Lasogga v HSV sklízí chválu, Hertha s ním ale počítá

10.10.2013, 08:49
Aktuality
Skvěle začal ve svém novém působišti Pierre-Michel Lasogga. Robustního útočníka si koncem léta vypůjčil Hamburger SV z Herthy a zatím se mu tento tah vyplácí. Začíná se tak již spekulovat o tom, co s jednadvacetiletým střelcem bude po sezóně, v Berlíně ovšem napevno počítají s jeho návratem...

Lasogga odešel na sever Německa v poslední den přestupového období na hostování do konce sezóny, když opačným směrem zamířil norský záložník Per Skjelbred. Ten zatím v německé metropoli nepodává špatné výkony, mladý kanonýr ho ale svými výkony jednoznačně zastiňuje.

Jen co doléčil zranění kotníku, začal se Lasogga objevovat v základní sestavě HSV a pokaždé přitom skóroval. Nejprve zařídil postup v domácím poháru přes Fürth, poté pomohl k remíze 2:2 z Frankfurtu a v posledním kole stihl za osm minut nastřílet hattrick Norimberku, který byl na svém hřišti deklasován 0:5. "Ten kluk na mě působí bezstarostně a vždy hledá přímou cestu k brance. Moc se mi zamlouvá. Chodí tam, kde to bolí, a před brankou prokazuje skvělý čich na góly," pochválila mladého hráče klubová ikona Uwe Seeler.

V Hamburgu tak již sílí hlasy po tom, aby místní klub Lasoggu z Herthy vykoupil, přičemž se v německých médiích spekuluje o sumě sedmi milionů eur. Berlínský celek ale na nic podobného nemá ani pomyšlení. "Dohoda zní jasně. Lasogga se po konci hostování vrátí zpět do Berlína," prohlásil mluvčí Peter Bohmbach, jehož zaměstnavatel má německého mládežnického reprezentanta pojištěného smlouvou jen do června 2015.

Autor: Petr Vaněček / derwesten.de, tagesspiegel.de

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

scored a hattrick and everyone losses their minds

Reagovat
smazaný uživatel

loses*

Reagovat
HSV1887

Tady měl Kreuzer hodně šťastnou ruku :) Ale zatím odehrál jen tři zápasy, takže bych tu euforii trochu krotil. Ale pokud bude pokračovat v těhle výkonech nadále, tak to bude saubergeil !!!

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se mu bude dařit, hodně se mi zatím líbí

Reagovat
Arne

Měl šťastnou ruku, ale je právě kvůli jeho příchodu kritizovanej.

Reagovat
FC Porto FC

Být Lassogou chtěl bych zůstat v HSV

Reagovat
HSV1887

Však on je taky v HSV maximálně spokojený a v HSV jsou s ním taky spokojení. Uvidíme, jak se to vyvine, Hertha sice tvrdí, že ho chce zpátky po sezoně..ale do června se může ledacos změnit :P

Reagovat
Arne

To se může změnit... Třeba Kühne nebo jinej investor do vás zase napumpuje nějaký miliony a budete ho moct vykoupit, jinak asi ne. Pokud mu to dobře půjde, přestoupí někam nahoru, kde ho zaplatí. Šance, že by znovu hrál za nás, nejsou moc velký.

Reagovat
HSV1887

Uvidíme, možností je několik. Jen hlavně, at mu to dál pěkně střílí a my se posouváme tabulkou nahoru, tedy na místa, kam patříme

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám zájem BVB a Bayeru.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím proč, ale nějak mi k nám nesedí...

Reagovat
Arne

Asi proto, protože je Schalker... Bylo by zajímavý, kdyby zrovna někdo takový hrál nejdřív za nás a pak za BVB. Ale v dnešním fotbale to není nemožný.

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš - to bude tím. Takoví lidé jsou mi přirozeně proti srsti (a to i když jsem to o nich předem nevěděl)

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem taky nevěděl, že je Schalker. Ale stylem hry by k nám seděl a bral bych ho.

Reagovat
Filip12

on není typickým němcem že ?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že je "typickým" Němcem

Reagovat
Filip12

myslel sem že je francouz

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě má německé občanství.

Reagovat
Filip12

ale francouzké jméno

Reagovat
HSV1887

Je to Němec, jen má asi francouzské rodiče.

Reagovat
Arne

Matku má normálně Němku, o otcovi žádné zmínky, takže asi zdrhnul...

Reagovat
smazaný uživatel

Zustane

Reagovat
smazaný uživatel

19:58 Pošta prohlásila Matthäuse za mrtvého

ja se fakt lekl, ze je mrtvej

Reagovat
smazaný uživatel

Promintě,ale mohl by z Herthy berlín odejít je to hodně slibný hráč a pokud by celou kariéru zůstal v hamburku nebo v herthě tak si ji zkazí protože má šanci hrát za o mnohem lepší a kvalitnější kluby nemyslíte ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele