Zvažoval jsem návrat do Independiente, přiznal Agüero

10.10.2013, 12:59
Aktuality
Sergio Agüero teprve v květnu podepsal v Manchesteru City novou smlouvu, o pár týdnů později ale uvažoval nad tím, že se vrátí do vlasti. Pětadvacetiletého argentinského útočníka k tomu vedla situace mateřského Independiente, které poprvé ve své historii sestoupilo do druhé ligy...

Klub z předměstí Buenos Aires se v červnu loučil s první ligou, což se mu stalo poprvé od svého založení v roce 1904. A Agüera, který je od mládí fanouškem tohoto celku, to vedlo k úvahám nad možným návratem, přestože se právě upsal Manchesteru City až do června 2017.

"Miluji Independiente, a když sestoupilo, zvažoval jsem i návrat do tohoto klubu. Chtěl jsem mu nějak pomoci k návratu. Přemýšlel jsem o tom, ale můj agent mi řekl, že City by nás zabilo, kdybychom to udělali," řekl Agüero pro list The Sun.

"Vím, že moje práce je v City, ale zkrátka mi tohle proběhlo hlavou. Jsem zde velmi spokojený od chvíle, co jsem přišel, ale do Independiente se za několik let určitě vrátím a zakončím v něm kariéru," dodal argentinský reprezentant, který z mateřského klubu odešel v roce 2006 do Atlética Madrid a o pět let později se stěhoval na severozápad Anglie.

Autor: Petr Vaněček / espnfc.com

Komentáře (322)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele