Neapol získala z Realu Madrid také Raúla Albiola

21.07.2013, 13:13
Aktuality
Neapol a Real Madrid na svých internetových stránkách potvrdily přestup Raúla Albiola. Španělský reprezentační obránce se v Itálii podrobil zdravotní prohlídce a podepsal čtyřletý kontrakt, Bílý balet za něho má dostat sumu pohybující se okolo dvanácti milionů eur...

27letý Albiol je odchovancem Valencie, která ho do hlavního města Španělska prodala před čtyřmi roky za patnáct milionů eur. V základní sestavě Realu měl jisté místo jenom v první sezoně, v dalších plnil především roli náhradníka, přesto před rokem prodloužil smlouvu do června 2017.

Albiol je druhou posilou, kterou si z madridského celku přivedl nový trenér Neapole SSC Rafael Benítez, již před ním přestoupil za deset milionů eur José María Callejón. A dost možná nezůstane jenom u dvou akvizic, italský celek totiž má zájem ještě o argentinského útočníka Gonzala Higuaína a podle posledních zpráv je na světě dohoda o transferu za 35 milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (398)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele