Aktuality

Edgar Davids se vrací k fotbalu, bude hrát za Crystal Palace

Bývalý nizozemský reprezentant Edgar Davids se vrací do velkému fotbalu ve druhé anglické lize. Sedmatřicetiletý záložník dnes podepsal smlouvu s týmem Crystal Palace, který ho bude platit za odehrané zápasy. Poprvé by měl Davids nastoupit už v sobotu proti Ipswichi.

Gignac přestoupil do Marseille, Remyho příchod ohrožen

Andre-Pierre Gignac přestoupil z Toulouse do Marseille, s úřadujícím francouzským mistrem podepsal smlouvu na pět sezon. Olympique měl políčeno ještě na Loica Remyho z Nice, jeho příchod je ovšem v ohrožení...

Gallas jde do Tottenhamu, vystřídá všechny londýnské velkokluby

Francouzský obránce William Gallas vymění dres Arsenalu za angažmá v týmu jeho velkého londýnského rivala Tottenhamu. Třiatřicetiletý fotbalista se dohodl s klubem na roční smlouvě, od jejího podpisu ho dělí už jen zdravotní prohlídka.

Zranění vyřadí Oliće ze hry na dobu neurčitou

Zranění Ivicy Oliće je zřejmě vážnější, než se původně očekávalo. Trenér Bayernu Mnichov Louis van Gaal před dnešním utkáním s Wolfsburgem potvrdil, že chorvatský útočník má problémy s kolenem. Zatím se ale neví, na jak dlouho bude vyřazen ze hry.

Van Nistelrooy a Raúl. Z velkých kamarádů budou v sobotu soupeři

V letech 2007 a 2008 byli významnými pilíři triumfů Realu Madrid v Primera Division, v sobotu ale bude stát každý na opačné straně barikády. Velcí kamarádi Ruud van Nistelrooy a Raúl se proti sobě střetnou hned v úvodním kole nového ročníku bundesligy.

Ballack děkoval Kadlecovi, Baroše chválil i soupeř

Michal Kadlec dal za dva roky v Leverkusenu jen čtyři góly, ale včera měl v Evropské lize blízko k hattricku. Po dvou trefách do sítě Simferopolu mohl kopat penaltu, ale Michael Ballack ho k ní nepustil. Ballack pak Kadlecovi poděkoval. Hráči Galatasaraye byli zase vděčni Milanu Barošovi, že je dvěma góly zachránil před blamáží.

Agent potvrdil zájem Interu o Kuijta, ten se zatím nerozhodl

Dirk Kuijt možná z Liverpoolu odejde. S touto informací přišel zástupce nizozemského hráče Rob Jansen. Agent prohlásil, že o útočníka má velký zájem Inter Milán, který vede bývalý manažer Reds Rafael Benítez.

Le Soir: ČR je zemí, kde lze najít mladé talenty za rozumné ceny

Česká republika je zemí, kde je možné najít mladé talentované hráče za rozumné ceny, píše dnes belgický list Le Soir. Ten si všímá skutečnosti, že v týmu šampiona belgické ligy Anderlechtu Brusel hraje hned čtveřice českých hráčů.

Neymar do Chelsea nejde, prodloužil smlouvu se Santosem

Talentovaný Brazilec Neymar nakonec Chelsea neposílí. Osmnáctiletý útočník se podle agentury Reuters dohodl s vedením Santosu na nové vylepšené pětileté smlouvě.

Hotovo. Krasič přestupuje do Juventusu

Týdny spekulací končí, Miloš Krasič přestoupí z CSKA Moskva do Juventusu. Kluby potvrdily, že jsou dohodnuty na přestupu hráče. Srbský reprezentant zamířil do Itálie, aby se s vedením Staré dámy dohodl na podmínkách smlouvy. Čeká ho také lékařská prohlídka.

Cole nezačal u Reds šťastně: vyloučení a neproměněná penalta

Joe Cole, největší letní posila Liverpoolu, zatím nemůže být se svými výkony v novém týmu spokojen. V ligové premiéře proti Arsenalu byl vyloučen, včera v předkole Evropské ligy proti Trabzonsporu neproměnil penaltu. Cole věří, že všechno půjde brzy lépe.

Trenér Antič povede srbskou reprezentaci za poloviční plat

Srbskou reprezentaci i nadále povede trenér Radomir Antič. Svazu se po neúspěchu na mistrovství světa nepovedlo najít náhradu, a tak jednašedesátiletý kouč zůstane u týmu i v kvalifikaci o postup na Euro 2012. Podle agentury Retuers však musel přistoupit na výrazné snížení platu.

Weiss bude v příští sezoně hostovat u skotských Rangers

Slovenský reprezentační záložník Vladimír Weiss bude v příští sezoně svůj fotbalový talent rozvíjet v týmu FC Rangers. Účastník mistrovství světa v JAR podepsal v týmu úřadujícího skotského mistra smlouvu na roční hostování.

Kouč Queiroz byl potrestán za konflikt s antidopingovými komisaři

Trenér portugalské reprezentace Carlos Queiroz byl vedením svazu (FPF) potrestán za konflikt s antidopingovými komisaři. Sedmapadesátiletý kouč musí zaplatit pokutu tisíc eur a nesmí měsíc na lavičku. Přijde tak o start kvalifikace o postup na evropský šampionát.

Rémy putuje do Marseille, kluby se na přestupu již dohodly

Loic Rémy, letní cíl mnoha věhlasných klubů v čele s Liverpoolem, Tottenhamem či Arsenalem, nakonec putuje do Marseille. Vedení úřadujícího mistra Ligue 1 potvrdilo, že se s Nice dohodlo na podmínkách přestupu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele