Aktuality

Moggi neuspěl s odvoláním proti zákazu působit v italském fotbale

Bývalý generální manažer Juventusu Luciano Moggi neuspěl s odvoláním proti doživotnímu zákazu činnosti v italském fotbalu. Nejvyšší soudní orgán Italského olympijského výboru (CONI) potvrdil nejznámější postavě korupční aféry z roku 2006 dosavadní trest.

Muniain: Raúl stále patří k nejlepším

Bilbajský Athletic bude ve čtvrtek hájit náskok z prvního čtvrtfinále Evropské ligy a jeho cílem je potvrdit postup přes Schalke. Na domácí odvetu se velmi těší mladý útočník Iker Munian, jelikož si znovu zahraje proti španělské legendě Raúlu Gonzálesovi.

Panathinaikos neuspěl s odvoláním. Olympiakos mistrem

Olympiakos Pireus se stal díky bodovému odpočtu Panathinaikosu Atény mistrem řecké ligy. Řecký svaz dnes zamítl odvolání Panathinaikosu proti ztrátě tří bodů a Olympiakos má díky tomu v tabulce tři kola před koncem nedostižný desetibodový náskok.

Brzy chci mít jasno, říká o přestupu Olič

Německá média neustále tvrdí, že Ivica Olič zamíří v létě jako volný hráč z Bayernu Mnichov do Wolfsburgu. Chorvatský útočník o zájmu vlků ví, nic ale zatím jistého není. Jasno o své budoucnosti chce mít 32letý hráč do konce dubna.

Schalke se pokusí v Bilbau smazat domácí prohru

Schalke má před sebou těžký úkol, ve čtvrteční odvetě čtvrtfinále Evropské ligy se na hřišti bilbajského Athletiku pokusí smazat vysokou porážku 2:4 z úvodního domácího zápasu. V dalších třech utkáních budou hostující celky hájit nevyzpytatelná domácí vítězství 2:1.

Fergusona potěšilo, že United už mají i více gólů než City

Hráči Manchesteru United získali v čele anglické ligy pětibodový náskok před městským rivalem City, manažer Alex Ferguson však zatím nejásá. "Zbývá sedm kol a podle mých zkušeností nezáleží na tom, kolik bodů máme v tuto chvíli. Důležité je dál bojovat a vyhrát další zápas," uvedl legendární trenér.

Bayern Mnichov se dohodl na nové smlouvě s kanonýrem Gomezem

Zasloužené odměny za své letošní gólové manévry se dočkal Mario Gomez. Německý útočník svými góly táhne Bayern Mnichov a s vedením bavorského klubu dnes prodloužil kontrakt s platností do června 2016...

Rummenigge po postupu přes Marseille vyhlíží treble

Druhé měření sil mezi Bayernem a Marseille dopadlo stejným výsledkem jako to první a po výhře mnichovského celku 2:0 již předseda představenstva Karl-Heinz Rummenigge myslí na vítězství ve všech třech soutěžích, což se Bayernu v jeho bohaté historii ještě nepodařilo...

Narsingh: O přestupu do Ajaxu bych se dvakrát nerozmýšlel

Ajax disponuje vyhlášenou líhní talentovaných hráčů, ne všichni ale vkročí do velkého fotbalu v jeho dresu. Jedním z nich je i Luciano Narsingh, který na sebe momentálně upozorňuje výbornými výkony v dresu Heerenveenu a touží po návratu do Amsterdamu, jenž byl na spadnutí již v lednu...

Ibrahimovice znechutila druhá penalta, prý už chápe Mourinha

Rozezlen na nejvyšší míru opouštěl kanonýr AC Milán Zlatan Ibrahimovic v úterý stadion Nou Camp, kde v strávil sezonu 2009/10. První návrat do někdejšího působiště mu znechutily nejen prohra 1:3 a vyřazení z Ligy mistrů, ale také druhá penalta, z níž domácí vstřelili "postupovou" trefu na 2:1.

Žádný problém nemám, ujišťuje Nené

Nejlepší střelec Paříže Nené se ohradil proti zprávám francouzského tisku, podle kterých neunesl roli náhradníka v posledním utkání v Nancy a odmítl nastoupit jako střídající hráč. Brazilský ofenzivní hráč chce dál oblékat dres PSG a letos vybojovat titul.

Maradona: Agüerův přestup do Manchesteru City byla chyba

Argentinec Sergio Agüero podle svého tchána Diega Maradony udělal chybu, když před sezonou přestoupil do Manchesteru City. Mistr světa z roku 1986 si myslí, že reprezentační útočník měl raději zvolit jako své další působiště Real Madrid.

Vrba definitivně nebude trénovat slovenskou reprezentaci

Kouč Plzně Pavel Vrba se definitivně nestane novým trenérem slovenské reprezentace. Serveru sport.sk to dnes řekl prezident slovenského svazu Ján Kováčik s tím, že výkonný výbor nyní začne jednat o dalších adeptech na post kouče národního týmu.

Eto'o stáhl žalobu na Barcelonu kvůli podílu z přestupu

Kamerunský útočník Samuel Eto'o stáhl žalobu na Barcelonu, od které požadoval tři miliony eur jako podíl z přestupu do Interu Milán v roce 2009. Oznámil to dnes katalánský klub s tím, že byl o hráčově kroku vyrozuměn soudem.

Juan chce v Římě dodržet kontrakt, říká agent

Juan Silveira dos Santos v poslední době kvůli zranění nenastupuje za AS Řím, přesto je ale ve středu pozornosti. V italských médiích se objevila informace, že by měl brazilský obránce v létě z Věčného města odejít, sám hráč ovšem počítá se setrváním ještě pro příští sezónu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele