Aktuality

Diego se vrací do Bundesligy, bude hrát za Wolfsburg

Diego ve čtvrtek večer stvrdil svým podpisem přestup do Wolfsburgu, kam míří po nepovedeném angažmá v Juventusu. Brazilský záložník, jenž se do Bundesligy vrací po jediném roce, s Vlky podepsal čtyřletý kontrakt a dnes bude představen na tiskové konferenci.

Wenger připustil příchod nového brankáře

Arsenal by možná mohl mít nového gólmana. Manažer Gunners Arsene Wenger odmítl tuto možnost vyvrátit, ačkoliv přiznal, že příliš gólmanů k mání není. Zároveň vyjádřil podporu těm stávajícím. A neodpustil si rýpnutí do současného přestupního termínu.

Agent Ceesaye: Už v šestnácti hrál jako Ibrahimovic či Adebayor

V cestě do Ligy mistrů sestřelil Spartu. Přitom nechybělo mnoho a gambijský fotbalista Momodou Ceesay dnes za Žilinu nehrál. V osmnácti se vážně zranil, ale po roce a půl se vrátil na trávníky a začal naplňovat talent, který v něm na MS do 17 let viděl jeho agent Alois Rejas-Tresch. Už tehdy prý svou hrou připomínal fotbalové hvězdy Zlatana Ibrahimovice a Emannuela Adebayora.

Liga mistrů - los základních skupin

Ve francouzském Monaku byly právě rozlosovány základní skupiny nadcházejícího ročníku Ligy mistrů. Do osmi skupiny bylo rozděleno celkem 32 týmů a my se můžeme stejně jako loni těšit na souboje Realu Madrid s AC Milán, jejichž skupina G bude jednou z nejtěžších. Nic jednoduchého nečeká ani obhájce titulu Inter.

Skvělý výkon, rozplýval se po postupu kouč Auxerre

Zenit včera přijížděl do Auxerre s plánem uhájit jednobrankový náskok z domácí půdy a postoupit do Ligy mistrů, jenže francouzský celek byl proti a po skvělém výkonu a vítězství 2:0 si právě on vyšlapal cestičku do základních skupin milionářské soutěže.

Di Natale odmítl Juventus, který musí narychlo shánět útočníka

Už to vypadalo jako skoro hotová věc, ale Juventus nakonec útočníka Antonia Di Nataleho nezíská. Kapitán Udinese sice nabídku Staré Dámy zvažoval, ale nakonec odmítl a pouze potvrdil svá předešlá slova o tom, že Udinese opouštět nechce.

Chovanec po vyřazení od Žiliny věří, že má mužstvu stále co dát

Generální sportovní manažer a kouč Sparty Praha Jozef Chovanec po vyřazení ve čtvrtém předkole Ligy mistrů od Žiliny o rezignaci neuvažoval a stále věří, že má se svým realizačním týmem mužstvu co dát. Zpětně si vyčítá, že nebyl vůči hráčům tvrdší a nevylučuje změny v kádru.

Del Bosque pozval na kvalifikaci téměř všechny mistry světa

Španělsko zahájí kvalifikaci o mistrovství Evropy proti Lichtenštejnsku v téměř totožném složení, v jakém v červenci vyhrálo mistrovství světa. V jednadvacetičlenné nominaci soupeře české reprezentace chybí z úspěšného kádru na MS pouze náhradníci Juan Mata, Raúl Albiol a Javi Martínez.

Squillaci se stal novou posilou Arsenalu

Po Laurentu Koscielnym bude v Arsenalu definitivně působit další francouzský stoper. Londýnský klub dnes dotáhl přestup Sébastiena Squillaciho ze španělské Sevilly, který byl na spadnutí několik minulých dní. Spekuluje se o částce mezi pěti a šesti miliony liber...

Blanc povolal do francouzské reprezentace jen devět hříšníků z MS

Trenér francouzské reprezentace Laurent Blanc do nominace na start kvalifikace o mistrovství Evropy zařadil pouze devět z třiadvaceti hráčů, kteří byli u blamáže na mistrovství světa. Za neúspěch v JAR byli již potrestáni všichni vynecháním z nominace pro přípravu s Norskem.

Šťastný Hapal po vyřazení Sparty: trénuju naplno, slavím naplno

V kanceláři trenéra Pavla Hapala na žilinském stadionu Pod Dubňom na jednom ze stolků leží vedle nedopité sklenky se slivovicí ještě nedokouřený doutník, tradiční symbol velkých vítězství.

Liverpool shání obránce. Přijde Konchesky?

Liverpoolu je údajně velmi blízko získání další posily. Z Fulhamu by měl přijít levý obránce Paul Konchesky a vyřešit tak problematický post v týmu Reds, na němž dosud nastupoval Daniel Agger. Nový boss Liverpoolu Roy Hodgson už dříve prohlašoval, že zisk hráče na tuto pozici je pro něj prioritou.

Sport: Vedení Brna má potíže, chce snížit platy oporám

Poslední tým první ligy Zbrojovka Brno má podle deníku Sport ekonomické problémy. Vedení klubu chce proto přesvědčit starší a nejlépe placené hráče, aby souhlasili se snížením platu. Hráčům, kteří z úvodních šesti kol získali jen tři body, prý dluží prémie.

Ibrahimovič si nesedl s Guardiolou a blíží se odchodu

Odchod Zlatana Ibrahimoviče, nejdražší posily v historii Barcelony, z katalánského velkoklubu po pouhém roce je stále reálnější. Švédský útočník přiznal, že nevychází dobře s trenérem Pepem Guardiolou. Italská média mezitím informují o přestupu do AC Milán, který má být na spadnutí.

Mourinho popřel, že by kritizoval Beníteze s Capellem

Prostořeký kouč Realu Madrid José Mourinho údajně opět zkritizoval své trenérské kolegy. Podle britského deníku Daily Mirror se tentokrát pustil do trenéra anglické fotbalové reprezentace Fabia Capella a svého nástupce v Interu Milán Rafela Beníteze. 47letý Portugalec však následně vše popřel.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele