Mchitarjanovi vadí lživé informace, jako první rozhodne Šachtar

25.06.2013, 15:54
Aktuality
Houstnout začíná situace okolo Henrika Mchitarjana. Arménský záložník za sebou má báječnou sezonu v dresu Šachtaru Doněck a v Evropě o něho je velký zájem. Hráče sleduje například Liverpool a spekuluje se o sumě pohybující se okolo dvaceti milionů liber. Sám pak popřel, že by si chtěl vynutit transfer...

"Těší mě, když vidím, jak se lidé zajímají o mojí kariéru, ale chtěl bych je požádat, aby se omezili jenom na pravdivé komentáře a nezveřejňovali lživé informace. Pokud mám někde smlouvu, snažím se jí také držet. Pokud se Šachtar s někým dohodne na prodeji, budu informován o detailech a pak se rozhodnu. Neplánuji žádná jednání s tiskem, jelikož nemohu komentovat něco, o čem nic nevím. Profesionální hráči mají svá pravidla a já je pochopitelně respektuji. Slibuji vám, že pokud se něco stane, dočtete se o tom na mých facebookových stránkách a na klubovém webu," napsal Mchitarjan na svém Facebooku.

Mchitarjan byl letos jednou z klíčových postav Šachtaru, v ukrajinské lize překonal střelecký rekord, když dal za jednu sezonu 25 branek a měl tak velký podíl na suverénní cestě za mistrovským titulem. V Doněcku má kontrakt ještě na dva roky.

24letý fotbalista si nyní zadělal na problémy, když chyběl na zahájení letní přípravy Šachtaru, za což dostane pokutu. "Henrik je pro náš tým hodně důležitý. Šachtar ho chce udržet, ale jsme připraveni naslouchat a zvážit všechny nabídky na přestup," uvedl výkonný ředitel klubu Sergej Palkin.

"S Liverpoolem v kontaktu nebyl, jsem si jistý, že podobné informace jsou nepravdivé. Liverpool s ním navíc jednat ani nemůže. Neslyšeli jsme ani nic o tom, že Mchitarjan chce odejít. Otázky na jeho chování budete muset adresovat pouze jemu," dodal Palkin.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (190)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pro Live by to konečně byla slušná posila.

Reagovat
El Fáňos

je pro Live jako dělanej a přál bych si ho tam, sledovat ho v premier l.

Reagovat
Paul Anka

to čtu snad pod každým článkem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

takze keci okolo od palkina,predat ho nechcu a budu ho drzat na silu

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tady je ten originální post,

Հարգելի երկրպագուներ

Իհարկե շնորհակալ եմ բոլորիցդ, որ հետաքրքրված եք իմ ֆուտբոլային գործերով, բայց ուզում եմ ձեզ խնդրել որ ոչ միայն չանեք անհարկի մեկնաբանություններ, այլեւ կանխեք բոլոր նրանց, ովքեր անընդհատ տարբեր չստուգված տեղեկություններ տարածելով թյուրիմացություններ են ստեղծում:

Մի քանի օր է անընդհատ տարբեր լրատվամիջոցների լուրերում, ֆորումներում ու ֆեյսբուքում կարդում եմ տեղեկություններ, որոնց մասին ես անգամ լուր չունեմ, բայց նշվում են, որ դրանք իբր հավաստի աղբյուրներից են կամ իմ ակումբին ու Եվրոպական այլ ակումբների մոտ կանգնած իրենց աղբյուրներից:

Ես հավատացնում եմ, որ այդպիսի աղբյուրներ ոչ ոք չունի եւ դրանք պատահական մեկնաբանություններ են:

Շատ են նաեւ գրվածքներ, որոնք վերաբերվում են մարդկանց, ովքեր տարիներ շարունակ շատ լուրջ ներդրում են ունեցել իմ կայացման գործում: Հատկապես ուզում եմ նշել, որ ՀՖՖ նախագահ Ռուբեն Հայրապետյանն այն մարդն է, ով միշտ ամեն ինչ արել է, որ ես հանդես գամ բարձրագույն ակումբներում, խաղամ լավ ֆուտբոլ եւ օգուտ տամ Հայաստանին ու իմ ժողովրդին եւ հիմա էլ Ռուբեն Հայրապետյանն անում է ամեն ինչ, որ ես հանդես գամ Եվրոպական ավելի լավ ակումբում: Ես միշտ եւ այսօր էլ շատ լավ հարաբերություններ ունեմ Ռուբեն Հայրապետյանի հետ եւ ՀՖՖ նախագահը ոչ մի կապ չունի տարբեր լուրերում նշվող տեղեկությունների հետ:

Իմ տրանսֆերային գործերով զբաղվում է իմ պաշտոնական գործակալը: Ես որպես պրոֆեսիոնալ ֆուտբոլիստ, չեմ հետաքրքրվում իմ գործակալի եւ իմ ակումբի գործերով: Ես պաշտոնական պայմանագիր ունեմ իմ ակումբի հետ եւ կատարում եմ իմ պարտականությունները: Եթե կայանա որեւէ գործարքի մասին համաձայնություն ակումբների միջեւ, ես այդ ժամանակ միայն կտեղեկանամ գործարքի մանրամասներին եւ կտամ իմ համաձայնությունը կամ` չեմ տա, եթե այն ինձ չբավարարի: Այժմ ես արձակուրդում եմ, շարունակում եմ հանգստանալ եւ գտնվում եմ Փարիզում:

Ռուսական եւ անգլիական տարբեր լրատվամիջոցներ փորձում են ինչ որ խնդիրներ լուծել, կամ իմ գործողություններից փորձում են ին որ եզրակացություններ անել: Այն օրերին, երբ գրում էին, որ ես մեկնել եմ բուժզննում անցնելու, ես այդ ժամանակ Երեւանում էի: Կամ ինձ տեսնելով Վիեննայի օդանավակայանում գրել էին, որ ես մեկնել եմ Ավստրիա եւ սպասում եմ ինչ որ բանի, բայց ես Վիեննայով մեկնում էի Փարիզ եւ քույրիկիս էի ճանապարհում Ժնեւ` աշխատանքի:

Ես այս ընթացքում չեմ ուզեցել որեւ լրատվամիջոցի հետ շփվել, որովհետեւ ես չեմ կարող մեկնաբանել բաներ, որոնցից ես տեղեկություն չունեմ: Պրոֆեսիոնալ ֆուտբոլիստի կյանքում կան կանոններ եւ ես պարտավոր եմ դրանք հարգել:

Խոստանում եմ, որ իմ ֆուտբոլային գործերի հետ ձեզ անպայման առաջինը կտեղեկացնեմ կամ իմ էջի կամ ՀՖՖ-ի պաշտոնական կայքի միջոցով:

Կրկին ուզում եմ շնորհակալություն հայտնել իմ բոլոր երկրպագուներին: Հուսով եմ կարողացա ամեն ինչ ասել ձեզ:

Reagovat
vladis271

nj, stratené v preklade.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, díky. Hned v tom mam jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

ale s koncom nesuhlasim

Reagovat
Aldeano

Trapné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

no nevyzera to dobre...

Reagovat
božský John

Shoda přísudku s podmětem asi nejsou jeho kamarádi

Reagovat
smazaný uživatel

Překlad:

Vážení příznivci

Samozřejmě děkuji všem z vás, kteří se zajímají o fotbalových věcech, ale já bych vás požádat, abyste nejen chanek nevhodné komentáře, ale také brání těm, kteří jsou neustále rozvíjeny různé mylné představy šíří neověřené informace.

O několik dní byly různé médií, zprávy, fóra a Facebook přečíst informace, které jsem ani neslyšel, ale uvedly, že jsou spolehlivým zdrojem nebo můj klub a další kluby v blízkosti svých zdrojů.

Ujišťuji vás, že žádná z těchto zdrojů, a oni nemají žádnou možnost se vyjádřit.

Existuje také mnoho skriptů, které se vztahují k lidem, kteří po léta měla významně přispět k rozvoji své práci bych chtěl zdůraznit, že Ruben Hayrapetyan je muž, který se vždy udělal všechno, co jsem se vrátit s vyšším ratingem. Můžu hrát dobrý fotbal a bude přínosem Ruben Hayrapetyan a můj lid a já udělám všechno, co se vrátím lepší klub a já jsem vždy velmi dobré vztahy s prezidentem FFA Ruben Hayrapetyan nemá nic do činění s různými zprávami Nalezeno informace.

Moje práce se zabývá převodem mým agentem já jako profesionální fotbalista, klub a můj agent, nezajímá mě, v mém případě mám oficiální smlouvu s klubem a plnit své povinnosti se bude konat mezi kluby dohodly na řešení, pak jsem jen kteghekanam transakční údaje a já ti dám svůj souhlas, nebo ne, pokud to není pro mě dost teď jsem na dovolené, budu odpočívat a Paříži.

Ruská a britská média se snaží řešit problémy, nebo že mé činy jsou závěry dnech, kdy se musel podrobit lékařskému vyšetření, které jsem šel, já byl v té době nebo mě viděl, jak napsat letišti ve Vídni. Šel jsem do Rakouska a na něco čeká, ale já jsem odjížděl ve Vídni, Paříži a Ženevě, moje sestra byla pryč práce.

Nemám v úmyslu všechna média komunikovat s, protože nemůžu komentovat věci, které nemám informace o profesionálních hráčů jsou pravidla v životě a já jsem povinen respektovat.

Slibuji, že budete mít na starosti mé fotbalu a můj první kteghekatsnem FFA stránky, nebo na oficiálních stránkách:

Opět chci poděkovat všem svým fanouškům nemohl jsem říct všechno.

Reagovat
božský John

Má skvělý vyjadřovací schopnosti

Reagovat
OVi.77

Ty vole to je šilené písmo dyť to vypadá všechno stejně..jak rozsypaná rýže

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně to vypadá všechno uplně stejně

Reagovat
Free_player

já si to myslel !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Armenie ma vyborny fotbalisty. Nechapu proc se jim nedari

Reagovat
stas87

pretoze nemaju obranu a brankara?

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna brankář je považovanej za legendu a asi to byl i hodně dobrej brankář když chytal za Zenit i Dynamo Moskvu, je jenom už trošku starej mno

Reagovat
smazaný uživatel

tak ofenzivním hráčům se v Rusku daří dost, jenom nejsou na očích větších klubů z Anglie,Španělska atd. a proto jim nezbývá nic jiného než hrát a přestupovat v Rusku/Ukrajině...

Reagovat
stas87

a to je pre nich daleko jednoduchsi a aj vyhodnesi,klima podobne,jazyk podobny a aj mentalita,lepsie ako sa jebat treba do francuzska,tam vyhoriet a pokorne sa vratit na ukrajinu ci ruska

Reagovat
smazaný uživatel

mentalita a jazyk uplne iny....armeni su neni slovania aj ich kultura a mentalita je daleko ina

Reagovat
stas87

ok,armensku historiu nastudovanu nemam ale ten jazyk..nemyslim si ze to bude az tak odlisne

Reagovat
smazaný uživatel

armeni mluvi arabsky (skupina jazyku), rusove a ukrajinci rusky (slovansky), je to hodně odlišný....

Reagovat
stas87

diky nevedel som aj ked...maju blizko azerbajdzan,mohlo ma to napadnut

Reagovat
smazaný uživatel

armeni rozhodne nepatri do skupiny arabskych jazyku : maji svuj vlastni jazyk i nabozenstvi, ktere je podobne tomu ruskemu (pravoslavnemu) taky maji vlastni pismo, ktere neni podobne nicemu a jako prvni prijali krestanske nabozenstvi na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste bych mohl podotknout, ze ano s rusama ci ukrajincema si rozumi, protoze byla armenie kdysi patrila do sssr, takze rusky tam umi vetsina a proto si "rozumi", jinak kultura apod. je naprosti jina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak co se jazyka týče tak v Arménii umí rusky i 5ti leté dítě, je to vlastně 2 oficiální jazyk je pravda že i proto je pro ně výhodnější přestoupit do Ruska/Ukrajiny než na západ, ale přece jenom když chtějí ti hráči být 'někým' i v zahraničí tak musí přestoupit do klubu z top 5 lig, ikdyž teď hádám aby byli arménskými hrdiny tak stačí prostě být hvězdou v Rusku/Ukrajině (Henrik/Ozbiliz/Movsisjan jsou toho důkazem)

Reagovat
smazaný uživatel

On mel zrejme na mysli reprezentaci Armenie....

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi by mi sedel do Dortmundu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si sežeň agenta, polské občanství a hurá do toho

Reagovat
smazaný uživatel

ať si sežene* :D

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde mi, že by ještě měl na přestup..

Reagovat
Kenneth

Taky by sel do horsiho klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

treba real madrid ne?

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

od fanusika z Talianska to nie je dobre ani ako pokus o vtip

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou to nějaký idiot napsal a teď se to používá všude..dokonce i u Mertense jsem četl, že šel do horšího..jste jak tupé ovce

Reagovat
smazaný uživatel

liga majstrov, výborný plat, perspektívny klub, stabilné miesto v základe vs. priemerný klub, bez pohárov, takže by šiel do horšieho

Reagovat
papanegra

zázemí, liga, klub známý po celém světě, plat tam bude mít podobnej, hezčí město, vyspělejší stát, jeden z mála co by se dostal do anglický ligy ze své země

Reagovat
papanegra

+ fans, v mnoha ohledech by si polepšíl, pohoršil by si jen, že dočastně se nejhrajou evropské poháry

Reagovat
Talker

Tím chceš říct, že v Liverpoolu by hrál za chleba a vodu a neměl stabilní místo v základu? A že Liverpool není perspektivní klub?

K tomu si přidej 3x kvalitnější ligu a výrazně vyšší úroven života a rozvoj té dané země.

Reagovat
Kenneth

Co je mu do nějaký vyšší úroven života a rozvoj země?

Reagovat
Talker

Že nemusí mít káru na sračky každý týden, protože silnice jsou úplně rozjebaný? Tím, že tam je mnohem menší korupce, lidi jsou tam vstřícnější, v případě prosazení nebude celebrita jen v rámci Ukrajiny, ale celosvětově?

Plat tam má sice super, uplatí tam asi úplně všechno, ale vybírat si mezi životem na Ukrajině nebo v Anglii? Jasná volba...

Reagovat
Talker

Ještě navíc v díře, jako je Doněck. Kdyby bydlel v Oděse, tak neřeknu, tam je nasypanejch peněz, že to není hezký (respektive je to hezký)

Reagovat
Kenneth

Mít ty prachy jako je on, tak je mi úplně jedno jestli jsem na Ukrajině nebo v Anglii. Navíc nevím co má být na Anglii krásného .

Reagovat
Talker

Já byl jak na Ukrajině (přímo v Doněcku), tak i v Anglii (ne přímo v Liverpoolu, ale v oblasti) a z mého pohledu je mnohem lepší být v Anglii

Reagovat
Kenneth

Jestli jsou pro něj důležité trofeje, peníze a LM tak je mu podle mě šumák, jaký jsou silnice a rozvoj v Anglii.

Reagovat
Talker

Chápu, že pro někoho, kdo byl nejdále na 2 týdny někde na dovolené v Egyptě nebo Španělsku s rodičema to je těžké pochopit, ale to, jak na tebe ta země působí je celkem důležité.

Reagovat
Kenneth

Tu sis vybral špatného, já žiju už 5. rokem v zahraničí.

Reagovat
Talker

A kde? V Rakousku? Já strávil dost času na Ukrajině (dokonce v oblasti Doněcku ). To je jedna rozvojová země. Další Azerbaijan na rok. Fakt dokážu porovnat podmínky v rozvojových a rozvinutých zemích.

Reagovat
Kenneth

Německo. Vem si to takhle, on bude kopat 8 let na Ukrajině fotbal ale pak se může zbytek života válet na Hawaii.

Reagovat
Talker

Stejně tak může 8 let kopat v Anglii a finančně na tom nebude hůře...

Reagovat
Kenneth

A taky s 0 trofejemi na konte.

Reagovat
Talker

Loni získali trofej...

Reagovat
božský John

Achmetov cpe do Doněcku šileně moc peněz, to neni moc dobrej argument.

Reagovat
Talker

Tak já tam byl 4 roky zpátky a tehdy to bylo dost pošmourný město...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ty by si sel do Jizni Korey treba na 3roky?

Reagovat
Talker

Momentálně ne, strávil jsem rok v cizině a mám chuť na chvíli zůstat zase doma. Ale kdyby přišla slušná nabídka práce, tak bych si rozhodně radši vybral Jižní Koreu než Ukrajinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja reagoval na Kennetha.. Ten psal co mu je do rozvoje zeme.. Ja bych radsi hral za 300 000tisic v anglii mez za milion na ukrajine

Reagovat
Kenneth

Tvůj pohled na věc.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych teda radší hrál za 280 v Doněcku než za 300 v Anglii..

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

nie, Liverpool neni perspektívny, narozdiel od nich je Šachťar momentálne v Európe niekde inde, navyše si nemyslím, že by sa to malo nejak zmeniť, hráči ako Aspas (aj keď ho mám celkom rád) alebo Alberto proste nie sú tí ktorí by ich tam mali dotiahnuť

a niekto tu písal, že Liverpool šetrí na platoch

Reagovat
Talker

To je jako napsat, jestli to myslí MU s Bebem, Zahou a Machedou s útokem na titul vážně. To jsou hráči na rozšíření kádru, kteří mají přinést kvalitu na lavičku. V útoku máš Suareze a Sturridge, kteří jsou v rámci Anglie špička.

Reagovat
Kenneth

Pokud se Arsenal posílí Higuaínem a Tottenham Villou a udrží Bale, tak je Liverpool opět bez šance.

Reagovat
smazaný uživatel

rozšírenie kádru za 8 a 12 mega?? no dobre

nie fakt reálne mi povedz, koho majú z tej LM vyradiť? ManU? ManC? Arsenal? Chelsea? a to sú pred nimi ešte THFC a EFC, fakt perspektíva

navyše mladé mužstvo má aj Aston Villa, tí nemajú perspektívu?

Reagovat
Talker

Proč sem taháš Aston Villu? Vždyt malem sestoupili. A koho by měli vyřadit? Arsenal klidně předběhnout můžou.

Reagovat
Rssa

Nejen Arsenal, letos to bude vyrovnané ve větším měřítku a třeba i United by se mohlo vrátit to hovno, co letos hráli a nějak ukopali k výhře.

Reagovat
Talker

Já věřím, že v první čtyřce bude zase MU, MC a Chelsea. Ta kvalita týmu je prostě úplně jinde, než zbytek. Takže zbývá Arsenal.

Reagovat
Rssa

Může se stát cokoli, i ta Chelsea může padnout, přece jen Mourinho je kazisvět

Reagovat
Talker

To sice je, ale většinou mu 3-4 roky trvá, než to dokurví a mezitím se mu to daří pozvednout. Já očekávám útok na 90 bodů.

Reagovat
Rssa

Teď se poprvé vrací do klubu, odkud ho vyhodili. Bude pokračovat v tom kurvení tam, kde minule přestal. Uvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

tí majú tiež perspektívne mužstvo

o tom, že by mali vyradiť Arsenal už toho bolo popísanééé a nakoniec 4 roky po sebe skončil Liverpool 7,6,8,7

Reagovat
Talker

Mají, ale skončili pomalu sestupem.

Reagovat
fenixLFC

7. este za starych majitelov kedy to uz bolo take vselijake, 6. po tom, co to pol seozny vyzeralo na boj o 12. miesto a pod dalglishom to zacalo slapat. potom 8. ked sa to zlomilo jedinym zapasom s arsenalom-vyhrat bojuje sa dalej, po tej nestastnej prehre uz o nic neslo tak sa na to aj dost kaslalo. tento rok bol uz vidiet posun hore tak nechapem preco by to nemohlo pokracovat v lepsich vykonoch a najme vysledkoch

Reagovat
smazaný uživatel

alebo prečo by to nemohlo pokračovať

Reagovat
fenixLFC

city chelsea tam budu jasne, na 99% aj united(to by musel moyes neskutocne dosrat) tottenham arsenal liverpool a trebars ten everton budu hrat o LM...z toho everton si dost pravdepodobne bude zvykat na noveho trenera u tottenhamu je to fakt u 80% o baleovi, stratit toho tak sa tam nedostanu. liverpoolu treba ustalit vysledky+posilnit co sa aj planuje a ten boj o LM nie je nerealny. aston villa ma taku perspektivu ze ked sa tam niekto z tych mladych vysvihne tak ho hned niekto kupi..takze ta perspektiva tam mco ani nie je

Reagovat
smazaný uživatel

v Liverpoole to nebolo viac menej o Suarézovi?

Reagovat
fff

Ty si jar Liverpoolu asi moc nesledoval, ked sa toto pytas.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC neni perspektivní

Reagovat
smazaný uživatel

je Aston Villa perspektívna??

Reagovat
smazaný uživatel

je a proč jí sem taháš?

Reagovat
fenixLFC

preco prave villa?

Reagovat
smazaný uživatel

a tí majú mladé mužstvo

Reagovat
fenixLFC

vid vyssie

Reagovat
Tomas Kazu Joker

srovnávej Villu s LFC, dokazuješ tím to, že tvoje IQ je jednociferné.. opravdu dementní názory tady předvádíš

Reagovat
smazaný uživatel

smrk smrk

Reagovat
Talker

Zůstat na Ukrajině nebo do Anglie?

Reagovat
Kenneth

Hrát každoročně LM nebo bojovat s Evertonem o EL?

Reagovat
Talker

Letos hráli 6 zápasů proti špičkovým klubům v LM, loni hráli proti Zenitu a Portu, předtím Arsenal, Řím, Barcelona... To mají více velkých zápasů i v rámci PL K tomu si přičti pár zápasů v rámci pohárů, přidej si i to, že mají mladý kádr a posilují, takže LM není úplně nereálný sen.

Reagovat
smazaný uživatel

a koho by z nej mali akože vykopnúť?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Š.Doněck-Wacker .. jak myslíte že zápas dopadne?

Reagovat
fajdax

Přestup do Liverpoolu by byl pro něj obrovskej krok zpět...

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
fajdax

Ten citron si strč do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovský ne, ale relativn í krok zpět by to byl.

Reagovat
Ronaldo.com

A v cem??

Reagovat
fajdax

Prakticky ve všem. Momentální Liverpool se nemůže Šachtaru rovnat .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Nějaký fanoušek MU sem hodil nějakou hlášku, že by to byl krok zpět a zbytek to papouškuje? Chápu ty, kteří to píšou z rivality, ale ten zbytek?

Reagovat
fajdax

Reagovat
r.mrazik

co treba z pohledu hrani ligy mistru to krok zpet je ne? nebo Doneck ji nema sanci letos hrat?

Reagovat
fajdax

Liverpool celkově nemá na to v příštích několika letech hrát LM a pokud si někdo myslí že jo, tak je buď idiot a nebo jejich fanda.

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa neposerte z tej LM vsetci..bude hrat sto krat lepsiu ligu v top klube..idiot je skor ten, kto tvrdi, ze je pre neho lepsie hrat pralesnu ligu len kvoli LM

Reagovat
smazaný uživatel

kurva a to je posledny krat, co akymkolvek sposobom obhajujem Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

a proc hrat za liverpool jen kvuli PL?:D

Reagovat
Rssa

Ale Thiaga ti stejně neprodáme

Reagovat
smazaný uživatel

ten uz je dohodnuty, jeho ocko uz len dotiahne par detailov

Reagovat
Rssa

Jeho ocko nebude dotahovat nic, Thiago se rozhodne sám pro Barcu a nebude furt jen tatínkův chlapeček...u nás se hraje hezčí fotbal a je hezčí počasí, navíc v LM máme šanci něco uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

teraz si nemenovaným z**om tak nahral neskutočne na smeč, že aj mňa pokúša friendly fire

Reagovat
fenixLFC

takze ked niekto neveri ze namju sancu dostat sa do LM tak sa maju aj oni na to vykaslat a nekupovat hracov, s ktorymi by sa tam mohli dostat?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
fenixLFC

utop sa

Reagovat
smazaný uživatel

Tady přece nejde jen o ligu mistrů. Liga, kterou hraje LFC každý týden, je nesrovnatelně kvalitnější. Samozřejmě zemi, historii klubu a fanoušky také nelze srovnávat. LFC pro něj nebude klub, ve kterém by měl ukončit kariéru, bude to přestupní místo. Tedy v případě, když bude pokračovat v dosavadních výkonech a ve svém rozvoji.

Nejenom fanda LFC staví tento klub před Doněck.

Reagovat
Talker

Viz výše, potkali za poslední 3 roky řekněme 8 zajímavých soupeřů, to ti dává 16 zápasů, kdy hraješ se špičkou za 3 roky. To si zahraje v rámci PL těch zápasů více.

Reagovat
r.mrazik

tak ja napsal jednu vec,kterou mu Pool dat nemuze...

nevidim do prachu a nebo jak se mu tam zije

samozrejme z pohledu ligy to je jak nebe a dudy...

Reagovat
Talker

Momentálně mu jí dát nemůže, to je pravda. Ale můžou si k ní navzájem dopomoct.

Reagovat
r.mrazik

zalezi na vysce naivity

Reagovat
Talker

Uvidíme, píšu k tomu níže, podle mě na ní můžou mít během následujících 2 let, pokud neposerou přestupy. Každopádně nemám důvod se tu hádat a obhajovat Liverpool, to at dělají jejich fanoušci...

Reagovat
Rssa

Liga mistrů by podle mého neměla být větší tahák než hrát týden co týden PL. Pro mě by to byla jasná volba.

Reagovat
r.mrazik

ono je to tezko rict...hrat o pohary a v LM v horsi lize,nebo vyssi stred v lepsi lize...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě když tu LM může vybojovat a vrátit LFC tam kam patří to by pro mě byla obrovská motivace LFC letos skončili dvanáct bodů za LM to si zvykali na nový systém to hráli půl roku bez DM s mladíky v základu a jedním útočníkem..ale né do LM neni šance se dostat..

Reagovat
fajdax

Za poslední větu .

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

do LM ma Pool mizivou sanci se dostat...proste si to pripust...uvidis,zivot bude barevnejsi

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

já sní nepočítám příští sezónu ale v průběhu řekněme tří let ano..šance je tu ale vždy

Reagovat
smazaný uživatel

To povedal aj Bin Ladin a vidíš ako to dopadlo

Reagovat
Talker

Nevím, poslední posily se jim povedli...

Sturridge 10+5, Coutinho 3+7 za půl roku a jsou mladí. K tomu Suarez, který je absolutní špička. Přidat tohohle Arména, do toho ještě ti dva Španělé na rotaci. Tu ofenzivní vazbu můžou mít hodně nabušenou. Pokud se jim podaří dát dokupy zadní řady, tak nevidím důvod, proč by nemohli jít do LM.

Třeba MU mělo v záloze prakticky jenom Carricka, který podával dobré výkony celou sezonu, v obraně taky neměli žádnou supersílu. My neměli taky obranu a zálohu o moc silnější než Liverpool.

Reagovat
r.mrazik

ale jo...nakupy maji celkem slusny,ale letos jim neverim a co bude za tri roky je tezko rict...

jen pokud zustane stejna situace,tak tu mas city,chelsea,mu,arsenal,kteri jsou o krok dal...

sice se to nebude nekomu libit,ale Pool radim az k te druhe vlne typu kohouti,everton...a pokud nebudou kupovat opravdu kvalitu,tak jim proste neverim

a jediny jejich opravdu kvalitni Suarez nejspis odejde....steeve taky lepsi uz nebude...tech otazek v kadru je az moc na to,aby sel Pool vys...

Reagovat
Rssa

Ale prosím tebe, jsi jak zaseknutý gramofón

Reagovat
r.mrazik

napis neco chytryho

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tej ich logike, by predminulu sezonu taky Duris prestupom Totenhamu, alebo LFC tiez fajne klesol po cisto futbalovej stranke. Netreba sa tym zaoberzt vobec, suto bud provokateri, ludia bez sudnosti, tupela, alebo najhorsie vsetko dokopy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tej ich logike, by predminulu sezonu taky Duris prestupom Totenhamu, alebo LFC tiez fajne klesol po cisto futbalovej stranke. Netreba sa tym zaoberzt vobec, suto bud provokateri, ludia bez sudnosti, tupela, alebo najhorsie vsetko dokopy.

Reagovat
smazaný uživatel

no alebo taký Sneider by sa mal pakovať do Hullu lebo je to PL vlastne aj Banega

Reagovat
smazaný uživatel

To si povedal ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tej ich logike, by predminulu sezonu taky Duris prestupom Totenhamu, alebo LFC tiez fajne klesol po cisto futbalovej stranke. Netreba sa tym zaoberzt vobec, suto bud provokateri, ludia bez sudnosti, tupela, alebo najhorsie vsetko dokopy.

Reagovat
smazaný uživatel

Sry pomaly net

Reagovat
smazaný uživatel

za Willianem

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, zaručené info. vyvrátené

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim že je načase vrtit Liverpool tam kam patři

Reagovat
smazaný uživatel

Vynutit si odchod ze Šachťoru do Liverpoolu už zavání mentální poruchou. Asi se chce dostat na MS jako Fernandinho.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Sám máš poruchu pičo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Metijuu

Reagovat
smazaný uživatel

tys asi vůbec článek nečetl, viď? Nikde se nepíše že si chce vynutit odchod ze Šachtaru tak si tu nevymýšlej blbosti

Reagovat
fenixLFC

tam sa venuj korupcnikom

Reagovat
Talker

Pro někoho mentální porucha, pro většinu logická možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Logická leda pro někoho, kdo zamrzl na Premier League a v životě neviděl nic jiného. Takže pro všechny ortodoxní PL fans.

Reagovat
Trand

A co když chce hrát v lize proti Arsenalům, Manchesterům a ne proti Poltavě?

Reagovat
smazaný uživatel

To je klidně možné. Ale to je právě ta mentální porucha.

Reagovat
Trand

Z tvého pohledu, já bych raději hrál proti lepším soupeřům a zlepšoval se a byl víc na očích než stagnoval na Ukrajině a čekal na pořádné zápasy do ligy mistrů, pokud neberu dvojzápas s Dynamem.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby hrál proti více lepším soupeřům, mohl by přestoupit třeba do Arsenalu Kyjev.

Reagovat
Trand

Ok.

Reagovat
Mr.Jindros

Tak jednoznačné to v žádném případě není. Sportovně je na tom Šachťar líp a ten život na Ukrajině démonizuješ.

Reagovat
Trand

Reagovat
db18

To by nejdřím Arménie musela zvládnout kvalifikace (a za druhé by arménci asi těžko sehnali lepšího hráče i kdyby v klubu seděl na lavičce)

Reagovat
smazaný uživatel

tos vysvětlil, proč by to u něj zavánělo tou mentální poruchou..

Reagovat
db18

No, z tohohle pohledu jsem na to nekoula

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nechápu, navíc pořádně vynikal jen v lize.. V LM už to tak slavný nebylo a táhli to jiní.

Reagovat
tomasinho

Pro LFC ale pořád výborná posila, hráč, který ten tým může posunout kupředu a zlepšovat. Na ty nejlepší zřejmě ještě nemá, tohle je pro něj ale ideál, chce-li tedy přestoupit do lepší soutěže, i když do horšího týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže taky se mu zrovna v Liverpoolu může stát, že vyhoří. A dovolím si tvrdit, že i když ne, z Liverpoolu bude do elitních klubů cesta daleko složitější, než ze Šachťoru.

Reagovat
tomasinho

Tak možné to je. Ale PL je hodně sledovaná, byl by tam hodně na očích, sice ne v LM, ale nemyslím si, že by to mělo ovlivnit případný další zájem větších klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

PL je sice hodně sledovaná, ale vedle LM je to o několik levelů níž. Navíc je tady spousta dalších rizik. V podstatě je nemožné, aby se tenhle hráč posunul z Liverpoolu výš (leda za nějakých 5 mega jako nechtěný hráč).

Reagovat
cristiano.K.

to je trapas

Reagovat
avicii

krasnu vec som pochopil s tunajsich diskusii...ked je hrac neznami neni hoden Liverpool, koho to zase kupuju a pod....ked je zaujem o velmi perspektivneho hraca je to krok spat pre neho....zacarovany kruh

Reagovat
Pokahontas

Trapné mediální spekulace jako obvykle

Co není 100%,tj.podepsaná smlouva,to naprosto nebrat vážně!

A zrovna tahle spekulace byla hodně trapná,to přece nemá Henrik zapotřebí,takový krok zpátky....Šachťor Liverpool

Reagovat
cristiano.K.

viděl jsem ho jen v LM, tam mě nezaujal, zklamán nebudu, pokud nevyjde.

Reagovat
db18

Zájem prý má i BVB

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele