Aktuality

Chovanec: Oba týmy chtěly vyhrát, zápas patřil k těm lepším

Kouč letenského týmu Jozef Chovanec ocenil po derby i hru Slavie, která dlouho vedla, ale nakonec neudržela ani remízu. "Když dá tým branku v devadesáté minutě, tak soupeř již moc času na vyrovnání nemá. Musím ale sportovně uznat, že Slavia hrála velmi dobře. Agresivně a bojovně," řekl Chovanec.

Sparťany těšilo, jak se v derby dokázali po změně stran zvednout

Fotbalisté pražské Sparty si po výhře 2:1 v derby na Slavii pochvalovali, jak se dokázali po nepovedeném prvním poločase zvednout. O přestávce je prý za nepříznivého stavu nabádal kouč a generální sportovní manažer Jozef Chovanec k většímu pohybu a nasazení, což se jim po změně stran povedlo přenést na hřiště.

Trenérem portugalské reprezentace bude Bento

Trenérem portugalské reprezentace se po odvolaném Carlosi Queirozovi stane Paulo Bento. Jednačtyřicetiletý bývalý obránce se už podle místních médií dohodl s šéfem svazu Gilbertem Madailem a oficiálně by měl být jmenován v průběhu týdne.

Jol: Měli jsme dát více branek

Ajax dal včera zapomenout na mizerný výkon ze hřiště Realu Madrid a v utkání šestého kola nizozemské Eredivisie vyhrál na půdě Feyenoordu Rotterdam 2:1. Jeho trenér Martin Jol byl se třemi body spokojený, přesto ho mrzelo, že jeho svěřenci nedokázali o osudu zápasu rozhodnout daleko dříve...

Za vedení po třech kolech se ceny neudílejí, ví César

Valencia během letní přestávky prošla obměnou kádru a ta se zatím nijak negativně nepodepisuje pod její výsledky. Celek z východu Španělska má po třech ligových kolech jako jediný z dvacetičlenného pelotonu Primera Division plný počet bodů, brankář César Sánchez to ale nepřeceňuje a ví, jak dlouhá cesta je ještě před ním a jeho spoluhráči...

Kjaer si přestup do Wolfsburgu nemůže vynachválit

Simon Kjaer v létě přestoupil z Palerma do Wolfsburgu a tento krok si nemůže vynachválit. Dánský obránce si je jistý, že se v červenci rozhodl správně, přestože o něj údajně usilovaly také Real Madrid nebo Manchester United.

Milita trápí častá střídání, Benítez zůstává v klidu

Střelecký prach Diegu Militovi na začátku nové sezony zvlhl. Argentinský střelec se v dosavadních zápasech ještě netrefil, přesto nechápe, proč je v posledních zápasech vždy střídán. O vysvětlení zažádal trenéra Rafaela Beníteze.

Messi není vážně zraněný. Guardiola chce větší ochranu

Fanoušci Barcelony si oddechli. Lionel Messi sice vynechá minimálně příští dva zápasy svého týmu, nemá ale zlomený kotník, jak tvrdily první informace po utkání na Atlétiku Madrid. Argentinskou hvězdu zranil Tomáš Ujfaluši, trenér Katalánců Pep Guardiola byl po jeho zákroku hodně naštvaný.

Berbatov změnil styl a je ještě platnější, chválí střelce Vidič

Dimitar Berbatov je v současnosti nejproduktivnějším útočníkem Manchesteru United a své kvality ukázal i při včerejším utkání Premier League proti Liverpoolu. Bulharský útočník dal slavnému soupeři hattrick a rozhodl tak o výhře Red Devils 3:2.

Neuer: S derby to nemělo nic společného, připomínalo to přátelák

Schalke 04 nadále pokračuje ve výsledkové i výkonnostní mizérii, což potvrdilo i včerejší derby proti Borussii Dortmund. Brankář Manuel Neuer byl po prohře 1:3 s regionálním rivalem hodně naštvaný a ke svým spoluhráčům adresoval slova kritiky.

Gourcuffa zklamalo, že Lyon z Bordeaux neodvezl ani bod

Yoann Gourcuff se poprvé od letního přestupu do Lyonu vrátil do Bordeaux. Olympique ale domácím podlehl 0:2 a dál se potácí ve spodní části tabulky francouzské ligy. Gourcuff prohlásil, že pískot domácích fanoušků na svou osobu vůbec nevnímal, a mrzí ho, že Lyon neodvezl ani bod.

Rosický o penaltě: Nikdo se k tomu neměl, tak jsem sebral balon

Tomáš Rosický šel v sobotu kopat penaltu v utkání anglické ligy se Sunderlandem proto, že se k tomu nikdo z jeho spoluhráčů neměl. Rozhodl se vzít jako zastupující kapitán na sebe zodpovědnost, ale situaci nezvládl, netrefil branku a pokutový kop neproměnil.

Given o své budoucnosti: Chci být součástí klubu, ale také chci chytat

Shay Given byl loni jasnou gólmanskou jedničkou Manchesteru City, letos už tomu tak není. V létě se z hostování v Birminghamu vrátil Joe Hart a irského brankáře zatím mezi tyče nepouští. Given tak začíná přemýšlet o lednovém odchodu na hostování...

Máme doma strach, posteskl si i přes výhru Večeřa

Fotbalisté Brna se po nevydařeném začátku postupně odpoutávají ze dna ligové tabulky. Na vítězství v Teplicích dokázala Zbrojovka navázat i plným bodovým ziskem na domácím hřišti po dnešním hubeném vítězství 1:0 nad Bohemians 1905. Poprvé v letošní sezoně dohrála Zbrojovka zápas s čistým kontem.

Plíšek: Je trestuhodné, že jsme o vítězství přišli

Mladoboleslavský kouč Karel Stanner se po utkání zlobil na své hráče, jak špatně si proti Teplicím vedli v defenzivě. I proto si nakonec remízy 3:3 vybojované v úplném závěru tolik cenil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele