Aktuality

PSV by rádo udrželo Afellaye, ten budoucnost zatím konkrétně neřeší

Hodně rušno by v následujících měsících mohlo být okolo Ibrahima Afellaye. 24letý nizozemský záložník hraje za PSV Eindhoven a na konci letošní sezony mu vyprší smlouva. Zájemci o jeho služby jsou, jeho zaměstnavatel se ovšem nevzdává možnosti si svou hvězdu pojistit...

Valeron: Kritika je normální, musíme zvednout hlavy

Hodně špatný vstup do nové sezony za sebou má Deportivo La Coruňa, galicijský klub ještě nevyhrál a krčí se u dna tabulky španělské nejvyšší soutěže. Zkušený záložník Juan Carlos Valeron ví, že není na místě propadat panice a snaží se uklidnit fanoušky...

Buďte trpěliví, prosí hráči Liverpoolu své fanoušky

Reds se momentálně nachází až na šestnácté pozici v Premier League, což pochopitelně jejich "fans" nemůže těšit. Svěřenci Roye Hodgsona získali z úvodních šesti zápasů jen šest bodů, přičemž vyhráli jediný zápas a na vedoucí Chelsea ztrácí již propastných devět bodů. Brankář Pepe Reina a stoper Martin Škrtel však zůstávají pozitivní a žádají čas.

Van Nistelrooy stále nemá jasno o budoucnosti, nevyloučil konec s fotbalem

Útočník Hamburku Ruud van Nistelrooy stále neví, kterým směrem povedou jeho další kroky. Nizozemský střelec by se ale v žádném případě nebránil prodloužení kontraktu v severoněmeckém městě. Bývalý hráč Realu Madrid tvrdí, že setrvání v HSV je jeho prioritou.

Kenwright tvrdí, že Everton může vysvobodit jen nový majitel

Everton patří k největším zklamáním dosavadního průběhu Premier League a předseda klubu Bill Kenwright spojuje současné postavení s finanční nestabilitou klubu. Tvrdí, že jen nový bohatý vlastník může tým dostat na vyšší úroveň.

Dejte Juventusu trochu času, žádá Chiellini

Turínský Juventus se pomalu dostává z počátečního výsledkového úpadku, což o víkendu potvrdil domácí výhrou 4:2 nad Cagliari. Giorgio Chiellini ale ví, že souhra v týmu ještě zdaleka není ideální. Fanoušky proto žádá o trpělivost.

Barcelona chce napravit rok staré zklamání s Kazaní

Je tomu již rok, ale hráče Barcelony stále straší vzpomínka na zápasy s Kazaní z minulé sezony základní skupiny Ligy mistrů. Ruský celek tehdy obral favorita o čtyři body a ve středu bude mít znovu možnost ukázat, že to na Katalánce umí. Škodolibý los totiž oba celky znovu zařadil do stejné skupiny.

Preziosi vyloučil Ranocchiův zimní přestup do Interu

Andrea Ranocchia dokončí sezónu v Janově, přestože italská média spekulují, že by mladý obránce už v zimě mohl zamířit do Interu Milán. Prezident Janova Enrico Preziosi prohlásil, že 22letý hráč v probíhajícím ročníku měnit dres nebude.

De Gea Manchester neřeší. Soustředí se na Atlético

David de Gea upoutal pozornost velmi dobrými výkony v brance Atlétika Madrid, o mladého hráče se tak zajímají špičkové kluby jako Manchester United nebo Barcelona. 19letý talent ale zachovává chladnou hlavu a soustředí se pouze na Atlético, kde má smlouvu do léta 2013.

Trenér Příbrami Hřídel byl odvolán

Příbram bude mít nového trenéra. Šéf klubu Jaroslav Starka dnes řekl, že kvůli výsledkům odvolal Martina Hřídela, který tým vedl od začátku sezony. Jeho nástupce oznámí ve čtvrtek. Klub je po třetině soutěže na 14. místě tabulky se stejným bodovým ziskem jako dva týmy na sestupových příčkách.

Deschamps potvrdil, že v létě vážně jednal s Liverpoolem

Didier Deschamps mohl v této sezoně vést Liverpool. Kouč Marseille to přiznal na tiskové konferenci před zápasem Ligy mistrů s Chelsea. Bývalý francouzský reprezentant ale nabídku odmítl kvůli nepříliš vhodnému načasování.

Zbytečně jsme kombinovali, hodnotil první prohru Psotka

Olomouc poprvé v sezoně pocítila hořkost porážky, když v Teplicích nevstřelila gól a Severočechům podlehla 0:1. Trenér Hanáků Zdeněk Psotka odjížděl z Teplic hodně zklamaný z výsledku, ale také výkonu svých svěřenců.

Galliani věří, že AC Milán konečně vyhraje Serii A

Adriano Galliani vkládá do současného kádru AC Milán ty nejvyšší naděje. Viceprezident klubu věří, že tento tým vyhraje italskou nejvyšší soutěž a po letech tak umlčí kritiky, kteří kádr nabitý hvězdami často srovnávají se zábavním parkem.

CSKA před čtvrtečním utkáním EL se Spartou odmítá roli favorita

Moskevský klub CSKA se těší na čtvrteční utkání s pražskou Spartou v Evropské lize. Zatímco klub ruské armády ve svém posledním utkání v neděli vyhrál v Tomsku 3:0, pražský tým v sobotu doma jen remizoval s Mladou Boleslaví 1:1, čehož si povšiml i ruský tisk. Nálepku favorita však mluvčí CSKA odmítl.

Simao by rád zůstal v Atléticu, soustředí se ale jenom na své výkony

Simao Sabrosa se nedávno rozloučil s portugalským národním týmem a rozhodl se soustředit výhradně na klubovou kariéru. Někdejší kapitán lisabonské Benfiky je nyní hráčem Atlética Madrid, na konci letošní sezony mu vyprší smlouva a rozhodně by se nezlobil, kdyby si působení v hlavním městě Španělska ještě prodloužil...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele