Aktuality

Liverpool se podle Dalglishe potřebuje uklidnit a semknout

Liverpool v anglické lize tápe a po šesté porážce z posledních sedmi utkání se mu opět vzdálily pohárové příčky. Trenér Kenny Dalglish po poslední prohře 0:2 s Newcastlem nabádá k tomu, aby se jeho svěřenci uklidnili a lépe se vypořádali s frustrací.

Liberečtí nepropadají po posunu do čela ligy euforii

Střízlivé nadšení vládne v libereckém táboře po výhře 2:1 na hřišti pražské Dukly, po níž Severočeši sedm kol před koncem soutěže získali vedení v lize. Hráči Slovanu jsou rádi, že okamžitě využili zaváhání pražské Sparty a vystřídali ji v pozici lídra. Všichni ale svorně odmítají předčasnou euforii.

Sergio doufá, že nejlepšího střelce Skácela udrží v týmu

Český fotbalista Rudolf Skácel rozhodl o víkendu ve skotské lize dvěma góly o vítězství Heart of Midlothian 3:0 nad Aberdeenem. Výkon levonohého záložníka ocenil manažer Paulo Sergio, který doufá, že se mu podaří nejlepšího střelce týmu udržet i do příští sezony.

Gomes touží po návratu do PSV Eindhoven

Heurelho Gomes má před sebou poslední týdny angažmá v Tottenhamu, a pokud se nestane něco neočekávaného, tak i tuto dobu stráví pouze na lavičce. Brazilský brankář se ale v létě stane volným hráčem a netají se tím, že by se moc rád vrátil do PSV Eindhoven...

Sen o pohárech se rozplývá, je jasné Koubkovi

Mladá Boleslav se v posledních kolech nachází v nepříliš dobré formě, kterou jen potvrdila domácí porážkou od Teplic. Středočeši po ní mohou na třetí Plzeň ztrácet již osm bodů a jejich trenér Miroslav Koubek připouští, že boj o evropské poháry pro jeho tým letos nedopadne dobře.

Myšlenkami jsem už u zápasu se Spartou, říká Šilhavý

Liberec dokázal využít zaváhání Sparty s Příbrami a díky vítězství na hřišti dalšího pražského celku Dukly se dostal na první místo. Trenér Slovanu Jaroslav Šilhavý po zápase neskrýval obrovskou radost, zároveň ale již obrátil pozornost na přímý duel o čelo tabulky, který je na programu za týden.

Hašek po šokující prohře s Příbramí litoval zahozených šancí

Velkým překvapením skončilo jedno z pěti nedělních zápasů Gambrinus ligy. Vedoucí Sparta doma podlehla Příbrami a ještě dnes může přijít o vedení v tabulce. Trenér Martin Hašek po zápase litoval, že jeho svěřenci prohráli zápas, který prý byl po herní stránce jejich nejlepším na jaře.

Evropská liga? Ta nám nestačí, shodují se Di Matteo s Luizem

Vyhrabal Chelsea z krize a probudil Fernanda Torrese. Teď chce Roberto Di Matteo dotáhnout svůj klub do první čtyřky v Premier League. Důležitý krok k tomu učinil v sobotu, když teprve podruhé v tomto tisíciletí dobyl s Chelsea Villa Park a díky zaváhání Arsenalu ztrácí na třetí i čtvrté místo už "jen" pět bodů.

Bílek vyrazil za legionáři do Německa, líbil se mu výkon Poláka

Trenér české reprezentace Michal Bílek v sobotu sledoval bundesligový duel mezi berlínskou Herthou a Wolfsburgem (1:4) a viděl v akci tři krajánky. Nejvíc se mu líbil výkon hostujícího Jana Poláka, který podle kouče zůstává v hledáčku pro červnový evropský šampionát.

Nicollin věří v setrvání kanonýra Girouda

Olivier Giroud je důležitým článkem Montpellieru při jeho letošním tažení Ligue 1 a jeho výkony přitahují pozornost řady klubů. Montpellier bojuje o titul a má velkou šanci se podívat do Ligy mistrů, což by podle předsedy Louise Nicollina mohl být klíčový faktor, který 25letého kanonýra přiměje zůstat...

Hubníkovo zranění kotníku není vážné

Zranění kotníku obránce Romana Hubníka, kvůli kterému fotbalista Herthy nedohrál sobotní bundesligový zápas s Wolfsburgem, není vážné. Český reprezentant by měl bez potíží stihnout nejbližší utkání proti Mönchengladbachu o příštím víkendu.

Před 85 lety se narodil legendární Ferenc Puskás

Jeho levačka bývala noční můrou všech brankářů, téměř v každém utkání skóroval. Maďarský fotbalista Ferenc Puskás, od jehož narození uplyne 2. dubna 85 let, patřil k nejlepším střelcům fotbalové historie. Za domácí reprezentaci vstřelil v 85 zápasech 84 branek, dalších 517 gólů dal v 528 utkáních v maďarské a později ve španělské lize.

Hřebík ve Spartě končí, nahradit jej má Straka

Jako blesk z čistého nebe přišla zpráva, že generální manažer Sparty Jaroslav Hřebík byl k dnešnímu dni odvolán ze své funkce, stejně jako trenér A-týmu Martin Hašek. Důvodem jsou prý neuspokojivé výsledky v průběhu jarní části Gambrinus ligy a hlavně nepříliš přesvědčivá hra letenského celku.

Hloušek má znovu přetržený přední zkřížený vaz a jde na operaci

Adam Hloušek z Norimberku má po dvou letech opět přetržený přední zkřížený vaz v levém koleně a příští týden půjde na operaci. Oznámil to dnes jeho zaměstnavatel po důkladném vyšetření v nemocnici. V roce 2010 Hloušek po tomto zranění nehrál osm měsíců.

Kadlec má v Leverkusenu nového kouče, Dutta střídá Hyypiä

Leverkusen včetně českého reprezentačního obránce Michala Kadlece povede ve zbytku sezony někdejší hráč Bayeru Sami Hyypiä. Vedení klubu odvolalo po sobotní porážce 0:2 s Freiburgem kouče Robina Dutta, jenž právě z tohoto klubu před sezonou do Leverkusenu přišel.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele