
didosh

Tady to probehnuti/srazeni co on dělá v šestnástce kdy je tam později ...

Reagovat
smazaný uživatel

dopředu fillo výbornej v zádu jde vidět, že to prostě není jeho pravá pozice. Ale oproti Pazderovi je to Roberto Carlos . Azevedo opět parádní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak dneska jde jasně vidět, že jánoš+ jirásek, a hrubý patří na lávku

Reagovat
Bakary3

Hale, ted kdyz vypustime, jak se tu skadlime

Vysledky slusny.. Golu taky neni malo... Sestavu stavi, zda se mi, celkem rozumne, jo, jeden rekne chci tam toho, druhej zas jinyho, ale nejsou tam snad nejaky ulety..

I co jsem dnes videl ty goly, celkem slusny akce..

A po vyhre 3:0 je "Panik ven" uz proste divny..

Nemate i Vy nekdy pocit, ze uz jste v ty poze tak sekly, ze uz ji proste nemuzete opustit?

Nerikam, ze je to top trener, i ja si rikam, jak takovej "strycek" muze vest partu vlcaku kolem tricitky, co jim v kabine asi rika..

Ale evidentne to nejak zvlada. Volate po nasazovani mladych, pro me otazka, Jestli mate tak dobry mladiky a jestki na to maji.

Pise se tu, ze ho chteji jen Pazdera, nevim a Diop - tak to je evidentne docela blbost, to by byla jina sabotaz.

Ja zrovna nejsem z tech, co by uprednostnili vysledky pred hrou, na hnus se trema bodama taky koukat nechci...

Ale uprimne, ono v lize nejakyho Kloppa nenajdes.. Bohuzel, nasich kvalitnich treneru je malo.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale musím uznat, že trevor do toho vidí víc než já a asi tam nějaký prblémy budou. Ale za mě osobně se mi ani ta hra nezdá tak špatná. Jasně, na Spartě bída, ale ani SKS nezahraje všech 35 zápasů v topu. Naopak bych řekl, že ty poslední 4 zápasy kromě Sparty (hlavně doma) hrál Baník celkem hezký fotbal a vypracoval si kotel šancí....

Reagovat
smazaný uživatel

Kamo, výhra je super, Smola démon, ale neprecenuj dnešek. Dyt Slovácko snad neprelezlo půlku, hrozně odevzdany výkon.

To proti Bohemce to mělo aspoň grady, ta minimálně na začátku nenechala kůži lacino.

Ale dnešek jak pratelak proti klubu z MSFL ( a to mě zas sere, že nedal cuchnout jinejm, on si fakt snad musí něco kompenzovat )

Reagovat
Achašveróš

Tak trenéra si musí kluby taky vypiplat, že jo. Ne jenom spolíhat na to co se najde na trhu

Reagovat
smazaný uživatel

Vedes 3:0, soupeř se k ničemu nemá a ty místo Kaloce a i Denise dáš do hry Lalkovice, jenž byl měsíc zraněn a má za sebou jen jeden zápas za "B" tým, kde zrovna nevycnival a pak Barose, který k veškeré úcty k němu tohle zrovna moc nepotřebuje.

Tyhle střídání prostě nepochopil nikdo.

Ohledně zbytku. Bylo tady toho napsáno už tolik, že by bylo možná dobře, kdyby jste si to někam napsali, ty vaše otázky se stále opakuji, jako naše odpovědi.

Panik se Someberkem ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty střídání ještě, to bylo ještě ve stylu "jsi na lavici, cuchni si, víc ani fn".

Sorry, tohle je pro ty mladé už hodně demotivujici.

O Granecnem sám vím, že taky nemá moc čisté svědomí, ale Kaloc, který dře nejen na trénincích, ale i za rezervu, nedělá průsery, tak sorry, ale vůči němu je to kurvarna...

Pak se nemůžeme divit, že Helesic se nechce vrátit do Ostravy

Reagovat
smazaný uživatel

Bob si precenovaneho Svedika namazal na chleba

Reagovat
Bakary3

Kritiku nasazeni Baryho a Lalkovicr namisto mladych sdilim, jenze kdxz se podivas, zachova se tak snad vetsina treneru v nasi lize...

Dal teda nemam na co reagovat...

Ale celkove jste z Panika udelali sileny zlo (pro me paradox pri tom, ze tragickyho Kuceru jsi tu zrovna docela hajil), ikdyz zlo asi nebude.. Spis v momentalni situaci proste jistota - to je slovo, ktery ho podle me dokonale vystihuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera je pro mě stále lepší než Kučera.

Baník hrál fotbal a kabina byla taky jednotná.

Akorát výsledky nebyly, resp. tam vážně někdy chybělo pověstné štěstí..

U mě pak klesl, když si tam nechal namontovat toho kockopsa, kdy to trénovalo snad 6 lidi.. To neměl zapotřebí

Reagovat
smazaný uživatel

*Kučera lepší než Panik

Reagovat
Shevchenko

ok

Reagovat
BaggioRoberto

To je prostě osobní zášť tohle. Kučera to u vás vůbec nezvládnul. Pánik udělal historický úspěch se Zlínem, vás zachránil a po dlouhých letech pozvedl do horní poloviny tabulky. Víc k tomu nemám co dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Kučera to u nás nezvládl, to ale vůbec nepopírám.

Proč je pro mě osobně Kučera lepší než Panik, ty důvody, ty jsem vypsal. Stačí si je přečíst.

A správně, Panik udělal historický zázrak se Zlínem..

Co se týče nás, znova, přečti si výše, co jsem vypsal ohledně minule sezony.

Víc k tomu nemám také co dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jen, za posledních x měsíců sem viděl fotky hráčů a dalších lidí z FCB ve společnosti s Kucerou než s Panikem ve volném čase. Samozřejmě, jeli si třeba jen pokecat, ale to taky o něčem vypovídá....

Reagovat
lichna.

Tohle už je ale bizar. Jasný, že nepůjdou na pivo s Panikem.. Kučera jim je věkově a povahově mnohem blíže. Zvláště třeba Barymu se kterým se i potkával jako hráč. To je úplně nesrovnatelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Bizar to může být. Ale že hráči raději vzpomínají na něj a vše okolo, než co je v současné době v Baníku, to je prostě fakt, ať se ti to líbí či nelíbí.

Reagovat
lichna.

No vidíš, a já radši budu vzpomínat na to, jak jsme se fantasticky zachránili, na to jak jsme hráli na minulý podzim většinu slušný fotbal, jak jsme chvíli byli 3. a jak jsme po letech starosti hráli o poháry. Než na to, jak jsme pod Kučerou šli do zápasu s tím, že musíme dát 3 góly, protože dva určitě dostaneme.

Jo třeba má Kučera smůlu, kdy zrovna do Baníku přišel. Ale rozhodně na jeho působení nebudu vzpomínat v dobrém.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsme se fantasticky zachránili, na to už začínám být alergický jako "to by se v Anglii nestalo".

Nikdo probůh neříká, že máš na Kucerou vzpomínat v dobrém, o to se nikdo ani neprosi. Už sem to tu psal, každý má své oblíbence.

Jen říkám, jak se věci mají.

Reagovat
lichna.

Já jsem zase na to, když se z Pánika dělá úplný analfabet. Jak píšeš, každý máme něco..

Reagovat
smazaný uživatel

Máme...Nicméně i odborní lidé ze světa českého fotbalu potvrzují, že u nás je to v současné době jako ve Zlíně v čase těsně jeho odchodem.

Reagovat
lichna.

To možná ano, já nepopírám, že je v blízké době (až bude volná náhrada) nutné, aby Pánik odešel, pokud se chceme někam posunout. Sám jsem zmínil, že jeho nestřídání nechápu a škodí to hráčům jako např. Kaloč.

Jediné, proti čemu se ozývám je přílišná kritika Pánika, která už nesouvisí s jeho skutečnými schopnostmi. Ať trénuje jak trénuje, slova jako kripl, mamrd, ne-li horší si dle MÉHO názoru nezaslouží a když je uvidím, budu mít tendenci se ho neustále zastávat. Toť vše..

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, chrabrý rytíř...Ale tak vybral sis to sám

Reagovat
HanzBP

Panik musí co nejdříve skončit to souhlas, ale zrovna období s Kučerou se snažím už dlouho vytěsnit z hlavy. To byla neskutečná zoufalost a přijde mi, že vedení teď znovu opakuje stejnou chybu, kdy strašně dlouho váhá s odvoláním. Tenkrát nás to málem stálo ligu, teď nás to naštěstí stojí pouze nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
didosh

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale máš hrozný názory.

Reagovat
BaggioRoberto

Ono taky je třeba říct trevorovi do toho jeho monologu, že když si najde fotky, rozhovory v tv a další materiály z Kučerovo působení v Baníku, tak zjistí, že ti hráči byli psychicky dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, že to víš, zrovna ty

Reagovat
BaggioRoberto

Tak trenér z nich má dostat to nejlepší na hřišti, ne bejt kámoš. Vzpomeň si třeba na Tichonova. A vzpomínají na něj dodnes. Pánik určitě neni žádnej tyran, jestli si s hráči netyká a nechlastá s nima, tak jenom dobře.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

O čem to podle tebe jako vypovídá?

Reagovat
smetos

Navic zase prvni stridani po vice jak hodine hry. V tomhle Panikovi vubec nerozumim. Zapas rozhodnuty, jasne vedou a prvni stridani v 74 minute dalsi 85, 87.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ať si tam toho Lalkoviče na rozehrání klidně dá, ale v 87.minutě za daného stavu to nemá smysl! Pro žádného hráče, pokud se nejedná o nějakou rozlučku před odchodem/koncem kariéry. 40 minut před koncem vedeš doma 3:0, nejsi pod tlakem, nic nenasvědčuje tomu, že by zápas měl mohl být zdramatizován a stejně si 2 střídání necháš až na posledních 5 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

To nás nechápe víc..

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste po prvnim kole sem se ho zastaval, tak nevim o jake poze mluvis. A v kabine to zvlada asi tak, ze by par kluku radeji hralo treba nekde v Pribrami nez v Baniku pod Panikem.

Reagovat
Bakary3

Mluvim o pro me zdanlivy poze, kdy s prehledem jeho tym vyhraje zapas a pise se tu panik ven.

Par kluku by radsi hralo jinde - to uz je docela jina optika nez ze ho chteji jen 3 hraci. Problemy jsou vsude..

Nechci se ho zastavat, jen mi to prijde silene prehnany a k nemu neuctivy - jo, podavat to jako "rsdsi nekoho novyho, je to stagnace", ok. Ale vy ho tu vyhazujete, jako kdyby rozkurvil, co mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, chápu, že nám asi nevěřís. Tak víš co, asi už jsi zaregistroval, že ČT má každý týden fotbal focus podcast, kde jsou vždy lidé z fotbalu, jenž do toho vidí vice než my a víš co?

Mluví stejně, že nedává kabinu, že nemá Baníku co dát apod. Lepší bude, když si to najdeš.

Když nevěřís mě s Cukrousem, tak pak tedy aspoň zkus poslouchat lidi z fotbalu.

Reagovat
Bakary3

Ja nerikam, ze vam neverim, jen ze mi to prijde moc..

Kdyby to tak bylo, ty vysledky proste neprijdou.

To neposloucham, muzu se jen ze zvedavosti zeptat, jaky lidi od fotbslu napriklad?

On je dnes pro me problem, ze kazdej mamlas radsi tlumoci "hlas lidu" a co se kde povida, nez aby podal svuj nazor.

Tim to nechci zatracovat, jen pro zajimavost..

Reagovat
smazaný uživatel

Není to moc... Ale můžeme si za to i sami. Měli jsme se s ním rozloučit po konci minule ligy, odešel by jako král.

Místo toho je to preslapovani na místě, což škodí jemu, hráčům, fanouškům a celkově Baníku...

Ohledně hostů podcastu..

Tam to jde do desítek, to ti vážně nebudu vypisovat. Ale jsou erudovanejsi než my, co se týče infa z klubu..

Reagovat
Bakary3

1) jo, urcite by to bylo elegantni reseni - pro me ale porad otazka, bylo by to k nemu uctivy? Asi to neni pro klub relevantni, ale moralne pro me ne. A prisla by lepsi nahrada? Pro ne velky otaznik, spis myslim, zr ne.

2) dobre, info z klubu ok, neznamena to ale, ze nutne umi ru situaci spravne vyhodnotit - nezatracuju, jen se k tomu stavim spis neutralne.

Reagovat
lichna.

Za mě je Panik trenér, který nás už nikam neposune a určitě bude potřeba změna. Na druhou stranu to podle mě není takový budizknicemu, jaký bych měl pocit že je, kdybych si četl diskuse apod. Je to stará škoda, konzervativní trenér. Ale rozhodně to není tak, že by vůbec neuměl... Možná i proto mám tendenci se ho pořád zastávat ačkoliv třeba Kozla bych bral na jeho místo hned.

Reagovat
KingMaster13

Tak dnes ten fotbal šel tak dopředu že ty starý školy už moc nestíhají. Koukni třeba na Jarolíma jak mu ujel vlak a to ve své éře to byl top trenér. To samé třeba Zdenda, Pánik právě a nebo i Chovanec. Poslední takový dinosaur co se ještě drží je Rada.

Reagovat
lichna.

Jo,.však právě proto já nepopírám to že by měl odejit. Ale prostě pokud se bude po prohrách po něm plivat a po výhrách se bude mluvit jen o výkonech hráčů nebo tom že soupeř byl špatný, tak se ho budu pořád zastávat. Protože dle mě na včerejší zápas byl tým připraven velmi dobře, hrál dobrý fotbal bez tolika nakopu. A jediné co bych Panikovi vytknul bylo to, že do hry nešel Kaloč. To je pravda, že lepší zápas nebude pro ty mladé. U Granecneho tam je to 50/50. Poslední dobou dostával šanci více on. Teď Holzer. To bych mu třeba nevyčítal.

Reagovat
smazaný uživatel

A co když ta změna přijde, ale k horšímu pod novým trenérem. I to se totiž může stát

Reagovat
lichna.

To se samozřejmě stát může. Proto je důležité vybrat někoho, pod kým to k horšímu nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak uctivy?

Ano, nějaký výsledek byl, ale už od začátku jara bylo vidět, že vše stagnuje. Ono i výhry minulý podzim byly některé se štěstím, co si někteří nechtějí přiznat, třeba zápas v Teplicích nebo v Příbrami..

Měli sme štěstí (ano, což k tomu taky patří, souhlasím).

Ale teď Baník prostě šlape v louži, jednou se něco povede, na to konto se ale 3x nepovede, už i trenéři soupeřů otevřené mluví o tom, jak jsme pro ně citelni, resp. je nemáme jak překvapit a třeba Slovácko se dnes porazilo víceméně samo. Úplně odevzdane, když to porovnas se zápasem na Spartě či v Plzni.

Další kapitolou jsou vztahy s hráči, vztahy realizaku, vyhazovy, protezovani a naopak pak příklady jako Kaloc (kterého stejně ani neznáte), že je svým divný způsobem dusi...

Ne, Panik nemá co Baníku dát a i změna na trenérské lavici by Baníku pomohla už v tom, že by se mohlo změnit klima k lepšímu.

Nehledě na jiné tréninky, disciplinu atd.

Prosím, zápis si to třeba někam nebo ulož, mi to taky nebaví vážně furt psát.

Panik se Someberkem ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste k tomu... Nejlip ted ze vsech hracu vypada Azevedo, ktery byl rok pryc. To taky o necem svedci...

Reagovat
KingMaster13

Tak my jsme se se Šilhavým taky nepárali a to nás dostal do EL a předtím udělal titul.

Reagovat
Bakary3

S timhle srovnanim nesouhlasim - Silhavkovi uz klub, kadr, ambice... proste to prerostlo jeho kvality, tohle u Baniku a Panika nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že Baník přerostl jeho kvality...Nechápu proč to tu pořád zpochybňuješ Když Baník už skoro rok stojí na místě, zapojení mladých hráčů neexistuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

pravda!Ta stagnace úplně bije do očí...

Reagovat
Losinho

Jsou tam např. chlapi ze Sportu (podle tématu Sparta - Vacek atd.), ale taky naprosto vynikající Haring, kterej tam je docela pravidelně. Určitě to stojí za poslech, i když třeba Vacek tam občas mele podobný hovna co píše i na iSport.

Reagovat
Bakary3

Ok, diky.

(Ikdyz me ty podcasty nebavi.. Radsi ctu)

Reagovat
Losinho

Já si to pouštím v práci

Reagovat
Losinho

+ jsou občas i jiné sporty

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci tě urážet, ale přijdeš mi takovej hloupouckej. Přirovnal bych tě k Ladovi Coufalovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak díky za názor. Určitě budeš vědět lépe, jak se věci v Baníku mají. Rád se nechám poučit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja nevim co mame jako rikat. U drtive vetsiny tady funguje nejaka konzistence nazoru a jestli nekdo chce Panikuv konec, tak tezko po jedne vyhre muze mluvit jinak ! To bysme vypadali jako idioti...

Reagovat
HanzBP

Reagovat
repkajebuh

Znáte Páníka osobně? Rozhodně to na hřišti v tréninku, ani v kabině není hodný strýček, jak mu říkáte

Reagovat
Han střelil první

jako co vím od kluků, co pod ním hráli, tak to určitě není trenér kámoš. Což já nutně neberu jako slabinu.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

tak za mě je to cajk trenér dokud přijde nějaká náhrada než aby to dotrénoval nějakej asistent nebo nedej bože přišel pivarník

Reagovat
smazaný uživatel

Já už jim to říkal a opakovat se nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna vlaštovka jaro nedělá. Dnes to byl nejlepší výkon Baníku v sezóně, ale jinak je to bída. Druhá věc je, že Slovácko dalo kůží dost lacině. Já sem prostě pořád zastánce toho, že ambice Baníku přerostly schopnosti trenéra.

Reagovat
montaigne33

Abyste na Boba ještě nevzpomínali... Osobně ho uznávám a mám docela rád. Dnes Baník jasná/ pohodová výhra...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomínat na něj určitě někdo bude, to není nic nelogickeho.

Třeba jako na Vlastu Petrželu.

Reagovat
montaigne33

Bob je nadprůměrný lig. trenér... Petržela v posledních letech jen "nasír..." lidi... a výsledky měl žalostné...

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela je regulerne blázen na svobodě

Reagovat
HorajzmAmmann

Škoda zbytečné ztráty doma s Teplákama

Jinak super

Reagovat
HorajzmAmmann

Budínský může být dobrý golman jak chce, ale stejně je to jistější s Laštůvkou

Fillo, Fleišman Fillo na tom beku ožil jako kráva, hraje výborně

Reagovat
smazaný uživatel

No ale dnes nám opustili penaltu, zas do toho šel jak blbec.

Na jeho obranu, v jeho věku ho učit to, co klasický bek umí od mlada je taky blbý.

Reagovat
HorajzmAmmann

kdyby chtěl tak to ustojí, tam skočil jako do rybníku... ale pískat se asi dala

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, to neobhajime. To byla vážně pencle, šel ještě do toho souboje tak nějak debilne.

Ale jak sem psal, je těžké ho učit nějaké základy, co má klasický bek zažité.

Reagovat
HorajzmAmmann

já to viděl jenom jednou a jestli ho tam trefil do nohy jsem právě neviděl... spíš mi přišlo, že padal ještě dřív než tam Fillo doběhnul... ale jo v tom máš pravdu, na druhou stranu si jinak počíná i v defenzivě celkem slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo, zas ho nechci probůh kritizovat, mi se líbí, že prostě šel na beka a tam si své odpracuje, když ho tam Páník jebl.

Ale doufám, že po vymene trenéra bude hrát Celba.

Reagovat
ratusek

Navrátil padal ještě předtím protože viděl Filla, že ho křižuje a tím pádem ho Fillo i trefil. Šel tam sice debilně, ale Navrátil padal ještě před tím

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím... Sice padal ochotně, ale Fillo do toho šel vážně jak blbec.

Tady by se penalta v klidu obhájila.

Snad tedy po vymene trenéra bude na beku hrát Pepík Celba.

Reagovat
smazaný uživatel

A kam s Fillem? Na lávce by ho byla Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se nedivil, kdyby už v zimě šel

Nekončí mu už teď někdy smlouva?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale pravda je, že body sbírá a rozhodně na to nesere.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám, mám z něj radost, mohl se urazit a on ne, na tom beku se snaží, což je super. Teda až na ty penalty

Ale říká se toho hodně, po Spartě měl řvát po Panikovi, že mu zkurvil konec kariéry a že už pak pod nim nechce hrát.

Ale co je pravdy na tom, to nevím. Jen vím, že S Diopem kamos asi nikdy nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo mezi ním a Diopem?

Reagovat
Han střelil první

Tak sorry, ale trenér tě někde postaví, tak hraješ a ne, že si budou hráči vybírat, kde chtějí hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím teď moc, co zkoušíš. Říkám, že se mi líbí, že bez keců prijmul pozici beka, i když má ve smlouvě hodně bonusy za kanadské body.

Jen sem dodal, že po Spartě řval po Panikovi a já se mu nedivím.

Reagovat
Han střelil první

Nezkouším nic, to byla spíše kritika Filla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

šel do toho stejně debilně, jako posledně... Směrem dozadu to prostě žádný zázrak nebude.

Reagovat
Banikovec7

Podle mě ale tohle není o učení, tam stačí trošku přemýšlet, že tam ve vápně takhle prostě chodit nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsympatictejsi vykon dneska vykon Teplic i v 10, hezky si to davali a obcas Olomouc i zamkli na jejich pulce a hrali s nima bago.

Reagovat
smazaný uživatel

Standa Klobása do repre. 6 zápasů - 6 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný výkon, Fleišman nejlepší zápas sezóny, Azevedo opět nejlepší, Smola super, Jánoš, i Procházka, Fillo dopředu , ale dozadu někdy . Každopádně proč ta dvojka "trenérů" nenechala Kaločovi první minuty v lize nechápu...Hlavně, že tam musí být Daneček

Reagovat
SuperBanikovec

Jánoš si zaslouží repre pozvánku, bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je tam konkurence velká, počítám spíš s Kalvachem.

Reagovat
HorajzmAmmann

raději Smola ten tam nebude mít konkurenci žádnou

Reagovat
smazaný uživatel

S ním počítám

Reagovat
smazaný uživatel

Jako proti Černé Hoře a jeho velkým stoperum bych si Smolika dokázal představit

Reagovat
smazaný uživatel

proti černé hoře si umím představit nebo snad pokud kosovo se bude hrát u nás. Ale to na FAČR těžko udělají ti to raději daj někde do liberce

Reagovat
atlee

Jo, on by sa tam hodil. Už v minulosti sme videli novinové titulku ako "Česi doplatili na smolu v útoku".

Reagovat
Bakary3

Ja mu fandim, ale Soucek, Darida, Pavelka, Sadilek, az se rozehraje Barak.. V Nemecku prehlizeny Petrak...

My i smulu, ze nase repre ve srackach ma na tom postu zrovna na vyber..

Reagovat
Wyrda

tak Darida jeho post nehraje, Sadílek začíná hrát na levém beku takže počítám, že v repre by mohl hrát spíš tam. Barák se taky rozehrát nemusí a zbývá nám Souček s Pavelkou, kteří hrají vedle sebe. Jedno zranění a Jánoš je dle tvého výběru v repre.

Reagovat
Bakary3

Mne by vubec nevadil, poctivec, co nezklame.

Jo, zapomnel jsem Krale, ktery je pro me pred nim.

Kalvach nevim, ale taky dobrej.

Realita je ale bohuzel takova, ze tam muze byt klidne Frydek...

Reagovat
Wyrda

Kalvach i Král jo, Frýdek už snad nominaci nedostane...Janos je momentáoně jediný hráč kterého nejsme schopni nahradit

Reagovat
HorajzmAmmann

hlavně bych už rychle začal koukat po náhradě. Takhle u nás moc dlouho nezůstane.

Reagovat
SuperBanikovec

Rozhodně, v zimě to bude žhavé zboží.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaloc

Reagovat
Wyrda

Breite a je to

Reagovat
smazaný uživatel

Doumbia, Květ (proč nehraje za Příbram???), Kaloč možná...Breite je na úrovni Daníčka či Frýdka, dobrý do války, ale na fotbal se nehodí...Ten snad budeme chtít praktikovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

karieru mel rozjetou slusne.. tak pet let zpatky bych nad nim do repre uvazoval, ale ted uz je pozde

Reagovat
Shevchenko

King Páník

Reagovat
Liquid

jinak Daníček za mě červená karta, nechápu že to VAR neřešil, kolíkama Barošovi na koleno styl "Roy Keane" úmyslný surový zákrok, že se hned omlouval ho nijak neomlouvá, zápas byl už rozhodnutý za stavu 3:0 ale stejně, toto se musí trestat přísně stejně jak v Olomouci kdy VAR zasáhl

Reagovat
Kang & Kodos

Slezsko může a Morava ne?

Reagovat
Liquid

Reagovat
C-M@ster

Roy Keane ale šel hned řvát "přestaň simulovat"

Reagovat
Losinho

oba stejně

Reagovat
C-M@ster

No, mstil se.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Baníku byl VAR?

Reagovat
bobis21

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě. Taky jsem myslel, že ne.

Reagovat
Kang & Kodos

Takhle rozhicovanej u nás nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Je nasranej nepřivedli mu posily, navíc Irán ty vole Být na jeho místě tak nadávám taky

Reagovat
Civers

No zrovna v Íránu bych radši mlčel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Co tam bylo? Je to už smazaný.....

Reagovat
Shevchenko

Není

Reagovat
RadekVonCZE

Nemám u sebe komp a používám mobil, takže v tom asi bude problém

Reagovat
Vlkoslav

Reagovat
smazaný uživatel

Granec FCB > Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud to máš, prosím? Snad jen hostování na které by si ale stejně zasloužil z křídelních hráčů odejít někdo jiný...

Reagovat
smazaný uživatel

Detaily bohužel neznám

Reagovat
lichna.

Na druhou stranu, radši ať Granec hraje v Liberci a Holzer se stejně přes Azeveda případně Reitera nedostane. A za chvíli ho předběhne i Lalkovic.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, Holzer by se kvůli tlaku od nás, fanoušků, někde v Liberci mohl odreagovat a vzpomenout si na ty výkony, možná, a pak by mu to pomohlo dál u nás nebo v případném prodeji...

Granec mohl být dvojkou za Fleišim a na Lalkoviče taky má, nevím, jak vydrží dlouho forma Carlosovi, takže by si myslím zahrál dost. Ale logiku dává i Denisův odchod na hostování to zase jo, snad to tedy bude hostování a bez opce.

Reagovat
smazaný uživatel

co by tam granec dělal proboha. Spíše bych uvěřil FCB > Vítkovice, Brno než tohle to

Reagovat
lichna.

Hrál. Stačí, když dostane trenéra, který ho bude umět využít.

Reagovat
smazaný uživatel

za véčko by hrál no, ale on má jít do áčka ne tam si ani nečuchne možná tak 15 minut

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dle poctu karet a vysledku to vypada, ze taky spis valci nez hrajou fotbal. Aby nesel z blata do louze.

Reagovat
FCSL

Zase hrajem určitě běhavější fotbal, to by mu mohlo sednout. Vy máte základ složenej ze samejch důchodců

Reagovat
Banikovec7

To by musel být nějaký trenér atletiky asi.

Reagovat
Wyrda

Tak v Libe mají křídla těžce na píču. Jestli na to má tak prostě musí posadit Peška, Malinského a spol

Reagovat
FCSL

Hm, to jsem zvědavej. Jako s opcí bych ho bral, pořád je mladej a mohl by se vyhrát. Bez opce to nedává moc smysl oběma stranám, protože pochybuju, že by přicházel rovnou do základu, když tam máme Potočnýho, Peška a Malinskýho. A nebo mě napadá, jestli k vám nepůjde na oplátku Potočný. Po sezoně mu končí smlouva a i v rozhovoru říkal, že by se nebránil nový výzvě

Reagovat
smazaný uživatel

Mara a Kačaraba k nám a pak možná Vy těch hostovaček bez opce máte v kádru spoustu, Mikula na 99% nikdy hrát ve Slavii nebude, Musa na 95%, atd., ale stejně je máte bez opce. Byla by to od nás velká blbost, Granečný má velký potenciál a s dobrým trenérem, který o něj bude trochu osobně pečovat a věřit mu, tak bude někde úplně jinde a může se prodat někam dál za celkem zajímavou sumu.

Reagovat
FCSL

Však Mikula je už dávno náš. Na hostovačku jsou tu jen Kuchta s Musou, který toho stejně zatim moc nepředvedli. + Oscar samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchta ano, spletl jsem si je

Reagovat
Kepy_FCB

Ve stopach Musiola...

Reagovat
Riviera Kid
Reagovat
smazaný uživatel

chudák ten překladatel

Reagovat
C-M@ster

Překladatel s těma očima vypadá jak lemur

Reagovat
Posledni Kovboj

takovej King Julian

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jestli tohle je trener kterej umi lip anglicky nez vetsina jinych zahranicnich treneru tak to je potom celkem katastrofa.. to je uroven s privrenyma ocima aj usima mirne pokrocily. To ze je to hroznej trener a presto si vydelal uz desitky milionu je dalsi smutna vec..

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér netrenér, herec je to dokonalej. A proto má výdělky.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Euphael

Takove nervy nemel nikdy na tiskovce ani rada

Reagovat
Liquid

takhlec rozčílenej nebyl za celý působení ve Spartě ani v Řecku

Reagovat
Azazelo RD

Ve Spartě uspěl, tak se neměl proč rozčilovat.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

no tyvole, a podtím je ještě lepší klip - https://twitter.com/Mehryar10/status/1165282786221142016 překladatel z řad novinářů

Reagovat
PBLead

tak lepší ne. Teď jsem dokoukal ten konec toho delšího videa... a jak nasraně odejde.

Reagovat
oli9

to je prostě šašek..ten by do té sparty zapadl zpátky perfektně

Reagovat
čolo

Pro slovácké šohaje. Český fotbal pro fanoušky!

Reagovat
discarda

ty vole Vyšehrad - Dukla, González neskutečnej přímák, letos už druhej

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ty sestavy, hlavne ta slavisticka...to bude zabava dneska.

Reagovat
andrew96

Dostál je občas hrozný sněhulák, rozhodně není žádným stabilním držákem. Šance pro Rakovana se přímo nabízí.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme v této sezóně potřebovali, podržel. Dneska pro brankáře těžký zápas, když jen loví míč ze sítě a nedostane se do hry. Jo, ten gól na přední tyč byl komický, ale už to bylo jedno.

Reagovat
andrew96

Včera bylo třeba podržet a to se nestalo, i druhý gól jde za ním. Dostál má skvělý reflex, ale neodpustí si zbytečné minely, je nejistý při centrech a s míčem na noze to taky není žádná sláva (byť v tomto se zlepšil). Na jaře jsem byl s Rakovanen spokojenější.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jdi ty.

Reagovat
montaigne33

Hušbauer FANTASTICKY Zatím rána letošní ligy!!! V SKS stále řeší jeho "rychlost"- ale JH převyšuje své spoluhráče jinými kvalitami (rychlostí mysli/ vysokým fotbal. IQ, skvělou kop. technikou atd.)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Snažím se být co možná objektivní... Kádr Viktorky nemá záložníky na úrovni JH, bohužel= Hrošovský vám odešel... Můžu se mýlit, ale úspěchem VP bude, když vybojujete top6- tedy postup do předkol evr. pohár/ titul bez šance...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

A kdo by se jako před ně měl dostat? I v nejčernějším scénáři skončí jen za Slavií, Spartou, Jabkama a Bolkou.

Reagovat
montaigne33

Ano, říkám, že budou v top 6 (jestli 4. místo nebo 6. místo, kdo ví ) TITUL NE, nevěřím ani 2. místu (Sparta) a 3. bych přál nějakému překvapení

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
montaigne33

Jako vyhrají jasně titul City v PL, tak i SKS v CZ... A za top 4-6 bude nakonec Plz ráda ( možná u toho už nebude Vrba

Reagovat
martin1

Reagovat
Kepy_FCB

Nikdy nespadne, Karviná nikdy nespadne

Starka Pelta domluva

Reagovat
Losinho

Markovič

Reagovat
John Obi Mikel

Nic nepokazil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Spalovač šancí

Hašek chce do studia LM

Reagovat
Blasphemer

To jsou výsledky. Fanoušek defenzivního fotbalu pláče.

Reagovat
Kang & Kodos

To je kolo, že se snad trefí i Kozák s Chorým

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Buren se ale netrefil.

Reagovat
Kang & Kodos

Aspoň někdo nezradil

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Blasphemer

A možná i Krmenčík.

Reagovat
Liquid

oba do vlastní

Reagovat
db18

Reagovat
lichna.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Parádní výkon. Frydrych je při standardkách famózní. Hušbauer muž zápasu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
mistr129

Já už jsem sdílel příspěvek na Facebooku se smutným smajlíkem, mám splněno

Reagovat
Kang & Kodos

nebo ?

Reagovat
Losinho

slza z toho druhýho to zvládne uhasit?

Reagovat
Kang & Kodos

Možná kdyby se tam jela celá Brazílie vychcat, tak by to šlo

Reagovat
lichna.

Reagovat
Spalovač šancí

A byl uhlíkově neutrální?

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete být vklidu, už jsem si změnil profilovku.

Reagovat
mistr129

obdivuju lidi, co dokážou pro planetu udělat víc než já a i něco obětovat

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý, teď už jsem klidnej

Reagovat
Kepy_FCB

Greta to uhasi

Reagovat
RadekVonCZE

Antifačka

Reagovat
smazaný uživatel

Měli bysme něco podobnýho udělat na záchranu českýho fotbalu od Berbra a spol

Reagovat
smazaný uživatel

Jako zapálit deštnej prales? 1) u nás není a 2) by to s Berbrem stejně nepohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Zapálíme Strahov nebo rovnou Berbra?

Reagovat
Posledni Kovboj

podle toho jestli hori hovno

Reagovat
Liquid

zatím se naplňuje můj předsezónní tip, že Slavie nebude mít v této sezóně v lize konkurenci a že vyhraje titul s obrovským náskokem, poněvadž Plzeň bodově nezopakuje tu skvělou loňskou sezónu

Reagovat
Blasphemer

Jinak teda cenim Slavii za tu rotaci, to tady v lize neumí nikdo. Čím víc změn a papírově horší sestava, tím lepší výsledky.

Až postaví komplet béčko z ČFL, tak sestřelí Spartu i Plzeň 5:0.

Reagovat
Kang & Kodos

Komplet béčko dneska povodily Domažlice s Egonem.

Podle mě jsou ty borci z lavičky o dost víc fresh než ideální jedenáctka. Takovej Souček prostě furt brutálně tahá nohy a je to vidět.

Reagovat
Blasphemer

Jo, čuměl jsem. Faktor Egon prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi vedel, ze za nase becko hraje Peter Graiciar?

Reagovat
Blasphemer

Jojo. A taky koučuje. Hrající asistent.

Reagovat
martin1

To nebylo Egonem

Reagovat
F.Torres

Ono taky v soucasnosti nase Bečko by hralo cca o 3-5 misto v lize co se tyce kvality. Navic jedou na vlne euforie a s Jindrou v zadech, od ktereho citi podporu. Do toho hraje samozrejme i to, ze se chteji ukazat a ze maji na zaklad. Doma tim padem jsou schopni mozna az na plzen porazit kohokoliv a venku bez problemu pulku ligy. Pokud se urve LM, tak by to mohla byt dalsi famozni sezona. Hraci z Becka pokud si neposerou pohar, tak klidne muzou odkopat 10-30 zapasu za sezonu at uz zaklad/stridacka.

Reagovat
Pyroman

Slávisti fakt po zápase šli na děkovačku mimo TS, jo? Tvrdík to tam dobře rozkope, jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to prý přání TS, ale mají to tam pěkně rozehrané. Asi první tým co znám, který má bojkot v době dominance.

Reagovat
smazaný uživatel

*rozesrané.

Reagovat
Pyroman

Jestli to bylo přání TS, tak se to minimálně nedostalo k některým lidem, co na ní dneska byli, když tak čtu ty reakce. Kvalitně se jim ta idylka sesypala.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se prý mlátili i mezi sebou, připomíná mi to hodně některé momentky u nás.

Reagovat
Pyroman

Jojo, není to tak dávno, co to u nás vypadalo podobně.

Reagovat
Liquid

většina z TS jsou degéni, 3/4 ostatních ochozů stojí za vedením proti TS a zaslouženě, dokonce většina i z ostatních tribun kvitovala na fb slavie zákaz chorea, klasika jak všude, jen díky tomu, že chodí 16 tisíc, je to více vidět u Slavie než když na Baník jde 8 tisíc

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, co se týče chorea, tak jsem četl spíš negativní ohlasy. Jinak u SKS je celkově spíš problém sešívaná mládež než TS jako taková.

Reagovat
Paprika

Klasika jak vsude? No nevim... kdyz zrovna zminujes ten Banik, tam ty ochozy v drtive vetsine pripadu staly vudy za kotlem a to se na baniku (bazalech) dely jine daleko jine veci nez dve hozene svetlice

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, bylo to prani TS a to je v poradku, ale netusim, proc hraci jeste prilejvaji do ohne a demonstrativne jdou udelat dekovacku jinam..

Reagovat
Losinho

Sype se to

Reagovat
smazaný uživatel

Číňani nemají rádi anarchii. Až zjistí, že to u nás nejde řešit střílením do lidí a zavíráním do koncentráků, tak se na Slavii vykašlou.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď čtu výsledky a koukám jak si Baník pohrál se Slováckem. To bylo strachu!

Už vyhodili Boba?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale furt chtějí.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nemáte někdo iSport Premium, hrozně by mě zajímal ten rozhovor s Vukadinovičem

Reagovat
smazaný uživatel

Do Sparty jste odcházel v létě 2017 po skvělé sezoně ve Zlíně, proč vám angažmá v Praze nevyšlo?

„Moc se mi to komentovat nechce, ale můj názor je, že jsem tam ani pořádnou šanci nedostal. Brali mě jako posilu. Když jsme se domlouvali na angažmá, končil Konaté a brali mě za něj. Vlastně post za post. Tak mi to bylo řečeno. Problém byl asi v tom, že jsem přišel dřív než trenér.

Nastoupil Stramaccioni, neznal mě. V letní přípravě byl čas krátký, ještě jsem se pak zranil a navíc přišli další tři hráči za daleko jiné peníze než já. Ben Chaim, Biabiany a Plavšič. V tom to bylo složitější.“

Se Stramaccionim, který z vás chtěl udělat obránce, byla komunikace jaká?

„Normální. Můj názor je, že on je obrovský profesionál. Jeho tréninky byly úplně jiné, než na co jsem byl zvyklý od předchozích českých trenérů. Nemám problém s angličtinou, bavili jsme se normálně, problém v komunikaci nebyl. Říkal mi, že mám předpoklady být nejlepším pravým bekem v lize. Dal mi dva dny na rozmyšlenou. Ale s mým bráněním jsem se na to necítil, nikdy jsem nebyl defenzivní hráč.“

Proto jste šel ze Sparty už po třech měsících zpátky na hostování do Zlína?

„Když jsem se vrátil do Zlína na hostování, zase se dařilo. A další sezonu jsem měl ve Spartě povedenou přípravu, dal jsem gól v Jablonci, čekal jsem větší herní vytížení. Bohužel jsem ho nedostal. A skončilo to. Nechci Spartu hanit, beru to jako zkušenost. Jsem rád, že jsem byl součástí nejlepšího klubu v Česku. Dalo mi to hodně.“

Ani po odchodu Stramaccioniho jste neměl k základu blízko?

„Já se nejlépe cítil před rokem v přípravě, když jsem se vrátil ze Zlína. Byl jsem připravený. Když mě trenér Hapal, nebo potom i Ščasný, poslali do hry, dokázal jsem ji nějakým způsobem oživit. Nevím... Samozřejmě, i jiní kluci hráli dobře a potom, co jsme vypadli z evropských pohárů, se v lize vyhrálo nějakých šest, sedm zápasů a už pak byla těžší cesta se dostat zpátky do sestavy.“

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia dnes super.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin

Reagovat
smazaný uživatel

Je fajn, že i když nastoupila téměř kompletní lavička Slávie, vysoko se vyhrálo a nikdo vyloženě nezklamal. Pro Markoviče ideální premiéra. Zahrál si nohama se stopery, nic zásadního se po něm nechtělo a skončil s nulou.

Co mě opravdu překvapilo, byl poločas. Fakt netuším, co se dělo v kabině Bohemky. Ale druhou půlku první půlky hráli dobře a na míči byli dobří. Po přestávce už to byla slabota. A nebylo to tím, že my bychom se tak strašně moc zlepšili. Prostě oni přestali hrát.

Ale za mě palec nahoru, fotbal mě bavil. A dva palce nahoru za kotel Bohemky. I když hráli tužku a prohrávali o parník, furt vyřvávali "dáme gól a pak ještě jeden". Respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řekl, že my se zlepšili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdik Ten to zkurvi i kdyz mu tu vsechno funguje a ma neomezeny prisun penez.

Reagovat
Euphael

Co zkurvil? Ze je nekompromisni k hovadum co si o sobe mysli, ze jsou fanousci?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si pak hlavne nezapomen jejich produkci fotit, tocit a sdilet vsude na faceboocich a podobne.

Reagovat
Euphael

SS pouzivam ciste pro informovanost a interni komunikaci, nic na nich nesdilim.

Tvrdik neni zadny genius ani majstr manazer. Neni to tak davno, co mu teklo do bot, kdyz to vypadalo s Cinanama blede. Podle me ani dodnes nevi jak z toho vybruslil. Ale co se tyce postupu vuci TS, tak tam je treba byt na jeho strane.

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyt TS tak dnes mozna neni ani samotna Slavie a po Tvrdikovi by nestekl ani pes. A fanousci uspechu Slavie by dnes nemohli vsude mozne onanovat a kadrovat jak jsou oni ti lepsi...

Reagovat
mistr129

Proč by jako Slavia nebyla? Že by jim v dobách nejtěžších nějak výrazně pomohli pokuty za pyro, fanoušci ve VIPce...?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to bylo totiz jedine co delali. Tobe v te dobe bylo asi tak 9, tak chapu ze o tom moc nevis... ale mohl by sis to aspon trosku nastudoval at takhle neplacas.

Reagovat
Losinho

Jako já tehdy chodil na sever na každej zápas, občas pomáhal s přípravou/úklidem chorea a fandění hrotil snad víc než fotbal, ale nějak taky nevim, jak jsem tehdy zachránil Slavii

Reagovat
Bakary3

Vidis, a pritom jsi to mohl rict po jejich - jasne, urcite do toho vidis vic, jak je to ve Slavii, rad se necham poucit.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to vsechno visi na twittru tak to zas neni takovy problem nevidet.

Reagovat
lichna.

Reagovat
F.Torres

ty jsi srandovni stvoreni...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Liquid

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Dru Zeree

Co to meleš? Za 4 roky má Tvrdík jako šéf Slavie 2x titul, 2x domácí pohár, 1/4 EL a na dosah LM a zároveň je Slavia suverénní v lize. Všechno kurví cca 50-100 černoprdelníků, kterým nikdy nešlo o Slavii. Uráží vlastní hráče, pískají na ně jenom proto, že jim zakázali prskavky. Tak ať jdou do prdele

Reagovat
Messy<3

Jsi někde slyšel slovo černoprdelník a teď ho náhodně používáš?

Reagovat
Kepy_FCB

Nahodne ne, ta sebranka chodi v cernym.

Delat bordel na stadione umi kazdej blb oni si vsak hrajou na hools tak by se po mnoha a mnoha letech konecne mohli postavit nejvetsimu rivalovi

Reagovat
JacksLFC

banda na bandu ti letos s Baníkem nestačila? Nebo 2x útek sparty při nahánění a jen tím, že to nebylo evokuovaný na fb z naší strany neznamená, že se někdo bojí.... Nejsme jak oni že se vyfotí v bandě před derby a pak všude po fb píšou jak se někdo neukáže nebo se zamkl v hospodě

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Reagovat
Kepy_FCB

A ja mu fandim, jen at jim tu LM poradne otravi

Reagovat
smazaný uživatel

Tady s tím moc neuspějes.

Cest výjimkam, ale jak jsi už asi zaregistroval, tady jsou vzorky toho, jak by si to představovala LFA.

Ještě, že u nás je to ještě normální, ale kdo ví, jak to dlouho ještě bude trvat...

Reagovat
lichna.

Já se celkem obával, jak ochozy zareagují na to nefandění u nás. Ale bylo to fajn a až na nějaké indivuduály nikdo nezačal skandovat, což jsem byl rád..

Reagovat
smazaný uživatel

U nás na B5 řval jen nějaký týpek, který chce furt Baroše na hřišti Jinak nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás je naštěstí správná výchova fanoušků. A upřímně, je mi smutno z aktivních SKS, jak na ně najednou košťata z řad normálů hází veškerou špínu. Ale když dělali celostadionové kartoniady, velká chorea či TS jela ohlušující support, tak to bylo vše v pořádku a hlavně si to vyfotit.

Ale je to taky dané výchovou fanoušků, jak sem psal výše, no.

A pak faktor Tvrdík. Takže se budu znova opakovat, zlatý pan velkotovarník. Jestli někomu a někdy na Baníku stavět sochu, tak jen a jen jemu (+ Evžen, že jo).

Reagovat
smazaný uživatel

U nas dlouhodobe drzime pohromade, at uz to byl boj proti Peterovi,Safarcikovi nebo ruznym zakazum atd. Za to sem moc rad. A za vedeni taky, ze nemaji potrebu delat zadnou verejnou show...

Reagovat
lichna.

No, osobně si pamatuju, že když začal tehdy ten jeden bojkot, jak se v generálce šlo na hřiště (už nevím, pod kým to bylo), tak jsem tehdy byl spíše proti bojkotu a chodil jsem a vím, že tehdy to bylo taky trochu rozhádané (pak ten poslední bojkot, než přišel pan Brabec, to už jsem samozřejmě bojkotoval taky). Případně ještě jak se vběhlo na hřišti proti Opavě, tak mi ty diskuse přišly podobné.

Ale je pravda, že u nás byla vždycky ta výhoda, že to nikdo neměl tendenci řešit v médiích, případně jako Jarda na Twitteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prvni bojkot za Hrobare bylo kvuli tomu, ze si vymyslel nejakou saskarnu s listkama ne? Kvuli tomu co se stalo se Spartou 2014. Jeste k tomu znicil pulku Bazalu i kdyz ani nemusel a furt si vymyslel a lhal, ze to je narizeni FACR pritom to nebyla vubec pravda. To nejake neshody byly, ale nic extremniho... No a ta Opava, to bylo tak tyden nez to utichlo a lidi to prestalo zajimat.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

A Milan by mohl dostat aspoň pomníček.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uspet... O to mi ani nejak moc neslo. Spis bylo rict i B, kdyz tady svazacci opet hazi veskerou vinu na aktivni fanousky a z Tvrdikova ritniho otvoru jim uz necouhaji ani ty paty.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužíme oprávněný výsměch. Nejdřív fanouškům dají čuchnout předvedenou hrou v Opavě, aby jim pak svým přístupem v tom následujícím dali zase pořádnou přes držku.

Aspoň má radost Barthez a spol., tak gratulace. Doufám, že Vuki bude v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera se na Slavii jelo "My jsme Slavie, vy nejste nic" a predpokladam, ze to byl zbytek ochozu mimo TS, kteri teda protestne nefandili. Je mozny, ze to bylo urceno prave TS a ne Bohemakum?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
RuneSKS

Ale řvala to i velká část TS na ty blbečky v černym..

Reagovat
El Campeon

ten boj Slávie s fanoušky je tragikomickej,klasickej cirkus eden

Reagovat
Kang & Kodos

To je neuvěřitelnej bizár vzhledem k tomu, jak dobře na tom Slavie teď je

Reagovat
Dru Zeree

To není boj s fanoušky ale se 100 blbečky, kterým strašně narostlo ego a myslí si, že jsou víc než klub. Vyhodit je a bude klid

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Už tu jede klasickej evergreen snad všech "skalních" fanoušků - já dělám support, tak si můžu dělat co chci a vy ostatní držte huby.

Ono je potřeba se na celou situaci nekoukat z pouze z pohledu posledních pár dnů, týdnů, ale spíš už od doby, co nastoupil Tvrdík. Zkuste se podívat, jak se Tvrdík v těch posledních pár letech choval vůči TS, ať už se jednalo o komunikaci s TS, prezentování TS navenek nebo řešení jejich menších či větších excesů. Stačí si vzpomenout kolikrát jako blbec šel na disciplinárku/komisi a dával garance, že bude všechno ok. Průser je, že Tvrdík ve své naivitě uvěřil zárukám ze strany TS a jak to dopadlo, víme všichni.

Je jednoduchý si plivnout na Tvrdíka, ale nikdo už nebere do úvahy celou situaci a omezuje pohled pouze na to, že Tvrdík uvaluje restrikce na TS.

Mrzí mě to, v době, kdy je na tom Slavie sportovně takhle dobře, tak tu musíme řešit pubertální ega oděná v černejch hadrech...

Reagovat
Pyroman

Mně to může být dost ukradený a hodně mě baví, jak se sešívaná SuperRodinka během pár týdnů rozhádala, ale pohled typu "pro TS je pár světlic víc než klub" mi přijde taky omezenej. Tvrdík na jednu stranu po Olomoucí brečí u disciplinárky, že to byla akce jednotlivců a kolektivní trest typu zavřený tribuny je rána pro fotbal, na druhou stranu nasadí drakonický opatření na celou TS, zakáže chorea, nažene jim kosmonauty do sektoru a zničí jakoukoliv rovnováhu mezi klubem a kotlem. Olomouc možná byl průser, na druhou stranu se z toho imo udělala přehnaná kauza, v porovnání třeba s dělbuchem do normálů, co u nás předvedla Plzeň. Kdyby si ten génius, co přesunul TS vedle kotle hostů, včas uvědomil, že to asi není ideální řešení, nic z toho co se teď děje by se neřešilo a Tvrdík by dál vesele retweetoval chorea TS. Že si ve Slavii TS během posledních let zidealizovali v tribunu intelektuálů, co v poločase popíjej čaj a po zápase jdou na panák mlíka, je jejich problém, TS je kotel jako každej jinej, kdybychom my teď na nějakým zápasem měli kotel vedle sektoru hostů, fakt bych nedal ruku do ohně za to, že se podobnej průser nestane. Ok, nějaká reakce od klubu asi byla potřeba, ale to co se rozjelo mi přijde přehnaný a nedivím se, že z toho TS není nadšená.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

+ situace třeba z hlavní tribuny, kde seděl týpek v triku TS a musel snášet urážky od okolních, protože za to přece může, když má triko TS a ať vypadne do svýho sektoru. Tam se to hodně rychle rozpadá...

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
čolo

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Kepy_FCB

Jarda jim lezl do riti dost dlouho a misty az nechutne. Konecne se pochlapil

Reagovat
mistr129

Reagovat
Liquid

Reagovat
meno

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Já k tomu přidám také svůj pohled. Já jsem takový neutrální fanoušek, dokážu jít do kotle a podporovat svůj tým až do konce ale zároveň jít i na ostatní tribuny pokecat tam s lidma a ten fotbal si vychutnat. Pokaždé když jdu na stadion a vidím kluky od TS s kelímkama jestli bych jim něco přihodil tak se jen pousměju a hodím jim tam třeba kilčo a poplácám je po zádech ať stále odvádí svojí práci. Já jsem na TS hrdý co tu vytvořila a opravdu říkám že je to nejlepší domácí kotel v republice. Je potřeba si ale uvědomit že tam chodí i návštěvy co tam jsou třeba 1-2x v životě viz můj bratranec co ani SKS nefandí ale byl se tam z prdele podívat. Dokonce i vím, že tam lezou i fanoušci Sparty, Bohemky v těch horních patrech tribuny daleko od speakera se prostě ztratí. No a teď tam přijde pár takových volů, dostanou do ruky pyro a je průser na světě a pověst jakou ta tribuna třeba 10 let budovala je prostě v hajzlu

Proto ano TS se poslední dobou víc radikalizovala a je potřeba jí trochu zatlačit. Ty kamery jsou za mě skvělé řešení. Už jim to fakt přerostlo přes hlavu a po té Olomouci prostě bylo potřeba zakročit. Je potřeba aby se pyrotechnika nedostala do pazoury takovým výtvorům co si tam přijdou 2x za život zařádit, popřípadě se na SKS nalepili protože má úspěchy. Tvrdík prostě zareagovat musel, protože aby to vypadalo že něco dělá a ty kamery jsou správné řešení. Ty další věci už jsou diskutabilní, to že na 2 zápasy se nebude dát procházet stadion vydržíme a odměnou bude pak jeho znovuotevření.

Na druhou stranu Tvrdík to prostě přehnal. Začal moc zasahovat do jejich fandění a to se prostě žádnému kotli nelíbí. Navíc ty jeho brečínský tweety taky pořádně přilili olej do ohně. Za mě je to chyba obou subjektů ať už vedení (čti Tvrdíka) a i zástupců TS.

Za mě by si to měli v klidu vyříkat. Tvrdík jim nebránit ve fandění a když někdo něco hodí tak ho odhalit kamerou. Klidně ho pak svázat někde ke stožáru a ať si do něj při odchodu každej bouchne. A s TS se dohodnout že pyro budou mít v rukách jen třeba oficiální členové té skupiny a nikomu jinému to do pazoury nepřijde. Tohle je jediná cesta jak to ukončit, hlavně obě strany musí dát pryč ego a udělat oba ústupky. Jinak to nepůjde, když ten ústupek udělá jen 1 strana tak je to špatně

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

A já se k tobě klidně přidám. Na TS si užívám parádní atmosféru a to i tehdy, kdy není tak úplně plno, protože tam je člověk prostě uprostřed. A jo, uznávám, je to dost subjektivní, protože já fakt pyro moc nemusím, nic mi to neříká. Spousta smradu a když je smůla na vítr, člověk nejakou dobu nic nevidí. O těch dalších "výhodách" jako jsou pokuty, podmínky, uzávěry sektoru či nově celýho stadionu ani nemluvím.

Je to super, když X tisíc lidí fandí, je to slyšet ... a pak se tam objeví pár joudů, kteří jako akt osobní statečnosti si navlečou kukly aby je nikdo neviděl, pak tam chvilku šaškujou, pak se to zahodí, kukly dolů a jede se dál. Ale jak říkám, mě to prostě nic neříká.

A neberu jako argument, že když dělají pro Slávii, pro TS, pro fandy první poslední, tak mají přece právo na nějaké to pyro, případně si ho sem tam hodit do sousedního sektoru.

Nechci idealizovat Anglii - když ti jejich rowdies vyrazí za hranice do Evropy, dokážou dělat pěkný hnusárny. Ale na jejich stadionech doma je plno, mraky ženských i děcek, atmosféra parádní ... a bez světlic atd. A kamery na každým kroku a když někdo něco provede, na stadion se nějakou dobu nepodívá.

Reagovat
KingMaster13

Však to s těma kamerama se mi líbí. Pyro mám rád ale musí být odpáleno organizovaně od členů ultras a ne že to dostane nějaký jouda a ten to mrdne do hostujícího sektoru popřípadě po brankáři hostů. Já zase mám rád atmosféru, taková Itálie je co se týká fanouškovství naprosto top a tímhle směrem bych se rád vydal s tím, že nebudou ty excesy s házením na hrací plochu, kde zase by to chtělo trochu těch kamer a Anglie celkově. Na TS se pyro používá přes 10 let a do nedávné doby se nic nestalo, teď se tam navalil odpad a začínají být průsery. Proto zákrok je rozhodně potřeba ale zase bych to nepřeháněl. Ty kamery dle mě stačí.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bakary3

Naprosto presne.

Reagovat
Liquid

Reagovat
ratusek

Tohle kolo super výsledky. Naše pohodová výhra, Pepík zase ostuda a v Příbrami tradiční výpomoc. Alespoň, že na jistoty je spoleh a v Liberci čekám opět řezničinu se zahradníma trpaslíkama

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Rusák je bůh

A ten Šrom, wtf, jak je možný, že takovej plejer dostává furt šanci v první lize? Asi Mocipáni

Reagovat
C-M@ster

Co udělal Šrom blbě?

Reagovat
Zark

At ho koupí nějakej Wolsfburg třeba

Reagovat
REPLIKATOR

Ten Rusák

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, proc po nem davno uz nesahla Sparta nebo Slavia - za nej vysolit 80 mega, tak je to dobra investice.

Slavii presne tento typ zakoncovatele chybi k dokonalosti a k opravdovymu tymu evropske urovne. A Sparta by zase konecne mela vepredu nekoho, komu se nepletou nohy krizem a umi dat gol.

Reagovat
Kepy_FCB

Fcvp-sfc 4:0 a to se nekteri divili ze tipuji 6:0

Reagovat
C-M@ster

Já tipl 4:0, protože jsem tomu věřil.

Ty 6:0 protože máš komplexy z Opavy.

Reagovat
Pablos

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan Šašinkovič dneska zazářil proti rezervnímu týmu Opavy

Reagovat
Poll Hamm

Maže si je na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle kole padlo historicky nejvíce gólů od založení kapr ligy, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jilek vubec neumi cizi jazyk, nebo proc tak chorobne ignoruje zahranicni hrace?

Kaya urcite mel dostat sanci

Mandjeck minule zahral skvele a dnes ani lavce

Kanga nejlepsi hrac Sparty v sezonu a podruhe absentuje

Karlsson jeste vubec nedostal sanci

Tak jak Sparta chtela na silu zahranicni muzstvo, tak z nej ted na silu dela Jilek Cesko-Slovensky muzstvo? To je zase amaterismus

Reagovat
dadoprso

Karlsson dostal šanci se Slováckem, úplně zbytečnej tam byl. Dostal šanci s Bolkou zase nic. Dnes měl dvacet minut na to se ukázat a zase nic. Měl tam jeden centr nikomu, roh na prvniho hráče, signál který nikdo nepochopil, aut který hodil soupeři, prohraný souboj s nějakým mladíkem, jedna pomalá klička do středu kdy o to málem přišel a Lib šel málem do brejku, jedna zkažená přihrávka, víc si nepamatuju. Nechápu proč odstřihl najednou Kangu ale kdyby odstřihl DMK tak se nezlobím.

Reagovat
dadoprso

Ale taky nechápu proč nezkusí Kayu. Ok první zápas s ním prohráli 2:0 ale nemyslím ze ty góly šli za ním. Poprvý přišel Kanga o balon ve středu brejk a gól, podruhý podle mě s lehkým faulem přišel o balon Sáček brejk a gól. Těžko to vičítat Kayovi. No a on tam pak šoupne Štětinu, kterej byl tragickej, tak tam za něj dal ještě lepšího Uroše

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem tu minulý týden označoval Hrušku za nejpřeceňovanějšího golmana v lize, mýlil jsem se. Je to jednoznačně Nita.

Reagovat
smazaný uživatel

To Jilek jako nevidi, ze bez Kangy je Sparta naprosto prumerny muzstvo?

Vzdyt tahounem zalohy je hrac, kterej ani se Zbrojovkou nedokazal postoupit do 1. ligy

Kanga vubec nemohl za ty spatny vysledky, naopak Spartu drzel alespon na nejake herni urovni. Vzdyt ted tam nema, kdo dat poradne prihravku. Ale jo, svedme vsechny neuspechy na Kangu - takovy typicky spartansky chovani

Misto toho, aby trener prizpusobil hru nejlepsimu hrac, dal tam treba dva poradny defenzivni zalozniky, aby mel volnost, tak ne tak ho radeji odepise, protoze je to moc velka individualita a kazi tim prumernost muzstva. Takova typicky ceska malost Na to se pseudotrener Jilek hodi naramne.

Reagovat
Stamby

urazil se, že mu nepřišel podat ruku

Reagovat
JeséRodriguez

ale na LS teda bylo psané u Kangy a Mandjecka zranění, každopádně mě taky jako první napadlo, že jde o snahu je odstřihnout

Reagovat
Stamby

Z jakýho důvodu jsou komentátoři z O2 tak nadšení z Hancka? Obrana Sparty je především tragicky organizovaná (spíš vůbec), tím jsou pak ty individuální minely mnohem víc exponovaný. V obraně která má systém se každá chyba nestává tragickou tak jako ve Spartě. A atletický Hancko není někdo kdo by byl dirigent obrany jako třeba mnohem pomalejší Kúdela.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta a Jilek maji nastesti jednoduchy vysvetleni. Za vsechno muze Kanga (jejich nejlepsi hrac)

Reagovat
JeséRodriguez

protože se nevrací

Reagovat
kilobyte

Přesně Malinský byl jeho hráč a dvakrát mu utekl.

Reagovat
Posledni Kovboj

Kolik toho dneska odbranil Kanga? Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

tak oni jsou jen kecalci, co tomu nerozumi... navic myslim ze jsou prospartansti

Reagovat
fabec1222

O2 podporuje Spartu

Reagovat
montaigne33

Ta byla přísná...

Reagovat
16Dave

Tak jestli ten rozhodčí pískne penaltu i přesto, že na videu je jasně vidět že fauloval Malinskej, tak ten rozhodčí je kokot. K čemu je VAR ??? K hovnu....

Reagovat
montaigne33

Řekl bych, že byl (spíš) faulován Hanousek... Jinak výborný výkon Malinského i celého Liberce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo za tohle penaltu? Vždyť to byl jasný faul toho liberečáka a ještě měl dostat žlutou za to rameno po odpískání. A jěště jak tam sebou plácnul ruce nad hlavu taková simulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Liberec to je hustá řezničina, ti do všeho chodí tak, že to smrdí zraněním.

Reagovat
db18

Chorý za dnešek

Ještě teda získat jistotu v koncovce a nezačínat zase simulovat a bude to bez výtky.

Reagovat
Blasphemer

Loni měl statisticky procentuálně nejlepší koncovku z týmu. Skoro každá druhá střela gól myslím.

Reagovat
db18

Protože nebyl schopný vystřelit.

Reagovat
Blasphemer

Nestřílel zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda viděl jen první půli, ale hlavní klíč k úspěchu dneska a v dalších zápasech bych viděl hlavně v Čermákovi a Chorý místo stále se víc vztekajícího Krmenčíka může taky prospět.

Reagovat
db18

Ještě by to chtělo posadit Kopice.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mě nevadí, v Teplicích byl teda strašnej, ale nic mě nenaštve víc než ten dinosaurus Hloušek v základní sestavě.

Reagovat
db18

Mne sere, jak předržuje balon, on je schopný si ho vzít nalevo, přeběhnout napravo a zase se vracet, v půlce se pětkrát otočit, a když ho konečně obestoupí pět hráčů, tak to do jednoho z nich narve... přitom měl skvělou šanci na zakončení do asi dvou prvních zasekávaček.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je pravda že kdyby nebyl línej pracovat s tím balonem rychleji a dávat ho rychleji tak už v naší lize asi není, i když roli hraje i jeho neochota pracovat dozadu. Ono taky kolikrát není komu, takže to není jen jeho vina, tzn. v tom vápně prostě nejsme v tolika lidech a proto ani prakticky nemáme penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek je bůh!!!

Reagovat
Blasphemer

Loni měl statisticky procentuálně nejlepší koncovku z týmu. Skoro každá druhá střela gól myslím.

Reagovat
Blasphemer

Reakce na příspěvek výš.

Reagovat
Stamby

Nita byl strachy přilepenej na tý přední tyči zrovna když by měl jít po přihrávce

Reagovat
montaigne33

Komličenko- Malinský- Hušbauer= top výkony kola

Reagovat
ratusek

Ta prohra jde zase za Jílkem. Protože cpát tam random obranu, cpát Radakoviče, Plavšiče a další furt dokola i přes neuspěchy. Tak to už není normální. A bez Kangy je to uplná křeč. Nita dnes taky slabší výkon, ale on si to může dovolit. každopádně Sparta bez "nenáviděného" Kangy je uplně k ničemu

Reagovat
mayday

Plavsic je tam už delší dobu a absolutně nevím, co na něm kdo vidí. Góly nedává, nahrávek asi taky moc mít nebude, umí jednu kličku a je rychlej. Jinak je úplně k hovnu, každej dobou odlitne, protože má 50 kilo, totálně marnej borec.

Co se týče Radakoviče, tak trenér, kterej ho dá do sestavy, pokud se jedná o tým, kterej chce hrát o titul a vyhrávat, tak ten trenér normálně kazajka a do ústavu.

A je tam toho mnohem víc. Sparta je v piči a dlouho bude.

Reagovat
ratusek

Přesně. O Plavšičovi to píšu pořád už dlouho. Borec do 2.ligy. tam by ty obránce přecházel častěji, ale taly jen pár zápasů, než by mu přišli na to, že dělá 2 věci dokola.

Uroš je komik, ale nemůže za to že ho tam staví každý trenér.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jílek ven.

Trenér, který bude neustále stavět Radakoviče nebo Štetinu a Plavšiče, prostě nemůže být trenérem Sparty. Navíc úplně zbytečně odstavil Karlssona a částečně i Kangu.

V naší hře nevidím žádný jeho rukopis, žádný návyky. Hrajeme jako 11 individualit, co se vidí podruhý v životě. Vůbec neumí reagovat na vývoj zápasu.

Ve skutečnosti si nemyslím, že ho teď odvoláme, protože stejně není moc kde brát. Strašně bych si teda přál Haška i s Klusáčkem, ale to asi kvůli našemu vedení pořád není reálný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste bych doplnil 11 prumernych individualit a pak odstavi suverenne nejlepsi hrace, aby nad tim prumerem tolik nevycnival

Pan Jilek je proste strateg

Reagovat
Losinho

Kanga v týhle džungli asi novou smlouvu nepodepíše, co? Nebo je tam aspoň nějaká šance?

Reagovat
dadoprso

Viděl jsi dnes hrát Karlssona, jako zápas prohrál někdo jinej, ale za těch cca 25 minut nepředvedl nic za co by si měl zasloužit hrát.

Jl

Reagovat
Hokaido

A Plavšič nepředvedl snad nic asi za 8 zápasů, přesto má pořád místo v základu. Není pak lepší tam zkusit někoho jinýho?

Reagovat
dadoprso

Plavšič bída to souhlas, ty jeho "centry" na nikoho to je něco, ale Karlsson není ten kdo to tam místo něj spasí.

Jako pořád nechápu proč v týmu není snad jediný hráč co by dokázal dát alespoň trochu přesný centr.

V druhý půli tam šel Libor a všechny balony mu tam zas lítaly vysoko nad hlavou. Takhle ho tam ani nemusí dávat, když je nulová šance, že mu to někdo posadí na hlavu. Pak když ho to omylem trefí tak to nečeká a zahodí to.

Reagovat
dadoprso

No a ještě Hanousek ten tam od prvního kola taky předvádí věci, se divím, že na něj ještě nepískaj jak na Zahustela. No dnes tam teda jednou našel pěkně ve vápně Haška, ale stejně si myslím, že to byl spíš omyl a chtěl centrovat jinam.

Reagovat
Euphael

Presne zhodnoceno

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Tak po dnešku už zákonitě musí přijít řada na Kayu. Uroš byl už s Baníkem nejistej, ale tam se to schovalo, když baníkovci nic nevymysleli. Dneska se zase ukázal v plný kráse. Jinak to 3-4-3 od Jílka bylo jeho další wtf, protože od tý doby se hra totálně rozsypala a nemyslim si, že by to někdy zkoušeli trénovat. Rozhodně to tak nevypadalo. Tyhle jeho tahy jsou něco šílenýho.

K tý penaltě se ani nemá cenu vyjadřovat, tohle prostě nemůže ten čurák nijak vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

Chce hrát na 3 útočníky, když dohromady máte půlku jednoho (Kozák za 0 a Tetteh tak 0,5).

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale jo, nikdo není odskočenej

Reagovat
db18

Teď by se hodila ta fotka vysmátého Jílka z Ďolíčku(?)...

Reagovat
jaris7

Itale kde jsi, neměli k tobě respekt!!!

Reagovat
Nuno čomes

Jako mít tolik stoperu o kvalitě na spodek tabulky je kumšt. Kaya se musí dobře smát na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrat v Boleslavi po pohlednym fotbale 3:4 neni ostuda, prohrat se sterilnim fotbalem 1:3 ale v Liberce ostuda je!

Nastesti pan Jilek skvele zareagoval na prohru v Boleslavi, nasel vinika a vyradil ho ze sestavy a tim nasmeroval Spartu k zarivym zitrkum Je to zkuseny trener kazdym coulem

Reagovat
KingMaster13

Tak on je zvyklej hrát o sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ze by konecne vedeni Sparty myslelo koncepcne a nekolik kroku dopredu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho jsem nevidel nic tak uspokojujiciho, nez dnesni tragicky vykon Sparty. Sestava samozrejme zase zvolena nahodne, bez jakekoliv reflexe predchozich vykonu. Nechat sedet nejlepsiho hrace ligy Kangu dva zapasy po sobe, kdy se navic zklidnil, nesbira zbytecne zlute karty a skvele pracuje pro tym, dava goly, tak to chce od Jilka vskutku velkou odvahu (cti blbost). Radakovic by mel dostat dozivotni zakaz startu v profesionalnich soutezich. A prijde mi naprosto extremni, ze Spartu musi tahnout sedmnactilety Hlozek.. v takovych srackach Sparta nikdy nebyla a divame se na pad kdysi nejlepsiho klubu v CR. Tam je proste vsechno prohnile od zakladu. Bude to chtit noveho majitele a kompletni obmenu personalu na cele Letne.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me by Sparte stacilo koupit Komlichenka, kteryho by podporoval Hlozek, ze zalohy by to tahl Kanga a z defenzivniho zaloznika jistil Mandjeck. Pak uz by to chtelo jistejsi obranu (mozna zkusit Kayy?) a dostat do formy Travnika.

Nastesti ma pan Jilek vlastni plan, udelat ze Sparty definitivne prumernej tym ligy

Reagovat
JeséRodriguez

Kaya - Hancko (+Lischka/Krejčí) by mohlo fungovat docela dobře. Na DM Mandjeck, CM Trávník ve formě/Hašek, případně někoho koupit, třeba Houska z Olomouce se mi líbí. Ale jestli by to stačilo na Spartu...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby vyloučil Kačarabu a nepískal penaltu, která nebyla, tak ACS těžko prohraje Oni jsou takoví rychlejší Baník, prostě válka, žádný fotbal, proti Spartě vidí rudě...To se mi nelíbí, ale v Česku to na body stačí...

Reagovat
kilobyte

Zase nás nepodceňuj. Radakovič s Hanckem toho dokázali vytvořit dost.

Podle mě týmy jako Liberec můžou za to, že u nás nerostou fotbalisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vy jste taky všeho schopní to je fakt ale myslím, že by Liberec bránil na 0:0, když tedy jdeme od toho stavu, kdy měl být Kačaraba vyloučený a možná byste tam z tlaku ten vítězný gól dali...Hancko je talent, ale v 21 letech těžko může řídit celou obranu, De Ligt ani Škriniar to zase vážně není, Radakovič je labilní, ten má být v Sigmě a u vás má být Jemelka. Na druhou stranu, ať jste rival Baníku a Liberec je můj nejoblíbenější klub z Čech, tak tady jsem prostě spíš rozčarovaný než šťastný, začalo to už tím prohlášením Hoftycha...Nevím, no...

Reagovat
kilobyte

S tím Hanckem je to těžký. Potenciál v něm je, ale je u nás na hostování s opcí a navíc my teď potřebujeme fungující stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je docela přísný. Týmy jako Liberec nebo Jabka jsou každý půlrok vybrakovaný o každého hráče, který jen trochu vyčnívá a přesto dokážou zas a znovu hrát celkem nahoře. Pochopitelně, že pak těžko můžou hrát nějakou Bracelonu.

Reagovat
kilobyte

Jablonec měl víc odchodů a hrajou normální fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase je pravda, že Radakovič měl být čistě dle regulí taky vyloučen hned ze začátku, viděl jsem zápas až od 20. minuty...Bramboračka s těmi rozhodčími...Radakovič přímá ČK, Kačaraba 2. ŽK, Hancko přímá ČK, penalta i když byl dva metry od vápna, špatně nařízená penalta po VAR...Neměl by si ten týpek zapískat minimálně do konce podzimu. V českém prostředí bude ale pískat zápasy hned po repre přestávce

Reagovat
PlackaSKS

až na hancka, tam byla podle mě žlutá v pořádku, technicky nebyl poslední.. ale v podobný situaci bych jí osobně dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sparta stejně bodů jako příbram, dno se prohlubuje

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hložek by měl jít fakt do nějakého ambicioznějšího klubu... střed tabulky je pro něj málo.

Reagovat
KingMaster13

v zimě ho koupíme

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
RadekVonCZE

No dal pěknej gól, bylo to krásně přímo zezadu z jeho úhlu na stadionu vidět. Ať tu sezónu vydrží ve Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta šílenej výkon, Liberec zasloužená výhra. Malinský, Breite, Fukala parádní výkon. Jílka nechápu, prohrávají o 2 branky, na lavici má 2 hroťáky a nestřídá. A příště čekám Heču v základu.

Julínek nemůže být ligový rozhodčí. V každém zápase kupa chyb, Hancko měl jít v první půli ven, Liberec neměl kopat penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Proske, Julínek, Rejžek, Ginzel... kdo vymete ten Chovancův Augiášův chlív?

Reagovat
smazaný uživatel

Rejžek a Ginzel jsou nováčci, ale jak může dostat druhou šanci po tom, co loni předváděli, Julínek a Proske, to nechápu. Julínek má navíc snad nejvíc zápasů ze všech sudích.

Reagovat
Mirek na tenisu

Nosil Chovancovi do nemocnice po infarktu pomeranče a banány

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci si nebyli schopni prihrat, nic vymyslet a jejich nejkreativnejsi a zaroven i nejlepsi hrac Sparty nejel s tymem, protoze muze za vsechno spatny

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga a Mandjeck prý zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Pry

Reagovat
PP

Chudák FDF či jak se tady jmenuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Holoubek dobrej hejt na Radakoviče ve studiu.

Reagovat
JeséRodriguez

co říkal?

Reagovat
stas87

Dost dlho sa tu ľudia smiali Slavii za Bortela, Cicmana či Čonku, ta ich ale mala kvôli tomu, že vtedy bola krachujúcí klub s existenčnými starostami. To Sparta je na tom absolútne odlišne a tragedov v obrane ma rovnakých. Casom sa budú ľudia zabávať na Radakovicovi, Štetinovi a aj súčasnému Costovi.

Reagovat
Euphael

Jako Conka mi neprijde spatny.

Reagovat
Losinho

U nás byl, ale byli tam i horší

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Daleko horší

Reagovat
smazaný uživatel

Bortel - Kolařík

Reagovat
Neon

Ginzel odmítl přijít na rozhovor

Hanousek:"... tady se z hov... z ničeho..."

Reagovat
Mirek na tenisu

Ginzel jde ze sračky do sračky. Muž na svém místě.

Reagovat
Losinho

Malinský slávista tyvole 10/10

Reagovat
C-M@ster

Mně je v podstatě jedno, jestli to byl faul toho, nebo toho... bylo to před vápnem.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Spalovač šancí

Pokud fauloval Hanousek, bylo to ve vápně. Zvýhodňuje se útočící tým a bere se to dle toho, kde je faul dokončen. A dokopl ho až uvnitř.

Reagovat
3M

Reagovat
Spalovač šancí

Co se ti nezdá?

Reagovat
3M

Že Hanousek nefauloval

Reagovat
Spalovač šancí

A já to snad tvrdím?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze je to naopak, rozhodci to vrati, kde faul zacal. Treba pri rychlostnim souboji. kde si obrance pomaha drzenim za dres a takhle utocnika taha uz pred vapnem, ten to jeste ustoji a flakne s sebou az ve vapne, tak by to mel rozhodci vytahnout mimo 16

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale kdyby ho začal držet před vápnem a pak ho pořád držel když vběhli do vápna, byla by to penalta.

Reagovat
Spalovač šancí

Záleží, kde skončí s taháním za dres. Pokud přestane před vápnem a protihráč práskne s sebou až ve vápně, tak penalta nebude. Pokud ho ale obránce bude tahat i ve vápně, je penalta (bez ohledu na to, že faul započal před vápnem).

Reagovat
Neon

Na tomhle je vidět, že kdyby tam nedal Malinský nohu do boku, tak Hanousek odkopává míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Malinský ze sebe udělal slušnýho čůráka teda

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
KingMaster13

Ten Malinský to je taková píča vyjebaná

Reagovat
Losinho

"Malinsky - Welcome to Slavia"

Reagovat
KingMaster13

My bereme šikovné hráče Spartě. Malinský by se k nám nehodil

Reagovat
Losinho

Jj, z Liberce posily nenene

Reagovat
KingMaster13

Klidně jo ale někoho jiného než Malinského.

Reagovat
Losinho

Fukala, Kačaraba, Alibekov.. je z čeho vybírat

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pablos

Reagovat
rufus

Reagovat
Coutinho10

to už předvedl proti nám...

Reagovat
FCSL

Julínek prostě komik no. Taras měl jít určitě ven za ten skluz, redka Hancka nevim, to jsem neviděl, jestli byl poslední nebo ne, penalta naše taky ne a nejhorší je, že kdyby tam neměl video, tak pískne penaltu Sparty za faul 2m mimo vápno, což viděl celej stadion

Nguyen dneska slabej, co to bylo za vyrážečky u těch centrů? Navíc ne těžký situace, gol taky jeho, naštěstí to odčinil tim zákrokem ze stavu 2:1 myslim Tettehovi, jak byl rychle venku a ten ho trefil. Malinský u všech golů, takže MOTM, ale stejně luxusní i Fukala. Velmi dobrej Alibekov. Stopeři taky druhou půli dobře uskákali v soubojích.

Na to že jsme před Karvinou byli 15., tak to ted nevypadá tak špatně. Na 6, místo ztráta 3b, na 3. místo 4b A ted venku Bohemka, doma Teplice, venku Opava, doma Budějky...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Banik na 4 miste vas nemusi vubec zajimat

Reagovat
Mirek na tenisu

Objev je Alibekov. To je panečku fotbalista.

Reagovat
RadekVonCZE

Dordič taky nevypadal špatně, jak nastoupil na konec.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muze hrat za Spartu stoper, jako je Radakovic? Co ho vidim hrat, tak kalamita

Reagovat
smazaný uživatel

A na lavici sedi Kaya, co bere miliony. Minimalne to, co Radakovic by zahral taky, ale narozdil od nej by mohl i prejmen prekvpait Ale ne, pan Jilek asi neumi cizi jazyk, takze preferuji domaci spilmachry

Reagovat
smazaný uživatel

*prijemne prekvapit

Reagovat
goodbay

Však Radakovič je Srb. A upřímně ani Kaya není žádnej zázrak + když vemu v potaz jeho extrémní plat.

Reagovat
Mönchengladbach

Jak ve studiu přisoudili v podstatě všechny tři inkasované góly Radakovićovi...

Reagovat
skat

tak to zkusím shrnout: výhra zasloužená, chyby na obě strany, nejvýraznější proti spartě - penalta ani náhodou. Rozhodčí - klasika. Debila nezachrání ani debil za varem.... Akorát nevím, kdo do toho tak šlape proti spartě - my na to fakt nemáme ani prachy, ani lidi, ani koule..... ale už vím, jak je lidem, který fandí týmům, co jim pomohli rozhodčí .... je mi to šumák, a jsem rád, že máme tři body

Reagovat
Mirek na tenisu

Odpověď je někde jinde. Čeští rozhodčí jsou strašně slabí. Dnešní kabaret dua Julínek - Ginzel se vydařil.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpověď je snadná, rozhodčí je prostě tak na prd, že ani nepotřebuje podplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

No on vubec nejvetsi ulet zapasu bylo, kdyz chtel pisknout penaltu pro Spartu. Silenej zapas, rozhodci nervoznejsi nez Radakovic....U toho VARu nechapu, co tam tak trva, nez se na to jde vubec podivat. Pak tam minutu bezi a koukne rychle na jeden zaber.

Reagovat
RadekVonCZE

Julínek měl dneska pěknou show

Reagovat
iHawX
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Neuvěřitelný. Ve všech řadách (hlavně teda v obraně) je totální chaos. Kromě toho, že v základu pořád hrajou týpci jako Radakovič nebo Hanousek, je to způsobený i neexistencí systému. Tohle už ale po devíti soutěžních zápasech jde za Jílkem, kterej zatim ve výběru sestavy a organizace hry skvěle navazuje na Štramáka a Ščasnýho. Nechci dělat předčasný závěry, ale jestli máme ze tří venkovních zápasů 1 bod a hra se teda zatim moc nezlepšuje, tak to s Jílkem nevidim úplně růžově.

Reagovat
goodbay

Koho bys na toho levého beka dal? Ani nevím, zda-li tam má Sparta nějakou kvalitní alternativu. Leda Hancko a to jsme viděli v MB jak to dopadlo a vlastně i dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanousek si svoje uhraje. U něj bych cestu k řešení rozhodně nezačínal.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me by byl v aktulanim kadru jednicka Frydek, pokud by hral tak jako driv na beku. Akorat se po pul hodine na te pozici zranil. Bohuzel to plati pro dalsich asi 9 mist v sestave.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mistr129

Ten Malinského rozhovor

Reagovat
Euphael

Co se stalo?

Reagovat
Pablos

to se snad ani nedá popsat ...prostě lvl. kokot

Reagovat
mistr129

Reportér mu řekl, že Hanousek tvrdí, že byl faul na něj. On zareagoval, že jestli jsou nějaká nová, sparťanská pravidla, že když hráč druhého podkopne, není to faul, tak on je nezná Jinak že se má Hanousek pravidla naučit

Reagovat
Euphael

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Malinsky je takovej prostejsi, ale neskodnej. Akorat se po tech golech citil nejak nahore, tak si troufl na rozumy

Reagovat
Zark

neškodnej... to jako že to není vrah nebo jaks to myslel?

Reagovat
smazaný uživatel

Matej Hanousek by si mel prostudovat poradne pravidla

Reagovat
Hokaido

Nejlepší byl ten konec.

“Tady jsem musel chviličku přemejšlet, no a když přemejšlím, tak to někdy dopadne... no... neslavně.„

Reagovat
smazaný uživatel

No on uz vubec rict, ze by si nekdo mel precist pravidla. By me zajimalo, kolik fotbalistu v lize ty pravidla cetlo

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten zebrak od VAR prej nechtel na rozhovor

Reagovat
Pablos

a to Svěcený říkal, že to má snad i v povinnosti jít na rozhovor

Reagovat
Kaspar

tak on stejne o nicem nerozhoduje, jen rozhodcimu rekne at se jde podivat

Reagovat
HorajzmAmmann

dobře Liberec dneska. I celkem slušná atmosfera

Reagovat
Snatus

Někdo línk na Malinského rozhovor?

Reagovat
Euphael

bude na yt urcite pozdeji

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
iHawX

začíná to zhruba 2:53:30

Reagovat
PBLead

Neskutečný slizoun.

Reagovat
Euphael

Diky.....strasnej curak, uz ta intonace

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Malinský je hroznej fakan, potřeboval by trochu vychovat

Reagovat
Hokaido

Tak podle Siegla ve studiu to je penalta. To je neskutečnej retardér.

Reagovat
skat

tak třeba podle něj byla i ta vaše metr a půl před vápnem

Reagovat
KingMaster13

Ježiš tak už mu dejte tu práci u vás. Něco by se tam našlo

Reagovat
Liquid

ty seš retardér, penalta to byla, Malinský dal nohu před Hanouska a ten mu jí podkopl, šlo jen o to, zdali to bylo venku či ne, v pravidlech to ale nedávno změnili, že faul z čáry směrem do vápna penalta je, čili s VARem vyřešeno všechno správně dle pravidel, bohužel si opět ukázal svoji hloupost a reagoval si pouze na záběry ze zadní kamery, který to zkreslovali, pohled z boku co měl k dispozici sudí byl jasně průkazný

Reagovat
Hokaido

Takže jako když běžím vedle hráče, dám mu nohu pod jeho nohy do jeho trasy, podrazim ho a on pak spadne na mě, tak mě fauloval, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Musis na to koukat Liquidovo optikou. Souboj, oba upadli, jeden z nich byl spartan -> jasna penalta.

Jeden ze zaberu byl dokonce dostatecne neprukaznej na to, aby se dala obhajit.

Reagovat
Liquid

Malinský ho nepodrazil, dal nohu před něj

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stane když někdo běží a ty před něj dáš nohu?????

Reagovat
Liquid

počítám že jí přeskočí

Reagovat
smazaný uživatel

a i to se často píská jako faul

Reagovat
kilobyte

Malinský dal nohu před Hanouska a ten o ní zakopnul a vzal sebou i Malinskýho. Žádný podniknutí tam nebylo.

Reagovat
Liquid

no zkrátka Hanousek trefil tu nohu, past zklapla hloupej nešika se chytnul, ale faul to prostě byl, v souboji o míč byli oba, tak jak někdy skákal Šural ve vápně, kdy taky hloupý obránce ho prostě trefil, tak toto bylo podobné s tím rozdílem, že Malinský nesimuloval, ale šel si pro ní

Reagovat
kilobyte

Takže když běžíš a někdo ti dá před nohy svoji nohu, tak fauluješ ty jeho?

Reagovat
Liquid

míč byl před Malinským, který si ho kryl a vedl

Reagovat
kilobyte

Takže to jak Hložek spadnul po tom co šlápl na protihráče měla být taky penalta?

Reagovat
Liquid

netuším přesně kterou situaci myslíš, prvních 30 minut jsem neviděl

Reagovat
kilobyte

Bylo to někdy v prvním poločase myslím.

Reagovat
3M

A asi proto ten kokot co seděl za VAR odmítl rozhovor

Reagovat
Skalda29

Tak z každé kamery to jen vidět jinak.. kdyby měl při te nesprávné odpískáne penalty, záběr z druhé strany hřiště tak to taky nechá... Právě že ze zadu bylo jasně vidět, kam ten Malinský strčil nohu. .. a jak chceš v plném sprintu přeskočit nečekanou překážku pod nohama..... Na příští rok pozměnit pravidla na házenkářské, hraje se po vápno, ve vápně 1v1

Reagovat
martin1

Ten Malinský Hlupák roku už je známý

Reagovat
Coutinho10

už se předvedl proti nám...je vidět, že to nebyla náhoda

Reagovat
Euphael

Lol ten rozhovor s Malinskym Jeste nekdo bude tvrdit, ze Liberec neni tym plny zmrdu?

Reagovat
A Seleção

Není.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
A Seleção

Tak kde jste vy prasata?Zelezna Sralta slušná koroze.Slovan olé!

Reagovat
smazaný uživatel

Dresy i přes důrazný apel nesundali, tudíž zábava jim končí, sráčům.

Reagovat
PlackaSKS

v čem je to chyba hráčů? odchodili to? srali na to? k čemu je dobrý sundavání dresů nebo vyhrožování hráčům když oni na to prostě nemají? plavšič, radakovič, hanousek... to prostě jen nejsou dostatečně kvalitní hráči pro spartu, ale že tam hrají neni jejich chyba přece. řešení je podle mě úplně jinde a navíc by nemělo přijít ze strany fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

Po gólu na 3:1 vyloženě rezignovali, což se stát prostě nesmí. Navic nemám iluze o jejich kvalitě, na druhou stranu vyrábět zápas co zápas takové minely není normální. A určitě máme kvalitnější tým nez je Slovacko, CB, MB a Liberec, se kterými jsme body už odevzdali.

Jinak souhlasím, že drtivá většina kádru nemá kvalitu na to hrát ve Spartě, třeba Hanouska vyloženě nesnáším. Ostatně si stojím za tím, že lidí z FB, kteří ho považuji za solidního hráče by se měli nechat vyšetřit. U ostatních se aspoň tak nějak všichni shodnou, že jsou to tragedi, ale u něj se pořád najde někdo, kdo ho chválí.

Každopádně jednou jsou ti hráči ve Spartě, tak musí mít nějakou zodpovědnost. Ne, že se dostane 3 gól a vyserou se na to. Ne že díky ztrátě koncentrace či slabé úspěšnosti v soubojích vyrábí chybu za chybou.

Reagovat
PlackaSKS

jako některý chyby v rozehrávce byly naprosto šílený, o tom žádná... ale po tom třetim golu se jim ani nedivim. mít za sebou radakoviče, tak tou dobou rezignuju taky... ale věci typu sundavání dresů se mi nelíbí, stejně to hovno změní a reálně nemají fanoušci nejmenší nárok něco takovýho požadovat. navíc teda předpokládám, že sparta půjde bohužel hodně nahoru a to třetí/druhý místo mít bude.

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím problém v tom chtít po někom nenásilnou formou, aby sundal dres. Pořád je to podle mě daleko lepší než jakákoliv násilná firma či návštěva tréninku.

Reagovat
smazaný uživatel

forma

Reagovat
PlackaSKS

tak jakýkoli násilný řešení je podle mě úplně zcestný, to je jasný. jen i to sundavání dresů je podle mě... hloupý a taky by mě ani nenapadlo to udělat. nicméně když si psal, že ted jim končí zábava, tak následovat bude co?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale dneska byli v sektoru i vedle extrémně nasraní a nemyslím si, že to bude úplně bez odezvy. Jestli se nebude chvíli fandit nebo bude nějaký proslov, těžko říct, ale trpělivost už dost rychle dochází.

Reagovat
PlackaSKS

hmm... no nedivim se, těch ztrát bylo hodně, ale zároveň by mě ani nepřekvapilo kdyby to šlo nahoru dost rychle na to, aby se na nasrání zapomnělo a žádná akce nestihla zorganizovat

Reagovat
smazaný uživatel

S touhle obranou to nahoru moc rychle nepůjde. Navic je zcela jasné, že se u nás sestava netvoří na základě výkonnosti. Viz Kaya, viz Kanga..

Reagovat
PlackaSKS

kaya jo, kanga je ted dost možná zraněný ne? navíc dostal šanci i mandjeck, což by mě příjemně překvapilo kdybych fandil spartě. ale je pravda, že ta obrana je šílená..

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Baníku celý zápas na lavičce, dnes "zraneny", navíc o tom, že ho Jilek ani Rosa úplně nemusí se všeobecně ví docela dlouho. Vynechávání Kayi je ještě trapnější, když místo něj hrají dřeva jako Stetina nebo Radakovic. Ale bohužel, má nastavenou smlouvu s bonusy za odehrané minuty a tak si už nezahraje.

Reagovat
PlackaSKS

že nenastupuje kaya je divný, uznávám. a pokud by to bylo kvůli smlouvě, tak to už je moc i na českou ligu ale kangu nasazoval až do boleslavi, tam bych si tipnul, že fakt byl jen zraněný... bylo by až moc hezký kdyby to tam takhle rozesral

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prioritně kvůli smlouvě, to mi potvrdilo dost lidí. Problém je, že jeho smlouva sice podle všeho neodpovídá kvalitě ( za což může Kotalík s Kretinskym ) , na druhou stranu jeho kvalita zas neodpovídá tomu, aby seděl na lavičce místo těch vemen. A když mu tu smlouvu jednou dali, tak ať se k tomu postaví jak chlapi a ne zbabělci. Ona není náhoda, že v loňské sezóně přestal hrát zapas před vyplácením bonusu.

Reagovat
PlackaSKS

ví se kolik je ten bonus? ale pokud to tak je, musí to bejt asi úplnej nesmysl, co... ty vole, ale koupit stopera s tim, že může reálně odehrát jen určitej počet zápasů je .. neskutečně hloupý. nicméně jen další důvod proč nechat bejt hráče a když už, tak to řešit vejš. mně je vás normálně trochu i líto

Reagovat
ratusek

Kanga dával video na twitter jak leží na zdravotním lehátku. Tak třeba je fakt zraněn.

Ale jestli ho odstavili, tak to at jde Jílek a Rosa do prdele. Rosa je jak u nás Jankul, hráč zbožnovaný ale jako sport.ředitel bída. O blbcovi Kotalíkovi ani nemluvím

Reagovat
bobis21

Proč je podle tebe Jankul v té pozici bída?

Reagovat
ratusek

Tak má prsty v tom, že máme pořád Boba. Nákupama se nevyřešil náš hlavní problém, což je tvorba hry. poslali pryč Helešice, který sedí v Budějkách. Ale zase vyšly ty podpisy opaváků. A trn z prdele jim vytrhl Azevedo, který je nejlepší křídlo, ač to nikdo nečekal. Nebýt něj, tak jsme c prdeli uplně. Uplně zakryl podpisy Lalkoviče a Reitera

Reagovat
bobis21

Já myslím že jsme v létě posílili na pozice, kde jsme měli problémy a ani nás to nestálo nějaké závratné částky, což beru jako pozitivum. RR podle mě úplně špatný není a myslím že se ještě bude zlepšovat. Helešic by asi stejně seděl, protože Fleisman má místo jisté, tak doufali že si zahraje v ČB, kde už ho znají. Z příchodu Smoly nadšený nejsem, ale celkově si myslím, že si zatím nemůžeme na Jankula moc stěžovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že v zimě přijde konstruktivní stoper a konstruktivní záložník, jestli odejde Fillo do Kazachstánu a Pazdera kdekoliv, tak možná i mladý pravý bek, i když Celba a v devatenáctce Sotorník...Hlavně nebrat další křídlo, máme ještě Kaniu a Martišiaka ve Vítkovicích, Wojatsckeho v devatenáctce.

Reagovat
Puskas

Líbil by se mi Žitný.

Reagovat
HorajzmAmmann

dřív jo, teď už ne... líbil by se mi spíš Plšek

Reagovat
andrew96

Jak dřív, vždyť má 20.

Reagovat
HorajzmAmmann

teď už se mi moc nelíbí... asi jsem si o něm myslel bůh ví co. Jako pořád by byl slušný to jo, ale nemyslím že je v momentální formě lepší než Reiter nebo Azevedo. Plšek by pomohl hned a to dost výrazně. Žitný třeba do budoucna

Reagovat
HorajzmAmmann

počkat on je střední záložník co? Tak to mění situaci..

Reagovat
andrew96

Spíš hraje na kraji.

Mně se líbí, ještě bych ho neodepisoval.

Reagovat
Puskas

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Zmíníš Baník a z vlákna o stoperech Sparty je vlákno o Baníku a Bobovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to myslíš kvůli smlouvě? Že by Křetínský neměl na jeho plat, to je nesmysl, ne?

Reagovat
KingMaster13

Nezapomínej ale že teď měli poměrně mírný los. Klidně se mohou herně zvednout ale není to záruka bodů. Prohrají v Plzni, my je přetlačíme v derby a už máš na pozici trenéra příšerný tlak i na hráče a ten by nemuseli ustát

Reagovat
PlackaSKS

no.. bylo by to hezký, o tom žádná ale odzačátku čekám, že sparta půjde herně výrazně nahoru.. a vlastně i výsledkově

Reagovat
KingMaster13

To nevím kde teda bereš ten optimismus

Reagovat
3M

Pamatuju zápas 0:7 jak TS řvala na Fenina a spol sundej dres

Reagovat
PlackaSKS

a?

Reagovat
3M

No že odsuzuješ “sundej dres” teď u sparťanů

Reagovat
PlackaSKS

no tak to by byl snad argument, kdybych to tenkrát proti teplicím řval taky, ale já seděl na hlavní a ani by mě to nenapadlo... že s mnoha kroky ts nesouhlasim se dlouhodobě netajim.

Reagovat
3M

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
mistr129

Reagovat
Zark

fanousci Sparty si ted prestanou kupovat denik Blesk

Reagovat
PlackaSKS

to by se křetinskýho dotklo dost možná daleko víc než sundavání dresů....

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Liquid

Reagovat
PlackaSKS

i když teda dmk sundal dres ještě před koncem zápasu

Reagovat
Kepy_FCB

Takze Sivok se domluvil s Budejkama ze je jako zranen aby obe strany nebyly za idioty...

Reagovat
Euphael

coze?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už je pozdě brečet.

Reagovat
czechfant

Tak, to že to tak Malinský cítil je naprosto pochopitelné. Troufnu si říct, že každý, kdo někdy hrál by snad cítil, že to je faul na něj.

Jinak to vyjádření přehnal, ale to je prostě tím, že ze Sparty a od jejich fanoušku je vždycky cítat ta arogance... Pochybuju, že by to takhle udělal proti někomu jinému.

Reagovat
PBLead

naprosto nesouhlasím.. Dyť on odpovídal naprosto arogantně hned od začátku, kdy odmítl, že to bylo z jeho strany životní utkání (tedy ještě vůbec před otázkou na penaltu a po gratulaci k muzi utkání a narozeninám). Jistě, mohl cítit, že hraje kvalitně i dalších zápasech, ale mohl to říct normálně a ne jak arogantní pračůrák. P.S. Prosimte, nepiš tenhle nesmysl ještě na další weby, už na idnesu se mi z toho protočily panenky...

Reagovat
czechfant

Tak nejdřív poděkoval a pak řekl, že životní zápas určitě ne. To na 99% myslel tak, že doufá, že přijde něco lepšího...

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Kang & Kodos

Arogance

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas.. chapu i Sigiho ve studiu.. utocnik, pro nej je to penalta

Reagovat
Losinho

Reagovat
doshcz

jestli bude dnes v TIki Taka Šmicer, tak taky řekne že to byla penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pro nás co jsme viděli video, kde bylo vidět jak dal nohu do strany + jsme viděli co všechno rozhodčí v zápase s VARem pokazili, to vyjádření působilo jako vysmívání se.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta arogance z nich cítit není delší dobu, hráči vypadají, že je jim všechno jedno, skoro se nehádají, nerozčilují.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně dokud to Kretinsky neprodá, nemáme šanci reálně zase vyšplhat na vrchol. A jelikož on ji neprodá, budeme se v těchto sračkach koupat ještě řadu let. A mezitím se protočí desítky trenérů, sportovních ředitelů a stovky hráčů a výsledky budou stejně trapné.

Je hezké, že má peníze, ale jsou nám úplně k ničemu. Je možná pro někoho hezké, že i přes ty největší sračky se pořád držíme pravidelně aspoň v první pětce, ale to je přeci pro tým jako Sparta kurva málo, teď už nejsme ani v ní. Bohužel jsme jen pračka pro jeho peníze a dobré hnízdečko pro nebo kamarády, ale sportovní stránka je mu podle všeho úplně u řiti. Jsme všem zaslouženě pro smích a budeme ještě dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

*jeho kamarády

Reagovat
KingMaster13

Občas se povede možná titul když trefí na trenéra jako Lavička a sejde se kvalitní ročník v juniorce ale na trvalou sérii titulů to není no. To by musela Plzeň zkolabovat a nám odejít Číňani ale to bychom se vrátili tak do roku 2010 kde na titul stačilo vyhrát z 30 zápasů 16 a byl z toho titul

Reagovat
smazaný uživatel

Titul se nepovede, my reálně ztrácíme šanci na titul pravidelně už na podzim.

Reagovat
mayday

No, na podzim... Víceméně Sparta ztratila titul letos už v létě.

Reagovat
KingMaster13

Spíš jsem narážel na to, že z množství těch pokusů a omylů občas se povede sestavit ten tým jako jste měli v roce 2013 skoro z odchovanců a ten udělá titul. Pak ale ti hráči odejdou do zahraničí a je to na novo

Reagovat
dondinho

Počet trenérů co by ještě připadali v úvahu se už brzy bude limitně blížit nule.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkat, že je hezké se držet v první pětce je úsměvné, když máte minimálně 5x větší rozpočty než týmy od 4. místa níž.

Reagovat
smazaný uživatel

cteni - 4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobré, prošel jsem

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

A poslední dodatek, dneska velký za support, z naší strany a hlavně i fanoušků ACS mimo kotel hodně nadstandardní support i přes tragicky výkon hráčů.

Reagovat
C-M@ster

Kadlec se zastal Radakoviče před Filipem Horkým

https://twitter.com/kacaa14/status/1165688943540654080

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řekl, že se zastává svého velkého kamaráda Zahustela.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co vůbec Kadlec, ten je zdravotně odrovnanej nebo co?

Reagovat
C-M@ster

Jo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Dost tyhle zranění sleduju, ale ještě jsem teda neviděl hráče, který by hrál fotbal po plastice chrupavky a menisku... ne že bych chtěl aby ukončil kariéru, ale fakt to nevypadá dobře.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A jo vlastně, to se někdo psalo. S Dočkalem to bude taky kdovíjaký, achilovka je taky většinou průšvih.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Rarášek

Taky si myslím.

Reagovat
Kang & Kodos

Nejvíc mě sere to, že Jílek byl snad od Lavičky první trenér, kterýmu jsem i celkem věřil. A zatim z toho udělal 7. místo po sedmi kolech při dost brutálním losu na další čtyři kola. Do toho má naprosto šílený změny rozestavení během zápasů, z toho točení stoperů už maj prdel úplně všichni a z nějakýho důvodu nechává furt hrát Plavšiče. Normálně se modlim, ať je Kanga zraněnej, protože jestli po tom začátku odpálil i jeho, tak se regulérně zbláznil.

Reagovat
Selänne

Je to jen další přizdisráč, tak jako Hapal, Ščasný, Horňák a další klauni.

Ale tohle přeju některým lidem už jen kvůli tomu, že ohrnovali nos nad Vrbou a Trpišovským. Bavíme se o tom pořád, ale Sparta fakt potřebuje člověka, kterej bude mít autoritu a nenechá si srát na hlavu. Alibismus je v tomhle klubu jako mor.

Reagovat
JeséRodriguez

ale musím říct, že jsem Jílkovi taky docela věřil

Reagovat
kilobyte

Beztak mu posílá instrukce Ščasný.

Reagovat
mayday

Ten kádr je tak blbě složenej, že jsem od Jílka osobně jako nestrannej nic moc nečekal. Nicméně je to v podstatě ještě horší, než jsem čekal, v pohárech okamžitě venku, v lize mraky ztrát při poměrně lehkým losu, a ty některý tahy... To mi prostě nikdo nevysvětlí, fakt bych chtěl být moucha v Jilkově kumbálu, když tam mají poradu před zápasem.

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
Kang & Kodos

Jako aby nás do týhle bídy ještě začali řezat rozhodčí, to už je trochu moc

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zvykej si, my jsme ve sračkách nekopali asi sezonu a půl penaltu

Reagovat
C-M@ster

Penalta v Budějovicích byla směšná a v Boleslavi jste ji dost možná měli kopat. S Baníkem se psalo o červenejch... no, dneska ale klidně mohl vidět červenou Radakovič v 8. minutě.

Reagovat
Shevchenko

Co to je za dementa?

Reagovat
montaigne33

Jsem zvědav, kdo nakonec koupí kanonýra Komličenka? Velká škoda pro Bolku, že Komličenko chyběl v odvetě proti FCSB... Možná by býval postup vyšel...

Reagovat
Achašveróš

Já byl na dovolený a teď jsem mimo, já myslel, že ho koupili rusáci

Reagovat
Euphael

https://weszlo.com/2019/08/23/mialem-dosc-czeskiej-ligi-polsce-wreszcie-czuje-sie-pilkarz/

Pospisil rozhovor v Polsku, kde mimo jine mluvi o ovlivnovani zapasu a korupci.

Zminoval tam tehdejsi posledni kolo ligy, kdy hrala Pribram doma s Jabkama a Olomouc sestoupil po jejich remize 0:0. Pry to nebylo domluvene, ze bojovali, ale ze rozhodci byl maznuty. Taky zminuje ze na nekterych stadionech je VAR a na nekterych ne v ramci jednoho kola. Zminoval se o barazi, ze se byl podivat a ze mu bylo stydno /nevim, ktery z tech 2 zaasu).

Tolik k tomu, ze Ginzel s Julinkem zase zkuvili zapas a vymenili si role z minuleho tydne.

Reagovat
Puskas

Vůbec se s tím nemaže.

Reagovat
Raylan

Trenér Jílek stále mluví o opakujících se chybách jednotlivých hráčů. To je ale těžké změnit, když se ty samé chyby stále opakuji jak při volbě sestavy, tak i v prestupovych obdobích, a to bohužel i po jmenování Rosy.

Reagovat
smazaný uživatel

7 golu za 2 zapasy obdrzel tym jako sparta..tam asi neco nebude spravne, hanousek, panak, panecku to jsou posily pro tym jako je sparta kdyz v lete bylo jasny ze se obrana musi vyresit proverenou kvalitou a ze je to bod kterej dlouhodobe nejvic srazi..tam se ten fotbal dela za ty prachy co tam sou fakt suprove, rosicky v lete dokazal ze dobrej fotbalista nemusi byt nutne dobrej trener nebo funkcionar protoze horsi prestupovy okno by nepredvedl ani gsm scasny s nejakym pulpitem na lavicce, komu nebylo od zacatku jasny ze to co do sparty v lete prislo je malo musel byt blazen, hlavne ze tady byli zase ve velkym vysmivani lidi co si dovolili tvrdit ze hanousci, panaci a spol na spartu nemaji a ze to nejsou posily, tak ted se to projevuje ve velkym..oni to nejsou spatny hraci, ale ne na tym jako sparta kterej navic potreboval top kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyz se teda zjistilo ze se asi na trhu zaspalo a prestupy dojebaly tak se stahne na beka sacek a privede se neproverenej slovak z italie kterej bude stejne k hovnu jako ti ostatni..

Reagovat
ratusek

No s tím Sáčkem jim to vyšlo. A na levo vlastnš taky s Frýdkem, když tam hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak mi tam chybí tvoje návrhy na ty prověřené kvality do té obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka, ku*va

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lada.sp

Reagovat
oli9

Tak to vypadá že si to ze Spartou rozdáme o ten 6. flek ..

Reagovat
smazaný uživatel

Kolmičenko kompenzuje Putina a jedinou dobrou věcí z této divnozemě plné dopingu a fake news

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele