Aktuality

Chovanec se zlobil na hráče, hovořil o fotbalové sebevraždě

Nezvládnuté standardní situace, nedisciplinovanost, neproměnění dalších šancí na zvýšení dvoubrankového náskoku a selhání v nastaveném čase. Tak pojmenoval důvody domácí remízy 3:3 mezi Spartou a Lausanne ve 3. kole Evropské ligy letenský trenér Jozef Chovanec. Počínání mužstva v závěru zápasu označil za fotbalovou sebevraždu.

Kapitán Chelsea Terry by příchod Rooneyho přivítal

Anglická sportovní periodika jsou v současnosti zahlcována příběhem Wayna Rooneyho a jeho možného odchodu z Manchesteru United. Okamžitě se začala skloňovat jména tří zřejmě nejbohatších klubů v Evropě, tedy Realu Madrid, městskému rivalu Manchesteru City a londýnské Chelsea.

Donovan nevylučuje návrat do Evertonu, rozhodne zdravotní stav

Zámořská MLS má přes zimu volno a některé její hvězdy vyhledávají angažmá v Evropě, aby se udržely ve formě. Vedle Davida Beckhama je podobným hráčem i kapitán americké reprezentace Landon Donovan, ten na začátku roku 2010 hostoval v Evertonu a není vyloučeno, že se do Liverpoolu brzy znovu vrátí...

Del Piero může definitivně překonat rekord Bonipertiho

Juventus hraje o víkendu s Bolognou a o motivci postaráno bude mít především Alessandro Del Piero. Zkušený útočník se může stát nejlepším ligovým střelcem v historii turínského klubu a z rekordních statistik Staré dámy tak definitivně vymazat legendárního Giampiera Bonipertiho...

Úspěšný kouč Psotka prodloužil o tři roky smlouvu s Olomoucí

Trenér Zdeněk Psotka prodloužil o tři roky smlouvu v Sigmě Olomouc. Podle nového kontraktu je s moravským klubem vázán do 30. června roku 2014. Sigma to dnes oznámila na svém webu.

Pospěch: Určitě jsme na Barceloně neudělali ostudu

Za jeden z největších zážitků kariéry a také za velkou zkušenost považuje český obránce Kodaně Zdeněk Pospěch středeční zápas Ligy mistrů na hřišti hvězdami nabité Barcelony. Reprezentační zadák si pochvaloval hlavně druhý poločas, ve kterém dánský mistr překvapil loňského vítěze soutěže aktivním napadáním a sahal po vyrovnání.

Pauleta: PSG před sebou má světlou budoucnost

Paris Saint-Germain by se po neplodných letech mohlo konečně zapojit do boje o francouzský titul. Francouzskému klubu se letos zatím daří, v Ligue 1 mu po devíti kolech patří třetí místo, suverénně si vede v Evropské lize a jeho bývalý útočník Pauleta věří, že PSG před sebou má světlou budoucnost...

Baroše v Galatasarayi povede rumunská legenda Hagi

Milana Baroše povede v Galatasarayi Istanbul trenér George Hagi. Legendární Rumun se vrací do klubu, kde prožil velkou část své hráčské kariéry, a nahradí Franka Rijkaarda, který byl ve středu odvolán kvůli špatným výsledkům. Istanbulský celek o tom informoval na svém webu.

Fenomenální Pelé zůstává králem fotbalu i v sedmdesáti

Přestože kopačky pověsil Edson Arantes do Nascimento alias Pelé na hřebík před více než 30 lety, je dodnes všeobecně považován za nejlepšího hráče historie. Brazilský míčový kouzelník a trojnásobný mistr světa, který během své kariéry nastřílel za FC Santos, New York Cosmos a reprezentaci 1281 gólů v 1363 zápasech, oslaví v sobotu 23. října sedmdesátiny.

Raúl dal 70. gól v pohárech a vévodí historické tabulce kanonýrů

Španělský útočník Raúl ve službách Schalke 04 dal svůj 70. gól v pohárových zápasech, čímž se dostal do čela historické tabulky střelců. Třiatřicetiletý kanonýr skóroval hned dvakrát v utkání Ligy mistrů proti Hapoelu Tel Aviv a překonal německou legendu Gerda Müllera.

Agent: Demichelis během ledna takřka jistě odejde

Působení Martina Demichelise v Bayernu Mnichov se podle všeho chýlí ke svému konci. Argentinský obránce nepatří do základní sestavy bavorského klubu a už o víkendu se ukázalo, že s ním trenér Louis van Gaal nepočítá ani jako s prvním náhradníkem na post stopera. Mluví se tak o odchodu, který je podle agenta takřka jistý...

HN: Policie obvinila čtyři aktéry úplatkářské aféry

V aféře údajných úplatků, kterou v březnu rozpoutal tehdejší prezident klubu Bohemians Praha Karel Kapr, padla první obvinění. Podle Hospodářských novin policie obvinila brankáře olomoucké Sigmy Petra Drobisze z uplácení, Kapra a tehdejší hráče střížkovského klubu Miroslava Obermajera a Davida Zoubka z přijímání úplatku.

Bale je úžasný, chválil autora hattricku Redknapp

Tottenham v taháku středečních zápasů Ligy mistrů prohrál sedmigólovou přestřelku na půdě Interu Milán, v jeho kádru si však minimálně jeden hráč absolutorium zasloužil. Je jím střelec třech branek Gareth Bale, kterého si manažer Harry Redknapp nemůže vynachválit...

Do sparťanské sestavy se po zranění vrací obránce Kušnír

Tři a půl měsíce trvala léčba zlomeniny kotníku obránce Ondřeje Kušníra, ve čtvrtečním utkání Evropské ligy proti Lausanne s ním už trenér Jozef Chovanec počítá do základní sestavy.

Rooney se prý obává o kádr Manchesteru, a proto chce pryč

Už i sám útočník Wayne Rooney potvrdil, že chce opustit Manchester United. I když se mluví o tom, že má neshody s trenérem Alexem Fergusonem, anglický fotbalový reprezentant uvedl jiný důvod. Vedení klubu mu prý nezaručilo, že bude výrazně investovat do posil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele