Di Santův odchod je vyloučen, říká brémský manažer Eichin

14.11.2014, 20:41
Aktuality
Na čele tabulky střelců německé ligy je v tuto chvíli seřazená hned pětice útočníků a jedním z nich je překvapivě i Franco Di Santo. Argentinský fotbalista svými góly pomáhá Werderu při úniku ze sestupových příček a už se o něj zajímají i jiné kluby, jeho lednový odchod z Brém je ale vyloučen...

Pětadvacetiletý kanonýr se v dosavadním průběhu sezóny trefil šestkrát a zvlášť důležité byly jeho dvě branky v Mainzu, kde severoněmeckému mužstvu zařídil první vítězství v ročníku.

Vedení brémského celku před pár dny přiznalo, že kolem Di Santa začalo kroužit několik zájemců, vzdát se svého tahouna se ale Werder nechystá. "V naší situaci je to vyloučené. Právě naopak spíš myslíme na to, že s ním prodloužíme smlouvu. On se s klubem plně identifikuje, odvádí dobré výkony a je schopen toho předvést ještě víc," uvedl klubový manažer Thomas Eichin.

"Možná bude Werder někdy potřebovat peníze a bude mě muset prodat. Nyní ale nemá smysl se něčím takovým zabývat," uvedl sám Di Santo, který do Brém přišel loni v létě z anglického Wiganu. Dvojnásobný argentinský reprezentant má na Weserstadionu smlouvu do června 2016.

Autor: Petr Vaněček / dpa

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mám dotaz. Jak jsem si tak projížděl statistiky střelců ze všech lepších lig, tak v Bundeslize má nejlepší střelec (střelci) pouze 6 golů. Bundesligu nesleduji, ale souvisí to se stylem fotbalu který německé týmy hrají, nebo je to jen náhoda? / omlouvám se za dementní dotaz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně spíš přijde, že v Německu dává góly prostě každý..obránci, záložníci, útočníci..není to jen tím, že by se našel jeden hráč, který by nějakému týmu vystřílel titul..i když i to se občas stane.

Reagovat
Dufan

to je fakt. není to zaměřený jen na jednoho zakončovatele. trošku se i zatím trápí největší adepti na střelce. Lewa zatím dost zklamání pro mě, Kießling zatím tak nic moc. Jedinej tak Müller. Ale aspoň je to rozhodně zajímavější.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

je to úplně normální, časem se ty statistiky (až na Ronalda a další špičkové hráče) vyrovnají

Reagovat
Murtago

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Akademie Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť nemá s vaší akademií nic společného.

Reagovat
stas87

ale tiez ma zapasy kde je vylozene k nicomu,robi hlupe fauly ktore chce schovat za bojovnost,rozhadzuje rukami,diskutuje s rozhodcom..aj tak je to nas najlepsi utocnik a ked nie je jeho predaj nevyhnutny tak by som si ho nechal

budem zvedavy ak Eichinovi nepodpise Junuzovic,co bude robit a koho pripadne dotiahne v lete

Reagovat
Fingulka

Když čtu o Di Santovi, tak to dodnes nemůžu vymazat z paměti: http://www.imgup.cz/image/l0t

Reagovat
db18

Reagovat
Recoba Inter

Dobrý hráč, Brémám ho přeju co nejdýl.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá na víc..

Reagovat
HonzaKoller

Jak na "víc"?

Reagovat
Murtago

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

OT: FIFA 15 - klub Czechoslovakian (PC) - hledá hráče na pozici krajních záložníků (křídla). Najdeš nás v sektoru Western Europe nebo mne kontaktuj přes origin:hack008

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele