Domínguez má zlomenou klíční kost, na podzim dohrál

06.10.2013, 15:42
Aktuality
Borussia Mönchengladbach včera porazila Borussii Dortmund 2:0, za tři získané body ale zaplatila daň v podobě ztráty jednoho z hráčů základní sestavy. Obránce Álvaro Domínguez musel v úvodu druhé půle střídat a jeho zranění je natolik vážné, že ho vyřadí pro zbytek podzimní části sezony...

Španělskému fotbalistovi se osudným stal souboj s Robertem Lewandowskim, po němž upadl na rameno. Ihned zamířil do nemocnice, kde lékaři zjistili zlomeninu klíční kosti. Hráč se následně v noci podrobil operaci, chybět deset až dvanáct týdnů.

"Letos se nám vážnější zranění zatím vyhýbala, naneštěstí k fotbalu prostě patří. Pro nás je to samozřejmě velká ztráta, o tom není třeba debatovat. Snad bude jeho zotavení probíhat podle plánu a co nejdříve se znovu připojí k týmu," řekl trenér Lucien Favre.

Gladbach nezačal sezonu vůbec špatně, díky včerejší překvapivé výhře si polepšil na třináct bodů a v tabulce mu patří solidní čtvrtá pozice.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

na jednu stranu je to chudák a tohle mu snad nikdo nepřál .. ale na druhou stranu vždycky co jsem ho viděl hrát, tak moc nepřesvědčil. Ba naopak. Brouwers určitě není o nic horší..

Reagovat
smazaný uživatel

3 ztráty v tom zápase

Reagovat
smazaný uživatel

může si za to sám,fauloval

Reagovat
smazaný uživatel

může si za to sám,fauloval

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele