Olomoucký Janotka bude hostovat v Brně

25.06.2013, 15:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (57)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobrá posila pro Brno, v Olomouci byl dobrý.

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Teď ještě Brabce na další rok, případně jiného stopera + nějakého útočníka a budu spokojenej

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, nevíte kdy a v kolik hodin se má losovat GL? Slyšel jsem něco o dnešku, případně zítřku..

Nevíte?

Reagovat
Coutinho10

bude to zejtra, ale v kolik to nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teď hlavně posílit útok!!!!!!! a vyházet nepotřebný konečně..

Reagovat
zeeb

dobrá posila !! Po tom roce ho hned podepsat

Reagovat
smazaný uživatel

ještě přivést posilu do útoku a Škodu poslat do prdele

Reagovat
exse

Sigma bude příští sezónu v dobrých sračkách. Nezbývá než se modlit, aby Pospíšil stihl odejít ještě v létě.

Reagovat
sosna

Na Janotkovi to u nás poslední dobou stálo no.

Reagovat
exse

Hra stála sice na Hořavovi, ale Janotka měl určitě velkej vliv na kabinu, takže bych jeho odchod rozhodně nebagatelizoval. Když vezmu co jste hráli minulou sezónu, přidám k tomu odchod hráčů a ještě méně zkušenějšího trenéra, tak prostě nejen že se nedá ani náhodou mluvit o pohárech, ale i taková 6. místo je dost nereálné.

Reagovat
smazaný uživatel

hra nestála určitě nějak existenčně na Hořavovi.

Reagovat
exse

Tak ono se to dá brát z mnoha pohledů, výsledky v podstatě stály na Ordošovi, kterej ale býval nejhorší na hřišti. Nejlépe hrál zase Pospíšil, ale u něho se taky nedá říct, že by na něm stála hra, protože trenér jeho kvality nedokázal využívat a jeho souhra s týmem nebyla ani zdaleka tak dobrá jak by mohla. Takže bych řekl, že největší vliv na celkovou hru měl právě Hořava a ikdyž to samozřejmě nebyl tak velký vliv jako měl Matějovský ve Spartě nebo Horváth v Plzni, tak rozhodně nebude lehce nahraditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

problém Olomouce byl (jak jsi správně řekl), že hra stála na Ordošovi.. kterej podzim měl vynikající.

Ti mladící nehráli ani svoje možnosti. ani Hořava a ani Pospíšil - kterej podle mě zatím není taková star, jak se o něm povídá. Chyba Olomouce byla v koncepci trenéra a celého toho okolo, což pochybuju, že se změní

Reagovat
Janze

Hořava patřil mezi důležité hráče, ale hra na něm určitě nestála. Janotkův vliv na kabinu odhaduješ z čeho? Méně zkušený trenér neznamená horší. A minulou sezónu jsme hráli tak, že jsme skončili pátí. Neříkám, že nemůžeme jít hodně dolů, ale klidně můžeme zase hrát o poháry.

Reagovat
exse

Od toho že byl snad nejstarší hráč a taky nejdéle působící v kádru? Ano, trenér může překvapit, ale ta šance je malá, Pivarník hrál sice hnusnej fotbal, ale výsledky se mu upřít nedají, takže Sigma bude dost možná hrát lepší fotbal, ale lepší výsledky bude dělat jen těžko. A další faktor je, že nejen že Sigma oslabuje, ale hlavně i konkurence posiluje a v lize je tak 6 týmů které mají lepší kádr a další tak 3 které mají podobně kvalitní.

Reagovat
Janze

Plzeň, Sparta, LIberec, MB (ale tam je vždycky hodně dobrých hráčů a nepoměrně horší výsledky) lepší, Dukla, Slavia, Jablonec kvalitativně podobný. Tzn bychom měli hrát o nějaké 4-8 místo.

Reagovat
sosna

Všimnul jsem si, že tvoje prognózy týkající se Sigmy většinou nevychází, takže díky. Vliv v kabině Janotka jistě měl, hlavně pak v kabině béčka, za které hrál na jaře pravidelně. A jeho odchod nebagatelizuju, jen hned netvrdím, že nás odchod nehrajícího hráče pošle do sraček. A že zrovna ty, tak častý Pivarníkův kritik, zmiňuješ odchod trenéra jako oslabení?

Reagovat
exse

??? Pokud se nepletu, tak jediná prognóza, kterou jsem ohledně Sigmy psal, byla po podzimu, když jsem psal, že s takovým fotbalem se Sigma nemůže udržet na špičce a že na jaře bude tabulkou klesat. Jestli se potvrdila, to musíš posoudit sám.

Reagovat
sosna

Já pamatuju pár drobnějších, např. první Kotůlkův zápas v Příbrami. Ale jinak uznávám, že tohle ti vyšlo. I když hlavně díky shodě naší těžké krize po debaklech se Spartou a výjmečné šňůře Liberce, kterou nikdo nepředpokládal. Ovšem tyhle tvoje soudy, že budem určitě ve sračkách a osm týmů nad náma jsou úsměvný.

Reagovat
exse

Tak ve sračkách, to bylo myšleno spíše z pohledu Sigmáků, pokud jste se tady semnou hádali o tom že 5. místo je pro vás hroznej neúspěch, tak kdyby jste příští sezónu hráli v druhé půlce, tak se to bude moci dát označit za sračky. No a klidně ti vyjmenuju týmy. Plzeň, Sparta, Liberec, to asi odsouhlasí každej. Boleslav a Slavia má kádr lepší, o tom snad nikdo taky nemůže pochybovat a k nim se dá přidat i Jablonec, pokud od nich nikdo neodejde, což asi nehrozí. To je zmiňovaných 6 týmů s lepším kádrem. Pak je tu Dukla u které se dá polemizovat o síle kádru, ale jako tým je o kilometry před Sigmou. No a pak ještě Teplice mají minimálně stejně dobrej kádr, z mého pohledu o trochu lepší. Takže to máme suma sumárum těch 8 týmů.

Reagovat
sosna

Což ovšem neznamená, že budou všichni tito umístěni podle kvality kádru. Tedy nad náma. Viz. Slavia a Teplice minule. A z mého pohledu náš kádr docela dost podceňuješ, pokud nad nás řadíš Jablonec, Teplice nebo Duklu. Ale rozhodně tě nebudu nějak přesvědčovat. To by byla ztráta času nás obou.

Reagovat
sosna

Aspoň si JJ ještě pořádně zahraje. Na zkoušce jsou v Sigmě momentálně američan, ukrajinec a slovák. Všichni mladí talenti. Vidlička ze Sparty chtěl údajně balík, takže určitě nepřijde.

Reagovat
stas87

kam zmizol ten jerome?neuspel?

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou zimu ho poslali pryč, podle wikipedie pak hrál třetí ligu ve švédsku

Reagovat
smazaný uživatel

Co ? On je bek ? Já ho měl za krajního nebo středního záložníka .. skvělá přihrávka i technika, vždyt dával kopu golu v sezoně, krom poslední ..

Reagovat
smazaný uživatel

hrával pravýho záložníka nebo křídlo..postupem času ho sigma začala stejně jako onofreje na druhé straně využívat spíš na bekovi..i později si kopl někdy na křídle, ale to byla spíš taková poslední alternativa. ale kopu gólů nedával nikdy, ve své nejlepší sezoně jich dal 5

Reagovat
smazaný uživatel

To je pro mě na záložníka Gambrinus ligy hodně .. a jeho kreativita k tomu .. proto se divím, že jej zatahovali do obrany, kde mi vůbec nepasuje ! Jak jsem to slyšel dnes v rádiu, že Brno získalo posilu do defenzivy, tak jsem si myslel, jakou koninu to zase řekli ..

Reagovat
FC Porto FC

Prosím at ještě odejde Pospíšil a Navrátil

Reagovat
Aris1914

Hlavně, že se říkalo, že se posílí obrana. A vedení pošle pryč jednoho z našich nejzkušenějších obranců. Proč já si tu permicu kupoval?? Tohle bude pěkně debilní sezóna.

Reagovat
sosna

Já si ji vezmu, jestli ji už nechceš. Kam to máš?

Reagovat
Aris1914

na Rko, ale neprodávám. Ještě chvilu budu optimista.

Reagovat
sosna

Já ji taky nechtěl koupit, ale vzít si ji zadarmo. Koupenou už jednu mám. Nezníš moc optimisticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Chci se tě zeptat jak se ti líbí návrhy nových dresů?

Reagovat
sosna

Přiznám se, že tohle jde mimo mě. Nějaký odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
sosna

Ty bílo-modrý jsou dobrý. Modro-zlatý celkem hnusný a ty červený takový vybledlý. Já jsem snad jedinej fanoušek Sigmy, kterýmu se líbili ty popelářský reflexně oranžový.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovéhle dresy fakt budem mět? Všecky čtyři varianty?

Reagovat
Aris1914

Já je taky pořádně neviděl, ale četl jsem že návhry měli být modrá doma a oranžová venku ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si pro ni jdu zítra, když to budu mít zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Solidní posila, sice byl poslední dobou z formy, ale na boj ve středu tabulky by to mělo stačit

Reagovat
exse

Jihlava má lepší kádr a i přesto bude bojovat tak o 10. místo, takže boj Brna o střed tabulky je trochu sci-fi, ikdyž Ludva se zdá být dobrým trenérem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že skončí někde ve středu, zas tak hrozný kádr nemají a snaží se alespoň trochu hrát fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud zůstanou v útoku kopyta Kroupa se Škodem, druholigovej Halaška a Markovič, kterej toho za těch pár zápasů taky moc nepředvedl, tak mám o ten střed tabulky trochu obavy...

Potřebujeme posilu do útoku

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní útočník je v česku obecně nedostatkové zboží... vlastně i lepší nekopové, co se snaží jsou lepší než kvalitní čutálisti, co na to serou a kluby jako Zbrojovka zadluží... a Krupicu nezahazuj, vysoké útočník je v téhle sranda lize taky užitečný

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že moc peněz v klubu není je to výborný tah Teď už jen ta zachrána ligy...

Reagovat
fabec1222

Schuster vám to zařídí

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to bude pro JJ lepší, ale nemám z toho dobrý pocit. Tož hodně štěstí přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, měli pustit radši dřevo Koutneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by radši Koutného stavět na stopera, kde hraje 100x líp než gigadřeva Dreksa a Šindelář.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nebo.

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo by lepší dávat šanci Buchtovi s Matyskou? máme nejlepší Juniory v ČR, tak proč toho nevyužít? dát osu zkušenejch hráčů Pernica-Zavadil-Mezlík-Frejlach a kolem nich poskládat mladý. Na ligu určitě mají Hladký, Matyska, Malík, Janoščin, Avdič, Varaďa, Lapeš a Stehlík

Reagovat
soukup

Pernica je vyloženě veterán no

Reagovat
smazaný uživatel

najdi mi prosím, kde sem napsal, že je veterán))))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele