Aktuality

Zlámal v premiéře zavinil penaltu, věří ale, že se Slavia zvedne

Nešťastnou premiéru v barvách Slavie Praha včera prožil čtyřiadvacetiletý gólman Zdeněk Zlámal. Po jeho faulu na Rezka kopala Plzeň penaltu a sám postižený z ní rozhodl o nejtěsnější výhře Západočechů. Vedoucí celek ligové tabulky vyhrál už podesáté za sebou.

Rooney přisuzuje pokles formy i odlišné pozici v sestavě

Wayne Rooney v posledních týdnech fotbalově strádá a hlas kritiků na jeho hlavu pozvolna zesiluje. Útočník Manchesteru United ale žádá o trpělivost a přiznal, že na jeho výkonnostním poklesu formy má vliv i změna jeho pozice na hřišti.

Slavia dnes ukázala více než my, uznal Vrba

Nový trenér Michal Petrouš začal na slávistické lavičce prohrou. Ani jeho svěřenci nedokázali zastavit vedoucí Plzeň, která zvítězila podesáté za sebou. "Nehodnotí se mi to dobře, protože jsme prohráli. Ale na druhou stranu si myslím, že zápas byl nadprůměrný, měl nasazení, osobní souboje a se šťastným koncem pro Plzeň," řekl Petrouš.

Arbeloa nabádá Real k intenzivní defenzivě

Real Madrid má před sebou důležité ligové utkání proti Deportivu La Coruňa a na snížení náskoku v čele ligy potřebuje naplno bodovat. Obránce Alvaro Arbeloa proto nabádá své spoluhráče k usilovné defenzivě. Podle něj je právě neprostupná obrana cestou k úspěchu.

Coutinho poděkoval za šanci Benitezovi i Cordobovi

Osmnáctiletý mladík Philippe Coutinho se pozvolna prosazuje do nabitého kádru Interu Milán a ani on podle svých slov nečekal, že jeho šance přijde tak brzy. Za šanci zahrát si v týmu úřadujícího italského mistra poděkoval kromě šéfa Rafaela Beniteze také Ivanu Cordobovi.

Kouč Ramos povede Dněpropetrovsk s Laštůvkou a Holkem

Španělský kouč Juande Ramos povede ukrajinský celek Dněpr Dněpropetrovsk, za který hrají i Jan Laštůvka s Mariem Holkem. Šestapadesátiletý trenér, jenž působil i na lavičce Realu Madrid, se dohodl na kontraktu na čtyři roky. Uvedl to oficiální internetový server klubu.

Další klopýtnutí si už nemůžeme dovolit, tuší hráči Atlétika

Fotbalisté Atlétika Madrid nevykročili za obhajobou vítězství v Evropské lize zrovna ideálně a po dvou kolech základní skupiny se s jediným bodem krčí na posledním místě tabulky. Po úvodní porážce na hřišti Arisu Soluň zachraňoval ve čtvrtek tým s českým bekem Tomášem Ujfalušim v druhé půli aspoň remízu 1:1 s Leverkusenem.

Ujfaluši prodloužil v Atlétiku, nový kontrakt platí do roku 2014

Obránce Tomáš Ujfaluši prodloužil smlouvu v Atlétiku Madrid do 30. června 2014. Původní kontrakt měl vypršet v létě příštího roku. ČTK o dohodě informoval hráčův agent Dalibor Lacina.

Kalouda: Porážka s CSKA byla pro Spartu hodně krutá

Ještě na jaře patřil do kádru pražské Sparty, přesto ve čtvrtečním utkání Evropské ligy fandil Luboš Kalouda spíše fotbalistům CSKA Moskva, odkud hostuje v druholigové Astrachani. Nejraději by však byl, kdyby zápas skončil remízou, ovšem nepovedený závěr přinesl Spartě porážku 0:3. Podle Kaloudy to je výsledek hodně krutý.

Arles má nového trenéra, Estevana střídá Hadžibegič

Letošní ročník francouzské nejvyšší soutěže zná jméno prvního odvolaného trenéra a při pohledu na tabulku Ligue 1 je poměrně snadné zjistit, kde se změna udála. V Arles definitivně skončil Michel Estevan, jehož nahradil Faruk Hadžibegič...

Kouč Příbrami bude známý až po víkendu, tým povedou asistenti

Nový kouč fotbalistů Příbrami po odvolaném Martinu Hřídelovi bude nejspíš známý až na začátku příštího týdne. Klubové vedení v čele s šéfem Jaroslavem Starkou ještě definitivně neuzavřelo s druholigovým lídrem Vlašimí dohodu o příchodu Romana Nádvorníka, o kterého aktuálně čtrnáctý celek nejvyšší soutěže od středy usiluje.

Veloso: Vím, že se mám ještě hodně co učit

Miguel Veloso byl v posledních letech pravidelně spojován s odchodem z lisabonského Sportingu a portugalskému klubu dal sbohem letos v létě. Se svou nabídkou uspěl Janov a 24letý záložník mu důvěru zatím nesplácí ideálními výkony, sám ale žádá všechny o trochu trpělivosti...

Ruský tisk: Sparta v koncovce nebyla soupeř, CSKA ji rozdrtil

Za přesvědčivé a drtivé označují dnes ruské listy vítězství moskevského CSKA nad pražskou Spartou ve čtvrtečním 2. kole Evropské ligy. Na stadionu na moskevském předměstí Chimki hosté podlehli 3:0, stejně jako předchozí soupeř Lausanne. Výše skóre je však po průběhu zápasu prý nezasloužené.

Adriano je v Římě spokojený. Zatím shazuje kila

Brazilec Adriano je v AS Řím spokojený. 28letý útočník se italskému vicemistrovi v létě upsal na tři roky a nyní odmítl spekulace, že by se mu v klubu nelíbilo. Adriano toho za AS zatím mnoho neodehrál, sám uznává, že fyzická kondice je pro něj stále problém.

V Liverpoolu si jsou jisti, že se Torres brzy rozstřílí

Liverpool se v nové sezóně trápí a jednou z příčin je střelecká forma Fernanda Torrese. Španělský útočník zatím vstřelil jediný gól a svoji smůlu neprotrhl ani včera v Evropské lize v Utrechtu. Torres se ale může spolehnout na plnou podporu spoluhráčů i manažera Hodgsona.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele