Bundesliga - souhrn 27. kola: Bayern jde do trháku

03.04.2021, 17:28, aktualizováno 04.04.2021, 19:59
Komentáře a souhrny
Leon Goretzka a Thomas Müller (© AFP)
Šlágr kola vyzněl pro Bayern, ten vyhrál v Lipsku a vede už o sedm bodů. Dortmund nezvládl důležitý souboj s Frankfurtem, prohrál 1:2 a na pozice znamenající Ligu mistrů ztrácí už sedm bodů. Leverkusen přehrál Schalke, které má jen teoretickou naději na záchranu, Wolfsburg naopak uspěl s 1. FC Köln. Stuttgart přetlačil Brémy. Berlínské derby skončilo plichtou...

Union Berlín - Hertha BSC 1:1

04.04.2021 18:00

Góly: 10. Robert Andrich - 35. Dodi Lukebakio (pen.)

Ostré, ale férové derby dvou berlínských klubů nabídlo finální plichtu. Dost práce měl hlavně rozhodčí Sascha Stegemann, který na hrací ploše řešil hned několik emotivních a vypjatých okamžiků, přesto se mu podařilo dohrát utkání bez udělení červené karty. Za domácí nejprve skóroval Robert Andrich, o odpověď hostů se pak postaral gólem z penalty Dodi Lukebakio.

V 7. minutě zajistil vůbec první střelu mezi tři tyče Kruse, který z dálky svou solidní štiplavou přízemní navštívenkou prověřil připravenost gólmana Schwolowa, ten si každopádně stačil ještě v tomhle případě poradit. O dvě minuty později ovšem přece jenom kapituloval, Musa totiž se štěstím přiklepl míč Andrichovi, jehož dělovka z halfvoleje zaplula do brány Herthy.

Union i ve chvílích následujících hledal cestu za pojištěním svého náskoku, z šestnáctky se opřel do balónu Ryerson, po jehož zakončení narazil do břevna, od něj se odrazil do cesty volného Musy, který pak pravačkou pouze zamířil ze slušné pozice nepřesně. V 19. minutě se podařilo zahrozit poprvé také hostům, avšak hlavička Torunarighy skončila na horní tyčce.

Úvodní tlak domácího výběru polevil, a tak se jeho soupeř mohl propracovat k vyrovnání. O to se postaral ve 35. minutě Lukebakio, který proměnil pokutový kop, nařízený za Friedrichův nedovolený zákrok ve vápně na Guendouziho. Přitom sám faulovaný, jenž vybojoval penaltu, mohl být těsně předtím vyloučený po konfliktu s Prömelem. Obdržel ovšem jen žlutou kartu.

Druhý poločas žádnou změnu skóre prostě nepřinesl, ubylo i gólových možností nebo dalších zajímavějších momentů. V 50. minutě se snažil vyzrát na Schwolowa z úhlu Schlotterbeck, neměl však potřebné schopnosti k jeho překonání, za Herthu se pokoušel rozvlnit síť Tousart, nicméně napřímo brankáře Lutheho nezaměstnal, neboť neseřídil mířidla ideálním způsobem.

Více informací k zápasu

VfB Stuttgart - Werder Brémy 1:0

04.04.2021 15:30

Góly: 81. Ludwig Augustinsson (vl.)

Brémy prožily hořký zápas na půdě Stuttgartu. Nebyly totiž o nic horším týmem, přesto si domů neodvezly ani bod, poněvadž si devět minut před koncem připsal na své konto vlastní trefu Ludwig Augustinsson. I nadále se tak musejí strachovat o záchranu, kdežto jejich sok po debaklu s Bayernem zaútočil znovu na příčky zaručující evropské poháry pro příští ročník.

Jako první se jaksi ozval Klimowicz, nemířil ovšem přesně, Brémy se pokoušely načít dosud bezgólový stav o čtyři minuty později, avšak slušný pokus levačkou od Schmida zlikvidoval brankář Kobel. Ve 22. minutě se domácí muž v rukavicích potit napřímo nemusel, přesto mohl s vážností sledovat, jak zakončení Augustinssona letí nebezpečně mimo jeho bránu.

Ve 25. minutě se osmělil opětovně Stuttgart, zpoza šestnáctky napřáhl Förster, každopádně hostující gólman Pavlenka stačil míč vyrazit. Ve 31. minutě se ke vstřelení branky tlačil zase Werder, z dálky napřáhl Möhwald, Kobel byl ovšem včas a na správném místě a jeho střelu lapil. Další příležitosti na řadu přišly až ve druhém poločase, který nakonec lépe vyšel VfB.

Už v 54. minutě nebyl daleko od rozvlnění sítě Sosa, jenomže jeho dělovka Pavlenkovou svatyni jen minula. Pak mohli naopak skórovat Die Grün-Weissen, nicméně ani Füllkrug neseřídil svoje mířidla. Vyrovnaný duel rozhodl až okamžik z 81. minuty. Sosa zleva poslal centr do pokutového území, odkud bránící Augustinsson zamířil nešťastně do vlastní brány.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - SC Freiburg 2:1

03.04.2021 20:30

Góly: 53. Marcus Thuram, 60. Marcus Thuram - 10. Roland Sallai

Hráči Mönchengladbachu zvládli vyrovnaný duel s Freiburgem a díky dvěma brankám Marcuse Thurama během necelých sedmi minut nakonec zvítězili po výsledku 2:1. V tabulce Bundesligy se tak prozatím posunuli na sedmé místo s devětatřiceti body za šestým Bayerem zaostávají o body čtyři. Hosté naopak nenavázali na předchozí výhru s Augsburgem (2:0) a v nejvyšší německé soutěži klesli na devátou příčku se sedmatřiceti body.

Hosté přitom vstoupili do tohoto sobotního utkání tím nejlepším možným způsobem a již po necelých deseti odehraných minutách vedli. Po hezké akci na levé straně převzal balón Demirovič a před brankou našel rozběhnutého Rolanda Sallaie, jenž zcela osamocen zamířil z osmi metrů přímo k bližší konstrukci. Stejný hráč mohl navýšit náskok SC v polovině úvodního dějství, ovšem brankář Sommer odvrátil jeho dělovku do boční sítě.

Freiburg byl aktivnější i v následujícím průběhu a v nastavení první půle musel čarovat Sommer, jelikož po střele z mírného úhlu od Höllera fantasticky zasáhl pravou nohou. Míč se malou částí dokonce dostal za brankovou čáru, ale celým svým objemem ji přeci jen nepřesáhl. Po změně stran se obrázek hry výrazně změnil a jasný favorit začal tlačit, kýženého vyrovnání se dočkal v 53. minutě.

Těsně předtím orazítkoval pravou konstrukci Lainer svou bombou z osmi metrů, pak po přihrávce Stindla akrobaticky zakončoval Thuram a i díky teči bránícího Santamaríi zapadl balón do pravého spodního růžku. Stejný hráč rozhodl o úspěchu svého týmu přesně po odehrané hodině. Tentokráte obdržel vynikající kolmici do běhu od Kramera, chytrou kličkou obešel marně se natahujícího gólmana Müllera a z mírného úhlu snadno rozvlnil síť.

V polovině závěrečného poločasu se domácí radovali ze své třetí trefy, neboť do vlastní branky zamířil ve skluzu smolař Santamaría, avšak rozhodčí Dingert ji neuznal kvůli předchozímu nedovolenému zákroku Lainera na Guldeho. Domácí si poté hlídali těsný náskok, ale v páté nastavené minutě mohli o vítězství přijít.

Na konci parádní přízemní kombinace totiž stanul Schlotterbeck a pohotovou ranou z dvanácti metrů pokořil Sommera, nicméně ani tento gól nebyl uznán vinou těsného ofsajdového postavení Höllera na počátku celé akce.

Více informací k zápasu

RB Lipsko - Bayern Mnichov 0:1

03.04.2021 18:30

Góly: 38. Leon Goretzka

Ani absence kanonýra Roberta Lewandowského nevzala fotbalistům Bayernu vítr z plachet. Na půdě druhého Lipska Mnichované podali solidní výkon a díky brance Leona Goretzky se výrazně přiblížili devátému titulu v řadě.

V Red Bull Areně bylo k vidění vyrovnané utkání, které se od samotného začátku odehrávalo ve velice svižném tempu. Lewandowského na hrotu formace Bayernu zastoupil Eric Maxim Choupo-Moting a právě tento kamerunský reprezentant si vytvořil první větší šanci zápasu, když ve 23. minutě z otočky pálil těsně vedle Gulácsiho brány.

Ve 38. minutě už ale obhájce titulu udeřil. Velkou zásluhu na tom měl Thomas Müller, který si ve vápně perfektně zpracoval vzdušnou přihrávku, obratnou kličkou se zbavil obránce a naservíroval míč Leonu Goretzkovi, který tvrdou ranou z dvanácti metrů vymetl pravou šibenici.

Ještě před koncem první půle mohli hosté svůj náskok zvýšit. Ve 44. minutě nebezpečně zpoza vápna pálil Sané, k němuž dopadl odražený míč, Gulácsi si však připsal výborný zákrok. Z následného rohového kopu pak opět zahrozil Choupo-Moting, i s jeho hlavičkou si ale maďarský brankář poradil.

Zkraje druhého poločasu si šance začali vytvářet také domácí. V 50. minutě se do míče opřel Sabitzer, jehož rána mířila těsně vedle levé tyče. Podobně vzápětí dopady i dvě střely Daniho Olma, který to nejprve zkoušel z hranice vápna a o chvíli později využil Süleho zaváhání a vypálil z levé strany. Ani jedna z těchto akcí však zásah Manuela Neuera nevyžadovala.

Naopak v 59. minutě už se pětatřicetiletý brankář natahovat musel a to pořádně. Tvrdou ránu totiž vyslal zpoza vápna Sabitzer a Neuer měl co dělat, aby ji vytáhl nad břevno.

V závěru už domácím hráčům docházela energie a Bayern si tak jednobrankový náskok pohlídal. Ještě zvýšit ho mohl v 75. minutě střídající Musiala, který pálil z dobré pozice po přihrávce Gnabryho, bránu ale netrefil.

Bayern tak důležitý zápas zvládl a udělal velký krok k obhajobě mistrovského titulu. Lipsko na něj z druhého místa ztrácí už sedm bodů a naopak se bude muset ohlížet dozadu, kde má už jen tříbodový náskok na třetí Wolfsburg.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt 1:2

03.04.2021 15:30

Góly: 45. Mats Hummels - 11. Nico Schulz (vl.), 87. André Silva

Fotbalisté Frankfurtu po jedenácti letech zvítězili v Signal Iduna Parku a výrazně se přiblížili postupu do příštího ročníku Ligy mistrů. O vítězství 2:1 nad domácím Dortmundem rozhodl gólem v samotném závěru kanonýr André Silva.

Aktivněji do utkání vstoupili domácí, ani jedna ze dvou nadějných akcí Guerreira ale změnou skóre neskončila. Po deseti minutách se tak do hry začali dostávat i hráči Eintrachtu. Ti se už v 11. minutě dožadovali penalty poté, co Younesovu ránu skluzem ve vápně zastavil Hummels, rozhodčí ale na rozdíl od nich hru rukou neviděl a pokutový kop nenařídil. Příliš dlouho to ale hostům vadit nemuselo, jen o necelou minutu později totiž Kostić z levé strany nacentroval míč do vápna, kde si jej bránící Nico Schulz nešikovnou hlavičkou srazil do vlastní sítě.

Borussia v aktivitě nepolevovala, jejich střelecký klenot Erling Håland však tentokrát neměl svůj den. Ve 21. minutě po Guerreirově přihrávce z dobré pozice pálil mimo, o pět minut později zase pěknou akci Hazarda zakončil jen střelou do připraveného brankáře Trappa.

Nakonec se ale domácí přece jenom vyrovnání dočkali. Ve 45. minutě se totiž míč po centru Marca Reuse z rohového kopu ve vápně odrazil od Emreho Cana k Matsi Hummelsovi a ten zblízka tvrdou ranou propálil gólmana hostů.

Druhý poločas začal v poklidnějším tempu bez větších šancí. To změnila až 65. minuta, kdy Kostić ze standartky našel ve vápně Ilsankera a ten hlavou zakončil nekompromisně mimo dosah brankáře Hitze. Rozhodčí po shlédnutí videa ale konstatoval těsný ofsajd rakouského stopera a vedoucí branku Eintrachtu odepřel.

Vzápětí se navíc opět připomněl Håland, který po náběhu do vápna levačkou prověřil reflexy gólmana Trappa, ten však tentokrát obstál. V 81. minutě zase na druhé straně zahrozil Jović, po centru krajana Kostiće ale hlavičkoval přiliš vysoko.

Ani jeden ze dvou elitních střelců obou mužstev dnes na hřišti nijak nezářil, přesto právě v jejich moci se osud utkání v 87. minutě ocitl. Nejprve totiž mohl Dortmund poslat do vedení Håland, ten však místo toho jen spálil další šanci, když po Knauffově nabídce hlavičkoval mimo. O poznání povedenější zakončení vzápětí na druhé straně předvedl André Silva, který se ve vápně odpoutal od obránců, našel ve vzduchu další Kostićuv centr a jednoduchou hlavičkou rozhodl o veledůležitých třech bodech pro Frankfurt.

Ten tak slaví první výhru na stadionu Dortmundu po jedenácti letech a svůj náskok na čtvrtém místě zvýšil už na sedm bodů. Borussia naopak už podesáté v sezóně prohrála a její naděje na postup do Ligy mistrů se výrazně zmenšily.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - Schalke 04 2:1

03.04.2021 15:30

Góly: 26. Lucas Alario, 72. Patrik Schick - 81. Klaas-Jan Huntelaar

V reprezentačním utkání proti Walesu se sice český útočník nechal vyloučit, ale v Bundeslize se mu dál střelecky daří. Proti poslednímu týmu tabulky si připsal celkově už devátou trefu v probíhající sezoně. Díky ní Bayer po dvou porážkách opět vyhrál a bodově se dotáhnul na pátou Borussii Dortmund. Nutno ovšem podotknout, že domácí střetnutí s die Königsblauen nebylo jednoduché.

V 11. minutě se svěřenci kouče Grammozise dostali do rychlého protiútoku, který zakončoval Klaas-Jan Huntelaar hlavou těsně mimo brány. První přesný zásah tohoto duelu se odehrál v jeho šestadvacáté minutě. Kerem Demirbay se na hranici vápna skvěle vyhnul Mehmet-Canu Aydinovi a následný přízemní centr před svatyni Schalke uklidil na místo určení Lucas Alario - 1:0.

Do konce úvodního poločasu si domácí spíše hlídali těsné vedení a soupeře nepouštěli do žádných větších akcí. Sami si ovšem také nevypracovali žádnou významnou příležitost na zvýšení náskoku. Po změně stran se pokusil vyrovnat Amine Harit, jehož rána nebyla z nejpřesnějších. To samé platilo o Wendellově snaze na opačné straně hrací plochy.

V 58. minutě se výše zmíněný holandský útočník ve službách hostujícího celku už už radoval z gólu, jenže se ukázalo, že mu předcházel nepatrný ofsajd. Bayer tedy nadále držel těsné vedení. Ve druhé polovině zápasu se v jeho dresu osmělil jako první Florian Wirtz až v 68. minutě. Jenže po následné akci už se podařilo skórovat.

Patrik Schick si při přebírání příhrávky právě od střídajícího Wirtze ofsajdovou linii pohlídal, takže mohl levačkou zacílit z hranice velkého čtverce přesně k pravé tyči - 2:0. Tohle už vypadalo pro die Werkself hodně nadějně. Jenže na začátku závěrečné desetiminutovky poslal Can Bozdogan z levé strany centr do vápna. Huntelaar dostal od obránců moře času, aby balon zpracoval a následně jej z voleje nechytatelně poslal do pravého dolního rohu brány, kterou opět hájil Lukas Hradecky - 2:1.

Více toho už hráči klubu z Gelsenkirchenu nestihli, takže i po sedmadvacátém kole zůstávají na poslední příčce tabulky. Pád o patro níž se po třiceti rokách zdá být nevyhnutelný. Uvidíme, jak si tradiční celek za týden poradí s Augsburgem. Leverkusen bude chtít navázat na dvanáctou výhru v sezoně v duelu s Hoffenheimem.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - 1. FC Köln 1:0

03.04.2021 15:30

Góly: 69. Josip Brekalo

Vlci z Wolfsburgu potvrdili domácí neporazitelnost a dalším vítězstvím se přiblížili k postupu do Ligy mistrů. Zápas s Kolínem nabídl vyrovnanou bitvu, kterou nakonec jediným gólem rozhodl chorvatský útočník Josip Brekalo.

Domácí jsou v aktuální sezóně známí především hrou založenou na poctivé defenzivě, ta však v úvodu zápasu s Kolínem trestuhodně propadla, když ve 14. minutě nechala trestuhodně nehlídaného Jonase Hectora, který po Katterbachově centru z voleje napálil břevno.

Vlci si svou první šanci připravili ve 33. minutě, Schlager svým technickým pokusem z hranice vápna ale o pár centimetrů minul levou tyč Hornovy brány.

Fotbalově nijak zvlášť atraktivní duel nakonec rozhodla 69. minuta. Domácí kanonýr Weghorst při průniku do vápna ztratil balanc, v pádu však stihl posunout míč Josipu Brekalovi a ten svižnou střelou z první propálil všechno co mu stálo v cestě.

Hosté nijak nebezpečným dojmem nepůsobili, v samotném závěru si ale nakonec málem bod z Volkswagen Areny vybojovali. Opět jim to umožnila nezvykle nedůsledná obrana Wolfsburgu, která umožnila pro centr Kainze ve vápně vyskočit hned dvojici Kolíňanů, Skhiri s Czichosem si ale ve vzduchu spíš překáželi a hlavička prvního jmenovaného tak nakonec k velké úlevě domácích skončila nad bránou.

Wolfsburg tak ubránil jednobrankový náskok a po vítězství 1:0 se výrazně přiblížil postupu do Ligy mistrů, poněvadž na pátý Dortmund má náskok už jedenácti bodů. Kolín naopak posedmé v řadě nevyhrál a zůstává šestnáctý.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - Arminia Bielefeld 1:1

03.04.2021 15:30

Góly: 56. Daniel Brosinski (pen.) - 76. Andreas Voglsammer

Zatímco Arminia nadále podává nevyrovnané výkony, které ji udržují v sestupovém pásmu, Mohuč se v posledních týdnech zlepšila. A přestože tentokrát nevyhrála, prodloužila sérii neporazitelnosti na čtyři zápasy. Díky tomu se podařilo vyšplhat na prozatímní čtrnáctou příčku.

Obě branky sice padly až ve druhém dějství, nicméně to neznamená, že by to první nepřineslo žádné šance. Na tu první se čekalo pouze do 3. minuty. Domácí Jean-Paul Boëtius nejprve těsně minul, a poté mohl Stefan Ortega děkovat Andersonu Lucoquimu, že z brankové čáry vyškrábnul Barreirovo zakončení.

Velké štěstí měli die Arminen v 11. minutě, protože kdyby Robert Glatzel lépe zpracoval Nilssonovu špatnou zpětnou přihrávku, mohli se die Nullfünfer ujmout vedení. Následně se osmělil Leandro Barreiro a Stefan Ortega musel likvidovat. Více velkých příležitostí úž úvodní pětačtyřicetiminutovky nepřinesla.

Po změně stran došlo na dvě podezřelé situace v pokutovém území hostujícího týmu. Nejprve si Mike van der Hoorn vyšlápnul na Jonathana Burkardta, ale tady ještě sudí Deniz Aytekin do píšťalky nepísknul. Stalo se tak až v 56. minutě, protože při souboji stejných hráčů nizozemský obránce Burkardta postrčil.

K penaltě se vcelku tradičně postavil Daniel Brosinski. A i když Ortega uhodnul směr, na přesně umístěnou střelu k tyči nedosáhnul - 1:0. Vyrovnání přišlo na pořad odpoledne rovných dvacet minut poté. Andreas Voglsammer se ujal rozehrávky přímého kopu. Nejprve trefil pouze zeď, od níž se však balon odrazil zpět, takže dostal ještě jednu možnost. Tentokráte už se jeho skákavá střela zastavila až v síti - 1:1. Ve zbývajících minutách už se nikomu skórovat nepodařilo.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - TSG Hoffenheim 2:1

03.04.2021 15:30

Góly: 8. Rubén Vargas, 23. André Hahn - 86. Robert Skov

Die Fuggerstädter nezažívají špatnou sezonu. V utkáních s papírově silnějšími soupeři povětšinou ztrácejí, ale jinak se jim vesměs daří bodovat. Tentokrát v domácí aréně zdolali Hoffenheim, díky čemuž se před něj v tabulce posunuli.

Těžko soudit, jak by to dopadlo, kdyby se výběru kouče Herrlicha nepodařilo vstřelit úvodní gól hned v 8. minutě. Daniel Caligiuri dobře potáhl balon až před pokutové území, kam jej následně servíroval pro neobsazeného kolegu Rubena Vargase, jehož přízemní volej zapadnul přesně k protilehlé (pravé) tyči - 1:0.

Ve třiadvacáté minutě to bylo pro domácí ještě veselejší, než po dlouhém nákopu prodloužil Vargas na Andrého Hahna, který z nějakých osmnácti metrů napálil míč pravačkou pro změnu k levé tyčce - 2:0. A krátce po rozehrávce už mohlo být dílo dokonáno, kdyby Vargas nehlavičkoval po Hahnově centru nad.

Teprve potom výrazněji zahrozila skvadra Sebastiana Hoeneße. Jmenovitě to byl Ihlas Bebou, kdo vyzkoušel pozornost gólmana Rafala Gikiewicze. Třetí branku mohl obstarat Robert Gumny, nicméně polský obránce potvrdil, že na na hřiště chodí z jiných důvodů. Do prvního poločasu se už více pozoruhodného nevešlo.

Ve dvaašedesáté minutě mohl hlavou snížit Pavel Kadeřábek. Gikiewicz stál ovšem přesně tam, kde stát měl. To samé platilo i za nějakých 180 sekund poté, kdy jeho pozornost vyzkoušel Bebou. Fotbalisté ve službách TSG se dočkali až v 86. minutě. Po nepřesvědčivé hlavičce se kulatý předmět snesl na hranici šestnáctky, odkud levačkou halfvolejem nekompromisně pálil Robert Skov a díky spolupráci s břevnem se zrodila nádherná branka - 2:1. Na jubilejním stém vítězství FC Augsburg v Bundeslize se však nic nezměnilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov27204379:3564
2.RB Lipsko27176448:2257
3.VfL Wolfsburg27159346:2254
4.Eintracht Frankfurt271311355:3750
5.Borussia Dortmund271341055:3943
6.Bayer Leverkusen27127845:3243
7.Union Berlín27912641:3339
8.VfB Stuttgart27109848:4139
9.Borussia Mönchengladbach27109846:4139
10.SC Freiburg271071040:4137
11.FC Augsburg27951329:4132
12.TSG Hoffenheim27861341:4730
13.Werder Brémy27791131:3930
14.Hertha BSC27671432:4625
15.1. FSV Mainz 0527671427:4625
16.1. FC Köln27581425:4723
17.Arminia Bielefeld27651621:4623
18.Schalke 0427171917:7110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (51)

Přidat komentář
Arnar Resmusonn

Frankfurt je opravdu příjemné oživení. hlavně ať Silva nikam nejde, bude fajn je vidět v LM a další rok válet v lize.

Haaland už se vidí v Realu dneska ho to ani nebavilo. Watzke a Zorc jsou vážně úžasní borci potenciál týmu je obrovský ale oni ho stavět nebudou

Reagovat
Liquid

Dortmund a místní "odborníci" ho pasovali do týmu co bude bojovat o titul a já když ho dal mimo top4 tak se mi vysmáli

Reagovat
Mrvinho

Vysmívat se nejrespektovanějšímu uživateli, to se nevyplácí

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kixi Syhimour

Schick

Dortmund

Reagovat
Salfovic

Pěkně Frankfurt, to by mohl být klíčový zápas o postup do LM

Reagovat
Manik...

Co se s tím BVB děje? Papírově je ten tým TOP.

V létě budou asi slušné prodeje.

Reagovat
Ranoth

spravili najgenialnejsie rozhodnutie ktore ich stalo celu sezonu... vyhodit Favreho by bola spravna volba ale nie ked nemali ziadnu nahradu... to tam radsej mal ostat do konca sezony, horsie by to urcite nebolo

Reagovat
Tomanatura

Horsie? Favre je pan trener, takto nechali bandu pubertaku trenovat nezkuseneho zacatecnika nejdebilnejsi rozhodnuti teto sezony

Reagovat
smazaný uživatel

TOP určitě ne, některé posty bude v létě nutné posílit. Ale je fakt, že kádr má velký potenciál. Bohužel chybí kvalita na trenérském postu. Favre ani Terzic nemají kvalitu na Dortmund

Reagovat
Manik...

Nejspíš.

Reagovat
adoxx

Schick pěkně

Reagovat
flamengo

Eintracht. Videl som síce len druhý polčas, ale evidentne ich remíza neuspokojovala, krása.

Reagovat
AjaxFans

Škoda Huntriku

Reagovat
Beči

Tady se pořád blije na Schicka a přitom prožívá gólově nejlepší sezónu od Sampdorie.

Reagovat
Rohlik se šunkou

Tež si říkám, že ten kluk není vůbec marný. Nejvíc udivující ale je, že Leverkusen si za celý zápas proti schalke vypracuje 6 střel. Můžou ještě být rádi, že tam to "kopyto" dalo takovou za mne celkem nadstandardní střelu. Přitom ze začátku sezony ten bayer vypadal hrozně dobře, nevím co se stalo.

Reagovat
PaYaB

No jo, otočilo se to po zápase s Bayernem, který měli vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče gólů ze hry, tak je dokonce na děleném šestém místě s Kramaričem, Alariem, Mullerem a Gnabrym, to není špatné.

Reagovat
db18

Tak Gnabry má bídnou sezonu... a Müller je tam hlavně od připravování gólů...

(to dělený místo s Alariem může být problém, jelikož on na to potřebuje méně času a je to jeho hlavní konkurent... )

Reagovat
Salfovic

Tak za ty prachy od něj Leverkusen očekával víc.

Reagovat
Beči

Ale houby, vzhledem k hernímu vytížení dává gólů dost, obzvlášť v poslední době je ve velmi dobré formě a to ještě v kontrastu s hroznou formou celého Leverkusenu. Spolu s Alariem jsou nejlepší střelci týmu. Nevím, co by od něj mohli chtít víc.

Reagovat
fenixLFC

co skor vypoveda o tych ostatnych biednych sezonach....

Reagovat
Rudnevs

Góly Huntelaara a Skova Aj keď boli vlastne oba k ničomu.

Nehneval by som sa, ak by Hunter teoreticky mohol zostať aj po zostupe, pokiaľ sa nepodarí zohnať Teroddeho.

Reagovat
Seydou Doumbia

Gol Huntise někde najdu?

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
Seydou Doumbia

Celou obranu Leverkusenu střelit za takové bránění do nohy a oni by si to potom příště rozmysleli, běloši a černoši.

Reagovat
bayern987

Tady na ef, stačí kliknout na daný zápas, a přepnout ze statistik utkání na video.

Reagovat
Seydou Doumbia

To slyším poprvé. Ale jo jsou tam ty góly. Divný.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Werkrider

Nehovor mi že si to nevedel.

Reagovat
Rudnevs

Nevedel, ja som to stále hľadal hocikde

Reagovat
andrew96

Wat A že YouTube kanál dává po víkendu krátké sestřihy víš?

Reagovat
db18

Coo? Dostupné v naší zemi?

Reagovat
Zacique

What

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
db18

Reagovat
bayern987

Bayern dal alespoň 1 gól v 62 soutěžním zápase v řadě.

Reagovat
Jardman

Škoda toho poháru, mohli jsme letos obhájit Treble

Reagovat
esmuellert

Škoda to je, ale vzpomene si na to někdo, až zopakujeme triumf v lize mistrů? :)

Reagovat
vladino10

Za mňa vôbec nie škoda, bola to potrebná facka si myslím.

Reagovat
Jardman

Třeba to bylo schválně, protože těch zápasů mají fakt hodně, předchozí sezóna sotva skončila a nová už začala, takže si myslím, že že minimálně z tohohle hlediska jim to nevadí.

Reagovat
esmuellert

Schválně prohrát? To není FC Bayern DNA.

Reagovat
Jardman

To asi nikoho, ale vzhledem k té náročnosti programu...

Reagovat
Werkrider

To je fakt škoda teda...

Reagovat
stas87

Hore sa tu kritizovalo branenie Bayeru u golu Huntelaara, tento kusok mu moze smelo konkurovat..a este mi blbci pokazili tiket, jedina chyba dnes.

https://youtu.be/yJYsJyATW3I?t=15

Reagovat
Werkrider

Reagovat
Rudnevs

Basel v poslednej dobe no comment... Smutné, ako sa za pár rokov zo sériového majstra stal takýto chaosklub.

Reagovat
Werkrider

Prečo smutné? Je to kolobeh života v športe a podľa mňa je to dobre. Raz si hore raz si dole.

Reagovat
Rudnevs

No hej, ale ja mám Basel celkom rád, tak z toho nie som až tak nadšený. Ale inak máš pravdu samozrejme, mohlo by niečo také postihnúť raz aj Bayern

Reagovat
Rudnevs

Tak, práve čítam, že tiket bol pomstený a Basel vyhodil trénera Sforzu. No, som zvedavý, ako to pôjde ďalej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele