Aktuality

Po Erikssonovi povede Pobřeží slonoviny domácí kouč Zahoui

Renomovaného švédského trenéra Svena-Görana Erikssona nahradí u fotbalové reprezentace Pobřeží slonoviny domácí kouč Francois Zahoui. Dva týdny před začátkem kvalifikace na mistrovství Afriky podepsal s národní federací smlouvu na dva roky.

Arteta: Možnost reprezentovat Anglii bych velmi vážně zvažoval

Mikel Arteta před dvěma týdny prodloužil svoji smlouvu s Evertonem o dalších pět let a vypadá to, že Anglie mu opravdu přirostla k srdci. Španělský záložník totiž prohlásil, že pokud by měl Fabio Capello o jeho služby zájem, vážně by nominaci do Albionu zvažoval.

Letos chceme Barcu a Real dohnat, říká Albelda

V minulé sezóně skončila Valencia v La Lize třetí, ale na vedoucí dvojici Barcelona - Real Madrid měla ztrátu téměř třicet bodů. Veterán David Albelda nyní proto oznámil, že jedním z cílů Valencie v nové sezóně bude snížit bodovou ztrátu na tyto dva španělské giganty.

Sidibe si po třech minutách na hřišti přetrhl achillovku a sezona pro něj možná končí

Útočníkovi Mamady Sidibemu ze Stoke hrozí po necelém roce opět dlouhá zdravotní pauza. Reprezentant Mali si v dnešním utkání Premier League proti Tottenhamu s největší pravděpodobností přetrhl Achillovu šlachu a už si možná v této sezoně nezahraje.

Sparta potrestala Řepku za údajné opití nespecifikovanou pokutou

Vedení fotbalové Sparty Praha potrestalo obránce Tomáše Řepku pokutou za porušení disciplinárního řádu klubu. Jde o důsledek aféry, již odstartoval článek v bulvárním deníku Aha!, podle kterého se Řepka tři dny před dnešním ligovým zápasem s Plzní opil. Klíčový hráč Sparty konzumaci alkoholu popřel.

Demichelis bojkotoval zápas, prý chce z Bayernu odejít

Obránce Martin Demichelis odmítl být v úvodním utkání Bayernu v novém ročníku bundesligy jen mezi náhradníky. Argentinský fotbalista páteční zápas s Wolfsburgem (2:1) nesledoval ani z tribuny a údajně chce z Mnichova odejít.

Záložník Aquilani jde z Liverpoolu na hostování do Juventusu

Italský záložník Alberto Aquilani odchází po nevydařeném ročním působení v Liverpoolu na hostování do Juventusu. Turínský klub získal šestadvacetiletého fotbalistu na jeden rok s tím, že po sezoně ho může koupit za 15,5 milionu eur (385 milionů korun).

Voskamp dal při debutu osm branek a má nový rekord

Nevídaný debut má za sebou posila Sparty Rotterdam Johan Voskamp. V rámci pátečního 2. kola druhé nizozemské ligy pomohl porazit Almere City 12:1 hned osmi góly. Vytvořil tím nový rekord v nizozemském profesionálním fotbalu.

Sport Bild: Freiburg by rád získal do útoku Fenina

Bundesligový Freiburg shání posilu do útoku a podle německého časopisu Sport Bild si vyhlédl českého reprezentanta Martina Fenina, který hájí barvy konkurenčního Frankfurtu. Podle magazínu už proběhly první rozhovory mezi manažerem Freiburgu Dirkem Dufnerem a šéfem Eintrachtu Heribertem Bruchhagenem.

Werder našel náhradu za Özila, ze Santosu přichází Wesley

Werder Brémy hodně rychle zacelil mezeru po odchodu Mesuta Özila do Realu Madrid. Německý klub posílil 23letý ofenzivní záložník Wesley, který přichází ze Santosu...

Kotal: Kluci podali fantastický výkon

Hradec Králové znovu ukázal, že na domácím stadionu bude pro soupeře hodně tvrdým oříškem. V prvním kole si na něm vylámala zuby mistrovská Sparta, dnes ve výhodních Čechách neuspěl vicemistr z Jablonce a prohrál 0:1...

Ballack slíbil Kadlecovi za znemožněný hattrick "odškodné"

Podruhé v seniorské kategorii dal český fotbalista Michal Kadlec z Leverkusenu v jednom zápase dva góly. Ve čtvrtečním úvodním utkání 4. předkola Evropské ligy dvakrát pokořil brankáře Simferopolu a výrazně se zasloužil o to, že si německý celek poveze do odvety náskok 3:0.

Pantelič nakonec zvolil Řecko, bude hrát za Olympiakos

Marko Pantelič bude ve své kariéře pokračovat v Řecku. Srbský útočník po odchodu z amsterdamského Ajaxu pečlivě zvažoval možnosti a nakonec se upsal Olympiakosu Pireus...

Edgar Davids se vrací k fotbalu, bude hrát za Crystal Palace

Bývalý nizozemský reprezentant Edgar Davids se vrací do velkému fotbalu ve druhé anglické lize. Sedmatřicetiletý záložník dnes podepsal smlouvu s týmem Crystal Palace, který ho bude platit za odehrané zápasy. Poprvé by měl Davids nastoupit už v sobotu proti Ipswichi.

Gignac přestoupil do Marseille, Remyho příchod ohrožen

Andre-Pierre Gignac přestoupil z Toulouse do Marseille, s úřadujícím francouzským mistrem podepsal smlouvu na pět sezon. Olympique měl políčeno ještě na Loica Remyho z Nice, jeho příchod je ovšem v ohrožení...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele