Aktuality

Rafinha se přidal ke kritikům Magatha. Nelíbil se mu jeho styl

Trenér Schalke Felix Magath je proslulý nejen svými dosaženými úspěchy, ale také svým autoritativním přístupem. Ke kritikům jeho stylu se otevřeně přihlásil i Rafinha, který pod trenérem strávil poslední sezonu. Na začátku srpna přestoupil do Janova.

Fletcher chce v United odehrát celou kariéru a přiblížit se legendám

Darren Fletcher patřil v minulé sezoně k nejvytíženějším hráčům Manchesteru United, přesto se jeho jméno na přestupovém trhu příliš neskloňuje. Skotskému záložníkovi to však vůbec nevadí. Na klubovém webu přiznal, že by v United rád strávil zbytek své kariéry.

Jsme připraveni zvážit nabídky, říká agent Grossa

Fabio Grosso by znovu po roce mohl změnit dres. Italský obránce před rokem na poslední chvíli přestoupil z Lyonu do Juventusu, nyní není součástí plánů nového trenéra Luigiho Delneriho a jeho agent Giuseppe Bozzo nevylučuje další změnu dresu...

Zůstávám v Brémách, ujistil fanoušky Mertesacker

Per Mertesacker udělal tlustou čáru za spekulacemi ohledně své budoucnosti. Sportovní ředitel Werderu Klaus Allofs nedávno fanoušky ujistil, že německý reprezentační obránce zůstane i nadále v Brémách, stejného názoru je i samotný hráč...

Sylvestre přestoupil z Mladé Boleslavi do Blackpoolu

Vedení Blackpoolu dnes představilo hned čtyři nové posily. Jednou z nich je nyní již bývalý záložník Mladé Boleslavi Ludovic Sylvestre, dalšími novými přírůstky v kádru nováčka Premier League pak jsou Craig Cathcart, Elliot Grandin a Malaury Martin...

FIFA bude v říjnu jednat o využití technologií

Šéf světového fotbalu Sepp Blatter potvrdil, že na programu říjnového jednání komise IFAB, která je zodpovědná za pravidla, bude diskuse o možnostech zavedení moderních technologií ve sporných brankových situacích.

Novým trenérem Austrálie se stal Osieck

Novým trenérem australského národního týmu byl dnes jmenován Holger Osieck. 61letý německý kouč a někdejší asistent Franze Beckenbauera nahradil Pima Verbeeka, který skončil po letošním světovém šampionátu...

Italové při Prandelliho premiéře prohráli s Pobřežím slonoviny

Premiéra trenéra Cesare Prandelliho na lavičce italské reprezentace skončila neúspěchem. Bývalí mistři světa nedokázali napravit nezdar na světovém šampionátu v JAR a v dnešním přípravném utkání v Londýně podlehli reprezentaci Pobřeží slonoviny 0:1. Sloni přitom byli oslabeni o kapitána Didiera Drogbu a dalších šest hráčů, kteří nedostali vízum.

Mourinho přivedl do Realu Carvalha z Chelsea

Portugalský fotbalista Ricardo Carvalho přestoupil z Chelsea do Realu Madrid. Znovu se tak sejde s trenérem Josém Mourinhem, s nímž vyhrál s Portem Ligu mistrů a který ho později přivedl i do Chelsea.

Kováč by mohl v Anglii změnit dres, chce ho Stoke

Český fotbalista Radoslav Kováč je údajně blízko k tomu, aby změnil dres v rámci anglické ligy. Defenzivního záložníka West Hamu chce podle informací britského serveru Sky Sports konkurenční Stoke. Zájem však prý projevila i italská Brescia.

ČMFS vyzval Drastíka, aby dodal důkazy o machinacích mezi sudími

Výkonný výbor Českomoravského svazu vyzval Andrease Drastíka, aby předložil důkazy o tom, že dochází k machinacím s nasazováním rozhodčích. Drastík, který v této sezoně coby asistent vypadl po devíti letech z ligové listiny, před časem z nekalých praktik obvinil komisi rozhodčích.

Štajner se těší na obnovení reprezentační kariéry doma v Liberci

Sám už se smiřoval s tím, že pro něj kariéra v reprezentaci skončila, když loni v říjnu s národním týmem nepostoupil na mistrovství světa. Jiřímu Štajnerovi ale po deseti měsících svitla nová naděje a ofenzivní hráč se těší na to, jak si ve středu v generálce před startem evropské kvalifikace zahraje proti Lotyšsku.

Sulejmani míří do Anglie, bude hrát za West Ham

Miralem Sulejmani po dvou letech ukončí své trápení v Ajaxu a zamíří do Anglie. Srbský útočník bude hájit barvy West Hamu United, kde má rok hostovat. Podle informací Sky Sports jsou oba kluby domluveny a Hammers už pro hráče potřebují pouze sehnat pracovní povolení...

Španěly čeká první zápas od triumfu na MS

Poprvé v historii čeká fotbalisty Španělska zápas, do kterého budou vstupovat v roli mistrů světa. Španělé se přesně měsíc po triumfu na světovém šampionátu v JAR představí v Mexiku: ve středu tam sehrají generálku na kvalifikaci mistrovství Evropy 2012, v níž bude jejich soupeřem i Česká republika.

Barcelona se znovu zaměřila na Mascherana, ten podle agenta není proti

Javier Mascherano má v plánu odejít z Liverpoolu a nakonec by místo do Interu mohl zamířit do Barcelony. Ta má o argentinského záložníka znovu zájem a sám hráč by se podle slov svého agenta přestupu do Katalánska nebránil...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele