Aktuality

Kucka už patří Interu Milán, ale zatím zůstává v Janově

Bývalý sparťanský záložník Juraj Kucka se stal hráčem Interu Milán. Loňskému vítězi Ligy mistrů se slovenský reprezentant upsal do roku 2016, zatím ale zůstane v FC Janov, který oznámil transakci na svém webu.

Rooney: Zůstat v MU bylo nejlepším rozhodnutím mé kariéry

Útočník Wayne Rooney oslňuje v úvodu sezony v Manchesteru United skvělou střeleckou formou. Přitom si během letní dovolené místo individuálního tréninku, který mu naplánovali v klubu, dopřál absolutní volno. S rodinou si užíval na plážích a vyrazil na proslulý hudební festival v Glastonbury.

Chceme skončit mnohem lépe než loni, říká Fuchs

Levý obránce Christian Fuchs zapadl do základní sestavy Schalke od svého letního příchodu skutečně výborně. K maximální spokojenosti mu pomáhá také aktuální druhá příčka Königsblauen, kterou by ráda parta kouče Rangnicka udržela až do konce sezóny.

Elia přestoupil z Hamburku do Juventusu

Juventus po dlouhém snažení získal z Hamburku Eljera Eliu, za kterého nakonec zaplatil devět milionů eur, hráč podepsal čtyřletou smlouvu. Elia se stal teprve třetím Nizozemcem v historii, který bude oblékat dres Juventusu.

Plzeň odehraje Ligu mistrů v Edenu, o víkendu začne prodej lístků

Viktoria Plzeň definitivně potvrdila, že domácí zápasy v základní skupině Ligy mistrů odehraje v Praze v Synot Tip Areně. O víkendu začne na utkání s Barcelonou, AC Milán a Borisovem prodávat vstupenky.

Wenger za odchody hráčů z Arsenalu nemůže, tvrdí Nasri

Záložník Samir Nasri, který minulý týden přestoupil z Arsenalu do Manchesteru City, odmítá, že by za odchody hráčů z londýnského klubu měli fanoušci vinit kouče Arséna Wengera. Podle francouzského reprezentanta si londýnský celek nemůže dovolit drahé hráče kvůli stavbě nového stadionu.

Lafata před Skotskem vzpomínal, jak otočil utkání s Walesem

Před pěti lety v reprezentační premiéře David Lafata proti Walesu pomáhal otočit průběh kvalifikačního utkání dvěma góly, tentokrát by se mohl připomenout v souboji proti dalšímu ostrovnímu celku. Jablonecký kanonýr nastřílel v pěti ligových utkáních už osm gólů a vůbec by se prý nezlobil, kdyby mu střelecká muška vydržela i do Glasgow.

Santon posílil Newcastle, podepsal smlouvu na pět let

Italský obránce Daide Santon přestupuje z Interu do Newcastlu. Dvacetiletý defenzivní univerzál dnes podstoupil lékařskou prohlídku, po které podepsal se svým novým zaměstnavatelem smlouvu na pět let. Inter za Santona vyinkasoval pět milionů liber.

Jeleń se dohodl na jednoleté smlouvě s Lille

Ireneusz Jeleń se může znovu těšit na trénink se spoluhráči, polský útočník se dohodl na angažmá u francouzského mistra z Lille. Polský reprezentant byl v posledních týdnech volným hráčem poté, co mu skončila smlouva v Auxerre...

Vágner Love: Mám své cíle a rád bych odešel

Vágner Love už delší dobu avizuje touhu odejít z CSKA Moskva, zatím se ale dočkal pouze formou hostování v Palmeiras a Flamengu. Přání brazilskému útočníkovi nakonec nedokázalo splnit ani Porto, přesto se Jihoameričan nevzdává a stále doufá, že se dočká ještě letos...

Villarreal stále chce De Guzmana, ten není proti

Poslední den budou mít zítra agenti, manažeři a sportovní ředitelé na doplnění svých kádrů a jednu posilu by rád získal i Villarreal. Žlutá ponorka hledá na palubu náhradu za Santiho Cazorlu a tou by se mohl stát Jonathan de Guzman. Jedná se o zájem dlouhodobější a sám záložník by byl rád, kdyby se transfer uskutečnil...

Pudil: Tým má pořád velkou kvalitu a ve Skotsku to chceme ukázat

Daniel Pudil je přesvědčen, že národní tým má větší kvalitu, než jakou v poslední době předvádí. Nepochybuje o tom, že to se spoluhráči ukáže již v klíčovém kvalifikačním utkání se Skotskem. Sám měl v létě změnit dres, ale vzhledem k postupu Genku do Ligy mistrů již přestup hodil za hlavu s tím, že belgický klub zřejmě opustí až v zimě.

Valencia dotáhla příchod Ruize z Neapole

Valencia dostala minulý týden od Chelsea štědré odstupné za záložníka Juana Matu a část z inkasované sumy se rozhodla použít na posílení obrany. Klub z východu Španělska měl zájem o Raúla Albiola z Realu Madrid, nakonec ovšem vsadil na neapolského Victora Ruize. Ten tak v Itálii strávil jenom něco málo přes půl roku...

Hleb bude hrát ve Wolfsburgu

Běloruský záložník Alexandr Hleb posílí fotbalisty Wolfsburgu. Třicetiletý ofenzivní hráč se už podle německých médií dohodl na podmínkách smlouvy a je ve Wolfsburgu na zdravotní prohlídce.

Frankfurt dostal nabídku na Feninův přestup, možná do Izraele

Německý druholigový Eintracht Frankfurt obdržel nabídku od klubu, který hraje mezinárodní soutěže, na přestup českého útočníka Martina Fenina. Hesenskému rozhlasu to řekl sportovní ředitel fotbalistů Eintrachtu Bruno Hübner. Vedení Frankfurtu podle něj tuto nabídku akceptovalo a čeká už jen na hráčovo vyjádření.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele