Rodgers očekává, že Suárez zůstane v Liverpoolu

22.07.2013, 10:02
Aktuality
Manažer Liverpoolu Brendan Rodgers očekává, že i v nové sezoně bude mít v kádru Luise Suáreze. Hvězdný útočník myslí na odchod z Anfield Road, vedení Reds ale je proti. Rodgers připouští možnost Suárezova odchodu pouze v případě, že někdo předloží mimořádnou nabídku.

"Plně očekávám, že zůstane. Spekulací se objevilo opravdu hodně, realita je ale taková, že se bavíme o hráči, který má pro Liverpool obrovskou hodnotu. Dokud někdo nepřijde s nabídkou, která se alespoň blíží jeho hodnotě, nemáme o čem přemýšlet," prohlásil Rodgers.

Liverpoolský manažer si dal záležet, aby jeho slova nebyla vytržena z kontextu. "Řekl jsem jenom to, že každý hráč má svoji hodnotu, neřekl jsem nic o tom, že Luise prodáme," zdůraznil Rodgers.

Výprava Reds se nyní nachází v Austrálii na předsezonním turné. Včera se k ní připojil i Suárez, který měl po Konfederačním poháru delší volno. Rodgers se těší na další spolupráci. "Luis se vrátil ve výborné náladě. Jsem spokojený s tím, jak se všechno vyvíjí," dodal kouč. Anglická média mezitím spekulují, že Arsenal připravuje vylepšenou nabídku za uruguayského střelce, nabídku prý chystá i Real Madrid.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (336)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele