Aktuality

Marchisio: Chci zůstat a oni mě zde chtějí udržet

Nejenom na své výkony na hřišti v posledních týdnech myslí Claudio Marchisio. Záložník turínského Juventusu by rád vylepšenou smlouvu se Starou dámou, zároveň ale popírá, že by situace byla nějak vyhrocená a vše by mělo nutně skončit jeho možným odchodem...

Srbové odvolali trenéra Antiče i bez porážky

Trenér Radomir Antič skončil u srbské reprezentace už po dvou kvalifikačních zápasech, přestože v nich jeho svěřenci neprohráli. Vedení fotbalového svazu s ním rozvázalo smlouvu a jeho nástupcem jmenovalo Vladimira Petroviče, který momentálně vede rumunský klub Temešvár.

Tioté: Přestup do Anglie mi navrhl Drogba

Cheik Tioté si na konci letního přestupového okna splnil sen, když se dohodl na angažmá s anglickým Newcastem United. Reprezentant Pobřeží slonoviny přiznal, že v jeho rozhodnutí hrál velkou roli Didier Drogba, který mu prý přestup do Premier League poradil.

Piták jde z Jablonce hostovat do Hradce Králové

Karel Piták posílí Hradec Králové. Do mateřského klubu přichází třicetiletý záložník z Jablonce na hostování do konce ročníku 2010/11 a už dnes odpoledne se zapojí do tréninku s novými spoluhráči. ČTK to potvrdil sportovní manažer Východočechů Ladislav Škorpil.

Atlético začne obhajobu prvenství v Evropské lize bez Ujfalušiho

Po Lize mistrů odstartují boje ve skupinách i v Evropské lize. Poslední vítěz Atlético Madrid začne obhajobu na hřišti Arisu Soluň, chybět u toho však bude český obránce Tomáš Ujfaluši, který ještě není po zánětu achillovky zcela fit a s týmem do Řecka neodletěl. Hrát však může dalších jedenáct českých fotbalistů.

V Enschede slavili remízu s Interem jako vítězství

I remízový výsledek na domácí půdě může týmu udělat hodně radosti. Jako nejnovější důkaz slouží fotbalisté Twente Enschede, kteří se radují v Lize mistrů z nerozhodného výsledku 2:2 s obhájcem triumfu Interem Milán. Nizozemský tým při své premiéře mezi evropskou elitou naznačil, že se s ním musí počítat.

Brzy se dostaneme do formy, ujišťuje fanoušky Milito

Inter Milán má pomalejší rozjezd do nové sezony a ukázal to i včera, kdy v úvodním vystoupení v letošním ročníku Ligy mistrů musel v Enschede dotahovat a nakonec s Twente remizoval 2:2. Dobrou formu rozhodně nemá například útočník Diego Milito...

Valencia je vážně zraněn, může přijít i o zbytek sezony

Hned dvě hořké pilulky včera museli spolknout v Manchesteru United. Rudí ďáblové ve svém prvním vystoupení v základní skupině letošního ročníku Ligy mistrů nesplnili roli favorita a v ostrovním derby jenom remizovali s Rangers 0:0, navíc přišli o záložníka Valenciu, ten může přijít i o zbytek sezony...

Alvarez: Musíme si dávat reálné cíle

Sevilla loni nesplnila své předsezonní cíle a měla co dělat, aby nakonec zachránila účast v předkole Ligy mistrů. Do hlavní soutěže se ovšem již probojovat nedokázala a jasnou prioritou pro letošní sezonu se tak i přes účast v Evropské lize stala Primera Division...

Van Gaal neřadí Bayern mezi největší favority Ligy mistrů

S Bayernem Mnichov se před začátkem loňského ročníku Ligy mistrů na celkový triumf až tak moc nepočítalo, nakonec se bavorský velkoklub probil až do finále, kde podlehl Interu Milán. Zítra čeká Bayern vstupní duel do nového ročníku milionové soutěže a trenér Louis van Gaal upozorňuje, že ani letos svůj tým neřadí mezi největší favority...

Žilina chce v premiéře v Lize mistrů zaskočit slavnou Chelsea

Fotbalisté Žiliny si ve středu odbudou premiéru v Lize mistrů a hned na úvod narazí na jednoho z nejtěžších možných soupeřů, spolufavorita celé soutěže Chelsea. Slovenský mistr, který v předkole vyřadil pražskou Spartu, chce přesto hrát na vítězství a rozhodně prý nehodlá bránit.

Babel cítí podporu Hodgsona a věří, že se konečně prosadí

Ryan Babel začíná v Liverpoolu již svoji čtvrtou sezonu, zatím o svých kvalitách ale příliš nepřesvědčil. Nizozemský záložník to ale konečně hodlá změnit. Kromě svých schopností ho k optimismu vede také důvěra trenéra Hodgsona.

Gasperiniho neodvolám, vzkázal kritikům prezident Janova

Hvězdami nabitý tým Janova o víkendu překvapivě podlehl Chievu 1:3 a po utkání se začalo spekulovat o budoucnosti trenéra Gian Piera Gasperiniho. Prezident klubu Enrico Preziosi ale zatím na sílící kritiku reaguje zamítavě a trenéra ve funkci hodlá podržet.

Inzaghi chce ve středu vyrovnat střelecký rekord Gerda Müllera

Ital Filippo Inzaghi se ve středu pokusí zaútočit na pozici nejlepšího střelce evropských pohárů. Útočník AC Milán sice s 68 góly kraluje pořadí střelců v pohárových soutěžích pořádaných UEFA, sám však nebude mít klid, dokud nepřidá alespoň jeden gól a nedotáhne se na Gerda Müllera.

Majitel Spartaku Moskva Fedun chce získat AS Řím

Majitel Spartaku Moskva Leonid Fedun má zájem o získání kontrolního balíku akcií fotbalového klubu AS Řím. Pro tento účel je ochoten uvolnit až 200 milionů eur (téměř pět miliard korun). Podle informací dnešního ruského tisku chce Fedun letos získat 50 procent akcií italského klubu a zbytek hodlá odkoupit v příštích dvou letech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele