Aktuality

Groningen Matavze neudržel, slovinský útočník zamířil do PSV

Tim Matavz nakonec nezůstane v Groningenu, slovinský útočník dnes přestoupil do PSV Eindhoven. Oba kluby se dohodly na sumě pohybující se okolo sedmi milionů eur, 22letý střelec pak se svým novým zaměstnavatelem uzavřel smlouvu na pět sezon...

Espanyol uvolnil Luise Garcíu, ten odchází do Zaragozy

Není tomu tak dávno, co Luis García navlékal na rukáv kapitánskou pásku Espanyolu, nyní barcelonský klub opouští. 30letý španělský fotbalista nedodrží poslední rok ze svého kontraktu a míří do Zaragozy...

Jonathan de Guzman se stěhuje z Mallorky do Villarrealu

Jenom něco málo přes jeden rok strávil Jonathan de Guzman na Mallorce, kam loni přišel jako volný hráč z Feyenoordu. 23letý záložník se stěhuje do Villarrealu, oba kluby nakonec našly společnou řeč a hráč podepsal smlouvu na pět let...

Slavia nestačila na divizní Převýšov a v poháru končí

Fotbalisté Slavie Praha vypadli z Ondrášovka Cupu už ve 3. kole. Překvapivě nestačili na divizní Převýšov, na jehož půdě dnes prohráli jednoznačně 0:3. O dvě branky se postaral domácí útočník Jarkovský. Slavia se tak stala po Příbrami a Bohemians 1905 třetím prvoligovým týmem, který v poháru skončil.

Hargreaves se na jeden rok upsal Manchesteru City

Owen Hargreaves si našel nového zaměstnavatele, i nadále bude hrát anglickou Premier League a dokonce se nebude muset stěhovat z Manchesteru - někdejší anglický záložník se jako volný hráč upsal tamním Citizens...

Nechtěný Diego míří na hostování do Atlética

Brazilský záložník Diego, který upadl ve Wolfsburgu v nemilost, odehraje letošní sezónu v madridském Atléticu. S klubem z hlavního města Španělska se dohodl na ročním hostování.

ONLINE: Poslední den přestupového okna ve Španělsku

Primera División již v létě přivábila nejednoho elitního fotbalistu, nějaký ten čas však přecijen ještě zbývá, konkrétně čtyři hodiny. Zdá se, že největší kluby La Ligy mají nakoupeno a starat se budou převážně o prodej svých hráčů, i tak bychom se však měli dočkat spousty zajímavých spekulací.

ONLINE: Poslední italský přestupový den

Po roce míří všechny zraky opět do milánského Ata Executive hotelu. Právě zde se oficiálně uzavírají všechny italské přestupové transakce. Jednotliví manažeři a ředitelé pozvolna naplňují prostory hotelu za jediným účelem - na poslední chvíli zdokonalit podobu svého týmu a v evropských přestupových vodách ulovit poslední velké ryby.

Real Madrid se zbavil Gaga a Pedra Leóna

Další novou tváří v kabině AS Řím se stal Fernando Gago. Na argentinského záložníka nezbylo místo v sestavě Realu Madrid a do hlavního města Itálie přichází na roční hostování...

Kežman chce znovu rozjet kariéru v BATE

Srbský kanonýr Mateja Kežman si konečně našel nového zaměstnavatele, po neúspěšné anabázi v týmu South China FC ocitl na listině volných hráčů, kde strávil celé tři měsíce. Teď se konečně dočkal, přestupuje do běloruského mistra a účastníka Ligy mistrů BATE Borisova. Zahraje si tak i proti Plzni.

Fenin zůstává v Německu, v druhé lize přestoupil do Chotěbuze

Reprezentant Martin Fenin přestupuje v rámci druhé německé ligy z Frankfurtu do Chotěbuze. V novém působišti dnes podepsal smlouvu na tři roky. Chotěbuz o tom informovala na svém webu.

Trezeguet jde dohrát kariéru do Emirátů

Slavný francouzský útočník David Trezeguet si na závěr přestupního období našel nové působiště, po loňském sestupu s Hérculesem podepsal jednoletou smlouvu s bohatým klubem Bani Yas ze Spojených Arabských Emirátů. Trezeguet podepsal smlouvu na jeden rok, přijde si na necelé dva miliony eur.

Arsenal získal obránce Mertesackera a Andrého Santose

Arsenal získal z Werderu Brémy německého reprezentačního stopera Pera Mertesackera, s kterým podle agentury SID podepsal smlouvu do roku 2015. Obranu londýnského celku dnes také vyztužil příchod Brazilce Andrého Santose z Fenerbahce Istanbul.

Grygera se stal definitivně novou posilou Fulhamu

Zdeněk Grygera definitivně odešel z Juventusu, s nímž se včera dohodl na ukončení smlouvy, do anglického Fulhamu, s nímž dnes podepsal profesionální kontrakt. Završení přestupu ČTK potvrdil hráčův agent Jiří Müller.

Liverpool udal Poulsena, ten posílil Evian

Christian Poulsen po roce konečně opouští Liverpool, nové působiště si našel v nováčkovi francouzské Ligue 1, Evianu. Ten by za jeho služby měl zaplatit kolem tří milionů Eur, Poulsen s Evianem podepsal smlouvu na jeden rok.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele