27. kolo
03.04.2021 15:30 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

Daniel Brosinski (© AFP)

Duel dvou sestupem ohrožených týmů vítěze nepoznal

Zatímco Arminia nadále podává nevyrovnané výkony, které ji udržují v sestupovém pásmu, Mohuč se v posledních týdnech zlepšila. A přestože tentokrát nevyhrála, prodloužila sérii neporazitelnosti na čtyři zápasy. Díky tomu se podařilo vyšplhat na prozatímní čtrnáctou příčku.

Obě branky sice padly až ve druhém dějství, nicméně to neznamená, že by to první nepřineslo žádné šance. Na tu první se čekalo pouze do 3. minuty. Domácí Jean-Paul Boëtius nejprve těsně minul, a poté mohl Stefan Ortega děkovat Andersonu Lucoquimu, že z brankové čáry vyškrábnul Barreirovo zakončení.

Velké štěstí měli die Arminen v 11. minutě, protože kdyby Robert Glatzel lépe zpracoval Nilssonovu špatnou zpětnou přihrávku, mohli se die Nullfünfer ujmout vedení. Následně se osmělil Leandro Barreiro a Stefan Ortega musel likvidovat. Více velkých příležitostí úž úvodní pětačtyřicetiminutovky nepřinesla.

Po změně stran došlo na dvě podezřelé situace v pokutovém území hostujícího týmu. Nejprve si Mike van der Hoorn vyšlápnul na Jonathana Burkardta, ale tady ještě sudí Deniz Aytekin do píšťalky nepísknul. Stalo se tak až v 56. minutě, protože při souboji stejných hráčů nizozemský obránce Burkardta postrčil.

K penaltě se vcelku tradičně postavil Daniel Brosinski. A i když Ortega uhodnul směr, na přesně umístěnou střelu k tyči nedosáhnul - 1:0. Vyrovnání přišlo na pořad odpoledne rovných dvacet minut poté. Andreas Voglsammer se ujal rozehrávky přímého kopu. Nejprve trefil pouze zeď, od níž se však balon odrazil zpět, takže dostal ještě jednu možnost. Tentokráte už se jeho skákavá střela zastavila až v síti - 1:1. Ve zbývajících minutách už se nikomu skórovat nepodařilo.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele