Tohle bude má poslední sezóna v bundeslize, má jasno Olić

31.07.2013, 08:46
Aktuality
Pro Ivicu Oliće začne 9. srpna pravděpodobně poslední sezóna, kterou odehraje v německé bundeslize. Zkušený chorvatský útočník má ve Wolfsburgu smlouvu jen do června příštího roku a poté hodlá dohrát svoji kariéru v některé z méně náročných soutěží...

"Tohle bude pravděpodobně moje poslední sezóna v bundeslize. Pokud to tělo dovolí a budu i poté fit, rád bych odehrál ještě rok v USA nebo Dubaji," prohlásil třiatřicetiletý Olić v rozhovoru pro SPORT BILD.

Chorvatský reprezentant si německou ligu poprvé vyzkoušel v letech 1998 až 1999 v dresu berlínské Herthy, poté nastupoval od roku 2007 za Hamburger SV, mnichovský Bayern a od minulého léta působí ve Wolfsburgu.

Nejkrásnější angažmá podle svých slov zažil v HSV. "Tam panovala na stadionu vždy fantastická atmosféra a v roce 2009 jsme byli v semifinále DFB-Pokalu a Poháru UEFA. Sportovně nejúspěšnější časy jsem pak zažil během tří let v Mnichově," bilancuje Olić, který v bavorském klubu vyhrál titul a zahrál si finále Ligy mistrů.

Autor: Petr Vaněček / sportbild.de

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dubaj- krásný počasí, moře ( i peněz) prostě ideální destinace na konec kariéry

Reagovat
smazaný uživatel

No děla dle mého soudu dobře už jde vidět ten pokles jeho výkonu

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za nepremenenú penaltu minulý rok

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj redakce, kdy bude prosím další článek od Luciáše? Nemohu se dočkat!!! Ahoj!

Reagovat
rezba

Náhodou Bohemka měla hlavu a patu, to se číst dalo. Weber ven

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho znám z několika diskuzí na facebooku a projevuje se přesně jako v těch článcích tj. jako rádobyvtipný idiot. Navíc chodí podle fotek nalíčenej, tak vypadá jako solidní buzerant....

Tohle opravdu ne, ale jestli si tu chce redakce hýčkat nenáviděné články kvůli návštěvnosti, tak prosím, jen jsem to tu měl za trochu lepší web a ne rádobyvtipný blog.

Reagovat
stas87

aj zviera dokaze byt viacej vdacne ako clovek

ak ho kritizujes ze sa neda citat tak ho mozes nahradit,kriticky ku cudzej robote vies byt dost..dokaz si ze si lepsi ako clovek ktory ti vadi,to je dobre riesenie nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že tenhle argument už vymizel. Nemůžu kritizovat nikoho jehož práci bych dělal líp?

Reagovat
stas87

musis vediet kritizovat,poukazat na nedostatkov ale ty radsej napises ze ho poznas z nejakej diskuze kde sa prejavuje ako idiot...ta poznamka o jeho vzhlade je od teba zbytocna

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho tu poměrně hodně kritizoval včera. Nepotřebuju v internetové diskuzi argumentovat k názoru, že ten článek je příšern ý a rádobyvtipný.

Reagovat
stas87

potom to nie je kritika..co ti viac vadi?osoba autora alebo jeho clanky? mna tu tiez na EF vadi vela veci ale neobtazujem s tym PJ alebo inych ludi,tym nedosiahnem nicoho,ty myslis ze niecoho dosiahnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Vadí mi ten článek i styl autora a když tu svou nevoli budu projevovat, tak doufám že se ke mne třeba přidá víc lidí a dojde k sebereflexi PJe nebo Luciáše.

Reagovat
stas87

uvedomujes si ale ze ked budete dajme tomu len traja co si budu stazovat a zvysok sa neozve tak prehras na plnej ciare?to ti to za to stoji? a preco by sa mal autor menit alebo menit svoju pracu?vdaka tvojej kritike? ty nemas podporu viacero ludi

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsi diskuze pod jeho články? Tam těch negativních komentářů byly desítky.... Nejde o mou podporu, jde o to že ty negativní reakce jsou a málo jich není.

Reagovat
stas87

a napadlo ta ze nie kazdy ten clanok pochopil a preto tam bolo tolko negativity? je jednoduche kritizovat ked nieco clovek nepochopi...to je uplne ta najjednoduchsia cesta ktoru si ludia radi vyberu aby nemuseli nic riesit a snazit sa pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bojím, že ty rádoby vtipy a satiru pochopil jenom autor. Satiricky vtipné články mají své místo i tady, ale tohle byla trapnost.

Reagovat
exot12

Diskusia ma tiez nejake pravidla, a tvoje argumenty, ze vyzera ako vyzera, ze sa licia a ako sa prejavuje na inych diskusiach su podla mna mino, pokial ti teda vadia clanky ktore su pisane nim.

Ty ides na tento web dobrovolne, nikto ti neprikazuje citat clanky od neho, pokial ti teda vadia. Mas narok vyjadrit nazor na jeho clanky to ti nikto neberie, ale kritizovat je velmi jednoduche. Na tvojom mieste by som skusil napisat nejaky clanok, poslat do redakcie a videli by sme na co mas Vies kritizovat a urazat dokaze kazdy priemerny pako, &le ak dokazes, ze vies napisat lepsi clanok, tak tvoja kritika bude mat aj nejaku vahu!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle prostě neberu a nikdy brát nebudu. Já se klidně seberu a nějakej článek napíšu, ale musím to dělat, aby můj názor byl relevantní, to fakt ne....

Reagovat
smazaný uživatel

On měl v těch článcích několik faktických chyb a nepřesností, byly tam takový stylistický nepřesnosti jako souvětí přes celej odstavec a pod. Navíc to bylo svou rádobyvtipností hodně mimo, jak mám tenhle svůj pohled na věc argumentovat?

Reagovat
exot12

Moj komentar, ale nebola jeho obhajoba. Ja som ti len chcel vysvetlit, ze ak ti vadi jeho clanok, tak by si nemal kritizovat jeho vzhlad, spravanie na inach diskusiach a podobne. Z tvojho komentara vyznelo, ze ti vadia jeho clanky pretoze vyzera ako vyzera. Ak pouzijes argumenty ako si pouzil teraz, tak potom je kazdemu jasne co ti vadi a tvoj nazor ma hlavu a patu a ak k tomu pridas ten clanok tak budes mat moj obdiv.

Tvoju reakciu beriem ako vyzvu k tomu, ze ten clanok fakt das, verim tomu, ze ziskas aj iny pohlad na jeho clanky.

Reagovat
Arne

Můžeš mi říct, proč to neřešíš pod daným článkem (kor když je v nepřehlédněte) a sereš to sem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to řešim taky

Reagovat
Arne

Tak si to první části otázky doplň "výhradně" a odpověz.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

srdcař Bayernu, bohužel se k němu zachovali jako ke Gomezovi

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne ale už neměl kvality na to, hrát to nejlepší. Narozdil od GGómeze..

Reagovat
smazaný uživatel

ty drž hubu dědku brzo pujdeš sedět

Reagovat
Y.Cabaye

K Earthquakes

Reagovat
smazaný uživatel

třeba, ale hlavně ať jde do Ameriky a ne někam na kraj pouště na umělý ostrovy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele