Aktuality

Milita trápí častá střídání, Benítez zůstává v klidu

Střelecký prach Diegu Militovi na začátku nové sezony zvlhl. Argentinský střelec se v dosavadních zápasech ještě netrefil, přesto nechápe, proč je v posledních zápasech vždy střídán. O vysvětlení zažádal trenéra Rafaela Beníteze.

Messi není vážně zraněný. Guardiola chce větší ochranu

Fanoušci Barcelony si oddechli. Lionel Messi sice vynechá minimálně příští dva zápasy svého týmu, nemá ale zlomený kotník, jak tvrdily první informace po utkání na Atlétiku Madrid. Argentinskou hvězdu zranil Tomáš Ujfaluši, trenér Katalánců Pep Guardiola byl po jeho zákroku hodně naštvaný.

Berbatov změnil styl a je ještě platnější, chválí střelce Vidič

Dimitar Berbatov je v současnosti nejproduktivnějším útočníkem Manchesteru United a své kvality ukázal i při včerejším utkání Premier League proti Liverpoolu. Bulharský útočník dal slavnému soupeři hattrick a rozhodl tak o výhře Red Devils 3:2.

Neuer: S derby to nemělo nic společného, připomínalo to přátelák

Schalke 04 nadále pokračuje ve výsledkové i výkonnostní mizérii, což potvrdilo i včerejší derby proti Borussii Dortmund. Brankář Manuel Neuer byl po prohře 1:3 s regionálním rivalem hodně naštvaný a ke svým spoluhráčům adresoval slova kritiky.

Gourcuffa zklamalo, že Lyon z Bordeaux neodvezl ani bod

Yoann Gourcuff se poprvé od letního přestupu do Lyonu vrátil do Bordeaux. Olympique ale domácím podlehl 0:2 a dál se potácí ve spodní části tabulky francouzské ligy. Gourcuff prohlásil, že pískot domácích fanoušků na svou osobu vůbec nevnímal, a mrzí ho, že Lyon neodvezl ani bod.

Rosický o penaltě: Nikdo se k tomu neměl, tak jsem sebral balon

Tomáš Rosický šel v sobotu kopat penaltu v utkání anglické ligy se Sunderlandem proto, že se k tomu nikdo z jeho spoluhráčů neměl. Rozhodl se vzít jako zastupující kapitán na sebe zodpovědnost, ale situaci nezvládl, netrefil branku a pokutový kop neproměnil.

Given o své budoucnosti: Chci být součástí klubu, ale také chci chytat

Shay Given byl loni jasnou gólmanskou jedničkou Manchesteru City, letos už tomu tak není. V létě se z hostování v Birminghamu vrátil Joe Hart a irského brankáře zatím mezi tyče nepouští. Given tak začíná přemýšlet o lednovém odchodu na hostování...

Máme doma strach, posteskl si i přes výhru Večeřa

Fotbalisté Brna se po nevydařeném začátku postupně odpoutávají ze dna ligové tabulky. Na vítězství v Teplicích dokázala Zbrojovka navázat i plným bodovým ziskem na domácím hřišti po dnešním hubeném vítězství 1:0 nad Bohemians 1905. Poprvé v letošní sezoně dohrála Zbrojovka zápas s čistým kontem.

Plíšek: Je trestuhodné, že jsme o vítězství přišli

Mladoboleslavský kouč Karel Stanner se po utkání zlobil na své hráče, jak špatně si proti Teplicím vedli v defenzivě. I proto si nakonec remízy 3:3 vybojované v úplném závěru tolik cenil.

Habanec: Horší mužstvo tu už letos ani na jaře hrát nebude

Ústecký trenér Svatopluk Habanec volil po remízovém zápase s Českými Budějovicemi tvrdá slova. "Vyzní to hodně drsně, ale horší mužstvo tu už letos ani na jaře hrát nebude," řekl Habanec na adresu Českých Budějovic.

Kozák: Dát gól za Lazio už v úvodu sezony, to je sen

Už třetí rok působí v Itálii český fotbalista Libor Kozák, ale až v sobotu dokázal to, kvůli ho Lazio řím koupilo. Jednadvacetiletý útočník dal svůj první gól v Serii A, rozhodl o výhře 2:1 nad Fiorentinou a věří, že tím znovu zlepšil svoji pozici v týmu. Poprvé během angažmá v Laziu cítí, že je opravdu pevnou součástí kádru.

Chtěl bych dát Spartě gól a vyhrát, plánuje před derby Kisel

S jasným cílem dát gól a porazit Spartu půjde do pražského derby v devátém kole fotbalové ligy bývalý záložník letenského týmu Karol Kisel. V úvodních pěti zápasech nejvyšší soutěže skóroval čtyřikrát a je nejlepším střelcem Slavie.

Mourinha štve, že nemůže pomoct portugalské reprezentaci

Trenér Realu Madrid José Mourinho je rozladěný z toho, že nebude mít šanci vést portugalskou reprezentaci ve dvou říjnových zápasech kvalifikace mistrovství Evropy. Na jeho práci ve španělském velkoklubu by prý krátký záskok u národního mužstva neměl vliv.

Brabec se vrací do Edenu v dresu Sparty motivovaný, ale bez zášti

Po osmnácti měsících se obránce Erich Brabec vrátí jako hráč do Edenu. V pondělním pražském derby však už neoblékne dres domácí Slavie, ale naopak jejího velkého rivala Sparty, kam zamířil poté, co s ním kouč Karel Jarolím přestal počítat.

Ferguson: Odchod Beníteze z Liverpoolu mě nepřekvapil

Alex Ferguson v dnešním šlágru anglické Premier League pošle své svěřence do boje proti Liverpoolu, na druhé straně ale poprvé po mnoha letech neusedne na lavičku Rafael Benítez. Fergusona tato skutečnost příliš nevzrušuje a tvrdí, že letní odchod španělského trenéra očekával.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele