Aktuality

Trapp odejde z Kaiserslauternu. Nahradí v Brémách Wieseho?

Werder včera oznámil letní odchod Tima Wieseho, jeho potenciální náhrada v brémském klubu se ale již začíná rýsovat. Na Weserstadion by mohl zamířit další brankář z Kaiserslauternu, jehož předseda Stefan Kuntz oznámil, že po této sezóně opustí falcký klub Kevin Trapp...

Kuijt přemýšlí nad budoucností, v úvahu přichází AS Řím

Dirk Kuijt by po dlouhých šesti letech mohl opustit Liverpool. Zkušený nizozemský útočník podle slov svého agenta Roba Jansena zvažuje budoucnost a ta by se mohla odehrávat v italské metropoli - velkým zájemcem o jeho služby je AS Řím...

Šilhavý: S Hřebíkem jsme přátelé, teď ale chceme oba výhru

V letech 2003 až 2007 působil Jaroslav Šilhavý ve Spartě a necelý rok tam dělal trenérského asistenta současnému generálnímu sportovnímu manažerovi letenského týmu Jaroslavu Hřebíkovi, nyní se proti němu postaví v sobotním ligovém šlágru jako kouč vedoucího týmu tabulky Liberce.

Na Euru budu ve špičkové formě, slibuje Klose

Německý kanonýr Miroslav Klose se zotavuje ze zranění stehna a je možné, že už v této sezoně Laziu nepomůže. V červnu pak začíná mistrovství Evropy a zkušený útočník je přesvědčený, že na něm se představí v optimální formě.

Sparta na Liberec chystá změny v obraně, tým povzbudil Křetínský

Sparta před sobotním klíčovým zápasem jara na hřišti vedoucího Liberce mobilizuje. Pražané, kteří po nedělní domácí prohře 0:2 s Příbramí klesli na druhé místo, vymýšlejí, s jakou obranou vyrukují do ligového šlágru. Podle trenéra Martina Haška ale žádná panika v táboře Sparty nevládne.

O mé budoucnosti rozhodne City, ví Santa Cruz

Roque Santa Cruz letos hostuje v Betisu a ve španělském klubu by rád hrál i nadále. Paraguayský útočník ale v Betisu jenom hostuje, i na příští dvě sezony má smlouvu v Manchesteru City. Právě Citizens budou mít v rozhodování o Santa Cruzově budoucnosti hlavní slovo.

Madurovi se nezamlouvá současná situace, chce na ME

Hodně náročné a důležité týdny před sebou má Hedwiges Maduro. Obránce či záložník Valencie a nizozemský reprezentant promarodil většinu letošní sezony a nyní je konečně fit, zatím ovšem čeká na šanci od trenéra Unaie Emeryho a sám si uvědomuje, že současná situace mu rozhodně nepřidá v boji o místo v nominaci na letošní ME...

Terry hrál proti Benfice zřejmě se zlomenými žebry

Kapitán Chelsea John Terry odehrál středeční čtvrtfinále Ligy mistrů se dvěma zlomenými žebry. Ve vítězném odvetném zápasu proti Benfice (2:1) hrál hodinu, než byl vystřídán. Jeho pobyt na hřišti byl pro tým gólmana Petr Čecha klíčový, neboť při jedné ze střel soupeřů zabránil gólu na brankové čáře.

Mourinho: Cílem bylo vyhrát a postoupit, oboje jsme splnili

Bez nějakých výraznějších problémů a úbytku sil protančil Real Madrid do semifinále letošního ročníku Ligy mistrů. Po výhře 3:0 na Kypru včera lídr španělské Primera Division porazil APOEL i doma, tentokráte 5:2 a v boji o finále si to rozdá s Bayernem Mnichov...

Patovi po dalších svalových problémech skončila letošní sezona

Je to jako zlý sen, který ne a ne skončit. Alexandre Pato měl skvěle rozjetou kariéru, neustále ho ovšem brzdí svalová zranění. Před několika dny se zdálo, že by to nejhorší mohlo být za brazilským útočníkem AC Milán, opak je ale pravdou...

Čech po odvetě s Benfikou přiznal, že se v závěru bál o postup

Brankář Chelsea Petr Čech přiznal, že závěr středeční odvety čtvrtfinále Ligy mistrů s Benfikou byl dramatičtější, než čekal. Portugalský celek si i v deseti dokázal v posledních minutách vytvořit tlak, který ale Chelsea ustála a nakonec vyhrála 2:1 a postoupila. Čech byl rád, že k tomu přispěl několika dobrými zákroky.

Baroš si na tréninku zlomil nos a je po operaci

Útočník Milan Baroš si na tréninku Galatasaraye Istanbul zlomil nos a podrobil se operaci. Prakticky vyloučen je jeho start v nedělním utkání turecké ligy proti Manisasporu. Galatasaray to oznámil na svém webu.

Wiese neprodlouží smlouvu a opustí Brémy jako volný hráč

Německý brankář Tim Wiese neprodlouží v Brémách smlouvu a po sezoně jako volný hráč odejde. Třicetiletý fotbalista, který ve Werderu působí od roku 2005, chce okusit nové výzvy a také si vydělat.

Gago: Rád bych zůstal, ale to nezáleží jenom na mně

Fernando Gago před sebou má závěr sezony a s ním spojený boj o evropské poháry v dresu AS Řím, vedle toho pak myslí i na svou budoucnost. Argentinský záložník o ní má částečně jasno, zároveň ale ví, že hodně důležitý bude postoj jak AS Řím, tak i Realu Madrid...

Češky po statečném boji podlehly favorizovaným Dánkám 0:2

České fotbalistky prohrály v kvalifikaci o mistrovství Evropy doma s favorizovaným Dánskem 0:2. Po třech výhrách a jedné remíze poprvé podlehly, dál však drží druhou příčku o skóre před Rakouskem, s nímž v červnu svedou klíčovou bitvu o účast v baráži.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele