Aktuality

Ve Slavii po Převýšově padaly pokuty a trenéři dostali ultimátum

Vedení Slavie rozhodlo, že pokud tým nebude bodovat v příštím ligovém utkání s Jabloncem, dojde ke změnám v realizačním týmu. Po středeční porážce 0:3 s divizním Převýšovem ve 3. kole Ondrášovka Cupu navíc fotbalisté dostali finanční pokuty a minimálně jeden hráč bude přeřazen do rezervního týmu.

Janov Palacia neprodal, naopak s ním prodloužil smlouvu

Rodrigo Palacio měl namířeno z Janova do Interu Milán, vedení CFC se ale zdála jako nedostatečná suma deset milionů eur a argentinského útočníka si nakonec ponechalo. Ba co více, s někdejším hráčem Boky Juniors navíc prodloužilo smlouvu...

Gyan: Ze Sunderlandu jsem nechtěl a nechci odejít

Včerejší kolotoč přestupových spekulací se dost výrazně dotkl i největší útočné hvězdy Sunderlandu Asamoaha Gyana. Ten měl podle některých médií předat žádost o přestup, ghanská perla a klub se tomu však brání.

Pekhart: Víme, že hrajeme za trenéra i celý český fotbal

Útočník Tomáš Pekhart je sice v reprezentaci nejmladším hráčem, přesto se nezříká odpovědnosti za výkony týmu. Rád by pomohl v kvalifikačním utkání se Skotskem k dobrému výsledku a k napravení dojmu po nepovedeném zápasu v Norsku.

Fenin prý nešel do Izraele, aby nenaštval mámu

Český útočník Martin Fenin dal přednost německé druholigové Chotěbuzi před předním izraelským týmem Hapoel Tel Aviv kvůli nejisté politické situaci na Blízkém východě. Nepotěšil by tím prý ani svou mámu. Prohlásil to podle deníku Wiesbadener Kurier krátce poté, co ve středu po třech a půl letech přestoupil z druholigového Eintrachtu.

Everton: přišel Drenthe, Yakubu odchází

Nizozemec Royston Drenthe odchází ze Španělska na hostování do Evertonu. Čtyřiadvacetiletý záložník patří Realu Madrid, minulou sezonu však strávil na hostování v Hérculesu Alicante. Everton naopak opustí útočník Yakubu. U jeho přestupu do Blackburnu se čeká na oficiální potvrzení.

Do Zaragozy přichází portugalský útočník Postiga

Španělský prvoligový celek Real Zaragoza podepsal tříletou smlouvu s portugalským reprezentačním útočníkem Hélderem Postigou. Sporting Lisabon za zkušeného hráče dostane milion eur (24 milionů korun), tato částka se však podle klubu může za určitých podmínek zdvojnásobit.

Fulham zaplatil 12 milionů za kanonýra Ruize

Fulham získal v závěru přestupového okna zvučnou posilu do útoku. Z Twente přišel Bryan Ruiz, který se novému zaměstnavateli upsal na čtyři roky. Cottagers za něj zaplatili dvanáct milionů eur.

Palacios přestoupil do Stoke. Následoval ho Crouch

Wilson Palacios končí své působení v Tottenhamu a za osm milionů liber přestupuje do Stoke City. Po stejné trase putuje ještě za rekordní peníze Peter Crouch, jehož cena se může vyšplhat na dvanáct milionů liber.

AC Milán získal z Palerma záložníka Nocerina

AC Milán posílil defenzivní záložník Antonio Nocerino z Palerma. Ten přichází jako náhrada za Mathieua Flaminiho, který je na půl roku vyřazen kvůli zranění. Nocerino se upsal na pět let.

Benayoun a Arteta dalšími novými tvářemi v kabině Arsenalu

Yossi Benayoun se těsně před vypršením přestupního termínu stal další novou posilou v Arsenalu. Izraelský záložník nefiguroval v dalších plánech Chelsea a na Emirates Stadium přichází na hostování. Další posilu pak manažer Arsene Wenger získal v Evertonu...

Chelsea oznámila příchod Meirelese z Liverpoolu

Jenom něco málo přes jeden rok se nakonec zdržel Raul Meireles v Liverpoolu, portugalskému záložníkovi chyběla Liga mistrů a hodně se podepsal pod to, že přestoupil do Chelsea. Ta vše potvrdila na svých internetových stránkách...

Bellamy se podruhé v kariéře upsal Liverpoolu

Craig Bellamy znovu odchází z Manchesteru City a tentokráte to nebude do League Championship, kde loni hostoval v Cardiffu. Velšský útočník se vrací do důvěrně známého prostředí, podruhé během své kariéry se totiž upsal Liverpoolu...

Potvrzeno, Pioli v Palermu dotrénoval

Jenom několik měsíců byl Stefano Pioli trenérem Palerma. Italská média v posledních hodinách chrlila informace o nespokojenosti prezidenta Maurizia Zampariniho a trefila hřebíček na hlavičku - někdejší kouč Chieva byl dnes večer propuštěn...

Brankář Bolek zůstává, v Newcastlu ale zaujal

Český brankář Petr Bolek bude nadále působit ve slovenské Senici. Z jeho hostování v Newcastlu sešlo poté, co anglický celek angažoval jiného brankáře Roba Elliota. Přesto ale Bolek při trénincích trenéra Alana Pardewa zaujal a prý ho doporučí svým kolegům.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele