Aktuality

Nejoblíbenější jedenáctku Premier League ovládl Manchester United

Do nejoblíbenější jedenáctky historie Premier League zařadili fanoušci hned sedm současných či bývalých opor Manchesteru United. V anketě hlavního sponzora soutěže banky Barclays hlasovalo 260 tisíc fanoušků, kteří nejčastěji dávali hlas velšskému záložníkovi Ryanu Giggsovi. Ten dostal 73 procent hlasů na svůj post.

Bulharsko bude trénovat Matthäus

Bývalý kapitán německé reprezentace Lothar Matthäus bude trénovat národní tým Bulharska. Devětačtyřicetiletý mistr světa z roku 1990 v novém působišti podepíše roční smlouvu s opcí na další dva roky.

Pohár nabídne deset zápasů s pěti prvoligovými kluby

Pět prvoligových týmů se představí ve středečních zápasech třetího kola Ondrášovka Cupu. Pohárová soutěž přinesla v předchozích kolech řadu překvapivých výsledků, a tak bude otázkou, zda další fázi tentokrát kluby nejvyšší soutěže přečkají bez klopýtnutí. Kolo je roztaženo do tří týdnů: dnes ho zahájí dvě utkání, ve středu se jich bude hrát deset.

Kolo Touré: Drogba zraje jako víno

Za týden přijde velký souboj. Souboj bohatých a nenáviděných klubů bude obrovsky pikantní pro každého z Pobřeží Slonoviny, jelikož hned čtyři hráči z této africké fotbalové země obléká dres těchto dvou klubů. Stoper Manchesteru City Kolo Touré si na Chelsea věří a doufá, že se jim podaří londýnský klub znovu porazit.

Puel je v Lyonu pod tlakem, prezident nevylučuje jeho propuštění

Olympique Lyon zažívá hodně mizerný vstup do ligového ročníku a může se stát, že prvním odvolaným koučem v letošní sezoně Ligue 1 se za několik týdnů stane Claude Puel. Ten se dostává pod velký tlak a jeho propuštění nevyloučil prezident klubu Jean-Michel Aulas...

Carragher nevěší hlavu. Jdeme správným směrem, tvrdí

Přes špatné výsledky se snaží zůstat pozitivní. Jamie Carragher, zadák Liverpoolu, sice v pondělí utrpěl od Manchesteru United porážku 2:3, i tak ale nachází ve hře svého mužstva dobré prvky a věří, že se tým odrazí k lepším zítřkům.

Brazilec Melinho se v Olomouci neprosadil a odchází

Brazilec Melinho už není hráčem Sigmy Olomouc. Třicetiletý tvořivý záložník se s vedením moravského klubu dohodl na předčasném rozvázání kontraktu a vrátil se domů do Brazílie, kde si bude hledat nové angažmá.

Mazuch: Sedět na lavičce bylo těžké, mou ambicí je hrát

Obránce bruselského Anderlechtu Ondřej Mazuch má za sebou nepříjemné období. Kvůli chybám v předchozích utkáních strávil dva zápasy na lavičce, v neděli se ale vrátil do základní sestavy při výhře 3:0 nad fotbalisty Kortrijku.

Do Plzně i Česka poprvé dorazil pohár pro vítěze Ligy mistrů

Poprvé v Plzni i v Česku se mohli dnes fandové podívat na stříbrný pohár pro vítěze Ligy mistrů a vyfotografovat se s ním. Nejslavnější evropskou trofej přivezl do Plzně na hodinu bývalý český reprezentant Vladimír Šmicer, jeden ze tří Čechů, kteří pohár získali. Pohár se pak objevil i v televizním studiu v Edenu při ligovém derby pražských "S".

Chovanec: Oba týmy chtěly vyhrát, zápas patřil k těm lepším

Kouč letenského týmu Jozef Chovanec ocenil po derby i hru Slavie, která dlouho vedla, ale nakonec neudržela ani remízu. "Když dá tým branku v devadesáté minutě, tak soupeř již moc času na vyrovnání nemá. Musím ale sportovně uznat, že Slavia hrála velmi dobře. Agresivně a bojovně," řekl Chovanec.

Sparťany těšilo, jak se v derby dokázali po změně stran zvednout

Fotbalisté pražské Sparty si po výhře 2:1 v derby na Slavii pochvalovali, jak se dokázali po nepovedeném prvním poločase zvednout. O přestávce je prý za nepříznivého stavu nabádal kouč a generální sportovní manažer Jozef Chovanec k většímu pohybu a nasazení, což se jim po změně stran povedlo přenést na hřiště.

Trenérem portugalské reprezentace bude Bento

Trenérem portugalské reprezentace se po odvolaném Carlosi Queirozovi stane Paulo Bento. Jednačtyřicetiletý bývalý obránce se už podle místních médií dohodl s šéfem svazu Gilbertem Madailem a oficiálně by měl být jmenován v průběhu týdne.

Jol: Měli jsme dát více branek

Ajax dal včera zapomenout na mizerný výkon ze hřiště Realu Madrid a v utkání šestého kola nizozemské Eredivisie vyhrál na půdě Feyenoordu Rotterdam 2:1. Jeho trenér Martin Jol byl se třemi body spokojený, přesto ho mrzelo, že jeho svěřenci nedokázali o osudu zápasu rozhodnout daleko dříve...

Za vedení po třech kolech se ceny neudílejí, ví César

Valencia během letní přestávky prošla obměnou kádru a ta se zatím nijak negativně nepodepisuje pod její výsledky. Celek z východu Španělska má po třech ligových kolech jako jediný z dvacetičlenného pelotonu Primera Division plný počet bodů, brankář César Sánchez to ale nepřeceňuje a ví, jak dlouhá cesta je ještě před ním a jeho spoluhráči...

Kjaer si přestup do Wolfsburgu nemůže vynachválit

Simon Kjaer v létě přestoupil z Palerma do Wolfsburgu a tento krok si nemůže vynachválit. Dánský obránce si je jistý, že se v červenci rozhodl správně, přestože o něj údajně usilovaly také Real Madrid nebo Manchester United.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele