Insigne: Tohle jsou nejsložitější a nejtěžší dny mojí kariéry

15.11.2014, 10:14
Aktuality
S vážným zraněním se vypořádává Lorenzo Insigne. Útočník Neapole nedohrál zápas italské ligy na půdě Fiorentiny, důvodem byly zraněné kolenní vazy a po utkání se rychle podrobil vyšetření. Jeho výsledky nebyly příznivé a pro hráče dost možná skončila letošní sezona...

Italský reprezentant má přetržený přední zkřížený vaz a v úterý se podrobil operaci. Bez fotbalu nyní bude zhruba půl roku.

"Tohle jsou nejsložitější a nejtěžší dny mojí kariéry. Na druhou stranu mi toto zranění dalo možnost pochopit a cítit vřelost neapolských fanoušků a lidí, kteří mi vyjádřili podporu. Dostal jsem spoustu krásných vzkazů, které mi dodají odvahu a odhodlání vrátit se ještě silnější," řekl pro internetové stránky klubu.

"Jsem pyšný na to, že jsem z Neapole a pokusím se lásku všem ostatním oplatit tím, že do návratu dám vše, co mám. Do té doby zůstanu nablízku týmu a budu ho podporovat tak, jak jsem to dělal už jako malý kluk. Forza Napoli!" dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
FuckT

Tak dufam, ze sa ti to podari. Vratit sa vo velkom style po zraneni kolena bude hardcore, vela hracov sa po zraneniach tohto typu uz nikdy poriadne nechytili...

Reagovat
Pipo123

Bocchetti do Laza ? to by bola paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Snad co nejdříve dá do kupy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele