Joe Cole opouští West Ham, nedostane novou smlouvu

14.05.2014, 17:52
Aktuality
Joe Cole se podruhé během své kariéry rozloučí s West Hamem United. 32letý anglický záložník z Upton Parku poprvé odešel před jedenácti lety, když ho vykoupila Chelsea, nyní mu po rok a půl starém návratu nebude prodloužena smlouva...

"V tuto chvíli jsem volným hráčem a hledám si nový klub," oznámil v rozhovoru pro talkSPORT.

"Můj vztah s West Hamem je skvělý, ale na konci sezony nám to už nefungovalo, moc jsem toho nenahrál. Přes léto si tak vezmu nějaký čas na rozmyšlenou a najdu si nejlepšího možného zaměstnavatele. V této fázi kariéry pro mě finance nejsou důležité, chci si užít fotbal a častěji hrát," dodal.

Někdejší anglický reprezentant strávil v Chelsea sedm sezon a následně hájil barvy Liverpoolu a formou hostování francouzského Lille. Reds definitivně opustil loni v lednu a rozhodl se pro návrat do West Hamu. Ve druhé polovině sezony 2012/2013 nastoupil k jedenácti ligovým zápasům, letos se na trávníku objevil ve dvaceti případech, v základní sestavě ovšem naposledy na konci prosince.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (2144)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele